9. kolo
27.10.2019 12:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna doma přehrála Sampdorii

Hráči Bologny zvládli domácí zápas se Sampdorií Janov, kterou porazili 2:1. Za domácí nastoupil Ladislav Krejčí, za hosty Jakub Jankto. Branky vstřelili Palacio a Bani na jedné straně a na druhé Gabbiadini.

Bologna zahrozila hned ve třetí minutě. Přihrávka do malého vápna skončila až u Blerima Džemailiho, který z velkého úhlu zakončil jen do bránícího hráče.

Ve 26. minutě měli velkou šanci hosté. Po rohovém kopu se míč odrazil k Fabiu Quagliarellovi, který neotálel a vystřelil. Míč ještě ve vápně někoho tečoval a nakonec skončil na tyčce.

Na začátku druhého poločasu centr od rohového praporku se s trochou štěstí našel Fabia Quagliarellu, který nejprve napálil bránícího hráče a poté už musel zasahovat také Łukasz Skorupski.

V té samé minutě se do vedení dostali domácí. Soriano našel před brankou osamoceného Rodriga Palacia, který z první uklidil balon k pravé tyčce.

O tři minuty později hosté srovnali z rohu, sudí však jejich branku neuznal pro faul na gólmana Bologny.

V 64. minutě Sampdoria dočkala vyrovnání. Viera si všiml volného Manoly Gabbiadiniho, který vyslal nádhernou technickou střelu placírkou. Skorupski se natahoval jen marně.

Domácí však přeci jen potvrdili roli favorita. V 78. minutě míč po rohu doputoval až na zadní tyč, kde byl připraven Mattia Bani, který ve skluzu balon dopravil do sítě.

Bologna je po devátém kole na 10. místě, Sampdoria je poslední.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele