36. kolo
26.07.2020 17:15 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Lecce v Boloni nezvládlo přestřelku a jeho situace je kritická

Fotbalisté Lecce prohráli ve 36. kole na půdě Boloni 2:3 a na nesestupové pozice ztrácejí dvě kola před koncem nadále čtyři body. Matematická šance tedy nadále existuje, nicméně Lecce nemá situaci ve svých rukou a již v příštím kole může být jeho osud zpečetěn.

Boloňa ještě usiluje o střed tabulky, navíc hrála na domácím stadionu, takže chtěla zvítězit. A vstoupila do zápasu nejlépe jak mohla. Už ve 2. minutě Musa Barrow patičkou přihrál před branku a Rodrigo Palacio poslal Boloňu do vedení. Sotva se Lecce vzpamatovalo z inkasované branky, prohrávalo už o dva góly. V 5. minutě od Barrowa převzal balón Roberto Soriano a střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Rossoblu měli v průběhu prvního poločasu další šance a klidně ho mohli vyhrát výraznějším rozdílem. Po půlhodině hry nastřelil tyčku Musa Barrow a i další příležitosti Boloni zůstaly nevyužity. Neproměňování nakonec vyšlo Boloňu draho, v nastavení neubránila rohový kop a Marco Mancosu vrátil Lecce zpátky do hry.

Zatímco na začátku prvního poločasu dominovali domácí, druhá půle přinesla přesný opak. Marco Mancosu po hodině hry spálil obrovskou šanci, ovšem o šest minut později si navedl balón ke střele Fillippo Falco a Skorupski byl bez šance.

Dlouho to vypadalo, že stav 2:2 se už nezmění. Dělba bodů nabývala reálných rozměrů ještě v nastavení, nicméně k remíze nedošlo. Ve třetí minutě nastavení vpadla Boloňa do otevřené obrany Lecce a Musa Barrow vstřelil rozhodující gól. Gól, který zřejmě poslal Lecce do Serie B.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele