Serie A - preview 9. kola

25.10.2019, 08:48, aktualizováno 27.10.2019, 08:48
Previews
Atalantě se nedaří v Lize mistrů, v italské nejvyšší soutěži je to ovšem jiná písnička a formu hodlá celek z Bergama potvrdit i proti Udinese. Neapol si jede pro body do Ferrary, Lazio se představí ve Florencii a v hlavním městě se proti sobě postaví AS Řím a AC Milán...
Bologna FC - UC Sampdoria  (neděle 12:30)
Trenér Claudio Ranieri svou premiéru na lavičce Námořníků zvládl, ale vyhráno ještě nemá. Teď jej čekají tři náročné duely v řadě a první z nich jej zavede do Boloni. Od půl jedné v neděli začne utkání, v kterém Sampdoria jako hostující tým nemá ty nejlepší vyhlídky.

V roli hostů se totiž Doria proti Boloni hodně trápí. Ze stadionu Renato Dall'Ara se totiž vracela jako vítěz naposledy v roce 2006, což už je pěkná řádka let. A současná forma Blucerchiati nenaznačuje, že by se právě teď měla tato bilance vylepšit. Sampdoria se stále nemůže odlepit z posledního místa, na něž je uvrhl nepovedený experiment trenéra Eusebia Di Francesca. Tohoto muže ve snech straší populární Claudio Ranieri, který jej vystřídal už podruhé v krátké době, po Římu také na lavici Sampdorie.

A první utkání poměrně zvládl, když si rozdělil body právě se svou láskou, římským AS. Hlavní pro něj bylo alespoň poznat kádr a pokusit se vzadu udržet nulu, což se mu díky obětavé obraně a neschopnému útoku Vlků povedlo. Sám si ale uvědomuje, že problém spočívá i v útoku. Přeci jen, když máte v kádru nejlepšího střelce loňského ročníku a za 8 zápasů dáte jen čtyři branky, pak je něco hodně špatně.

"Líbilo se mi nasazení mých hráčů v utkání s AS. Od toho začneme, je to dobrá startovní pozice. Na rozdíl od té v tabulce, protože poslední místo je pro klub jako Sampdoria ostudou. Naším cílem je hrát mnohem výš, ale nejprve musíme zlepšit a změnit některé věci. V první řadě nasazení, ve druhé pak střelbu. Dáváme velmi málo branek, což se musí zlepšit."

Příval dobrých zpráv pro "mága z Leicesteru" nekončí, protože aktuálně nemá ani jednoho zraněného nebo vykartovaného hráče. Navíc se mezi aspiranty na základní sestavu vrátil i Linetty. Domácí naopak postrádají Tomiyasua, Destroa a Medela.

Postrádají ale také dobrou formu, protože po skvělém začátku se na týmu projevuje únava a pokles formy. Už v pěti zápasech Boloňa nevyhrála a naposledy těsně nestačila na Juventus.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Bani, Dijks - Poli, Dzemaili - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Colley, Ferrari, Murru - Rigoni, Ekdal, Vieira, Jankto - Gabbiadini, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.66 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Atalanta se potřebuje co nejrychleji oklepat z debaklu, který ji postihl v Lize mistrů. Ideální příležitostí jí bude domácí utkání na nově přejmenovaném Gewiss Stadium v Bergamu, kam se v neděli odpoledne dostaví chátrající Udinese.

Jsou týmy, které prohrávají se ctí. A pak je tu Atalanta. I takový slogan by zřejmě vystihoval pocity diváků a fanoušků, kteří viděli demolici Orobici z rukou, či spíše nohou Manchesteru City. Pro Atalantu to bylo hodně bolestivé prozření ze sna o postupu do další fáze. Citizens si doma vodili bezbrannou trojku vzadu bez potíží a nasázeli jí hrozivých pět branek! Iličić s Gómezem neměli svůj den a Duván Zapata stále týmu citelně chybí, takže z toho byla jen jedna penalta.

Zkrátka nic, za co by trenér Gianpiero Gasperini mohl své hráče pochválit. Atalanta je mezi evropskou elitou bez bodů i po třech odehraných kolech a nejeden fanoušek určitě očekával víc. Jméno Raheem Sterling teď hráče bude nějakou dobu děsit (asi tak minimálně do dalšího vzájemného střetu) a Atalanta musí doufat, že v lize se jí povede lépe. Přál by si to i obránce Rafael Tolói, který mluvit se Sky Sport před ligovým kolem.

"To, co se nám stalo v Manchesteru, bylo něco neuvěřitelného. Ztratili jsme naši obvyklou rychlost, nic nám nevycházelo a měli jsme přílišný respekt. Žádné absence nemohou omlouvat pět gólů a chabé pokusy před bránou soupeře. To prostě nejsme my. Doufáme, že se nám podaří hodit to co nejdřív za hlavu a ukázat se proti Udinese v mnohem lepším světle. Veškeré negativní pocity musíme přeměnit v urputný boj na hřišti."

Tolói zřejmě nebude mít moc času na oddech, protože dvojice zkušených stoperů Palomino s Kjaerem stále není v ideální formě pro prvoligové zápasy. A Zapata přirozeně bude znovu chybět. Na straně hostí se do hry nepodívá jen jeden zraněný hráč a tím je Stryger Larsen.

Obrana ale není to nejslabší místo, které bychom ve hře Zeber měli hledat. Tím je útok. Ofenzivní linie, kterou se chorvatský trenér Igor Tudor snaží zlepšovat, totiž dala jen pouhé čtyři branky. To z ní činí společně s janovskou Sampdorií ten nejhorší útok v celé lize.

Od začátku sezony dalo Udinese v utkání víc než jednu branku jen jednou, v poháru na konci srpna. V lize se ale enormně trápí. Minulé kolo mu alespoň přineslo radost v podobě bodů, které Zebry vyválčily v souboji s turínskými Býky. Krátce před koncem první půle se prosadil Stefano Okaka a stal se pro Udinese hrdinou.

Jak si povede proti soupeři, který nad Udinese vyhrál ve třech posledních utkáních v řadě?
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Djimsiti, Masiello - Hateboer, De Roon, Pasalić, Castagne - Malinovskij - Iličić, Muriel
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, Samir - Ter Avest, Mandragora, Jajalo, De Paul, Sema - Okaka, Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.13 - 8.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Fotbalisté Neapole ztrácejí na vedoucí Juventus už šest bodů, v žádném případě si tak nemohou dovolit další ztrátu. Na stadionu Paola Mazzy je čeká domácí SPAL, kterému se nedaří podle představ. S Neapolí sice po svém postupu do Serie A nikdy nebodoval, sehrál však vždy vyrovnanou partii.

Klubu z Ferrary patří osmnácté místo, rád by proto proti Neapoli získal nějaký bod a opustil rizikovou zónu. Bodů se však Spalu zatím příliš nedostává, po dvou domácích výhrách jich má na kontě šest a to je málo.

Loni se Sempliciho svěřencům podařilo obsadit skvělé třinácté místo a to zejména díky famóznímu jaru. Podzim je však v jejich podání poměrně ponurý a navíc blížící se los také nevypadá dobře. Spal se utká s Neapolí a pak ho čeká zápas na San Siru proti AC Milán.

Ještě náročnější to má Neapol, která kombinuje ligové zápasy s těžkými bitvami v Lize mistrů. Jednu takovou sehráli Parthenopei ve středu na půdě nebezpečného Red Bullu Salzburg. Klíčový zápas Neapol zvládla a po přestřelce zvítězila 3:2. Čas na odpočinek ale není a Ancelottiho svěřenci se musí rychle koncentrovat na domácí soutěž, kde zatím ztrácejí. Neapol stihla během osmi kol už dvakrát prohrát a jednou remizovat, což znamená, že na vedoucí Juventus ztrácí šest bodů.

Před týdnem si Parthenopei poradili s Hellasem 2:0 a napravili tak bezbrankovou remízu z Turína. Na hřišti Spalu by si měl Ancelottiho tým poradit, vzájemnou bilanci má stoprocentní, ovšem těsné výsledky upozorňují, že to v žádném případě nebude jednoduché. Při poslední návštěvě stadionu vyhráli hosté 2:1 díky brance Maria Ruie dvě minuty před koncem.

I když mají Neapolští v nohách těžký zápas Ligy mistrů se Salzburgem, jsou v dobré kondici a s výjimkou Hysaje jsou takřka kompletní. Semplici takový luxus nemá a chybět mu budou Fares, D'Alessandro a Di Francesco.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Beriša - Tomović, Vicari, Igor - Sala, Missiroli, Valdifiori, Kurtić, Reca - Floccari, Petagna
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam - Callejón, Allan, Fabian Ruiz, Insigne - Mertens, Milik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.75 - 4.65 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
FC Turín v domácí lize stále tápe a dosud nedokázal dát svým výsledkům kontinuitu. Mazzarriho svěřenci od konce září nevyhráli a teď se budou muset popasovat se soupeřem, který naopak od poloviny září nenašel přemožitele. Cagliari vyhrálo z posledních šesti kol čtyřikrát a v tabulce mu patří vynikající páté místo.

Před sezonou by mnozí očekávali zcela opačná postavení. Turín se měl pohybovat v okolí pohárových pozic a Cagliari zase někde kolem desátého místa. Jenomže zatímco Turín po dvou úvodních výhrách zcela ztratil dech, Cagliari po porážkách zabralo a v tuto chvíli drží šestizápasovou neporazitelnost.

Dosavadní výsledky jsou pro Granatu velkým zklamáním, navíc nezapomínejme, že se tým nedokázal probojovat do základní skupiny Evropské ligy, když ho v předkole vyřadil anglický Wolverhampton. Před reprezentační přestávkou dokázali Mazzarriho svěřenci porazit AC Milán a získat bod s Neapolí, ovšem po pauze následovala porážka v Udinese a další stagnace.

Každopádně Turín je v tabulce desátý a jeho ztráta na pohárové pozice, a tedy i na páté Cagliari, není velká. Činí jen tři respektive čtyři body, takže pokud ve vzájemném souboji Cagliari porazí, bude na něho ztrácet jen bod.

Sardiňané však hrají v obrovské pohodě a dál sbírají body jako na běžícím páse. Rolando Maran může být s dosavadními výkony naprosto spokojen, proti Turínu ale dál očekává dobrý výkon. Loni jeho tým s Granatou dvakrát remizoval a bod z Turína by byl úspěchem znovu.

Když ne výsledky, tak může Mazzarriho těšit prázdná marodka. Italský kouč může nasadit to nejsilnější, což se o sardinském celku říci nedá. Cagliari budou stále chybět zranění Cragno, Pavoletti, Lykogiannis, Mattiello, Cacciatore a Deiola.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Lyanco - Ansaldi, Baselli, Rincón, Lukić, Laxalt - Verdi, Belotti
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Pinna, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Nandez, Cigarini, Rog - Nainggolan - Joao Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.80 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (neděle 18:00)
V neděli podvečer čeká fanoušky Calcia ligový šlágr mezi Římem a Milánem. Oba týmy před sezonou vyhlásily boj o první čtyřku, ale vysoká očekávání zatím nenaplňují. Lépe si vede AS Řím, který je šestý, zatímco AC Milán se potupně krčí na dvanácté příčce. Forma Pioliho svěřenců není vůbec optimální, na druhé straně zase Fonsecův tým decimují zranění. I tak by to mohla být na Stadio Olimpico zajímavá podívaná.

Když se oba celky utkaly v únoru naposledy, vedl AS Řím Eusebio Di Francesco a AC Milán Gennaro Gattuso. Přímý souboj o Ligu mistrů skončil remízou a do milionářské soutěže se neprobojoval ani jeden. Zajímavé je, že od této doby oba celky vystřídaly další dva trenéry. Ve věčném městě se dlouho neohřál Claudio Ranieri a ve městě módy zase Marco Giampaolo. Od léta vede AS Řím Paulo Fonseca a teprve nedávno byl zvolen hlavním trenérem Rossoneri Stefano Pioli.

Letní změny zatím problémy nevyřešily a především AC Milán je na tom výsledkově hodně špatně a zatím tomu nepomohlo ani jmenování Stefana Pioliho, jehož debut proti Lecce byl dalším zklamáním pro fanoušky slavného celku. Remízu 2:2 zařídil z pohledu Lecce na San Siru až ve třetí minutě nastavení Marco Calderoni. AC Milán vyhrál z posledních pěti duelů jen jeden a v tabulce mu patří až dvanácté místo.

Giallorossi si vedou o něco lépe a jsou šestí, nicméně pořád zbytečně ztrácejí. Zrovna naposledy proti poslední Sampdorii, se kterou se rozešli bez branek. Řím se také v posledních čtyřech kolech potýká se střeleckou impotencí - jen dva vstřelené góly jsou na Fonsecův tým málo.

AS Řím na rozdíl od svého soupeře startuje v evropských pohárech, konkrétně v Evropské lize a ve čtvrtek se musel popasovat s vedoucím týmem 1. Bundesligy Borussií Mönchengladbach. Římané sahali po cenném vítězství, ale v páté minutě nastavení zařídil konečnou dělbu bodů z pokutového kopu Lars Stindl. Vlci i přes ztrátu udrželi vedení ve skupině, kde mají na kontě pět bodů.

Zpátky však k Serii A. Milán naposledy ukořistil tři body z Olympijského stadionu před rokem a letos v únoru tam remizoval. Vzájemná bilance je ale hodně nevyzpytatelná a do nedělního utkání to takřka vůbec nic neznamená.

Pellegrini, Zappacosta, Diawara, Cristante, Kalinić, Mkhitaryan a Ünder. To je aktuální výčet zraněných, které kouč Fonseca nebude moci nasadit. Jisté potíže měli i další, ale proti Milánu stihli doléčit zranění či se dát jakkoliv jinak dohromady. Právě v šířce kádru je teď milánská výhoda, protože Stefano Pioli může v Římě počítat s každým.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Pau López - Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov - Veretout, Pastore - Florenzi, Zaniolo, Perotti - Džeko
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernández - Paqueta, Bíglia, Kessié - Rebić, Calhanoglu, Piatek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.64 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 20:45)
Lazio potřebuje zareagovat na porážku v Evropské lize a znovu si zvednout sebevědomí. Jeho soupeřem ale bude domácí Fiorentina, která už několikrát ukázala, že umí hrát vyrovnanou partii i s největšími týmy Itálie.

Fiorentina má před sebou náročný úkol - neinkasovat. Možná se může zdát, že to je na první pohled jednoduchá záležitost. Faktem ale je, že právě proti Laziu se to "Fialkám" dlouhodobě nedaří. Od soupeřů z Říma totiž dostaly alespoň jednu branku už v jedenácti posledních utkáních. Lazio teď sice nemá zrovna nejlepší formu, ale góly dávat umí pořád. Domácí se přesto na utkání těší a jsou v něm mírným favoritem.

Prohráli naposledy ve druhém kole a jinak se jim daří brát body pravidelně. Především přelom září a října pro ně znamenal příjemnou vzpruhu a tři vítězství v řadě. Mohly být čtyři, ale "Fialky" klopýtly trochu nečekaně v minulém kole. Do sítě Brescie totiž nedostaly míč ani jednou a domácí nováček ubránil cennou remízu bez branek. A je jasné, že trenér Vincenzo Montella ze ztráty nebyl nadšen.

Na tiskové konferenci před utkáním zmínil: "Je ohromná škoda, že jsme nezískali tři body. Myslím, že jsme si je zasloužili, protože Brescii jsme v minulém kole přehráli a vytvořili si dostatek šancí. Jenže jsme je neproměnili, něco nám chybělo. Pevně věřím, že v dalším kole se proti Laziu předvedeme v lepším světle a posuneme se tabulkou zase trochu výš. Potřebujeme jen zapracovat na klidu v zakončení," dodal Montella jakožto někdejší vynikající útočník.

Vzájemné zápasy Fiorentině rozhodně nejdou a v současné době devátý tým tabulky musí zapracovat především na obraně. Bonusem a motivací pro Fiorentinu je mimo jiné to, že Lazio má stejný počet bodů, takže v případě výhry by ho předskočila. "Fialky" navíc mají tu výhodu, že na rozdíl od Lazia nedělí své síly a pozornost do více soutěží najednou.

Dobrou zprávou pro trenéra Montellu je kompletní kádr, který postrádá jen nepříliš využívaného Rasmussena. Lazio je na tom obdobně, protože Simone Inzaghi se musí obejít bez Valona Bersihy.

Laziu se poslední dobou přestalo dařit a dokumentovalo to utkání se skotským Celticem. Díky brance Manuela Lazzarriho sice Biancocelesti na půdě svého soka vedli, jenže po změně stran se domácí vzmohli a vstřelili svému soupeři dvě branky. A na ty Lazio už reagovat nedokázalo.

A v minulém kole Serie A Lazio také zanechalo rozporuplné pocity. V první půli totiž nebylo pro Atalantu žádným soupeřem a dostalo od ní tři branky. Jen parádní reakce po změně stran vynesla Inzaghiho svěřencům bod za divokou remízu 3:3, s nímž je spojeno současné sedmé místo. Na svého městského rivala tak Lazio ztrácí jen bod.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Lirola, Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dalbert - Chiesa, Ribery
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.56 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - Juventus FC  (sobota 15:00)
Všechny body, které US Lecce dosud získalo, přivezlo zvenčí, naopak doma zatím nebodovalo a to bude chtít v sobotu odpoledne změnit. Má to ale jeden podstatný háček, na stadion Via del Mare zavítá neporažený Juventus.

Lecce hrálo před vlastními diváky třikrát, pokaždé prohrálo a dohromady vstřelilo jediný gól. Venkovní bilance je o poznání lepší, Liveraniho svěřenci dokázali vyloupit stadiony FC Turín nebo Spalu a naposledy si přivezli bod ze hřiště AC Milán. Přitom na San Siru to vypadalo na porážku, ale naštěstí pro Lecce vyrovnal na konečných 2:2 v nastavení Marco Calderoni.

Vraťme se ještě ke srovnání zápasů doma a venku. Jak už bylo řečeno, produktivita na Via del Mare je mizerná, venku ale Giallorossi nastříleli už osm branek! Těžko říci, čím to přesně je. Jednou z možností je větší nervozita před vlastním publikem, což by měl ale Fabio Liverani dát do pořádku.

Jeho tým o víkendu čeká nejtěžší možný soupeř - Juventus. Není překvapením, že s ním má Lecce horší vzájemnou bilanci, na druhou stranu kdy jindy ho potrápit, popřípadě obrat o body, než v sobotu odpoledne. Stará dáma bude mít ještě v nohách těžké utkání Ligy mistrů proti Lokomotivu Moskva. Bianconeri se na vítězství pořádně nadřeli a výsledek v jejich prospěch otočil až střídající Paulo Dybala. Vedle toho trápí italského mistra početná marodka a k lepšímu rozpoložení nepomůže ani cestování na jihovýchod Itálie.

V Serii A je Juventus znovu suverénní a až na jedinou ztrátu všechny zápasy vyhrál. Po vítězství nad Interem v derby d'Italia se dostal na první místo a to si následující víkend proti Boloni (2:1) podržel.

Vzájemný duel přichází po více než sedmi letech. V roce 2012 padalo Lecce na dlouhou dobu do nižších soutěžích, přesto dokázalo v této sezoně Juventus obrat o body. Domácí zápas sice těsně prohrálo, když se trefil Alessandro Matri, ale v Turíně se body překvapivě dělily (1:1).

Kouč Fabio Liverani má k dispozici takřka kompletní kádr, jedinou výjimku tvoří zraněný Imbula. Jeho protějšek Maurizio Sarri je na tom o něco hůře a chybět mu budou Pjaca, Chiellini, De Sciglio, Douglas Costa a Ramsey. Početná marodka Sarrimu komplikuje větší rotaci, ale i navzdory tomu všemu bude Juventus na Via del Mare favoritem.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Rispoli, Lucioni, Rossettini, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Majer - Mancosu - Falco, Babacar
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Bentancur, Pjanić, Matuidi - Bernardeschi - Higuaín, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.91 - 5.17 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Parma Calcio  (sobota 18:00)
Serie A má na programu deváté kolo a v sobotu se do něj zapojí také jeden z největších favoritů celého ročníku Inter. Na Stadio Giuseppe Meazza totiž přijede Parma a to by vzhledem k formě obou soupeřů mohl být dobrý tip na příjemný podvečer.

Od té doby, kdy na lavičku Interu usedl trenér Antonio Conte, je milánský celek změněn k nepoznání. Inter se dostává opět do záře reflektorů, tentokrát z těch pozitivních důvodů. Začíná se mu totiž dařit v soutěži, do níž se dlouho pokoušel dostat a chce opět zažít nějaký větší úspěch. V Lize mistrů si totiž napravil reputaci poté, co jej italská média strhala za chabý výkon proti Slavii.

Proti ambiciózní Borussii Dortmund byl na domácí půdě Inter ve středu lepším týmem prakticky ve všem kromě procent držení míče, ale to není zrovna určující údaj. Rozhodují góly a ty dal Inter díky Lautarovi Martinezovi s Antoniem Candrevou dva, takže urval další skalp silného soupeře a znovu se zapojil do boje o postup.

V Serii A to mají Nerazzurri také velmi dobře rozehrané, protože jim stále patří druhé místo a zdá se, že s každým dalším kolem se jejich náskok na Neapol s Atalantou zvětšuje.

Naposledy Conteho muži opanovali utkání se Sassuolem, i když by se dle výsledku 4:3 mohlo zdát, že to bylo za dramatických podmínek. A v podobném duchu by podle trenéra rádi pokračovali i v sobotu, až se postaví proti Parmě.

"Parma je velmi silným soupeřem a musíme si na ni dát dobrý pozor. Zejména její útok, byť teď trochu oslabený, Každého soupeře dokáže nepříjemně překvapit. Má na krajích rychlé hráče, kteří jsou známí svojí dynamikou. Na to si musíme dávat dobrý pozor, aby nás soupeř nezaskočil. Naším hlavním cílem je teď nabrat nové síly po Lize mistrů a věřím, že výsledek proti Borussii nám k tomu pomůže.

Inter odškrtává obvyklé zraněné, tedy především trio Sanchez, D’Ambrosio a Sensi, i když zdravotní stav posledního jmenovaného se zlepšuje velmi rychle. Parma se bude muset obejít bez dvou pilířů obrany a útoku, Bruna Alvese a Roberta Ingleseho. K ni se přidává ještě Laurini.

Parma je zatím ve velmi dobré formě, kterou stvrzuje aktuálním osmým místem tabulky. Na SPAL sice trochu nečekaně nestačila, ale v minulém kole se už opět radovala ze tří bodů. A to docela rázným stylem, protože Janovu především díky hattricku Andrease Corneliuse nasázela pět branek a notně tím dopomohla ke konci trenéra Andreazzoliho. Jeden gól si v utkání připsal i mladík Dejan Kulusevski, který je jen tak mimochodem s pěti asistencemi třetím nejlepším nahrávačem v Evropě.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Godin, De Vrij, Škriniar - Candreva, Barella, Brozović, Vecino, Asamoah - Lauraro, Lukaku
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Gagliolo, Pezzella - Kucka, Scozzarella, Barillà - Kulusevski, Cornelius, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.84 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Brescia Calcio  (sobota 20:45)
Andrea Andreazzoli už není trenérem Janova a jeho místo zaujal novic mezi trenéry Thiago Motta. Někdejší záložník Janova, Interu nebo PSG se rozhodl přijmout novou výzvu a pokusí se vytáhnout Grifony z herní i výsledkové krize. Debut Thiaga Motty se odehraje na stadionu Luigi Ferraris, kam v rámci 9. kole přijede nováček Brescia Calcio.

Situace trenéra Andreazzoliho byla už dlouho nahnutá, vedení klubu ještě počkalo, jak si tým povede po reprezentační přestávce a pak situaci vyhodnotilo následovně. Výprask v Parmě nemohl dnes už bývalý trenér Andreazzoli ustát a jeho nástupcem se okamžitě stal Thiago Motta.

Brazilsko-italský kouč v Janově jako hráč působil, největších úspěchů ale dosáhl v dresu Interu Milán, se kterým vyhrál v roce 2010 Ligu mistrů. Dlouhá léta také působil v Barceloně nebo Paris Saint-Germain. Jako trenér je pro mnohé velkou neznámou, ostatně janovská štace je jeho vůbec první.

A nebude to mít jednoduché. Janov je v krizi, od vítězného zápasu z úvodu září nevyhrál a postupně se propadl až na předposlední místo tabulky, před městského rivala Sampdorii. V rozmezí pouhého jednoho měsíce musel skousnout dva debakly, od Lazia (0:4) a naposledy od Parmy (1:5). Po psychické stránce je tým hodně dole a to je práce pro Mottu. Při trenérském debutu bude jeho soupeřem rozhodně hratelná Brescia. Ta má v tabulce jen o dva body více, ovšem naposledy doma dokázala obrat nepříjemnou Fiorentinu (0:0). Janovu hraje do karet také vzájemná bilance, ještě nikdy totiž s Brescií neprohrál, nicméně poslední vzájemné měření sil je staré přes osm let.

Motta nebude moci v prvním zápase využít zkušenosti, které ztělesňují Sturaro a kapitán Criscito. To je velké oslabení, na druhou stranu nový trenér má kam sáhnout po náhradě. Ještě s větší marodkou se potýká Brescia a v Janově si kvůli zranění nezahrají Torregrossa, Martella, Tremolada a Dessena.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zapata, Pajac - Schöne, Radovanović, Lerager - Kouamé, Pinamonti, Panděv
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů - Bisoli, Tonali, Zmrhal - Romulo - Donnarumma, Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.66 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - US Sassuolo  (pátek 20:45)
Trochu netradičně se 9. kolo nejvyšší italské ligy rozjede už v pátek. Na stadionu Marc'Antonio Bentegodi se o to postará domácí Verona, která hostí Sassuolo. A tomu se v posledních týdnech vyloženě nedaří, takže o motivaci budou mít Neroverdi postaráno.

Nic jiného jim ani nezbývá, protože jejich situace rozhodně není záviděníhodná. Trenér Roberto De Zerbi aktuálně šéfuje týmu, který se nachází na samé hranici s pásmem sestupu, od něhož jej dělí jen lepší skóre. Na poslední příčku pak má náskok jen dvou bodů, takže se mu opravdu nemůže usínat s pocitem dobře vykonané práce.

Výsledky Sassuola jsou opravdu velkým problémem, protože v sedmi utkáních vyhráli Neroverdi jen dvakrát. Problémy mají především v obraně, která dostala poměrně hrozivých 16 branek a je třetí nejhorší obranou celé ligy. Ve dvou z posledních tří duelů dokonce Sassuolo dostalo pokaždé čtyři branky a nepomohlo mu ani domácí prostředí. Z výjezdů pak musí mít De Zerbiho družina vyloženě strach, protože za tři zápasy nezískala ani bod.

A proti Hellasu se na jeho půdě Sassuolo také zrovna nevytahuje. Za dlouhých dvanáct let se mu povedlo odjet z Verony jako vítěz jen ve dvou případech. Hellas se navíc v této sezoně sehrává a prohrál jen třikrát, přičemž má o zápas víc než Sassuolo.

Jednu z těch tří porážek si připsal na konto v minulém kole, kdy nestačil na Neapol. Hellas sice nepodal špatný výkon, ale v dresu Partenopei se probudil Arek Milik a sám dal dvě branky. Hellas si tak na další body musí počkat a aktuálně sídlí až na 14. místě s devíti body na kontě.

Trenér Ivan Jurić přesto našel na výkonu svého týmu pozitiva. "Neapol je výjimečně kvalitní tým na italské poměry a myslím, že jsme zanechali dobrý dojem. Máme samozřejmě hodně věcí, které se dají zlepšit, ale celkově se mi náš výkon líbil. Byli jsme pozorní, hlídali si všechny věci, které jsme si na trénincích říkali a nebáli jsme se útočit. Pokud to zopakujeme i proti Sassuolu, jsem přesvědčen, že budeme úspěšní."
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Pessina, Salcedo - Stepinski
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Marlon, Peluso, Tripaldelli - Traore, Obiang, Duncan - Berardi, Caputo, Defrel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.37 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC871015:722
2.Inter Milán870118:721
3.Atalanta Bergamo852121:1317
4.SSC Neapol851217:1016
5.Cagliari Calcio842212:714
6.AS Řím834112:1013
7.SS Lazio833216:912
8.Parma Calcio840413:1112
9.ACF Fiorentina833212:1012
10.Turín FC831410:1110
11.Udinese Calcio83144:610
12.AC Milán83148:1110
13.Bologna FC823310:119
14.Hellas Verona82336:79
15.Brescia Calcio72147:97
16.US Lecce82159:177
17.US Sassuolo720514:166
18.SPAL 201382066:156
19.Janov CFC81259:205
20.UC Sampdoria81164:164

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (190)

Přidat komentář
Yzemi

Forza Juve!!!

Reagovat
Nuno čomes

Ta obměna sestavy se mi celkem líbí, ale i přesto to s Parmou nebude nic jednoduchého. Akorát Brozovic hraje vše, ale fyzičku má velmi dobrou.

GdS: Handanovic - Škriniar, Godin, Bastoni - Candreva, Gagliardini, Brozovic, Barella, Biraghi - Esposito, Lautaro.

Reagovat
cresposuper

Zostava je dobra, ale alternativ tam nie je- De Vrij mal mensi problem, Lukaku s Dortmundom viditelne nevladal, Lazaro a Politano sa moc nechytaju, ostatni su zraneni.

Reagovat
Votas

Brozoviče jsem schválně sledoval proti Dortmundu a Witsel oproti němu vypadal fakt jako lemra. On prostě ani nepřešel do kroku a jel pořád v klusu. Vypadá, že by ho člověk přerazil flusancem, ale výdrž má neskutečnou.

Reagovat
cresposuper

Brozovic mal minuly rok najvacsi priemer nabehanych km na zapas v lige, Barella bol myslim druhy.

Reagovat
Deki

no dneska je tam Ranocchia, Lazaro, Gagliardini a Lukaku. tak si vyber...

každopádně prý můžeme mít dnes v sestavě až 6 Italů, což by bylo podruhé během 25 let. poprvé to bylo na konci sezony 16/17 a prohráli jsme 5:2

Reagovat
cresposuper

Pockaj, to bolo proti Udine a 5-2 sme podla mna vyhrali

Reagovat
Deki

nj my bad...

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboucke preview pro slabouckou ligu

Reagovat
Zark

serie A nemuze za tvuj vyjebanej zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na něj. On je z BL a sere ho že první tým v lize nedokáže nic uhrát v EL a takhle si zvětšuje aspoň svoje malé ego.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak se to vezme, taky jsem na ni nekolikrat odevzdal

Reagovat
Deki

Interisti, nevíte, proč už den před zápasem nezveřejňujeme soupisku? Mystik Conte...?

Reagovat
Pinturicchio

Pozér Conte.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Zark

je to finta... něco jako nastrelene vlasy

Reagovat
Pinturicchio

*přilepená liška ... když máš v kapse 10 euro, tak nejdeš přece do nastřelení za 100, ale jdeš do lesa střelit lišku a za těch 10 koupíš vteřinové lepidlo.

Reagovat
10

Reagovat
Deki

ty kráso... vtipný jak vaše logo, pánové

Reagovat
Pinturicchio

A tohle je co? Snaha být novým logem Juve nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda že se ptáš Interistů a odpoví ti na to dva "Juventini" snažící se být vtipní (což jim moc nejde).

Reagovat
Nuno čomes

Prý schválně. Klidně bych ji zveřejňoval

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

CONTEHO SLOVÁ PRED DNEŠNÝM ZÁPASOM S PARMOU:

„Zajtra musíme byť pozorní pretože hráme proti skvelému tímu. Parma v poslednom zápase vyhrala 5-1 a ukázala že má dobrú formu. Budeme musieť dávať pozor hlavne na ich protiútoky, majú hráčov ako Gervinho, ktorí sú na tieto vecí dokonalí. Poznám ich trénera, viem že budú chcieť vyhrať ale to isté budeme chcieť aj my.“

„Keď chceš aplikovať systém v nejakom tíme, vidíš ho už po jednom týždni. Potom musíš ten systém neustále zlepšovať. Myslím ale, že u nás už od leta vidno zmenu. Máme ešte veľa vecí ktoré musíme zlepšiť, ale už máme presnú identitu, keď nastúpime na ihrisko vieme čo a ako máme hrať. Toto je veľmi dôležité a nesmierne ma to teší.“

„Ja a vedenie máme rovnaký cieľ, angažovať silných hráčov. Či už sú to Taliani alebo nie. Samozrejme je ale to, že taliansky hráč ti dá okamžité garancie a istoty. Pozná systém futbalu v Taliansku. My tu dávame oveľa väčší dôraz na taktickú stránku, každý zápas rozoberáme dopodrobna vo videu. V zahraničí sa to robí oveľa menej. Domáci hráč je na toto zvyknutý.“

„Po posledných minútach v Sassuole, prví, ktorí si uvedomili že to bola katastrofa a že sa musíme zlepšiť boli moji hráči. Následne proti Dortmundu sme odohrali fantasticky zápas a treba zato chalanov pochváliť. Ja som ich tréner a je správne, aby som im vyčítal zlé veci a pochválil za dobré veci.“

„De Vrijové assisty sú výsledkom našej práce. Tí traja vzadu musia byť prví tvorcovia v mojej hre. Na tejto vecí neustále pracujeme na tréningoch a budeme sa to učiť, kým to nebudeme dokonalo vedieť.“

„Nemám žiadne výhrady proti mladým hráčom, ak je mladý hráč silný a pripravený, dám ho hrať bez problémov. Ak si pamätáte, Pogba u mňa debutoval ako 18-ročný. My tu už máme dvoch mladých hráčov ktorí sú pripravení, Esposito a Bastoni. Dúfam že sa čoskoro pridajú ďalší, napríklad taký Agoumé. Musí ale ešte tvrdo pracovať.“

Reagovat
Zark

LECCE (4-3-1-2): Gabriel; Meccariello, Rossettini, Lucioni, Calderoni; Majer, Tachsidis, Tabanelli; Mancosu, Farias, Babacar.

A disposizione: Vigorito, Riccardi, Vera, Benzar, Lapadula, Falco, Shakhov, La Mantia, Tabanelli, Rispoli, Lo Faso, Dell'Orco.

Allenatore: Coppola.

JUVENTUS (4-3-1-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Emre Can; Bernardeschi; Higuain, Dybala.

A disposizione: Pinsoglio, Buffon, De Sciglio, Cuadrado, Rugani, Demiral, Khedira, Matuidi, Rabiot, Han, Olivieri.

Allenatore: Sarri.

bez Ronalda, khediry a matuidaka

Reagovat
Fairplay

Chudák Cris, jednou nehraje Khedira s Matuidim a on má v tento svátek volno

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem predbiehať, ale vyzerá to na ďalší rok nadvlády Juve. Som zvedavý či zaknihujú 10 titulov v sérii. Ono už aj tých 8 za sebou čo majú teraz je myslím rekord v TOP5 ligách. Bayern ich má 7, a Lyon za Juninha a spol. rovnako.

Reagovat
Mönchengladbach

PSG by teď taky jelo na osmej, kdyby šejky nenapadlo angažovat Emeryho...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by, aby sa v zostave Monaca nezačal v tej sezóne pravidelne objavovať akýsi Kylian Mbappé.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo jen ním, měli celý tým skvělý, což ukázali i v LM

Reagovat
Melchior

Tvl další docela striktní penalta proti Juve..

Reagovat
sankakofi

Ja tomu De Ligtovi tie ruky odtrhnem :D :D

Reagovat
Hans82

Idiot De Ligt takoveho debilniho chuja jsme koupili tech golu co zavinil.

Reagovat
Melchior

Opakuju se, ale proti těmhle týmům se nám vždycky hodil Mandžukić

Reagovat
sankakofi

Gonzalo to vybaví za Maria

Reagovat
sankakofi

To ako vážne Berna ?

Reagovat
Melchior

Bernardeschi

Reagovat
10

Berna se tímhle způsobem chce proplácat do důchodu, nebo už taky hodlá NĚCO udělat..?

Reagovat
Melchior

Ještě k tomu Pjanić v pí... Tak to bude masakr

Reagovat
Zark

Bernardeschi

Reagovat
Melchior

To polehávání hráčů Lecce je neskutečný. A zrovna tak neschopnost jejich zdravotnickýho personálu. Tři minuty jim tam leží hráč a oni pro něj nejsou schopný ani zaběhnout...

Reagovat
Zark

no tak to uz je takova klasika od mensich klubu kdyz hraji proti nam, to bych neresil... na hlavu je nase nepromenovani sanci

Reagovat
10

to je zase zápas

Reagovat
Euphael

špíny juventusské

Reagovat
Zark

to vzdy potesi

Reagovat
Melchior

malým klubům, jako Arsenal, se nezávidí a nenadává se na ně, takže vše v pořádku

Reagovat
10

ještě že je na lavičce Kim

Reagovat
Euphael

Uz pred zapasem psali na fb Lecce fanousci, ze je to domluvene na remiz......spina italska

Reagovat
Hans82

pico debilni cikanska zalez

Reagovat
Mönchengladbach

Proč by to Juventus dělal, když díky tomu spadne na druhé místo?

Reagovat
Euphael

Tak s ohledem na tvuj dotaz soudim, ze jsi normalni, takze ti to nedava smysl. V pripade tohoto italskeho paklubu s dlouhou korupcni historii, špinavym jmenem a nulovou cti je to bezne a jim to smysl ocividne dava nejaky.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
10

takže si to očividně vsadil

Reagovat
Euphael

Ano, ale v prubehu zapasu, kdy byl kurz podstatne vyssi, nez hadas v prispevku nize. Zhrzeny nejsem, podstatou sázky a hry je riziko financni ztrate, s cimz jsem srozumen a v pohode. Co me sere, ze jste chcanky prodejne, proto jsem si tu prisel poplivat.

Reagovat
Zark

poser se mrdkooooooo

Reagovat
10

ty si koukám v Bohnicích uděláš pěkný kolečko, chlapče gamblerstvi, paranoia, propuklá demence...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Juventus bez Ronalda je na urovni Southamptonu...ti by byli za vcerejsi devitku jeste radi

Reagovat
Melchior

ses rozjel, někdo ti rozbil hračku?

Reagovat
10

klasicky zhrzenej idiot, co to za kurz 1.12 vsadil za 30 Kč a v pondělí je bez svačiny...

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

ten nebyl špatnej

Reagovat
DelPiero137

Klasickej trapko, skoda reci....

Reagovat
cr7sux

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Hans82

ty fotbalove kurvicky taky nic nevydrzi pojebane herecky.

Reagovat
Melchior

Parmička dnes musí

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to hlavně večer neposrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten de Ligt má poněkud nepovedený start do nového působiště, ne?

Reagovat
Zark

ponekud dost, byl kolem nej hype jako svina

Reagovat
Euphael

Az se Ronaldo vrati na hriste, tak zase ty chcanky poveze. Dneska se ukazalo, ze je to klub s dlouhodobou koncepci, a to korupcni. Nech jsou dukazem vysledky na evropske scene, kde neni v silach tohoto paklubu ovlivnovat korupcni deni, a tak stoji za kupu hov...

....fuuuh, uz je mi lepe.

Reagovat
Melchior

Těch 7 let nám to šlo celkem v pohodě i bez Ronalda, nemyslíš? Ale vím, že jsi zvyklej soustřeďovat svůj pohled na střed tabulky, tak ti to pro dnešek prominem

Reagovat
Euphael

Tvuj argumet o sledovani stredu tabulku postrada vtip a zejmena smysl. No co se tyce tve prvni vety, tam ti mozna dam za pravdu. Protoze v tech prvnich sedmi letech bez CR si musel dat ten paklub setsakramenstky pozor na veskerou korupcni cinnost, protoze dalsi pruser by byl moc i na Italii. Mas tam jeste neco?

Reagovat
Melchior

Cokoli co je po prvním a před posledním místem je pro mě střed tabulky. Ale chápu, že vítězná mentalita je pro někoho nedosažitelná meta

Reagovat
Euphael

Opet ve tvem prispevku chybi elementarni logika. Pravdepodobne narazis na me "oblibene kluby" a svymi prispevky se snazis zesmesnit je. K tomu jen dodam, ze nejsou to jedine kluby, ktere sleduji a uz vubec to neznamena, ze bych nesledoval "spicku" jakekoliv tabulky.

Nicmene jsi slusny komentujici, proto mi nevadi ti to takto vysvetlit.

Reagovat
Melchior

Já žádný rozpor s elementární logikou nevidím. Rozhodně tu nepíšu nelogický příspěvky typu tvých afektovaných, že bychom byli rádi za devítku Trocha sebefeflexe by neškodila.

Fanouškem Juve jsem od svých šesti let a v životě jsem neměl potřebu plivat na soupeře, natož na vlastní tým.

Reagovat
Euphael

K prvnimu odstavci - rika se tomu nadsazka.

K druhemu odstavci - gratuluji, to te zdobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne je to málo, ještě více ze sebe vydej.

Reagovat
Euphael

uz je to venku

Reagovat
Pinturicchio

Tak zmiz pod PL a už sem nikdy nelez.

Reagovat
Euphael

Platis me ucty, ktere mi vystavuje muj poskytovatel internetu? Z jakeho titulu citis potrebu vyjadrovat apel na mou aktivitu v "italske" sekci? Tady si myslim, ze zustanu u toho, ze az si zase budu chtit zaplivat, tak prijdu.

Reagovat
Pinturicchio

Z tvého titulu - youre my bitch. Tak utíkej a nezapomeň si lopatu, ať máš na ty účty čím zarobit.

Reagovat
Euphael

Zjevne jsi hloupy clovek. Zadna prace nikdy nikoho nezostudila ani prace lopatou neni vyjimkou. Ac tedy lopatu k praci nepotrebuji, tak jsem ti to musel rict, kdyz te rodice zjevne nevychovali. Anglictina nic moc. Ty jsi cely nešťastníkos.

Reagovat
Pinturicchio

Jak se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

..dobre ti “naložil” ..niekedy je menej viac, mal si ostať radšej ticho

Reagovat
Mihal

Reagovat
Hans82

Kokot Holandsky ten zmrd snad vsazi proti Juve to neni mozne ten zmrd by si zaslouzil zlomeninu obou noh.

Reagovat
Euphael

Ty budes zjevne chytry clovicek. Jsi utekl z Opavy nebo tam mas pripojeni, paciente?

Reagovat
Hans82

cikansky kokot z cikanskeho mesta vrat ukradeny pocitac negre

Reagovat
Euphael

Reagovat
10

ty si velkej debil

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi Neskutocne nieco. To co podava za vykony od zaciatku sezony nieje ani na hranie v rezervnom time. Prinos nula bodov. Hnus. Aj keby tam bol bez kondicky Mandzukic s Higuainom a na ACM Dybala tak je to x krat lepsie. Berna na pozicii ofenzivneho zaloznika je uplny joke

Reagovat
Hans82

je sice marny ale ten vysledek nezavinil on dybala spalil co mohl tlustoch taky a hlavne ten mlady blbecek dal snad uz 20 ruku za nas

Reagovat
smazaný uživatel

A Inter se vrátí tam kam patří na PRVNÍ místo.

Reagovat
Euphael

A dost pravedpodobne jej uz do konce sezony udrzi.

Reagovat
Nuno čomes

Proti Parmě to vždy smrdí už před zápasem. Ani se teď o poločase nedivím. Lautaro dnes poloviční a Lukaku nevylezl z šatny

Reagovat
Zark

jeste ze jsi to stihl zakriknout ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ecco le formazioni ufficiali di Inter-Parma:

INTER (3-5-2): Handanovic; Skriniar, Godin, Bastoni; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Barella, Biraghi; Lukaku, Lautaro.

Panchina: Padelli, Berni, De Vrij, Dimarco, Asamoah, Lazaro, Borja Valero, Politano, Esposito.

Allenatore: Conte.

PARMA (4-3-3): Sepe; Darmian, Iacoponi, Dermaku, Gagliolo; Kucka, Scozzarella, Hernani; Karamoh, Kulusevski, Gervinho.

Panchina: Alastra, Colombi, Pezzella, Brugman, Barillà, Sprocati.

Allenatore: D'Aversa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají zraněného navíc i Corneliuse (k Alvesovi a Inglesemu), tak uvidíme.

Ten Gagliardini je strašný downgrade oproti Sensimu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

na BvB stačil aj ten downgrade

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to bude motivovať ostatných hráčov, aby sa nespoliehali len na produktivitu a kreativitu Sensiho, ale aby aj oni priložili ruku (nohu) k dielu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme si pro první flek

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NEROBLU !

Reagovat
Nuno čomes

ANTOOON

Reagovat
Deki

Karamoh za neoslavu

Reagovat
Nuno čomes

Za nás se tak ukop jednou

Reagovat
Deki

tvle... obrana je kde?

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Parmička

Reagovat
10

haha, Gerv

Reagovat
Mihal

Karamoh zivotny vykon, samozrejme proti Interu,ako inak...

Reagovat
Mihal

Zdalo sa to iba mne alebo sa ten zakrok na Lautara dal piskat?

Reagovat
cresposuper

Dal no, Gagliola vobec nezaujimala lopta, len odsotil Lautara.

Reagovat
Nuno čomes

No byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku uz nekolikaty zapas vubec nevi. Inter proste hraje v 10 lidech.

Reagovat
EXoRcIsT

uzite si ho

Reagovat
Panděvova ofina

Je fakt strašnej. Příšerný zpracování a celkově uplně mimo

Reagovat
Nuno čomes

Už dlouho. Je klasicky hrozny

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nuno čomes

Rube pisknou takový výmysl i přes VAR a na Lautara nic. Dala se

Reagovat
Jajinek

Penalta na Lautara podle mě ne...

Lukaku je reklama na zbytečnost.

Godin se mi v Interu vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

godin docela ok ale dnes hori jak papir

Reagovat
Deki

ono celkově zatím tuhle sezonu obrana nicmoc. pár zápasů zachránil i Handa. ten přechod na 3 vzadu zatím kromě De Vrije moc obránci nedávají, mi přijde...

dneska je vidět, jak na nás stačí pár rychlých dynamických útočníků s tahem na bránu, škoda že to tak nemá i Lukaku

Reagovat
Nuno čomes

Ten hodil jediný sprint v sezóně v 1. kole proti Lecce. To si pamatuju

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lukaku dáva góly (v lige). Viac nemôžeme čakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím slabota, snad to otočíme a půjdeme do čela. Dnes ze zálohy snad nejlepší Gagliardini, i to o něčem svědčí ...

Reagovat
Nuno čomes

Lukaku!

Reagovat
Deki

někdo ten hraniční záběr? už sem tekl, když se 5 min nehrálo...

Reagovat
Forza_Inter

nas gol jasny ofsajd, neskutocne

Reagovat
Melchior

Reagovat
Nuno čomes

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? nebyl ani Candreva, což ukázali ze zastavených záběrů, a myslím že nebyl ani Lukaku

Reagovat
Forza_Inter

Candreva podla toho zaberu s ciarami

Reagovat
10

byl tam jen rukou

Reagovat
cresposuper

Nebol

Reagovat
Nuno čomes

67 000 diváků je na Parmu slušný počin

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Nuno čomes

Taky se vám zda Brozovic zapas od zápasu horsi a horsi? Nema konkurenta na post, tak na to sere.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ta sama chyba jak proti dortmundu ale dneska z toho padl gol.

Reagovat
Nuno čomes

Jinak souboj Asamoaha s Biraghim to je jak souboj jednookych o LWB.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Seba !!

Reagovat
Jajinek

Oni ho v šatně za někoho prevklikli? Lukaku dominuje druhymu poločasu...

Reagovat
10

za Ranocchiu podle mě

Reagovat
Inter Eterno Amore

Dostal fén od Tonka.

Reagovat
Nuno čomes

Biraghi on je dnes úplně mimo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kucka a ten jeho účes z 90. rokov ala N'SYNC

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nech to kopne Esposito

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
eliskafan

Parma díky rozhodčím přišla o vítězství. To není letos poprvé co Interu připiskávaj.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Forza_Inter

eliška dopiče....

Reagovat
JozefJ

Reagovat
Recoba Inter

o co ti jde? abys nasbíral pár palců hore od zdejších fanoušků Juventusu?

Reagovat
10

a že jich má

Reagovat
Recoba Inter

no potenciál zde však je, uznej sám

Reagovat
FuckT

Uz sa aj prejavil.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pinturicchio

Klasika, vždycky to tak bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že si fanoušek Juve to mluví za vše

Reagovat
Pinturicchio

Mám právo říkat, že Inter jsou zloději.

Reagovat
Recoba Inter

No já ti nevím...

Reagovat
Pinturicchio

Ale určitě podvědomě tušíš, že mám pravdu.

Reagovat
FuckT

Bracho ty mas kolko rokov? Nic v zlom, ale takto argumentoval moj bratranec ked mal svetom malo poskvrnene ego a 13 rokov.

Reagovat
Pinturicchio

14

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nuno čomes

Tak nic no. Chyběla kvalita v predfinalni fázi. Parma posledních 20 min na sestnactce a Skriniar s Bastonim místo aby tam valili centr za centrem si to davaj dokolecka jak v házené.

No bohužel. Ještě nelze čekat od každého zápasu 3 body.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Ani karta pre Dzeka?

Reagovat
Eldarion

trošku fail

Reagovat
smazaný uživatel

AC tradične začne sľubne a potom prvá šanca súpera a je gól.

Reagovat
Alberto Aquilani

40 minút som si vravel, prečo Perotti ani trochu nezatlačí na najhoršieho pravého beka v lige, pak to dvakrát spraví a je z toho tutovka a Pastorák to totálne dojebe AC začalo a vyzeralo, že bude dominovať, postupne sme prebrali zápas a hrali viacmenej OK. Problém je, že Zaniolo má prvý dotyk jak Lukaku, a Perotti vyzerá jak keby hral ligu starších pánov. Pastore vyzerá dosť podobne, ale ten opäť spravil pár zaujímavých futbalových vecí. Výborne Mancini, bohužiaľ dostal drblú kartu za reči, očakávam jeho červenú.

Inak úroveň zápasu celkom OK, viac sa asi od tímu, ktorý vymenil trénera a od druhého tímu, ktorý vyzerá, že tam prišiel len kvôli cigánskej po zápase a team dali dokopy na poslednú chvíľu (čo naozaj tak je), nedá očakávať.

Reagovat
10

Calabria se teď "nejhoršího pravého beka v lige" kolegiálně zastal

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja už sa tu bojím niečo k AC písať,že ma zas označia, že som voči ním zajatý, ale ich krajní beci sú "najhorší v lige" celkovo.

Reagovat
10

Theo se ti nelíbí? Mě přijde docela zajímavej v tý šedi AC...

Reagovat
Alberto Aquilani

Asi jo, ale dal by som mu ešte čas - že sa aj on zhorší

Reagovat
rossoneri89

Conti, Kessie, Hakan a Suso okamžite preč!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No preč môžu ísť len kto bude hrať keď nemajú love, momentálne najslabší, Calabria, Conti...

Reagovat
Pipo123

Jebat VAr, toti musi byt jasna cervena a on da len žltú

Reagovat
lajka30

A taky tam byla jasná penalta na Lazzariho.

Reagovat
Pipo123

To bolo na hrane, ale ten zákrok na Luliča to musí byť červená, noha vysoko, Lulica tam hned zaliala krv a on dá len žltú a ani si nejde pozrieť video. Fakt to v taliansku nemá zmysel, to je kolo čo kolo totálne zlé rozhodnutia a na každú stranu

Reagovat
MILITO

Pro všechny fanoušky italské fotbalové ligy Serie A -https://www.facebook.com/groups/500408337476198/ Serie A CZ/SK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele