Serie A - souhrn 12. kola

08.11.2019, 22:54, aktualizováno 10.11.2019, 22:44
Komentáře a souhrny
Juventus nejtěsnějším možným poměrem zdolal AC Milán a posunul se do vedení Serie A před Inter, který zaostává o pouhý bod. Lazio potvrdilo dobrou formu a přestřílelo Lecce, další výhru zaznamenalo Cagliari. Po třech výhrách v řadě zaváhal AS Řím, který odjel bez bodu z Parmy. Opět zaváhala Neapol...

Juventus FC - AC Milán 1:0

10.11.2019 20:45

Góly: 77. Paulo Dybala

Juventus opět porazil AC Milán a stačila mu na to jediná branka střídajícího Paula Dybaly. Hosté sice nepodali na Allianz Stadium špatný výkon, ale zradila je produktivita. Juve se vrací do čela o dva body před Inter, zatímco AC klesá hlouběji a hlouběji. Rossoneri jsou po dvanácti kolech pouhé čtyři body od sestupového pásma.

Stefano Pioli má na kontě další porážku, byť přeci jenom očekávanou. AC Milán neměl v Turíně vůbec co ztratit a nakonec dá se říci prohrál nešťastně. Utkání nedohrála největší hvězda domácích Portugalec Cristiano Ronaldo, kterého nahradil po pětapadesáti minutách Paulo Dybala, autor rozhodující trefy.

Juventus v žádném případě nedominoval a v prvním poločase měl dokonce méně šancí, než jeho soupeř. Po čtvrthodině hry prošla vynikající Ronaldova přihrávka až k Higuaínovi, který se sice dostal do střeleckého úhlu, ale stihl zaměstnat Donnarummu a ten musel nohama vyrážet. Na druhé straně zase Paquetovu hlavičku Szczęsny vyškrábl na rohový kop. Milán hrál s Juventusem vyrovnaně a tempo se zvedalo velice pozvolně. Vůbec největší šance prvního poločasu přišla až v jeho nastavení. To obraně "Staré dámy" prchl Krzysztof Piątek, ale s jeho tvrdou ranou si na přední tyči poradil krajan Szczęsny.

Do druhého poločasu vstoupily oba celky beze změn, ale jak už bylo zmíněno, 55. minuta znamenala konec hry pro Cristiana Ronalda, jehož nahradil Paulo Dybala. Portugalec zamířil rovnou do šaten, takže vzniklo podezření ohledně zranění. Příchod Paula Dybaly byl nakonec klíčový, byl to totiž malý Argentinec, který se v 77. minutě rychlou kličkou zbavil hostujícího stopera Romagnoliho a přesnou střelou k tyči nedal Donnarumovi šanci.

AC mělo zhruba čtvrthodinu na vyrovnání, ale během tohoto času si "Stará dáma" vše pohlídala. V nastavení ještě mohl přidat druhý gól Dybala, jenomže Donnarumma se proti němu vytáhl reflexivním zákrokem. Po uplynutí čtyř minut nastavení sudí Maresca zápas odpískal a Juventus se mohl začít radovat z dalších třech bodů.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - AS Řím 2:0

10.11.2019 18:00

Góly: 68. Mattia Sprocati, 90+2. Andreas Cornelius

AS Řím opět zklamal a po nevýrazném výkonu bez šancí se musí domů vracet bez bodů. O to se v dresu domácí Parmy svými góly postarali Sprocati a také Cornelius, kteří dorazili bezmocné Vlky.

AS Řím potřeboval nutně tři body, aby se opět naladil na vítězství po zpackaném utkání v Evropské lize. Dobře ale věděl, že Parma není tým, který by body rozdával samozřejmě a snadno. I proto se trenér Paulo Fonseca snažil míchat se základní jedenáctkou co možná nejméně. Prakticky jedinou změnou oproti utkání s Gladbachem bylo nasazení Spinazzoly.

Domácí Parma hraje výtečně především brejky a navíc se opírá o velmi tvrdou, neústupnou obranu. I dnes se na obránce z Věčného města těšili hráči jako Kulusevski, Kucka, Cornelius nebo především Gervinho, který našel po Arsenalu útočiště právě v AS. V první šanci se ale ocitlo mužstvo z Říma.

Byl to opět mladík Zaniolo, který se nenechal obrat o míč a servíroval ho do vápna na nabíhajícího bombera Edina Džeka. Celou situaci ale zazdila nepřesná nahrávka mezi obránce Parmy. Giallorossi přeci jen potvrzovali větší individuální kvalitu a mohli se brzy dostat do vedení. Rohový kop byl rozehrán nakrátko, načež přišel povedený centr do šestnáctky. Federico Fazio si na něj naskočil, ale mířil mimo tři tyče.

Prapor domácího celku nesl především Andreas Cornelius, který se v 18. minutě propracoval k zakončení a vypálil z nějakých dvaceti metrů. Španělský reprezentant Pau López ale byl na svém místě včas a jeho ránu k tyči zneškodnil. O chvíli později se k ráně dostal také kanonýr Edin Džeko, jenže tomu zkazil radost odpískaný a odmávaný ofsajd.

Ve 26. minutě musel trenér Paulo Fonseca poprvé střídat a moc rád za to nebyl. Ze hry totiž musel běhavý obránce Spinazzola, jehož místo zaujal Davide Santon. Hostujícího brankáře Lópeze o chvíli později prověřil tvrdou ránou Riccardo Gagliolo, který pálil z hranice velkého vápna. Jinak ale první poločas, zejména ze strany hostí, připomínal neúspěšné utkání v Německu.

A po změně stran to bylo ještě horší. AS se přitom snažilo z pozice lídra vytřískat, co to šlo. Aleksandar Kolarov vyslal krásnou ránu, jenže trefil jen tyč! Následně ještě dorážel Smalling, který ale mířil mimo.

Do druhé půle už naskočil Cengiz Ünder, ale ani on nepřinesl AS moc štěstí. Riccardo Gagliolo našel v šestnáctce úplně volného Mattiu Sprocatiho, který zamířil na zadní tyč přesně - 1:0.

Římané prakticky nebyli schopní ohrozit domácího brankáře Sepeho a navíc ke konci utkání sami inkasovali. Parma se v nastavení dostala do rychlé protiakce, kdy Hernani posunul balón na Andrease Corneliuse, který si počínal s ledovým klidem a propálil bezmocného brankáře Lópeze.

Více informací k zápasu

SS Lazio - US Lecce 4:2

10.11.2019 15:00

Góly: 30. Joaquín Correa, 62. Sergej Milinković-Savić, 77. Ciro Immobile (pen.), 80. Joaquín Correa - 40. Gianluca Lapadula, 85. Andrea La Mantia

Další výhru má v kapse Lazio, které se pustilo do přestřelky s Lecce a zvládlo jí lépe. Inzaghiho svěřenci si tak po porážce od Celticu v Evropské lize spravili chuť a v Serii A zaznamenali už čtvrtou výhru v řadě!

Lazio se chce letos hodně koncentrovat na boj o umístění v TOP4 a tomu podřizuje všechno, dokonce i Evropskou ligu. Ve čtvrtek římský klub prohrál na Stadio Olimpico s Celticem Glasgow, ale dnes podal diametrálně odlišný výkon a po výhře 4:2 nad Lecce si vysněné postavení upevnil.

Lecce představovalo nebezpečného soupeře, který sice často nevyhrává, ale v posledních kolech ani neprohrává. Přesně třicet minut se na Stadio Olimpico odehrávala šachová partie, kterou diváci neviděli zrovna rádi. Přesná střela Joaquína Correy ale vše změnila. Tím, že se Lazio dostalo do vedení, museli hosté otevřít hru a tempo se výrazně zvýšilo. Pět minut před přestávkou rozehrávalo Lecce rohový kop a propadlý balón zblízka dopravil za brankovou čáru Gianluca Lapadula. Výsledek 1:1 mohl mít jepičího trvání, kdyby Luis Alberto zblízka nepřestřelil.

Po změně stran to bylo Lecce, kdo se mohl ujmout vedení a Lazio muselo děkovat svému brankáři Strakoshovi. V 62. minutě vyslal milimetrově přesnou přihrávku Acerbi a Sergej Milinković-Savić vrátil vedení na stranu Lazia. Jenomže to byl zrovna on, kdo o minutu později fatálně fauloval a zavinil pokutový kop. Babacar ale situaci nezvládl, Strakosha mu penaltu chytil a gólová dorážka v podání Lapaduly nebyla pro předčasné vyběhnutí uznána. Opakovaný záznam to však na 100% nepotvrdil.

Místo dalšího vyrovnání přišla ruka v pokutovém území Giallorossi a penalta pro Lazio, kterou Ciro Immobile bezpečně proměnil. A když za další dvě minuty postupoval Joaquín Correa z úhlu sám na branku a překonal brankáře Gabriela, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Lecce pět minut před koncem vykřesalo naději hlavičkou Andrey La Mantii, ale více už se na hrací ploše nestalo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 0:0

10.11.2019 15:00

Góly: -

Sampdoria slaví další cenný bod, protože na domácí půdě dokázala obrat o dva body Atalantu. Ta se do Bergama vrací s remízou po dalším bezkrevném výkonu, takže její šance na příčky Ligy mistrů opět padají.

Atalanta v minulém roce ukázala, že má obrovský potenciál a že je to jeden z těch týmů, které jsou schopné narušit stojaté vody italského calcia, navíc ještě umí produkovat parádní fotbal. Letos bylo třetí místo už mnohem těžším cílem, ale Atalanta nevzdává boj ani na jedné frontě. Dnes odpoledne se ukázala v Janově, kde ji čekala pozměněná Sampdoria na lavičce se zkušeným stratégem Claudiem Ranierim.

Souboj dvou starých lišáků na lavičkách vyzníval vlastně po celé utkání spíš vyrovnaně. Ačkoli hosté byli jasným favoritem, dlouho se jim nedařilo založit akci, která by přímo volala po gólu. Do první větší šance se naopak dostala domácí Doria. Mladý útočník Federico Bonazzoli výborně potáhl míč na útočnou polovinu a pak perfektní přihrávkou našel v pokutovém území Jakuba Jankta. Český reprezentant ale pálil z úhlu jen do boční sítě.

Právě Bonazzoli, velký příslib Dorie, dnes zažil velké zklamání. Už ve 12. minutě odkulhal za postranní čáru a musel být střídán. Do hry se dostal mladý útočník Gianluca Caprari, který už několikrát v sezoně ukázal své schopnosti. Jak hraje typická devítka mu ukázal Luis Muriel, který toho zažil nepoměrně víc. Z levého křídla se pokusil proniknout k vápnu a vystřelit, jenže měl smůku, že míči dal opačnou faleš, než by si přál.

Atalanta všeobecně zůstávala daleko za očekáváním a její útočné kombinace, jindy velmi lehké a přímočaré, dnes neslavily úspěch. Do její hry se naopak vloudila nepřesnost, z čehož mohla těžit Sampdoria. Spíš to proto byl boj o míč než oblíbené "nahoru - dolů". Vlastně až v nastavení první půle se diváci dočkali zajímavější akce.

Na svědomí ji měli opět hosté, kteří samozřejmě na velké šance vedli. Ruslan Malinovskyj, který se postavil k zahrávání volného přímého kopu a napálil jej jen do míst, kam brankář Audero v pohodě doskočil. Jednalo se o první střelu na branku v celém utkání. Smutné.

A druhá půle v tomto směru nebyla veselejší. Záložník Ruslan Malinovskyj se pokusil založit rychlý kontr svého týmu vysunutím Muriela, jenže opět vyslal velmi nepřesnou nahrávku, kterou by ano Bolt křížený s Flashem nestihl. A když už se zdálo, že se La Dea nadechnou k ataku, Ruslan Malinovskyj sestřelil ve středu vápna Rolanda a vyfasoval druhou žlutou kartu.

I přes oslabení se například Castagne tlačil do zakončení, jenže pár minut před koncem se proti jeho ráně postavila domácí obrana. Atalanta dnes vůbec neukázala své tradiční silné zbraně a z Janova odjíždí zklamaná.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SPAL 2013 0:0

10.11.2019 15:00

Góly: -

Nový trenér Luca Gotti před týdnem s Udinese vybojoval vítězství v Janově, ale další výsledek si už za rámeček nedá. Udinese doma se štěstím remizovalo 0:0 se SPALem, který se díky tomu posunul na předposlední místo tabulky. SPAL mohl získat všechny body, kdyby v nastavení proměnil pokutový kop Andrea Petagna.

Byla to velká sláva, výhra v Janově pod novým trenérem dodala "Zebrám" pořádné sebevědomí, avšak stačil jeden týden a vše je při starém. Udinese nejenže do té doby poslední SPAL neporazilo, ale dokonce mu nedalo ani gól.

Nebyl to zrovna pohledný zápas. Oba týmy měly jen pár šancí a nakonec není divu, že byl výsledek bezbrankový. V prvním poločase stála za zmínku příležitost Mandragory, po které Berisha předvedl opravdu skvělý zákrok. Poté až ve 35. minutě pálil nad talentovaný De Paul a to bylo z úvodního dějství vše.

Po změně stran se obraz hry moc nezměnil. Mandragora ve své druhé šanci v zápase hlavičkoval vysoko nad a stejně dopadl i De Paul, s tím rozdílem, že poměrně slušnou střelou těsně minul cíl. V 77. minutě do třetice všeho dobrého pálil Mandragora, ale znovu mu scházel kousíček.

V závěru utkání mohl SPAL strhnout vedení na svojí stranu, to by však Kurtić musel překonat Mussa, jenž zaslouží za zákrok velkou pochvalu. To nejzásadnější přišlo až s nastaveným časem. V jeho páté minutě zahrál ve vlastním vápně rukou Nuytinck a sudí se rozhodl odpískat pokutový kop. Pro Udinese to byla velmi krutá chvilka, avšak v souladu s pravidly. Tíhu okamžiku na sebe vzal Andrea Petagna, ale Musso jeho projektil k tyči vytěsnil!

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 5:2

10.11.2019 12:30

Góly: 16. Marko Rog, 26. Fabio Pisacane, 34. Giovanni Simeone, 54. João Pedro, 65. Radja Nainggolan - 75. Dušan Vlahović, 87. Dušan Vlahović

Cagliari Calcio v Lize mistrů? Před sezónou něco neuvěřitelného, po sérii deseti neprohraných zápasů v řadě dost možná realita. Sardinský celek doma rozstřílel Fiorentinu 5:2 a v tabulce se posunul už na čtvrté místo. Hlavní hvězdou zápasu byl bojovník Radja Nainggolan, který si připsal jednu branku a tři asistence.

Pro domácí to bylo mimořádně povedené odpoledne. Krátce po oběde se v Sardegna Aréně představila Fiorentina a to slibovalo ofenzivní podívanou.

Cagliari se od úvodní minuty chopilo iniciativy a zhruba čtvrthodinu se Fiorentina jenom bránila. Byly to však "Fialky", které si jako první vytvořily čistou gólovku. Centr po standardní situaci jen zahučel pokutovým územím a nikdo z hostů jej nedokázal dopravit do sítě. A to Fiorentinu mrzelo, protože vzápětí šlo Cagliari do vedení. Krásnou Nainggolanovu kolmici za obranu si zpracoval Marko Rog a nechytatelnou střelou pod břevno překonal Dragowskiho. Hned o minutu později hosté znovu ztratili balón a tentokrát Giovanni Simeone protáhl polského brankáře. Sardiňané byli hodně nabuzení a ve 27. minutě už odskočili na rozdíl dvou branek. Cigariniho rohový kop se snesl přímo na hlavu Fabia Pisacaneho a Dragowski neměl nárok.

Fiorentina v prvním poločase zcela propadla a ve 34. minutě ještě jednou inkasovala. Střelu Nainggolana Dragowski vyrazil, belgický fotbalista balón vrátil před šestnáctku a Giovanni Simeone trefil odkrytou branku - 3:0. Mírnit poločasové skóre mohl Pezzella, ovšem s jeho pokusem si Olsen poradil.

Vincenzo Montella musel na nepříznivý vývoj i herní projev zareagovat a zvýšit aktivitu měl příchod Sottila. Viola byla skutečně aktivnější a dalekonosný pokus Dalberta musel krotit Olsen. Cagliari ale bylo mimořádně efektivní a poté co Nainggolan vybojoval další balón, zvýšil na hrozivých 4:0 João Pedro. V 65. minutě korunoval vynikající výkon Radja Nainggolan fantastickou střelou do šibenice, na kterou Dragowski neměl nejmenší nárok a to už bylo o pět gólů!

Bylo jasné, že hosté na body nedosáhnout, odvézt si výprask z Cagliari však nechtěli. Čtvrthodinu před koncem upravil výsledek do přijatelnější podoby střelou uvnitř vápna Dušan Vlahović a stejný muž zakroutil balón ke vzdálenější tyči i v 87. minutě. Cagliari porazilo Fiorentinu 5:2 a posunulo se už na čtvrté místo tabulky.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Janov CFC 0:0

09.11.2019 20:45

Góly: -

Neapol opět nezvítězila a její výsledková krize se prohlubuje. Carlo Ancelotti po remíze 0:0 rozhodně nebude mít klidné spaní. Jeho svěřenci měli více šancí, ale dobře bránící Janov zaskočit nedokázali. Remíza je pro výběr Thiaga Motty skvělým výsledkem.

Partenopei se nedaří a nedaří. Ztrácí v lize, ztratila i v Lize mistrů a proti o záchranu bojujícímu Janovu vyšla střelecky naprázdno.

Neapol se hned v úvodu zápasu řítila do velké šance a dokonce dala gól, jenomže Hirving Lozano se nacházel v době přihrávky v ofsajdu a radost Lorenza Insigneho byla předčasná. Kdo ale očekával další ofenzivní výpady Partenopei, ten byl zklamán. Janov v prvním poločase výborně bránil a dokonce měl i větší držení balónu. Carlo Ancelotti nemohl být s herním projevem svých svěřenců v žádném případě spokojen. Akce Grifonů byli spíše ojedinělé a ani Davide Ospina neměl příliš práce.

Bylo jasné, že se Neapol s bezbrankovým výsledek hned tak nespokojí a druhý poločas sliboval zajímavou podívanou. V 53. minutě nebezpečně vypálil Dries Mertens a Radu se zaskvěl výtečným zákrokem. Na druhé straně zase trefil jen stojícího obránce Pinamonti. Po hodině hry mohl Janov stadion San Paolo pořádně šokovat. Už překonaného Ospinu zachránil na brankové čáře stoper Koulibaly.

Neapoli to směrem dopředu stále nešlo a čas se pomalu a jistě krátil. Janov se bránil, ale sem tam se v jeho defenzívě vyskytly skulinky a toho mohl pět minut před koncem využít Maksimović, který trestuhodně netrefil prázdnou branku. Krátce nato byl v další velké šanci Lozano, jeho hlavičku k tyči Radu vytěsnil. Tlak Neapole gradoval a Janov stále odolával. Domácím se v nastavení nepovedlo ani vykoledovat si pokutový kop a jejich střelecké trápení ukončil závěrečným hvizdem sudí Calvarese.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Hellas Verona 2:1

09.11.2019 18:00

Góly: 65. Matías Vecino, 83. Nicoló Barella - 19. Valerio Verre (pen.)

A zas to bude přetahovaná. Inter znovu využil faktu, že své utkání hraje dřív než Juventus, a vrátil se na první příčku. Proti Hellasu se na to ale dost nadřel a musel dokonce otáčet vývoj utkání. Díky premiérové trefě Barelly to ale zvládl.

Inter se potřeboval vzchopit z porážky od Borussie Dortmund a dá se říct, že ji dnes napodobil. První poločas mu sice nevyšel a hostující Hellas šel po penaltě Valeria Verreho do vedení, ale po změně stran se situace otočila. Domácí Nerazzurri zabrali a odměnou jim byly branky záložníků Vecina s Barellou.

Úvodní spolupráce mezi Salcedem (kmenovým hráčem Interu) a Valeriem Verrem skončilo ranou druhého jmenovaného těsně vedle. Mnohem lépe dopadla akce Hellasu z 18. minuty. Verre se vřítil do vápna Interu a nechal se faulovat vybíhajícím brankářem Handanovičem. Zkušený Slovinec se musel hodně zlobit, protože tvrdý zákrok to rozhodně nebyl a Verre pádu dost přidal. Jenže sudí mu to spolkl i s navijákem a nechal jej zahrávat penaltu.

Verre vzal odpovědnost na svá mladá bedra a dobře udělal. Brankář Handanovič totiž neodhadl směr střely a mířil na opačnou stranu. Hellas velmi brzy vedl nad Interem a doufal, že tohle skóre udrží co možná nejdelší dobu. Byl to ale Inter, kdo se hned tlačil do zakončení.

Ve 26. minutě Biraghi našel Lukakua, jehož tvrdá rána pořádně protáhla brankáře Silvestriho. K dalšímu střeleckému pokusu se o dvě minuty později dostal záložník Marcelo Brozović, jehož technické zakončení lehce olízlo horní konstrukci branky. Inter začínal hrát jako tým a jako tým, který chce nutně vyhrát.

Velkou šanci na srovnání měl Inter až v samém konci první půle. Na zadní tyč si naběhl Matías Vecino, který i z velkého úhlu dokázal usměrnit míč do správných míst. Jenže brankář Silvestri jej zastavil těsně na čáře. Sudí sice dal domácím fandům na chvíli naději, ale nakonec branku správně neuznal.

První minuty po změně stran vnesly na hřiště větší nervozitu a víc faulů. Tvrdou ranou zkoušel pevnost Silvestriho rukavic Lukaku, ale tomu dnes štěstí nepřálo. Stejně jako jeho útočnému parťákovi Martínezovi. Prapor Interu tak musel zvednout jiný hráč. Tím byl záložník Matías Vecino, který si v 65. minutě naskočil na pas od Valentina Lazara. Díky perfektnímu timingu překonal všechny obránce i brankáře Silvestriho a srovnal.

Deset minut před koncem spálil další velkou šanci dnes viditelně unavený Lukaku, který sám před brankářem nedokázal hlavičkou poslat míč do sítě. A pak přišla chvíle mladíka Barelly. Interu fandil odmala a letos se konečně dočkal vysněného přestupu. Teprve dnes ale dal svou první ligovou branku v jeho dresu. Potáhl si míč ke středu vápna a krásně ho zakroutil do šibenice - 2:1.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Turín FC 0:4

09.11.2019 15:00

Góly: 17. Andrea Belotti (pen.), 26. Andrea Belotti (pen.), 75. Álex Berenguer, 80. Álex Berenguer

Turín konečně zabral a dokázal přesvědčivě vyhrát. Proti domácí Boloni mu úlohu usnadnil Aleš Matějů, který se po červené kartě se zápasem rozloučil už ve 41. minutě. Pak už Belottiho napodobil také dvěma góly Álex Berenguer.

V Brescii se odehrál souboj dvou týmů, které nutně potřebovaly bodový přísun, protože jejich současné postavení rozhodně nebylo pro fanoušky ničím příjemným. Především na hře Turína bylo jasně vidět, že se hodlá domů vrátit se třemi body a nic jiného nebere. Andrea Belotti se opět vtělil do role útočného esa a samozvaného zachránce milovaných Býků, takže brankář Jesse Joronen měl s jeho střelami plné ruce práce.

Zlom nastal až v 16. minutě. Tehdy Turín rozehrával standardní situaci kousek za vápnem a obránce Andrea Cistana, čerstvě nominovaný nováček seniorské reprezentace, zahrál rukou! Sudí mu k tomu řekl pár slov, udělil mu žlutou a dovolil Belottimu postavit se k penaltě. Tu zkušený hrot bezpečně proměnil a utíkal slavit. Ne naposledy v dnešním utkání.

Jen o osm minut později se totiž situace opakovala, tentokrát se žlutou kartou pro Aleše Matějů. Sudí Guida si ještě celou akci nechal zkontrolovat na videu a pak už nic nebránilo, aby Belotti opět vzal odpovědnost na svá bedra. Udělal to zkušeně a razantní střelou překonal Joronena podruhé - 2:0.

Aby byl ten poločas v podání Brescie ještě horší, tak po zbytečném zákroku na Belottiho dostal Aleš Matějů druhou žlutou kartu a se šancemi doposud marné Brescie byl definitivně amen. Odnesl to Mario Balotelli, který byl stažen a do hřiště byl vyslán Martella. I on ale pouze sledoval umění Býků. Brescia se téměř nedostávala k zakončení a když už se to povedlo třeba Ayému, tak zasáhl pozorný Sirigu.

Trenér Mazzarri nasadil čerstvé síly v podobě Berenguera a tento tah se mu bohatě vyplatil. Jen 12 minut po svém entrée se právě Berenguer nejlépe zorientoval ve vápně a propálil Joronena. Deset minut před koncem navíc Turín zvládl rychlý brejk a po chybě domácí obrany pelášil na Joronena Álex Berenguer. I on si poradil perfektně a dočkal se druhé trefy v zápase.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Bologna FC 3:1

08.11.2019 20:45

Góly: 34. Francesco Caputo, 68. Jérémie Boga, 75. Francesco Caputo - 70. Riccardo Orsolini

V Boloně se už otevřeně dá mluvit o krizi. Dnes večer to potvrdilo utkání na stadionu Mapei, v němž Boloňa tahala prakticky pořád za kratší konec. Hlavním hrdinou domácích se stal útočník Francesco Caputo.

Otázku, kdo na tom byl před utkáním hůř, nechme stranou. Ani jeden tým ale neplnil očekávání fanoušků, která před sezonou rozhodně nebyla nízká. Vinou mnoha nejrůznějších faktorů se ale ani Neroverdi, ani Felsinei, nepotkávali s dobrou formou. Domácí využili trojzubce v podání Bogy, Caputa a samozřejmě Berardiho, zatímco hosté se spoléhali na veterána Palacia s mladíky Orsolinim a Skovem Olsenem.

Trvalo to ale poměrně dlouho, než se diváci na stadionu Mapei dočkali první větší šance. V 17. minutě vypálil Riccardo Orsolini a domácí brankář Andrea Consigli se musel hodně rychle přemístit k tyči, aby jeho projektil vyrazil. A nebyly to jediné nervy, které zkušený brankář Sassuola zažil. Jen o čtyři minuty později mu totiž jeho spoluhráč zavařil tak hrozně špatnou nahrávkou, že Consigli musel sprintovat do vlastní brány, aby míč odkopl z brankové čáry.

Skóre utkání se měnilo až ve 34. minutě a to po hodně kostrbaté rozehrávce domácího celku. Jeremie Boga zachytil míč po vyražení brankářem Skorupskim ještě na hřišti a nahrál vzduchem na Berardiho. Ten se pokusil o efektní nůžky, které se štěstím dopravily míč k Francescu Caputovi. A zkušený veterán na hraně ofsajdu už neměl problém zakončit - 1:0.

Neroverdi vedli, ale že by se prezentovali nějakým krásným herním projevem, to se rozhodně říct nedalo. A tohle neumětelství vydrželo oběma jedenáctkám až do konce první půle. Nebylo by divu, kdyby nejeden divák, zvláště pak fanoušek Boloně, opustil stadion s předstihem ještě před druhou půlí.

Na začátku druhého dějství se do šance pozvolna dostával Domenico Berardi, leč mířil mimo.

V dresu Sassuola se mezi úspěšné střelce snažil zapsat i Giorgos Kiriakopoulos, ale ten narazil jen na brankáře Skorupského. Ten měl plné ruce práce s aktivitou domácího celku, ale ani on nezabránil další brance. V 68. minutě se po ráně Traorého ještě skóre neměnilo, ale následně si na pas za obranu naběhl útočník Jeremie Boga a chladnokrevně zakončil.

Hosté ale jasně ukázali, že to bude ještě pořádné drama. Jen dvě minuty po inkasované brance se totiž dočkali snížení. Nebyla to moc pohledná situace a centrovaný míč, který snad měl být střelou, tečoval tělem do brány mladý talent Riccardo Orsolini.

Jenže Sassuolo si vedení o dvě branky vzalo rychle zpět. Patnáct minut před koncem se o to druhým gólem v utkání postaral střelec Francesco Caputo, který i proti přesile bránících hráčů neztratil míč a poslal ho neomylně do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC12102020:932
2.Inter Milán12101126:1231
3.SS Lazio1273228:1324
4.Cagliari Calcio1273223:1224
5.Atalanta Bergamo1264230:1822
6.AS Řím1264220:1422
7.SSC Neapol1254321:1519
8.Parma Calcio1252518:1517
9.ACF Fiorentina1244418:1916
10.Hellas Verona1243510:1115
11.Turín FC1242615:1714
12.Udinese Calcio124268:1814
13.US Sassuolo1141621:2113
14.AC Milán1241711:1613
15.Bologna FC1233616:2012
16.US Lecce1224615:2510
17.Janov CFC1223714:269
18.UC Sampdoria122377:199
19.SPAL 2013122287:188
20.Brescia Calcio1121810:207

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (198)

Přidat komentář
Whitemedia

Boga

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboucka liga

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje stará je slaboučká

Reagovat
Pinturicchio

Spíš jeho mikropero.

Reagovat
Fridgiee

Kucí, vám ještě nedošlo, že tyhle existence sem píšou jenom protože na ně furt reagujete? Prostě to ignorujte, je to přestane bavit.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ED91

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

To je čo za paklub tá Viktorka FC Pičo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas ani sám nevedel ako získal penaltu, z ktorej pramenil gól v našej bráne na začiatku zápasu. Pri pohľade na to individuum, ktoré sa rozhodcom nazvať nedá, sa ani nečudujem, že sa proti nám kopala penalta, pretože tento rozhodca sa proti nám v iných zápasoch dopustil doslova kriminálnych zločinov. Avšak Hellas sa úplne hlboko zatiahol a drvili sme ho doslova až do momentu, kedy sa naplnila spravodlivosť a kedy sme dali druhý gól. Pomer striel by bol ešte výraznejší, ale Hellas ani nevie, ako sa im podarilo kopec striel zblokovať. Za tú našu aktivitu sme si zaslúžili aj vyšší gólový rozdiel, ale čo sa v podstate počíta, sú 3 body.

Reagovat
cresposuper

Dnes po penalte dobry vykon, mohlo to byt aj o viac golov. Nemozem si pomoct, ale obrana v zlozeni Skriniar-De Vrij-Bastoni mi momentalne pride ako najlepsia mozna varianta.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Bastoni bude dobrej si myslím...ne že ne, má to v sobě, jen potřebuje vyzrát...za mě předvádí lepší výkony než Godin

Reagovat
Nuno čomes

Jen ať hraje.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

měli ale štěstí...mohlo to dopadnout bledě s nimi, haluzáci

Reagovat
Recoba Inter

bez ale

Reagovat
Zark

Inter zase velkolepe otocil vysledek s outsiderem. V LM se to otoci a vysledek projebou.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pharrell

však s tou Evropou má “zatím” pravdu

tak čemu se tolik smáti

Reagovat
Recoba Inter

no tak nemá cenu takhle soudit, ten tým je nevyzrálý a hloupě naivní, i když je rozčarování na místě tak je to pochopitelné...že to takto u Interu zatím dopadá

Reagovat
Pinturicchio

Tradičně hraje Inter v Evropě sracku a dělá akorát ostudu.

Reagovat
cresposuper

Ano a preto je to posledny taliansky tim, ktory v Europe nieco vyhral

Reagovat
Pinturicchio

Jj, a jinak nedělá v Evropě nic jiného, než ostudu.

Reagovat
Pipo123

Nie je to jedno? História si pamätá víťazov... Na výhru Interu si spomenie každý aj o pár rokov, na pekné výsledky Juve bez konečného víťazstva si nespomenie nikto

Reagovat
10

ty víš, kdo vyhrál LM před 11 lety třeba? já si teda spíš pamatuju, že od tý LM nic nevyhráli a už to trvá 3088 dnů a že předtím na ní čekali 50 let

Reagovat
Pipo123

Já to viem, ale stále platí to že ju vyhrali relatívne ešte nedávno

Reagovat
cresposuper

To je blbost, ostuda bola max Schalke a skupina s Beer Shevou. Podobne vykony mate aj vy za sebou

Reagovat
Pinturicchio

Hodně krátká paměť.

Reagovat
Recoba Inter

Ano, od roku 2010 hrajeme v Evropě sračku... v letech 2003-2008 to taky nebylo bůhví jak slavné, ale zápasy mě bavily i když to bylo trápení a bolest, tak byly i nečekané triumfy a plno hezkých utkání...teď je to spíš jen to trápení a zklamání...nebudu z toho ale věšet hlavu, pořád věřím, že se to změní a zlepší...že se jednou Inter alespoň částečně posune na úroveň AC a vyhrajeme třeba 5-6 titulů...že budeme stejně tak dobří. V klubu pracují na něčem velkém a za mě se jim to zatím daří, byť ty úspěchy nejsou okamžité, jak by si každý přál. Conte je chytrý člověk. Pozvedne nás a třeba si užije své první evropské finále právě u nás. To bych si přál.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Conte je Jidáš a ubuleny picus.

Reagovat
Recoba Inter

No to nebudu zatím nijak hodnotit. Nicméně mě by taky hodně nasralo, kdyby se José nechal ukecat Crisem a šel trénovat Juve. Naštěstí má Mou pevné zásady a i za to ho celkem uznávám. Conte toho v Juventusu dokázal vážně hodně a myslel jsem, že je na tyhle své úspěchy podstatně více hrdý, že by nás trénovat nešel a ještě v polovině jara když se začínaly objevovat první spekulace, jsem tomu moc nevěřil a ono ejhle. I když mu fandím, tak jeho řeči, že je teď největší fanoušek Interu beru s rezervou.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak on ted musi byt nejvetsi fanousek Interu, kdyz ho trenuje, ze jo. Bylo by divne, kdyby pral titul Juventusu.

Reagovat
Recoba Inter

to jsem nemyslel

Reagovat
ED91

Reagovat
Koubinhor

jenom dostal rozum. Nekdo ho dostane drive ci pozdeji a nekdo zas nikdy

Reagovat
Pinturicchio

Vlastně jo, ubulený Jidáš k ubuleným zlodějům, to k sobě pasuje náramně. Jinak s rozumem ti držím pěsti, možná se nakonec dostane i na tebe.

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
smazaný uživatel

Že furt na toho rádoby vtipného dementa reagujete. To je úplný prototyp internetového chudáka co tu pořád předvádí.

Reagovat
Koubinhor

ja cekal, jak si na to klasicky nabehne nikde jsem ho neurazel ani neadresoval, ale Pintu nikdy nezklame souhlasim s tebou

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Rádoby vtipné je tvoje dementní mikropero.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... a zase to bude v Evropě zachraňovat Juve.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
cresposuper

riadne si nam nalozil

Reagovat
Zark

A ja myslel, ze jen konstatuju fact a Inter si nalozil sam

Reagovat
Pharrell

Reagovat
10

navíc s trapným Dortmundem, kterej včera na Bayernu dostal čtyřku a ani nevystřelil na bránu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na ten zápas jsem koukal a Bayern je přejel neuvěřitelným způsobem, až se mi tomu nechtělo věřit.

Reagovat
10

Taky jsem nečekal až takový rozdíl, ale spíš kvůli Bayernu. Jinak to zase tak překvapující není, mám pocit, že vnímání Dortmundu díky jejich hurá projevu, kterej většina lidí vynáší do nebes, neodpovídá reálný kvalitě a pak vždycky takhle narazí, to už platí X let.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Brandon Walsh

Tak hlavně Dortmund je trochu přeceňovaný tým, zase to žádná špička nikdy nebyla a asi ani nikdy nebude. Neberte mě špatně. Je to dobrý evropský tým, ale prostě není špičkový nebo top klub. Vždy se odsud prodávali ti nejlepší hráči do top klubů nebo do konkurenčního Bayernu.

Proto jsem psal, že když postoupí Dortmond na úkor Interu, tak to pro nás bude neúspěch. Jasně, ani my nejsme momentálně žádná špička, ale pořád si myslím, že papírově ten tým je vyváženější a kostra týmu zůstala z minulého roku podobná abychom se utěšovali velkými změnami a prakticky od základu jiným složením. Pouze jsme doplnili tým o opravdu 4 kvalitní hráče. Tottenham byl minulý rok těžší tým a získali jsme v LM celkově pěkných 7 bodů po hrozném závěru, jinak jsme mohli i postoupit. PSV taky nehrálo špatně stejně jako letos Slavia = +- podobná skupina jako před rokem. Jen teď máme jen 4 body. Takže ať se utěšujeme jak chceme, je to zkrátka zatím neúspěch a spokojeni být nemůžeme. Velké pozitivum je, že si to asi Conte uvědomuje a snaží se s tím něco dělat. Spall by se utěšoval, jak je to dobré.

Reagovat
10

ten první odstavec jsem vlastně sám taky napsal, ten druhý jsem tady psal nedávno, Inter už letos měl být v Evropě jinde, ta oťukávací sezonu už měla být ta minulá

Reagovat
Brandon Walsh

Reagovat
Brandon Walsh

Jinak osobně bych byl spokojený asi i s osmifinálem LM, Posun by tam byl oproti minulému roku a odpovídal by té postupné obměně kádru a budování, získávání zkušeností a určitému progresu.

Reagovat
10

ono by se za určitých okolností klidně dalo vzít 3. místo, jako to měla třeba Neapol minulou sezonu, kdy měla jen horší skóre než Liverpool, ale ne po takových výkonech a trapasech, vždyť tam se Inter neposunul vůbec nikam

Reagovat
Brandon Walsh

Tak 3 flek by prakticky nejlepší celky Itálie neměly obsazovat. To musíš i jako fanda největšího rivala uznat. Je to pro italský fotbal špatně. Osmifinále je už o něčem jiném a pokud se vypadne po vyrovnaném dvojzápase s těžkým soupeřem, nemůže nikdo říci půl slova. Stejně jako Neapol minulé roky. To prostě nejde. Pokud nepostoupí Atalanta = 1 tým ze 4, tak to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Bída a bezmoc. Tohle co se poslední týdny děje nemůže Carletto už ustát ...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Slavia10

No Marcelino je volný a to mi mohlo být hodně zajímavé.

Reagovat
10

spíš bych se obával, že tohle byla poslední kapka pro hráče, který mohli dávno odejít vydělávat víc peněz, jako Mertens a Callejon...ADL to těžce nezvládá

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani bych se neobával o Mertense či Callejóna, který mohou nějak nahradit, ale klub jako takový. Pro podobný způsob chování a vedení klubu je místo tak v Turecku a každý může vidět, jak to tam vypadá.

Reagovat
mastakillah

přesně tak. O ty hráče až tak nejde, ikdyž odvedli za ty roky skvělou práci ... jde spíš o klub a jeho budoucí vývoj. Tohle vůbec na klub neháže dobrý světlo ..a může to mít do budoucna do neblahej dopad

Reagovat
mastakillah

*dost

Reagovat
10

ano, to je v tom širším kontextu ještě mnohem větší problém

jinak s Mertensem a Callejonem půjde i Koulibaly, Allan a další, nahradit takový hráče z pozice Neapole lehký nebude

Reagovat
Pinturicchio

To nenahradí . A casem snad potáhnou zpátky do C, tam kam patří. Taková italská Plzeň.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Svatej

S tou nenávisti vůči Interu a Neapoli si říkám, jestli vůbec stojíte o nějakou konkurenci

Reagovat
Pinturicchio

Kdokoliv jiný.

Reagovat
Brandon Walsh

To má beztak na všechny ostatní kluby. Nejraději by, kdyby hráli fotbal sami ze sebou a mohli vyhrávat všechny trofeje.

Reagovat
Largo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, že nahradit tolik hráčů by byl obrovský problém a dost by u toho trpěli... I tak ale pokládám za mnohem větší zlo to, že nedokázali tu svou úspěšnou éru přetavit v něco, aby mohli být atraktivní štací i do budoucna. Využili krizi italskýho fotbalu k tomu, aby byli druhým nejlepším klubem po Juve. Ale nový stadion nemají, AdL se rozhádal s úplně každým včetně starosty města, svýho trenéra a největších hvězd, Inter se pomalu začíná vracet do hry a další kluby taky nebudou skomírat věčně. Očekávám, že se vrátí do průměru a za chvíli po nich neštěkne ani pes, což je pro mě jako nestrannýho pozorovatele škoda pro celou ligu. Ale nemůžu říct, že by mi jich bylo líto, protože to chování AdL je věc, kterou nedokážu tolerovat.

Reagovat
10

vidím to úplně stejně

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Mertens odejde určitě, možná už v zimě.

Reagovat
Brandon Walsh

Chce jít do Interu, uvidíme.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek konce aspoň trosku kvalitní Neapole.

Reagovat
smazaný uživatel

true story

Reagovat
Recoba Inter

Carlo je složil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné. Dalbert, ktorý u nás bol 2 sezóny, si počas nich pripísal len jednu asistenciu, pričom ani nie v tretine sezóny ich má už vo Fiorentine 3. Nainggolan to isté - v minulej sezóne mal u nás 3 asistencie a aktuálne ich už má 4 a to hrá teraz v provinčnom klube. Ja im to samozrejme obidvom prajem, pretože v Interi už ani jedného z nich nechcem vidieť, ale to, ako sa im darí v iných kluboch, stojí minimálne za zmienku. I keď na druhej strane im to samozrejme prajem a teší ma to, pretože ak sa ich chceme zbaviť a dostať nejaký ten milión (aspoň za 26-ročného Dalberta, ktorý má už pár sezón pred sebou), tak sa im musí dariť a musia dokazovať to, čo sa od nich očakáva. Len aby sa nakoniec nestalo, že Nainggolana si nakoniec nenecháme u nás Pretože do Interu musia prísť mladí a svieži hráči, ktorí so sebou prinesú pohyb, nasadenie a vydržia hrať celý zápas, nie ako Nainggolan V zime ma tak trochu strašia Rakitič aj Vidal, i keď na polku sezóny by mohli byť dobrou variantou, ale z pohľadu budúcnosti nič moc, a to som ešte diplomatický. Začína sa mi veľmi páčiť Agudelo, 20-ročný kolumbijský mladík, ak bude aj naďalej takto pokračovať, tak dvere do Interu musí mať otvorené.

Reagovat
Recoba Inter

zrovna Nainggolan mi nepříjde, že by se na hřišti jenom tak procházel a kašlal na to...

Reagovat
Largo

Nainggolan je naopak hráč, kterej na hřišti skoro vždycky nechá všechno.

Reagovat
Votas

On tam ale nechal všechno v 65. minutě a pak už prostě nic neměl.

Reagovat
Brandon Walsh

To máš jako s Quaresmou. V menším klubu špičkový, technický hráč, ve velkoklubech ztracený případ. Podobně to má více hráčů. Někdo to zkrátka nemá v hlavě úplně srovnané a jen talent nerozhoduje.

Jinak jsem taky proti nákupu starých star. To prostě není správná cesta. Stačí se podívat na velkokluby a až na pár výjimek se nakupují hráči kolem 25-27 let, co mají za sebou alespoň rok ve špičkovém klubu a co mají touhu něčeho dosáhnou. Nikoliv někoho (32 let+), kdo chce v poklidu dohrát svou kariéru ve slunné Itálii.

Reagovat
h8_sfatto

Nainggolan jako nechtěný hráč ovlivňuje ligu více, než se se čekalo... zajímavé, že trenéři pod čínskými majiteli brečí, že nemají potřebně široký kádr a čas na přípravu a při tom jejich hráči jsou rozpůjčovaní po lize...viz. Inter a Slavie kopírující praktiky Chelsea

Reagovat
10

Cagliari je nová Atalanta Maran prostě umí...naopak Montella pokračuje v tý jeho tragédii, ten je úplně mimo

Reagovat
Pipo123

To bol zápas, plná prdel šancí, šašek rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Presne sem věděl ze Lazio da v lize ctyrku, jen sem to nestihl napsat před zapasem.v Evrope zas budou rádi za jeden gól.začínám mít na ty rimsky kluby alergii.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Lech

tvoje demence v poslednim stadiu nabira dobre otacky.dej jeste o AS, urcite ses nedival, ale to mi nevadi

Reagovat
Francesco Totti AS

Starej se o ty vaše žebrák a budeš mít po alergii

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefena husa zase kejha

Reagovat
Lech

Za sebekritiku

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Paráda, to by sme neboli my, keby si to klasicky neposereme. Nemohli sme ísť do repre pauzy so sériou víťazstiev

Dnes sme videli ako tá hra vyzerá bez Džeka. On na ihrisku proste nebol. Nevybojoval jediný súboj, nezískaval lopty, nerozdeľoval ich do krídiel, bol úplne zbytočný. Parma zaslúžene. Po tom góle bolo super vidieť, ako je zrazu z Corneliusa Ibrahimovic a z Kulusevskiho Ribery. Sme mohli byť +6 na smetiarov, miesto toho sme -2 na pyžamákov.

Reagovat
Pipo123

kluivert čo ? Ten vyzeral že moc herné IQ nemá

Reagovat
Alberto Aquilani

čo s ním akože? ved bol dnes od nás možno najlepší. ty herné IQ

Reagovat
KillSwitch

tie jeho strely z 500 metrov tímu fakt pomohli

Reagovat
Alberto Aquilani

Aspoň skúšal niečo iné, a rozhodne to pľuvance teda neboli

Reagovat
Pipo123

Teraz v závere pri tom pressingu pokazená lopta, tie zbytočné pluvance čo vysielal na bránu? Prišlo mi že tie situácie riešil zle, roh na krátko a on to vystreli do stredu na Sepeho

Reagovat
Alberto Aquilani

Na pokazené lopty v záverečných minutach serem, je to už vabank a Parma hrala v tých chvílach svoje životné maximum. A rozhodne ich Kluivert nemal veľa. Kto všetko ale kazil kontinuálne počas celého zápasu bol Zaniolo.

Reagovat
Pipo123

Tak Zaniolo sebčil, taký Santon bol tisíc krát v nábehu na pravej strane a tú loptu mu tam neposlal, až moc to chcel zobrať na seba

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký mělo IQ lazio v Evropě Pipo.O moc větší než to Kluivertovo tezko.

Reagovat
Pipo123

Asi take ako Juventus v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím Juventus vyhrál, ostudu neudělal a poněkolikáté v řadě si do kráčel pro postup do top 16.Pak tu hod video se skvělým top hracikem Albertem.

Reagovat
Lech

vsak ten je o level vys jak kdokoli z vasi zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ale nemá IQ, až ho objeví možná ho koupime.a ty mu nehonkej římské brcko.

Reagovat
Pipo123

Preco si takto nepísal ked za vas hral Amauri a spol a hrali ste o stred tabuľky? Ja sa zabávam a urcite ma nenaseres

Reagovat
smazaný uživatel

Ke me dosiel internet až posledne roky vies

Reagovat
Largo

Ne, ostudu neudělal. To víš, že jo

Reagovat
Lech

Reagovat
AjaxFans

Pěkně Parma

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
bluefan

Myslim si, ze Sarri by Ronalda aj velmi rad posadil, ale nemoze si to dovolit. Nie pretoze by to bol srab, ale z hora ma tak prikazane. Pri tom plate aky Ronaldo berie a aky je to marketingovo trhak, nie je pre akcionarov ani sponzorov myslitelne, aby nehral od zaciatku niekolko zapasov v rade, to by si vela ludi ten zapas ani nezaplo. Vskutku Juve tuto slamastiku nezavidim, obzvlast ked prave hraju bez neho lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
ED91

Reagovat
AngryPrd

Nebyt genialnej klucky Dybalu, Juve by tento zapas nevyhralo aj keby hrali cely den. Hra AC konecne pozeratelna a dobry vykon tiez. Pod Piolim to zacina fungovat. Skoda tej prehry, ktoru si AC urcite nezasluzilo. Nemozem si pomoct ale Leao je prepadak, viac chodi ako beha, Suso zas neviditelny, nech uz vypadne prec! Obrana prekvapivo dobre fungovala, az na tu rozohravku Duarteho, sa na to dobre pozeralo. Paquetu podla mna nemal stahovat ale Susa uz davno. Nevadi 2 tazke zapasy az na vysledky dobre vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Wojto a Paulo porazili AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom fajn zápas aj keď málo gólov Juve predsa o ten gól lepší AC palec hore....

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je naše letošní brzda, nevím momentálně kam s ním možná jako backup za Higuaina.Ta trojka vepředu je jasná Costa,Dybala,Higuain ti jsou v dobré formě a s nema ten útok vypada.Bernardeschi a Ronaldo úplně 0 bodu.Co teď s tím, Ronaldo se může stát naší brzdou

Reagovat
Recoba Inter

Hostovačka v rámci Calcia...AC by mohl pomoci. I s ex-juventinem Zlatanem.

Reagovat
CubONE

Szczesny MOTM. Toto sme mohli vyhrat, Juve bezzube az na jednu genialitu Paula, skoda.

Body stale nie su, ale ta hra vyzera ovela lepsie, Piatek sa dostava do hry, Hakan je troska znesitelnejsi.

Reagovat
ED91

Vyhrat? Z tých striel z poza 16ky rovno na brankara? Dybala tam mal ešte jednu šancu kde mohol nahrávať Higuainovi pomaly do prázdnej.

Reagovat
CubONE

Ano, vyhrat. Piatek mal dve strely v sestnastke, ktore by pred rokom premenil, plus tam raz hlavickoval uplne sam z 11m. Druha Dybalova sanca bola v 93.min.

Reagovat
Whitemedia

Sky Sport Italia suggest Cristiano Ronaldo left the stadium before the game had finished.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobúk dolu pred Sarrim, že sa z neho neposral ako drvivá väčšina iných trénerov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázal že tomu šéfuje on, nie žiadny hráč, nech je akokoľvek dobrý. Toto ma štve na Ernestovi že tam furt cpe Suareza, možno aj kvôli tomu aby si to nepokazil s Messim. Kvôli tomu je Griezmann utopený na krídle, kde mu to nejde.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
10

ale hovno, kdyby tomu tak bylo, tak ho posadil už od začátku...

a pak by nemlel takovýhle sračky - https://www.football-italia.net/146311/sarri-juve-thank-ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Largo

Reagovat
Greny

tak ten ma tvrdou lekci za sebou od Kepy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

ronaldo je aspon někdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pipo123

Capello: 'Ronaldo hasn't dribbled passed a player in 3 years'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

to neni pravda... loni proti Empoli se mu to jednou povedlo

Reagovat
drussbarb

Rád by viděl nějaký rozbor od nějakého místního z PL sekce, ideálně v podobě podcastu. Mně CR7 připadá jako stín sebe sama, a to i když dává branky na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo super vykon

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

To budou zase kecu od Juventusaku o Ronaldu

Ten hral v jedno zaprahu od lonska a nemel pomalu zadnou rotaci.

Kdyz prisel Zidane do RM, tak.ho zacal rotovat. Mel vice silu do jara a zacal jizdu za hattrickem v LM.

Uplne jsem nechapal Allegri, kdyz ho v SA stavel i proti slabsi tymu a mel kadr pomalu na 2 sestavy.

Ronaldo ma slabsi podzim a rotace neuskodi nikomu a pomuze Dybalovi najit ztracene formy, ktere ztratil loni.

Na jare Ronaldo zase zacne strilet v veledulezite zapasy.

On to ted rve silou zbytecne do golu a asi mozna se urvat GB, ale na ten letos nema ani nahodou.

Titul v SA na Juve stejne uplne v pohode. On je od toho, aby dotlacil Juve do finale LM. Se ted uklidni a na jare to bude jizda.

Reagovat
kaja900

To bohužel Juventusakum nevysvestlis dokud bude Sarri blbej a neda Ronaldovi občas volno, tak to bude vypadat takhle.. nechápu na co musí dávat Ronalda do základu i proti slabým týmům kdyz ma tak širokej kádr.. až mu to dojde (jestli někdy vůbec), tak uvidí jak Ronaldo bude ničit soupeře v lize mistrů na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze podle vseho to neni planovany rotace.

Takze bude to ego vs ego. A vidis jak Sarri dopadl v kabine s Chelsea.

Kdyz to udelal Zidane, tak byli na tom spolecne domluveny, ze potrebuje jit do rotaci a mit sil do dulezite zapasy.

Chapu, ze CR7 nema formu zrovna posledni mesice, ale i tak by se melo rotovat s nim uz driv a ne az tedka.

Reagovat
Zark

ajéje, dalsi expert na ronalda tady

Reagovat
Airus

Ale má částečně pravdu. Ronaldo nejdřív blemcá že kdyby bylo po jeho, tak hraje pouze duležité zápasy. Pak hraje proti "nedůležitým" týmům hovno, ale vzteká se když je střídanej.

"He want's to eat his cake. And fuck it too."

Reagovat
Zark

Ronaldo je zvlastni pripad.. nekde jsem zase naopak cetl, ze chce hrat vsechno, aby mel pak lepsi stats.. pak se to trochu bije s tim, kdyz mu ma dat trener pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby ten soupeř v LM na jaře nebyl jen 1....

Reagovat
Largo

Katastrofa, ten náš výkon. Herně bezmoc, bezkrevnej výkon. Žádná bojovnost.

Reagovat
Csaplárova past

Ronaldo má koule. S takovou "formou", s kterou se nyní potýká takhle opustit stadion při zápase. Měli by ho vypakovat, už jenom škodí Dybalovi. I Higuaín má lepší formu než CR7 ...

Reagovat
AngryPrd

A to sa fans Juve smiali, ked sa mal Higuain vratit, ze takeho tucneho a pomaleho nechcu

Fakt prekvapil formou aj mna. V utoku je citit lepsiu pohodu ked tam su Dybala-Higuain-Costa. To striedanie vyhralo Juve zapas. Skoda pre AC.

Reagovat
Csaplárova past

Higuaín je tuto sezónu skvělej, moc se mi líbí. Maká, běhá do stran, na hřišti nechá všechno. Má motivaci dokázat, že na to má a z jeho práce může těžit takový Dybala, který nabídne v budoucnu Juve víc než CR7.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde dulezity zapasy a Higuain i Dybala jsou mimo.

Na Serie A tohle vsechno staci, ale LM to je jine.

To jsme uz ve finale Juve videli, ze jsou marny v dulezite zapase.

Loni Dybala bez formy a to same cele obrane Juve.

Dokud zacal Sarri rotovat Ronaldo, tak by nastvany nebyl, pokud o tom vedel.

Reagovat
Visca el barca

Ronaldo ::biggrin: A to se dokázal nasrat do top 3 zlatého míče. Trochu mi připomíná Vémolu. Mluvit by mu šlo, ale výkony jsou prostě za zenitem

Reagovat
Al Capone

Co hulis za matros?

Reagovat
Visca el barca

No je těžký si přiznat, že ikona odchází

Reagovat
Al Capone

Odchazi, ale srovnavat ho s Vemolou? S nekym kdo je mozna nejlepsi u nas, ale na svete nema prakticky zadny jmeno?

Reagovat
Visca el barca

To byl jen příklad. Poslední roky Ronaldo taky spíš jen mluví. Třeba v Turíně hraje prostě hovno.

Reagovat
Al Capone

Priklad ktery je uplne mimo. Kdybys to napsal jako paralelu o jinym sportovci, svetove legende, tak proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Až Ronaldo skončí, tak tvůj život přestane mít smysl

Reagovat
ttopi

A to ho prej asi získá (zástupci France football byli viděni v Turíně a dělali s Ronaldem rozhovor, následně byli i na večeři se zástupci Juventusu)

Reagovat
smazaný uživatel

to byl jen rozhovor do Silvestrovkýho vydání

Reagovat
ttopi

A dávali by si ho na titulku v době, kdy se uděluje zlatý míč, pokud by jej neměl získat? Já si teda myslím, že zrovna letos by ho získat neměl, ale tyhle spekulace bohužel nahrávají tomu, že to klidně možné je.

Reagovat
drussbarb

Absolutně nevěřím, že by mohl dostat za GB. Na druhou stranu bych nevěřil ani tomu, že se dostane do TOP3

Reagovat
ttopi

Vzhledem k tomu, že dneska je fotbal spíše politika, tak bych se nedivil, kdyby to vyhrál. Přitom zrovna letos by to bylo fakt komický. To mu to měli dát raději loni, když končil v Realu hat-trickem v LM.

Ale furt se toho tak nějak bojím kvuli těm zástupcům FF v Turíně

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Výmola?

Reagovat
Alan_Shearer

Vemolovi vykony za zenitem nejsou. Jeho problem je, ze proste neni zdaleka tak dobrej, jak on sam sebe prodaval.

Reagovat
Dejwa

Co zas předváděl rozhodčí při té penaltě Lecce? Se měla opakovat ne?

Reagovat
kaja900

Sarri by se měl hodně rychle probrat, protože s tímhle stylem hry a vybíráním sestavy Juve mozna da ligu, tam je může ohrozit max. Inter kdyz pojedou takhle dal, ale ligu mistrů ani náhodou. Nevím jestli to má nařizeny, ale stavět Ronalda úplně každej zápas kdyz je zápas každý 3 dny pomalu, to je moc.. už mu není 25 Zidane mu v Realu vysvětlil ze nemůže hrát každej zapas aby podal 100% výkon a Ronaldo s tím neměl problém a i díky tomu jsme udělali 3 ligy mistrů v řadě. To byl jeden z největších klíčů úspěchu. Stačí mu dát občas volno a odpocatej bude ničit soupeře v lize mistrů, proto ho hlavně Juve koupil ne snad to Sarrimu vůbec dojde ještě někdy tuhle sezonu.. protože to ze hraje každej zápas neprospívá nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus se rozlozi sam zevnitr. A rozlozi ho konkretne Ronaldo + jeho zastanci seshora (akcionari atd).

Reagovat
kaja900

Kvůli takovýmu hovnu si založit účet před tejdnem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale copak? Sahl jsem ti na tu nagelovanou namyslenou buznicku, ktere uz pred rokem ujel fotbalovy vlak?

Reagovat
kaja900

To fakt ne, Ronalda po odchodu z Realu nesleduju a vím že už pomalu začíná bejt za zenitem, což je u jeho věku a herním vytížení normální jen mi přijde vtipný ze si posranej to napsat ze svýho účtu tak sis udělal fake radši

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého uctu jako? Tobe dobre hrabe Jsi uplne mimo.

Reagovat
Melchior
Reagovat
kaja900

Reagovat
ED91

Reagovat
Fridgiee

A teď něco k tomu proč opustil stadion před koncem zápasu?

Reagovat
Airus

Trasa J-medical jestli se necítil ok. Do JM se nacpaly hrozný prachy (nejlepší zdravotní centrum široko daleko), dost možná proto byl ready na evropu

Reagovat
Airus

"I assure you, Antonio said nonsense,” said Capello. “For me, Conte was wrong to say those things. Sensi and Barella can play in all the top European clubs. I prefer these two top Italians rather than many other foreigners on whom useless money is invested. So what if they are from Cagliari and Sassuolo? Inter are much better having them in the team as they are two of the best talents around.”

Noice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele