36. kolo
25.07.2020 21:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Neapol porazila Sassuolo a přiblížila se Milánu

Rozdíl mezi sedmou Neapolí a osmým Sassuolem se ještě více prohloubil. Parthenopei ve vzájemném utkání zvítězili 2:0 a stáhli ztrátu na šestý Milán na pouhý bod.

Na San Paolo vydržel nerozhodný výsledek jen devět minut, než Elseid Hysaj napřáhl ze střední vzdálenosti a překonal brankáře Consigliho. Rychlou brankou se domácí uklidnili a ve 22. minutě neproměnil velkou příležitost Lorenzo Insigne. Sám před Consiglim dobře zakončil, jenomže balón zamířil těsně vedle tyčky. Sassuolo poprvé vystrčilo drábky až ve 39. minutě, kdy dokonce vstřelilo gól, ovšem radost to byla zbytečná, neboť při přihrávce Traorého se jednalo o ofsajd. Před koncem poločasu odmítl navýšení i Hysaj a Parthenopei drželi o přestávce nejtěsnější náskok.

Gennaro Gattuso mohl být spokojen, Neapol hrála, co potřebovala a až na jediný moment Sassuolo k ničemu nepustila. Je pravdou, že Sassuolo si v zápase vybralo svojí smůlu. I na začátku druhého poločasu totiž vstřelilo gól, kterému předcházel ofsajd a tudíž ani tato branka nebyla uznána.

Zní to až neuvěřitelně, ale Sassuolu nebyly v zápase uznány hned čtyři branky. V 62. minutě zůstal v ofsajdu i Caputo a stejně se proti pravidlům prohřešil také Berardi. Sassuolo bylo ve hře až do závěrečných minut. V 88. minutě orazítkoval tyčku Matteo Politano a konečně až v nastavení si mohli Parthenopei oddechnout. Allan po zpětné přihrávce napřáhl zpoza vápna a přesnou ranou k tyči dal výsledku konečnou podobu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele