Serie A - preview 12 kola

08.11.2019, 08:48, aktualizováno 10.11.2019, 08:56
Previews
Letošní Cagliari představuje velké nebezpečí a jeho hráči o tom nyní hodlají přesvědčit i Fiorentinu. AS Řím cestuje do Parmy, Atalanta se představí na půdě Sampdorie a Lazio je favoritem souboje s Lecce, večer se pak proti sobě postaví Juventus a AC Milán...
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Nevídanou formu si od poloviny září drží Cagliari, které už devět kol v řadě neprohrálo. Maranův tým čeká na Stadio Saint'Elia těžká zkouška v podobě ambiciózní Fiorentiny, ovšem to nic nemění na touze získat další tři body. Sardiňané okupují pohárové pozice a jsou v těsném kontaktu s Ligou mistrů. Od čtvrtého místa je dělí jen horší skóre, od třetí příčky pak jeden bod.

Forma Cagliari patří k nejlepším v Itálii, o čemž se před týdnem přesvědčila Atalanta Bergamo. Účastník Ligy mistrů doma prohrál 0:2, takže ani on nezastavil zběsilou jízdu maranových nájezdníků. "Aktuální postavení je výsledkem každodenní práce, trénink po tréninku, zápas po zápase. Jsme týmem válečníků, když necháte na hřišti všechno, víte, že jste odvedli maximum," prohlásil Giovanni Simeone, pro něhož bude utkání s Fiorentinou velice zvláštní, neboť fialový dres v minulosti oblékal a do Sardinii přestoupil právě z centra renesance. "Soustředím se na hru. Bude to speciální zápas, nesmím myslet na minulost, ale jít kupředu a bojovat," dodal Simeone, který je podle svých slov v Cagliari velmi šťastný.

Cagliari je opravdu ve velké herní pohodě. Devět zápasů bez porážky klub nepamatuje a i když mu po jedenácti kolech patří šesté místo, navíc s minimální ztrátou na Ligu mistrů, jeho ambice jsou přeci jen skromnější a provinční klub zůstává nohama na zemi. S jídlem však roste chuť a u domácích to není jiné. Proti Fiorentině bude Cagliari cílit na další tři body, což rozhodně není nereálné. Minulou sezonu Sardiňané domácí zápas vyhráli 2:1 a ve Florencii remizovali 1:1. I v předchozích sezonách se Maranovu týmu dařilo získávat proti Fiorentině body.

Hosté mají určitě respekt, Cagliari se ale nebojí. Na přelomu září a října se Montellův tým rozjel, teď sice přeci jenom opět polevil a ze čtyř zápasů získal jediné vítězství. Porážku s Laziem sice napravil v Sassuolu výhrou, ovšem tři dny nato znovu ztratil remízou s Parmou, kterou zachraňoval v 67. minutě Castrovilli. Fiorentina chce určitě bojovat o evropské poháry a přímý souboj s Cagliari má proto velkou váhu. V tuto chvíli se domácí tým nachází výše a pokud Viola zvítězí, bude na něho ztrácet už jen dva body.

Domácí budou stále bez Pavolettiho i brankáře Cragna, navíc k dispozici nebudou ani Ceppitelli a záložník Birsa. Fiorentině zase nepomůže Cáceres a ještě jedno utkání musí kvůli trestu stát Franck Ribéry.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Cacciatore, Pisacane, Klavan, Pellegrini - Ionita, Cigarini, Rog - Nainggolan - Joao Pedro, Simeone
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Venuti, Milenković, Pezzella, Dalbert - Pulgar, Badelj, Castrovilli - Sottil, Boateng, Chiesa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.41 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - US Lecce  (neděle 15:00)
K dobrým výsledkům se konečně rozehrálo Lazio a vydobytou čtvrtou příčku nebude chtít opustit. Naopak má velkou příležitost si postavení upevnit, protože na Stadio Olimpico přivítá nováčka Lecce. Před hosty se však musí mít na pozoru, protože ti už čtyři ligové zápasy v řadě neprohráli. Po sérii remíz chce Lecce zabrat tři body, v Římě se jim to naposledy podařilo před více než osmi lety.

Tři výhry v řadě a postup na vytoužené čtvrté místo. Lazio chce letos konečně prolomit smůlu a postoupit do Ligy mistrů. Po jedenácti kolech k tomu má dobře našlápnuto, avšak soutěž ještě není ani ve své třetině. Každopádně spokojen s dosavadními výsledky je i kanonýr Ciro Immobile, který o víkendu zaznamenal už 100. branku ve 147 zápasech. "Lazio je solidní tým a máme všechno, co je potřeba k tomu, abychom si vedli dobře. Jsem rád, že jsem tohoto milníku dosáhl právě v tomto dresu," prohlásil bývalý kanonýr Turíne, Sevilly nebo Dortmundu. I on by si přitom rád zahrál milionářskou soutěž. "Myslím jen na kvalifikaci Ligy mistrů. My si zasloužíme být mezi nejlepšími," dodal Immobile. Lazio naposledy porazilo AC Milán a na San Siru zvítězilo v ligovém klání po dlouhých třiceti letech. Celkově už Biancocelesti neprohráli šest ligových zápasů v řadě.

Ve čtvrtek ale měli Inzaghiho svěřenci další setkání v Evropské lize, kde se jim nedaří podle představ. Domácí utkání se Celticem Glasgow opět prohráli 1:2 a mají už jen mizernou šanci na postup. Evropská liga sice není prioritou, avšak celkové výsledky jsou velkým zklamáním.

Do Říma v rámci Serie A přicestuje čtyři zápasy neporažené Lecce. Jakkoliv to zní dobře, nováček by potřeboval už zabrat tři body, což se mu naposledy podařilo před více jak měsícem. Čtyři remízy sice nejsou špatným počinem, ale Lecce jde především o body, které mu pomohou v boji o záchranu. Na šestnácté příčce ho přitom dělí od osmnácté Sampdorie Janov jen dva body.

Lecce v minulých týdnech obralo o bod AC Milán nebo Juventus a věří si i proti dalšími pohárovému aspirantu Laziu. V Římě přitom při posledních třech návštěvách ani jednou neprohrálo. Biancocelesti slavili poslední domácí vítězství nad Lecce v dubnu 2006.

Proto, Caicedo, Correa, Radu i Marušić, to je výčet všech absentujících, bez kterých se bude muset Lazio obejít. Není v tom samo, protože i hosté hlásají ztráty. V Římě na trávníku nevyběhnou Farías, Lo Faso a Tabanelli.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinković, Leiva, Parolo, Lulić - Luis Alberto, Immobile
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel -. Meccariello, Lucioni, Rossettini, Calderoni - Šakhov, Tachtsidis, Petriccione . Mancosu - Falco, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.87 - 12.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Sampdoria by moc potřebovala nějakého snadného soupeře, aby znovu získala body a pod novým trenérem začala stoupat tabulkou. Čeká ji ale Atalanta Bergamo, která patří k nejnebezpečnějším týmům ligy. Dokázala to i v posledním pohárovém klání proti Manchesteru City, v němž ostudu rozhodně neudělala.

Sampdoria odvolala trenéra Eusebia Di Francesca, jehož umění nestačilo k tomu, aby ze Sampdorie udělal fungující tým. Nebo aspoň tým. Kormidla se tak ujal zkušený harcovník, který ví, jak se zachraňují mužstva v rozkladu. Claudio Ranieri to ukázal už v AS Řím, kde Di Francesca střídal poprvé. A teď se pomalu hodlá stát zachráncem také Dorie. Tam ho čeká mnohem víc práce, ale její výsledky už začínají být vidět.

Po remízách s AS Řím nebo Lecce si Ranieriho výběr naposledy poradil se SPALem a připsal si pod novým trenérem první tři body. Díky nim se mu dýchá mnohem lépe a snadněji, protože z posledního místa poskočil už na 18. příčku. Stále mu to ale nestačí. Gólem v nastavení ale proti SPALu ukázal, že se nevzdává a bojuje do posledních chvil, což je kvalita, která se mu proti La Dea bude náramně hodit.

To ví i záložník Albin Ekdal. "Mám pocit, že pomalu začínáme chápat, co po nás trenér chce, a že se mu snažíme přizpůsobit. Jeho nápady jsou neotřelé, má přitom mnoho zkušeností a jsem si jistý, že s ním máme velkou šanci dostat se mnohem výš. Všichni jsme od začátku sezony hráli pod svými možnostmi, což teď chceme napravit. S Atalantou to sice bude hodně těžké, ale nevzdáváme se a věříme," dodal zkušený středopolař.

Kolem něj se nebude nacházet snad jen rezervní brankář Seculin, který je zraněn. A v základu zřejmě nezačne ani Fabio Quagliarella, který se zatím netěší takové úctě jako v minulé sezoně. Atalanta má problémy spíš vepředu, neboť pro karetní trest nemůže využít Josipa Iličiće. Zraněn zůstává Duván Zapata a menší problémy má také univerzál Robin Gosens.

I bez Duvána Zapaty jako největší absence se ale tým trenéra Gian Piera Gasperiniho dokázal vzchopit z pohárového debaklu od Manchesteru City. Na "domácí" půdě totiž s anglickým velkoklubem remizoval a měl dostatek šancí, jak vyhrát. Tím by svou šanci na postup uchoval ještě mnohem reálnější.

Teď se proto upíná k Serii A, v níž hledá radost ze tří bodů. Remizoval totiž s Neapolí v přímém boji o poháry a nakonec nezvládl ani minulé kolo. Cagliari ho totiž překvapilo a Atalanta se v duelu s ním nezmohla ani na jednu branku. I kvůli tomu spadla až na současné páté místo, což jí samozřejmě nestačí.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Depaoli, Colley, Murillo, Murru - Rigoni, Ekdal, Bertolacci, Jankto - Caprari, Gabbiadini
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Palomino, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Malinovskyj - Gómez, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.96 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Udinese už bez trenéra Igora Tudora vyhrálo v Janově 3:1 a tento výsledek bude chtít v domácím prostředí proti SPALu potvrdit. Bitva s ferrarským celkem je vzhledem k záchranářským ambicím obou týmů poměrně klíčová. Na lavičce Zeber se opět představí dosavadní asistent Luca Gotti, jméno hlavního trenéra totiž vedení Udinese stále neprozradilo.

Jako možní kandidáti se v médiích objevili Davide Ballardini, Walter Zenga nebo Moreno Longo. Pravdou je, že vedení klubu na jmenování nepospíchá, neboť Udine pod vedením asistenta Gottiho vyhrálo v Janově 3:1. Luca Gotti si během své trenérské premiéry nastavil laťku vysoko a všichni teď očekávají, že si Udine poradí i se Spalem.

Udinese má doma vyrovnanou bilanci - tři výhry a tři porážky. Od zápasu se Spalem, tedy s posledním týmem soutěže, se nic jiného, než tři body neočekávají. Domácím patří po jedenácti kolech dvanácté místo, ovšem zezadu se tlačí hned několik týmů.

Spal se nachází v o dost horší situaci, než je Udinese. Leonardo Semplici má stále důvěru vedení, ovšem otázkou je na jak dlouho. Ferrarský celek teď dvakrát prohrál nejtěsnějším rozdílem. Nejprve v Milán na San Siru a poté doma v souboji dvou posledních týmů tabulky se Sampdorií Janov. Ztráta na sedmnácté místo činí pouze bod, ale přesto musí hosté výrazně přidat. Oproti loňské sezoně zatím zůstávají daleko za očekáváním.

SPAL se s Udinese utkaly všudy všeho jen čtyřikrát, z toho jedno utkání vyhrál, jedno prohrál a zbytek remizoval. Vzhledem k formě obou týmů bude hrát roli domácí prostředí a v něm by měla být jednoznačně výhoda na straně Zeber.

Luca Gotti má k dispozici takřka kompletní tým s výjimkou Larsena. Jeho protějšek Leonardo Semplici má o poznání horší pozici, kvůli trestu nenastoupí Igor a na marodce zraněných zůstávají Di Francesco, Fares a D'Alessandro.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, De Maio - Ter Avest, Mandragora, Jajalo, De Paul, Sema - Okaka, Néstorovski
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Beriša - Tomović, Vicari, Cionek - Strefezza, Murgia, Valdifiori, Kurtić, Reca - Paloschi, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.35 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - AS Řím  (neděle 18:00)
Parma by moc ráda zopakovala výkon z roku 2012, kdy římské Vlky porazila naposledy. Že by ale nyní měla nějak zázračnou formu, to se rozhodně říct nedá. Římané navíc nutně potřebují znovu vyhrát, aby zapomněli na poslední hořkou porážku.

Pro Parmu je AS Řím asi největším strašákem v celé lize. Žádný jiný tým totiž nedokázal Ducali porazit tolikrát, jako se to povedlo právě Římanům. Parma s nimi prohrála celkem už v jednatřiceti zápasech a tentokrát by svou bilanci konečně ráda vylepšila. Body nutně potřebuje, protože se zatím nachází až na desátém místě a nepříjemně na ni dýchají AC Milán i Udinese s Boloňou. Aktuální forma jí navíc příliš nepomáhá.

Tým kouče D‘Aversy už ve třech posledních kláních nevyhrál a marně čeká na nějakou úspěšnou sérii. V posledních deseti zápasech se Ducali radovali z výhry jen čtyřikrát a minule to taky nevyšlo úplně podle představ. Po nečekané porážce od Hellasu se Parma musela popasovat s Fiorentinou a začala velmi dobře. Před odchodem do kabin k poločasové pauze ji totiž potěšila trefil veterána Gervinha. Jenže jeho gól na tři body nestačil, neboť v závěru srovnal Gaetano Castrovilli.

Brankář Luigi Sepe ale věří, že proti Římu si domácí povedou lépe. "Římané jsou skvělý tým, který letos hraje ve velmi dobré formě. Líbí se mi jejich ofenzivní styl, třebaže pro soupeře je náročné s nimi udržet krok. Naší výhodou je jednak domácí prostředí a jednak větší únava soupeře. Mohli bychom víc hrozit v rychlostních soubojích a z brejků, což nám naprosto vyhovuje. Nesmíme nic podcenit a naopak je naším cílem hrát až do poslední chvíle. Jedině s maximálním nasazením máme proti AS šanci."

Parma se opírá o domácí prostředí, protože na stadionu Ennia Tardiniho vyhrála tři z posledních čtyř duelů. Stále jí však schází několik podstatných elementů sestavy. Mimo hru jsou Laurini, Grassi, Karamoh nebo Inglese. Římané jsou na tom ještě hůř, protože jim stále schází Pellegrini, Cristante, Kalinić, Zappacosta nebo Mchitarjan. Do hry se ale vrací Diawara a fit je také duo Perotti - Ünder.

Ani to ale Římanům mnoho štěstí nepřineslo. Ve čtvrtek večer totiž prohráli na půdě Borussie Mönchengladbach a porážka jim poměrně dost komplikuje postupové plány. Reálnou šanci na postup budou hájit především v příštím utkání proti tureckému Istanbulu Başakşehir.

V rámci Serie A je jejich situace i přes pomalejší start do sezony mnohem lepší. Tam se Vlci usadili na skvělé třetí příčce a daří se jim odrážet útoky nejbližších soupeřů. Hodně jim k tomu pomohly tři poslední vyhrané duely, především pak porážka Neapole. I v Parmě se jim daří dobře, protože osm z posledních deseti utkání zde vyhráli.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Dermaku, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Barillà - Kulusevski, Cornelius, Gervinho
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Spinazzola, Fazio, Smalling, Kolarov - Mancini, Veretout - Ünder, Zaniolo, Kluivert - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.11 - 3.87 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - AC Milán  (neděle 20:45)
Juventus versus AC Milán, to byly vždycky zápasy, které měly velký lesk. Platí to i o nedělním utkání, byť hosté ze své slávy hodně ustoupili. Krize týmu, který ještě v roce 2011 ovládl italskou ligu se neustále prohlubuje a prohlubuje. Allianz Stadium přitom není místo, kde by měl Milán všechny své předchozí nezdary napravovat. Juventus je obrovským favoritem a málokdo čeká jeho zaváhání.

Jakkoliv to zní neuvěřitelně, tak v Turíně dojde na měření sil dvou "posledních" šampionů Itálie. Ještě než došlo k hegemonii Staré dámy, byl to v roce 2011 AC Milán, kdo pod trenérem Maxem Allegrim opanoval Serii A. Za uplynulých osm let zažili fanoušci Rossoneri dost radikální sešup a návrat ke zlatým časům je v nedohlednu. Naopak Juventus o rok později získal titul a osm let už před sebe nikoho nepustil.

Juve kraluje tabulce i po jedenácti kolech sezony 2019/2020, na svém kontě má devět výher a dvě remízy, na svého přemožitele tak stále čeká. Před týdnem si Stará dáma poradila v derby s Turínem 1:0 a i když herně nepřesvědčila, důležité tři body zůstaly na její straně. Podobně se vyvíjel i zápas Ligy mistrů na moskevské půdě Lokomotivu. Už to vypadalo na remízu, když ve třetí minutě nastavení rozhodl o výhře italského šampiona uzdravený Douglas Costa. Juventus po výsledku 2:1 postoupil do vyřazovací fáze.

AC Milán v evropských pohárech chybí a tak se může koncentrovat jen na výkony v Serii A a ty teda dobré nejsou. Rossoneri zažívají jedny z nejhorších chvil v bohaté historii. Za jedenáct kol stačili prohrát už šestkrát, naposledy doma s Laziem 1:2. Nedaří se a nedaří. Marca Giampaolo před nedávnem nahradil Stefano Pioli, ale pod ním k žádnému zlepšení nedošlo. Naopak, Milán pod jeho vedením ve čtyřech zápasech vyhrál jen jednou.

Kdy skončí herní a výsledková bída? Ptají se fanoušci Rossoneri. Psychicky zdecimovaný klub teď čeká výjezd do Turína, kam kdysi jezdíval jako obávaný soupeř. Kdysi, protože Milán tam od roku 2011 v rámci Serie A nevyhrál. Přesto to si AC věří a hýří sebevědomím. "Jsme Milán, ne Lecce. Juventus s Lecce remizoval, takže my můžeme vyhrát. Potřebujeme jen správného ducha," prohlásil sebevědomě Ismael Bennacer, který už ale nejspíše zapomněl, že i Milán doma s Lecce remizoval.

"Hrajeme proti nejlepšímu italskému týmu. Jsem přesvědčen, že proti Juventusu můžeme podat dobrý výkon. Myslím, že tento druh zápasu může Milánu pomoci stát se znovu velkým klubem," nepřestává věřit jednatel klubu AC Milán Ivan Gazidis.

Juventus sice bude mít v nohách zápas s Lokomotivem, ale kouč Maurizio Sarri bude postrádat jen dlouhodobě zraněného stopera Chielliniho. Stefano Pioli to má složitější, protože nebudou hrát Rodríguez, Bíglia, Musacchio, Castillejo nebo věčně zraněný Caldara. Špatnou zprávou je i absence křídelníka Susa.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Bernardeschi - Dybala, Ronaldo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Duarte, Romagnoli, Hernández - Paquetá, Bennacer, Krunić - Rebić, Piatek, Calhanoglu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.56 - 7.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - Turín FC  (sobota 15:00)
Brescia prohrála už tři zápasy v řadě a moc nerada by tuhle smutnou sérii protáhla také o utkání s Turínem FC. Ten by ještě v minulé sezoně byl jasným favoritem schopným zdolat svého soka bez potíží, jenže letos je to úplně jiný tým.

Nebo se to tak aspoň může zdát. Turín FC v minulém ročníku chvátal za Evropskou ligou a nebýt Wolverhamptonu, podařilo by se mu postoupit do základní skupiny. Ani si ale nechci představovat, jak by to vypadalo v lize, když i bez větší zátěže předvádí "Býci" nepřesvědčivé výkony. Po jedenácti odehraných utkáních tak tak drží 14. místo a na kontě mají jen 11 bodů. Jejich jindy nebezpečný útok dal v průměru pouze jednu branku na zápas a o obraně ani nemá smysl hovořit.

Se sedmnácti inkasovanými góly tvoří ligový podprůměr a zcela zaslouženě na ně jejich vlastní fanoušci pískají. Dokonce se chvíli spekulovalo o konci trenéra Waltera Mazzarriho, dokud to nezarazil prezident Urbano Cairo. Alespoň prozatím, protože pokud by Turín pokračoval v takto matných výkonech, mohl by znovu měnit trenéra. Vyhrál totiž naposledy v 5. kole a ve dvou minulých zápasech nedal ani jeden gól.

Teď narazí na soupeře, se kterým se celkem pravidelně potkával ve druhé nejvyšší lize. A že by s ním měl nějak dobrou bilanci, to se rozhodně říct nedá. Naposledy se v s Brescií radoval ze tří bodů před dlouhými třinácti lety. Tentokrát by to klapnout mohlo, neboť Brescia je na tom snad ještě hůř než Turín.

Nováček sezony se aktuálně potýká se stále přiživovanou kauzou kolem rasismem zmítaného Maria Balotelliho. A vypadá to, že snad každý jen trochu gramotný Ital má potřebu se k situaci vyjadřovat, což Brescii rozhodně nepomáhá soustředit se čistě na fotbal.

Na hřišti se Brescia trápí, naposledy ji přemohl Hellas Verona a to stálo místo trenéra Eugenia Coriniho. Místo něj se posadí na lavičku další někdejší hráč Palerma, Fabio Grosso. A čeká ho pekelně těžká premiéra, i když má výhodu domácího prostředí. Musí se obejít bez zraněné dvojice Dessena a Chancellor.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Cistana, Gastaldello, Matějů - Sabelli, Bisoli, Tonali, Romulo, Martella - Balotelli, Donnarumma
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Lyanco - De Silvestri, Lukić, Rincón, Meitè, Ansaldi - Verdi, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.23 - 2.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Hellas Verona  (sobota 18:00)
Inter Milán zažil v týdnu velké zklamání, protože prohrál těžký duel s Borussií Dortmund v Lize mistrů a zkomplikoval si tím cestu za postupem. Útěchu bude hledat v sobotním utkání s Hellasem. Ten nad ním za posledních dvacet let ještě ani jednou nevyhrál.

Nerazzurri si lížou rány poté, co se vrátili z neúspěšné mise v Německu. Proti domácí Borussii Dortmund sice začali skvěle a vedli o dvě branky ještě po změně stran, jenže pak se tým trenéra Antonia Conteho úplně sesypal. Mentálně i fyzicky. A domácí spustili kolotoč, na jehož konci se hráči Interu museli cítit jako totálně vyždímaný hadr. Druhý poločas se totiž Borussii povedl na výbornou a domácí dokázali otočit skóre utkání ve svůj prospěch.

Tím Interu značně zkomplikovali plány na postup a sami se k němu přiblížili. Aby toho nebylo málo, musí trenér Conte teď co nejdřív zregenerovat síly svého nepříliš širokého kádru a zaměřit se na sobotní duel. Ten jej zavede na domácí půdu stadionu San Siro, kam se podívá Hellas. V Serii A se jeho týmu daří mnohem víc a Nerazzurri stále pronásledují první Juventus, se kterým se přetahují o první příčku.

Další body k dobru jim do tabulky přibyly ve zvládnutém utkání s Boloňou. Ta sice odolávala, ale nakonec ji na kolena srazily dvě branky Romelua Lukakua, který se postupně začíná Interu vyplácet. Problém samozřejmě nastává ve chvíli, kdy jeden ze základní dvojice hrotů nemůže hrát. Ani tentokrát nebude Inter kompletní, neboť mu schází hráči jako D’Ambrosio, Sánchez, Asamoah, Politano nebo Gagliardini.

Trenér Conte je ale přesvědčen, že se mu povede dostat z jeho hráčů maximum. "Mrzí mě, jak dopadlo poslední utkání s Dortmundem. Po poločase jsem si myslel, že by to mohlo být mnohem lepší. Udělali jsme ale několik chyb a na hráčích navíc byla vidět únava. Teď už se k tomu nechci vracet, protože je čas na ligu. Hellas nesmíme podcenit a od každého, kdo nastoupí, chci vidět maximální soustředění."

Ani tým z Verony není obdařen kompletním kádrem. Schází mu čtveřice Badu, Kumbulla, Bessa a Bocchetti. Vzájemné duely hovoří jasně pro Inter, který od roku 2000 ještě s Hellasem ani jednou neprohrál.

A nezdá se, že by se tým z Verony měl dočkat právě teď. Nováček ligového ročníku sice nasbíral 15 bodů a vede si podstatně lépe, než by se dalo očekávat. Jenže body sbírá proti slabším soupeřům jako Lecce, Sampdoria, Udinese nebo naposledy také Brescia. Týmy ze širší špičky jsou na něj kvalitativně příliš silné. Hellasem teď zmítá skandál kolem Maria Balotelliho a rasismu, za což mu disciplinárka uzavřela část tribuny.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Bastoni, De Vrij, Škriniar - Lazaro, Barella, Brozović, Sensi, Candreva - Lukaku, Lautaro
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Empereur, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Verre, Salcedo - Stepiński
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.00 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (sobota 20:45)
Už je na čase, aby Neapol začala zase vítězit. Tým trenéra Carla Ancelottiho nezvítězil ve třech ligových zápasech v řadě a v tabulce se propadl až na sedmé místo. Pro Neapol je to jistě nezvyklá situace, teď je ale velká šance získat tři body proti sedmnáctému Janovu.

Neapol si nepříliš dobrou ligovou formu přenesla i do Ligy mistrů a v úterý doma na San Paolo pouze remizovala se Salzburgem 1:1. Navíc prvenství ve skupině přenechala Liverpoolu a stále musí o postup do osmifinále bojovat. V příštím kole milionářské soutěže se Partenopei představí na Anfield Road, kde bude cesta k bodům velmi složitá a situace se může ve skupině ještě zkomplikovat.

Teď je ale potřeba, aby se Neapol vzpamatovala v Serii A. Porážka s AS Řím byla další citelnou ztrátou a pod palbu kritiky se dostal už i lodivod Carlo Ancelotti. Neapol ztrácí na vedoucí Juventus už propastných jedenáct bodů, s čímž se po jedenáctém kole rozhodně nepočítalo.

Zabrat potřebuje i Janov, který nedávno změnil trenéra a Andreu Andreazzoliho nahradil novic mezi trenéry Thiago Motta. Na lavičce Grifonů začal skvěle, výhrou nad Brescií 3:1, jenomže další dva zápasy prohrál a s pouhými osmi body na kontě Janov balancuje nad sestupovou propastí. Především po porážce minulý víkend s Udinese byl Thiago Motta hodně rozčarován. V přímém záchranářském souboji si janovský celek nechal doma nastřílet od Udine tři branky a s takovou může pomýšlet na udržení v nejvyšší soutěži zbytečně.

Neapol je i přes všechny škraloupy v minulých týdnech velkým favoritem. S Janovem od roku 2012 neprohrála, byť při poslední návštěvě stadionu San Paolo, v dubnu letošního roku, si Grifoni odvezli cenný bod za remízu 1:1.

Trio Malcuit, Allan, Ghoulam schází Carlu Ancelottimu více než dost. Jejich absence je v posledních zápasech znát, každopádně slavný stratég si musí proti Janovu znovu poradit i bez nich. Grifoni také nejsou kompletní, stále chybí kapitán Criscito, dále Sturaro, Favili a Marchetti.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Callejón, Zielinski, Fabian Ruiz, Insigne - Milik, Mertens
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Ghiglione, Romero, Zapata, Ankersen - Schöne, Radovanović - Gumus, Agudelo, Panděv - Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.30 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Bologna FC  (pátek 20:45)
Dvanácté kolo Serie A se rozehraje už v pátek večer, kdy se na stadionu Mapei objeví Boloňa. Ta v posledních dvou duelech vždycky těsně prohrála a nerada by z toho udělala smutný hattrick. Sassuolo ale taky nemá nejlepší formu a s Boloňou hrát neumí.

Alespoň ne natolik, aby si od ní bralo všechny tři body. Neroverdi se po dlouhých letech strávených v nižších ligách naplno a natrvalo usadili v Serii A, což jim dalo dostatek možností hrát s Boloňou. Porazili ji ale naposledy v roce 2015 a od té doby se jim to nedaří. Z posledních tří domácích zápasů Sassuolo jednou dokázalo remizovat a dvakrát se v nich radovala Boloňa, takže je jasné, že tuhle sérii zápasů bez výhry budou chtít domácí rychle ukončit.

A nemají k tomu špatné podmínky. Sezona se nevyvíjí podle přání ani jednoho ze soupeřů, neboť oběma reálně hrozí pád mezi tři nejhorší týmy ligy. O něco blíže k tomu mají právě Neroverdi kterým patří před 12. kolem až 15. příčka s náskokem jen dvou bodů na 18. Sampdorii. V posledních deseti zápasech se Sassuolu povedlo vyhrát jen třikrát a nadále se trápí, i když je fakt, že jeden zápas má k dobru. Minulé kolo se mu opět hrubě nepovedlo, i když se vyhnulo porážce. Od zápasu s Lecce ale asi nejeden fanoušek čekal lepší podívanou. Ne že bude Domenico Berardi zachraňovat remízu v posledních minutách.

Právě tahoun týmu hovořil s deníkem Gazzetta dello Sport. "Teď se nám příliš nedaří získávat body a na vině je kromě zranění především naše neschopnost proměňovat šance. Hrajeme dobře, máme tlak na soupeře, ale nedokážeme ukončit zápas co nejdřív. Po nějaké naší nepozornosti pak zpravidla inkasujeme. Tomu se chceme v utkání s Boloňou vyhnout."

Boloňa pro Sassuolo nebude snadným sokem i proto, že se jí proti němu daří sbírat body. Navíc má v tabulce jen o dva body navíc, takže si nějaké další zaváhání nemůže dovolit. Minulé kolo pro ni opět skončilo porážkou, tentokrát Felsinei nestačili na Inter.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Marlon, Romagna, Peluso - Traorè, Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Boga
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Bani, Krejčí - Poli, Medel - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.58 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC1192019:929
2.Inter Milán1191124:1128
3.AS Řím1164120:1222
4.SS Lazio1163224:1121
5.Atalanta Bergamo1163230:1821
6.Cagliari Calcio1163218:1021
7.SSC Neapol1153321:1518
8.ACF Fiorentina1144316:1416
9.Hellas Verona114349:915
10.Parma Calcio1142516:1514
11.AC Milán1141611:1513
12.Udinese Calcio114168:1813
13.Bologna FC1133515:1712
14.Turín FC1132611:1711
15.US Sassuolo1031618:2010
16.US Lecce1124513:2110
17.Janov CFC1122714:268
18.UC Sampdoria112277:198
19.Brescia Calcio1021710:167
20.SPAL 2013112187:187

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (196)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Před repre pauzou by mohl jít do čela zase někdo sympatický, tak snad vyhrajeme a Juve ztratí (ne že bych ztrátě s AC věřil ... )

Reagovat
Yzemi

Vzhledem k tomu, že jediný kdo může jít do čela je Inter tak i kdyby se to stalo, rozhodně to nikdo sympatický nebude!

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Dali byste šanci nalevo Dimarcovi? Rád bych viděl změnu na postu Brozovice, ale není kdo. Valera tam jen tak nestrčí.

Snad nás klasicky nesestřelí Salcedo

Forza Inter!

Reagovat
cresposuper

Preco nie, Asamoah je zraneny, Candreva je pravak a navyse hra stale a Biraghi je kopyto. Za Brozovica tam mas Sensiho, ale toho da Conte asi radsej vyssie.

Reagovat
Pinturicchio

Čekám tradiční těsné vízěství, s nějakou kontroverzí na konci, o které se bude ještě dlouho mluvit.

Reagovat
maras93

Proti nám se nemusíš bát o nějakou kontroverzi. Já čekám tradiční prohru. Paulito v týdnu nehrál, takže s formou naší obrany, od něj čekam alespoň 1 fíka.

Reagovat
Pinturicchio

No, čekám něco ve stylu Coppy nebo penalty na Dybalu.

Reagovat
maras93

Jak jsem napsal, tak bylo

Reagovat
Melchior

Ty vole, ta Itálie byla tenhle týden v Evropě fakt mimo...

Pak se nemáme divit, že tu náplava mele něco o slabý lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen tenhle týden, uz skoro deset let, krom Juventusu jsou všichni k smíchu.Absolutne nikdo vyjmkou Juve nemůže na vyhru v poharech pomyslet.Nebyt nas tak momentálně by si Italie o 4 tymech v LM mohla nechat jen zdát.Je to tragédie, vseci jen zvani a zlepseni nikde.Na co jsou ale konkurenti juve machri, to je hledani chyb u rozhodčích a reseni pytlovin.V tom jsou mistři světa.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
JozefJ

No jasné ešte že je Juve čo naposledy vyhral ligu majstrov pred 23 rokmi A medzi tým nik iný nemal lepšie výsledky v LM

Reagovat
10

nauč se číst

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chudačku, tady nejde o vyhru v LM ale o konzistentní výkony, Juve se pravidelně dostava mezi 8 nejlepších tymu.jsme v top 5 klubech s nejlepšíma vysledkama v evrope.Ale konkurence umi jen zvanit a na co se zmuze jsou rok co rok propadaky s prumernyma klubama evropy.Ja budu moc rad až nám v serii A začne někdo dělat uz konkurenci a v evrope s nema budou počítat ta jak s nama.To bude aspoň ukazatel ze liga jde nahoru.Ted je ale jen Juventus a zbytek průměrný kluby.

Reagovat
JozefJ

Však to vám nik neberie, aj keď mi je ťažko sa nato pozerať . Tiež je pravda že ostatným klubom v SA ,LM sa tak nedarí ako Juve ,ale nič netrvá večne . Vraví sa že výhra je výhra ,ale v lige vyhrávať nad priemernými klubmi o jeden gól ,no neviem .Skôr by som čakal rozdielom triedy alebo aspoň o dva góly . Dúfam že to tento rok nebudete mať také jednoduché a boj o scudeto bude otvorený do posledného kola.

Forza Inter

Reagovat
Largo

No jo, Juve v ty Evrope dela Italii vylozene skvelou reklamu

Ale uznavam, ze to je dlouhodobe jedinej tym, kterej je schopnej dostat se daleko, teoreticky az do finale.

Reagovat
The Krupy

Veď tá Bundesliga je na tom ešte horšie a diskusia je tam úplne kľudná, bez retardov. Nejakými výsledkami v Európe to fakt nebude, neviem kde sa práve v ČR a SR vzal tento retardovaný móres, ale prakticky v každej zahraničnej diskusii sa o SA baví s rešpektom, ako o jednej z top líg na svete, nijaká narážka na korupciu alebo čo, maximálne keď sa hádajú fanúšikovia Juventusu a Interu. Tá liga ide pomaličky hore, ak sa stabilizuje Inter a objaví sa ešte jeden klub, bude to ok.

Navyše z historického/celkového hľadiska môžu všetci lízať Serii A riť, pretože to bola dlhé roky najsilnejšia liga sveta a ešte aj bude

Reagovat
Yanek

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Lech

Reagovat
10

tohle už ale píšeme dost dlouho...nejde se omlouvat tím, že i BL a ostatní ligy nejsou úplně konzistentní

AS a Neapol něco uhrajou, ale taky bych v posledních letech čekal lepší výsledky, Lazio předvádí jeden trapas za druhým, Inter víceméně taky, minulou sezonu dojebou s PSV doma a letos to není o moc lepší, znovu tam mají trapný výbuchy, v EL pak zase vypadnou s nějakýma průměrákama...

Reagovat
DelPiero137

Pruser je, ze vzdy niekto iny zahraje nieco. O Neapol pod Carlettom mam vaznych strach. AS aj Inter maju velmi dobre zaklady, ale chce to trpezlivost a minimalne jednu sezonu aby sa stabilizovali.

EL je pruser, tam by som cakal konecne nejaky lepsi vysledok.

Reagovat
10

Neapol stagnuje, mám pocit, že se pod Carlettem po Sarrim vlastně vůbec nikam neposunula, spíš naopak. Navíc bude muset brzo nahrazovat Callejona s Mertensem, tam budou mít dost práce, do toho určitě přijdou odchody a budou to muset pořád doplňovat, což je společný i pro AS.

Reagovat
cresposuper

O moc lepsie to nie je, ale predsalen nejaky progres tam vidno, minuly rok sme na Barce nemali narok a doma s Tottenhamom sme to uhaluzili v poslednych minutach.

Reagovat
10

ano, minimální, ale už jsem letos čekal mnohem víc, ten oklepávací rok, kterej si teď dává Atalanta, už máte za sebou...

Reagovat
Pipo123

A čím to je podľa teba? Ako já sa nad tým snažím zamyslieť, hlavne u Lazia, prečo Lazio dokáže v Coppe hrať TOP hru proti AC, Interu či vám, hrať pozorne, zodpovedne, agresívne atd a potom príde EL a tam vyhoria proti slabším klubom? Já v tom stále vidím problém a to motiváciu hráčov, najlepšie bolo ako Immobile dával rozhovor po EL, namiesto toho aby riešil EL a ešte žijúcu šancu na postup tak na rovinu povedal že on sa chce kvalifikovať s Laziom do LM. Mne proste príde že tú EL vždy podceníme Nevrdím že hráči do toho nedajú všetko, ale nepríde mi tie výkony také sústredené ako v lige či v Coppe, jasne aj tam sa občas stane že team sa zosype, ale ak porovnám nasadenie v posledných zápasoch proti AC, Torino a Fiore a potom to proti Celticu tak tam je vidieť rozdiel. Vysvetliť si to neviem,

Reagovat
JozefJ

Podľa mňa je to najhoršie pred repre pauzou . Ty hráči asi myslia už na voľno abo čo sledujem to už dlho a furt dva zápasi pred prestávkou tie výkony či nasadenie na šľak trafenie . Asi najviac to je vidno na Brozovicovi keď je týžden pred repre pauzou hrá tak žeby sedel aj v horskej ôsmej lige na lavičke , alebo sú tak psychicky nastavený , neviem čo si mám o tom myslieť.

Reagovat
10

Nevím, kvalita jednotlivců určitě není na takový úrovni, ale to je celkem společný problém těch týmů za úplnou špičkou, možná je to tím specifickým stylem hry, který vyžaduje Serie A, ale v Evropě je potřeba hrát jinak, s tím se Itálie nesrovnala, hlavně z pohledu rychlosti.

Reagovat
Zark

ad to specificky styl hry. V tom mas pravdu! kdyz jsem videl inter s dortmundem tak se tam hraci interu kolikrat dostali jednoduchou klickou nebo spolupraci pres zalohu bvb, tam stacilo uz jen neco chytre vyymslet (dobra kolmice nebo klidne solo az k 16ce) ale misto toho jakoby podvedome naucenym signalem vratili mic kdesi na stopery a celou akci zpomalili. Proste v italii by v tom prostoru byl hrac a tak toho nevyuzili ...

jmenovite si vzpomenu na Candrevu nekdy kolem 55 minuty, ale bylo tam toho vic...

Reagovat
10

...stačí si vzpomenout, jak snadno a jakým způsobem si s nima vytřel prdel Max v první sezoně 3:0 u nich, přesně tím jednoduchým způsobem, který popisuješ

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tomu snad neveri uz vubec nikdo. Seria A ztratila lesk nekdy pred 10 lety

Reagovat
ED91

Reagovat
DelPiero137

Goly 95+ v sieti Rimskych kluvob vazne naserie.

Nadruhu stranu, vsetky tie goly 95+ (okrem toho zarezu AS doma) boli mega hrubkach obrany. Rovnako Inter a aj Juve. Tie obrany su nasmiech, to je zakladny problem celej SA.

Reagovat
snuff24

Jakože fanda Interu i já se musím zastat Juventusu, absolutně nechápu ten výsměch .Vždyť je to už posledních x let zachránce Itálie, bez něj by se na ni ve fotbalové Evropě snad už zapomnělo

Reagovat
The Krupy

Lorenzo Insigne, Allan a José Callejón se stali terčem nadávek fanoušků na dnešním tréninku, který byl sice uzavřen pro média, ale otevřen pro držitele klubových permanentek. Fanoušci měli nejen zmíněné trio označit za "žoldáky". Jediný hráčem, který si vysloužil aplaus byl údajně Belgičan Dries Mertens. V Neapoli to v poslední době vře, klub nevyhrál žádný z posledních čtyř zápasů. V Serii A klesl na sedmé místo, v Lize mistrů naposledy remizoval se Salcburkem 1:1. Po utkání pak hráči odmítli odjet na hotel, kde měli zůstat v tzv. "ritiru" až do víkendového duelu s Janovem.

Ciao Taglia

Reagovat
Zark

dnes Láďa vs. Berardi tvle

Reagovat
Recoba Inter

Forza Inter, byť se neustále vymlouváme na únavu a úzký kádr, Hellas bychom měli bez problémů přejet. Neočekávám nějaký vysoký výsledek, bo hrají hodně zarputile co se týče obranné fáze, ale dva fíky bychom dát mohli a tentokrát to udržet, hrát až do konce. Ne jak proti BVB... Mají na to a bude to jen a jen v jejich rukách, byť to v jejich případě neočekávám snadné ani proti Veroně...

Reagovat
smazaný uživatel

Helas má nejlepší obranu v lize, na inter je i docela vysokej kurz

Reagovat
Recoba Inter

To mi nevadí.

Reagovat
cresposuper

Tak oni mali hlavne lahky los, zachvilku budu hrat o zotrvanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Brescia hra hadzanu, ked spravia 2 penalty za hranie rukou

Reagovat
lnterista

Co ten Tonali misto Brozovice? Slo by to?

Reagovat
cresposuper

Ja by som si Tonaliho predstavoval skor na podobnom poste ako hra Sensi. Taka atypicka mezzalla

Reagovat
Zark

Brescia si vymenou trenera pomohla

Reagovat
lnterista

Jde vam digi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak komu, prý se dost seká

Reagovat
smazaný uživatel

Mně úplně bez problémů ... Snad jen štve, že tam někdo neustále kliká na myš

Reagovat
lnterista

To byz toho uz nebylo ono

Reagovat
Koubinhor

kouse se mi to

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Úvod zatím solidní tragédie, podobně jako s Parmou

Reagovat
lnterista

To je fakt komedie ta italska

Reagovat
smazaný uživatel

A v druhem polocase by to chtelo stejne nasazeni jako v druhem polocase proti drtmundu a bude vystarano. Je to hnus velebnosti jdu

Reagovat
smazaný uživatel

Do gólu to bída byla, od gólu zápas na jednu branku ... To tam spadne a dnes to urveme, nemůžeme to Juventusu dělat až tak jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chce to dat gol a ne jeden , zacina to byt trapas a conte ztracii pudu pod nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepřeháněj ...

Reagovat
EXoRcIsT

Co ten komentator na Digi hra solitaire alebo naco to tam furt klika s myskou

Reagovat
Koubinhor

barella

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je vestsi kokot jak kilimandzaro.

Reagovat
cresposuper

Ty si najvacsi

Reagovat
smazaný uživatel

Barella je inde, je to proste pán hráč.

Reagovat
mastakillah

Tohle jako zase není faul?

Reagovat
mastakillah

Tohle zase není faul na Di Lorenza? Vážně už no comment

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC zabrat a obrat ty merdy o body!!!

Reagovat
Pinturicchio

Trénovaní Juventusakem, spoléhat se na městského rivala, tradičně žádná úroveň. A merda je tvoje mikropero.

Reagovat
smazaný uživatel

je skvělý jak ten Juventus hájíš

Reagovat
smazaný uživatel

AC nemá bohužel nejmenší šanci ani na bod v současné chvíli..

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Já sleduju trochu jiný

Reagovat
Pipo123

Šéf italských hráčských odborů Damiano Tommasi si myslí, že je na čase, aby italské kluby upustily od tradičních soustředění uprostřed sezony. Tzv. "ritiro" obvykle přichází ve chvíli, kdy se mužstvům nedaří podle jejich představ. Hráči pak tráví čas mezi tréninky a zápasy mimo své rodiny v tréninkových centrech či hotelech. "V Itálii panuje zvláštní představa, že když spíte na hotelu se svými spoluhráči, tak potom budete hrát lépe. Myslím si, ale že to je ale dávno překonaná věc. Klid naopak hráči najdou mezi svými nejbližšími," prohlásil Tommasi. Velký rozruch v Itálii vyvolalo, když hráči Neapole po utkání Ligy mistrů odmítli odcestovat zpátky na týmový hotel a rozhodli se v "ritiru" před zápasem s Janovem nepokračovat. (football-italia.net)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dobrej fotbal jsem v Itálii dlouho neviděl.. Pusťte si Cagliari, poteče vám slina

Reagovat
Zark

nesmis koukat jen na Juve...., ale fiorentina jim to dost usnadnuje.. ti se taky hecnou vzdy jen na nas

Reagovat
sankakofi

Cagliari zatiaľ veľká paráda, no Violy mi je celkom ľúto - to platí tak pre dnešok tak aj pre celú prebiehajúcu sezónu

Reagovat
HugoBoss27

AS

Reagovat
CHONG

Co to Cagliari, to se tak zvedli příchodem Radjy?

Reagovat
Stana95

to není jen Radjou

Reagovat
CHONG

A k čemu všemu tam v létě došlo?

Reagovat
sankakofi

No predali Barellu ale prišli najmä Radja, Nandez, Simeone, Rog.

Reagovat
GEGE

Hlavně dobrý kouč...Práce Marana je dlouhodobě na velké úrovni...

Reagovat
Largo

Přesně. Chce to čas a klid. A hráčská kvalita se dostavila., tým dozrál.

Reagovat
Stana95

dotáhli Nandeze a k tomu hostovačky Radja, Olsen, Rog, Simeone a Luca Pellegrini no a podle všeho si to sedlo naprosto parádně je to vidět jak předváděnou hrou, tak výsledkově

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Patric, Ramos, Acerbi - Lazzari, Milinkovic, Leiva, Alberto, Lulic - Correa, Immobile

Reagovat
KillSwitch

Nainggolan dnes 1+3 tie jeho bomby spoza 16-tky žeriem

Reagovat
Gimme

Jeho odchod mě nikdy nepřestane mrzet...

Reagovat
Frantszek

Reagovat
KillSwitch

V AS to bol klucovy hrac...este teraz by som ho zobral spat...Inter mu proste nesadol

Reagovat
Furia Ceca

To nebylo podle mě tím, že mu to nesedlo... On je prostě srdcař, kterej musí hrát za tým, kterej miluje, což je Cagliari a AS. Všude jinde podle mě bude poloviční. Tak jako v Interu.

Reagovat
Largo

Reagovat
Frantszek

thug life

Reagovat
Stana95

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Kokoti, Ved zrušte to video, simulácia jak svina a on odpiska penaltu

Reagovat
lajka30

Ale větší komedie byla po tý penaltě.

Reagovat
Pipo123

To tiez Nechapem, ako keby si uvedomil co za picovinu odpískal

Reagovat
Lech

Jedinou fotbalovou vec jsem zatim nevidel. Otresnej fotbal

Reagovat
Lech

Btw, Florenzi uz asi jen jako 3. volba na praveho beka

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Slabý polčas. Rovnako ako prvý polčas v Nemecku. Tam to už bolo ale herne v druhom lepšie, i keď sa prehralo. Najmä Džeko s Pastorem vyzerajú, že už toho majú plné zuby, potrebovali by oddych. Situácie, ktoré by inak vyriešili s prehľadom, totálne doserú. Ďalší problém je vypojenie stredovej dvojky z hry. Parma tam má pri nich vždy troch hráčoch. Chcelo by to nejak zmeniť ten prechod do útoku, takto tam Veretút stojí v obkľúčený dvoch hráčov a nemá kam ísť. Veľmi zaujímavé akcie tam mal ale Kluivert a jeho práca pre tím je ukážková.

Pome to urvať!

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Mám obaja gól v zápase AS, no futbal jak v anglickej divízii

Reagovat
Pipo123

Mattia Sprocati Laziale

Reagovat
Frantszek

se poseru.to už jsem věděl deset sekund, že to bude gol. Tam nechali ve vapně uplně bez povšimnutí dva hráče už když šel balon na tu lajnu.....to nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč boha zas hraje na tom podhrotu Bernardeschi, jsou tri daleko lepsi varianty, Costa,Dybala,Ramsey a on zas hraje ten nejmin peroduktivni.Ja tam proste vidím pod Ronckem a Pipitou Dybalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je Sarri kokot. Toho komu napadlo ho ustanovit za manazera Juve, by som nakopal poriadne do vajec.

Reagovat
PP

ještě vám mohl prodat Dybalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Paula NESAHAT!

Reagovat
Lech

Chaos jak za starejch hipsterskej casu zaslouzena prohra

Reagovat
KillSwitch

slabota..jednotvárny prechod do útoku..každá jedna akcia vyzerá rovnako...Kluivertovi by som jednu naj*bal za to jeho sebčenie...podávam už 10 rokov ale 1.26 kurz 2X je to najnižšie čo mi odišlo

Reagovat
kaja900

Nesmís sázet podle toho komu fandis.. já takhle dřív sazel na Real jen proto že sem jim fandil jinak temhle kurzum se uz radši vyhejbam, pak to akorát naštve kdyz to pojebe takhle nizkej kurz

Reagovat
kaja900

Co to Juve blázní.. na lavičce Dybala i Costa koukám, přitom Bernardeschi celkem slabota co sem ho párkrát videl a taky by Sarri mohl někdy Ronalda nechat odpočívat, poslední 2 sezóny u nás mu prospělo kdyz měl občas volno, potom mu to víc střílelo

Reagovat
smazaný uživatel

Je divná ta sestava

Reagovat
Melchior

Ronaldo dnes rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

o osude Sarriho

Reagovat
Melchior

Těžko říct, jak to s ním teď ve skutečnosti je

Reagovat
10

Sarri ven!

Reagovat
Morgue

Neverím svým očím. Nasazení prozatím nejlepší za poslední 4 roky. Jen gól tomu chybí. Perfektní půle. Samozřejmě nám dost pomáhá i Juve. Kluci držte se. Takový AC se mi libí.

Reagovat
sankakofi

Berna je hviezda

Reagovat
kaja900

Po hodně dlouhý době koukám na italskou ligu.. nevím jestli to je vyjmecne, ale zatím těžká nuda samá nepřesnost u obou týmu.. a jinak, myslel sem že Sarri hraje utocnej fotbal, tohle je takový nijaky

Reagovat
Morgue

Neví na jaký zápas se díváš ty, ale podle mě je v každém zápase dost nepřesností. Jinak by každý zápas končil okolo 10 branek. Je logické, že né vše se podaří obzvláště u tak vypjatého zápasu. Ovšem je pravda, že se dost padá.. nevím co tam mají za trávník..

Reagovat
kaja900

Nevím no, spis sem od toho asi čekal moc celkově tomu chybí nějaký větší šance.. ale třeba se to rozjede ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to nas nejslabší vykon, zatím.Ale naše výkony mají poslední měsíc sestupnou tendenci.Osobne vidím problém i v Ronaldovi, podle me by ho Sarri nechal i sedět ale na to nemá koule.

Reagovat
kaja900

Ronaldo by to potřeboval no, jemu vubec neprospívá hrát každej zapas.. stačí třeba jednou za 4 zapasy mu dát volno pokud je zápas každý 3 dny a odpocatej to zas rozjede takhle to měl aspoň v Realu no..

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to trosku sedat do hry co hrabal Allegri, ale i tak bych Sarriho nechal, chce to víc pestupovych oken aby si trenér mohl dotáhnout hráče kteří budou chápat jeho fotbal.Tihle co tam jsou nikdy nebudou hrat ten aktivní fotbal jako City,Liverpool atd.Sarri by urcite chtěl hrat to co tehdy s Neapoli s tím rozdílem vetsi kvality.Ale profesory fotbalu uz nepredelas.

Reagovat
Pipo123

Neviete porazit tragické AC? Co vy chcete robit v LM? No fuj taky hnus hrat a mat k dispozícii 300 miliónový káder

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieme porazit slabucke milano, ale potom vyradime nějakou Barcu,nebo Real.Ale vy mezitim vybuchnete s tobolem kostanai.trapacik

Reagovat
Kluivert9

To dřív vypadnete s Ajaxem...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než s AS Řím..

Reagovat
Kluivert9

Ten tam nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pochopil si to

Reagovat
Koubinhor

vzdyt oni to v te evrope zachranuji

Reagovat
10

takhle hrozně Max s AC nikdy doma nehrál, matně si vzpomínám na tak špatnej výkon pod ním, čímž jsem řekl úplně všechno

Reagovat
10

Ronaldo je absolutně uvařenej už několikátej zápas v řadě, neudělal nic dobře tak měsíc a Sarri ho stejně bude pořád stavět, přestože Dybala v týdnu odpočíval a tým je bez něj bezradnej? To současný ofenzivní trio je navzájem naprosto nekompatibilní.

AC má logicky víc energie, mají mladej kádr, v týdnu nehráli, nemuseli se vracet z Moskvy...ale to stejně není omluva takovýho výkonu.

Reagovat
DelPiero137

U nas to nie je primarne o kondicke. Kombinacia hracov a stredu pola je priserna. Dnes tam nebol hrac co by nepokazil 4-5 jednoruchych prihravok na 3m.

Pritom ma moznost vystriedat komplet stred pola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo šel neskutečně výkonnostně dolu. Je sice hezký, že si dělá mediální obraz vyhlášeníma, že "věk je jen číslo" a že se cítí v nejlepší kondici jakou kdy měl, ale přijde mi, že to co v Realu normálně dával, mu tam teď nepadá.

Musí z toho být otrávenej i on sám

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom dobry vysledok nato ze hrame 9 proti 11tim. Matuidi s Bernou by si nezasluzili hrat ani v Juve Stabia...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sa sam o loptu obral

Reagovat
10

impotence Berny je neskutečná, on nevytvoří nic, střílí 5+ metrů vedle brány, v šanci mu míč uteče...

Reagovat
smazaný uživatel

a nikomu nenahraje

Reagovat
Visca el barca

Ronaldo ne zralý na přestup do MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je dole a konecne bol aspon z casti vypiskany...

Reagovat
smazaný uživatel

hra zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi?! Jednoznacne,.. To co predvadza nieje hodne ani sedenia na tribune,

Reagovat
Yanek

Aspoň, že hrajou noví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. A pls bud zraneny aspon na pol roka

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
10

On je prostě jinde, zvlášť proti AC

Reagovat
Zark

no jeste ze ho neprodali ti idioti paulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Vyrovnat!

Reagovat
Greny

Co ten Ronaldo? To se urazil a šel do šatny rovnou?

Reagovat
Zark

muže jit rovnou do prdele treba

Reagovat
smazaný uživatel

to ho zas dal dole a nebol zraneny? no tak to kristina nezvladne

Reagovat
Zark

takoveho co si mysli, ze je vic nez klub tam nepotrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Sarri urobil nieco dobre! Pred par zapasmi ked hrala Kristinka picu, tak som pisal, ze preco ho Sarri neda dole a jeden fanatik od Ronalda mi tu napisal, ze velky CR7 sa nestrieda. :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri ako ukazal, ze gule ma 1x este ok, ale 2x po sebe ho vystriedat

Reagovat
Ed_Hazard

Nerozumiem tomu povyku okolo. Je to hrac ako aj dalsi 10 z jeho tymu na ihrisku. Ak je neviditelny a jeho pritomnost na ihrisku nijako tymu neprospieva, tak je normalne ze pojde dole. Za to sa nema co urazat. Ta nedotknutelnost je usmevna, Sarri

Reagovat
Reggie

"Za to se nemá co urážet", to jsi napsal úplně přesně. Ale kdo jiný, než fanoušek Realu ví, co je zač a že bude trucovat jako malý dítě. Sarri

Reagovat
Morgue

Je to krutý, ale když nedokážeme ty vyhrané balóny přetavit v přečíslení a přímé ohrožení branky, tak nám nějaké individuální schopnosti jsou celkem k ničemu a Juve zasloužene vede. Ovšem příjemná změna přístupu a výkonu z naší strany. Dřou a necháváme na hřišti dosavadní maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

9 z 12 zapasu vyhralo Juve o gol, to je hnus

Reagovat
Zark

vy byste bez messiho 9 zapasu z 12 prohrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ED91

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Ronaldo s platem 30 mio ročně není měsíc schopnej nahrát na 2 metry a ještě bude uraženej..?

Reagovat
Visca el barca

To je jak náš Luisito, káždá akce u něj končí a on se furt jen sere.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Ed_Hazard

To si si este nezvykol moj pekny?

Reagovat
10

ne, na to si určitě zvykat nebudu

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem, či budeš mať na výber. V opačnom prípade ti garantujem, že ťa pôjde jebnúť z jeho správania sa na ihrisku To jeho ego mi úprimne absolútne nechýba. Top hráč a profík akého široko ďaleko nie je, ale....je tam to ale.

Reagovat
10

tohle chování se v Juve nikdy netolerovalo, takže jsem spíš zvědav na reakci vedení, jak se k tomu postaví...tam pochybnosti v tomhle případě mám

Reagovat
smazaný uživatel

takze Ibra do Juve miesto Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Asi najlepší výkon AC keby tak hrali každý zápas sú v prvej polovici, Juve tradične o gól je tam väčšia kvalita na ihrisku a lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 minut s 4-3-3 sme dokazali viac ako za 70 s impotentnym Bernardeschim za utocnikmi. Snad to konecne trkne aj Sarrimu ze hocico je lepsie ako stavat Matudiiho s Bernou lebo toto je uz xyz lucky win. Podla mna by bolo idealne 4-2-3-1. Mozno aj ten curak by sa na kridle opat chytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne vykony brankarov, Wojto super, Gigio tiez nesklamal. Paulova dopbre umiestnenia strela je tazko chytatelna. Vydreta vyhra.

Reagovat
DelPiero137

Obrovske trapenie, spat ku korenom = calma a nakopnut to do prdele. Ziadny pokus udrzat loptu, Sarribal alebo nieco konstruktivne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to spíš Sarri

To mohl zůstat Allegri

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri ví co by chtě hrát, ale tihle hráči jsou pro jeho fotbal nepoužitelní a Ronalda posadit nemuže.Sarrimu bych dal čas ať si v přestupácích zvolí hráče které bude pro svoji hru potřebovat.Ono Matuidiho,Khediru,Ronalda a další už nikdo nepředělá.Dejme tomu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý ale není chyba ignorace Ramseyho, Cana, Mandžukiče..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey kdo ví jak to je zdravotně, Mandžukič to není hráč do stylu Sarriho a já ho nemusím taky, loni mě přímo deptal.Can ten mě mrzí..

Reagovat
DelPiero137

Sarri nemali ani v SCC ktovie aky kreativny stred pola. Pjanic, Khedira, Rabiot, Benta je dostatocna kvalita nieco vytvorit, len im to treba dovolit. Respektive dat pokynu kto ma co robit. Uz som alergicky na tie alibisticke a citelne prihravky na 3m dozadu alebo dlhy nakop do prdele ktory automaticky stratime.

Reagovat
Greny

Jorginho za 200 chcete?

Reagovat
smazaný uživatel

ani za 50

Reagovat
Greny

letos pod Lampardem asi nejlepsi hrac Chelsea.. strasne se zvedl jak nehraje pod Sarrim

Reagovat
svkmd

alebo si zvykol na anglicko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele