5. kolo
24.09.2019 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hellas se s Udinese rozešel bez branek

Zápas mezi domácím Hellasem a Udinese nepřinesl prakticky nic zajímavého. Žádné góly, minimum snahy a téměř žádné větší šance. Oba týmy si berou bod a nejhůř jsou na tom diváci.

Udinese stejně jako domácí Hellas Verona tápe v první lize a jeho výkony jsou spíš smutné. Dokonce natolik, že se již živě spekuluje o konci trenéra Igora Tudora. Dnes se chorvatský trenér musel navíc obejít bez své největší ofenzivní hvězdy, útočníka Rodriga De Paula. Toho využil Antonín Barák, který jej zastoupil. Početně.

Udinese sice nováčka soutěže výrazně přehrávalo a míč mu v podstatě nepůjčovalo, ale platné mu to bylo jako veganovi burgerfest. Po dvaceti minutách se Antonín Barák nadechl k parádní individuální akci a prodral se až do zakončení, ale jeho dalekonosná střela letěla jen do středu brány, tam byl připravený Marco Silvestri. Hellasu se situace s plány ofenzivy zkomplikovala ve 29. minutě, kdy musel ze hřiště zraněný Samuel Di Carmine. Jeho místo zaujal Mariusz Stępiński.

Největší šanci první půle si Udinese nechalo až do samotného závěru, kdy se ocitlo blízko prvnímu gólu. Po rohovém kopu totiž míč proletěl prakticky celým vápnem Hellasu až k úplně volnému Jensi Strygeru Larsenovi. Toho nikdo nehlídal a i když byl zkušený univerzál v těžké pozici, dokázal zakončit. Jeho šance ale gól neznamenala, protože Larsenovi trochu sjel míč z kopačky a skončil nad bránou!

Zebry hrozily i po změně stran. Deset minut bylo ukrojeno z druhé půle, když se Kevin Lasagna rozeběhl za dlouhým míčem. Krásná nahrávka směřovala mezi dva obránce, které Lasagna startující z výhodnější pozice předstihl. Zakončení, které zvolil, však poslalo míč jen mimo bránu.

Hellas sice měl ve druhé půli míč častěji na kopačkách, ale šanci si nevytvořil žádnou v podstatě až do 76. minuty. V ní si mladý Polák Stępiński, který střídal již v první půli, naběhl do vápna. Tam jej našel parádní centr ze strany a Mariusz Stępiński hlavičkoval. V té chvíli ale narazil na skvělý reflex brankáře Mussa, který míč vyrazil do břevna.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NEJTĚSNĚJŠÍ MOŽNÁ REMÍZA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele