12. kolo
09.11.2019 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Neapol opět ztratila body, s Janovem remizovala 0:0

Neapol opět nezvítězila a její výsledková krize se prohlubuje. Carlo Ancelotti po remíze 0:0 rozhodně nebude mít klidné spaní. Jeho svěřenci měli více šancí, ale dobře bránící Janov zaskočit nedokázali. Remíza je pro výběr Thiaga Motty skvělým výsledkem.

Partenopei se nedaří a nedaří. Ztrácí v lize, ztratila i v Lize mistrů a proti o záchranu bojujícímu Janovu vyšla střelecky naprázdno.

Neapol se hned v úvodu zápasu řítila do velké šance a dokonce dala gól, jenomže Hirving Lozano se nacházel v době přihrávky v ofsajdu a radost Lorenza Insigneho byla předčasná. Kdo ale očekával další ofenzivní výpady Partenopei, ten byl zklamán. Janov v prvním poločase výborně bránil a dokonce měl i větší držení balónu. Carlo Ancelotti nemohl být s herním projevem svých svěřenců v žádném případě spokojen. Akce Grifonů byli spíše ojedinělé a ani Davide Ospina neměl příliš práce.

Bylo jasné, že se Neapol s bezbrankovým výsledek hned tak nespokojí a druhý poločas sliboval zajímavou podívanou. V 53. minutě nebezpečně vypálil Dries Mertens a Radu se zaskvěl výtečným zákrokem. Na druhé straně zase trefil jen stojícího obránce Pinamonti. Po hodině hry mohl Janov stadion San Paolo pořádně šokovat. Už překonaného Ospinu zachránil na brankové čáře stoper Koulibaly.

Neapoli to směrem dopředu stále nešlo a čas se pomalu a jistě krátil. Janov se bránil, ale sem tam se v jeho defenzívě vyskytly skulinky a toho mohl pět minut před koncem využít Maksimović, který trestuhodně netrefil prázdnou branku. Krátce nato byl v další velké šanci Lozano, jeho hlavičku k tyči Radu vytěsnil. Tlak Neapole gradoval a Janov stále odolával. Domácím se v nastavení nepovedlo ani vykoledovat si pokutový kop a jejich střelecké trápení ukončil závěrečným hvizdem sudí Calvarese.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele