5. kolo
25.09.2019 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter je stále suverénní, Lazio udolal gólem D'Ambrosia

Inter Milán zůstává i po pátém kole nadále bez ztráty kytičky, jako jediný z celé italské soutěže. Nerazzurri ve středu večer oplatili Laziu všechny loňské porážky a stačil jim na to jediný gól Danila D'Ambrosia. Lazio mělo na San Siru některé příležitosti, ale Inter si těsné vedení pohlídal a nadále vévodí Serii A s dvoubodovým náskokem.

Stadion Giuseppe Meazzy čekal další velký večer, Inter totiž hostil ne úplně oblíbené Lazio. Hosté vyplenili milánský svatostánek dvakrát v řadě a i tentokrát si na modročerné brousili zuby. Inter v předchozích zápasech nezaváhal a tuhle sérii chtěl rozhodně prodloužit.

Lazio zkusilo domácí zaskočit aktivitou, což se ale podařilo jen částečně. Inter po chvilce uklidnil hru a dokonce se poměrně brzy ujal vedení. Ve 23. minutě přilétl do pokutového území Biancocelesti centr a na malém vápně Danilo D'Ambrosio hlavou rozjásal domácí Tifosi. Lazio chtělo co nejrychleji odpovědět, ale naráželo na pevnou obranu a když jí přeci jenom přelstilo, dobře zasáhl Handanovič, jako v případě zakončení Correy. To byla největší příležitost hostů v prvním poločase. Celkově první půle nabídla obstojnou podívanou, což po změně stran úplně neplatilo.

Po hodině hry sice měli domácí obrovskou možnost výsledek pojistit druhým gólem, ale Barella narazil na zákrok Strakoši a stejně dopadl i dorážející Politano. Lazio mohlo svému brankáři děkovat, že jej udržel ve hře. Biancocelesti se ale proti obraně Interu těžce prosazovali a i když se domácí museli strachovat o výsledek až do konce, utkání nakonec zvládli. Inter tak pod Conteho vedením nadále vévodí lize bez ztráty kytičky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Houfi

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý zápas Interu v řadě ...

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele