9. kolo
26.10.2019 20:45 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Střídající hráči zachránili premiéru trenéra Motty

Janov zachránili střídající hráči, kteří se postarali o všechny tři branky domácího týmu. Brescia sice vedla po parádní trefě Sandra Tonaliho, ale Agudelo, Kouamé a Panděv otočili skóre utkání ve prospěch janovského týmu.

Už ve třetí minutě rozehrávali janovští nebezpečnou standardku po faulu na Cassatu. Exekuce se chopil Lasse Schöne, jenž svým centrem našel pouze hlavu Cistany. Jinak se ale v první půli moc přívětivý a atraktivní fotbal nehrál. A mohl za to především Janov, který hledal cestu k bráně Brescie jen těžko a často velmi složitě. Až ve 34. minutě se skóre měnilo a byl to jeden z těch momentů, které si na Youtube budete pouštět častěji.

Mladý talent Sandro Tonali dlouhodobě patří mezi nejtalentovanější Italy, které obletuje nejeden evropský velkoklub. Pokud měl někdo z nich své skauty na dnešním utkání, musel mít radost. Tonali totiž zahrával volný přímý kop a mnoho lidí si muselo vzpomenout na jeho stále častěji používanou podobnost s Pirlem. Očekával se centr do pokutového území, avšak devatenáctiletý mladíček se odhodlal ke střele a trefil se náramně do pravého horního rohu!

Před koncem první půle si aktivní Sinan Gümüs navedl míč do pokutového území a technickým pokusem chtěl vyrovnat. Změnu skóre ale nepřipustil gólman Joronen, jenž skvěle zasáhl levou rukou!

Do druhé půle už naskočil mladý talent Kevin Agudelo a začaly se dít věci. Tým trenéra Motty začal hrát aktivněji a svého soka mačkal. Po pár vteřinách na hřišti se mohl radovat čerstvě střídající Cristian Kouamé, jeho hlavička se ale odrazila od břevna zpátky do hřiště. Jenže vzápětí dostal od Pinamontiho parádní nahrávku právě kevin Agudelo a svou premiéru nemohl oslavit lépe.

A to nebylo všechno. Do centru Ghiglioneho z pravé lajny se akrobaticky položil Cristian Kouamé a patnáct minut před koncem krásnou ranou poslal domácí do vedení. Trenér Motta měl zlaté prsty při výběru střídajících hráčů a deset minut před koncem upravil na konečných 3:1 pro Grify Goran Panděv. Cristian Kouamé vybojoval míč a Panděv krásnou ranou vymetl šibenici Joronenovy brány - 3:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele