5. kolo
25.09.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Gól v Janově nepadl, Boloňa si tak odváží bod

V utkání mezi Janovem a Boloňou branka nepadla, takže si oba celky připisují po bodu. Na stadionu Luigi Ferraris se však žádná nuda neodehrála, šance byly na obou stranách, nicméně jejich využití bylo tristní. V té největší orazítkoval z pokutového kopu á la Panenka břevno Nicola Sansone! Branková konstrukce se postavila do cesty i střele Lasseho Schöneho.

Hrálo se vyrovnané utkání, kde nejprve měl navrch Janov a posléze soupeř z Boloni. Ve vůbec první příležitosti zamířil těsně vedle Lasse Schöne, zatímco na druhé straně Nicola Sansone vstřelil gól, jenomže ten nemohl být a také nebyl kvůli ofsajdu uznán. Po půlhodině hry měli Janovští další velkou možnost prolomit nerozhodný stav. Lasse Schöne se postavil k volnému přímému kopu a naneštěstí pro domácí orazítkoval břevno!

Gól tedy v prvním poločase nepadl a změnit se to nemělo ani po změně stran. Nebezpečnou střelu Bareccy gólman Skorupski vyrazil. To nejzajímavější přišlo v 77. minutě, kdy byl v šestnáctce faulován Roberto Soriano a Boloňa měla k dispozici pokutový kop. Ideální možnost poslat svůj tým do vedení měl Nicola Sansone, jenomže se rozhodl pro riskantní kop á la Antonín Panenka a balón po jeho střele skončil na břevně! Neproměněná penalta musela hosty pořádně mrzet, zvláště když ani v další šanci neuspěl Roberto Soriano. Boloňa si tak místo třech bodů odváží z Janova jenom jeden.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele