36. kolo
25.07.2020 19:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Janov nestačil na Inter, skvělý výkon podal Lukaku

Inter Milán zvítězil v Janově na stadionu Luigi Ferraris přesvědčivě 3:0 a minimálně do zápasu Juventusu vykřesal ještě malou naději na Scudetto. Conteho svěřenci dvě kola před koncem drží druhou příčku před Atalantou i Laziem. Janov zůstává po porážce na posledním nesestupovém místě, jistotu však ještě nemá. Vynikající výkon podal belgický útočník Romeu Lukaku, autor dvou branek.

V první šanci se ocitl po skvělé práci Lukakua Inter. Lukaku založil akci vyhraným soubojem, následně obdržel přihrávku do strany, odkud posunul balón na Brožoviće, který střílel těsně vedle branky. Podruhé Belgičan přiťukl Eriksenovi, který zase hodně přestřelil. Když jeho spoluhráčům nešlo zakončení, vzal vše do svých rukou a po centru z levé strany hlavou otevřel střelecký účet utkání.

Na tahu byl Janov, ale na víc, než nebezpečný přímák Jagiella, se v prvním poločase nezmohl. Jagiellovi scházel opravdu kousek a Handanović by neměl šanci zasáhnout. Po změně stran zase začal lépe Inter a po přihrávce Mosese před brankou selhal i díky obránci Ankersenovi Borja Valero. Zkušenost neuspěla ani na druhé straně, když nepřesně hlavičkoval stoper Zapata. Grifoni se proti obraně Nerazzurri prosazovali jen s velkými obtížemi.

Inter nakonec zvýšil na 2:0 a posléze i 3:0. Nejprve Moses z pravé strany adresoval přihrávku na volného Alexise Sáncheze, který se nemýlil a po něm Brožović dlouhým pasem rozeběhl Lukakua, ten ještě ve vápně přešlapovačkou vyškolil obránce a neomylně zakončil. Inter zvítězil v Janově 3:0 a pojistil si druhé místo za Juventusem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele