9. kolo
27.10.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Turín FC se doma rozešel nerozhodně s Cagliari

V rámci devátého kola italské ligy Turín FC remizoval 1:1 s Cagliari Calcio . Za hosty se trefil Nández, za domácí srovnával Zaza.

První větší šanci diváci viděli ve dvacáté minutě. Na přihrávku z pravé strany si naběhl Nahitan Nández, ale jeho rána z první domácí branku minula.

Ve 42. minutě už byl záložník Cagliari úspěšný. Nández se ve vápně jako první dostal k odraženému míči, neotálel a vyslal tvrdou ránu na zadní tyč, na kterou Sirigu neměl šanci.

Ve druhém poločase začali být aktivnější spíše domácí hráči a jejich snaha se v 70. minutě proměnili v gólovou radost. Krajní obránce Belotti skvěle zavezl míč až do pokutového území a poté prudkou přihrávkou našel Simone Zazu, který se z první trefil k pravé tyči.

V závěru zápasu si hosté vytvořili menší tlak, žádnou větší šanci však neměli. Cagliari si tak z Turína odvezlo bod.

Cagliari momentálně patří pátá příčka, Turín FC otevírá druhou polovinu tabulky na jedenáctém místě.

Autor: Petr Procházka

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
VejrTorinoFC

Krajní obránce Belotti tak to chčiju smích

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele