7. kolo
06.10.2019 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín se s Neapolí rozešel bez branek

Neapol si z těžké turínské půdy veze pouze bod a na čelo ztrácí už šest bodů. Branek se diváci za devadesát minut nedočkali, přestože šance byly k vidění na obou stranách.

Parthenopei měli větší převahu v držení balónu, Turín byl zase pilnější ve střelbě, branka ale nepadla žádná. Přitom první poločas nabídl možností k prolomení nerozhodného výsledku několik. V 10. minutě Ruiz pořádně protáhl Sirigua střelou k tyči a domácí opora dobře zasáhla. O chvíli později vystrašil turínské příznivce i Verdi střelou do boční sítě.

Carlo Ancelotti musel v průběhu prvního poločasu řešit velkou nepříjemnost v podobě zranění Elseida Hysaje, náhrada však přišla adekvátní a uvolněné místo zaujal Faouzi Ghoulam. Největší šance Granaty přišla až na sklonku prvního poločasu. V nastavení vypálil po odraženém balónu Ansaldi a Meret musel vyrážet.

Turín si přinesl aktivitu i do druhého poločasu a kanonýr Belotti dokonce rozjásal místní publikum, nicméně jeho gól nebyl pro zdvižený ofsajdový praporek uznán. Nepískala se ani penalta po zákroku na Izza a svižné tempo zápasu pokračovalo za nerozhodného stavu.

Granata byla nebezpečnější a Ancelotti na hru soupeře potřeboval zareagovat dalším střídáním. V 68. minutě střihl těsně vedle nůžkami Belotti a na druhé straně Llorente hlavou přestřelil. Zápas byl otevřený až do samotného konce, avšak ani jedna strana nedokázala rozhodnout a diváci se nakonec žádné branky nedočkali. Bod je zejména pro Neapol v boji o čelo ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele