36. kolo
24.07.2020 21:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Duvan Zapata (© AFP)

Milán Atalantě porážku neoplatil, remizoval s ní 1:1

Pouze remízou 1:1 skončilo zajímavé utkání mezi Milánem a Atalantou Bergamo a pro oba celky je to spíše ztráta. Rossoneri mohli znovu poskočit na páté místo před AS Řím, Atalanta se zase mohla přiblížit vedoucímu Juventusu na pouhé tři body. Do vedení šli Milánští, když se z přímého kopu krásně trefil Hakan Calhanoglu. Vyrovnání měl pak na svědomí Duván Zapata.

AC mělo výhodu domácího prostředí, byť Atalanta hraje na San Siru své zápasy Ligy mistrů. V čem ale měli Rossoneri nevýhodu, to byl stav kádru, chyběli totiž hráči jako Bennacer, Romagnoli nebo Theo Hernández.

A první větší příležitost měla Atalanta, střelecký pokus Malinovského ze čtvrté minuty skončil těsně mimo. Nezahálel ani Milán a po čtvrthodině hry dokonce vedl. Hakan Calhanoglu nádherně zakroutil volný přímý kop do šibenice, že Gollini neměl absolutně nárok. Atalanta rychle prohrávala, ale stejně rychle mohla vyrovnat. Poté co Bíglia přišlápl Malinovského zahrávali hosté pokutový kop. Sám postižený Malinovsky však ztroskotal na zákroku Donnarummy.

Atalanta ale přidala plyn a výsledkem bylo přeci jenom vyrovnání. Freuler si navedl balón ke středu, odkud se jeho střela odrazila k Duvánu Zapatovi a ten měl snadnou úlohu.

Ve druhém poločase se Milán snažil kontrolovat hru a i když měl větší držení balónu, Atalanta byla nebezpečnější. Čtvrthodinu před koncem pálil nebezpečně těsně vedle Duván Zapata. V utkání už žádná další branka nepadla a AC Milán tak remizoval s Atalantou Bergamo 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele