9. kolo
26.10.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus překvapivě ztratil na půdě Lecce

Druhou ztrátu v sezóně má za sebou lídr tabulky z Turína. Juventus nečekaně pouze remizoval na půdě nováčka z Lecce. Do vedení se sice dostal díky Dybalově penaltě, z totožné herní situace ale brzy srovnal Mancosu.

Hned v samotném úvodu utkání se dostal do provozní teploty Szczęsny, naštěstí pro něj prudká rána směřovala jen do míst, kde byl připraven. Po čtvrthodině Sandro z levé strany našel před odkrytou klecí Higuaína, jenže ten využil svého ofsajdového postavení a branka tak nemohla být uznána.

Blízko gólu byli i o něco později, avšak nadějná střela mířila jen vedle tyče. Vše podstatné se stalo krátce po přestávce. Petriccione při snaze zblokovat Pjanićovu střelu bosenského záložníka fauloval, načež sudí nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Paulo Dybala, jenž přesnou ranou k tyči otevřel skóre utkání.

Velmi brzy mohl srovnat Mancosu, jehož ránu horko těžko likvidoval Szczęsny. Po následném rohu však De Ligt zahrál ve vlastním vápně rukou, na což rozhodčí reagoval odpískáním dalšího pokutového kopu. Stejně jako Dybala byl i Matteo Mancosu neomylný a zavdal svým spoluhráčům důvod k radosti.

Ani jeden z týmů už si ve zbytku utkání větší příležitost nevypracoval a utkání tak skončilo nerozhodně. Pro Lecce to znamená šestnácté místo v tabulce, Juventus i přes ztrátu nadále vede.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele