Serie A - souhrn 7. kola

05.10.2019, 16:59, aktualizováno 06.10.2019, 22:47
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál na hřišti milánského Interu a posunul se na první místo. Na dosah oběma zmíněným je Atalanta, která vyhrála nad Lecce. Neapol se rozešla bez branek s Turínem FC. AC Milán zabral, otočil zápas na půdě Janova, což zřejmě znamená setrvání kouče Marca Giampaola. Fiorentina vyhrála už potřetí za sebou, tentokrát doma s Udinese...

Inter Milán - Juventus FC 1:2

06.10.2019 20:45

Góly: 18. Lautaro Martínez (pen.) - 4. Paulo Dybala, 80. Gonzalo Higuaín

Juventus zvládl první velkou konfrontaci s hlavním rivalem o mistrovské Scudetto a vyloupil San Siro. Už ve 4. minutě se první brankou postaral o Sarriho radost Paulo Dybala a ke konci utkání rozhodl střídající Gonzalo Higuaín, takže penalta Lautara Martíneze Inter nespasila.

V Itálii se všechno vrací do svých starých kolejí. Po zápase s Interem je totiž milánský celek opět až na druhém místě a na prvním se usadil tým, který ho v posledních letech moc neopouští. Doposud byl Inter stoprocentní, což ho vysadilo do čela Serie A. Největší test jeho opravdových schopností však Inter čekal na domácí půdě s Juventusem. A navzdory pomalejšímu startu byl favoritem právě turínský gigant.

V základní sestavě Bianconeri se objevil Paulo Dybala, ačkoli měl podle předzápasových prognóz hrát spíše Gonzalo Higuaín. Že udělal trenér Sarri dobře, když vedle Ronalda s Bernardeschim postavil právě argentinskou desítku, to Dybala ukázal už ve 4. minutě. Někdejší opora Palerma si naběhla na pas z hloubi pole a Milan Škriniar před ní prakticky jen couval. Toho Dybala využil k ráně na zadní tyč, kam se brankář Samir Handanovič natahoval marně - 1:0.

Cristiano Ronaldo nechtěl své pověsti zůstat nic dlužen a po několika pádech ukázal svou fotbalovou přednost. Jeho postup do vápna nezastavil nikdo z obránců domácího celku a ránu pravačkou muselo zastavovat až břevno. Na opačné straně se hnal za vyrovnáním Romelu Lukaku, který měl před sebou prakticky jen Leonarda Bonucciho. Ten jej ale ustrážil.

V 17. minutě směřoval dlouhý pas do vápna Juve, kam si nabíhal Lautaro Martínez. Trochu nešťastně se míče ještě před ním dotkl Matthijs de Ligt, od jehož ruky balon putoval také do ruky Martíneze. Sudí neváhal ani chvíli a nařídil pokutový kop. K němu se postavil právě Lautaro Martínez a napodobil zkušenější argentinskou desítku v barvách Juve. Brankář Wojciech Szczęsny sice vystihl směr, ale vyrazit balon nestačil.

Byla to rozhodně bitva o každý metr hřiště a zejména domácí hráči působili někdy až přemotivovaným dojmem, což vedlo k mnoha tvrdým zákrokům. Sudí Gianluca Rocchi je ale dostatečně zkušená persona a rozhodl se netahat karty z kapsy moc často. Problémy Interu začaly ve 34. minutě, když se zranil mladý záložník Stefano Sensi a musel ze hřiště. Zpětně si pak fanoušci museli uvědomit, jak moc je Sensi potřebným hráčem pro kombinaci a rovnováhu Nerazzurri.

Pět minut před koncem poločasu opět pálil Cristiano Ronaldo, jenže jeho ránu zpoza vápna brankář Handanovič perfektně vyrazil. O minutu později už ani Handanovič nestačil, protože Ronaldo se po krásné kombinaci na pár doteků prosadil. Jenže radost mu posléze zkazil praporek pomezního arbitra a gól byl pro těsný ofsajd odvolán.

Ani jeden z týmů soupeři nic nedaroval a emoce byly znát i při odchodu do šaten, kdy došlo k potyčce. V tomhle utkání šlo vážně o hodně.

Deset minut po nástupu na trávník obrana Interu zcela nepokryla náběh Dybaly, kterého vyslal do uličky Khedira. Na Handanoviče už ale mladý Argentinec nevyzrál. Tempo zápasu trochu opadlo a vzbudit ho mohl Matías Vecino. Jeho tečovanou ránu zastavovala místo Wojciecha Szczęsného až tyč.

Rozhodnutí šlágru kola vnesl na hřiště až střídající Gonzalo Higuaín. Rodrigo Bentancur v 80. minutě přiťukl míč napravo, kde si Higuaín naběhl do vápna a přesnou ranou překonal bezmocného Handanoviče.

Více informací k zápasu

Turín FC - SSC Neapol 0:0

06.10.2019 18:00

Góly: -

Neapol si z těžké turínské půdy veze pouze bod a na čelo ztrácí už šest bodů. Branek se diváci za devadesát minut nedočkali, přestože šance byly k vidění na obou stranách.

Parthenopei měli větší převahu v držení balónu, Turín byl zase pilnější ve střelbě, branka ale nepadla žádná. Přitom první poločas nabídl možností k prolomení nerozhodného výsledku několik. V 10. minutě Ruiz pořádně protáhl Sirigua střelou k tyči a domácí opora dobře zasáhla. O chvíli později vystrašil turínské příznivce i Verdi střelou do boční sítě.

Carlo Ancelotti musel v průběhu prvního poločasu řešit velkou nepříjemnost v podobě zranění Elseida Hysaje, náhrada však přišla adekvátní a uvolněné místo zaujal Faouzi Ghoulam. Největší šance Granaty přišla až na sklonku prvního poločasu. V nastavení vypálil po odraženém balónu Ansaldi a Meret musel vyrážet.

Turín si přinesl aktivitu i do druhého poločasu a kanonýr Belotti dokonce rozjásal místní publikum, nicméně jeho gól nebyl pro zdvižený ofsajdový praporek uznán. Nepískala se ani penalta po zákroku na Izza a svižné tempo zápasu pokračovalo za nerozhodného stavu.

Granata byla nebezpečnější a Ancelotti na hru soupeře potřeboval zareagovat dalším střídáním. V 68. minutě střihl těsně vedle nůžkami Belotti a na druhé straně Llorente hlavou přestřelil. Zápas byl otevřený až do samotného konce, avšak ani jedna strana nedokázala rozhodnout a diváci se nakonec žádné branky nedočkali. Bod je zejména pro Neapol v boji o čelo ztrátou.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Lecce 3:1

06.10.2019 15:00

Góly: 35. Duván Zapata, 40. Alejandro Gómez, 56. Robin Gosens - 86. Fabio Lucioni

Lecce věřilo, že by se mu mohl povést zázrak na půdě Atalanty. Nováček soutěže ale nepředvedl nic extra zajímavého a prohrál poměrně jasně o dvě branky. Svůj podíl na tom měly i opory jako Duván Zapata, Alejandro Gómez a Robin Gosens, které si připsaly po jedné brance.

Asi není nutné rozebírat, proč byla Atalanta před zápasem s Lecce tak velkým favoritem. Přesto trenér Gasperini nehodlal ponechat něco náhodě a vytasil se od prvních minut s takovými esy jako Zapatou, Gómezem, Iličićem nebo De Roonem a Kjaerem. Obranu Bergamaschi mělo zlobit především hostující trio Mancosu, La Mantia a Falco.

Od počátku byla aktivnější Atalanta. Hned ve 2. minutě Gómezův ideální centr zamířil do vápna přímo na hlavu Zapaty. Kolumbijský útočník v obrovské šanci bránu Lecce přestřelil. Následná spolupráce mezi Gómezem a Iličićem skončila ránou slovinského reprezentanta, kterou vyrážel brankář Gabriel jen s vypětím všech sil. Brankář Gollini na druhé straně zase tak moc práce neměl a poradit si musel jen s pokusem Majera, který pálil na střed.

Ve 35. minutě se už poprvé měnilo skóre utkání a podle očekávání to bylo ve prospěch domácího celku. Obrana Lecce chybovala nebezpečně blízko vlastního vápna, aktivní Gosens obral Lucioniho o míč a předložil jej do vápna na Duvána Zapatu. Ten si poradil velmi zkušeně a přesně, takže jeho rána zapadla za Gabrielova záda. V tu chvíli se ale Lecce nesložilo a ihned se pustilo do útoku.

Hosté proto mohli překvapivě velmi brzy srovnat. Mantia se parádně zorientoval ve vápně a svůj pokus usměrnil přímo na bránu. Gollini však zareagoval fantasticky. A následně si Atalanta poradila mnohem lépe. Duván Zapata u vápna podržel míč i proti přesile a předal jej nabíhajícímu Gómezovi. Ten pronikl do vápna a zamířil jednoduše na zadní tyč - 2:0 pro domácí.

Atalanta hrála fantasticky a Lecce ji s údivem nestačilo. A druhá půle nebyla pro hosty z Lecce příliš pozitivnější. Od prvních chvil se opět projevoval obrovský rozdíl nejen v kvalitě, ale především v chuti a důrazu, který byl jednoznačně na straně La Dea. Gómezova rána z 50. minuty zamířila těsně nad břevno a stejně tak i De Roonův pokus, který nebyl nejpřesnější.

Lecce si neodpustilo několik chyb v rozehrávce a deset minut po změně stran toho domácí využili ke třetí brance. Josip Iličić oslovil nabíhajícího beka Robina Gosense, který pronikl do vápna a propálil Gabriela. Atalanta vedla o tři branky a výsledek utkání už si pohlídala. Příliš na tom nezměnilo ani snížení, které v 86. minutě zařídil Fabio Lucioni. Toho obránci Atalanty neuhlídali, takže zkušený Lucioni mohl proměnit milimetrově přesný pas od Filippa Falca - 3:1 pro La Dea.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SS Lazio 2:2

06.10.2019 15:00

Góly: 21. Ladislav Krejčí, 31. Rodrigo Palacio - 23. Ciro Immobile, 39. Ciro Immobile

Boloňa na domácí půdě sehrála s Laziem velmi tvrdou hru plnou faulů, dvou červených karet a taky skvělého fotbalu. Lazio se sice mohlo spolehnout na dvougólového kanonýra Immobileho, jenže Boloňa se nevzdala a také ona zasadila svému soupeři dva údery.

Na začátku utkání vzdali římští tifosi poctu domácímu trenérovi Sinišovi Mihajlovićovi, který bojuje s akutní leukémií. Přesto se jako správný bojovník posadil na trenérskou lavičku a je odhodlán trénovat, dokud mu to zdraví dovolí. Aktivnějším týmem ale od prvních momentů bylo Lazio. Luis Alberto v 10. minutě hledal u vápna soupeře nabíhajícího Cira Immobileho, který se nakonec k ráně nedostal. Rohový kop pak musel vyrážet hbitý brankář Boloni Łukasz Skorupski mimo.

Ve 21. minutě už bylo na stadionu Renato Dall‘Ara veseleji. Riccardo Orsolini totiž utekl svému strážci a poslal z pravé strany parádní centr, na který si do vápna naběhl Ladislav Krejčí. Na jeho zakončení hlavou neměl brankář Strakosha nárok a inkasoval. Jenže radost Felsinei neměla dlouhého trvání. Jen o tři minuty později totiž míč ve vápně dostal Ciro Immobile a po naznačení střely skutečně na bližší tyč vypálil. S tím Skorupski zřejmě nepočítal a nedokázal rychle reagovat - 1:1.

O sedm minut později bylo všechno zase jinak. Mattias Svanberg nejprve trefil tyč, od které se míč odrazil před malé vápno. Ze všech nejdřív se k míči dostal Rodrigo Palacio, který balon se štěstím dorazil za záda brankáře Strakoshy.

Pět minut před koncem první půle se musel brankář Lazia opět vyznamenat, protože Nicola Sansone tvrdě vypálil. Strakosha perfektně zasáhl a sledoval, jak Andrea Poli z dorážky míří nad bránu. A vzápětí se smálo Lazio. Opět platilo staré známé pořekadlo, protože Ciro Immobile si narazil míč u vápna s Luisem Albertem a z úhlu propálil brankáře Skorupského - 2:2.

Byl to hodně divoký první poločas, na který už druhý nenavázal ve stejném tempu. Danilo sice skóroval hlavou po volném přímém kopu, ale branka nebyla pro ofsajd uznána. Po hodině hry dostal druhou žlutou kartu Lucas Leiva, který byl vyloučen a Boloňa cítila šanci. Centrovaný míč Riccardo Orsolini nedoskočil a unikající Correa byl zatažen za hlavu Medelem.

Toho si sudí dobře všiml, což mu potvrdil i videozáznam. A následovala červená karta také pro tohoto zkušeného bojovníka. Síly se tedy vyrovnaly, skóre však mohlo být různé. Po ráně Krejčího Orsolini nedosáhl, jinak by zakončoval do prázdné brány. Největší šanci však měl Joaquín Correa, který kopal po faulu Palacia na Acerbiho penaltu. Brankáře sice překonal, jenže poslal míč jen do břevna! Boloňa už v závěru udržela remízu a Mihajlović se mohl radovat.

Více informací k zápasu

AS Řím - Cagliari Calcio 1:1

06.10.2019 15:00

Góly: 31. Luca Ceppitelli (vl.) - 26. João Pedro (pen.)

Sudí Davide Massa zřejmě bude v Římě po nejbližší dny hodně nepopulární jméno. Koneckonců, stadion opustil v soukromí až dvě hodiny po skončení zápasu. V jeho průběhu totiž podle domácích několikrát pískal ve sporných situacích jednoznačně ve prospěch hostí, kteří nakonec urvali bod.

Zraněními decimovaný kádr AS Řím začal aktivněji. Domácí Vlci si udržovali jasnou územní převahu a Cagliari na jejich přesnou kombinaci nestačilo. V osmé minutě se urodila první větší šance zápasu, když uvnitř pokutového území udržel míč pod kontrolou Zaniolo a otáčel se s ním čelem k bráně. Jeho tvrdou ránu z otočky však v Římě neoblíbený brankář Robin Olsen parádně vytáhl nad břevno!

O chvíli později byl Olsen opět nucen k rychlému zákroku, když ho tvrdou střelou z dálky prověřil mladík Amadou Diawara. Cagliari se k brankáři Lópezovi téměř nedostávalo. O to větší překvapení se zrodilo ve 24. minutě. Dle názoru sudího Massy zahrál obránce Gianluca Mancini ve vlastním vápně rukou, za což byl odměněn penaltou. K ní se postavil zkušený útočník João Pedro a míč umístil přesně k tyči, třebaže López směr vystihl - 1:0.

Římané se ale nevzdali a ihned se vrhli do dalšího dobývání urputné obrany soupeře. To už musel ze hřiště dnes okopávaný a evidentně zraněný Diawara, jehož místo zaujal Mirko Antonucci. Po třiceti minutách se AS dočkalo, protože rychlý útok zakončoval Justin Kluivert skvělou nahrávkou na nabíhajícího Edina Džeka. Těsně před ním ji ve snaze odklidit balon tečoval do vlastní brány Luca Ceppitelli.

Deset minut před koncem první půle se ozval dnes nepříliš výrazný Edin Džeko, jehož tvrdou ránu Olsen vyrazil na roh. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu, protože střídající talent Antonucci mířil na bližší tyč jen do Robina Olsena. I druhý poločas patřil Vlkům. Kluivert našel tři minuty po změně stran centrem hlavu Zaniola a Olsen měl zase plné ruce práce.

Obléhání brány Cagliari pokračovalo a nutno říct, že obrana Cagliari dnes držela perfektně. Kolarov a po něm i Antonucci napálili ve vápně vždycky obětavé protihráče, zatímco neobsazený Zaniolo zakončoval rohový kop jen těsně vedle tyče. Dvacet minut před koncem utkání zase pálil Edin Džeko jen těsně vedle tyče.

Bosenský kanonýr byl ke konci utkání hodně cítit a další perfektní centr poslal hlavou těsně nad břevno. Největší kontroverze se strhly v 90. minutě. Džeko hlavou posunul míč na nabíhajícího Nikolu Kaliniće, ten lehce odstavil od míče Pisacaneho, který se srazil s vybíhajícím brankářem Olsenem a Kalinić snadno vstřelil svůj první gól v novém dresu. Jenže sudí Massa gól po poradě s videozáznamem branku odvolal, Pisacaneho museli odvézt ze hřiště a Římané přišli o výhru.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 1:0

06.10.2019 12:30

Góly: 72. Nikola Milenković

Fiorentina navázala na skvělý výsledek z Milána a i z domácího souboje proti Udinese bere tři body. Herně to ze strany Violy nebylo tak přesvědčivé, nutno ale podotknout, že "Zebry" hrály s domácími vyrovnanou partii a dost možná si bod zasloužily. Čtvrthodinu před koncem rozhodl Milenković.

Svěřenci Vincenza Montelly se od začátku usadili na polovině Udinese, to však dobře bránilo a čekalo na vhodnou příležitost k brejku. Směrem dopředu měl hostům usnadnit návrat Rodriga De Paula, který kvůli trestu tři zápasy absentoval. Hra od šestnáctky k šestnáctce přinesla první velkou příležitost až po půlhodině hry. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu přilétl do vápna Violy centr a Ilja Néstorovski z malého vápna vstřelil gól. Radost Udinese ale byla předčasná, kvůli ruce Nicholase Opoka nebyl gól uznán a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Ten pokračoval i po standardce Francka Ribéryho.

Poločasové skóre 0:0 plně odpovídalo dění na hřišti a na dělbu bodů to dlouho vypadalo i po změně stran. V 54. minutě nedosáhl na Chiesův centr Dalbert a krátce na to brankář Musso skvěle zasáhl proti Chiesovi. Do třetice pak Ribéry zamířil z přímáku vedle.

Kvůli některým verdiktům sudích nezůstal na trenérské lavičce klidný Igor Tudor a po jednom z výstupů se musel poroučet na tribunu. Udinese dlouho drželo nerozhodný výsledek, ovšem v 72. minutě se po centru prosadil hlavou Nikola Milenković a Fiorentina vedla 1:0. Hosté sice měli dvacet minut na vyrovnání, ale měli to těžké. Celé utkání drželi Violu na uzdě, aniž by si sami vytvořili jedinou šanci. Fiorentina nejtěsnější vedení uhájila a znovu získala všechny body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Milán 1:2

05.10.2019 20:45

Góly: 41. Lasse Schöne - 52. Theo Hernández, 57. Franck Kessié (pen.)

Těsně, ale přece nakonec dokázal AC Milán získat tři body z janovského stadionu Luigi Ferraris. Hosté prohrávali po brance Lasseho Schöneho, ale po přestávce otočili výsledek Theo Hernández a z pokutového kopu Franck Kessié. V poslední minutě zápasu odmítl další vyrovnání Lasse Schöne, Reina mu zlikvidoval penaltu a odčinil své předchozí zaváhání. V zápase rovněž padly čtyři červené karty, Janov oslabili Saponara s Biraschim, Milán zase Calabria s Castillejem.

V Janově šlo o důležité střetnutí dvou týmům, kterým se aktuálně vůbec nedaří. Jak domácí kouč Andrea Andreazzoli, tak především Marco Giampaolo mají ve svých klubech hodně nahnutou pozici. AC Milán při poslední návštěvě Marassi dokázal zvítězit a teď chtěl výsledek zopakovat.

Do první šance se dostali Grifoni, střela Leragera sice ohrozila Reinovu branku, avšak španělský brankář si poradil. Janov musel poprvé střídat už po jedenácti minutách, kvůli zranění odešel zkušený Criscito, jehož nahradil Biraschi. Domácí byli o něco aktivnější, ale naráželi na dobře zkonsolidovanou obranu Rossoneri. Ta však snažení domácích nakonec podlehla. Před koncem prvního poločasu rozehrál volný přímý kop z dobré vzdálenosti Lasse Schöne, Reina balón směřující do jeho náruče nezkrotil a po chybě jeho tým prohrával 0:1. Už před koncem poločasu započaly na trávníku velké vášně a po jednom z incidentů uviděl červenou kartu náhradník Riccardo Saponara. Janov ale nastoupil do druhého poločasu ve stejném počtu hráčů jako Milán.

Každopádně Marco Giampaolo musel reagovat, AC znovu nehrálo dobře a navíc prohrávalo o gól. Na trávník tak vyběhli Lucas Paquetá a Rafael Leão. A přineslo to ovoce, hned v 51. minutě rychle rozehrál Paquetá na Hernándeze a ten z úhlu prostřelil brankáře Radua. Následně neuběhlo ani pět minut a AC mělo k dispozici pokutový kop. Biraschi zahrál ve vápně rukou a sudí nejenže odpískal penaltu, ale po shlédnutí videa ještě domácího hráče vyloučil. Franck Kessié penaltu bezpečně proměnil a Milán otočil výsledek ve svůj prospěch.

Fanoušci Rossoneri ale klid neměli, v 79. minutě uviděl druhou žlutou kartu Davide Calabria a počet sil se zase vyrovnal. Grifoni se pak drali do šestnáctky a v poslední minutě zápasu jim sudí odpískal pokutový kop. Reina se podle všeho dotkl padajícího Kouamého, byť to na první pohled vůbec nebylo zřejmé a Janov měl ideální možnost na vyrovnání. Lasse Schöne však neudržel nervy, Reina mu vystihl směr a uchránil Milánu tři body. V hodně nervózním závěru pak padla další červená karta, tentokrát pro Samu Castilleja, ale konečný výsledek už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - UC Sampdoria 2:0

05.10.2019 18:00

Góly: 9. Marash Kumbulla, 81. Nicola Murru (vl.)

Trenér Eusebio Di Francesco má před sebou dost možná poslední dny ve funkci trenéra janovské Sampdorie. Nezvládl totiž další klíčový duel Serie A. Na hřišti Hellasu Verony prohrál po góle mladíka Kumbully a vlastní brance obránce Murrua.

Doria byla mírným favoritem sobotního utkání i přesto, že se jí vůbec nedaří. Námořníci zůstávají až na posledním místě a nic na tom nezměnilo ani utkání ve Veroně. Domácí byli naopak daleko aktivnější celek. Už v 9. minutě se po straně protáhl do vápna Darko Lazović a zkoušel cpát míč před brankáře Emila Audera. Těsně před ním však ostrý cent zablokoval vracející se Ferrari.

Jenomže řešení to bylo jen chvilkové. Z následujícího rohového kopu posadil Miguel Veloso míč přesně před bránu, kam si naskočil obránce Marash Kumbulla a razantní hlavičkou nedal brankáři Auderovi žádnou šanci zasáhnout - 1:0 pro Hellas.

Doria samozřejmě neskládala zbraně. Špatného centru domácích se chopil Jankto, který se dostal ke střele. Ta byla zblokována, ale k míči se dostal ještě jeho spoluhráč. Před míč ale perfektně položil nohu střelec gólu a střední obránce Kumbulla. Domácí vytvořili deset minut před koncem první půle hezkou akci, na jejímž konci stál Salcedo Mora, avšak tato akce skončila velmi chabou střelou. První poločas zakončila rychlá akce Hellasu, na jejímž konci stál Mariusz Stępinski. S jeho chabou střelou si ale brankář Audero poradil.

Sampdoria potřebovala razantně zlepšit svůj herní projev, protože zatím ji domácí jasně přehrávání. Vstup do druhého poločasu vyšel lépe pro Hellas, který byl opět aktivnějším týmem. Deset minut po změně stran musel brankář Emil Audero opět do práce, ale se střelou si poradil opravdu bravurně a míč vyrazil.

Tvrdou ránu vypustil ze své pozice i kanonýr Fabio Quagliarella, ale jeho pokus se neujal. Gólové vyústění naopak měla akce z minuty 81. Portugalský veterán Miguel Veloso poslal velmi dobrý míč z přímého volného kopu a nešťastník Nicola Murru si ho hlavičkou poslal do své branky. Ani brankář Audero už nestihl zareagovat a Sampdoria po právu prohrála.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Parma Calcio 1:0

05.10.2019 15:00

Góly: 31. Andrea Petagna

SPAL zvítězil ve velmi důležitém utkání v Parmě a jeho forma jde nahoru. Za tři body proti nebezpečnému soupeři vděčí jednak čistému kontu a jednak brance Andrey Petagny. Parma ve Ferraře gól nedala, ačkoli šancí měla dostatek.

Obrana SPALu měla co do činění především s rychlým útokem Parmy, v němž se od první minuty objevila trojice Gervinho, Cornelius a rovněž mladík Kulusevski. Trenér Fabio Sempilici dal důvěru kapitánovi Floccarimu a Petagnovi, kteří měli obstarávat práci pro Luigiho Sepeho. Hlavní arbitr Marco Guida v prvních minutách neměl příliš práce. Do první vážnější šance se dostal veterán Floccari v osmé minutě, který se probil až do vápna Ducali. Tam ale narazil na výtečného brankáře Seppeho, který jeho tvrdou ránu vyrazil.

Jinak bylo tempo utkání dost vlažné a především hosté z Parmy se ke svým klasickým kombinacím téměř vůbec nedostávali. Zlomová akce zápasu nastala po půl hodině hry. Po parádním průniku od Strefezzy, který musel brankář Seppe vyrážet, obrana Parmy nezachytila Andreu Petagnu, pro kterého byla dorážka do brány jednoduchým úkolem.

SPAL zcela jasně dominoval a krátce před odchodem do šaten mohl svůj náskok zvýšit. Vše začalo krásným přenesením hry od Strefezzy na Jasmina Kurtiće. Míč se dostal na hranici vápna, odkud pálil Sergio Floccari. Jeho dělovou ránu musel gólman Seppe vyrážet nádherným zákrokem.

Po změně stran jsme chvíli na první větší šanci čekali. Diváci se dočkali v 57. minutě, v níž si Sergio Floccari pohrál s obráncem před sebou a dorazil až do vápna. Jeho umístěnou střelu nakonec nepustil do brány dobře připravený Sepe. V 69. minutě se do velké šance dostala Parma.

Gervinho si naběhl před bránu, jenže k zakončení mu scházel krok. Další klíčová situace nastala dvacet minut před koncem utkání. Útočník Strefezza si zpracoval míč v šestnátce a po mírném kontaktu upadl. Domácí fanoušky se ihned dožadovali penalty, jenže sudí Guida k jejich překvapení udělil Strefezzovi druhou žlutou kartu za simulaci. Pro SPAL tak začalo poměrné dlouhé oslabení.

Deset minut před koncem se sice hostům podařilo vyrovnat, jenže branka kvůli ofsajdovému postavení nebyla uznána.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC761013:619
2.Inter Milán760114:418
3.Atalanta Bergamo751118:1016
4.SSC Neapol741215:1013
5.AS Řím733112:1012
6.SS Lazio732213:611
7.Cagliari Calcio732210:711
8.ACF Fiorentina732212:1011
9.Turín FC731310:1010
10.Hellas Verona72326:59
11.Bologna FC72329:99
12.Parma Calcio73048:109
13.AC Milán73046:99
14.Udinese Calcio72143:67
15.US Sassuolo620411:126
16.Brescia Calcio62047:96
17.SPAL 201372056:136
18.US Lecce72057:156
19.Janov CFC71248:155
20.UC Sampdoria71064:163
Zbývající zápasy
18.12. 20:45Brescia Calcio - US Sassuolo

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (213)

Přidat komentář
AjaxFans

Škoda Parmice

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera som sa trocha nudil tak som si nahodil Google maps aby ma previedol roznymi stadionmi a ich blizkym okolim. Cez street view som obisiel vsetky mozne stanky a veru v niektorych pripadoch som bol az zhrozeny.

Konkretne v Serie A ma zaujalo ze mnohe stadiony su posadene priamo v meste pri domoch a cinziakoch, bez vascieho parkoviska. Zvonka osarpane, niekde snad uplne zastal 30 rokov cas.

Vsade same grafity, hrdzave brany a zabradlia, spinave mury, rozbite chodniky.

Zabery su povacsine z roku 2018.

Viacero stadionov prebieha teraz akymsi faceliftom, vymena sedaciek atd, Atalanta dokonca stihla postavit nove tribuny tak konecne sa aj v Taliansku zacali trocha v tomto smere hybat hybat a vytvoria divakom lepsi komfort.

Tato liga si tu urcite zasluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, atalanta cast renovovala, ale komplet to bude az 2021, jinak udinese super, v Miláně a juventus, jinak bída... Cagliari by měla stavět a řím o tom mluví asi 30 let...

Reagovat
smazaný uživatel

Celou ligu to dokresluje, upadek velky a snaha prosadit nazor, ze je lepsi nez Bundesliga je smesny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
10

Reagovat
10

zrovna jsem měl rozepsaný, že podle nových sedaček posuzuje kvalitu fotbalu jen instantní PL idiot typu Fenix...celý 3 hodiny ti to trvalo, měl by ses nad svojí angažovaností zamyslet

Reagovat
fenixLFC

Ty by si si mal dat dole tie ruzove okuliare a priznat si ze je u vas mnoho veci na hovno. Ale chapem, kritika zvonka sa zle prijima. A je len a len moja vec ked si chcem pozriet vysledky jednotlivych lig a diskusiu k nim, pripadne sa zhodnut s inym stanoviskom. Mozno by si mal podat navrh na premenovanie sekcia aby sa volala: liga kde sa nesmie nic kritizovat. A keby si cital veci pozornejsie tak ani ja v tom prispevku, ani ally vyssie neriesi kvalitu futbalu, ale veci okolo. Ked sa tebe zdaju bezproblemove je to tvoj pohlad, sice skresleny ale dobre. Mehovoriac ze mnohe veci co sa tu uvadzali som tu videl uz v minulosti. Ale chapem, fanusikovia serie to mozu povedat, ti co su zvonku tak nemozu a treba prejst do protiutoku

Reagovat
10

nad problémy Serie A nikdo oči nezavírá, nad stadiony obzvlášť ne, x let to tady sami píšeme, tak co se tady snažíš vytvořit za virtuální realitu? meleš pořád dokola stejný hovna, přitom schválně nereaguješ na podstatu toho příspěvku...

hlavně ty o tom prokazatelně víš úplný hovno, navíc je ti to úplně u prdele, jen si chceš kopnout, teď navíc s větší intenzitou, protože se zase někdo z italský sekce (možná já) dotkl tvého křehkého ega a tebe z toho pálí prdel

Reagovat
Zark

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Jj vyslovene tak to je a musim vediet strasne vela ked som videl dost prvoligovych stadionov aby som posudil ze sa mi tie stadipny nepacia. A teraz tu niekto upozorni ze otrasne vyzera aj okolie. Ale to je tak v tejto sekcii so vsetkym, clovek sa spyta ci neikto nevie rozpis nejakeho klubu lebo maju stranky iba v taliancine a hned sa to stoci na to ze to je ich vec ze sa mam naucit taliansky a neoplati sa im robit nieco ine. A neviem co je vacsia intenzita pri tom ked si prechadzam jednotlive ligy, citam diskusiu a lajknem jeden prispevok. Skor by si sa mal schladit ty pretoze to tu triggeruje iba tebe a mozno par dalsich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Recoba Inter

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Verona vyhrala skoda som tajne dufal ze oni aj Genoa prehraju a Perziosi si uz po 155krat pozve Jurica aby trenoval Janov

Reagovat
CubONE

No komicky zapas, asi to podrzi Giampaola aspon na 2-3 tyzdne. Kazdopadne, dufam, ze si vsimol, ze akonahle bola lava strana Theo-Paqueta-Jack, tak ta hra hned vyzerala o nieco lepsie, hlavne oproti trojke RR-Hakan-Borini, co zacinala sezonu.

Leao musi hrat, ak chceme hrat na jedneho utocnika, tak namiesto Krzysieka, ak na dvoch, tak Suso prec a Paqueta/Jack na treqovi pod nimi.

Reagovat
Kaka14

Mna ešte štve Calabria, vsetko tam kazi v útoku na ľavej strane a dnes to dokoncil aj červenou kartou... posadil by som ho tiež na lavičku a dal šancu Contimu, aj keď budúci asi určite nebude hrať kvôli červenej...

Reagovat
CubONE

To hej, Calabria zacal tuto sezonu hrozne. On dokaze spravit par super zapasov za sebou a uz si myslim, ze z neho fakt nieco bude a potom sa zosype. Pravidelne.

Skoda, ze Conti zacal u nas tymi dvoma zraneniami kolena, tie prve zapasy boli fajn a bohuzial nevie sa vratit do toho, co predvadzal predtym. Strasne sa bojim, ze to iste bude s Caldarou, najprv achilovka, potom ACL. Pritom v tych cca 70min proti Laziu v Cope vyzeral fakt dobre.(aj ked to sme tusim hrali na troch vzadu).

Reagovat
GEGE

Calabria zabrzdil svůj vývoj stejně jako tehdy De Sciglio...Nejdřív sem si říkal,že stagnuje ale přijde mi,že hraje čím dál hůř...A Conti po těch zraněních je hotovka...

Reagovat
10

spíš je to taková klasická smutná situace u odchovanců - rychle vystřelí, fanoušci pálí superlativy, už vidí novýho Maldiniho, přitom ten hráč reálně nic extra není, ale ta gloriola se s ním táhne 5 let...

Reagovat
GEGE

Jenže tu první sezonu vypadal fakt dobře...já progres těch fotbalistů fakt nechápu... vždyť by to mělo být naopak... první zápasy se poseru s toho že hraju základ v ACM postupně získám sebevědomí,každý den trenuju v nejlepších podmínkách,nejsem zraněný tak se budu logicky zlepšovat a ne že budu čím dál horší ...

Reagovat
10

15/16? já si fakt myslím, že je to spíš tím růžovým viděním...třeba zrovna Calabria mi přijde pořád na stejný úrovni, jen se u něj bralo v potaz, že mu je 19, že je odchovanec, ale čas a větší vzorek zápasů ukázal, že na ten vyšší level velkoklubu prostě nemá, tohle má bohužel současná italská generace v sobě

Reagovat
j_mrazik

Možná problém v hlavě, že neunáší ten tlak a to očekávání. Přeci jenom když se o tebe nic extra neočekává, protože jsi mladej a nemáš zkušenosti, tak se hraje trochu s lehkostí. Jakmile přijde zodpovědnost, tak už je to těžší.

Reagovat
AngryPrd

Keby sa viac starali o svoj vykon a progres aspon tak, ako o svoje kerky po celom tele, mozno by aj viac rastli v HLAVE

Reagovat
AngryPrd

Dobre si napisal. Suhlasim. Uz citam clanky, ze chcu Spalettiho podpisat, druha volba Pioli, dalsie Gattuso a Wenger. Uz ma to nebavi, tie zmeny trenerov

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako bylo za penaltu na konci?? Od toho je snad video, aby tomuhle zabranilo a ne to jeste potvrdit....to je hnus!

Leao hraje vyborne, Piatek naopak nulovej letos. Konecne jsem se dockal dua Paqueta a Jack. Ta sestava ve 2.pol nam zachranila zapas,

Reagovat
Pipo123

Jak mohli rozhodcovia odpískať tu penaltu pre Janov? VAR je fakt k hovnu ked to piskaju curaci

Reagovat
LesyJePan

Ten sudi by mal dostat aspon 3 zapasovy distanc. Nechápem ako toto mohol nechať. Proste Taliansko, toto by inde neprešlo.

Reagovat
dave30

Tu penaltu proti AC Milan opravdu posvětil VAR? V tom případě ho tam mají na ho..o. Ještě štěstí, že Schone sportovně neproměnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Janovske derby buduci rok v Serii B? To by bola podla mna celkom tragedia ale zatial to tak vyzera, dufam ze novy treneri ich zachrania...

Reagovat
bobis21

Věřím že Sampdoria se zvedne, ten tým kvalitu má (a co jsem viděl 2 zápasy tak ani nehráli špatně).

Reagovat
mastakillah

Duván 1+1 dnes. Zas a znova

Reagovat
Recoba Inter

No prohloupili jste, když jste ho pustili pryč. Váš problém. Doufám, že po něm půjdeme a brzy jej podepíšeme. Je totiž výborný.

Reagovat
lnterista

Ten mel prijit misto Lukaka

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nuno čomes

Nechápu ten nezájem. Vsude plno, k nám by přišel jak nic. A my koupíme tohle.

Reagovat
oli9

Krejčí hraje leveho beka jo ? Taak to jsem si nedovedl v životě představit... ale nejspíš tam hraje dobře jelikož v tom základu je celkem často

Reagovat
Zark

je zraneny dijks

Reagovat
Uwe háže buly

Vlastně jsem si ho v lepší lize dovedl představit jen na beku nebo wingbeku, protože on zas tak šikovnej fotbalista neni, umí jen jednu stahovačku a má nadprůměrný centry a celkem slušnou střelu, což je na křídlo v lepší soutěži málo, naopak má hodně dobrou rychlost, akceleraci a bránit uměl ze všech křídel snad nejlíp.

Reagovat
PP

Ty vole.. dostat goly od Krejčího s Palaciem je na dobrovolné sestoupení do nižší ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Whitemedia

Inter bez Sensiho a s navztekaným slonem na hrotu jalovej.. a pískat tohle utkání bych teda nechtěl

Reagovat
The Krupy

Krásny výsledok, boli sme jasne lepší a nebyť tej penalty tak si Inter ani neprdne. Navyše hrali ako prasatá a rozhodca k nim bol "veľmi zhovievavý", napíšem to slušne, takže ma o to viac potešil výsledok, poraziť ich doma, uštedriť Judášovi prvú prehru v lige, paráda.

Sarri tím pripravil veľmi dobre a fakt sa na to dalo dívať, proti Spalu to bolo taktiež dobré a Leverkusen som nevidel, snáď to všetko začne do seba zapadať.

Lukaku je paródia na útočníka a celkovo z hry Interu som sklamaný, namiesto prasenia mali hrať futbal. Dobro dnes zvíťazilo nad zlom, Forza Juve

Reagovat
Jajinek

Viděl jsem zápas od 55. minuty kdy Juve z jediné šance dalo gól naopak Vecino trefil tyč a další šanci zazdil. Nevím jak to probíhalo, kdZ byl na hřišti ještě Sensi...stal se rychle klicovym hráčem. Jinak Juve tam stejně jako Inter mělo hodně zákroku na oranžovou kartu - např. Can.

Gratulace Juve.

Jinak jak usuzuju z tvého komentáře, musíš mít hodně smutný život.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 50 minuty mělo být 0:4 a bylo po zápase.

Reagovat
Jajinek

Je to možné...neviděl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Pinturicchio

Moralista je zpátky.

Jinak jak usuzuji z tvého komentáře, tak musíš být pěkný dement, když posuzuješ něčí život podle jednoho komentáře.

Reagovat
Jajinek

Tak ty zase z jednoho komentáře usuzujes že jsem dement Na druhou stranu z tvých tisíců komentářů zde mnozí usuzují, že nejsi inteligentní, takže to asi nemá cenu dále rozebírat

Reagovat
Pinturicchio

To můžou posoudit ostatní, jestli jsi dement ty, podle posuzování života někoho na základě jednoho komentu, nebo ja, když tě na základě toho označím za dement.

Šup, šup, zpátky do stoky.

Reagovat
Jajinek

Život není spravedlivej a tak zcela chápu existenci komplexu. Sám jich mám hodně. A je otázka jak je pak člověk zvládá a hlavně jak je ventiluje. Na Tobě mám rád, že to děláš skrz internetovou diskuzi, kde vlastně nemůžeš nikomu ublížit. Jsou daleko horší možnosti. Takže ti vlastně fandím.

Reagovat
Pinturicchio

A tím se dostáváme k prvnímu komentáři, kdy posuzuješ někoho / něčí život na základě komentářů na fotbalovém fóru. Jdi spát, bude ti líp.

Reagovat
Jajinek

U Tebe to samozřejmě není jenom o fotbalovém fóru. Na druhou stranu znám tě jen zprostředkovaně a i když myslím že o tobě za ta léta dost věcí vím, nikdy jsme se osobně nepotkali, takže na 100 procent souhlasim, že moje soudy jsou povrchní a neobjektivni.

Gratuluju k výhře i Tobe a jdu vážně spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš o zvládaní komplexov, ale vo vlákne si svoj tiež nezvládol.

Iste, bol si vyprovokovaný. Predrečník Krupy nazval futbalistov tvojho obľúbeného klubu prasatami, ich trénera Judášom a ich útočníka paródiou na tento flek. Škodoradosť ani neskrýval.OK. To sa tu deje denno denne. Ale tiež si prilial olej do ohňa, rádoby "inteligentnejšou" formou. Je ťažké byť nad vecou a udržať sa, ak nám znevažujú srdcovú záležitosť. Všetci tomu občas podľahneme.

Conte s nimi popracuje a o dva týždne hor sa do Sassuola pre tri body.

Reagovat
Zark

Reagovat
The Krupy

ja ťa mám svojím spôsobom rád, ukážeš sa raz za čas, prispeješ do diskusie svojimi erudovanými dedukciami a zase zmizneš. Tak si kľudne usudzuj, ja dnes oslavujem výhru.

Reagovat
Jajinek

Gratuluju ještě jednou...důležité tři body. Snad neodpadneme moc brzo.

Reagovat
Furia Ceca

"Jinak jak usuzuju z tvého komentáře, musíš mít hodně smutný život."

Reagovat
DelPiero137

Aj to bolo vdaka nasmu hracovi (De Ligt zatial velka tragedia). Okrem toho bol vasim dvornym nahravacom Cuadrado, nebyt jeho mate o polovicu menej sanci. Takze je to skor kritika do nasich radov

Reagovat
PP

A Lukaku vytvořil s Bonuccim výbornou stoperskou dvojici Juve.

Reagovat
10

chtěl ukázat, že jsme ho měli koupit místo De Ligta...začínám litovat

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Ciao, Antonio.

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
Recoba Inter

máš to vážně zapotřebí???

Reagovat
Pinturicchio

Kopnutí do Jidáše? Jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jeden ze tří jednoznačně nejhloupějších fandů Juventusu na eurofotbalu. Dalo se to od něj čekat ...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, rýpnutí značí nízkou inteligenci ... ty jsi hlava, Ludvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono právě nejde jen o tohle. Myslel jsem to z dlouhodobějšího hlediska. Ale to je fuk, užívejte první místo, my se na něj časem zase vrátíme

Reagovat
Pinturicchio

To taky moc nesedí, když většina mých příspěvků jsou věci jako ten příspěvek výš.

Vrátíte, vrátíte, nevrátíte, nevrátíte, svět se bude pravděpodobně točit dál.

Reagovat
Recoba Inter

Forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vratte nam Ramseyho, kdyz nehraje

Reagovat
Airus

"Klidne", je to papirak co bere mega plat. V jednom kuse zraneny

// Kdyby byl zdravej tak ho kazdej na hristi uvita, ale tohle je uz komedie

Reagovat
lnterista

Zaslouzena prohra...Bukaku je otresnej

Barella

Reagovat
Recoba Inter

taky mu tak říkám

Reagovat
Nuno čomes

Barella bude skvelej. Lukaka poslat do Ruska. Kraje no comment

Reagovat
Nuno čomes

Je to jednoduche. Pjanic a Higuain dnes o třídu jinde než Brozovic a Lukaku (úplně mimo, borak). Ty kraje nekomentuju. Tragedi každý víkend. Nastrčený stary juventusak vlevo a vpravo typek, kterého bych neprosadil ani na tribunu. Snad na to Conte brzy přijde taky.

Jsem přesvědčen, ze brzy se vše vrátí do správných koleji. Už jen kvůli zdejsim. To je komedie, jak jsou za ty roky frňákem nahoře. Ale naprši

Reagovat
Jajinek

DAmbrosio hraje dlouhodobě nadprůměrný standard. I dnes vytvořil naší jedinou šanci v druhém poločase.

Reagovat
sinter

v prvom polčase podpriemer

Reagovat
Nuno čomes

Já v tomhle nemůžu a nikdy nebudu souhlasit. Představuju si diametrálně odlišné výkony od chlapa, který se drží v základu už tolik let. Ten chlap nema nic. Průměr až podprůměr. Jestli jste s tímto spokojeni, pak vám je jasné, ze budeme hrát vždy max o druhé třetí místo.

Reagovat
Pinturicchio

Za ty roky? My byli frnakama nahoře, i když byl Juventus dvakrát sedmý.

Reagovat
Nuno čomes

Hmmm. Preferuji charakter místo namyšlenosti.

Reagovat
Pinturicchio

My, Juventini, máme oboje.

Reagovat
Recoba Inter

To je pravda...ten Pinocchio (choreo Curvy) na derby vloni na jaře byl toho zářným důkazem.

Reagovat
Komat

D'Ambrosio se mi docela líbil, měl tam dobrý momenty. Bastoni by mohl být brzo hodně platný.

Kdo mně dneska trochu neseděl, byl Brozovic. A zápas od zápasu mám radši Lautara. Bojuje, jde přímočaře, má techniku, nebojí se vystřelit, prostě útočník jak má být.

Reagovat
Recoba Inter

Jo, ale taky mi příjde, že je to podle toho jak má den. Proti Barceloně byl skvělej od začátku, ale pak se vytratil.... předtím zase víc vztekání a platnost pro tým míň viz. Sanchéz. ... ale jinak moc mu držím palce, zatím platí Lautaro > Romelu

Reagovat
Nuno čomes

Ambrosio už nechci komentovat. Opakoval bych se. S nim to je na ručník. Už mlčím ale. Já doufám, ze Bastoni se brzy dostane do základu. Dnes v pohode. Godin hrát vše nebude a jestli Milan bude takhle pokračovat, tak nemi či řešit.

Lautaro je mladý dynamicky, ale je to palič a sobec. Vepredu s medvědem vůbec nefunguji, proto je útok zatím velka slabina.

Reagovat
sinter

... prostě útočník jak má být. 7z./2g(1pen)

Reagovat
Komat

Góly přijdou

Reagovat
Nuno čomes

Kwado Asamoah is worst LB in Inter history. Nagatomo is R.Carlos for him.

Z ofiko FB Interu. Jak trefné

Reagovat
sinter

to si tam ale napisal ty nie? , teraz sa mi dva zapasy nepacil ale zas az take kamikadze to nie je

Reagovat
Nuno čomes

Nee jen cituji.

Reagovat
pistacik11

Gresko je kde

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená prehra, proti Barcelone a Juventusu sa ukázalo, že aké veľké medzery máme, ak sa chceme porovnávať so špičkou ... Jedná sa o rozhodne naše 2 najhoršie zápasy v tejto sezóne, avšak aspoň bude mať Sensi 2 týždne na to, aby sa dostal z toho zranenia, snáď to nebude nič vážne, pretože ten hráč by nám brutálne chýbal.

Reagovat
Pipo123

Rozdielne polčasy máte, aj proti nám ste v prvom hrali pod svoje možnosti a v druhom ste zase hrali parádne, dnes skoro rovnaká situácia. Tá vyrovnanosť tam ešte nie je, ale to chce čas

Reagovat
Recoba Inter

taky myslím

Reagovat
Recoba Inter

Nikomu nikdy nepřeji nic zlého, avšak pokud si měl Sensi někdy vybrat lehčí zranění, tak ať to je teď... bude mít dost času na rekonvalescenci a v listopadu se to už musí rozjet naplno. Ostrý start je už za námi.

Reagovat
Slavia10

Jenom blázen mohl čekat, že Conte udělá z Interu na 2 měsíce dokonalý tým bez chybičky, zatím si na průběh sezóny nemůžete stěžovat a LM bych vůbec třeba neřešil buď se postoupí nebo ne, ale Conte nedostal po Spalletim v podstate vubec nic na čem by se dalo stavět. Musel začít od nuly, zatím si nemůžete stěžovat 6 vyher a prohra s Juve. Snad ste nevěřili opravdu že první rok hned to bude jasný titul. Váš zápas sezóny letíš přijde až proti Neapoli, pokud skončíte 2 za Juvem bude to pro vás znamenat naprosto skvělou sezónu.

Reagovat
Slavia10

Letos*

Reagovat
Recoba Inter

Já nepatřím k Interistům co žijí ve snu. Nemyslel jsem a ani nejsem toho názoru, že bychom o titul měli nutně hrát. Úspěšný tým se buduje roky a není nutné hned dělat velké skoky. Pro mě je důležité si za cílem jít a zde by pro klub podle mě měla být klidná kvalifikace do Ligy Mistrů, ne tak jak to bylo v minulých letech kdy se bojovalo do posledního kola na tento cíl máme a říkal to už před sezónou i Conte. Proto jsem klidný. Když navíc vidím, jak se prezentuje Neapol, tak si myslím, že máme i na to, uhrát druhý flek před nimi i Bergamem, které letos bude zase kousat. Odstup mezi námi a Juventusem může být i 10 bodů, ačkoliv si myslím, že budou letos ztrácet. Letos je Juventus chaotičtější a slabší než tomu bylo v posledních letech.

Reagovat
Slavia10

Důležité je, že pod Contem celkem s přehledem získávate body, který by měli být povinnost. Což pod Spalletim ste se právě do posledního kola báli o LM, protože ste měli ale úplně zbytečně ztracený zápasy vlastní vinou. A v tomhle už je vidět rozdíl u Conteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Lukaku jen tak dal . Sanchez zase zraněny?

Reagovat
Recoba Inter

ne, vyloučil ho rozhodčí zápas předtím

Reagovat
iamek

Dostal rudou? Pěkně nám ho tam kazite

Reagovat
Recoba Inter

ne, setrval v pohybu, hodil plocáka a rozhodčí si myslel, že simuluje

Reagovat
10

...a on si přitom jen nacvičoval skok do bazénu

Reagovat
Recoba Inter

Být tam dneska on tak zapláčete nad výdělkem to ti říkám, hlavně ten vás Delikt...delikt proti bránění

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby kdyby, bla bla...

Reagovat
Jajinek

Ale Barella to od něj hezky odkoukal...

Reagovat
rel7

Tak jsem dnes po1. vyrazil na San Siro doufal ve výhru, bohužel to Inter 1. poločas zase přestřelil a 2. to bylo jako na Camp Nou, po odchodu Sensiho se naplno ukázalo že jen přes Broza se to hrát nedá, kdokoli se bál cokoli udělat, obě křídla ani nemluvím a Lukaku? jehodně ještě na čem pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hrala slovenská paródia na stopera?

Reagovat
Recoba Inter

Hrávalo mu to už líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem tejto narodnej podpichovacke

Reagovat
Panděvova ofina

De Vrij je zatím určitě lepší.Podle mě si musí akorát zvyknout na tříčlennou a pak to bude dobrý.

Reagovat
Emmett Brown

Čo som ho videl, tak mi príde z tej trojice najslabší, snáď sa z toho dostane, po tej sezóne v Sampe a prvej skvelej sezóne v Interi ide len dole.

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Lukaku v lete zpet v Anglii, to bylo neco neuveritelneho. Toto nemuze ustat dlouho

Reagovat
Zark

stale vice se mi libi predstava utoku tria dybala, ronaldo a higuain

Reagovat
DelPiero137

Mne ani nie, takmer nikto z nich sa nevracia A nasa obrana potrebuje a bude potrebovat velku podporu. Smerom dopredu to vyzera dobre ale...

Reagovat
popltak

Je to hnus ti rozhodcovia, jak tlačí káru jménem Juventus. Pořád ta samá písnička.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
rel7

Zrovna včera to nebyl ten případ, dokonce mi přišlo Interu několik faulu odpustili, hlavně na CR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses včera nekoukal, co?

Reagovat
DieFohlenBMG

Láďa má velkou hlavu

Reagovat
Csaplárova past

Jako Higuaín je poslední dobou terčem posměchu a všichni fans CHelsea ho vyloženě nesnášeli, ale co sem viděl pár zápasů Juve, tak Higuaín hraje skvěle. Úplně tam ožil. Dává góly, běhá , je ho celé hřiště. Běhá do stran, tuhle centruje, tamhle se zase dostane do zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že je pořád stejně pomalej a línej, ale má ten dar, že to prostě umí trefit

Reagovat
Csaplárova past

Linej urcite neni. Z toho, co sem videl, tak byl na hristi hodne aktivni. Je velkym prinosem pro soucasny Juve a utocnik c. 1

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda línej letos taky nepříjde. Mě příjde že letos má extra motivaci dokázat že pořád umí.S jeho přístupem letos nemám problém, musí ale proměňovat to co poslední dva zápasy..Předtím měl zápasy kdy hrál dobře ale neproměňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaínovi asi jen prostě nesedla Anglie.

Reagovat
ttopi

Tak, Juventus si tímto zajistil titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jako všechen respekt Allegrimu, ale díky bohu že už nevidím to nudné Juve s Mandzukičem a Dybalou na křídlech.Jako ono to nějak fungovalo protože ti hráči měli kvalitu, ale on zabíjel absolutně jejich přirozené vlastnosti..Já sem tak rád, já říkal jednu věc, jestli chceme setrvání Allegriho tak musí Dybala odejít, protože pod Allegrim na křídle bude jen naše brzda.Ale Dybala jako špílmachr pod utočníkama, nebo přímo ve dvojčlenném útoku je úplně jiný Dybala.Díky bohu že nás trénuje trenér, který mě včera ukázal že dokáže střídat už v 60 minutě dva hráče..Allegri by vystřídal v 85 nebo vůbec.Jako všechna čest a díky mu za tituly, ale za dvě finále LM mu neděkuju, protože s tím materiálem za tu dobu tu LM mohl uhrát. Momentálně sem rád jak to je a že se snažíme hrát fotbal a jestli dáme Sarrimu čas, o čem nepochybuju, tak ten tu naši hru ještě vyšperkuje.

Reagovat
ED91

Snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne slaba liga, kdyz dokaze byt prvni Conte, ktery odesel z PL jako zpraskany pes a vede mancaft, ktery si Slavia namazala ba chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť první není, ty slabá ligo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu na to reagovat, já už to vzdal tak nějak, protože to jsou trotlové s nízkým IQ a ponižovat se na jejich úroveň nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Exekutora na něj

Reagovat
Whitemedia

Zpráskaný pes

Reagovat
Recoba Inter

Není to tak jednoduché jak říkáš...

Reagovat
The Krupy

Strašne slabý troll.

Reagovat
Svatej

Odešel jako král.

Reagovat
El-Pistolero-68

Conte, ktery v prvni sezone v PL vyhral titul s Chelsea, od ktere se to necekalo.

Reagovat
Frantszek

jeee, já si jdu pohonit...ego.

Jsem tak rád, že Lukaku potvrzuje moje slova. Podělanej hype a Inter na to bude hřešit. Ten kluk prostě není top a nikdy nebyl. V důležitých zápasech a na jaře dá tak jeden gol z 12 utkání. Lautarovi může leštit kopačky. Inter měl koupit Duvána a měli by vystaráno.

Reagovat
Deki

obecně jsem se jmény Lukaku, Zapata, Džeko měl problém. nechtěl jsem ani jednoho, ale při demenci Icardiho bylo jasný, že se nový útočník koupit musí. čas ukáže, ale zatím mě Lukaku taky utvrzuje v tom, že to prostě byla chyba...

Reagovat
Nuno čomes

Proč si nechtěl Zapatu? Prověřený ligou, šlape. Lukaku přišel jen jako hype a kvůli marketingu.

Reagovat
smazaný uživatel

marketingu...? Ty by sis koupil dres stokilovýho negra?

Reagovat
Recoba Inter

trošku primitiv že?

Reagovat
Deki

Reagovat
Frantszek

Fakt mě udivuje, že v roce 2019 má někdo ještě takové názory. Bravo.

Dle mého skromného názoru to souvisí s velikou nevědomostí a nižší inteligentcí, přestože to asi nejde dokázat.

Hodně štěstí v životě s tímto postojem. Až jednoho "stokilovýho negra" budeš mít za souseda, snad se k tobě bude chovat mile a nenaděláš si z něj každý den do gatí.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Sa neposer, slnieckar. A ten stokilovy neger je obycajne priemerne drevo, ktore kupil len debil.

Reagovat
Frantszek

postřelená husička. Je fajn, že jsi pyšný na to, jaký jsi kr.pl. Za to palec

Reagovat
ED91

Reagovat
j_mrazik

Adriano se tehdy prodával dost.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Al Capone

Tak hlavně Adriano byl úplně jiná liga. Ale chápu co jsi tím chtěl říct...

Reagovat
maras93

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
JohnKoul

A hele, další duševní kripl. Budiž je tvůj život krátký a pln utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

len aby si ty skor neskapal na rakovinu...

Reagovat
Fridgiee

Jáj ty si taky dobrý

Reagovat
Frantszek

ty bro, fakt jsi tak pyšný na to, že jsi takový dement a vyjadřuješ se na foru? Ještě že je to anonymní. TO se aspoň tolik neztrapníš.

Reagovat
Hans82

Jedno slovo negr a tady je to jak na sjezdu fetek z piratske strany

Reagovat
Deki

nemyslím si, že by u nás byl tak gólový, jako v Atalantě. tam mu to sedlo a hraje, což on asi potřebuje nejvíc. nevím, jestli by mu Conte dával tolik prostoru...

navíc, když chceš nahradit Icardiho, potřebuješ střelce, co dá těch 20+ golů za sezonu, to dal Zapata jenom jednou.

Reagovat
Recoba Inter

Já bych ho tolik nepodceňoval. Viděl si, jaké góly dává? Skóruje krásně, fotbal hrát umí. Rozhodně to není žádný kopyťák. Šanci ve velkoklubu by mohl dostat. Věřím, že na to má. Jen potřeboval dostatek herního vytížení v týmu, kde si bdue jistý sebou samým. Sebevědomí potřeboval a teď ho ukazuje. ... Ale teď je to zbytečné řešit, já jen doufám, že bude hrát co nejvíc to půjde Alexis, protože i když má do top formy daleko, tak je náš nejlepší.

Reagovat
Deki

jo, právě o tom sebevědomí, který pramení z toho, že se našel a hraje pravidelně, by mohl při velkym přestupu ztratit... teď už je to jedno, jak říkáš.

náš nejlepší útočník je momentálně Lautaro, kdyby tak jenom ubral ve zbrklosti a občas neměl klapky na očích...

Reagovat
Recoba Inter

Dobře, to uznávám. Já to stejně spíš bral na základě náznaků, které dle mě Alexis měl a má. Timingem, driblingem, pohybem bez míče - jak se nabízí...celkově pohybem na hřišti mi příjde jinde jak ostatní kluci. Ale možná jen zdání bývalého fotbalisty. Sanchéz toho neodehrál zdaleka tolik jako Lautaro, který hraje stabilně základ a proto možná zvolím zpátečku a raději je nebudu srovnávat, byť Alexis toho ve fotbale dokázal tolik, že by prostoru měl dostávat zkrátka víc, protože nikoho s takovým portfoliem tam prostě nemáme...

Reagovat
ED91

Reagovat
Frantszek

a dá s prstem v zadku znova, což u Romela těžce pochybuji. A i když je dá, dá je na podzim a znovu jsem u toho, co píšu. V důležitých zápasech se zesere a bude uplně zbytečnej.

Reagovat
Nuno čomes

Jenomže není dané, že Lukaku to splní. navíc proti nejlepším týmům tam je k ničemu. Pokud nedá branku. Na soudy je brzy, ale i ten Icardi byl mimo 16 více platnější. Přišel chlap za tolik peněz, ale pořád je to downgrade.

Reagovat
Frantszek

A jinak VAR v serii A ? K čemu?

Reagovat
Pharrell

no k ho*nu úplně

Reagovat
Yanek

Dost se píše o Spallettim do AC. v Interu nebyl zrovna oblíbený, že? My bohužel nejsme v jiné pozici, zase je sezona v trapu hned na začátku a Giampaolo nemůže pokračovat.

Reagovat
Nuno čomes

Ono je to kolotoč.. Na nějaký úspěch se čeká dlouho.. A dokud ten tým nebude bojovat aspoň o titul, tak to lepší nebude. Tudíž toho času moc není, přijde nový kouč, nějací hráči a když se nebude dařit, po roce a půl se začne hrát sračka se stejnýma kecama, tak přijde neudržitelný tlak. Conte by měl být ten základ, který bude dávat pravidelně LM s prstem v nose a až se protřídí kádr úplně, tak bojovat o titul..

Reagovat
10

To jsou z vaší strany pořád takový nelogický výstřely, nejdřív v létě vsadí na určitou filozofii s 4-3-1-2, na kterou se pak nepřivedou hráči, pak zase chtějí pragmatickýho trenéra hrajícího varianty 4-3-3...je to takový bloudění v kruhu pořád dokola, ale Spal by to minimálně dokázal nějak zkonsolidovat a o tu LM hrát.

Reagovat
10

každopádně bych spíš čekal, že ještě Giampaolo dostane prostor, vyhodit ho teď by bylo podobný tomu, když Inter vyhodil po 5 kolech Gaspa a pak se stejně další 4 roky plácal ve sračkách...

Reagovat
maras93

Je otázkou, jestli se dá od Giampaola ještě něco očekávat a doufat, že to nějak pozvedne. Abychom nečekali celý podzim a nebo i déle. Hráči do jeho systému mu chybí, resp. by se to nejspíše dalo nějak poskládat, ale seděl by Suso a Hakan, které nevěřím, že posadí. Stejně tak nevěřím, že dokáže výrazně změnit tvář hry během nadcházejících zápasů a vedení chce vidět změnu ihned. Nemyslím si, že budou tak trpěliví. A pokud je jeho vyhazov jen otázkou času, je lepší, aby šel hned a ujal se toho Spal, který to dokáže alespoň trošku zformovat a dát tomu nějaký řád. Tedy, doufám v to.

Reagovat
El-Pistolero-68

U Spala je problem, ze ma smlouvu s platem 4,5 M tusim do 2022 v Interu...

Reagovat
maras93

Vím o tom, ale četl jsem, že Elliot je ochotnej to řešit, i finančně.

Reagovat
10

To se těžko odhaduje, no.

Já říkám dlouhodobě, že jeden z hlavních problémů je Suso a jeho taktická nepoužitelnost, navíc to zpomaluje, je čitelnej, stahuje těžiště hry na sebe. Kdyby tam nebyl, tak by imho Giampaolo nezkoušel tyhle paskvily s 4-3-2-1 a vydržel by u jeho rozestavení. Takhle to asi nikam nepovede, pokud ho pro velkou část tifosi nejlepší hráč týmů tlačí do něčeho, co hrát nechce. To samozřejmě zároveň svědčí o něm, no. V tomhle jsou jeho nulový zkušenosti z většího klubu problém.

Reagovat
Yanek

Nemyslím si, že tifosi mají v týmu nějaké velké oblíbence (možná až na Romagnoliho). Naopak jsou to oni, kteří vždy fandí týmu, i když se nedaří. Nikde není napsané, že nemůže Susa posadit. Má tam hráče, se kterýma může stále hrát fotbal. Místo toho ho dva měsíce cpal pod útočníky, aby v Udinese v prvním kole zjistil, že to je blbost a změnil celý systém.

Reagovat
Inzaghi

Jako nějakou kontinuitu by to určitě chtělo, ale Giampaolo je zatím úplně mimo a zatím to vůbec nevypadá, že by se učil ze svých chyb. Celé léto zkoušel 4312 se Susem na tq, doslova řekl, že Susa miluje, a pak po prvním nepovedeném zápase v Udinese celé 4312 odstřelil a celou přípravu tak splách do hajzlu, aniž by zkusil pod útokem Paquetu nebo Hakana, kteří na tu pozici mají daleko lepší předpoklady. Celá formace se zase přizpůsobila Susovi, jehož tradiční zázračný podzim se ale tentokrát nedostavil a pokračuje spíš ve své jarní sérii zápasů bez jediného kanadského bodu.

Promarněná příprava, neustálé sázení na Hakana a Susa bez formy, absolutní wtf výběr základních sestav, kdy nejprve po nesmyslném stavění Boriniho s Castillejem se zdůvodněním, že mu dávají 'větší záruku' než noví hráči posadí Leaa po zápase, kdy ve dvaceti letech při své druhé pořádné minutáži na San Siru za stavu 0:3 pod vyklizenou Curva Sud obejde tři hráče zavěsí v situaci, kdy je zbytek týmu mentálně úplně v prdeli - to jsou všechno faktory, proč by měl Giampaolo letět a měl by přijít někdo, kdo ten tým dá alespoň trochu do latě. Výkony Calabrii, Kessieho, Susa, tedy hráčů, u kterých se letos čekalo, že udělají krok vpřed, jsou nejhorší za působení u nás, což nijak neindikuje ani to, že by za Giampaolem stáli samotní hráči. Pět červených karet svědčí o absolutní absenci morálky v kádru a tři góly ze hry (z toho dva jen díky individuální práci Leaa a Thea, než díky nějaké týmové hře) jsou taky výsměch a pokračování ofenzivní mizérie už z přípravy, kde jsme nebyli schopni dát gól týmům ze Serie C a kosovským farmářům.

Kdyby tam bylo alespoň něco pozitivního, ale ono není... Gattuso sice nebyl taktik, ale ten mladý tým bez lídra na hřišti potřebuje někoho, kdo je alespoň srovná, aby to nějak fungovalo. A Giampaolo bez špetky charismatu to, obávám se, nebude.

Reagovat
Eldarion

Zhrnul si to celkom presne si myslím. Tie pocity sú o to horšie keď cez leto zase začne ten entuziazmus spojený s novou sezónou a hneď po začiatku je aj preč a teraz keď čítam, že sa spája s AC meno Pioli tak neviem či mám plakať alebo čo.

Reagovat
10

Pioli, Ranieri nebo Spal jsou takový stejný pragmatický volby, který v týmu dají dohromady základy, stabilizujou ho, ale pak se rychle dostanou na svůj vrchol, z kterýho se nikam nehnou ani jednotlivci, ani tým jako celek. Tenhle krok už AC mělo udělat x let dozadu, teď je to vrací znovu na začátek, protože tohle zároveň zakryje ty problémy, který tam celou dobu jsou a budou. Stačí se podívat na Inter, kterej ten krok nahoru odříznutím těch špatných součástek udělal až letos.

Reagovat
10

Tohle je těžký, shrnul si to celkem jasně, Giampaolo určitě dělá chyby, úplně stejně je dělal i tenkrát Gasp, kterýho v tom vedení a management tenkrát nechalo vykoupat a přestože ho oni vybrali, tak od něj dali dali ruce hodně rychle pryč, protože fanoušci už samozřejmě byli nasraný a chtěli jeho hlavu, takže z toho vlastně oni vyšli jako ti "kompetentní". To se u vás může opakovat. V takových situacích je to právě o těch základech, na který ten klub stojí, tj. prezident, Gazidis, Maldini, Boban, Massara. A to je u vás právě ten případ úrazu, bohužel asi pořád, protože mi nepřijde, že by táhli spolu. Z venku to působí spíš tak, že tam jsou 2 samostatný skupiny ve vedení + trenéři, který spolu moc dobře nespolupracujou.

Pamatuju si Allegriho 2. sezonu v Juve, kdy měl po 6. kole 5 bodů, tj. ještě míň než AC. Ale nikdo z toho nebláznil, vedení bylo jednotný a nechali tým v klidu pracovat, protože za svojí volbou stáli a nikdo tam nedělal žádný tlaky.

Reagovat
Yanek

Z venku to samozřejmě vypadá, že ho má vedení podržet, což mimo jiné říkají i legendy typu Sacchi nebo Capello. Ale lidi, co to sledují každý týden vidí, že je úplně mimo. Hráči za ním nejdou, hra nemá žádný systém, na tiskovkách žvaní blbosti, kryje hráče, kteří nemají výkonnost. Jde proti hráčům, kteří mají potenciál (Paqueta, Leao začal po super výkonu s Violou na lavičce). S Janovem se vyhrálo jen proto, že to hráči chtěli. O 4-3-1-2 mluvil celou přípravu a pak to odpískal po jednom zápase, co jako dělal v létě? Jeho postava symbolizuje všechno co je v Miláně špatně posledních pár let.

Ale nevidím za tím nic složitého, prostě nezvládl ten přechod a zvlášť do milánského prostředí. ta paralela s Interem je přesná z toho důvodu, že i u nás zhnije všechno co má nějakou ambici, tak jako v Interu před lety. Je úplně jasné, že když je naše sezona v hajzlu po sedmi kolech (rekordní čas), tak nebudou žádné opravdu zajímavé varianty k mání. To bude jen čekání na další léto...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Inter prvni dva tezke zapasy sezony a hned dve prohry

Reagovat
Eldarion

To je tak smiešne, daj další.

Reagovat
Pipo123

Já tak nenávidím Inzaghiho konferencie a po zápasové rozhovory. On nikdy nikoho neskritizuje, čo trénuje Lazio tak nikdy neskritizoval hráča, zakaždým sa vyjadruje o týme a nie o jednotlivcoch. Correa ti nedá penaltu v 88 minúte, všetci videli v akom je strese a ako v koncovke trápi a on po zápase povie že Correa pracuje skvele na tréningoch, je príkladom pre spoluhráčov, berie zodpovednosť na seba a v ďalších zápasoch sa presadí. To isté na Lulica (ten hraje tak 3 roky katastrofálne) a on namiesto zhodnotenia jeho výkonu, radšej vyzdvihne jeho líderské schopnosti.

Úplne mi v tých rozhovoroch chýbajú emócie, to je jak keď pozerá človek rozhovory v amerických športoch kde každý o každom rozpráva len v dobrom a pekné otrepané vety. To isté hráči Lazia sa len vyjadrujú v zmysle ako im je Inzaghi ako otec, aká je to česť pod ním hrať a bla bla.

Strašne by som chcel Gattusa vidieť v Laziu, ten po každom zápase AC sa nebál presne povedať a pomenovať chyby a skritizovať vlastných hráčov.

Reagovat
To som ja

Ber to tak ,že Simone je pozitívny človek keď vyťahuje vždy len to dobre Gattuso nemal nikdy problém povedať pravdu do oči a pomenovať veci aké sú,vie hráčov namotivovať ,vyburcovať,ale je otázné či má nato sa stať aj dobrým trénerom

Reagovat
Pipo123

Ako necháp ma zle, aj Inzaghi ich vie namotivovať, tam hučí pri čiare a jebe do nich, no pred pri rozhovoroch nechce hovoriť o jednotlivcoch. On má silnú pozíciu v kabíne, vlastne si myslím že taký SMS alebo Alberto zostali v Laziu viac kvôli nemu než kvôli samotnému klubu.

Stále mi vadí ten jeho ochranársky prístup, hráčov verejne nekritizuje. Na jednu stranu mi to príde profesionálne, no na druhej strane mi je sympatickejší ten prístup Gattusa kedy si tú kritiku nenechá len pre kabínu, ale povie ju aj pre média.

Reagovat
Recoba Inter

Já bych Laziu přál Simeoneho... To by mě potěšilo.

Reagovat
Pipo123

Já by som momentálne trénera nemenil, tá hra je lepšia než minulú sezónu, ofenzíva funguje, obrana sa tiež zlepšila. Takže posun tam je, otázne či to vydrží a či budeme v hre o LM, alebo nejakú trofej.

Reagovat
Recoba Inter

tou nějakou trofejí myslíš obhajobu Coppy? Při vší úctě, Lazio mám rád, ale na jinou trofej mi za současného stavu příjde, že mají zatím krátké ruce.

Reagovat
Pipo123

Tak Coppa je jediná ak tak reálna trofej

Reagovat
The Krupy

Aaron Ramsey je na cestě za reprezentací Walesu a nejprve se svěří do péče lékařů. Záložník Juventusu má zdravotní problémy, ze včerejšího souboje s Interem Milán si odnesl svalový problém.

Kto píše tie expresky?

Reagovat
10

On se zranil při rozcvičce, proto nejspíš nehrál...

Reagovat
Airus

To je teda investice...

Snad to nebude z marodky na marodku, moze byt uzitecny

Reagovat
The Krupy

ok

Reagovat
DelPiero137

tvl to sa asi casto nestava aby sa hrac zranil pri rozcvicke

Reagovat
CubONE

Takze Spalek....

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Yanek

Asi docela v pohode

Reagovat
El-Pistolero-68

Kez by...

Reagovat
Airus

Cas pro truchu popela na hlavu.

I kdyz byl pro me Pipita jasna volba pro setrvani, zatim co se mluvilo o Icardim a Lukakovi. Necekal jsem (ani nechtel) ze bude takovou nedilnou soucasti Sarriho Juve.

A i kdyz si nemyslim ze by mel hrat tolik do sirky a stahovat se na CAM. Jeho nadseni, kdyz se mu dari, je nakazlive. Sarri to s nim ocividne umi a je schopen mu dat to co potrebuje k solidnim vykonum... Ze by cheeseburgery?

Dokonce i Sarriball se uchycuje a prekvapive i Matuidi je schopen hrat tukec s Lobem a Ronaldem na malem prostoru. (+ v 4312 se tolik nesere dopredu ). Ale Khedira! Skoda slov.

Jsem zvedavy co se stane s navratem Costy. Mozna se rozehraje Rabiot, nebo Can. Benta taky nemusi byt uplne marny kdyz ze sebe setrepe Allegriho letargii. Je pred nama jeste radny kus sezony a posrat se muze jeste spousta veci. Financne se sice musi balancovat, ale LB musi byt na leden priorita.

Forza Juve!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele