36. kolo
26.07.2020 19:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín ve Ferraře remizoval a má jistou záchranu

Jistotu účasti v příštím ročníku Serie A má i FC Turín. Granata sice nad posledním SPALem nevyhrála, ale i remíza znamená definitivní klid. SPAL už jako jistý sestupující znovu nevyhrál.

Vedení SPALu se nechalo slyšet, že chce zakončit sezonu v Serii A co nejdůstojnějším způsobem, což se ale zatím nedaří. Remíza 1:1 sice není vyloženým propadákem, ovšem série bez vítězství se zase o něco protáhla. Utkání bylo důležité především pro hosty. Granata stále neměla jistotu záchrany a nakonec díky remíze může začít v klidu dýchat. Nutno podotknout, že hostům pomohly i další výsledky, konkrétně porážky Janova i Lecce.

Žádné strhující tempo to na stadionu Paola Mazzy nebylo. Možná o něco nebezpečnější byl v prvním poločase FC Turín, každopádně na první vyloženou gólovku se čekalo až do druhého poločasu. V 53. minutě nebezpečně pálil Simone Verdi a Thiam předvedl výtečný zákrok. K dorážce se ještě dostal Belotti, ale naneštěstí pro Granatu trefil boční síť.

Hosté se dočkali v 57. minutě. Simone Verdi si navedl balón na hranici pokutového území a parádně umístěnou ranou poslal Turín do vedení. O čtyři minuty později pelášil na Thiama sám Simone Zaza, ale náhradní brankář SPALu střelu vyrazil na rohový kop. SPAL se nechtěl s výsledkem smířit a nakonec vyrovnal deset minut před koncem na 1:1. Marco D'Alessandro dostal balón do běhu a ve vápně střelou na vzdálenější tyč vyrovnal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele