Serie A - souhrn 36. kola

24.07.2020, 23:40, aktualizováno 26.07.2020, 23:46
Komentáře a souhrny
Juventus porazil Sampdorii a podeváté v řadě získal mistrovský titul, Interu k udržení naděje nepomohl ani triumf nad Janovem. Atalanta neprohrála ani v šestnáctém zápase v řadě, v souboji dvou týmů s velmi dobrou formou remizovala s AC Milán. Lazio si zastřílelo ve Veroně...

Juventus FC - UC Sampdoria 2:0

26.07.2020 21:45

Góly: 45+7. Cristiano Ronaldo, 67. Federico Bernardeschi

Druhý "mečbol" už Juventus využil a po výhře nad Sampdorií si zajistil už devátý titul v řadě. Stará dáma má na čele sedmibodový náskok, o který dvě kola před koncem nemůže přijít. Góly Juve obstarali Cristiano Ronaldo a Federico Bernardeschi. Hvězdný Portugalec přitom v závěru neproměnil pokutový kop.

Je rozhodnuto. Juventus už další překvapení nedopustil a se Sampdorií si poradil. Hosté začali v Allianz Stadium s respektem a Juventus udával tempo. Po dvaceti minutách odcentroval Matuidi a Cristiano Ronaldo mohl hlavičkou otevřít skóre, ovšem Audero na brankové čáře fantasticky zasáhl. Průběh prvního poločasu poznamenalo hned trojí střídání. Juventusu se zranila dvojice Danilo, Dybala, Sampdorii zase Chabot. Juventus dokázal ještě do poločasu udeřit. V nastavení nejprve Bernardeschi překvapivě zakončil volný přímý kop a krátce po něm rozehrál standardku Pjanić a Ronaldo z voleje poslal Juventus do vedení 1:0.

Málokdo pochyboval, že by si Juve nechalo výsledek utéct a znovu neproměnilo mistrovský mečbol. Po změně stran mohl dát definitivní jistotu znovu Cristiano Ronaldo, ale Audero výborně povyběhl a šanci zneškodnil. Až v 67.minutě Audero vyrazil Ronaldovu střelu před sebe a Federico Bernardeschi zvýšil na 2:0.

V 71. minutě se narodila asi největší šance Námořníků. Po centru z pravé strany dobře hlavičkoval Fabio Quagliarella, ještě lepší zákrok ale předvedl Szczesny, který tak odmítl jakékoliv drama. Odmítl ho i hostující Thorsby, který po zákroku na Pjaniće uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Kaňkou na výkonu a výsledku Juventusu bylo nejen zranění Danila s Dybalou, ale také neproměněná penalta Cristiana Ronalda, který se přetahuje o korunu krále střelců s Cirem Immobilem. Ronaldo se v nastavení postavil k penaltovému puntíku, ale balón naneštěstí pro něj skončil na břevně. Následně neproměnil tutovku ani Higuaín a skóre už se nezměnilo. Juventus si po výhře 2:0 zajistil už devátý titul v řadě.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 2:1

26.07.2020 19:30

Góly: 45. Jordan Veretout (pen.), 87. Jordan Veretout (pen.) - 54. Nikola Milenković

Římané oslavují nového hrdinu. Z Jordana Veretouta se totiž stává neomylný exekutor pokutových kopů. V zápase proti svému někdejšímu mančaftu kopal penalty dvě a obě úspěšně. Řím díky tomu získal tři body, které ho posunují zase o něco blíž Evropské lize.

Vlci doma potřebovali získat tři body, aby se mohli vzdálit od šestého AC Milán na rozdíl čtyř bodů. Pátá příčka totiž znamená automatickou kvalifikaci do Evropské ligy, zatímco šestá pozice posílá tým jen do ošidného předkola. Proti svým někdejším spoluhráčům se postavil Jordan Veretout, Fialky spoléhaly na pevný defenzivní blok opět se třemi stopery.

Chvílemi to ale spíš vypadalo, že Fialky hrají s pěti obránci, protože se od prvních chvil spíš stáhly před vlastní bránu a trpělivě čekaly na protiútoky. Tato taktika by samozřejmě mohla slavit úspěch, když se v útoku opíráte o rychlíky jako Ribéry, Chiesa nebo Kouamé. Ofenziva Fiorentiny ale povážlivě slábne a dnes Vlkům moc práce nepřidělala. Brankář López musel dokonce za celé utkání čelit jen jedné jediné střele mezi tři tyče!

AS obléhalo vápno hostí, ale k ničemu vážnějšímu se delší dobu taky nemohlo dostat. Pellegriniho rána skončila jen u pozorného brankáře Terracciana a o chvíli později jej zachránil obětavý zákrok obránce Milenkoviće. Po centru z levé strany se na opačné straně do šance dostal hostující Federico Chiesa, který z dobré pozice trefil pouze spoluhráče Kouamého.

Krátce poté nachystal kapitán Edin Džeko palebnou pozici pro kolegu Manciniho, jenž zůstal vepředu po rohovém kopu. Mladý Ital ale z voleje pálil příliš vysoko nad. O pouhou minutu později už se ale Giallorossi gólu konečně dočkali. Bruno Peres stíhal dlouhý míč a u vápna ho dostihl, načež jej fauloval obránce Lirola. Sudí okamžitě nařídil pokutový kop a nerozmyslel si to ani po shlédnutí videa. K penaltě se postavil Jordan Veretout a s přehledem proměnil.

První půle nebyla moc atraktivní, diváci se dočkali jen dvou střel na bránu. Po změně stran už se ale začalo hrát trochu důrazněji. Na trávníku se objevila dvojice Cutrone a Vlahović, oba hrotoví útočníci. A s jejich příchodem se hra Fiorentiny přeci jen zvedla. Deset minut bylo ukrojeno z druhé půle, když se do zakončení dostával Henrik Mchitarjan. Sice se mu povedlo přehodit brankáře, ale s ním i bránu.

A Fiorentina trestala. O pouhou minutu později zahrávala rohový kop, který si našel naskakující obránce Nikola Milenković a v podstatě osamocený zakončil hlavou do sítě - 1:1.

Poté se hra trochu zklidnila, AS víc kombinovalo, ale šanci si vytvořit nedokázalo. Veretoutův centr od rohového praporku našel Edina Džeka, jenže urostlý kanonýr hlavičkoval mimo. Až v 85. minutě zasáhl sudí Chiffi. Střídající Pérez vypálil na Terracciana, který vyrazil balon před sebe. Tam doběhl Džeko, vystřelil a po kontaktu s brankářem upadl. Sudí nicméně odpískal penaltu i přes konzultaci s videorozhodčím. K míči si opět stoupl Veretout a opět se nemýlil.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SS Lazio 1:5

26.07.2020 19:30

Góly: 38. Sofyan Amrabat (pen.) - 45+5. Ciro Immobile (pen.), 56. Sergej Milinković-Savić, 62. Joaquín Correa, 83. Ciro Immobile, 90+4. Ciro Immobile (pen.)

Velká škoda, že se Lazio nedokázalo k podobnému výkonu probudit o pár kol dříve. Zcela jistě by bylo ještě ve hře o titul, ovšem na kdyby se nehraje. Lazio ve Veroně znovu prohrávalo, ale dokázalo výsledek otočit a to rovnou pěti góly. Hattrick zaznamenal Ciro Immobile, jenž se tak odpoutal od Cristiana Ronalda a dvě kola před koncem soutěže vede tabulku ligových kanonýrů.

Vzhledem k předchozí formě obou celků se obecně počítalo s vyrovnanějším průběhem utkání a zřejmě nepřekvapilo, když se Hellas ujal ve 38. minutě vedení. Po faulu Luize Felipeho na Mattiu Zaccagniho sudí odpískal pokutový kop a Amrabat poslal Hellas do vedení. Pravda je taková, že Lazio bylo už před penaltou aktivnějším týmem a prohrávalo tak trochu nezaslouženě. Hosty jakoby inkasovaná branka zdravě naštvala a ještě do poločasu bylo vyrovnáno. Za hru rukou byla odpískána penalta i na druhé straně a Ciro Immobile srovnal na 1:1.

Po změně stran už se utkání proměnilo v jednoznačnou záležitost. Přímák Sergeje Milinkoviće-Saviće skončil po teči v brance a Joaquín Correa střelou od tyče v 62. minutě zvyšoval už na 3:1. Hellas mohl dostat zpět do hry, ale Strakoša fantasticky vychytal Mora a šest minut před koncem bylo vymalováno. Lazio předvedlo protiútok, který krásně technicky zakončil Ciro Immobile.

Stejného hráče už v nastavení povalil ve vápně Radunović a sám postižený proměněnou penaltou završil hattrick. Ciro Immobile se tak osamostatnil na čele tabulky střelců.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Turín FC 1:1

26.07.2020 19:30

Góly: 80. Marco D'Alessandro - 57. Simone Verdi

Jistotu účasti v příštím ročníku Serie A má i FC Turín. Granata sice nad posledním SPALem nevyhrála, ale i remíza znamená definitivní klid. SPAL už jako jistý sestupující znovu nevyhrál.

Vedení SPALu se nechalo slyšet, že chce zakončit sezonu v Serii A co nejdůstojnějším způsobem, což se ale zatím nedaří. Remíza 1:1 sice není vyloženým propadákem, ovšem série bez vítězství se zase o něco protáhla. Utkání bylo důležité především pro hosty. Granata stále neměla jistotu záchrany a nakonec díky remíze může začít v klidu dýchat. Nutno podotknout, že hostům pomohly i další výsledky, konkrétně porážky Janova i Lecce.

Žádné strhující tempo to na stadionu Paola Mazzy nebylo. Možná o něco nebezpečnější byl v prvním poločase FC Turín, každopádně na první vyloženou gólovku se čekalo až do druhého poločasu. V 53. minutě nebezpečně pálil Simone Verdi a Thiam předvedl výtečný zákrok. K dorážce se ještě dostal Belotti, ale naneštěstí pro Granatu trefil boční síť.

Hosté se dočkali v 57. minutě. Simone Verdi si navedl balón na hranici pokutového území a parádně umístěnou ranou poslal Turín do vedení. O čtyři minuty později pelášil na Thiama sám Simone Zaza, ale náhradní brankář SPALu střelu vyrazil na rohový kop. SPAL se nechtěl s výsledkem smířit a nakonec vyrovnal deset minut před koncem na 1:1. Marco D'Alessandro dostal balón do běhu a ve vápně střelou na vzdálenější tyč vyrovnal.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 0:1

26.07.2020 19:30

Góly: 2. Stefano Okaka

Zajímavou formu nabralo v závěru soutěže Udinese. Zebry před pár dny porazily Juventus a oddálily jeho mistrovské oslavy a nyní si vyšláply i na Cagliari. Nejtěsnější výhru zařídil jediným gólem Stefano Okaka.

Na Sardinii padl gól hned z kraje utkání. Ve 3. minutě Stefano Okaka, zády k brance, přetlačil Ceppitelliho a z polootočky přesně zakončil. Takový začátek si Cagliari jistě nepředstavovalo. Svěřenci Waltera Zengy mohli vyrovnat o patnáct minut později, ale střelu Lykogiannise vyrazil Musso. Za zmínku ještě stojí závěr prvního poločasu, v něm nejprve vstřelil neregulérní gól Kevin Lasagna. Akci předcházel správně odmávaný ofsajd. Krátce na to protáhl Cragna De Paul a stejný hráč do třetice poslal balón vedle.

Druhý poločas byl na brankové příležitosti chudší. Až v 70. minutě musel Musso zlikvidovat střelu Mattiella a devět minut před koncem dokonce Simeone z vyložené pozice přestřelil branku. Hosté přežili tutovku i v nastavení, kdy Joao Pedro z voleje o kousek minul. Udinese tak po Juventusu porazilo i Cagliari, v tabulce však zůstává na čtrnáctém místě.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Lecce 3:2

26.07.2020 17:15

Góly: 2. Rodrigo Palacio, 5. Roberto Soriano, 90+3. Musa Barrow - 45+2. Marco Mancosu, 66. Filippo Falco

Fotbalisté Lecce prohráli ve 36. kole na půdě Boloni 2:3 a na nesestupové pozice ztrácejí dvě kola před koncem nadále čtyři body. Matematická šance tedy nadále existuje, nicméně Lecce nemá situaci ve svých rukou a již v příštím kole může být jeho osud zpečetěn.

Boloňa ještě usiluje o střed tabulky, navíc hrála na domácím stadionu, takže chtěla zvítězit. A vstoupila do zápasu nejlépe jak mohla. Už ve 2. minutě Musa Barrow patičkou přihrál před branku a Rodrigo Palacio poslal Boloňu do vedení. Sotva se Lecce vzpamatovalo z inkasované branky, prohrávalo už o dva góly. V 5. minutě od Barrowa převzal balón Roberto Soriano a střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Rossoblu měli v průběhu prvního poločasu další šance a klidně ho mohli vyhrát výraznějším rozdílem. Po půlhodině hry nastřelil tyčku Musa Barrow a i další příležitosti Boloni zůstaly nevyužity. Neproměňování nakonec vyšlo Boloňu draho, v nastavení neubránila rohový kop a Marco Mancosu vrátil Lecce zpátky do hry.

Zatímco na začátku prvního poločasu dominovali domácí, druhá půle přinesla přesný opak. Marco Mancosu po hodině hry spálil obrovskou šanci, ovšem o šest minut později si navedl balón ke střele Fillippo Falco a Skorupski byl bez šance.

Dlouho to vypadalo, že stav 2:2 se už nezmění. Dělba bodů nabývala reálných rozměrů ještě v nastavení, nicméně k remíze nedošlo. Ve třetí minutě nastavení vpadla Boloňa do otevřené obrany Lecce a Musa Barrow vstřelil rozhodující gól. Gól, který zřejmě poslal Lecce do Serie B.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Sassuolo 2:0

25.07.2020 21:45

Góly: 8. Elseid Hysaj, 90+3. Allan

Rozdíl mezi sedmou Neapolí a osmým Sassuolem se ještě více prohloubil. Parthenopei ve vzájemném utkání zvítězili 2:0 a stáhli ztrátu na šestý Milán na pouhý bod.

Na San Paolo vydržel nerozhodný výsledek jen devět minut, než Elseid Hysaj napřáhl ze střední vzdálenosti a překonal brankáře Consigliho. Rychlou brankou se domácí uklidnili a ve 22. minutě neproměnil velkou příležitost Lorenzo Insigne. Sám před Consiglim dobře zakončil, jenomže balón zamířil těsně vedle tyčky. Sassuolo poprvé vystrčilo drábky až ve 39. minutě, kdy dokonce vstřelilo gól, ovšem radost to byla zbytečná, neboť při přihrávce Traorého se jednalo o ofsajd. Před koncem poločasu odmítl navýšení i Hysaj a Parthenopei drželi o přestávce nejtěsnější náskok.

Gennaro Gattuso mohl být spokojen, Neapol hrála, co potřebovala a až na jediný moment Sassuolo k ničemu nepustila. Je pravdou, že Sassuolo si v zápase vybralo svojí smůlu. I na začátku druhého poločasu totiž vstřelilo gól, kterému předcházel ofsajd a tudíž ani tato branka nebyla uznána.

Zní to až neuvěřitelně, ale Sassuolu nebyly v zápase uznány hned čtyři branky. V 62. minutě zůstal v ofsajdu i Caputo a stejně se proti pravidlům prohřešil také Berardi. Sassuolo bylo ve hře až do závěrečných minut. V 88. minutě orazítkoval tyčku Matteo Politano a konečně až v nastavení si mohli Parthenopei oddechnout. Allan po zpětné přihrávce napřáhl zpoza vápna a přesnou ranou k tyči dal výsledku konečnou podobu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Inter Milán 0:3

25.07.2020 19:30

Góly: 34. Romelu Lukaku, 83. Alexis Sánchez, 90+3. Romelu Lukaku

Inter Milán zvítězil v Janově na stadionu Luigi Ferraris přesvědčivě 3:0 a minimálně do zápasu Juventusu vykřesal ještě malou naději na Scudetto. Conteho svěřenci dvě kola před koncem drží druhou příčku před Atalantou i Laziem. Janov zůstává po porážce na posledním nesestupovém místě, jistotu však ještě nemá. Vynikající výkon podal belgický útočník Romeu Lukaku, autor dvou branek.

V první šanci se ocitl po skvělé práci Lukakua Inter. Lukaku založil akci vyhraným soubojem, následně obdržel přihrávku do strany, odkud posunul balón na Brožoviće, který střílel těsně vedle branky. Podruhé Belgičan přiťukl Eriksenovi, který zase hodně přestřelil. Když jeho spoluhráčům nešlo zakončení, vzal vše do svých rukou a po centru z levé strany hlavou otevřel střelecký účet utkání.

Na tahu byl Janov, ale na víc, než nebezpečný přímák Jagiella, se v prvním poločase nezmohl. Jagiellovi scházel opravdu kousek a Handanović by neměl šanci zasáhnout. Po změně stran zase začal lépe Inter a po přihrávce Mosese před brankou selhal i díky obránci Ankersenovi Borja Valero. Zkušenost neuspěla ani na druhé straně, když nepřesně hlavičkoval stoper Zapata. Grifoni se proti obraně Nerazzurri prosazovali jen s velkými obtížemi.

Inter nakonec zvýšil na 2:0 a posléze i 3:0. Nejprve Moses z pravé strany adresoval přihrávku na volného Alexise Sáncheze, který se nemýlil a po něm Brožović dlouhým pasem rozeběhl Lukakua, ten ještě ve vápně přešlapovačkou vyškolil obránce a neomylně zakončil. Inter zvítězil v Janově 3:0 a pojistil si druhé místo za Juventusem.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Parma Calcio 1:2

25.07.2020 17:15

Góly: 62. Daniele Dessena - 59. Matteo Darmian, 81. Dejan Kulusevski

Brescia opět prohrála, tentokrát si tři body ze stadionu Maria Rigamontiho odvezla Parma. Mezi oběma týmy panoval dlouho nerozhodný výsledek, ale devět minut před koncem rozhodl o výhře hostí krásnou ranou Dejan Kulusevski.

Mladý útočník byl vidět od prvních chvil a hýřil aktivitou. Už ve druhé minutě po individuální akci hledal ostrým centrem někoho ze spoluhráčů, ale nakonec se díky zásahu Gastaldella domácí ubránili. Skóre se neměnilo ani v minutě 11., kdy dlouhý nákop od brankáře sebral na polovině Brescie Dejan Kulusevski a upaloval s ním na brankáře Andrenacciho. Pláchl dvěma obráncům, obešel i brankáře, jenže pak z velkého úhlu zakončil jen mimo bránu.

Po třiceti minutách dominance Parmy a pasivní hry Brescie mohli Ducali zahrávat volný přímý kop, jenže dělovka z kopačky Juraje Kucky nabrala opačnou faleš, než by bylo potřeba. Brescia se ke konci první půle pokoušela s výsledkem ještě něco udělat, ale vůbec se jí nedařila finální nahrávka. Sandro Tonali sice dostal míč do vápna, ale tam opět zakročila pozorná obrana hostí.

Parmu naopak nikdo k útočení pobízet nemusel a Brescia se bránila jejím atakům jen s vypětím všech sil. Další Kuckova rána zamířila vedle branky Brescie, zatímco Gervinhova akce o pár minut později ztroskotala na nepřesné nahrávce.

První branka padla v 59. minutě. To si Gervinho pohrál s dvojicí soupeřů a nahrál na Dejana Kulusevskiho. Mladý talent si všiml před bránu sprintujícího Mattea Darmiana, pro něhož bylo zakončení opravdovým bonbonkem. Jenže z vedení se Parma radovala pouze 3 minuty. Sepemu se nepovedl výkop, míč se snadno dostal na Ernesta Torregrossu a zkušený útočník nahrál do vápna Danielemu Dessenovi. Ten si poradil lišácky a obloučkem přehodil Sepeho - 1:1.

Body ale Brescii přány nebyly. Její aktivita po vstřelené brance zase opadla, zatímco Parma swe hnala dopředu neustále. Devět minut před koncem Luca Siligardi našel patičkou Dejana Kulusevskiho, který si navedl míč k vápnu a krásnou, brilantně točenou ranou překonal brankáře Andrenacciho! Parma těsně vyhrála a nutno říct, že zcela zaslouženě.

Více informací k zápasu

AC Milán - Atalanta Bergamo 1:1

24.07.2020 21:45

Góly: 14. Hakan Çalhanoğlu - 34. Duván Zapata

Pouze remízou 1:1 skončilo zajímavé utkání mezi Milánem a Atalantou Bergamo a pro oba celky je to spíše ztráta. Rossoneri mohli znovu poskočit na páté místo před AS Řím, Atalanta se zase mohla přiblížit vedoucímu Juventusu na pouhé tři body. Do vedení šli Milánští, když se z přímého kopu krásně trefil Hakan Calhanoglu. Vyrovnání měl pak na svědomí Duván Zapata.

AC mělo výhodu domácího prostředí, byť Atalanta hraje na San Siru své zápasy Ligy mistrů. V čem ale měli Rossoneri nevýhodu, to byl stav kádru, chyběli totiž hráči jako Bennacer, Romagnoli nebo Theo Hernández.

A první větší příležitost měla Atalanta, střelecký pokus Malinovského ze čtvrté minuty skončil těsně mimo. Nezahálel ani Milán a po čtvrthodině hry dokonce vedl. Hakan Calhanoglu nádherně zakroutil volný přímý kop do šibenice, že Gollini neměl absolutně nárok. Atalanta rychle prohrávala, ale stejně rychle mohla vyrovnat. Poté co Bíglia přišlápl Malinovského zahrávali hosté pokutový kop. Sám postižený Malinovsky však ztroskotal na zákroku Donnarummy.

Atalanta ale přidala plyn a výsledkem bylo přeci jenom vyrovnání. Freuler si navedl balón ke středu, odkud se jeho střela odrazila k Duvánu Zapatovi a ten měl snadnou úlohu.

Ve druhém poločase se Milán snažil kontrolovat hru a i když měl větší držení balónu, Atalanta byla nebezpečnější. Čtvrthodinu před koncem pálil nebezpečně těsně vedle Duván Zapata. V utkání už žádná další branka nepadla a AC Milán tak remizoval s Atalantou Bergamo 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC36265575:3883
2.Inter Milán362210477:3676
3.Atalanta Bergamo36229596:4575
4.SS Lazio36236776:3975
5.AS Řím361971071:4864
6.AC Milán361791056:4560
7.SSC Neapol361781158:4759
8.US Sassuolo361391464:6248
9.Parma Calcio361371651:5246
10.Hellas Verona3611131244:4846
11.Bologna FC3612101451:6046
12.ACF Fiorentina3610131344:4743
13.Cagliari Calcio3610121450:5342
14.Udinese Calcio361191635:4942
15.UC Sampdoria361251946:6041
16.Turín FC361161943:6439
17.Janov CFC36991844:6836
18.US Lecce36882047:8032
19.Brescia Calcio36662434:7624
20.SPAL 201336552626:7120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (82)

Přidat komentář
AngryPrd

Forza AC Milan ! Skoda tej tycky od Jacka. Ale na to, ze AC hralo bez 3 hracov zakladu, remiza je fajn a myslim aj spravodliva.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Beči

Spravedliví plichta a hra AC je zápas od zápasu lepší. Jen tak dál

Reagovat
Beči

*Spravedlivá

Reagovat
Seydou Doumbia

lidi to pochopí tak proč to opravovat?

Reagovat
Beči

Už jsem se tu setkal s mnoha "inteligenty", kteří jsou schopní kvůli překlepu udělat šílené divadlo, tak raději opravím

Reagovat
ttopi

On ten titul asi nikdo nechce, tak to Juventus ušmudlá

Reagovat
johan14

Čo vás v talianskej sekcii serie, že nebudú mať 20 bodový, ale len 10 bodový náskok? Conte aj Ancelotti prišli zhodiť Juve z trónu, a hovno dokázali napriek tomu, že Juve zakopáva ako už dávno nie... Atalante všetka česť, pred nimi klobúk dolu, no ostatných nakopať za neschopnosť.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tady se schazuje Juve, že získá 9. titul v řadě a titul by se rozdával týmům, co ani neudělají posraných 80 bodů, který by v předchozích sezonách často stačily tak maximálně na 4. místo

Reagovat
Kily

zase dobře pro italskou sekci, že do ní konečně přestanou lézt uživatelé s tím, jak ta liga stojí za hovno, dneska je čelo tabulky parádně vyrovnané, takže je v atraktivitě a kvalitě daleko před Premier League, která díky tomuhle argumentu měla být nejlepší ligou na světě

Reagovat
10

Tak se najdou jiné "argumenty".

Jinak já letošní Serii A nijak atraktivní nepovažuju, spíš naopak. V minulých sezonách šel z Neapole nebo AS opravdu strach. Tuhle sezonu jsem měl strach jen z Juve.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Zark

Reagovat
Kily

teď budeš mít strach z Juve nebo Lyonu? Sarri poslední dvě kola určitě nechá hráče ze základu odpočinout, ale pořád to tam vypadá celkem vyrovnaně, navíc pokud by to Dybalovo zranění bylo vážnější

Reagovat
Rock

Strach z Lyonu? To snad nemyslíš vážně

Reagovat
Kily

už bylo skoro půl druhé

Reagovat
smazaný uživatel

ze Sarrim na lavičce se musíš bát i Sassuola, když vedeš 2:0

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

já ji naopak letos sledoval snad nejvíc od dob Del PIera a přišla mi velmi zábavná.. Stejně jako např. letošní Bundesliga. Jediné, co mě fakt nebavilo bylo Juve, kde snad mimo Dybalu to byl tak bezpohlavní fotbal, že se tomu blížila z velkých klubů snad jen jarní Barcelona..

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavná možná z pohledu toho, že to bylo vyrovnané. Ale úroveň šla dolů.

Reagovat
Slavia10

Jak to že Rannochia najednou začal tak nastupovat ??

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zápasů, Vrij zraněnej, navíc hraje dobře.

Reagovat
QooBo

Sassuolu neuznali 4 góly ?

Reagovat
PaYaB

Komická penalta pro Veronu.

Reagovat
Ed_Hazard

Rovnako pre AS

Reagovat
smazaný uživatel

Golman do Džeka slušně zajel..

Reagovat
Ed_Hazard

Ale už dosť neskoro po strele. Za toto sa pískať penalta nemôže.

Reagovat
Kily

za mě tedy poměrně jasná

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Lech

Reagovat
Kily

zákrok po odehrání míče je taky faul, pro mě stejné jako když odehraje hráč míč a následně ho dohraje napadající soupeř. Tím spíš, když to tady podpořil brankář tím, jak tam šel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ide tam ale hlavne aj o to, že predtým trafila lopta rozhodcu, a miesto toho, aby hru prerušil, nechal v nej pokračovať (následne C. Perez vystrelil, brankár vyrazil a pak nasledoval ten zákrok na Džeka).

Reagovat
Kily

to jsem nevěděl, viděl jsem jen ten samotný zákrok každopádně to snad taky není problém, rozhodčí je součást hry

Reagovat
cresposuper

Podla pravidiel to musi prerusit, nie?

Reagovat
Alberto Aquilani

To sú práve tie nové pravidlá, podľa ktorých musí hru vždy prerušiť :-)

Reagovat
Kily

jako viděl jsem v průběhu posledních měsíců situace, kdy se rozhodčí dotkl, hned přerušil hru a měl podezření na změnu pravidel, takže chyba u mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš, tak může. Šel tam úplně zbytečně.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nezaslúžené 3 body vzhľadom na tie penalty, ja by som nepískal ani jednu (tú prvú s prižmúrenými očami možno áno), druhá nechápem, ako mohla prejsť VAR-om. Čo sa ale fotbalu týka, tak sme boli lepší, boli tam 2 tyče + Mikyho super šanca. Asi od 25. minúty sa na to dobre kukalo.

Spina s Brunom dnes super výkony, aspoň takto si predstavujem, že by tam mali na tejto pozícii obaja hrať. Škoda toho gólu, okrem ktorého teda vyzeral Diawara ako Kante, ktorý vie kopať. To je strašný divnotýpek, skvele zapadol do tohto blázinca.

Reagovat
Lech

Pockej pockej, s chvalou na Diawaru se ztotoznuju, ale ze vie kopat? Dneska mel strelu, ktera maximalne vystihla jeho kopaci techniku miky dneska dost kazil, no furt o level vys nez pelle vedle nej. Pokud mame letos prodavat, furt bych radeji strelil prave pelleho na ukor zaniola. Chlapec se musi rychle vzbudit

Reagovat
smazaný uživatel

prvni penalta ne? vsak ho nakopl do stehna, konar jak cyp, uplne jasna. Ta druha byla ulet ten Diawara se mi taky libil, uplne cistic a rozehravac do kupy, snad neztratil balon. Takhle si ho v Neapoli nepamatuju, za me sel teda nahoru dost

Reagovat
Alberto Aquilani

Kontakt tam bol, ale zas sa dostávame k tomu, že ustáť sa to dalo (ja by som ale celkovo polovicu penált, čo sa píska, nefúkol). Diawara teda výborný, na lopte istý, skvele vypichoval a získaval loptu, pozične výborný... takýchto šťavnatých výkonov už predviedol v sezóne niekoľko, no potom sa zraní a znova mu trvá niekoľko zápasov, kým sa dostane do formy (počas ktorých predvedie aj veľmi podpriemerné výkony).

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo ustat? Prvne jsem si to taky myslel, ale byla to fakt rana jak z dela dle opakovacky, podivej se jeste jednou na sestrih :) to by ustal malo kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme rozhodčímu, ostatně těch spornejch rozhodnutí ve prospěch AS bylo v celé sezóně docela dost. Jinak Veretout dneska opět extratřída.

Reagovat
Lech

Veretout Jakub Prachar

Reagovat
ttopi

Špatný večer pro Ronalda. S napětím určitě sledoval zápas Lazia a Immobile ho určitě nepotěšil

Reagovat
el Principito

Reagovat
Largo

Paradni Veretout, kterej toho obehal penzum s z penalty se nemylil. Piskal bych tu prvni, druhou sle absolutne nechapu. Trochu me zklamal Pellegrini s Mancinim s Dzekem, potesil Mchitarjan se Smallingem a obema bekama.

Jen tak dal!!!!

Reagovat
Arnar Resmusonn

Když už vyhraje Juve titul tak snad Ciro bude aspon nejlepší střelec! Ať to nemá prtugalec

Reagovat
kaja900

Ciro dva góly z penalty a neřeší se to, ale jakmile má Ronaldo i jen jednu tak tu je takových komentářů

Reagovat
smazaný uživatel

Komentářů od Culés.

Reagovat
herbage

kolik je rekord gólů z penalt za sezónu? Immobile se 14 bude myslím hodně vysoko

Reagovat
Mercury

To je masakr no. A CR ma ten pomer jaky?

Reagovat
Zlatko28

Oba kopali momentálně 13 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dojem, že kopal 15, že 1 nedal

Reagovat
El Cid z City

Neber si to tak, si tam,kde tě chtějí mít.

Reagovat
YNWA__MSN

Ciro Immobile je strašně nedoceněnej hráč Doufám, že vyhraje i cenu pro nejlepšího útočníka sezóny Serie A... Ne jako loni, když ronaldo okradl Fabia

Reagovat
ttopi

Vyhraje to Ronaldo, o tom nepochybuju. Kor když se nebude vyhlašovat BdO.

Reagovat
YNWA__MSN

Asi tak.. Bohužel

Reagovat
El Cid z City

Dybala.

Reagovat
Rock

Proč nedoceněný? Je to typický kanonýr, ale to je tak všechno ... navíc mimo SA totálně vyhořel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoceněnej?! V Juventusu hovno, v Dortmundu hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v Juventusu hrál jako mladý jen pár zápasů ... To už spíš zmínit selhání z Janova nebo Sevilly, naopak zářil i ten jeden rok co byl v Toro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! CAMPIONE D'ITALIA !!! 9 !!!

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ED91

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nechat uz kluky odpočívat do 7.srpna.Potom bud a nebo.A po sezona vitr kadrem.

Reagovat
Airus

Hmmm, cekal bych ze z titulu budu mit vetsi radost. To i z Maxovich finalnich roku jsem byl pohodlnejsi. V tenhle moment? Totalni apatie.

Reagovat
johan14

Tak to nesleduj, nikto ťa nenúti

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to pro mě má takovou divnou pachuť

Reagovat
smazaný uživatel

ta druha penalta pro AS byla vcera vrchol

Reagovat
madridcan

Gratulujem Juventusu. Ale Stara dáma hadze ten titul do košika za sebou a mysli na Ligu Majstrov, ako to Omar v karikature. Takze podme chlapci. Skrz toho, ze tam su ksichty na cele s Bonuccim, ktorym to neprajem, tak to prebija Cristiano, ale hlavne Gigi, ktory to proste musi mat

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se do toho Portugalska ani nedostanou.

A Sarri se zase vymluví na nějakou píčovinu

Reagovat
Pharrell

Podle mě se tam nedostanou.

I když Lyon hraje nic moc uvidíme co předvedou po corona pauze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele