Serie A - preview 5. kola

24.09.2019, 08:32, aktualizováno 26.09.2019, 08:26
Previews
FC Turín hostí AC Milán a rád by rychle navázal na podařený start sezony. Po dvou výhrách z úvodních kol totiž v těch dalších dvou prohrál. Milánští mají zatím lize stejnou bilanci jako soupeř, jen dvě vítězství a dvě porážky absolvovali v jiném pořadí. Naposledy nezvládli derby s Interem, což by teď rádi odčinili...
Turín FC - AC Milán  (čtvrtek 21:00)
Není to ještě ani půl roku, co AC Milán v Turíně prohrál a prakticky si tím zavřel dveře do Ligy mistrů. V rámci vloženého kola se Rossoneri představí v Turíně opět a jejich rozpoložení není po prohraném derby zrovna optimální. Za očekáváním je zatím i domácí Granata.

Martyrium fanoušků AC Milán stále nebere konce a příznivci červenočerných barev si museli o víkendu vytrpět další prohrané derby s Interem. AC na svého městského soka nevyzrálo od roku 2016! A o tom, že už pěkných pár let nepostoupilo do Ligy mistrů, ani nemluvě.

Velká očekáváním zatím nenaplnil ani trenér Marco Giampaolo. Pod novým koučem se hra AC Milán vůbec nelepší a aktuální umístění v tabulce (dvanácté místo) plně odpovídá tomu, co Rossoneri předvádějí na trávníku. Milánským fanouškům nezbývá nic jiného, než doufat, že se výsledky změní a tým pomalu půjde na horu. Zápas v Turíně přitom bude další těžkou zkouškou, vždyť Rossoneri tam od roku 2012 nevyhráli! Loni AC s Granatou prohrálo a výrazně si přivřelo dveře do Ligy mistrů.

Turín si i na úkor AC nakonec zahrál evropské poháry, ovšem dlouhého trvání to nemělo. V předkole Evropské ligy narazili Mazzarriho svěřenci na Wolverhampton a dvakrát prohráli. To zároveň ovlivnilo jejich další ligové působení a po výhrách v prvním a druhém kole přišly dvě porážky v řadě a pád na desáté místo. S Lecce i Sampdorií padla Granata těsně. Domácím bude chybět Ansaldi, Parigini a Lukić. Zejména absence prvně jmenovaného je pro Mazzarriho tým komplikací. Velké problémy s marodkou mělo minulý rok AC a i když je letos situace lepší, stále se najde někdo, kdo nebude moci hrát. V případě zápasu v Turíně to platí o Caldarovi a Lucasi Paquetovi.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Bonifazi - De Silvestri, Baselli, Rincón, Meité, Aina - Belotti, Zaza
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernández - Kessié, Bennacer, Calhanoglu - Suso - Piatek, Leao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.15 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Atalanta Bergamo  (středa 19:00)
Tým trenéra Paula Fonsecy jde výkonnostně dlouhodobě nahoru, a jak na tom opravdu je, to by mohla určit velká zkouška. Tu představuje Atalanta Bergamo, která se ve středu večer dostaví na Stadio Olimpico a která má ty nejvyšší ambice.

Vloni se Atalanta mohla pochlubit tím vůbec nejefektivnějším útokem, který vedl smrtící panter Duván Zapata. A častokrát se stávalo, že jeho schopnosti nezachytila ani obrana AS Řím. S tím ostatně Atalanta už ve třech posledních vzájemných duelech neprohrála. Vzájemné zápasy těchto soupeřů nabízely mnoho dramatických zápletek a především branek. Těch jen v posledních dvou duelech padlo celkem 12!

Římané jsou navíc nyní ve velmi dobré formě. Pod vedením trenéra Paula Fonsecy se nejprve chvíli sehrávali, ale poslední dobou vypadá jejich hra mnohem lépe. Především ale nese výsledky. V Evropské lize nadělili Basaksehiru i čtyři branky a stejně to zvládli i proti Sassuolu. V minulém kole Vlci narazili na urputnou obranu Boloni, proti níž poměrně často selhávají.

Zápas se nevyvíjel úplně nejlépe a ještě v 90. minutě panovala na hřišti remíza. Doslova pár vteřin před definitivním hvizdem sudího však předvedl parádní akci Jordan Veretout a přesnou hlavičku Džeka už brankář Skorupski vytáhnout nedokázal. Římané jsou i díky tomu na současné 4. příčce, která je jejich předsezónním cílem. Zaručuje totiž přímý postup do Ligy mistrů, v níž AS letos schází.

V utkání se trenér Fonseca bude muset obejít bez Cengize Ündera s Davidem Zappacostou a Diegem Perottim, ale k dispozici už bude mít zkušeného anglického stopera Chrise Smallinga. Kmenový hráč Manchesteru United si podle trenérových slov z tiskové konferenci před zápasem připíše svůj debut v římském dresu, což AS vzhledem k vykartovanému Mancinimu uvítá.

Mladý portugalský trenér před zápasem zmínil: "Pochopil jsem, že v Římě je dost odlišná mentalita. Jeden den vás milují a vzápětí téměř okamžitě kritizují. Ale musíme si na to zvyknout. Nechceme být příliš euforičtí vzhledem ke třem vyhraným zápasům, potřebujeme zůstat nohama na zemi. Naším úkolem je neustále se zlepšovat a to si žádá tvrdou práci, trochu štěstí, hodně obětí a čas."

Trenér Gasperini se v zápase bude muset obejít bez Luise Muriela, který se zranil a nebude schopen nastoupit. Jeho góly a hlad by teď Atalanta jistě uvítala, protože v posledních zápasech není zrovna stoprocentní. Nadšení fanoušků z účasti v Lize mistrů bylo rychle zchlazeno obrovským šokem v podobě výprasku od Dinama Záhřeb a v lize to také není ideální.

Celek z Bergama se v minulém kole trápil proti Fiorentině a nakonec musel být hodně rád, že dokázal srovnat na konečných 2:2 dvěma góly v posledních deseti minutách hry. V případě výhry ale může domácí Vlky předskočit, protože mu schází jen jeden bod.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Florenzi, Smalling, Fazio, Kolarov - Cristante, Veretout - Zaniolo, Pellegrini, Mchitarjan - Džeko
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tóloi, Djimsiti, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Castagne - Gómez - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.78 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - UC Sampdoria  (středa 21:00)
V Itálii je už jen jeden tým, který se ještě ani jednou ve čtyřech utkáních nemohl radovat ze tří bodů - Fiorentina. Další šanci dostane Viola už ve středu večer, kdy se s ní v rámci 5. kola utká Sampdoria. A Námořníci na tom nejsou o moc líp.

Vlastně je to ten nejsmutnější pohled do tabulky. Na stadionu Artemia Franchiho se totiž utká poslední s předposledním. Slavný sportovní ředitel, jehož jméno stadion ve Florencii nese, by zřejmě plakal, kdyby viděl, jak špatnou pozici teď Viola má. Trenér Vincenzo Montella se už od druhého kola potýká s velkou kritikou, byť herní projev jeho svěřenců není vůbec špatný.

Poměrně dobře si Fiorentina vedla také v minulém kole, kdy se utkala s Atalantou. Mužstvo, které vsadilo na mladé hráče a s touto taktikou hodlá dobýt Itálii, ještě v 80. minutě vedlo nad domácím Bergamem o dvě branky. Kvalita ale nakonec rozhodla a po dvou individuálních chybách Atalanta srovnala na konečných 2:2, což Viola může brát jako velkou ztrátu.

Dobré utkání sehrála také proti Juventusu, jenže opět z toho byla jen remíza. Na první výhru Fialky stále čekají a moc rády by se dočkaly právě na domácí půdě. Proti Sampdorii by to vyjít mohlo, protože právě do Florencie jezdí Sampdoria hodně nerada. Za posledních dvacet let zde vyhrála jen dva roky, přičemž od minulého vítězství uplynuly už dva roky.

Záložník Milan Badelj je přesvědčen, že tentokrát už to jeho týmu vyjde. "Mrzí nás, že jsme pořád ještě nedokázali vyhrát. Ale nesmíme se tím nechat zdeptat. Myslím si, že hrajeme opravdu dobrý fotbal a častokrát prostě nemáme tolik štěstí. Jsem ale přesvědčen, že se to zlomí, protože každý tady dělá maximum. Některé věci jsme museli změnit, zlepšit, ale výsledky se určitě už brzo dostaví."

Výhodou trenéra Montelly je téměř kompletně zdravý kádr. Chybí mu jen jeden člen, obránce Rasmussen. To ale pro základní sestavu není zase taková rána. Obdobně jsou na tom Námořníci, kteří se musí obejít bez hráčů jako Ferrari, Maroni či Seculin. Sampdoria sice ztratila první dva venkovní duely nového ročníku, ale tím by tahle krátká série mohla skončit. Tři první zápasy na půdě soupeře v řadě totiž Doria prohrála naposledy v sezoně 1985/1986.

Doria sice nezvládla první tři zápasy, ale v minulém kole už mohla slavit. Postaral se o to jediný úspěšný střelec Manolo Gabbiadini, který se trefil do sítě Turína. Bylo to první čisté konto brankáře Audera od začátku sezony, což ostatně demonstruje i to, že Doria má druhou nejhorší defenzivu v lize (dostala už 9 branek).
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Lirola, Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dalbert - Chiesa, Ribéry
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Murillo, Colley - Depaoli, Ekdal, Linetty, Murru - Caprari - Gabbiadini, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.23 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (středa 21:00)
Boloňa o víkendu poprvé padla, ale není důvod k panice. Hned ve středu se Rossoblu mohou vrátit na vítěznou vlnu, zavítají totiž do Janova, který dvakrát v řadě prohrál. Po slibném začátku je to pro Grifony menší vystřízlivění.

Fotbalisté Boloni ukončili svou dlouhou osmizápasovou sérii výher na domácím hřišti, když nestačili na AS Řím. Výhru Vlků na Stadio Renato Dall'Ara režírovali svými góly Aleksandar Kolarov a především Edin Džeko, který vstřelil vítěznou branku ve čtvrté minutě nastavení. Boloňa na domácím stadionu prohrála poprvé od 24. února, kdy si výhru odvezl Juventus.

Tým nemocného trenéra Siniši Mihajloviće nemá důvod k panice, v tabulce mu patří stále skvělé sedmé místo a pokud porazí v Janově Grifony, může si ještě polepšit.

Nebude to ale snadné, Janov začal sezonu dobře a byť v posledních dvou kolech nebodoval, minimálně s Atalantou Bergamo si nevedl špatně. Janov bude spoléhat na dobrou atmosféru stadionu Luigiho Ferrarise, kde je schopen porazit kterýkoliv tým.

V posledních letech má ve vzájemných zápasech mírně navrch Boloňa, která za pět let vyhrála čtyři střetnutí, zatímco soupeř zvítězil jen dvakrát. V minulé sezoně Janov před vlastními diváky Boloňu udolal, jedinou branku zaznamenal Krzysztof Piatek, současný hráč AC Milán a v Boloni se pak dělily body za remízu 1:1.

FC Janov se musí obejít pouze bez zraněného Sturara, jinak je zbytek kádru kouče Andreazzoliho pohromadě. Dramatická není situace ani na druhé straně barikády a zranění do hry nepustí Danila a Dijkse. Na lavičce také bude chybět srbský trenér Siniša Mihajlović, který bojuje s leukémií a jeho místo zaujme asistent Miroslav Tanjga.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Romero, Zapata, Criscito - Ghiglione, Lerager, Radovanović, Schone, Pajac - Pinamonti, Kouamé
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Bani, Denswil, Krejčí - Medel, Poli - Orsolini, Soriano, Palacio - Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.57 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (středa 21:00)
Vedoucí Inter čeká další náročný zápas a znovu na vlastním stadionu, tentokrát proti Laziu. Dosud neporažení Nerazzurri si chtějí pojistit vedení v Serii A, ale čeká je soupeř, který jejich stadion vyloupil dvakrát v řadě. V minulé sezoně tu slavil ligové vítězství po brzké trefě Milinkoviće-Saviće a rovněž se radoval z postupu do semifinále italského poháru.

Inter proti Laziu, to jsou zápasy, které v posledních letech vzbuzovaly velké emoce. Především utkání z května loňského roku, po kterém se Nerazzurri na úkor Lazia kvalifikovali do Ligy mistrů. Římský celek se pomstil sezonu následující hned tuplovanou výhrou v Miláně, ovšem Inter nakonec postup do milionářské soutěže zopakoval, zatímco Lazio skončilo na osmém místě. Lazio nepovedenou sezonu zachránilo až ziskem italského poháru, nicméně postup do Ligy mistrů zůstává nadále snem. I letos se chtějí svěřenci Simone Inzaghiho probojovat na první čtyři příčky, konkurence je ale opravdu velká.

Milánský celek zase pomýšlí na scudetto. Pod trenérem Antoniem Contem prožívá fantastický vstup do ligové sezony, který ozdobil víkendovou výhrou v derby nad AC Milán. Inter byl v ostře sledovaném souboji lepší a zaslouženě vyhrál 2:0. Do tabulky tak přidal i čtvrté vítězství a na čele má dvoubodový náskok před Juventusem. Kaňkou na povedeném vstupu do sezony je zápas s pražskou Slavií. Inter si po remíze s českým mistrem zkomplikoval postupové plány z těžké skupiny, na druhou stranu má k dispozici stále pět zápasů a už příští týden ho čeká velmi náročný duel na hřišti Barcelony.

Nerazzurri teď mají hodně napilno a hrací program je skutečně nemilosrdný. Ve středu Lazio, o víkendu zápas v Janově na Sampdorii a pak let do Barcelony.

Velké plány má v letošní sezoně i Lazio. Bylo už řečeno, že postup do Ligy mistrů zůstává velkým cílem. Inzaghiho svěřenci o víkendu porazili Parmu 2:0 a odčinili tím předchozí zaváhání na hřišti Spalu i pohárovou porážku s Kluží. Lazio má teď velkou šanci Inter poprvé připravit o body, ale čeká ho náročný test.

Na stadionu Giuseppe Meazzy se bude na co koukat. Oba celky jsou totiž kompletní a mohou nasadit to nejsilnější, co mají k dispozici. Vzhledem k náročnosti programu se ale možná dá očekávat pár změn.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Godín, De Vrij, Škriniar - Candreva, Vecino, Brožović, Biraghi - Sensi, Alexis Sánchez - Lukaku
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Marušić, Milinković, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.55 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Cagliari Calcio  (středa 21:00)
Pokud má někdo vedle vedoucího Interu výbornou formu je to Neapol. Partenopei vyhráli tři soutěžní zápasy v řadě, včetně toho nejsledovanějšího proti Liverpoolu a jejich rozjetou ofenzívu se pokusí přibrzdit Cagliari. Sardinský celek je rovněž v dobrém rozpoložení, z posledních dvou zápasů získal plný počet bodů a konečně poskočil do první poloviny tabulky.

Neapol se veze na vítězné vlně a po Liverpoolu zvládla i ligový zápas s Lecce. Svěřenci Carla Ancelottiho tak tři soutěžní zápasy v řadě neztratili ani bod a jediné utkání, které v dosavadním průběhu sezony nezvládli, zůstává to v Turíně s Juventusem. Zastavit rozjetý Ancelottiho válec se pokusí Cagliari, které si také nevede špatně. S Partenopei má však sardinský celek velmi negativní bilanci. V Neapoli naposledy vyhrál před dvanácti lety a přes deset let je staré i poslední vítězství.

A to už je hodně dlouhá doba. V Neapoli se sice nevyhrává každý týden, na druhou stranu Cagliari má formu a kdy jindy domácí celek potrápit, než teď. "Pokud soustředíme pozornost na jednoho hráče, uděláme velkou chybu. Neapol je složená z mnoha prvků, které jsou dohromady velmi silné. Mají mnoho alternativ, mají techniku, rychlost i fyzickou sílu," upozorňoval kouč Rolando Maran. Cagliari vyhrálo dvakrát v řadě 3:1, o víkendu nad Janovem a před tím v Parmě a v tabulce se posunulo na solidní deváté místo.

Už o víkendu chyběl Neapoli stoper Kostas Manolas a stejné to je i proti Cagliari. Vedle řeckého obránce je mimo hru i Tonelli. Cagliari sice získalo ze dvou zápasů šest bodů, o to vzácnější je, že se to povedlo bez velkých opor. Vždyť kouč Rolando Maran nemůže nasadit Cigariniho, Cragna, Faraga, Pavolettiho a Nainggolana.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Hysaj, Maksimović, Koulibaly, Mario Rui - Callejón, Zielinski, Allan, Younes - Mertens, Milik
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Cacciatore, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Nandez, Rog, Ionita - Castro - Joao Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.01 - 17.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - US Sassuolo  (středa 21:00)
Stadio Ennio Tardini bylo svědkem jen jednoho vítězství Parmy a to navíc před startem sezony v italském poháru. Nyní je na čase to změnit, Parma hostí Sassuolo, kterému se zrovna venku nedaří.

Loni prožíval severoitalský celek vynikající začátek sezony, letos se tomu zatím ani nepřibližuje. Parma sice vyhrála na Udinese, ale ve zbylých třech zápasech prohrála a v tabulce zaujímá až patnácté místo. Není divu, že kouč Roberto D'Aversa není spokojen, koneckonců po zápase na Laziu měl důvodů k nespokojenosti hned několik. Jedním z nich byla i rychle inkasovaná branka, která určila ráz utkání a na kterou už Ducali nezvládli odpovědět. "Lazio je skvělý tým, ale měli štěstí, protože dali rychlý gól. Přesto jsme byli ve hře a měli několik šancí, jenomže žádnou nedali," našel důvody porážky brankář Sepe.

Na tu mohou domácí rychle zapomenout, pokud se jim před vlastními diváky podaří konečně získat tři body. "Ve středu se na stadionu Tardini utkáme se Sassuolem, který má dobrou formu. Musíme k tomu přistoupit jako ke kterémukoliv jinému soupeři," prohlásil Sepe.

Sassuolo si v neděli hladce poradilo se Spalem a po výhře 3:0 potvrdilo výbornou domácí bilanci. V obou zápasech na Cittá del Tricolore Neroverdi nastříleli aspoň tři góly. Venkovní statistika je ale o poznání horší. V Turíně i v Římě Sassuolo prohrálo a zastavit nepříjemnou sérii se pokusí v Parmě.

Tam Sassuolo vyhrálo v historii jen jednou, v říjnu roku 2014. Loni byla ve dvojzápase lepší Parma, která doma zvítězila 2:1, zatímco zápas na Cittá del Tricolora branku nepřinesl. Parmě doma nepomůže zkušený slovenský záložník Juraj Kucka, ani dvojice Scozzarella, Grassi. Stejný počet hráčů postrádají i Neroverdi. Rogerio, Bourabia i Djuričić mají zdravotní problémy. Kouč Roberto De Zerbi ale může spoléhat na aktuálně nejlepšího střelce Serie A, kterým je s pěti góly Domenico Berardi.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Pezzella - Hernani, Brugman, Barillá - Kulusevski, Inglese, Gervinho
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Peluso - Duncan, Obiang, Traoré - Berardi, Defrel, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.41 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - US Lecce  (středa 21:00)
Na Stadio Paola Mazzy do Ferrary se ve středu večer v rámci nahuštěného programu 5. kola Serie A dostaví Lecce. Bude se snažit uspět v bitvě dvou týmů, které mají jednu věc společnou. Oba v minulém kole utrpěly debakl, který se pokusí odčinit.

Dá se předpokládat, že tohle utkání bude plné zmaru. Hostující tým zatím dokázal ve čtyřech kolech nashromáždit jen tři přesné střely, které skončily gólem. Zároveň se ale "pyšní" nejhorší obranou celé ligy, která byla pokořena už desetkrát. No a domácí SPAL zatím dal jen o jeden gól víc, přičemž jich už osm dostal, takže taky žádná hitparáda.

SPAL se po skvělém utkání s Laziem, které pro něj překvapivě skončilo výhrou, nedokázal natolik zregenerovat, aby podobný výkon předvedl i v dalším kole. Od domácího Sassuola nakonec tým z Novarry dostal tři branky a už v přestávce to u něj vypadalo na debakl. Ten se nakonec sice nekonal, ale svěřenci trenéra Sempliciho nemohli být ani tak spokojení. Teď jim patří až 17. příčka a od sestupových pozic je dělí jen lepší skóre.

Stále jim navíc schází poměrně důležitá dvojice hráčů D'Alessandro - Fares, kteří jsou dlouhodobě zraněni. Zajímavostí je, že SPAL se s Lecce ještě nikdy v rámci první ligy nepotkal. Všech 14 dosud registrovaných duelů se odehrálo ve druhé lize a hned devět z nich skončilo remízou. SPAL kromě toho vyhrál dvakrát, zatímco Lecce o jeden zápas víc.

Žádná sláva. Pro SPAL je alespoň výhodou domácí prostředí, ve kterém se v posledních deseti duelech prosadil vždy alespoň jednou. Teď bude spoléhat na velmi děravou obranu Lecce, která je v tom negativním ohledu velmi vidět.

Doposud dostala deset branek a jen jednou v historii se Lecce úvod první ligy vydařil ještě méně - v sezoně 1997/1998 dostalo za 4 duely už dvanáct gólů. Velký podíl na tom mělo minulé kolo, ve kterém Liveraniho svěřenci dostali čtyři góly od efektivní Neapole. Tentokrát mu navíc bude chybět trio Dell'Orco, Meccariello a Fiamozzi.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Tomović - Strefezza, Murgia, Missiroli, Kurtić, Sala - Di Francesco, Petagna
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Benzar, Lucioni, Rossettini, Calderoni - Šachov, Tachtsidis, Majer - Mancosu - Falco, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.45 - 3.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Udinese Calcio  (úterý 19:00)
Serie A se podobně jako většina velkých lig dostává do varu a její tempo nabírá na obrátkách. Po víkendovém programu je tu kolo s pořadovým číslem 5 a to odstartuje souboj domácí Verony s Udinese. Ani jeden z týmů už delší dobu nezažil radost ze tří bodů.

V úterý večer se na Stadio Marc'Antonio Bentegodi rozehraje první duel vloženého kola Serie A, který bude ve znamení bitvy dvou outsiderů. Dvou týmů, kterým se vůbec nedaří a které patří mezi největší favority na sestupové potíže. V mírně lepší pozici se nachází domácí Hellas. Ten se zatím usídlil na 13. místě a získal čtyři body. Ty vybojoval v prvních dvou duelech, ale od té doby se mu vůbec nedaří.

Po porážce o gól od AC Milán se musel utkat s dalším gigantem italského a evropského fotbalu, Juventusem. Partu kolem Cristiana Ronalda nečekaně potrápil a nebyl vůbec daleko zisku bodu. Navíc v Turíně vedl od 21. minutě po nádherné trefě Miguela Velosa a jen sporně nařízená penalta proměněná Ronaldem rozhodla o utrápené výhře domácích. V utkání byl navíc vyloučen talentovaný obránce Marash Kumbulla, který tak o utkání s Udinese přijde.

Kromě něj se do zápasu ze zdravotních důvodů nemohou zapojit hráči jako Bocchetti, Crescenzi, Badu nebo Bessa. Trenér Ivan Jurić ale může počítat s návratem útočníka Mariusze Stępińského.

A za to je hodně rád. "O Mariusze jsme hodně stáli, protože je to velký talent a má zkušenosti s prostředím i bojem o záchranu. Věřím, že u nás najde ideální podmínky pro rozvoj a že nám pomůže při splnění našich snů. Jedná se komplexního útočníka, který je nebezpečný v každé situaci. Líbí se mi jeho hlad i chladnokrevnost," chválí Jurić mladého Poláka.

Udinese na tom je ještě hůř. Aktuálně mu patří až 16. místo s tím, že doposud Zebry získaly jen tři body a to hned v prvním kole. Od té doby prohrávají utkání za utkáním, naposled těsně nestačily na Brescii. V utkání s Hellasem navíc nebudou moci použít hlavní hvězdu týmu, Argentince Rodriga De Paula.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrhamani, Dawidowicz, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Verre, Tutino - Stępiński
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, De Maio, Samir - Stryger Larsen, Jajalo, Mandragora, Fofana, Sema - Lasagna, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.14 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - Juventus FC  (úterý 21:00)
Druhým úterním utkáním Serie A je duel mezi nováčkem z Brescie a hosty z Turína. O favoritu nemůže být sporu, i když je fakt, že Juventus letos nepodává tak suverénní výkony jako v minulých letech. Brescia opět může spoléhat na Maria Balotelliho, který se vrací do hry právě včas.

Nováček z Brescie se zatím ukazuje jako nebezpečný soupeř, který umí zatopit komukoli, s kým se utká. V prvním kole porazil Cagliari a ani jeho dvě následující prohry nevypadaly zrovna jako jednostranná záležitost. Proti Boloně Brescia dokonce chvíli vedla o dvě branky a vše vypadalo růžově. Asi podobně jako v minulém kole.

V něm sice už nemohla počítat s Mariem Balotellim, ale i bez něj si poradila za tři body. Jedinou trefou se o výhru postaral Rômulo, přičemž za oběť mu padlo domácí Udinese. Brescia herně dominovala a mohla si spravit sebevědomí po nevydařeném utkání s Felsinei. Trenér Eugenio Corini zatím může být relativně spokojen, neboť jeho ekipa se zatím urputně drží 11. místa s vyrovnaným skóre 5:5.

Pravda, nemůže příliš očekávat, že by se tohle skóre proti Juventusu nějak zásadně měnilo k lepšímu, ale nevzdává se. "Že jsme outsidery proti týmu jako Juventus, to je prostě fakt, s tím nic neuděláme. Ale rozhodně to neznamená, že bychom mu snad body dali snadno. Naopak, právě proti takovým týmům chceme ukázat, že do první ligy patříme. Chceme si ten zápas užít a našim fanouškům jasně vzkázat, že na nás můžou být právem hrdí," dodal Corini.

S Juventusem se Brescia setkala dvakrát už ve druhé lize a vždycky zvítězil domácí tým. Mezi elitou podle očekávání kraluje šampion z bohatého severu, byť dvě poslední návštěvy na Stadio Mario Rigamonti nikdy neskončily porážkou Brescie.

Juventus začal novou éru s trenérem Mauriziem Sarrim, který má vnést do týmu především perfektní projev známý jako Sarriball a s ním i úspěchy na mezinárodní scéně. Stačí si ale projít pár komentářů od fanoušků Juve na našem portále a je jasné, že požadovaná excelentní hra, jaká byla k vidění s Neapolí, zkrátka neexistuje.

Juventus až příliš často vyhrává zápasy na sílu pomocí nesporného individuálního potenciálu a zkušenosti. V prvních dvou duelech Juventus vyhrál o gól a následovaly dvě remízy. Ani minulé kolo v tomto směru nebylo zrovna přesvědčivým důkazem o síle posledního šampiona.

Proti Hellasu Juventus doma prohrával a pomoci mu musela až penalta Cristiana Ronalda, který spasil svůj tým a mohl si připsat další výhru. Ve čtyřech odehraných duelech Juve nasázelo soupeřům jen sedm branek, přičemž tři dostalo. Na nedávného mistra žádná zajímavá čísla. Starou dámu navíc stále trápí absence. Tentokrát budou mimo hráči jako Chiellini, De Sciglio, Pjaca či Douglas Costa.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů - Bisoli, Tonali, Romulo - Špalek - Balotelli, Donnarumma
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Can, Pjanić, Matuidi - Bernardeschi, Higuain, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.32 - 4.26 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán44009:112
2.Juventus FC43107:410
3.SSC Neapol430113:89
4.AS Řím422010:78
5.SS Lazio42117:37
6.Atalanta Bergamo42119:87
7.Bologna FC42117:67
8.US Sassuolo420210:76
9.Cagliari Calcio42027:56
10.Turín FC42026:66
11.Brescia Calcio42025:56
12.AC Milán42022:36
13.Hellas Verona41123:44
14.Janov CFC41127:94
15.Parma Calcio41034:73
16.Udinese Calcio41032:53
17.SPAL 201341034:83
18.US Lecce41033:103
19.UC Sampdoria41032:93
20.ACF Fiorentina40226:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (184)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na toho Tonali, co je to za zázrak

Reagovat
LesyJePan

Proti nám hral slušne.

Reagovat
maras93

To není moc meřítko.

Reagovat
LesyJePan

To som ani nevravel

Reagovat
smazaný uživatel

Říkají "Nový Pirlo"

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že baskytarista Kabátu to dotáhl z amatérského kopání až do základní sestavy italského nováčka

Reagovat
Sforza

Co bylo na tom sobotnim pokosu na Cuadrada sporneho ?

Jasnejsi pentli uz jsem dlouho nevidel ...

Reagovat
Dejwa

Balo hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot na odchodu z Juventusu?

Adrien Rabiot neprodloužil smlouvu s PSG, po dlouhých letech plných spekulací změnil dres a upsal se Juventusu. A úvod angažmá v Turíně si jistě představoval jinak, francouzský záložník dostává jenom minimum prostoru, se svou situací není spokojen a dochází mu trpělivost, v úvahu tak začíná připadat lednový odchod. (sport-express.ru)

Ať jde....

Reagovat
Largo

Od ty doby, co odmitl v PSG prodlouzit, to s nim slo permanentne z kopce. Ale cekal jsem, ze v Juve par sezon vydrzi...

Reagovat
Stannis Baratheon

Matějů dnes zneškodní Ronalda a princ Jary zesměšní celou obranu Juve, už se na to těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jeMatějů? A Ronaldo nehraje, chytroline

Reagovat
Stannis Baratheon

Asi desetibojař ty vole.

To jsi vážně nepochopil, že celý ten komentář je myšlen z prdele? Debílku.

Reagovat
Zark

Jj.treba se tam jara zase projde v 90.minute

Reagovat
DelPiero137

Zostava zaujimava (az nato kto to obeha v strede pola). Ale tie dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadaji jak polská reprezentace a hrajou jak Dolní Lhota

Reagovat
smazaný uživatel

Buffona prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za chaos?! To tam mohl zůstat Allegri

Reagovat
10

Tonali by v tý naší záloze byl král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Myslim, ze tam co nevidet nahradi Pjanice.

Reagovat
10

Snad jo...ale viděl bych ho asi víc za Khediru

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni Khedira je nenahraditeľný

Reagovat
Largo

Tonali je primarne defenzivni stit, coz ted vlastne hraje Pjanic. On Tonali neni zas tak moc behavej.

Reagovat
10

Možná tak nepůsobí, ale to je stejný jako Sami, kterýho docela připomíná, hlavně ve čtení hry a inteligenci, přesně ví, kdy má napadat, kdy jít dopředu. Minulou sezonu jsem Bresciu kvůli němu sledoval a byť hrál primárně uprostřed zálohy, tak bych ho čistým registou asi nenazýval, protože si často měnili role a on chodil dopředu z RCM, což je imho jeho nejlepší pozice. Ale regista se s ním asi potáhne dlouho, jako s Verrattim. Každopádně kdokoliv ho koupí, udělá velkej jackpot

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Bolí z toho oči.

Reagovat
Pipo123

Mám Dybalu na tikete a ten hraje niekde pri čiare

Reagovat
M11

RETE !!!

Reagovat
10

Capitano!

Reagovat
M11

Rabiot byl asi tak 10x jasnejsi karta nez Bonucci

Reagovat
10

Brescia je nový Empoli, to jak jdou rychle kombinačně nahoru se mi líbí už od minulý sezony...navíc jim to vychází stejně úspěšně proti Juve, jako jim to vycházelo proti Padově apod.

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhej době docela koukatelnej poločas. Vojta má dost slabej začátek sezony, gol jde za ním a je to už asi třetí letos

Reagovat
10

No nic, asi je čas někoho zkritizovat... třeba to líný prase v útoku

Reagovat
M11

MIRAAA !!!

Reagovat
DelPiero137

Durhy polcas som sledoval uz len okrajovo, ale nebolo to az tak zle. Ziadna krasa a slava ale v utocnej faze tam je potencial. Az na Rabiota ktory sa natom improizovanom kridle stratil. Chce to cas a ono pojde.

Mega pruser je obrana, mozno by stalo zato Matuidiho prekonfigurovat na cistokrvne DM-ko nech to tam v zadu pobeha cele.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, to by to tam mohl Matuidi krasne rozbijet

Reagovat
smazaný uživatel

Vesměs všichni zahráli slušně až na Rabiota a Wojteka v bráně.

Reagovat
Hector17

Higuain slušně? Však to bylo šílené co nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Už to taky není Higuain - Neapol, tohle je Higuain - Juventus po 2 hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako dost častý hajter Pipity se ho musím zastat, zakončení bylo tragické a pořád stejné nedůrazná střela na zadní tyč, kdy to bylo způsobeno dost často špatným převzetím míče, ale ve hře se mi líbíl, běhal i v 80. minutě, zapojoval se do rozehrávky, kdy si sbíhal ke středovému kruhu, kde ho kolmicema hledal Pjanič a Bonuci a Pipita to poměrně rychle bez předržování rozehrával na Dybalu a Ramsyho případně na Cuadrado (který bych řekl, že hraje nejlíp co u nás hrál) a poté nabíhal na hrot. Nejvíc byl ztracen Rabiot tam tam akorát překážel a zpomaloval hru.

Reagovat
Nuno čomes

Forza Inter!

Reagovat
didosh

AC dneska nehraje?

Reagovat
LesyJePan

Zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

AC bohužel nehraje již 8 let

Reagovat
Rip

Tyhle časy ve 21:00 by měli zakázat.

Reagovat
Largo

Reagovat
snuff24

Reagovat
Largo

Forza Roma!

Reagovat
Alberto Aquilani

Z našej strany až nechutne vlažný polčas. Vyzerá to, akoby sa nikomu nechcelo. Navyše som nepochopil, prečo sa pol hodinu na ľavom krídle zabíjal Zaniolo. Ale zaujímavé, že Fonseca v priebehu zápasu v pohode prejde na hru na 3 vzadu. Tam je to OK. Až na to, že sa Ilicicovi dalo pri tom voleji trochu moc priestoru a na tú zlú prihrávku Fazia, kde ale bravúrne zasiahol Chris thefuckingpredator Smalling. Pome sa nejak prebrať a vyhrať to!!!

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinkovic, Parolo, Alberto, Jony - Correa, Caicedo

Dobrá zostava, Inzaghi prekvapil

Reagovat
lucius6

Proč nehraje Ciro? Jsem teď trochu mimo obraz, je to zranění nebo taktika nebo něco jiného?

Ale jinak se mi líbí Jony v základu.

Reagovat
Pipo123

Radu horúčka, Ciro asi za trest kvôli tomu ako minule pičoval po vystriedaní.

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
LesyJePan

Prvy raz vidim AS v tejto sezone, to vzdy hraju takto bez chuti? Ved oni ani nechcu loptu, nie to este vyrovnat. Zapata za stavu 0:1 sam medzi troma hracmi si klusá s loptou a nikto po nom nevystartuje.

Reagovat
10

taky jsem je viděl poprvé a koukal s otevřenou pusou, jak naprosto bez zájmu to odehráli...asi tentokrát chtějí odstřelit trenéra v rekordním čase

Reagovat
Largo

Dneska nejhorší výkon sezony

Reagovat
10

myslel jsem si to, četl jsem tu od vás chválu, proto mě to docela překvapilo

Reagovat
Alberto Aquilani

áno áno, po 3 výhrach v rade

Reagovat
Alberto Aquilani

Strnulé a bez chuti. Fonseca sa až moc sústredil na Atalantu a úplne upustil od svojej hry. Načo sa stratilo striedanie Jesusom? Aby sa o 15 minút prešlo znova na 4? Na druhú stranu sme nedali 3 tutovku, ale vyhrať sme si aj tak nezaslúžili. Snáď nás to nakopne. Inak Smalling výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling super, jinak jsme si vůbec nevěděli rady s napadáním Atalanty. Gasperini se zase ukázal .

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Largo

Proste nepochopím, jak je možný, ze u toho prvního gólu máme 3 stopery a Kolarova, ale v pohybu je jen jedinej, Smalling.

Nepochopil jsem dnešní sestavu, respektive proč furt trvá na 4-2-3-1, když je jasný, ze Zaniolo a Mchitarjan nejsou hrací do tohohle rozestavení na kridla. Dneska mě hrozné stval bohorovně hrající Dzeko, kterém chce všechny akce rozjíždět, když je má zakončovat.

Štve mě, jak hrací Atalanty drou, makaj a běhají i za ztraceným balónem, zatímco my gestikulujem a stojime, bez agrese a pohybu. V období od 80. minuty si to pinkame jak kdybysme vedli o tři góly.

A štve mě Florenzi v módu běžce s jednou klickou. On snad nemá žádný fotbalový myšlení? Vezme balon, běží nebo ho nakopne do haje. Když Atalanta odkopava míče, vždycky je to cíleně na někoho z útočníků.

Fondech furt mluví o odvaze a agresivní hře a pak tam dá Jesuse. Tři ofenzivní hrací, dneska hrůza.

Smalling naprosto perfektní, abych nebyl úplně negativní.

A je fakt, ze Atalanta v tomhle složení hraje kolik, tři roky? To proste musí bejt znát...

Reagovat
Alberto Aquilani

Džeko to musel rozbiehať, lebo nik iný to tam nevedel. Mňa skôr štve Pellegrini. Po tých 3 super zápasoch znova upadol. On je strašný softík, čaká len na tie narážačky a že mu vyjde nejaká prihrávka a pičovinka, keď sa mu hráč rozbehne, inak nespravil nič dobre. Skôr mal ísť dole on a Zaniola nechať, to je aspoň dríč, aj keď mu to nejde, do záveru by sa hodil viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň máš odpověď na to, proč hraje Florko beka. Džeko to měl těžký, dneska naše ofenzivní snažení záviselo na jeho vyhraných hlavičkových soubojích.

Reagovat
Alberto Aquilani

No veď to je tu taký všeobecný blud, že je Florenzi krídlo, pritom je tam možno na 2 zápasy v roku úplne nepoužiteľný. On fakt nie je ani len alternatíva na ten post. A dnes teda ani nebránil a ani neútočil. Ale to taký čudný bol nejaký celý team, tam možno zlyhala celkovo aj kondičná príprava s regeneráciou, keď väčšina tímu vyzerá vyflusnuto. Ale len tipujem, v šatni nie som a zaručené info od týpkov čo do toho vidia tiež nemám.

Reagovat
Lech

Mas novej telefon?

Reagovat
Largo

Proč?

Reagovat
Lech

No tolik chyb jsem u tebe nikdy nevidel, to se mi stava prave kdxz mam novej telefon ze si to vzdycky pise co chce

Reagovat
Largo

Je to možný, psal jsem to na tabletu.

Reagovat
snuff24

Danilooooooooooo

Reagovat
Nuno čomes

Já to jebu DANILO

Reagovat
snuff24

ať je jakej chce už dal spoustu důležitejch golů to se mu musí nechat

Reagovat
Nuno čomes

Nevím jak to vždy udělá no.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

DANILOOOOOOOOOOONE

Reagovat
Nuno čomes

Samiiir

Reagovat
snuff24

máte někdo stream co se neseká ?

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
snuff24

Reagovat
PP

Útok Lazia je výborný.. ale tu obranu mají žalostnou teda.

Reagovat
cink

Handanovic král

Brozovic šašek

Reagovat
Pipo123

Handa je magor, škoda 3 krásne šance sme mali, kludne sme mohli aj vyhrávať, dokážeme sa dostať do šancí

Reagovat
Nuno čomes

Samir si dnešní 300. zapas užívá. Brozo dnes bida. Ale to se dalo čekat když hraje vše. Lazio sympaticky, mají tam nějaké střely.

Reagovat
cresposuper

Brozo spolu s Politanom dnes najhorsi na place.

Reagovat
Pipo123

To ma poser, Handa 3 svetové zákroky, fakt klobúk dolu, sme mohli kludne vyhrávať, časom nám to tam musí už padnúť

Reagovat
Panděvova ofina

Řekněte mi, jaký golman SA takhle chytá a zároveň umí nohama.

Reagovat
Jajinek

Handanovic je zázrak...chytil 3 góly za poločas a v další lozence soupeře aspoň vyděsil...Il Capitano!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samir si to dnes dava

Reagovat
Pipo123

Já sa bavím, prvých 20 minút bol Inter lepší, po góle sme konečne začali hrať a dokážeme sa dostať do šancí, no Handanovič podržal Inter neskutočným spôsobom. Trochu som sa bál či si vôbec cez tú obranu Interu niečo vytvoríme, nakoniec bolo tých šanci dosť, len tá koncovka. Ciro v druhom polčase na plac a verím že tam niečo zasunie.

Reagovat
cresposuper

Od golu hralo prakticky len Lazio, musime sa zobudit. Handa suverenne najlepsi golman ligy!

Reagovat
Nuno čomes

a Handa mě překvapuje. Už jsem ho měl za popelnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok zpět tu na Handanovice každý rypal že neskáče a teď je modla.Jako Inter hraje zoufale naopak Lazio mě ani nepřekvapuje, to je tým který dokáže že zápasu kde je jasně lepší zlabiloval v koncovce když o něco jde.Dnes prohrají o tom sem přesvědčen.

Reagovat
Pipo123

My sa do tých šancí dostávame zápas čo zápas a zahadzujeme pravidelne obrovské šance, to nás stálo body proti Spalu aj AS. Len taký Ciro bez srandy mohol mať tak 8 gólov už. Prechodová aj kombinačná fáza je výborná, na ten futbal sa dobre pozerá, hlavne ten trojlístok Correa, Alberto a SMS sa výborne doplna a bavia ma, ale celé to potom dojebe práve slabá efektivita a občasná labilita v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete fakt výborně herně, ta obrana tam jsou sem tam zmatky no, ale Inter vás v obraně vůbec nechytal.Je jen zázrak že to není 1:3.Inter jen brání a i to špatně a je to 1:0.Cekam že vás zabíjí ještě ze standarty a bude hotovo.

Reagovat
PP

hlavně ten černoch vzadu za Lazio. Ten vůbec netušil, na kterou stranu hraje.

Reagovat
Pipo123

Bastos je fajn hráč, já ho mám rád, ale hraje cez nohu na ľavej strane, tam vždy hral horšie, na pravej strane si to dáva viac

Reagovat
Nuno čomes

Politano dnes bohužel velmi slaby. V jaké kondici ale musí být Alexis, když ještě nedostal čuchnout? Sensi in.

Reagovat
Panděvova ofina

Vecino je k ničemu. Prostě hráč do počtu, stejně jako Gaglia.

Reagovat
Panděvova ofina

Conte to vidí

Reagovat
Nuno čomes

Někdo na té lavičce musí být.. Sensi je hned cítit.

Reagovat
Pipo123

už nie je možné čo nedáme Inter má v obrane okná jak hrom a my to nepotrestáme

Reagovat
Panděvova ofina

Lukaku je úplně mimo. Evidentně zvyklý na úplně jiný systém Conte na něm musí pracovat.

Reagovat
Nuno čomes

Parolo vole ruda

Reagovat
Pipo123

Veď hral loptu

Reagovat
Nuno čomes

Já nevím, já jsem viděl šlapák na kotník.

Reagovat
Pipo123

Najskôr odohral loptu, tam nebol úmysel ho trafiť

Reagovat
Nuno čomes

Ok. Viděl jsem jen opakovačku na kotník.

Reagovat
Pipo123

Inzaghi je fakt magor

Hráme dobre, 60 minút sa na to dá pozerať a on potom stiahne Milinkovica aj Alberta a naša hra išla úplne do hajzlu

Reagovat
stuff

Velmi pekny zapas

Reagovat
Mihal

Teraz ktory

Reagovat
stuff

Inter. Pozeral tu niekto nieco ine?

Reagovat
cresposuper

Zasluzene, v druhom polcase sme boli vyrazne lepsi. Za nas najlepsi Handa, De Vrij a Barella

Reagovat
Pipo123

Inzaghi vám nechal priestor, on totálne odrovnal kreativitu nášho týmu stiahnutím najelpších hráčov, fakt kokot v tomto, potrebujeme tvoriť a hrať do plných a on tam pošle Leivu Od toho momentu sme si nevedeli dať jednu poriadnu prihrávku, fakt paródia a na striedania od Inzaghiho

Reagovat
Nuno čomes

De Vrij hraje dobře. Milan je rázem třetí stoper. Proti někomu zespod bych dal Bastoniho, toho by byla skoda. Barella taky dobře. Vepredu chybí trosku chemie.

Reagovat
Koubinhor

Handa top, Barella patří do základu. DD je lepší na kraji zálohy než obrana - na to jaký je to kopyto, tak je golovej... v utoku by to mohlo být lepší, tam si to ještě musí sednout. ale po 5 kolech spokojenost.

Uvidíme jestli se v zimě zase nesesypou, snad je Tonda ukočíruje.

Příští týden barca a merda - snad z toho 4 body ukopou, to by byla velká spokojenost.

Reagovat
Rip

Tak který??? Dneska papaláši představili koncept dvou stadionů, jeden z nich by mohl být novým domovem pro milanské kluby. https://twitter.com/marifcinter

Reagovat
Inzaghi

Tady jsou pak odkazy na HQ prezentace:

https://www.nuovostadiomilano.com/en/manica

https://www.nuovostadiomilano.com/en/populous

Za mě Populous. Ten projekt Manicy mi přijde jako takový tradiční dnešní moderní stadion bez identity, zatím co Populous působí na první pohled mnohem rozpoznatelněji a ikonicky. Jen mi u něj vadí ty díry v rozích, vnitřek je lepší v tom druhém projektu.

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Reagovat
ED91

Tie diery to robia práveže zaujímavejším, na tom druhom štadióne je to vnútro úplná nuda.

Reagovat
Forza_Inter

snad budu mat poriadnu kapacitu

Reagovat
Rip

Co jsem četl před nedávnem, tak kolem 60000-65000 tisíc.

Reagovat
Kixi Syhimour

To mohli udělat větší

Reagovat
smazaný uživatel

Bohatě stačí a diváci si užijí fotbal do posledního.

Reagovat
Rip

To uváděné číslo je si myslím úplně dostačujících. Poslední 2 sezony průměrná návštěva okolo 58tisíc, navíc to číslo vždycky dost zvednou derby proti Ac a Juve.

Reagovat
Nuno čomes

Fanatikům z ultras se nelíbí žádný, překvapivě

Reagovat
10

ze 3 beků v týmu jsou na příští zápas mimo 3, to chlapci v létě trošku nedomysleli

příští týden Inter, kde v "ideálním" případě budou na becích Cuadrado se Sandrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Sandrovi umřel táta, záleží jak se vrátí zpět a Cuadrado letos má dobrou formu

Reagovat
M11

hlavne ze mame 20 stredaku

Reagovat
Melchior

Co teď? Je možný, že uvidíme třeba 3-5-2 s Cuadradem napravo zálohy a Bernou nalevo?

Reagovat
Melchior

Dybalovi ten dvoučlennej útok taky evidentně svědčil

Reagovat
10

těžko říct, Cuadrado v obraně je teď jistota, nalevo bude muset vytáhnout někoho z béčka, případně tam zkusit někoho ze zálohy, třeba Matuidiho...ale je na palici, že jdeme do sezony s 3 bekama, přitom máme předimenzovaný všechny ostatní posty, jak píše M11 nahoře

Reagovat
10

a možná teď půjdou odprosit Emreho, jestli by jim po tom vyřazení ze soupisky pro LM neodehrál na pár zápasů pravýho beka...

Reagovat
pistacik11

Stále ho platíme, tak keď mu povedia, že má hrať l, tak nastúpi. Ani jemu to nemôže ublížiť, ak nastúpi.

Reagovat
Eldarion

Fans AC a Interu, ktorý koncept sa Vám osobne najviac pozdáva? Za mňa jednoznačne "The Cathedral" (Populous)

https://www.nuovostadiomilano.com/en

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
bobis21

The Cathedral vypadá zajímavěji

Reagovat
EXoRcIsT

Obe su krasne

Reagovat
Pospovič

Rings

Reagovat
snuff24

Reagovat
Eldarion

MILAN XI vs Torino:

Donnarumma, Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernandez, Kessie, Bennacer, Calhanoglu, Suso, Piatek, Leao

Namiesto Musacchia (ktorý teraz hra celkom solídne) Caldara a Jack -> Hakan a je to to najsilnejšie čo máme momentálne. Som zvedavý na reakciu po tom derby fiascu, či zabojujú alebo sme úplne v p

Reagovat
Zark

Hernandez

Reagovat
Yanek

Hrát s Theem, Bennacerem a Leaem, kteří umí běhat, je dost velký rozdíl.

Reagovat
10

Zaza pořád stejně vymeteno

Reagovat
GEGE

Theo navazuje na ten výkon proti Bayernu... Škoda toho zranění v přípravě , protože je to fakt velký rozdíl oproti tomu mrzakovi s culikem... BENNACER solidní ale pořád od něj potřebujeme víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter a AC Milan oficiálne potvrdili, že San Siro bude časom zbúrané a postaví sa nová moderná stavba, ktorá tento krát bude vlastníctvom klubov a nie mesta.

Slova C.E.A dirigenta Interu Antonella: ”Miláno potrebuje nový štadión, San Siro si svoje odžilo, nespĺňa už podmienky moderných štadiónov. Modernizácia San Sira je nevýhodná a nepraktická, štadión by sa musel skoro celý zrekonštruovať a počas tejto doby by museli kluby hrať na malých štadiónoch 100 km od mesta. Navyše by nové San Siro nemohlo ponúknuť ani 60.000 miest. Bola by to hlúposť.”

Veľmi pravdepodobným výherným projektom je navrhovaná stavba od firmy Popolous, ktorá architektúrou pripomína klasickú Milánsku stavbu. Navyše má znaky aj San Sira. Bola by jedinečnou stavbou na svete, na rozdiel od konkurenčného návrhu, ktorého tvar a konštrukcia je bežná a nezaujímavá.

Štadión od firmy Popolous by bol zvonka z veľkej časti sklenený a v noci sa zafarbí farbami hrajúceho klubu (čierno-modrá/červeno-čierna) . Okolie bude obohatené parkom, hotelom a nákupným centrom.

Ďalšou zaujímavosťou by mala byť menšia pamiatka pre San Siro - blízko štadióna bude vyznačené presné miesto výkopu zápasov zo San Sira.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Piatek je úplne mimo,Suso tiež nič moc.

Reagovat
bobis21

Leao taky nezajímavý. Cutrone do hry! Oh wait...

Reagovat
Hagi79

Pjontek je hroznej...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno je to one-season star, takých sme už mali viacero.

Reagovat
Eldarion

Piatek mohol dať v kľude hetrik ale je dosť mimo.. Ešte 2 takéto zápasy a kľudne ho zo základu vytlačí Rebic

Reagovat
Yanek

Musacchio ty kokot vypadni zpět do Vilareallu s takovým bráněním

Reagovat
Pipo123

Mazzariho futbal ma baví

Reagovat
Recoba Inter

Mě teda ne jsem divnej?

Reagovat
Pipo123

Nemyslím to že hrajú nejak krásne na oko, ale to ako bojujú a dokážu kúsať každého súpera.

Reagovat
Recoba Inter

to ano, to je pravda

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
Zark

BE-LO-TTI

Reagovat
Panděvova ofina

Smutné že AC nepomáhají ani ty nové, vymodlene posily a hřišti

Reagovat
bobis21

O jakých vymodlenych posilách to mluvíš?

Reagovat
Mrvinho

Zas stejné lopaty jako každej rok.

Reagovat
Panděvova ofina

Vy nemáte v týmu od posledního mercata nové hráče, nebo na co se ptáš? Ti, kteri hrajou misto Biglii, RR, Boriniho a pod.?

Vždyť tu každý týden pláčete, že je trenér nestaví.

Včera je postavil a bylo to úplně stejně na prd.

Reagovat
bobis21

Přišli noví hráči, ale vymodlenymi posilami bych je teda nenazval. Když už přišel někdo potenciálně zajímavý (Bennacer, Leao) tak to bylo spojeno s odchodem jiných mladých hráčů (Locatelli, Cutrone). Nemyslím že jsme vůbec posílili v létě. Poslední příchod že kterého jsem byl nadšený byl Paqueta.

Reagovat
Panděvova ofina

OK. Ale šlo mi spíš o to, že nadáváte na trenéra, že nestaví nové hráče a když je teda postaví, tak je to ve směs stejný. Paquetu vám trochu závidím, ale v momentálním systému je úplně k ničemu.

Reagovat
bobis21

Tak já na trenéra nenadavam. A současný systém by mu naopak měl sedět (na tom postu pod útočníky)

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Vysledok bol na prd, hra bola uplne o niecom inom a konecne sa na to dalo pozerat.

Reagovat
Zark

gatusa vyhnali, cutroneho prodali... ted se muzou modlit leda za spalettiho

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Yanek

Směšný tým i trenér. V létě čekám odchody Donnarummy a Romagnoliho, poslední ať zhasne.

Reagovat
Recoba Inter

Giampaolo je klaun...

Reagovat
Yanek

Měl by vypadnout už za to co kecá na tiskovkách. Derby byla v jeho podání absolutní blamáž. Týmu nejen, že chybí systém, ale i hlad po vítězství. I Brocchi by tam udělal lepší práci, bohužel Maldini si to nemyslí.

Reagovat
Recoba Inter

uvidíte po zápase s Violou

Reagovat
Recoba Inter

ta je poslední dobou celkem marná... alespoň co se týče udržet čisté konto, což by vám mohlo dát jedinečnou šanci se konečně probrat směrem dopředu

Reagovat
sansiro

5 zápasů, 1 gól ze hry a 2 penalty Ještě, že nás ta Atalanta přeskočila a vyloučili nás z EL, to bylo nedůstojné.

Ten tým je úplně dole, žádný moment překvapení, přečíslení, že by někdo někoho obešel. Jen si nahrávají dozadu a pokud přejdeme polovinu, většinou to končí nesmyslným centrem. Už je to třetí rok v řadě.

Stejně ale FORZA MILAN!!!

Reagovat
Kaka14

Sakra keby AC hralo s takým nasadením ako hralo posledných 10 min proti Turinu.... tak tá LM sa musí uhrať.... hádam sa prebudíme

Forza Milan

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Aj do Piatekovej penalty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele