7. kolo
06.10.2019 12:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Jediný gól Milenkoviće zajistil Fiorentině tři body

Fiorentina navázala na skvělý výsledek z Milána a i z domácího souboje proti Udinese bere tři body. Herně to ze strany Violy nebylo tak přesvědčivé, nutno ale podotknout, že "Zebry" hrály s domácími vyrovnanou partii a dost možná si bod zasloužily. Čtvrthodinu před koncem rozhodl Milenković.

Svěřenci Vincenza Montelly se od začátku usadili na polovině Udinese, to však dobře bránilo a čekalo na vhodnou příležitost k brejku. Směrem dopředu měl hostům usnadnit návrat Rodriga De Paula, který kvůli trestu tři zápasy absentoval. Hra od šestnáctky k šestnáctce přinesla první velkou příležitost až po půlhodině hry. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu přilétl do vápna Violy centr a Ilja Néstorovski z malého vápna vstřelil gól. Radost Udinese ale byla předčasná, kvůli ruce Nicholase Opoka nebyl gól uznán a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Ten pokračoval i po standardce Francka Ribéryho.

Poločasové skóre 0:0 plně odpovídalo dění na hřišti a na dělbu bodů to dlouho vypadalo i po změně stran. V 54. minutě nedosáhl na Chiesův centr Dalbert a krátce na to brankář Musso skvěle zasáhl proti Chiesovi. Do třetice pak Ribéry zamířil z přímáku vedle.

Kvůli některým verdiktům sudích nezůstal na trenérské lavičce klidný Igor Tudor a po jednom z výstupů se musel poroučet na tribunu. Udinese dlouho drželo nerozhodný výsledek, ovšem v 72. minutě se po centru prosadil hlavou Nikola Milenković a Fiorentina vedla 1:0. Hosté sice měli dvacet minut na vyrovnání, ale měli to těžké. Celé utkání drželi Violu na uzdě, aniž by si sami vytvořili jedinou šanci. Fiorentina nejtěsnější vedení uhájila a znovu získala všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kocour Klapuška

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele