5. kolo
25.09.2019 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma vyhrála vlastním gólem v páté minutě nastavení

I když mělo Sassuolo v utkání větší územní převahu, nakonec muselo na Ennio Tardini skousnout dosti hořkou porážku. Parma zvítězila až gólem v páté minutě nastaveného času, který si navíc Neroverdi vstřelili sami. Ještě předtím domácí celek zahodil spoustu možností, včetně pokutového kopu, který neproměnil Roberto Inglese.

Parma se přitom mohla uklidnit daleko dříve rychlou brankou a Gervinho měl k tomu hned dvě stoprocentní příležitosti. V 10. minutě se proti jeho dobré střele natáhl Consigli a o dvě minuty později stejný hráč po chybě Chirichese poslal balón trestuhodně vedle. Útočník Pobřeží slonoviny byl v úvodu utkání hodně aktivní ale gól nedal, což platilo i ve 32. minutě po jeho další ráně, kterou Consigli zpacifikoval. Pár minut před koncem prvního poločasu dokonce Gervinho vstřelil gól, ale hlavní sudí jej nemohl kvůli předchozímu nedovolenému zákroku uznat.

Aktivita Ducali k ničemu zásadnímu nevedla a Sassuolo po prvním poločase drželo nerozhodný výsledek. Svěřenci Roberta De Zerbiho ale museli o přestávce přidat, jejich hra nebyla vůbec dobrá a s příchodem druhého poločasu se to skutečně změnilo. Neroverdi začali být lepší na balónu a už tolik do šancí nepouštěli nebezpečného Gervinha.

V 53. minutě pak Boga v první šanci prověřil Sepeho, který dobře vyrazil. Po hodině hry pak brankáře Parmy vyzkoušel ještě střelou pod břevno Berardi a Sepe vyškrábl na rohový kop. Na druhé straně barikády pak přišel další zajímavý moment v Gervinhově podání, když útočník po druhé v zápase vstřelil gól, který nebyl uznán. Sudí tentokrát odhalil ofsajdové postavení.

Obrovskou smůlu si domácí vybrali v 74. minutě, kdy po Obiangově ruce sudí odpískal pokutový kop. Roberto Inglese totiž nechal vyniknout jen brankáře Consigliho a bezbrankový výsledek tak pokračoval. Zdálo se, že výsledek 0:0 vydrží až do konce, když v páté minutě nastavení domácí udeřili. Nákop do šestnáctky si po nešťastné teči srazil do vlastní sítě Mehdi Bourabia, takže všechny body zůstaly v Parmě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele