36. kolo
26.07.2020 19:30 CET
1 : 5
(1:1)

Reportáž

Lazio se probudilo a schytal to Hellas

Velká škoda, že se Lazio nedokázalo k podobnému výkonu probudit o pár kol dříve. Zcela jistě by bylo ještě ve hře o titul, ovšem na kdyby se nehraje. Lazio ve Veroně znovu prohrávalo, ale dokázalo výsledek otočit a to rovnou pěti góly. Hattrick zaznamenal Ciro Immobile, jenž se tak odpoutal od Cristiana Ronalda a dvě kola před koncem soutěže vede tabulku ligových kanonýrů.

Vzhledem k předchozí formě obou celků se obecně počítalo s vyrovnanějším průběhem utkání a zřejmě nepřekvapilo, když se Hellas ujal ve 38. minutě vedení. Po faulu Luize Felipeho na Mattiu Zaccagniho sudí odpískal pokutový kop a Amrabat poslal Hellas do vedení. Pravda je taková, že Lazio bylo už před penaltou aktivnějším týmem a prohrávalo tak trochu nezaslouženě. Hosty jakoby inkasovaná branka zdravě naštvala a ještě do poločasu bylo vyrovnáno. Za hru rukou byla odpískána penalta i na druhé straně a Ciro Immobile srovnal na 1:1.

Po změně stran už se utkání proměnilo v jednoznačnou záležitost. Přímák Sergeje Milinkoviće-Saviće skončil po teči v brance a Joaquín Correa střelou od tyče v 62. minutě zvyšoval už na 3:1. Hellas mohl dostat zpět do hry, ale Strakoša fantasticky vychytal Mora a šest minut před koncem bylo vymalováno. Lazio předvedlo protiútok, který krásně technicky zakončil Ciro Immobile.

Stejného hráče už v nastavení povalil ve vápně Radunović a sám postižený proměněnou penaltou završil hattrick. Ciro Immobile se tak osamostatnil na čele tabulky střelců.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele