Serie A - souhrn 5. kola

24.09.2019, 21:00, aktualizováno 26.09.2019, 22:58
Komentáře a souhrny
Juventus otočil utkání na půdě Brescie a alespoň dočasně se posunul na první místo, než ho opětovně předskočil stále stoprocentní Inter Milán. Neapol doma překvapivě nestačila na Cagliari a před vlastními fanoušky neuspěl ani AS Řím, hlavní město dokázala vyloupit Atalanta. Další porážku zaznamenal AC Milán...

Turín FC - AC Milán 2:1

26.09.2019 21:00

Góly: 72. Andrea Belotti, 76. Andrea Belotti - 18. Krzysztof Piątek (pen.)

Turín FC v 5. kole konečně zabral a doma porazil AC Milán 2:1, přestože po prvním poločase prohrával, když se z pokutového kopu prosadil polský útočník Krzysztof Piątek. Granata následně i ve druhém poločase přežila několik šancí soupeře a v závěrečné čtvrthodině, během čtyř minut, skóre otočila. Turínským spasitelem nebyl nikdo jiný, než dvougólový Andrea Belotti.

AC Milán se na turínské půdě vůbec nedaří, nevyhrál tam od roku 2012 a tuto sérii po dalším zápase opět prodloužil. Přitom vyloženě špatné utkání Giampaolovi svěřenci neodehráli. Začátek byl koneckonců v jejich režii a Hakan Çalhanoğlu z volného přímého kopu poprvé minul branku.

"Býci" ale dlouho vzdorovat nedokázali. V 17. minutě povalil De Silvestri ve vápně Rafaela Leaa a sudí Guida odpískal pokutový kop. Krzysztof Piątek. ho tvrdou střelou k tyči bezpečně proměnil a AC Milán vedl na neoblíbené půdě 1:0. Hosté měli i další příležitosti, Kessié střílel vedle a Rafael Leão hlavičkou donutil Sirigua ke skvělému zákroku. Brankář Granaty se vyznamenal a udržel domácí ve hře. Šlo dost možná o klíčový okamžik celého utkání, protože kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby Rossoneri vedli už o dva góly.

Salvatore Sirigu se vyznamenal i po prudké střele Hakana Çalhanoğlu a AC musely neproměněné šance pořádně mrzet. Turín měl v prvním poločase jen jednu velkou šanci, tu ale po nesmyslném vyběhnutí Donnarummy z branky zahodil Andrea Belotti.

AC Milán měl i první šanci druhého poločasu, poté co se na útočný výlet vydal obránce Romagnoli, zakončoval z první Piątek, ale turínskou branku netrefil. Hra se přelévala ze strany na stranu a Donnarumma zase musel jistit střelu Zazy. Hosté měli možnosti na druhý gól, jenomže nebyli efektivní a Turín je nakonec zaslouženě ztrestal. Andrea Belotti byl Musacchiem pouze stínován, takže si mohl navést balón na silnější pravačku a povedenou střelou k tyči srovnat na 1:1. Než se stihlo AC z vyrovnání vzpamatovat, inkasovalo druhý gól. Zazův pokus Donnarumma vyrazil, jenomže přímo před volného Belottiho, který si balón hodil do vzduchu a střelou přes hlavou trefil odkrytou svatyni. Granata otočila skóre a najednou muselo dotahovat AC.

Milán si možná prohrát nezasloužil, jenomže v zápase spálil velké množství šanci a tak se nakonec nemůže divit. Ve třetí minutě nastaveného času podtrhl bídu v zakončení Kessié, který uvnitř malého vápna nepochopitelně překopl branku. AC Milán prohrál z pěti zápasů už tři a má vážný problém.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 2:1

25.09.2019 21:00

Góly: 31. Germán Pezzella, 57. Federico Chiesa - 79. Federico Bonazzoli

Konečně se Fiorentina dočkala! Osmnáct duelů (od února 2019) se jí nepovedlo doma vyhrát. Až dnes, když se díky trefám Germána Pezzelly a Federica Chiesy mohla radovat z vítězství nad nemohoucí Sampdorií.

V podání Dorie to vlastně byly spíš takové náznaky šancí bez nějakého systému. Ve 3. minutě musel velmi složitou situaci řešit gólman Bartłomiej Drągowski poté, co na střed hřiště dostal míč Gianluca Caprari. Polák mezi třemi tyčemi Fialek si ale poradil a balon vyrazil rukou mimo. Byly to naopak domácí Fialky, které převzaly aktivitu a dominovaly. Ve 29. minutě pálil z otočky Federico Chiesa a brankář Audero měl co dělat, aby míč vyrazil.

Ani ten ale nestačil o dvě minuty později. To se další rohový kop Violy snesl po centru od Francka Ribéryho až ke kapitánu Germánu Pezzellovi, který se hlavou jednoduše prosadil a Viola vedla.

Sampdoria se ke konci poločasu sice snažila něco vymyslet, ale obránci Violy dnes pracovali perfektně. Trenér Eusebio Di Francesco se vzhledem k nepříznivému stavu rozhodl vyslat do hry mladíka Bonazzoliho a taktéž Rigoniho. A je pravda, že s nimi na hrací ploše se hra Sampdorie jevila jako nebezpečnější. Právě Emiliano Rigoni si jedním dotekem výborně balón připravil a poté vypálil jedovatou ránu, která skončila na břevnu!

Veškeré šance Dorie na zvrat vzaly za své v 54. minutě, když Jeison Murillo srazil Castrovilliho a dostal druhou žlutou kartu. A z pohledu hostů bylo ještě hůř, protože o tři minuty později domácí navýšili skóre. Přesilovky využil Dalbert, který jedním dotykem poslal do šance Federica Chiesu, který se zastavit snad nedá - 2:0.

Po další akci Chiesy se k ráně na zadní tyči dostal Erick Pulgar, jehož dělovku ale Audero vyrazil. Alespoň čestného úspěchu se Doria dočkala v 79. minutě, když Federico Bonazzoli nejprve po rohu hlavičkoval do tyče a balon se k němu vrátil. Na dorážku od mladého forwarda už obrana Violy reagovat nestačila. V závěru ještě sudí Doveri odvolal penaltu a verdikt změnil na Sottilovu simulaci.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 0:0

25.09.2019 21:00

Góly: -

V utkání mezi Janovem a Boloňou branka nepadla, takže si oba celky připisují po bodu. Na stadionu Luigi Ferraris se však žádná nuda neodehrála, šance byly na obou stranách, nicméně jejich využití bylo tristní. V té největší orazítkoval z pokutového kopu á la Panenka břevno Nicola Sansone! Branková konstrukce se postavila do cesty i střele Lasseho Schöneho.

Hrálo se vyrovnané utkání, kde nejprve měl navrch Janov a posléze soupeř z Boloni. Ve vůbec první příležitosti zamířil těsně vedle Lasse Schöne, zatímco na druhé straně Nicola Sansone vstřelil gól, jenomže ten nemohl být a také nebyl kvůli ofsajdu uznán. Po půlhodině hry měli Janovští další velkou možnost prolomit nerozhodný stav. Lasse Schöne se postavil k volnému přímému kopu a naneštěstí pro domácí orazítkoval břevno!

Gól tedy v prvním poločase nepadl a změnit se to nemělo ani po změně stran. Nebezpečnou střelu Bareccy gólman Skorupski vyrazil. To nejzajímavější přišlo v 77. minutě, kdy byl v šestnáctce faulován Roberto Soriano a Boloňa měla k dispozici pokutový kop. Ideální možnost poslat svůj tým do vedení měl Nicola Sansone, jenomže se rozhodl pro riskantní kop á la Antonín Panenka a balón po jeho střele skončil na břevně! Neproměněná penalta musela hosty pořádně mrzet, zvláště když ani v další šanci neuspěl Roberto Soriano. Boloňa si tak místo třech bodů odváží z Janova jenom jeden.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SS Lazio 1:0

25.09.2019 21:00

Góly: 23. Danilo D'Ambrosio

Inter Milán zůstává i po pátém kole nadále bez ztráty kytičky, jako jediný z celé italské soutěže. Nerazzurri ve středu večer oplatili Laziu všechny loňské porážky a stačil jim na to jediný gól Danila D'Ambrosia. Lazio mělo na San Siru některé příležitosti, ale Inter si těsné vedení pohlídal a nadále vévodí Serii A s dvoubodovým náskokem.

Stadion Giuseppe Meazzy čekal další velký večer, Inter totiž hostil ne úplně oblíbené Lazio. Hosté vyplenili milánský svatostánek dvakrát v řadě a i tentokrát si na modročerné brousili zuby. Inter v předchozích zápasech nezaváhal a tuhle sérii chtěl rozhodně prodloužit.

Lazio zkusilo domácí zaskočit aktivitou, což se ale podařilo jen částečně. Inter po chvilce uklidnil hru a dokonce se poměrně brzy ujal vedení. Ve 23. minutě přilétl do pokutového území Biancocelesti centr a na malém vápně Danilo D'Ambrosio hlavou rozjásal domácí Tifosi. Lazio chtělo co nejrychleji odpovědět, ale naráželo na pevnou obranu a když jí přeci jenom přelstilo, dobře zasáhl Handanovič, jako v případě zakončení Correy. To byla největší příležitost hostů v prvním poločase. Celkově první půle nabídla obstojnou podívanou, což po změně stran úplně neplatilo.

Po hodině hry sice měli domácí obrovskou možnost výsledek pojistit druhým gólem, ale Barella narazil na zákrok Strakoši a stejně dopadl i dorážející Politano. Lazio mohlo svému brankáři děkovat, že jej udržel ve hře. Biancocelesti se ale proti obraně Interu těžce prosazovali a i když se domácí museli strachovat o výsledek až do konce, utkání nakonec zvládli. Inter tak pod Conteho vedením nadále vévodí lize bez ztráty kytičky.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Cagliari Calcio 0:1

25.09.2019 21:00

Góly: 88. Lucas Castro

O velké překvapení se v 5. kole postarali fotbalisté Cagliari, kteří jediným gólem obrali o všechny body favorizovanou Neapol. Stadio San Paolo šokoval dvě minuty před koncem Lucas Castro. Sardiňané tak potvrdili výtečnou formu a vyhráli už třetí ligové utkání v řadě. Naopak Neapol podruhé v sezoně padla a na čelo ztrácí už šest bodů. Nutno ale podotknout, že Neapol měla po celý zápas velkou převahu, ale branka Olsena jakoby byla zakletá.

Pod Vesuvem se utkala dvě mužstva, která se pyšní dobrou formou, favoritem byla pochopitelně ambiciózní Neapol. Ta od začátku držela balón na svých kopačkách, ale velkou územní převahu nedokázala zužitkovat. Rui z dobré pozice branku přestřelil a Insigne překonal Olsena z ofsajdu, takže gól neplatil. Lorenzo Insigne měl ve 42. minutě další velkou příležitost, ale po přihrávce zakončoval z malého vápna jen do Olsena.

Neapol byla lepší i po změně stran, jenže ne a ne vstřelit kýžený gól. Zieliński donutil Olsena k dalšímu dobrému zákroku a stejný scénář nastal i po hlavičce Koulibalyho. Tlak domácích narůstal a chvíli se zdálo, že gól visí opravdu na vlásku. Po střele Mertense zachránila Cagliari tyčka a o chvíli později hlavičkující Llorente těsně netrefil.

Carlo Ancelotti byl na lavičce Parthenopei čím dál nervóznější, jeho svěřenci bušili na vrata, ale ta nechtěla povolit. Koulibalyho další hlavičkový pokus skončil vedle a kdyby se na San Paolo hrálo doteď, svítila by u domácích na ukazateli skóre stále nula. Cagliari si za celé utkání nevytvořilo jedinou šanci, přesto nakonec domácí svatostánek šokovalo. V 88 .minutě přiletěl do vápna Azzurri centr a trestuhodně nehlídaný Lucas Castro hlavou poslal Cagliari do vedení.

Neapoli pak byl vyloučen obránce Koulibaly a utkání se v závěru sesypalo. Parthenopei se ve zbytku zápasu pokoušeli alespoň vyrovnat, ale ani to jim nebylo přáno. Cagliari se postaralo v pátém kole o největší senzaci, v Neapoli vyhrálo 1:0.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - US Sassuolo 1:0

25.09.2019 21:00

Góly: 90+5. Mehdi Bourabia (vl.)

I když mělo Sassuolo v utkání větší územní převahu, nakonec muselo na Ennio Tardini skousnout dosti hořkou porážku. Parma zvítězila až gólem v páté minutě nastaveného času, který si navíc Neroverdi vstřelili sami. Ještě předtím domácí celek zahodil spoustu možností, včetně pokutového kopu, který neproměnil Roberto Inglese.

Parma se přitom mohla uklidnit daleko dříve rychlou brankou a Gervinho měl k tomu hned dvě stoprocentní příležitosti. V 10. minutě se proti jeho dobré střele natáhl Consigli a o dvě minuty později stejný hráč po chybě Chirichese poslal balón trestuhodně vedle. Útočník Pobřeží slonoviny byl v úvodu utkání hodně aktivní ale gól nedal, což platilo i ve 32. minutě po jeho další ráně, kterou Consigli zpacifikoval. Pár minut před koncem prvního poločasu dokonce Gervinho vstřelil gól, ale hlavní sudí jej nemohl kvůli předchozímu nedovolenému zákroku uznat.

Aktivita Ducali k ničemu zásadnímu nevedla a Sassuolo po prvním poločase drželo nerozhodný výsledek. Svěřenci Roberta De Zerbiho ale museli o přestávce přidat, jejich hra nebyla vůbec dobrá a s příchodem druhého poločasu se to skutečně změnilo. Neroverdi začali být lepší na balónu a už tolik do šancí nepouštěli nebezpečného Gervinha.

V 53. minutě pak Boga v první šanci prověřil Sepeho, který dobře vyrazil. Po hodině hry pak brankáře Parmy vyzkoušel ještě střelou pod břevno Berardi a Sepe vyškrábl na rohový kop. Na druhé straně barikády pak přišel další zajímavý moment v Gervinhově podání, když útočník po druhé v zápase vstřelil gól, který nebyl uznán. Sudí tentokrát odhalil ofsajdové postavení.

Obrovskou smůlu si domácí vybrali v 74. minutě, kdy po Obiangově ruce sudí odpískal pokutový kop. Roberto Inglese totiž nechal vyniknout jen brankáře Consigliho a bezbrankový výsledek tak pokračoval. Zdálo se, že výsledek 0:0 vydrží až do konce, když v páté minutě nastavení domácí udeřili. Nákop do šestnáctky si po nešťastné teči srazil do vlastní sítě Mehdi Bourabia, takže všechny body zůstaly v Parmě.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - US Lecce 1:3

25.09.2019 21:00

Góly: 17. Federico Di Francesco - 11. Marco Mancosu (pen.), 47. Marco Calderoni, 71. Marco Mancosu (pen.)

SPAL sice doma výborně začal a první branku dal už v 17. minutě díky Federicu Di Francescovi, ale ani to mu na výhru nestačilo. Lecce totiž především díky dvěma proměněným penaltám Marca Mancosua dokázalo zvítězit a raduje se z prvních bodů.

SPAL byl doma ve Ferraře jasným favoritem utkání a od prvních minut to potvrzoval. Problém ale nastal v obraně, konkrétně v desáté minutě. To se do vápna domácích rozeběhl zkušený a hodně rychlý útočník Kouma Babacar. Toho je obecně těžké odstavit od míče, což ukázal proti Felipemu. Zkušený obránce jej nakonec ve vápně sestřelil a sudí Rocchi pískal pokutový kop. Marco Mancosu splnil svou povinnost na jedničku a Lecce vedlo!

Z pohledu domácích vrátil věci do normálu Federico Di Francesco, který jen o šest minut později srovnal na 1:1. Na hranici vápna totiž dostal nahrávku od kolegy Murgii a jeho ránu k tyči brankář Gabriel už chytit nestačil.

Po přiťuknutí na střed vypálil z nějakých osmnácti metrů Felipe, brankář Gabriel ale jeho dělovku vytěsnil vedle levé tyče. V nastaveném čase první půle ještě Lecce podniklo rychlý kontr a Filippo Falco pálil těsně vedle. Nástup do poločasu druhého už byl mnohem lepší. Hostům totiž stačily jen dvě minuty k tomu, aby se dostali do vedení.

Útočník Falco prošel mezi dvěma obránci a vyslal před velké vápno přihrávku, kterou obdržel Marco Calderoni. Jeho dělovka z první by možná do brány nezaplula, ale bránící Vicari podstatně změnil směr střely a brankář Etrit Berisha byl bezbranný - 2:1 pro hosty.

Domácí tým vrhl veškeré své síly do útoku a po hodině hry se do samostatného úniku dostal Rispoli. Vyšlo mu všechno až na zakončení, protože v závěru akce střílel jen vysoko nad branku. Právě v té době se utkání zlomilo. Thiago Cionek totiž fauloval ve vápně Mancosua a ten se mohl postavit k další penaltě. Tu opět sebevědomě proměnil a uzavřel skóre zápasu na 3:1 pro nováčka z Lecce.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 0:2

25.09.2019 19:00

Góly: 71. Duván Zapata, 90. Marten de Roon

Série dobrých výsledků AS Řím skončila nečekaně na jeho domácí půdě. Postarala se o to lépe připravená a bojovnější Atalanta, která o svém vítězství rozhodla v závěru druhé půle. Rozhodujícími prvky byly trefy Duvána Zapaty a Martena de Roona.

Do domácího klání s Atalantou šel Řím nadšený a pozitivně naladěný, protože měl za sebou několik přesvědčivých výher. Trenér Paulo Fonseca trochu míchal se sestavou a novými tvářemi v ní byli Spinazzola a především Smalling. Anglický stoper se dočkal svého debutu v dresu Vlků a musel se mít na pozoru, byť Atalanta nepostavila Duvána Zapatu od prvních minut. Místo šutéra z Kolumbie dostal přednost Josip Iličić, který mohl spolupracovat s kapitánem Alejandrem Gómezem.

První minuty se nesly ve znamení nepřesností. Především domácím se jindy snadný přechod k vápnu soupeře nedařil tak jako v posledních zápasech. K velkému sólu se nadechl domácí mladíček Zaniolo, přešel přes několik hráčů až do pokutového území, jenže pak mířil jen do bránícího Simona Kjaera. Na opačné straně se musel do práce chystat Pau López, kterého k zákroku vybídl hostující střelec Alejandro Gómez.

Na rozdíl od strnulého a neživého projevu AS Atalanta přidávala pod kotlem a její souhra na jeden dotyk lahodila oku. Aby ne, když se Gasperiniho pilíře prakticky nemění a hrají spolu i několik let. Římané to zkoušeli spíše centry na Edina Džeka, s čímž ale obránci La Dea počítali. Jako v případě Spinazzoly, který se parádně uvolnil a nacentroval před bránu. Zkušeného veterána v barvách AS ale pohlídal Palomino.

Po třiceti minutách se Džeko dostal do obrovské šance, jenže ji nevyužil. Obrana Atalanty na někdejšího hráče Manchesteru City totálně zapomněla a Džeko mohl z úhlu jít sám na Golliniho. Zkoušel ho obstřelit, jenže Gollini perfektně vyběhl a dal si ruku pod sebe, což mu zachránilo čisté konto. Jinak se ale AS dopředu moc nehnalo a v osobních soubojích bylo příliš nedůrazné.

Ani nástup do druhé půle nezměnil nic na daném schématu. Atalanta tvořila a důraz byl jednoznačně na její straně. Vlci hrozili ojedinělými šancemi, jako například byla ta od Zaniola. Mladý univerzál dnes nastupující na křídle právě přes tyto prostory obešel Palomina a sprintoval sám na Golliniho. Toho obešel stejně jako dalšího obránce, jenže místo nahrávky na Pellegriniho chtěl obejít ještě jednoho protihráče a to už bylo moc.

V 70. minutě hlavičkoval Palomino jen těsně vedle. Hosté zvládli závěru utkání parádně, protože jen o minutu později nahrál Veretout míč nešťastně na Gómeze, který našel pasem Freulera. Ten sklepl na nabíhajícího Zapatu, jehož si kromě Smallinga nikdo nevšímal, a Zapata dělovkou prostřelil Lópeze.

Deset minut před koncem se do obrovské šance dostal padající Kalinić, jenže ztroskotal na bezvadném brankáři Pierluigim Gollinim. Následně na opačné straně napálil Duván Zapata v další šanci jen tyč. Mrzet ho to ale moc nemuselo, protože o dvě minuty později se Atalanta dočkala další branky.

Po faulu střídajícího Juana Jesuse přizvedl dlouhý centr těsně před Lópezem Pašalić a na zadní tyči číhal Nizozemec Marten de Roon. Ten si za svůj bezvadný výkon gól zasloužil a pozdě zasahující Florenzi jeho hlavičku už nevyrazil. Přesto jsme od dvou tak ofenzivních týmů nutně museli čekat lepší podívanou.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Juventus FC 1:2

24.09.2019 21:00

Góly: 4. Alfredo Donnarumma - 40. Jhon Chancellor (vl.), 63. Miralem Pjanić

Juventus se na stadionu Maria Rigamontiho dlouho trápil a navíc brzy senzačně prohrával. Ještě do konce poločasu však mistr posledních let srovnal zásluhou vlastní branky Jhona Chancellora a po hodině hry definitivně zlomil odpor domácích Miralem Pjanić.

Stará dáma pod vedením trenéra Maurizia Sarriho herně příliš nepřesvědčuje a její herní styl spolu s taktikou je zatím podobný tomu, co předváděl již trenér Massimiliano Allegri. Dnes to rovněž měla být snadná záležitost. A to i přesto, že se po 1228 dnech na trávníku Serie A objevil Mario Balotelli. Sarri si pro něj nachystal uvítací výbor v podobě De Ligta, Bonucciho nebo Sandra. Do hry se od prvních minut dostali i Dybala, Ramsey nebo Rabiot.

První náznak Balotelliho přítomnosti pocítil obránce Danilo, kterého italský enfant terrible poslal tvrdě k zemi. Pořádný šok museli fanoušci Juve skousnout už v šesté minutě. Samimu Khedirovi nevyšla přihrávka na Rabiota a tak se ve středu pole ujal balonu Tonali. Mladý zázrak s míčem postupoval až k vápnu, kde jej předal zkušenému Rômulovi. Ten nahrál střelci Alfredu Donnarummovi. Před ním obránci Juve nepochopitelně couvali, takže se Donnarumma rozhodl vypálit. A dobře udělal, protože brankář Wojciech Szczęsny chyboval a Brescia vedla.

O pět minut později mohl srovnat Adrien Rabiot a ukázat, že je opomíjený neprávem. Mladý Francouz si naběhl do vápna soupeře a když se k němu dostala tečovaná rána Dybaly, vypálil. Rána mu však sjela z kopačky nevhodným směrem a zamířila hodně mimo. Stará dáma měla dostatek času, energie i kvality na otočení výsledku, takže žádný strach. Neustále se jí dařilo udržovat vysoké tempo utkání, což Brescii dělalo potíže.

Další Rabiotovo zakončení odeslal pryč od brány bránící Cistana a dorážka Khediry pro změnu prosvištěla kolem tyče. Následně musel trenér Sarri poprvé střídat, když se mu zranil obránce Danilo. Do hry vyslal ofenzivnějšího Juana Cuadrada a doufal, že se mu tento tah vyplatí.

Když už se Juventus dostal do velké šance, jako třeba zčistajasna nabíhající Gonzalo Higuaín, byl na svém místě brankář Joronen, který jeho akci zneutralizoval. Chvíli to Juventusu trvalo, ale nakonec dokázal i Joronena propálit. Respektive se o to zasloužil domácí tým sám, protože ve 42. minutě od rohového praporku centroval Paulo Dybala a míč se odrazil od Jhona Chancellora smolně za záda Joronena - 1:1.

V 57. minutě se hnal do zakončení Gonzalo Higuaín, kterému se dokonce povedlo obejít Joronena. Jenže za něj zaskočil obránce Andrea Cistana, který vyrazil míč směřující do brány. Stejně dopadl Rabiot, kterého vychytal pro změnu obránce Sabelli. V 62. minutě už to ale Juventusu konečně vyšlo. Po faulu na Dybalu se k míči postavil mistr Pjanić a ačkoli první rána z volného přímého kopu zeď nepřekonala, z dorážky se už Pjanić nemýlil - 2:1.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Udinese Calcio 0:0

24.09.2019 19:00

Góly: -

Zápas mezi domácím Hellasem a Udinese nepřinesl prakticky nic zajímavého. Žádné góly, minimum snahy a téměř žádné větší šance. Oba týmy si berou bod a nejhůř jsou na tom diváci.

Udinese stejně jako domácí Hellas Verona tápe v první lize a jeho výkony jsou spíš smutné. Dokonce natolik, že se již živě spekuluje o konci trenéra Igora Tudora. Dnes se chorvatský trenér musel navíc obejít bez své největší ofenzivní hvězdy, útočníka Rodriga De Paula. Toho využil Antonín Barák, který jej zastoupil. Početně.

Udinese sice nováčka soutěže výrazně přehrávalo a míč mu v podstatě nepůjčovalo, ale platné mu to bylo jako veganovi burgerfest. Po dvaceti minutách se Antonín Barák nadechl k parádní individuální akci a prodral se až do zakončení, ale jeho dalekonosná střela letěla jen do středu brány, tam byl připravený Marco Silvestri. Hellasu se situace s plány ofenzivy zkomplikovala ve 29. minutě, kdy musel ze hřiště zraněný Samuel Di Carmine. Jeho místo zaujal Mariusz Stępiński.

Největší šanci první půle si Udinese nechalo až do samotného závěru, kdy se ocitlo blízko prvnímu gólu. Po rohovém kopu totiž míč proletěl prakticky celým vápnem Hellasu až k úplně volnému Jensi Strygeru Larsenovi. Toho nikdo nehlídal a i když byl zkušený univerzál v těžké pozici, dokázal zakončit. Jeho šance ale gól neznamenala, protože Larsenovi trochu sjel míč z kopačky a skončil nad bránou!

Zebry hrozily i po změně stran. Deset minut bylo ukrojeno z druhé půle, když se Kevin Lasagna rozeběhl za dlouhým míčem. Krásná nahrávka směřovala mezi dva obránce, které Lasagna startující z výhodnější pozice předstihl. Zakončení, které zvolil, však poslalo míč jen mimo bránu.

Hellas sice měl ve druhé půli míč častěji na kopačkách, ale šanci si nevytvořil žádnou v podstatě až do 76. minuty. V ní si mladý Polák Stępiński, který střídal již v první půli, naběhl do vápna. Tam jej našel parádní centr ze strany a Mariusz Stępiński hlavičkoval. V té chvíli ale narazil na skvělý reflex brankáře Mussa, který míč vyrazil do břevna.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán550010:115
2.Juventus FC54109:513
3.Atalanta Bergamo531111:810
4.SSC Neapol530213:99
5.Cagliari Calcio53028:59
6.Turín FC53028:79
7.AS Řím522110:98
8.Bologna FC52217:68
9.SS Lazio52127:47
10.US Sassuolo520310:86
11.Brescia Calcio52036:76
12.Parma Calcio52035:76
13.AC Milán52033:56
14.US Lecce52036:116
15.ACF Fiorentina51228:95
16.Hellas Verona51223:45
17.Janov CFC51227:95
18.Udinese Calcio51132:54
19.SPAL 201351045:113
20.UC Sampdoria51043:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (148)

Přidat komentář
bobis21

Hrál Barák fakt v útoku, nebo je na livesportu chyba?

Reagovat
RadekVonCZE

Vypadá to, že tomu tak je, protože tam jedinej útočník v základu mače je Lasagna. Zkoušel jsem to hledat na facebooku Udinese a koukal jsem na pozice hráčů.

Reagovat
GjøvikFF

Asi poprvé v životě čtu slovní spojení "nejtěsnější možná remíza"...doufám že i naposledy.

Reagovat
dave30

Reagovat
jenage

Jasný Fišara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
The Krupy

Dybala MVP

Reagovat
10

bez něj bysme se včera snad ani nedostali ke střele, jak to bylo od ostatních impotentní ve finální fázi...celej zápas jsem si říkal, jak by se na to asi včera Paraticimu s Nedvěděm koukalo, kdyby se jim ten masterpiece s jeho prodejem v létě povedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

jemu hlavně sedělo to rozestavení. Hrál na své přirozené pozici a hrál tam prostě dobře. Jediný mínus bylo, že si s Ramseym občas zavazeli.. sbíhali si oba na stejný místo do středu. K tomu se jim tam motal "včeraúplněmimo" Higuaín.

Reagovat
10

Ramsey byl včera dost ztracenej, nevěděl kde se má pohybovat, byl tam úplně navíc. Berna pak ukázal, jak se měl pohybovat - chodit na hrot, na křídlo, tu roli v sobě má víc. Ramsey mi prostě nejvíc vychází na pozici Samiho, ale ne s Rabiotem, to by tam musel být Blaise.

Jinak jsme teda v 5. kole přišli na to, že nám v ideálním systému pro tenhle kádr chybí backup útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je klasický ofenzivní záložník, který má hodně úzký záběr, nicméně časem se třeba té poziční vyváženosti naučí.

Však CR7 bude s Dybalou v tandemu a k nim Bernardeschi. Backup útočník je Higuaín.

Reagovat
10

jasně, to je aktuálně nejlepší varianta...s Costou to ale zase rozjebe a bude hrát Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Bída s nouzí, značka od výsledku k výsledku.

Reagovat
Pettirosso

přiznám se, že jsem v tom našem týmu ztracen. Vůbec nevím, co je ideální varianta, podle mě se to všechno jen plácá, aby z toho nebyl úplnej průser. Přijde mi, že chceme hrát něco, na co absolutně nemáme vhodné hráče a na druhou stranu máme přetlak úplně typologicky jiných hráčů na jednu pozici. Vůbec ten bordel Sarrimu nezávidím. Snad se to nějak časem vykrystalizuje.

Reagovat
sankakofi

Berna hlavne bohužiaľ nemá na Juve...

Reagovat
Airus

Ale jo, ma. Jenze pro nej neni misto v systemu. Jestli mu nesedne CAM tak bych ho u nas zbytecne nekurvil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sankakofi

Ja proti nemu osobne nič nemám, páčil sa mi v pár zápasoch, lenže len v pár. A či má miesto alebo nie, hráč v takom veľkoklube nemôže tak často zbytočne strácať loptu,chodiť do nezmyslených kľučiek , nedokázať si prikriť loptu a pri strelách jedna z piatich nejde nad bránu. Nemôžee zatvárať oči len kvôli tomu že je sympaťák a podobne. Priorita je klub ...

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě popisuješ Cuadrada, Matuidiho, Bentancura... pokračovat radši nebudu.

Reagovat
sankakofi

V poriadku, ja súhlasím. Len z nich tu nikto nieje tak na větvy ako z Bernu.

Reagovat
sankakofi

A myslím si, že keby nieje Talian tak je to o tom istom.

Reagovat
sankakofi

Tešil som sa z jeho prestupu do Juve ale bohužiaľ nepresvedčil.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

S Cuadradem nemůžu souhlasit, ten už nám vyhrál tolik důležitých zápasu o čem se Bernovi zatím může jen zdát.Nevim kde se ten hejt tu na něj vzal.

Reagovat
ED91

obyčajná antipatia.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten Cuadrado taky nepřijde tak špatnej (rozhodně ho stavím výš než Khediru, Matuidiho, Bentancura a Rabiotta) sice je to takovej šús poblázněnej, ale nebojí se a umí tu hru rozproudit

Reagovat
Zark

za ty roky co je u nas nepredvedl vubec nic

Reagovat
10

zápas s Atléticem doma, jinak opravdu nic moc

Reagovat
Zark

nj, z fiorentiny kdyz uz tak radeji by jsme meli brat chiesu.. on neni takovy softik jak ty rikavas a ti levaci u nas - dybala, berna a costa to je zla kombinace prostě !

Reagovat
10

On by se Berna posuzoval asi trošku jinak, kdyby u nás neměl tak tragickou finální fázi, vždyť od něj ty střely jdou vždycky až na parkoviště, řeší to všechno strašně splašeně, ale ta předfinální fáze tak tragická není. Mám obavu, že u něj to bude o tom tlaku a hlavě, což jsem zrovna u něj nečekal. Už se to tady probíralo tolikrát, pod Sarrim teď má podle mě poslední šanci v Juve.

Reagovat
DelPiero137

Naviac, u Ramseyho je vidiet ze ma neskutocnu fyzicku a ide stale ako pila.

Rabiot tam bol vcera zabity, jeho by som skusil na pozicii Pjanica, stiahnuteho playmakera.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už od něj mraky gólů a asistencí nečekám, ale měli by jsme ho přesně využít jako včera.Ať si chodí hlouběji pro balony a dává tomu myšlenku.Protože tam jí není schopný nikdo dát.Já s ním jako playmakerem nebudu mít problém, góly musí začít dávat Higuain a Ronaldo..Higuain po Neapoli jsem si říkal že by mohl mít dobrou sezónu a on místo toho zas nedává čisté šance..Zklamal mě.A ví tady někdo něco víc o tom porušení finanční fair play ? že nám hrozí nějaký trest? pozastavení nákupů?

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě bych chtěl pochvalit Ramseyho, jako on nevypadá že by měl nějak extra techniku, ale líbí se mě na něm pracovitost, přímočarost, je schopný naběhnout mezi obránce, líbí se mě je pro obrany nebezpečnej.

Reagovat
10

to s FFP mi vyjelo na mobilu v těch relevantních článcích z efotbalu, ty jsou úplně mimo

Reagovat
10

"Pětatřiceti Scudetty ověnčený klub trenéra Maurizia Sarriho potřebuje utržit až 265 milionů liber - vše kvůli tomu, aby vybalancoval své účetnictví."

o tomhle není nikde zmínka ani na Calciomercato.com, který citují, ale ani nikde jinde na internetu...ty si to cucaj z prdele

Reagovat
M11

Jenom 265?

Reagovat
10

jo, zbyde jen Pinsoglio, Rugani a Sarri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Reagovat
M11

Je to milacek.. doufam ze vedeni ted vidi koho se chteli zbavit

Reagovat
snuff24

Jako dost mě udivuje, že Juve i přes tu mrdku co hrajou od začátku sezony jsou schopní udělat 13 bodů a vést ligu. Nevím jestli se smát nebo brečet

Reagovat
M11

Zatim smat.. pozdeji brecet

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

No neboj se, ono první místo nebude mít dlouhýho trvání...

Reagovat
Airus

DNA, neboj. Tonda vam ji taky vytvori

Reagovat
The Krupy

Až sa dovtedy nestihne pohádať s vedením.

Reagovat
10

nevíš a přitom už brečíš, tak v tom pokračuj, bude to namístě

Reagovat
snuff24

hele, ale teď jsem to třeba nemyslel vyloženě jako urážení a rejpání do Juve i když to tak třeba zní..

Reagovat
snuff24

To že hrajete hůř než dřív musíš vidět taky..no a ono vám to pořád stačí na první místo, nad tím jsem se pousmál

Reagovat
10

právě že hrajeme zatím dost podobně jako minulou sezonu a první může být po dnešku Inter

Reagovat
ED91

Reagovat
Recoba Inter

INTER!!!!!!!! Poďme

Reagovat
Brandon Walsh

Reagovat
Largo

Proste nepochopím, jak je možný, ze u toho prvního gólu máme 3 stopery a Kolarova, ale v pohybu je jen jedinej, Smalling.

Nepochopil jsem dnešní sestavu, respektive proč furt trvá na 4-2-3-1, když je jasný, ze Zaniolo a Mchitarjan nejsou hrací do tohohle rozestavení na kridla. Dneska mě hrozné stval bohorovně hrající Dzeko, kterém chce všechny akce rozjíždět, když je má zakončovat.

Štve mě, jak hrací Atalanty drou, makaj a běhají i za ztraceným balónem, zatímco my gestikulujem a stojime, bez agrese a pohybu. V období od 80. minuty si to pinkame jak kdybysme vedli o tři góly.

A štve mě Florenzi v módu běžce s jednou klickou. On snad nemá žádný fotbalový myšlení? Vezme balon, běží nebo ho nakopne do haje. Když Atalanta odkopava míče, vždycky je to cíleně na někoho z útočníků.

Fondech furt mluví o odvaze a agresivní hře a pak tam dá Jesuse. Tři ofenzivní hrací, dneska hrůza.

Smalling naprosto perfektní, abych nebyl úplně negativní.

A je fakt, ze Atalanta v tomhle složení hraje kolik, tři roky? To proste musí bejt znát...

Reagovat
Slavia10

Fonseca to má hrozně těžký. V tom kádru je možná 5 hráčů, který si zaslouží hrát za AS, Atalanta jé sehrana a má lepší tým než AS. Letošní setina jé pro Fonsecu mission impossible, doufám že skončí do 6 místa, uhraje EL a dostane další rok. Ten tým je prostě slabý, potřebuje se srovnat a ne za 1 sezónu.

Reagovat
Slavia10

Sezóna*

Reagovat
Brandon Walsh

Nic nemá těžký. Atalanta dostane skoro bůra od průměrného Dynama a AS není schopné vstřelit alespoň jeden gól? Sestava a rozestavení je fakt na pytel. Týmu chybí i nejlepší obránce za poslední dobu Manolas. Trošku mi ten současný tým připomíná AC, kdy soupiskou ten tým špatný není, ale herně je to bída.

Reagovat
Brandon Walsh

*Dinama

Reagovat
Recoba Inter

No soupiskou bych řekl, že i to AC má o parník lepší tým jak AS...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ešte nejaký parník pridaj

Reagovat
Alberto Aquilani

Tu sa zas preháňa ty vole Prvá prehra v sezóne, po 3 výhrach, ktoré 2 boli veľmi presvedčivé. Atalanta má samozrejme zohranejší team a systém, ale dnes Džeko s Kaliničom a potom najmä Zaniolo spálili 100% šance. Hralo sa dnes bez šťavy a Atalanta síce stred poľa držala, no že by nás nejako bili sa povedať nedá, veď tých lepších šancí sme až do toho záverečného gólu na 0:2 mali viac my.

Akých 5 hráčov? Kolarov s Džekom sú stále špička v lige na svojom poste. K tomu si pripočítaj Zaniola s Pellegrinim, čo sú nadpriemerní hráči a jedni z najlepších do 23 rokov( Pellegriniho síce rád kritizujem, ale za predošlé 2 zápasy v lige má 4 asistencie). Under, Veretout (dnes síce bieda, ale inak ukázal, že to je dobrá posila), Spinazzola to sú všetko nadpriemerní ligoví hráči, ktorí by sa uživili, čo ja viem, aj v Neapoli a Interi. Mkhitaryan ešte ukáže. A to nevravím o tom, že na ihrisko sa v posledných dvoch zápasoch taký Pastore ani len nedostal.

Keď tu už kolega dole spomína, že má AC o parník lepší tím ako AS, fakt neviem, kto okrem Donnarummu s Romagnolim by hral v základe AS. S prižmúrením oboch očí jeden z dvojice Kessie/Biglia na mieste Cristanteho.

Reagovat
Recoba Inter

Polovina ACčka není špatná, Bennacer, Rebic se mohou ukázat jako skvělé posily. Jinak Leao se jeví dobře, Piatek, Suso, Paqueta jsou kvalitní hráči.Ještě bych nezapomínal na Bonaventuru, který stále může něco říct...

Reagovat
Alberto Aquilani

Což ale nič nemení na tom, že o parník lepší káder nemajú... Bennacer ani Rebič v AC ešte nič neukázali. Hlavne som zvedavý na toho Rebica, nepresadil sa vo Viole a príde mi len ako taký repre typ. Nejak sa mi nechce veriť, že to bude hráč pre calcio. Piatek má útlm a lepší ako Džeko nie je. Paqueta sa mi páči, ale platí to čo u Bennacera, a na jeho post má AS Pellegriniho, Zaniola či Pastoreho. Leao zatiaľ spravil 3 prešlapovačky, stále nevidím nikde napísané, že bude lepší ako Cutrone.

Takýchto hráčov má aj Rím v Kluivertovi či Diawarovi.

Reagovat
Brandon Walsh

Alespoň, že jste se zbavili Olsena. Ale stále vidím u ASka největší slabinu v obraně a od brankáře nevím co upřímně čekat. Betis jsem nějak nesledoval. Ale horší to už nebude než ten z Kodaně.

Reagovat
cink

Nekdo stream?

Reagovat
pastal

Zasloužená prohra bohužel nebyli jsme nic schopni vytvořit,napadali nám beky a byla otázka času kdy nás potrestají,protože pár chyb prostě za zápas uděláme.Plus dnešního zápasu Smalling hrál dobře bez chyby a Dzeko jinak se mi nikdo nelíbil bo ten fotbal byl strašně ustrašený nahrávky pořád dozadu a když už tak jen nakop prostě bez středu hřiště tak snad příště za tři body

Reagovat
Jajinek

Je úžasné jak střídáním Lazia a taky Vecina za Sensiho bylo po zápase...v druhém poločase Lazio nulové a my mohli přidat druhý gól. Šanci bylo dost. Lautaro nepochopitelne nenahrál Sanchezovi do prázdné...

Reagovat
Recoba Inter

Prima postřeh toho Lautara taky nechápu... zdá se mi, že se začíná i častěji rozčilovat...

Reagovat
Nuno čomes

Ono to s nim do budoucna nebude jednoduche. Měl by všem zavřít hubu tím, ze bude makat a dávat góly. Proč nedal Alexisovi, nepochopitelné.

Reagovat
Pipo123

Presne tak, tie striedania Inzaghiho totálne na hlavu, fakt nechápem čo zamýšlal keď tam poslal Leivu a stiahol našich dvoch najlepších záložníkov na trávniku.

Reagovat
Jajinek

Ty střídání Lazia spíš reagovala až na to, že si Sensi vzal zápas pro sebe...

Reagovat
Pipo123

Jo Sensi zmenil vašu hru, ale on nemôže byť dôvod toho čo predviedol Inzaghi. Už stiahnutie dobre hrajúceho Caiceda bolo chybou. Vy ste išli hore, Conte zareagoval dobre na našu hru, k tomu teda tie Inzaghiho nelogické kroky. Inak ale fajn zápas a dlho to vyzeralo vyrovnane, ten koniec druhého polčasu bola už exhibícia od vás

Reagovat
Tomanatura

chtel sem to napsat, prebehls me. Inter s Sensim uplne jiny tym, ten typek je zatim jednoznacne o level jinde nez ostatni

Reagovat
Nuno čomes

Sensi je jinde. Borec. Dynamika, pohyblivost. Super.

A Barella čím častěji bude hrávat, tím dřív se do toho dostane. Má to v sobě.

Reagovat
10

Sensi bude takovej Conteho novej Giaccherini, dostal ho úplně na jinej level, než kdy byl a asi i bude pod jiným trenérem...tohle prostě Conte umí, Sensi není sám

Reagovat
Recoba Inter

no kdo ví

Reagovat
Votas

už od zápasu s Lecce to je diametrální rozdíl mezi Lautarem a Lukakuem, kdy Romelu hledá přihrávku i když by už nemusel a Lautaro je jak s klapkama na očích a vidí jenom bránu. Nevím, co mu to ruplo v bedně.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Antijuve

Hráči Lazia druhý poločas zůstali v šatně a bylo po zápase.

Reagovat
Rip

5 zápasů, plný počet bodů, skóre 10:1. Tak není to špatné.

Reagovat
Nuno čomes

Jen někdy by to chtělo pojistku, pro větší klid to dohrát.

Reagovat
Pipo123

Inzaghi pripravil Lazio výborne, 60 minút sa mi náš výkon páčil, mali sme šance, kludne to mohlo vyzerať inak. Ale potom som sa v tom stratil, jediná naša výhoda ktorú predstavoval Alberto a Milinkovič pri prechode do útoku išla do hajzlu pretože ich Inzaghi stiahol dolu. Neviem čo zamýšľal keď tam postavil Leivu a Parola, to bola proste paródia.

Reagovat
Nuno čomes

Do 60. minuty tam taky hrál Vecino a dnes slabý Brozovic.

Reagovat
Brandon Walsh

Pochvalu dneska zaslouží oba brankáři. Handanovič a Strakosha. Ukázalo se, že je mám oba dva spojeny jako dva nejlepší brankáře v Serii A. Jinak je fakt, že v druhém poločase už to ze strany Lazia nebylo ono. Aso to bylo i tím, že nastoupil Sensi a ten je zatím skvělý.

Reagovat
popltak

Luxus, tolik tutovek a z jedné střely prohry, gg.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerať sa na trojlístok Barella-Brozovič-Sensi a Godín, de Vrij, Škriniar, ktorí sú ešte istení Handanovičom v bráne je jednoducho bázeň na dušu Ale hlavne ten Sensi je hráč úplne iného levelu ako zvyšok zálohy, či útoku. V dnešnom zápase sa presne ukázal rozdiel medzi Vecinom (Gagliardinim) a Sensim. Škoda, že v druhom polčase nedal druhý poisťovací gól Barella, Politano alebo Lautaro, pretože mali na to veľmi dobré šance. Osobne som už teraz zvedavý ako to Conte postaví proti Sampdorii, pretože už viacerí hráči ťahajú niekoľko zápasovú šnúru, ktorá vyvrcholí na budúci týždeň v zápase proti Juventusu.

Reagovat
Nuno čomes

Ještě tam je Barca. Tipuju danila na stopera, záloha opět Vecino/Gagliardini. Vlevo klidně Biraghi. Útok těžko rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliardini v zálohe ma vyložene straší A vracajú sa mi spomienky na zápas Inter - Slavia

Reagovat
Brandon Walsh

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky což znamená, že pokud o víkendu nastoupí, bude to jeden z top 3 hráčů zápasu ...

Reagovat
Brandon Walsh

Hlavně jen to ne. Gagliardini v záloze a D´Ambrosio na stoperu. Doufám, že se už Conte poučil z minule.

Reagovat
smazaný uživatel

něco mi ty výsledky Interu připomínají...

Reagovat
smazaný uživatel

Samir

Reagovat
Brandon Walsh

Strakosha si zaslouží taky. Oba dva dneska předvedli svou kvalitu. Nebýt jich, mohlo být to skóre na obou stranách vyšší.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
h8_sfatto

Eurofotbal už by si konečně mohl upravit tu hrubku v příjmení budoucí nejlepšího střelce Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo žádné i/y není

Reagovat
Recoba Inter

no to víš, že jo

Reagovat
Zark

pred tim je momentalne 13 golovejsich hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíci se počítají až po honu

Reagovat
Zark

no dyt jo, vys pujde urco... ale na nejlepsiho strelce to opet nevidim

Reagovat
Pipo123

Já dosť uvažujem že dám Cira ako najlepšieho strelca, 7 kurz na neho

Reagovat
Zark

pred sezonou byl 22 , aji bych to hral kdybych mel prachy navic na dlouhodobe sazky

Reagovat
10

byla by prdel, kdyby vyhrál rok po sobě nejlepšího střelce Serie B i A

Reagovat
smazaný uživatel

"Inter má v pláne zrušiť dlhoročné a tradičné sponzorstvo s Pirelli. Klub neje vôbec spokojný s čiastkou, ktorú nám Pirelli za sponzorovanie platí, patrí k najnižším medzi veľkoklubmi. Podľa novinára Guarro je Inter pripravený zmeniť sponzora ešte túto sezónu. Dosť sa hovorí o čínskom gigantovi Evergrande Group- platil by astronomickú sumu."

Zaujímalo by ma, čo sa presne myslí pod tou astronomickou sumou, pretože ja pod pojmom astronomická suma za taký typ sponzorstva si predstavujem sumu okolo 40-50 mil. eur. Avšak aj keby platili "len" o 20 mil. eur viac ako Pirelli, tak 20 mil. eur sa dá celkom dobre otočiť. Veď sa pozrime len na to, koľko stáli hráči ako Sensi, Brozovič, Politano, Martinez a pod. Z drahších hráčov máme v kádri len Lukaku, Barella, poprípade Škriniar (podľa TM jeho cena bola 34 mil. eur).

Reagovat
Rip

Inter nemá v plánu nic rušit jen nechat vyprchat současnou smlouvu, která platí do roku 2021. A už ji neprodloužit. A co jsem četl, tak dohoda s Evergrande Group by měla přinést 100mega do kasy.

Reagovat
Nuno čomes

Logo ale pěkný hnus.

Reagovat
Rip

Reagovat
smazaný uživatel

100 mega? Wow, až sa mi hlava z toho točí, že akých hráčov by sme mohli za to každý rok kupovať

Reagovat
BaggioRoberto

Děláte si prdel?

Reagovat
Pipo123

Bublina menom Piatek spľasla

Reagovat
AngryPrd

To bude aj to hrou, ktoru AC momentalne pod novym trenerom hra. Nie je zasobovany tak ako predtym ked trenoval Gattuso.

Reagovat
Eldarion

S týmto moc nesúhlasím, Piatek mal minulú sezónu fazonu kde vystrelil na bránu dva krát za zápas a vždy to bol aspoň jeden gól. Tých šancí mal včera dosť ale vždy minul.

Reagovat
AngryPrd

Ano nebudem ti oponovat, mas pravdu. Ale podla mna sa ta psychika z neuspesnych vysledkov prenasa na cele muzstvo a aj preto je mozno menej efektivny v zakonceni. Ved ta tutovka pred koncom v podobe hlavicky.... podla mna z 10 by dal 8

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Liquid

ACM začíná mít docela problém

Reagovat
mayday

ACM má problém už pěkných pár let.

Reagovat
AngryPrd

smutna pravda

Reagovat
Yanek

“The game was under our control, we just didn’t have the clinical edge to kill it off. We ran barely any risks until that goal and then in four minutes, the whole match changed.

“We had the opportunities to score again with Piatek and Kessie, so we created the chances. There were errors, but it was Milan’s best performance of the season so far and we dominated for long periods. Clearly, the defeat is not good enough.

“It disappoints me because the team works hard and does all it can, so when results don’t come, that is disappointing. They are trying to work as a team and follow the plan rather than just go off individually.

“It was an undeserved defeat and clearly that slows down the growth process, our self-esteem, but I have seen that this is a good squad and I hope they don’t lose heart.”

Tahni

Reagovat
Spalovač šancí

Stramaccioni?

Reagovat
AngryPrd

Tak to by bola katastrofa este vacsia

Reagovat
exot12

Bol by som pokojný ak by tie 3 prehry boli Juve, Neapol a Inter. No jediné na čo by som počkal je na prípadný vyhadzov Jardína, aby sme ho vzali. Inak by som si zajtra rád prečítal, že sme bez trénera a hľadáme nového.

Reagovat
Shevchenko

6 let totální bídy bez jediné nadprůměrné sezóny a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo změnit.

Reagovat
maras93

Nejhorší je, že jsem si na to už zvyknul a ani mě to nepřekvapuje. Já už jsem i včera čekal, kdy dostaneme na 1-1 a nijak mě to nezaskočilo. Po vyjádření Giampaola jsem si i zasmál.

Reagovat
AngryPrd

tak som si myslel, ze som bol sam. Ale ako citam aj ty si to ocakaval a neprekvapilo ta to. Mna ale prekvapilo, ze sme celkom dobre rozohrany zapas stratili za par minut. A este viac ma prekvapilo, ze ani Piatek ani Kessie nedali z takych tutoviek To by bola aspon remiza.

Reagovat
LesyJePan

Tomu týmu chýba dobrý trenér ktorý ma gule. Všetko priposranci. Ja by som vklude zobral Wengera.

Reagovat
maras93

Já bych ho taky zkusil.

Reagovat
AngryPrd

Uz som cital clanok, ze zvazuju naspat zavolat Gattusa

Reagovat
sansiro

Hlavně to ne, na ten antifotbal se nedalo dívat.

Reagovat
AngryPrd

Ano ale bolo to aspon vysledkovo lepsie Aj tak nechapem, preco zobrali Giampaola, ked sam Gattuso povedal, ze od neho sa najviac ucil. Uz na jeho uceni sa dalo odsledovat, ze ten ucitel asi nie je vyborny trener. Ale musim priznat, ze som cakal od noveho trenera ovela viac

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky věřím že pro AC by byl nejlepší Wenger, který to s mladýma prostě umí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Karma

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
The Krupy

Ak by Maxovi nevyšiel Real, mohol by to opäť skúsiť v AC.

Reagovat
AngryPrd

Privital by som ho. Radsej ucelovy futbal ako na krasu. AC uz chybaju vysledky

Reagovat
Eldarion

Ževraj žiada 10 m netto, AC mu nedá ani 3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele