Primera División - souhrn 7. kola

27.09.2013, 22:53, aktualizováno 30.09.2013, 23:54
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid vyloupilo Santiago Bernabeu a je stále bez ztráty bodu stejně jako Barcelona, která zvítězila na půdě Almeríe. Valencia potvrdila zlepšenou formu a zdolala Rayo. Nerozhodné výsledky se zrodily ve Valladolidu a San Sebastianu. Tři body v neděli získaly Getafe a Betis...

Granada CF - Athletic Bilbao 2:0

30.09.2013 22:00

Góly: 53. Youseff El Arabi (pen.), 61. Youseff El Arabi

Domácí celek zvítězil nad matným výkonem baskických Lvů, o oba góly se postaral dnes neúnavný útočník El Arabi. Pochvalu si ale zaslouží celé domácí mužstvo, zejména ve druhé půli soupeře jasně přehrávalo.

Utkání mezi Granadou a Bilbaem začalo přinejmenším velice rozvláčně, první větší šance jsme se dočkali až po deseti minutách. Domácí Nyom centroval do pokutového území, jeho pokus ale těsně před útočníkem El Arabim odvrátil obránce Gurpegi. Také Baskové se dostali do solidní šance, když si za obranu domácího celku zaběhl zkušený útočník Aritz Aduriz, jehož nepříjemnou střelu brankář Fernández vyrážel jen s obtížemi. Minisouboj v podání brankáře Fernándeze a útočníka Adurize dostal další pokračování o deset minut později, když Fernándezovi obránci zcela nezvládli ofsajd systém a nechali Adurize zakončovat. Jejich brankář ale vše napravil.

Nevýrazné tempo utkání pokračovalo i po půl hodině, až před koncem prvního poločasu se mohlo měnit skóre. To by ale rána levou nohou Markela Susaety musela mířit o pár centimetrů doleva. Granada oponovala střelou mladíka Diega Buonanotteho, jehož pokus z úhlu musel Gorka Iraizoz krýt.

Hned po rozehrání hosté z Bilbaa ukázali divákům, jak se brzy dostat k bráně. Jednoduchý nákop si na hranici velkého vápna zpracoval Susaeta a jeho technický pokus musel brankář Roberto Fernández krýt. Granada chtěla odpovědět obdobně, ale pozorná obrana baskických Lvů ji v prvních deseti minutách druhé půle k ničemu nepustila.

Když to domácímu týmu nešlo ze hry, na řadu přišly standardní situace. A rovnou ta pro brankáře nejméně oblíbená - pokutový kop. Baskové si ale na sudího Álvareze Izquierda budou ještě dlouho stěžovat. Jednak se jednalo o víceméně regulérní souboj o míč, který se navíc odehrál těsně za pokutovým územím! Co naplat, nervy ze železa prokázal El Arabi, a poslal svůj tým do vedení.

Zlepšit herní projev svého celku se pokusil střídající Iker Muniain, který vystřídal Gómeze. Do hry se dostal také žolík Oscar de Marcos, ofenzivní záložník zaujal místo Beňata. Ani dvojnásobné střídání však svěřencům trenéra Ernesta Valverdeho nepomohlo - na rohový kop si totiž naběhl Youssef El Arabi, který využil přizvednutí spoluhráče Diakhatého a hlavou skóroval!

Los Leones se trápili, zejména přechod do útoku v žádném případě nepůsobil harmonicky a lehce. Naopak Granada vedla o dvě branky a na jejím projevu bylo znát, že by ráda přidala další branky. Zejména dvougólový střelec El Arabi často napadal rozehrávku hostí. Po chybě stopera Mikela San Josého se dokonce El Arabi řítil sám na bránu Gorky Iraizoze, jeho tvrdou ránu ale zkušený brankář baskického týmu vyrazil.

Patnáct minut před koncem se málem Baskové dostali zpět do hry o body, ale de Marcos namířil svůj projektil jen nad břevno. Poslední minuty zápasu strávili hosté v křeči, domácím se díky dvoubrankovému náskoku dýchalo mnohem volněji.

Více informací k zápasu

Real Betis - Villarreal CF 1:0

29.09.2013 21:00

Góly: 36. Nosa Igiebor

Villarreal našel svého prvního přemožitele v Realu Betis, na jehož půdě prohrál 0:1. O jedinou branku zápasu se postaral záložník Nosa Igiebor, jenž v 37. minutě doklepnul střelu Verdúa. Betis si tak připsal svou druhou ligovou výhru a odlepil se ze spodních pater tabulky.

Hosté přitom měli jedinečnou příležitost posunout se v tabulce i nad Real Madrid, ovšem k tomu potřebovali zvítězit. Velký podíl na ztrátě žlutých ponorek měl brankář Betisu Guillermo Sara, který hned v úvodu utkání skvěle vychytal jak Gaspárovu střelu zblízka, tak i následnou dorážku Soriana Bruna. Domácí tehdy jen taktak vyvázli a nakonec se to ukázalo být jedním z klíčových momentů zápasu.

Betis se postupem času začal dostávat čím dál více do hry a Sergio Asenjo se měl co ohánět, aby udržel čisté konto. Nejprve si poradil s ranou Chicy a z následného rohu prokázal dobré postavení při hlavičce Amayi. Osm minut před koncem první půle však brankář hostující z Atlética Madrid musel lovit míč ze sítě. Álvaro Vadillo vystřelil chabě, ovšem ke štěstí domácích se zblokovaný míč odrazil k Verdúovi, jehož střelu sice Asenjo dokázal vyrazit, ale pouze před sebe. Největší pohotovost prokázal Nosa a s přehledem poslal Betis do vedení.

Ještě do poločasu měli hosté skvělou šanci vyrovnat, jenže Jonathan Pereira nedokázal svou akci dotáhnout do úspěšného konce a na gólmana Saru si nepřišel. Po změně stran se oba celky z odlišných důvodů snažily o průlom ve skóre, jenže ani na jedné straně koncovka nefungovala tak, jak by měla.

Místo pohledného fotbalu tak byla k vidění spíše šavlovačka plná žlutých karet. Jediné vyloučení se však týkalo kouče Villarrealu Garcíi Torala, který nedokázal potlačit své rozhořčení nad sporným verdiktem rozhodčího v případě pádu Aquiny v pokutovém území Betisu po zákroku Amayi. Jelikož se však v nastaveném čase pokutový kop nepískal, skončil už zápas výhrou andaluského klubu 1:0.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Getafe CF 0:2

29.09.2013 19:00

Góly: 73. Adrián Colunga, 90+2. Adrián Colunga

Getafe dokázalo vykrást stadion Espanyolu Barcelona a po výhře 0:2 se posunulo na osmou příčku tabulky. Mužem zápasu se stal Adrián Colunga, jenž dvěma góly v poslední dvacetiminutovce zařídil vítězství hostí. Espanyol si připsal již druhou porážku v řadě a zůstává mimo pohárové příčky.

První poločas opatrného utkání nepřinesl velké množství brankových příležitostí. Největší šanci promarnil už v 9. minutě útočník hostí Colunga, který se po přesné kolmici od Míchela ocitl tváří v tvář domácímu gólmanovi Casillovi. Pokus Colungy šel nicméně mimo tři tyče. Od 15. minuty byl lepším mužstvem Espanyol, nedokázal si ale vytvořit žádnou větší šanci.

I na začátku druhého poločasu byli více u míče domácí. Hosté se osmělili ve 49. minutě, když León tvrdou střelou prověřil Casillovu pozornost. Na kopačky hráčů Espanyolu se po 60. minutě začala vkrádat nervozita a hra se viditelně přiostřila. Žlutou kartu viděl domácí kapitán García a o sedm minut později i záložník Getafe Castro.

Diváci si na první branku zápasu museli počkat až do 72. minuty. Ke smutku většiny přítomných se však rozvlnila síť domácího týmu. Středem hřiště se hnal střídající Pablo Sarabia, jenž poté předložil perfektní pas Adriánu Colungovi na hranici ofsajdové linie. Útočník Getafe se nerozmýšlel a přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre - 0:1!

Domácí mohli odpovědět hned vzápětí. Hlavičku po standardní situaci Pizziho však z brankové čáry vyrazil Rafa. Poté pokračoval nemastný výkon Espanyolu a v závěru zápasu přišel ještě jeden úder Getafe. V druhé minutě nastavení kombinovali hosté úspěšně na pravé straně. Dobře hrající Pablo Sarabia se skvěle uvolnil a nacentroval před bránu Espanyolu. Přihrávku v tísni dvou hráčů nezachytil Castro. Míč se však dostal k úplně nehlídanému Colungovi, jenž nekompromisně propálil gólmana Casillu - 0:2!

Osud utkání byl zpečetěn. Getafe si z Barcelony překvapivě odvezlo všechny tři body díky prvním dvěma brankám v sezóně Adriána Colungy. Espanyol Barcelona si může spravit chuť v příštím kole proti Elche.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Elche CF 0:1

29.09.2013 17:00

Góly: 63. Javier Marquez

Elche si konečně připsalo tři body a poprvé ochutnalo příchuť vítězství. O výhře rozhodla jediná branka, o tu se ve druhé půli postaral Javier Marquez.

Hosté se chtěli zbavit pocitu křivdy, který v nich dlouho diskutovaný zápas proti Realu Madrid stále vyvolával. Elche v utkání s favoritem sice v nastaveném čase druhého poločasu srovnalo díky brance Richmonda Boakyeho, ale (sporně) nařízená penalta rozhodla o výhře Realu. Dnes se tedy hráči Elche chtěli soustředit pouze na dalšího soupeře.

A to se jim povedlo, i když se tři body nerodily snadno. První vážnější příležitost si vypracovali hosté díky ráně Gila, ale brankář Yoel předvedl skvělé reflexy a míč vyboxoval do bezpečí. Po prvních pěti minutách tempo hry opadlo a většina zajímavého dění se odehrávala ve středu hřiště. Nejčastějším spojencem obou obran byla nepřesnost v rozehrávce soupeře, brankáři obou celků mnoho práce neměli.

Yoel Rodríguez musel zasahovat až s koncem první půle, kdy na něj nebezpečně mířil hostující záložník Fidel. Po jeho sólu se ale španělský záložník netrefil nejlépe a umožnil vyniknout domácímu brankáři. Ani druhých pětačtyřicet minut dnes převážně neatraktivního souboje nepřineslo vyloženou šanci. Brankáře Yoela ohrozil pouze Manu Del Moral, jehož projektil ale neměl příliš razance. První vážná akce druhé půle se odehrála až po hodině hry, za to se ale jednalo o akci gólovou.

Záložník Javier Marquez dokázal divákům, že mu není cizí ani sprint, jímž překonal polovinu hřiště, ani technické zakončení. Jeho střela pronikla až za záda brankáře Yoela Rodrigueze a hosté mohli po dlouhé době slavit! Není divu, že po dalších dvacet minut se z hlediště ozýval převážně pískot. Domácí se totiž ve zbývajícím čase na vyrovnání nezmohli a tak si připisují další porážku. Kvůli ní se zatím ocitají na třinácté pozici. Elche stoupá na patnáctou...

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Levante UD 0:1

29.09.2013 12:00

Góly: 88. Jordi Xumetra

Osasuna nezvládla závěr zápasu s Levante a zbytečně ztratila všechny body. Prohra 0:1 znamená, že klub z Pamplony i nadále zůstává přikován ke dnu ligové tabulky, naopak hosté zásluhou Xumetry slaví šestý bodový zisk v řadě.

Domácí přitom po dlouhé pasáže hry měli navrch a vytvořili si dostatek příležitostí. Jako první v zakončení selhal Oriol Riera, a to hned dvakrát. Po nepřesné hlavičce z pěti metrů pak totiž útočník Osasuny špatně levačkou nakopnul míč z další dobré pozice. Do třetice sice Riera hlavou konečně trefil branku, ovšem brankář Keylor Navas dokázal míč vytáhnout nad břevno a stejně úspěšně si následně poradil i s ranou De Las Cuevase.

Ještě do poločasu na Navasovi ztroskotali také Armenteros a znovu Riera, na druhé straně mohl proti proudu hry poslat do vedení Vyntra, ovšem mířil nepřesně. Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Lotíes navázal se svými dvěma pokusy na Rieru a spol. a domácí začali čím dál více působit frustrovaně. Důkazem budiž hned sedm žlutých karet, které hráči Osasuny v zápase viděli. Levante vycítilo šanci k úderu a prostřednictvím Juniora Simaa ke gólu hned dvakrát nemělo daleko.

V závěru zápasu pak došlo ke všemu podstatnému. Lotíes ve vlastním pokutovém území srazil Rubéna a rozhodčí nařídil pokutový kop pro hosty. Brankář Fernández sice penaltu Diopa bravurně zneškodnil, jenže na dorážku pohotového Xumetry již byl krátký. Zmar Osasuny poté ještě dokonal střídající Cejudo, jenž v krátkém rozmezí uviděl dvě žluté karty a po deseti minutách pobytu na hřišti se musel znovu pakovat. Levante zůstává od úvodní prohry na Nou Campu neporaženo a začíná atakovat pohárové příčky, Osasuna naopak drží předposlední pozici jen o skóre před dvacátým Rayem.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Atlético Madrid 0:1

28.09.2013 22:00

Góly: 11. Diego Costa

Hráči Atlética Madrid zvítězili na půdě favorizovaného Realu Madrid 0:1 díky gólu Diega Costy z 11. minuty. Tým pod vedením Diega Simeoneho tak přepsal novodobou historii svého klubu. Hosté totiž slaví první vítězství nad bílým baletem v Primera División poprvé od svého návratu z druhé ligy v roce 2002. Úspěšně tak navázali na výhru z letošního května, kdy ve finále Copy del Rey svého rivala přehráli gólem v prodloužení.

Obě mužstva začala utkání velmi svižně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. I když měl domácí Real o něco více ze hry, skóre otevřeli rojiblancos. V 11. minutě rozehrával Real poněkud kostrbatě na vlastní polovině, di María chyboval při převzetí přihrávky, čehož využil Koke, jenž skvěle vysunul nabíhajícího Costu. Ten tváří v tvář Lópezovi nezaváhal a placírkou zajistil Atléticu vedení 0:1! Costa si připsal první ligový gól do sítě Realu a celkem již osmou branku v sezóně.

Real s vývojem skóre pochopitelně nebyl spokojený a po obdrženém gólu zvýšil obrátky. Ve 23. minutě měl na hlavě srovnání Karim Benzema, přesný centr od di Maríi umístil k pravé tyči Courtoisovy brány, gólman hostí však výtečně zasáhl a vytlačil střelu na roh. O čtyři minuty později se vydařená spolupráce di María - Benzema opakoval podruhé, francouzský útočník ale zamířil hlavou nad.

Hned z protiútoku zahrozilo Atlético, Villa v těžké pozici ale branku netrefil. Z následného rohu se před Lópezem zjevil nikým nehlídaný Miranda, který ale nenapodobil svou gólovou akci z minulého vzájemného utkání, když svou hlavičku poslal nad bránu domácích. Kouč hostí Simeone jen sepjal ruce a podíval se do nebe, taková šance by se měla proměňovat.

V dalších minutách byly na hřišti k vidění spíše ostré osobní souboje, které vedly ke třem žlutým kartám. Ve 42. minutě se po rohovém kopu Atlética ještě dostal k hlavičce kapitán hostí Gabi, López jeho střelu se štěstím vyrazil a poradil si i s nepříjemným dorážením Costy. Následná ostrá výměna názorů mezi Costou a Lópezem naštěstí pěstním soubojem neskončila. Nervózní a vyhrocené utkání tak po prvních pětačtyřiceti minutách vyznívalo lépe pro Atlético.

Na začátku druhého poločasu naskočili do hry za Real Gereth Bale a Luka Modrič, kteří přinesli jednoznačné oživení herního projevu domácích. Bílý balet svého soupeře přehrával, avšak vytvořil si jen minimum vyložených příležitostí. Atlético spoléhalo hlavně na rychlé protiútoky, které nejčastěji táhl Diego Costa. A byl to právě brazilský forvard, kdo mohl opět přepsat skóre. V 61. minutě se na Lópeze řítil prakticky osamocen, López však podobně jako v zápase s Villarealem držel svůj tým skvělými zákroky nad vodou.

Střídající Bale se předvedl ve výborném světle, když hned z dalšího protiútoku zařídil standardní situaci jako šitou na míru pro Christiana Ronalda. Portugalský kanonýr však své pověsti v 62. minutě nedostál, když mířil vysoko nad. Pořádné horko bylo před bránou hostí opět v 71. minutě, kdy Ronaldovu nebezpečnou střelu jen s obtížemi vyrazil Courtois k Modričovi, ten pohotovou střelou z voleje mířil mimo tři tyče.

Zhruba od 75. minuty to vypadalo, že Atlético lehce ztrácí síly. Real s přehledem hatil Costovy protiútoky a dominoval i v osobních soubojích, nicméně blíže gólu se dostali opět rojiblancos. V 81. minutě vyrazil López centr z levé strany pouze k volnému Kokemu, jenž technickou střelou orazítkoval břevno brány Realu! Domácí se nenechali zahanbit a o tři minuty později předvedli parádní fotbalovou akci. Khedirův vysoký centr z pravé strany se dostal přes pokutové území Atlética až k nehlídanému Álvaro Moratovi, jehož krásnou střelu nůžkami však Courtois neméně efektním zákrokem vytlačil na rohový kop.

To už ale Realu teklo do bot. Simeone v posledních minutách chytře natahoval čas našetřenými střídáními a hra se stále více kouskovala. Poslední slibnou šanci zápasu ještě spálil aktivní Morata, k němuž se dostal odražený balón od Benzemy. Moratův pokus z úhlu ale trefil ke smůle domácích pouze boční síť.

Atlético to tedy dokázalo! Svěřenci Diega Simeoneho udrželi díky vynikajícímu týmovému výkonu jednobrankový náskok a zůstávají v letošní sezóně bez ztráty jediného bodu. Real po domácí porážce ztrácí na čelo tabulky už pět bodů.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Sevilla FC 1:1

28.09.2013 20:00

Góly: 66. Antoine Griezmann - 18. Jairo

Sevila se Sociedadem pokračují v letošních nevýrazných výkonech a po výsledku 1:1 nadále čekají na svou druhou ligovou výhru v sezoně. Jako první udeřili hosté zásluhou Jaira Sampeira, ovšem v druhé půli vyrovnával Antoine Griezmann. Na víc se však Sociedad nezmohl navzdory drtivému tlaku proti oslabenému soupeři.

Sevilla přitom začala přesně tam, kde skončila v minulém kole. Po výhře 4:1 nad Rayem Vallecanem určitě trochu spadl tlak z Unaye Emeryho i celého klubu a hned v první pořádné šanci na půdě Sociedadu se andaluský klub prosadil znova. Letní posila Jairo skvěle zpracovala dlouhý nákop a chytře přehodila bezmocného brankáře Brava. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1, byť Sevilla ještě v první půli měla skvělou šanci své vedení zvýšit. Piotr Trochowski však v klíčové chvíli selhal.

Sociedad po přestávce vypadal o poznání nabuzeněji a nebezpečněji. Carlos Vela ještě se svým pokusem těsně neuspěl, když jeho hlavička z 56. minuty skončila pouze na tyči. Na druhé straně musel Bravo bravurním zákrokem podržet svůj tým na dostřel při ráně Jaira. O sedm minut později se to ukázalo jako klíčové, neboť Velův centr zachytil Griezmann na zadní tyči a nadvakrát procpal míč do sítě.

Závěr zápasu byl již v režii domácích, zvláště když stoper Sevilly Cala uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hřiště. Přesto se už skóre nezměnilo, poslední šanci zápasu nedal aktivní Vela, jenž na zadní tyči mířil pouze vedle.

Více informací k zápasu

UD Almería - FC Barcelona 0:2

28.09.2013 18:00

Góly: 21. Lionel Messi, 56. Adriano Correia

Katalánský obr si v Almeríi poradil a dotáhl vedení do zdárného konce. O úvodní branku se postaral Argentinec Lionel Messi, který ale pro zranění musel střídat. Hosty jeho ztráta nijak mrzet nemusela, i bez své nejzářivější hvězdy totiž Alméríi udolali. Druhou branku přidal obránce Adriano.

Sedmé kolo španělské Primera División má v sobotu večer na programu madridský šlágr, který budou hráči Blaugranas sledovat s klidem. Minimálně jeden z dvojice pronásledovatelů totiž večer ztratí nějaké body. Barcelonu čeká v týdnu utkání Ligy Mistrů na půdě skotského Celticu, do kterého možná fenomén Messi nenastoupí. Argentinský kouzelník musel už po půlhodině střídat kvůli svalovému zranění.

Do náznaku první šance se dostal domácí záložník Suso, centr mladíka z Liverpoolu musel brankář Valdés vyrážet na rohový kop. Stejně se vedlo také Andrési Iniestovi, který zpoza vápna zkoušel své štěstí. Brankář Esteban si ale s jeho projektilem poradil. Barceloně se v úvodní části zápasu nedařilo kombinovat tak, jak by si trenér Gerardo Martino představoval, což slouží pro obránce Almeríe coby kompliment.

Přesto se hosté ujali vedení. Po dvaceti minutách se uvolnil hvězdný útočník Messi a jeho přesná rána levou nohou s pomocí tyče skončila za zády bezmocného Estebana. O osm minut později se ale střelec první branky zranil a jeho místo musel zaujmout záložník Xavi. Do větší šance se dostával španělský útočník Aleix Vidal, který si dokázal poradit hned se dvěma hráči. do třetice mu to už ale nevyšlo a brankář Valdés mohl na chvíli odpočívat. Ne nadlouho, protože první poločas uzavřel tvrdou ranou Rodri Ríos. Španělský reprezentační brankář však míč za svá záda nepustil a do kabin mohli jít spokojenější favorizovaní hosté.

Domácí hráči dobře bránili v kombinační hře Barcelony, to ale platilo pouze do šestapadesáté minuty. Andrés Iniesta našel na levé straně aktivního Cesca Fábregase, nahrávka bývalého kapitána londýnského Arsenalu oslovila Brazilce Adriana, který tečoval míč do brány - 2:0 pro hosty.

Od té doby již Barcelona mohla zvolnit a v poklidu kombinovala na polovině soupeře. Domácí Almería nenašla dostatek sil ani schopností, aby favorita potrápila. Z velké dálky zkusil vypálit střídající Ramón Azeez, ale nastřelil pouze stínícího obránce. Se stejným výsledkem se potázaly také střely záložníka Sergia Busquetse a beka Adriana. Unaveného Chilana Alexise Sáncheze vystřídal mladík Cristian Tello, ani jeho rychlé nohy ale v nastaveném čase druhé půle míč za Estebanova záda nedostaly. V závěru zápasu Iniestovo místo zaujal mexický záložník Jonathan dos Santos. Poslední akci utkání měl na svědomí Dani Alvés, jeho tvrdá rána z úhlu však brankáře z míry nevyvedla. Favorit z Katalánska v poklidu uhrál tři body a slaví první místo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Rayo Vallecano 1:0

28.09.2013 16:00

Góly: 37. Jonas

Valencie je na vítězné vlně. Po smolném začátku sezóny zaznamenali svěřenci Miroslava Djukice již třetí vítězství v řadě, tentokrát zdolali na svém hřišti tápající Rayo Vallecano 1:0. Hosté po šesté porážce v řadě zůstávají na dně tabulky.

Utkání rozhodně nezačalo ve zběsilém tempu. Hosté se soustředili především na obranu a dobře napadali domácí rozehrávku. Po půlhodině hry se však do stoprocentní šance vřítil domácí Jonas, jenž sice překonal brankáře Rubéna, ale pokus brazilského útočníka vykopl z brankové čáry jeden z obránců. O dvě minuty později už ale Jonas domácí fanoušky rozveselil. V 37. minutě se Valencii vyplatilo vysoké napadání hráčů Vallecana, když Jonas vystihl přihrávku obránce Saúla a po individuální akci skvěle propálil Rubéna - 1:0!

Zasloužené vedení si domácí v druhém poločase v pohodě hlídali. Vallecano sice podalo zlepšený výkon, ale obrana Valencie byla pozorná a nepustila hosty prakticky do žádné větší příležitosti. Ani střely z dálky, kterými se Rayo pokusilo ohrozit branku soupeře, se většinou nevlezly mezi tři tyče a zbytek v pohodě vychytal brankář domácích Diego Alves.

Po skončení druhého poločasu si tak mohl domácí kouč Djukic oddechnout. "Konečně se nám začalo dařit v obraně, ale musíme zapracovat na dalších aspektech hry. Viděl jsem, že dnes měli mí hráči čistou hlavu a dokázali na hřišti plně realizovat pokyny, což je nesmírně pozitivní," okomentoval zápas trenér netopýrů.

Už podruhé v řadě vyhrála Valencie zápas díky trefě Brazilce Jonase, jenž svému týmu zajistil jednogólové vítězství v Granadě a nyní i v domácím zápase s Vallecanem.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Málaga CF 2:2

27.09.2013 21:00

Góly: 56. Javi Guerra, 64. Humberto Osorio - 24. Roque Santa Cruz, 76. Bartłomiej Pawłowski

Real Valladolid zvládl páteční předehrávku, a přestože prohrával s favoritem z Málagy, ve druhém poločase dokázal srovnat. Málaga se díky jednomu bodu usazuje na dočasné sedmé pozici, Real Valladolid je třináctý.

Už ve druhé minutě se před domácím Valladolidem otevřela první velká šance na otevření skóre. Útočník Humberto Osorio si naběhl mezi obránce, jenže jeho hlavička po centru z pravé strany mířila vysoko nad. Po deseti minutách se v dresu Valladolidu snažil prosadit Valdet Rama, ale brankář Willy Cabarello mu včasným zákrokem akci překazil. Rama posléze našel dobrou nahrávkou nabíhajícího Javiho Guerru, jenže jeho rána z voleje mířila o dva metry vedle.

Nedáš - dostaneš. Hostující tým dobře bránil nebezpečné akce domácího celku a sám se dostal do vedení. Roque Santa Cruz oklamal ofsajdovou past, a po přesné nahrávce Tissoneho v souboji proti brankáři Diegovi Marinovi nezaváhal. Poslední slovo v prvním poločase měli hosté, záložník Ignácio Camacho ale napálil míč o pár centimetrů vedle pravé tyče brankáře Marina.

Pět minut po změně stran se do zajímavého zakončení dostal Kolumbijec Humberto Ossorio. Na centr z levé strany si útočník Realu Valladolid naskočil nikým nehlídám a hlavou poslal míč o pár centimetrů vedle. Neuběhla ani hodina hry, když se Real Valladolid dočkal srovnání. Německý záložník Patrick Ebert posadil centr přesně na hlavu Javiho Guerry a na jeho zakončení nestihl brankář Willy Caballero nijak reagovat - 1:1.

Radost domácího celku se zvýšila o pár minut později. O obrat se postaral Humberto Ossorio, jenž bezvadně uklidil Ebertův roh do kouta Caballerovy brány. Domácí mohli zvýšit po opětovné spolupráci Eberta s Ossoriem, ale kolumbijský útočník se nacházel v ofsajdovém postavení. Dvacet minut před koncem se na hřiště podíval mladý polský útočník Bartlomiej Pawlowski. Toto střídání se hostům vyplatilo skvěle - centr Ignácia Camacha si Pawlowski jedním dotekem zpracoval a tím druhým druhým z otočky prostřelil brankáře Marina.

Hosté se mohli dokonce ujmout vedení - deset minut před koncem se málem prosadil Mounir El Hamdaoui. Jeho střela ale orazítkovala Marinovo břevno. Do konce utkání už oba celky udržely remízový výsledek, větší radost z něj ale mají hosté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona770024:521
2.Atlético Madrid770019:521
3.Real Madrid751114:716
4.Villarreal CF742112:714
5.Athletic Bilbao740312:1212
6.Valencia CF740310:1012
7.Espanyol Barcelona732210:911
8.Getafe CF73139:1010
9.Levante UD72416:1110
10.Málaga CF723211:69
11.Real Betis72237:78
12.Granada CF72235:58
13.Real Sociedad71426:87
14.Sevilla FC713311:136
15.Celta Vigo71337:106
16.Real Valladolid71336:96
17.Elche CF71336:106
18.UD Almería703410:173
19.CA Osasuna71065:133
20.Rayo Vallecano71065:213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (311)

Přidat komentář
db18

Roque

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
blaugrana

Škoda, že som to nefukol na tiketik.

Reagovat
Dominator

Mna Valladolid trochu prekvapil, viac som veril Malage.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bol ten hrozný nepohyblivý výkon z jara s množstvom prihrávok a každý útok hneď zastaviť a prihrať naspať (hádzaná). No každý zápas nemôže byť posvätený tak snáď hráči pošetrili sily, pretože toto bola povinná profesorská jazda, keď hráči buď mysleli na ten rekord alebo chceli držať loptu a nedať novinárom šancu na trápne otázky.

V druhom polčase som iba čakal kedy tam Tata pošle Neymara, aby sa začalo niečo dať a bohužiaľ som sa nedočkal ani jedného.

Hodnotiť nie je čo, ale titul o najneviditeľnejšieho a najzbytočnejšieho hráča zápasu vyhráva s prehľadom Cesc.

3 body potešia a teraz čakať ako dopadne derby madrileňo.

Reagovat
monty25

Dneska jsem se díval na Barcu tak trochu jedním okem... Velká škoda, že se zranil Messi, který dal krásný gól. Bez něj už to pak nestálo za moc a troufám si říct, že do konce 1. poločasu byla aktivnější Almería... Druhý poločas už jsem tolik neviděl, ale po tom gólu Adriana už to asi bylo v pohodě.

Tak hlavně, ať je Messi brzy v pořádku!

Reagovat
Phillipinho

Musim rict, zr je vybornej ....skvela klicka,driblink centr

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, ale asi jsem ani o nic nepřišel.

Reagovat
blaugrana

O výkon Bartru, ktorý bol najlepší z obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá vyložit dvěma způsobama. Byli ostatní tak hrozní, nebo on tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom polčase bol jednooký medzi slepými, ale v druhom polčase pridal aj výpady do útoku a preto bol vidieť ale poväčšinou hral na istotu a Alméria bola v druhom polčase neškodná a my sme hrali hádzanú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda zranenia Lea, snad sa dá čo najskôr dokopy hlavne to neuponáhlať. Inak to bola velká nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

...a samozrejme výborný Bartra.

Reagovat
smazaný uživatel

jebem tvojho lea

Reagovat
smazaný uživatel

V týdnu jeden na Celtic. Je možná dobře, že z těma naspeedovanejma kopáčema hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca nepomohol a real nam zdochol

Reagovat
Chlupatá máma

♥Atleti♥ campeones 2013/2014

Reagovat
madridcan

Skoda slov

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Carlo

Reagovat
frankiefcb

Jooo. Já to říkal, že mám dneska tušení a že to vyjde a ono to nakonec vyšlo. Real jsme v podstatě k ničemu nepustili, ale škoda, že se neproměnili ty šance. Ale i tak nádherný večer!!!!

Reagovat
10

1:0 je pro Real ještě hodně přívětivý, mohlo to být klidně o čtyři...

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti výborně

Reagovat
-Carles-

Tabulka

Reagovat
CubONE

Courtois komedia nakoniec.

Reagovat
smazaný uživatel

a co tam udělal? já už jsem to vypl..

Reagovat
smazaný uživatel

Když bral míč do ruky a Bale na něj dotíral, tak mu vyklouzl za čáru. Vzápětí se tam válel, jako kdyby mu Bale ukopl ruku.

Reagovat
CubONE

Zdrzoval, mal loptu pri nohach, nacahoval sa po nu, smykla sa mu, Bale tam dal nohu a odrazil loptu za ciaru (dotyk Courtoisa), na co sa Courtois zvalil na zem a krical ako keby mu odrezali ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda podvodu s Elche, + 7 na real by bolo lepsich, ale aj tak

Reagovat
cristiano.K.

rozhodnuto o titulu v září?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je otřesná. S touhle hrou jsme neměli na Atlety, sotva na Barcu. Ani ten zápas s Barcou nechci vidět. Musíme jen věřit.

Reagovat
madridcan

Perez mal investovat do Pepeho, aby bol rozhodca. Niekto nahra - Pepe zdvihne ruku. Nejaky suboj- Pepe zdvihne ruku. Hocijaky suboj v pokutovom- Pepe zdvihne ruku. Grgnem si v bare- Pepe zdvihne ruku. On nato sice nevyzera, ale bol urcite najlepsim studentom. Ked sa profesorka pytala, kto chce odpovedat, tak Pepe zdvihol ruku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ramos proti BVB.... Tam mi to strašně vadilo

Reagovat
zidane78

Pepe je kapitola sama o sebe ale tento "vykon" je uplna hanba.Ty chlapci absolutne nevedeli co maju hrat,zavadzali si v 16stke,zle nabehi,zle prihravky atd. Sam sa pitam co to vlastne za system hrajeme? 4-4-2? 4-2-3-1? iba pan boh vie,kazdopadne to nevyzera nijak aj keby sme hrali neviem co.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky jsem se ho jakztakz zastaval, ale co predvadi tento tyden... hrozna ostuda, snizuje to cely obraz tymu na uroven ... vischni vi, koho mam na mysli. ramos ma hrozne bidnou formu. benzema mel na lavicce sedet uz davno. ronaldo utopeny, hra bez napadu, prijde mi, ze se snazime hrat ten nudny barca styl, ale nemame na to hrace... odchod mourinha byla velka chyba. achjo, nemam z toho letos vubec dobry pocit

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ale atleticu gratulace, jsou to sympataci, az teda na costu, a co za valdesovinu klaunskou predvedl courtois v zaveru, to jsem taky jen cumel... ale porad jim rozhodne budu drzet palce radeji, nez farse

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

teda, ne ze jim budu drzet palce, ale kdybych si mel porovnat, komu z nich byl pral titul vice, neni o cem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mou mel zustat. Jenze kdyz si zamestnanec vybira zamestnavatele je vzdy neco spatne. Kdyby mou zustal. Tak ramos iker pepe atd vsichni by tahli do hajzlu..

Reagovat
smazaný uživatel

kepler lima

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna pica. At uz tahne. Odchod jeho a Karima musi byt priorita.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois CENA OSCAR 2013 HALA MADRID nebudu plakat ještě je spoustu kol HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Diego Lopez Nebýt jeho, tak to je tak 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla by v archívu fotka Diega Costy s jeho typickým ublíženeckým výrazem?

Reagovat
smazaný uživatel

neco pro mistni gloryhuntery

www.atleticomadrid.cz

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Aldeano

Tragický výkon. K tomu nemá ani nic jiného cenu psát... Jedině Morata

Diego Simeone je výborný trenér

A jinak komentátor pobavil: "Turan stihl v souboji s Coentraem podržet míč a ještě Coentraa svléknout, a to se říká, že dělat více věcí najednou dokáží pouze ženy"

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vyborne atletico len tak dalej treba pokracovat v 3 bodovych zapasoch a aj barcelonu zaskocit skvely tim poskladal simeone za 2 roky a konecne sa naucili hrat aj velke zapasy

Reagovat
Aldeano

Přesně tak. Takticky je posunul uplně někam jinam a v těžkých zápasech se to projevuje

Reagovat
teenz

Takový hovno, co dokážem hrát. To neni snad ani normální. Vše úplně k ničemu, ale Perez má co chtěl a ať si to celý vyžere. Jen mi je líto těch pár, co se snaží.

Ještě by mě teda zajímal názor toho kiwwiho, co řikal že Bale nemá slabiny a bude trhat obrany v PD.

Reagovat
Aldeano

Řekne, že je to týmem, nebo něco podobného. Carlo ho neumí využít apod.

Reagovat
teenz

To každopádně, hlavně když se po hřišti motá jak ocas, neví kde hraje a pouští se s hlavou dole do 6 protihráčů.

Reagovat
Aldeano

Jak píše RMFAN, ta hra je celkově špatná... Dnes to bylo až k neuvěření....

Reagovat
teenz

To už je ale nějakou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

a není to tak?

Reagovat
teenz

No jistě, Carlo mu určitě poradil ať se pouští do 6 protihráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je celá špatná. Házet na Bale, že "netrhá obrany" je dost ostrý Ale nikomu se nedařilo, v závěru se mi hodně líbil Morata, ten by si ten základ na úkor Benze zasloužil.

Reagovat
Aldeano

Morata

Reagovat
teenz

Já na nikoho nic neházim, panebože. Jen mě pobavilo jak asi 3x se rozhodl pustit do několika násobné převahy s hlavou dole.

Karima okamžitě prodat, dokud to jde. Morata odehraje zápas 10x líp.

Reagovat
smazaný uživatel

nadavas na pereza , nadavas na bale ale vsetko to je chyba ancelottiho . kludne si nato vsad ze benzema dalsi zapas zaklad

Reagovat
teenz

Řikám, že mě pobavila situace, kdy se 3x rozhodl projít přes 6 hráčů.

A ano, Carlo to malinko nezvládá. Ale já už to řikal při odchodu Moua, že nám bude chybět a my budem hrát piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je jak před příchodem do RM. Ale doufejme, že s tím Carlo ještě něco udělá - sice si tuhle větu říkám furt, ale tak co viď..

Reagovat
smazaný uživatel

Moua před příchodem do RM.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Bale potřebuje čas ty chytráku.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Atléticu, plně si zasloužili výhru - nám se vrátilo Elche i s úroky . Chybí mi ve hře systém a bojovnost, většinu soubojů vyhrávali Atleti. Každopádně Ancelotti musí hráče pořádně seřvat, takhle to dál nejde . Absolutní fail bylo nasazení Illary a Bale to měl strašně těžký. Morata ukázal srdce, to mně u Benzemy chybí. Nebudu se vyjadřovat k jednotlivcům kromě Lopeze a Moraty tragédie - Ronaldo možná nejhorší výkon v Realu...

Je to jenom fotbal, život jde dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Madride

Vyhnat hráče jako: Arbeloa, Benzema... to už není možný..

Carvajal bída, Illarramendiho jsem nepochopil co on hraje, Bale to beztak chudák odsere..:/..

Ale co mě nejvíc sere je to, že se vytracuje faktor Khedira - to je na přes držku pro trenéra..

Na hrot Morata okamžitě základ a začít se modlit..

Ten systém, co se hraje nemá systém ani náznak. a to ne jen Illarramendi tomto zápase.. . . Iker by se měl asi zbalit, protože Lopez je jedinej, kdo do týmu jako je Real výkony patří..

Cristiana je mi líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to není myšleno jen k dnešku...

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole Carlo, co to kurva jako je !?

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas definitivně potvrdil, že letošní souboj o titul nebude jen o Barceloně a Realu Madrid, ale i o Atléticu.

Nechápu, proč Ancelotti vždycky začne něco měnit v nejméně vhodnou chvíli. Celou přípravu něco zkoušíme, pak nastoupíme v prvním soutěžním zápase proti Betisu jinak a jsme rádi, že vůbec vyhrajeme. Když si na to začínáme zvykat, před důležitým zápasem s jedním z našich dvou největších rivalů zase hrajeme jinak a Ancelotti navrch nepostaví do základu jednoho z našich nejklíčovějších hráčů.

To, co udělal Di María před gólem Atlética je absolutně neomluvitelné. Když si uvědomím, že Illaramendi byl o přibližně 15 milionů euro dražší než Isco, tak nevím, jestli se mám smát, nebo mám brečet, protože zatím je zoufalý a dneska zase patřil k nejhorším na place. Výkon Benzemy byl poslední kapkou, ten hráč momentálně nemá v základu co dělat a měl by místo něj nastupovat Morata.

Nemyslím si, že Atlético jako celek hrálo nějak zákeřně. Důrazně dostupovalo Isca, který je pro naši tvorbu hry směrem dopředu naprosto zásadní, nedávalo mu prostor, aby se dostal do hry, zalezlo do účinného bloku a v kombinaci s absencí Modriče v prvním poločase a taky tím, že Realu moc nevyhovuje hra do plných, se dočkalo zaslouženého úspěchu. Hráli tak, jak se na současný Real musí a je jeho problémem, že se s tím za 90 minut na domácím stadionu nebyl schopen vypořádat.

K některým výlevům Diega Costy a záverečnému výstupu Curtois nemá smysl cokoliv dalšího dodávat.

Nezbývá, než se z toho poučit a věřit, že to bude účinná facka, která nás spíš varuje a povzbudí, než srazí dolů. Ve středu je Liga mistrů, máme ji zatím rozehranou více než dobře a jsme jedním z favoritů na vítězství. Nemá smysl dávat hlavy dolů, sezóna je ještě hodně dlouhá....

Reagovat
Kenneth

Ve středu je Liga mistrů, máme ji zatím rozehranou více než dobře

here we go

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někomu může být i 6:1 na Galatasarayi a mít na paměti ztrátu Juventusu málo, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil vede s Arsenalem ligu. Ten musí být vyřehtanej.

Reagovat
teenz

Mesut.

Reagovat
madridcan

Len tak dalej. Ale skor ako on, je vyrechtany jeho fotrik.

Reagovat
smazaný uživatel

je nutný hrát zbývající zápasy, když o titulu je už prakticky rozhodnuto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-
Reagovat
Kenneth

ouuuuu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb když tě vlastní tým zařízne.

Reagovat
smazaný uživatel

ouu, smula

Reagovat
madridcan

Co odislo? Neotvorim.

Reagovat
cristiano.K.

na Barcu měl over

Reagovat
madridcan

Cakal som...zamrzi

Reagovat
cristiano.K.

já měl dneska Leverkusen a MU poločas/konečný výsledek 1

Reagovat
madridcan

Manchester sim videl len vysledok. Nesjor este preluskam PL diskusiu nech si spravim aky taky obraz o hre

Reagovat
-Carles-

Barca +3,5, celkový kurz som mal 128

Reagovat
madridcan

Za?

Reagovat
-Carles-

2€

Reagovat
madridcan

Keby ti to vysli, tak ta serie, ze si dal iba za dve

Reagovat
Josifek

Pošli to Carlesovi, ať se ti na to složí v kabině a pošlou ti ty love ...no, to naštve, trefit remízky a skončit na overu svého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Lopez a Alvaro Morata

ostatni

Reagovat
madridcan

Ja ti potom na to vsetko zareagujem, ale aktualne fungujem na mobile, lebo som az do zajtra mimo domova, ale ja sa k tomu vyjadrim. K vcerajsemu vykonu mam dost toho co povedat.

Reagovat
madridcan

Na Zidana

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
madridcan

Este jedna vec. Byt Bale pri tom priamaku, co sam vybojoval, tak je vacsia sanca na gol ako pri Crisovi. Ale klasika...write the future, stavali mu sochu, takze sa tam musel natrepat zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova. Měl to kopat Bale, bylo to daleko lepší.

Reagovat
Rssa

Olala

Zápas jsem bohužel neviděl, výsledek potěšil. Odpovídá ale předvedené hře? Byli Atleti lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Důslednější. Ta hra měla hlavu i patu. Za to RM, to nebudu komentovat, byl jsem dnes už dost naštván.

Reagovat
jany kozak

hrali na brejky do tej deravej obrany ale viac menej len odkopavali a ked mal real loptu tak stali na 16ke

Reagovat
jany kozak

ale real bez ozila a xabiho nic nevymyslel neda sa na to velmi pozerat neviem vobec co chce carlo hrat s tymito hracmi som zvedavy ked sa zohraju ako to bude vyzerat ale hlavne kolko to potrva

Reagovat
madridcan

A to este Xabi pravdepidobne pojde prec a v Illarrovi teda velku nahradu Real nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, ze uz v tom je rozhodnuto.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Coniglio

pekne..dnes som v mallorskom denniku ultima hora cital predzapasove porovnanie medzi lopezom a ronaldom..miestny komentatori favorizovali lopeza a vypisali na nho dost velky kurz..

zapas som medi pracou pozeral na pol oka, ale Atl.proste skvele..

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
Bayernista18

Atleticooo! Tipoval jsem 1 : 1, ale tohle je daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

karochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti, ako to nakoniec dopadlo? V 70. minúte som zaspal. Zistil Bale, s akým tlačítkom sa prihráva alebo to bolo rovnaké do konca?

Reagovat
teenz

Bale má akorát sprintovou páčku, kde se pustí do 6 protihráčů a ztratí balon.

Reagovat
misomy6

podla mna sa to Bale snazil zobrat na seba, citil ten tlak vzladom na jeho cenu...bohuzial bolo to uplne nanic ako vykon celeho realu

Reagovat
smazaný uživatel

Jesli Rosell při prodeji Villy opravdu zajistil předkupní právo na Kokeho, tak to klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Atleti

Reagovat
Slejdy

Tak to je parada

Reagovat
madridcan

Nejake info ohladpm Messiho uz je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl si honit branky na Almérii

Reagovat
smazaný uživatel

Týždeň mimo a vynechá zápasy proti Celticu a Valladolidu. Ja by som bol rád, keby vynechal aj repre zraz

Reagovat
LAM

To není tak jesté protože jsem měl pocit že to bylo hlavně preventivní takže si odpočine teď proti Celticu a na Valladolid bude moct bejt možná připravenej.Důležitý je co dneska najdou doktoři ale vim že někdy stačí aby hráče píchlo ve svalu a radši střídá.

Reagovat
blaugrana

No ten by v skutku vynechať mohol, keďže už sa kvalifikovali. Nechápem, prečo Sabella neskúša iných, ale povoláva stále top, fakt demencia.

Reagovat
misinho7

nesktocne chyba ozil... Isco je paradny ale nema nahravku ako Ozil...Ronaldo tam zbehuje milionkrat ale nikto mu tu nahravku dobehu neda .. Najlepsie je ze mame CR a jeho kopiu Balea ale nikto im neda tu nahravku a tympadom obidvaja zostanu nevyuzity...

Reagovat
teenz

Nene, tady už přeci ani fanoušci neví jak se Mesut jmenuje ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady taky hledej chybu u treneru. Asi by mu to neslo jako Ozilovi, ale kdyby mu nekdo rekl, tak to aspon zkousi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď Mesut môže Iscovi len leštiť kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

To psal clovek, kterej bude za par tydnu Isca vyhazovat..

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja viem.

Reagovat
Kenneth

Říká zrovna ten pravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rika. A snad vsichni z EF by byli ti pravi. Nikdo jinej tady z hrace jeden zapas neuchcava a dalsi ho vyhazuje, to delas jedine ty.

Reagovat
Kenneth

Kdy sem z nějakýho hráče uchcával a pak sem ho vyhazoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Ronaldo po El Clasicu.

Reagovat
Kenneth

Kdy? O Ronaldovi jsem před cca. 3 roky (?) psal když se mu ve velkých zápasech nedařilo, že by Real hrál momentálně líp bez něj.. Pár šulínů si z toho vyvodilo že ho vyhazuju a jedete to tu jak ovečky dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny..

Reagovat
Kenneth

Vždyt tebe jsem tu tehdy snad ani neviděl, tak jak o tom víš? A jaké El Clasico to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem tady davno. A nevim, zase takovou pamet nemam.

Reagovat
Kenneth

Zase takovou pamět nemáš, ale víš že jsem ho vyhazoval. No roztomilý, že mi to říká někdo kdo do něj nejvíc jebe. Podle týhle logiky bych taky mohl říct že ho vyhazuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak roztomily, prosim te? Vzdyt je to uplne normalni, kdyz tech Clasic bylo tolik. Tvoje logika je neskutecna vec, ti povim. Jebal jsem do nej a z velke casti zaslouzene, ale chtel jsem, aby zustal, kor po tom, co mel odejit kvuli nekomu, koho jsem absolutne nechtel.

Reagovat
Kluivert9

Má pravdu

Reagovat
Kenneth

Ty ani nevíš o co jde, ale musíš s k tomu opět přisrat.

Reagovat
Kluivert9

To evidentně nevíš ty, když tvrdíš, že u tebe existuje něco, jako konzistentní názor.

Reagovat
Kenneth

Ty si prostě toy.

Reagovat
Infi

Tys nepsal jen že by hrál Real lépe bez něj, ale vyloženě si ho vyhazoval, to si pamatuju lépe jak data narozenin svojí rodiny

Reagovat
valloire

Což je smutný.

Reagovat
Rssa

Ronalda

Reagovat
Kenneth

No klasika.

Reagovat
Rssa

Ptal ses, tak ti odpovídám.

Reagovat
Kenneth

Šak říkám, jedete už 3 roky jako kolovrátci.

Reagovat
Rssa

Mně je to upřímně jedno, vyhazuj si koho chceš. Jen ti odpovídám, protože si pamatuji, jak jsi tu chtěl Ronalda prodávat a po jeho skvělém výkonu zase si ho oslavoval.

Reagovat
misinho7

myslim si ze Isco je skoro tak dobry ako Ozil .. ale nieje to on :) Ozil vedel vykuzlit paradnu nahravku ale zas nevedel dat gol kdezto Isco dava goly bez problemov ale CR alebo hocikoho ineho nevysunie len tak..velmi dlho drzi niekedy loptu

Reagovat
Israha

Isco je výborný individuálně, ale z jeho hry zdaleka tolik neprofituje celý tým, jako z Özilovy. Dává sice celkem dost gólů, ale to je všechno, Özil byl příčinou toho, že góly dávali oba hroťáci i Cristiano. A právě ty góly, které Özil vymyslel, teď chybějí.

Reagovat
Kenneth

Jj protože Ozil by s tím včera něco udělal. Tam byl problém v tom že se na to prostě většina vysrala a Ronaldo byl dobře hlídanej.

Reagovat
Murena

Rozhodčí včera a Arda za domluvu Costovi a samozřejmě Diego Costa za výkon

Reagovat
alcantara

Xabi sa kedy vrati?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 50 dni asi.

Reagovat
smazaný uživatel

letos Atletico mistr!

Reagovat
Jerichoo

A budúce leto dáme 50 za Ramseyho

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

za Balea skoro 100 a za Ramseyho polovicu? Haha, s menej než 150 ani nevolajte.

Reagovat
Free_player

Dobřeee Atleti .... trapnej Real je fakt letos marnej to 3tí místečko jim vydrží, Ozil se může jen smát

Reagovat
smazaný uživatel

Soudit po 7 odehranejch zápasech...

Reagovat
Free_player

já soudim po každným zápase

Reagovat
alcantara

Expreska o Bartrovi taky dobra

Reagovat
Rssa

Bartrabauer v současné situaci musí zůstat. Ať už je rozklepaný jak chce, proste na tom CB někdo hrát musí.

Reagovat
Free_player

hezky řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, ten Di Maria u toho golu..

Reagovat
LAM

Skvěle Atletico Opravdu mohli vyhrát i vyšším rozdílem.Teď jenom ať Leo se co nejdřív vrátí a může spolu s Neymarem zase trhat soupeřovi obrany a dovést nás k titulu

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

neymar tak bude leštit lavičku

Reagovat
Kluivert9

Nikdo nemluvil o Balovi.

Reagovat
Free_player

to asi fakt né hele

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Fabio se s tím nesere. Je prostě výbornej a potřebujem ho. Nechápu ty spekulace kolem něj.

Reagovat
Kenneth

Je skvelej. U nej sem jeste nevidel vypusteny utkani.

Reagovat
teenz

Přesně tak, ať je jakej chce - on ten souboj nevynechá a zápas dá na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Teď by se měli ozvat všichni hateři Özila, co se tady projevovali loni. Jeho odchod prostě byl největší provar za posledních X let a teď se to zápas co zápas projevuje, bohužel.

Reagovat
teenz

Nejen jeho odchod, ale celej přesun na jinou taktiku.

Přeju mu to první místo v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš jim nejdříve říct kdo je Ozil, protože spousta ''fandů'' už zapomnělo jeho jméno.

Reagovat
teenz

Hnus, že to řekne pár debilů a udělá se pak tenhle obrázek na celý "tábor".

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kluivert9

*Kenneth

Reagovat
Kenneth

Kde jsem napsal že jsem zapomněl jak se jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
X-bano-X

Po včerajšku mi príde nákup Baleho ako neskutočný flop. Real si zložil tím na určitý štýl futbalu a zrazu zistil, že na jeho rýchlikov čakajú 2 obranné bloky pred vápnom. Neskutočné. Bale sa môže vyplatiť v hre proti tímom, ktoré chcú hrať futbal, otázne je koľko takých tímov za sezónu Real stretne. Ináč som zvedavý na clásico. To čo predvádzajú obe tragikomické obrany môže zaručiť zábavný večer.

Reagovat
teenz

Bale se mohl vyplatit do stylu fotbalu, který praktikoval Mou. Myslím, že tam by to bylo úplně jiný. Každopádně je pěkný, že se v aktuální taktice utápí CR a koupí se jeho kopie. Ale co, Perez má co chtěl.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona dostala za 7 zapasu 5 golu tak nevím,kde vidíš tu tragickou obranu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o počet obdržených gólů, ale celkově o to jak ta obrana hraje.

Reagovat
X-bano-X

5 gólov ale koľko tutoviek vychytal Victor? Hrať proti top tímom, tak dostaneme poriadne naloženo. Naša obrana je všetko, len nie spoľahlivá. Pokiaľ to útok dokáže prestrieľať, nech sa páči.

Reagovat
Kenneth

A? Peníze se lijou do Perézovy kapsy, takže je fotbal až druhořadá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

"Barcelona začala nový ligový ročník sedmi výhrami. To se jí v historii povedlo úplně poprvé."

Nějak nechápu, proč tam není zmíněný i Atlético. Pochybuju, že se jim takhle někdy povedlo odstartovat...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, díky za opravu

Reagovat
teenz

To co ale předvádí Karim, to už se fakt nedá. Teda co se nedá, je že ho Carlo ani nestřídá. To tam se Zidanem nevidí, jakej je to línej dřevák ?

Podle mě to malinko Carlo nezvládá. Zkusil bych do příštích zápasu 4-3-3 konečně bez Karima. Khedira, Modrič, Casemiro/Illarra - Bale, Isco, Ronaldo.

Reagovat
Kenneth

A Morata kterej včera jako jedinej se snažil, bude opět hnít?

Reagovat
teenz

Zkusil bych tohle a v průběhu to vyměnit s Moratou a DiMa popřípadě. Když už máme toho opičáka, tak ať se předvede.

Reagovat
Kenneth

Cristiano - Isco - Bale - Morata.. S tím že si Isco konečně přestane sbíhat dozadu ale bude držet svojí pozici, Ronaldo se nebude srát na hrot a Bale, no nevím co s Balem. To je prostě páté kolo u vozu. Perézova hračka prostě.

Reagovat
teenz

Bale včera ale ani nevěděl, kde má hrát. Nebyl na křídle kde měl a tam chyběl často, chodil tam Khedira nebo Arbeola. On se cpal na hrot furt nebo se motal kolem Ronalda.

Reagovat
Kenneth

To víš, to je to když se do fotbalu sere někdo kdo tomu nerozumí a kupuje hráče podle jména a statistik.

Reagovat
Kenneth

http://www.youtube.com/watch?v=SceXfmOsNNw

Trošku stres mezi Pepem a Benzemou.

Reagovat
Kenneth

Tihle dva si zrovna nemají co vyčítat. Jedna větší tragikomedia než druhá. Varane a Morata do hry.

Reagovat
Dominator

Obidvaja odchod a hotovo

Reagovat
Robbie

Ancelotti mě přesvečuje že absolutně nerozumí fotbalu, každej debil z Bohnic vidí že pro Real není ta jeho patlanina 4-4-2 nebo co to je za nesmysl

Reagovat
hntlyl

druhý poločas 4231, rozdíl tam moc nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Treba uznat, ze hra Realu nema ziaden system, ziadnu koncepciu. Po odhode Mourinha ktory ich ozaj dostal vysoko nevedia co maju hrat. Real nemoze pomaly kazdu sezonu prebudovavat kader, mat iny system a noveho trenera. Mali by si vziat priklad z teamov, ktore od malych ziakov, mladez az po A-cko ucia hrat ich vlastny system a to po cele roky.

Obrana a stred pola priechodny. Treba sa zbavit Pepeho, neustrazi protihraca, brutalne fauluje, uz to neni ten stoper co byval, Ramos tam nema uz par rokov co robit, moc priechodny, navyse za tu penaltu proti Bayernu by som ho predal okamzite. Mali by hravat na jedneho typickeho DM ako Khedira a dvoch tvorcov, v poli by neboli tak priechodny a tam by branili traja

Reagovat
smazaný uživatel

veď to netušili ani v poslednej muríňovej sezóne, hráči CFC to netušia doteraz...

Reagovat
teenz

Ale Mou dokázal dát Realu tvář, udělal z hráčů stroje a první sezonu kdy se připravoval tu druhou dokázal úplný maximum krom Ligy Mistrů. Carlo zatim nesměřuje Real nikam.

Poslední byla špatná, ale ..

Reagovat
smazaný uživatel

ale čo? odpísať ligu po 10. kolách a sústrediť sa na LM, kde totálne vybuchli, bravó je to maestro

vlastne Carlo pokračuje v jeho práci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Řikám, že poslední byla špatná. Ale ? On v mistrovské sezoně předváděl naprosto krásnej fotbal, hráči věděli co mají hrát. Byla to prostě krása. Navíc si nenechal kecat do přestupů a vše bylo podle něj. Podle mě ... ano Maestro.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ťažko môžeš niečo hodnotiť podľa 2 sezón dozadu... bol arogantný, vzbúrila sa mu kabína, Peréz ho držal narozdiel od ostatných trénerov, navyše okrem CdR a jedného titulu toho moc nevyhral... takže neúspech

Reagovat
teenz

Tak to jsem zvědavej co řekneš na úspěch Carla, když Mou byl neúspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel s obrovskými očakávaniami zrušiť nadvládu FCB a podarilo sa mu to? no podľa mňa nie...

Carlo je tam 3 sezóny?

Reagovat
teenz

Nepodařilo ? Aha, tak to se pak nemám o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

a podarilo??

Reagovat
teenz

A kdy naposled Barca porazila Real ?

Reagovat
X-bano-X

No nadvládu myslel v španielskej lige, ono Barcelona nevyhrala na Anoete koľko, 7 rokov j. je Erreala lepšia ako Barcelona? A ešte k tým clasicam - bodaj by bola Barcelona stále v takej pohode, že si môže dovoliť hrať clasica tak, ako ich hrala naposledy. Ono mať 13 bodový náskok a za dverami vyraďovačku Copy či LM, tak učite uprednostnia ligové clásico......naviac bez trénera. ach jo

Reagovat
teenz

Ok. Tak já si myslím, že Mou to po několika letech dokázal, dokázal minimálně tu éru Barcy dostat na druhý místo, dokázal jí konkurovat. Prostě on věděl už jak na ní. Dokazuje to i fakt, že nastoupila celá lavička a porazila Barcu v plný polní.

Ale asi na to máme jinej názor.

Reagovat
valloire

Evidentně netušíš,co znamená Clasico.

Reagovat
X-bano-X

Posledné dni si bol na stavbe, či čo? Hlavne že ty tušíš všetko a vždy. Škoda že len tušíš

Reagovat
valloire

V Dolomitech. Víš co to je?

Reagovat
X-bano-X

Tak to si ale blbo odbočil, Ötzalské Alpy sú vedľa

Reagovat
valloire

Dolomity jsou Dolomity. V Ötzalských Alpách jsem ještě nebyl. Copa? Chyběl jsem ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho tam mal ostat, len mal uplnu pravdu ked kritizoval Ramosa a Casillasa. Oni dvaja nic nehrali . Oni sa proti nemu postavili a potom zvysok. Real musi zacat hrat na troch stredopoliarov a jedneho DM ktory by iba vypomahal obrane. Po sezone kupit poriadneho stopera, stredopoliara a pokial sa Benzema nezlepsi tak ho posadit na lavicku

Reagovat
teenz

Mou neni svatý a určitě má dost chyb, ale Real vedl suprově. Minimálně do poslední sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

tam chyba system, Barcelona ma vlastny system dlhe roky, AC to iste ale Real to meni pomaly kazdy rok. Toto potrebuju a dnes sa rozhoduje zapa najma v strede pola, takze tam sa musia sustredit a pod Mou to islo najlepsie

Reagovat
teenz

Reagovat
Israha

Pepeho s Ramosem netřeba vyhazovat, stačí v nich zase probudit ten agresivní a nátlakový styl bránění na hranici faulu. Takhle nad nima sice v každém zápase visela hrozba červené, ale prostě to ubránili a jednu sezonu byli nejlepší stoperská dvojice na světě. Ancelotti je zjevně nutí hrát víc v klidu a s rozmyslem, ale míjí se to účinkem a oni jsou místo většího klidu jenom laxní a nedůrazní.

Reagovat
Robbie

fandím Realu ale zase chci aby už odešel Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa je fenomenální. Žeru tu jeho ladnost. Druhý nejlepší hráč PD (po Messim ).

Reagovat
smazaný uživatel

A v Liverpoolu by si prý nezahrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně třetí. Druhý je váš Diego.

Reagovat
teenz

Ten je bezkonkurenční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve jsem ho moc nemusel, ale teď se šíleně bavím nad těma jeho sprosťárnama. A nejlepší je jak dá gól venku a z celého stadionu je cítit šílená nenávist a on jen běží a už jenom tou svou držkou provokuje. To je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapík by dokázal vyrapliť aj Buddhu

akonáhle sa začne sústrediť na zápas, tak behom 20 minút spraví výsledok...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to správný démon. Myslel jsem si, že Falcao bude šíleně chybět, ale Diego ho zastupuje zatím víc než dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

práveže už minulú jar ich ťahal DC19, zatiaľ len potvrdzuje svoju kvalitu, navyše to mužstvo je menej čitateľné, už to neni len "hrrr na tigra"...

tá ofenzíva DC19 - Villa a Arda je proste fenomenálna, navyše teraz tam nebude zavadzať Adrián a ukáže sa Leo, ktorý je tiež rovnako komplexným hráčom ako DC

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

inak k zápasu s netopierom...

toto mužstvo proste nemá potrebnú kvalitu k záchrane, minulú sezónu tam bol Leo, ktorý to potiahol keď sa nedarilo, ale v súčasnom mužstve proste neni kto, chýba Piti, to je jasne videť... chýba Chori, ktorý by takýto zápas dokázal preklopiť na našu stranu...

bude to veľmi ťažké, ale verím v záchranu

Vamos Rayito

Reagovat
Jerichoo

proti Barce ste hrali pekný futbal, hráči sa neboja lopty ani pod tlakom. Držím palce

Reagovat
smazaný uživatel

díky

niekedy je to proste naškodu veci, keď ti Galvéz (stopér) začne pred šestnástkou skúšať napodobniť Isca alebo Iniestu

verím, tomu, že to Paco to z mužstva vie vytrieskať, len potrebujeme zápas, kde by sme sa chytili, aj keď nejakou usoplenou výhrou 1:0... teraz je na to ideálny čas, doma trápiace sa Socky, vonku Alméria a doma Valladolid...

Reagovat
Radin

Jako dítě jsem Realu fandil , každej jednou dospěje a zjistí že fotbal opravdu není ta důležitá věc, takže Reale sorry, ale už dávno nejsi jak dřív :-)

Reagovat
2miguel1

Diego Costa náhrada za Freda v Brazílií ......Cesar-Dani,Silva,Luiz,Marcelo-Ramirez,Fernandinho-Neymar,Oscar,Hulk-Costa ..Brazilia je top favorit na MS spolu s Nemeckom

Reagovat
smazaný uživatel

a zostava mala vyzerat ciste braniaci DM Khedira, AM Ozil s Modricom vypomahajuci Khedirovi, Isco hrajuci falosneho hrota az podhrota a kridla zbiehajuce do utoku. Takto by bol posilneny stred pola v obrane, mali by sme tvorcov hry a hra by bola zaujimavejsia. S Perezom suhlas, urobil chybu ked predal Makeleleho, potom nemal kto branit, dalej pustil Mourinha a uvidime ako zanecha predaj Ozila

Reagovat
CHONG

Co k tomu ještě dodat? Říci, že jsme hráli hrozně už začíná být pomalu zbytečným, protože z toho už se bohužel začíná stávat tuhle sezónu tak trochu folklór. Nejhorší na tom je fakt, že ještě o žádném našem letošním soutěžním zápase se nedá s čistým svědomím prohlásit, že bychom hráli opravdu dobře a to oni při vysoké výhře v Istanbulu, neboť nebýt výborného zákroku Diega za stavu 0:0, tak ještě mohlo být zle nedobře. Koneckonců Diego je zatím náš jediný hráč, který snese ty nejpřísnější měřítka v každém letošním zápase, ten je prostě fantastický a nebýt jeho, tak bychom byli ještě ve větších sračkách. Jinak názory, které hlásají, že být v týmu pořád Mesut, tak by to vypadalo úplně jinak, a které z něj dělají takřka spasitele jsou dosti naivní, tužku jsme hráli i v prvních zápasech, ve kterých za nás Mesut ještě nastupoval a navíc si myslím, že přesně tyhle frustrující zápasy by Mesut znechuceně odchodil. Ať už se stane cokoliv, tak se musíme zlepšit a to o hodně a velmi rychle, jinak bude tahle sezóna solidní katastrofa. A mimochodem Courtois je strašná piča.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne normalny nazor na ozila , proste nechapem preco ludia robia s ozila messiho , vcera by som to odchodil a ponadaval

Reagovat
Kenneth

Do puntiku.

Reagovat
Israha

I při odchozených zápasech byl schopný ten rozhodující gól vymyslet. A ty dva zápasy z letoška nejsou moc reprezentativní vzorek, když v nich hrál na křídle a místo své obvyklé hry tam s Iscem packovali jeden o druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Argumenty by nebyly?

Reagovat
CHONG

To, že vždy vymyslel rozhodující gól samozřejmě není pravda, to bychom naději na titul vloni neztratili tak záhy, letošní dva zápasy sice reprezentativní vzorek nejsou, to máš pravdu, ale Mesut celé tři sezóny střídal zápasy skvělé, se zápasy, které byly z jeho strany líné a odchozené, mám ho rád, je to skvělý fotbalista a jeho odchod mě mrzel, ale dělat z něho spasitele je opravdu velmi naivní.

Reagovat
Israha

"Vždy" ne, to jsem koneckonců ani nepsal, jeho výkyvů výkonnosti si jsem vědom. Pravdou ovšem je, že právě ta jeho schopnost vymyslet překvapivou finální nebo předfinální přihrávku, příp. zahrát centr ze standardky aktuálně chybí nejvíc. Vepředu jsou čtyři hráči, co umějí dávat góly, ale není, kdo by jim na ty góly přihrával (mají to dělat Modrič s Iscem, ale nedělají).

Reagovat
CHONG

Já prostě nevěřím tomu, že kdyby tam Mesut například včera byl, tak že bychom hráli nějak výrazně lépe.

Reagovat
Israha

Možná jo, možná ne, to nezjistíme. Ale že té hře letos celkově chybí především dobrá finální přihrávka, popřít nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

tejto hre hlavne chyba system , real vs betis tuto sezonu ozil hral zle ani ho nebolo vidiet tak prosim nehovor o tom ako nas velmi ozil spasil

Reagovat
Israha

Znova - třeba by spasil a třeba ne. Co je ale jisté je to, že Isco ho zatím nedokázal plnohodnotně nahradit. Jestli by se Özil svezl s bídou ostatních, nebo by to vytrhl, to si můžeme jen domýšlet...můj názor je, že aspoň částečně by to vytrhnout dokázal.

Reagovat
LAM

Takže Messi out na 2 max 3 týdny.

Je to dost ale bude chybět naštěstí jenom 2 zápasy protože se blíží repre pauza což je velká klika.Takže se snad dá v pohodě do kupy a na další část klubové sezony bude zcela fit.Todle zranění bylo snad na dlouho poslední

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jak byste se tvarili vy se zlomenym prstem...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si zku*vil prst, když jsem nosil kameny a určitě jsem se neválel na zemi jak střelený srnec

Reagovat
smazaný uživatel

fajn - chces se sejit, ze bych ti zkusil kopackou prerazit prsty a pak bychom se podivali, jak se pri tom budes tvarit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, divím se že to štrejchnutí přežil... dvacetikilový šutr je oproti tomu pohlazení po těle i po duši

Reagovat
Cechino

Courtois je proste simulantsky bastard, ale na druhou stranu divi se mu nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

18:31 Pujol má problémy s kotníkem

doufám, že to není nic vážného, Barca ho ted bude potřebovat!

Reagovat
LAM

jojo Pojol budem určitě potřebovat

Reagovat
smazaný uživatel

to je Pužol, nie Puyol!

Reagovat
One-Real

Šílený. Včera by kromě Coentraa (jedinej bojoval a hrál se zápalem) a Diega (ty dva "famózní zákroky šli přímo na něj, ale i tak nic nezkazil) by měl každej odevzdat aspoň měsíční výplatu. Mít za zápas jednu větší šanci (Morata), to u Realu snad nepamatuju. Atletico se parádně připravilo, hráči byli přesně tam, kde měli bejt, hráli přesně to, co potřebovali, ale už jen individuální kvalitou by se mělo něco ujmout. Každopádně Illara nehrál nijak vyjímečně, ale tu kritiku na něj jsem tady moc nepobral. Bylo tam dost horších hráčů. A začínám mít celkem strach, jestli se ten Carlův fotbal začne nějak vyvíjet, věřim nám na LM (tam to Carlo nějak zvládne), ale v lize to může bejt solidní průser. Zatím to nemá žádnou vizi, žádnou tvář. Jedinej kdo se hejbe, je hráč s míčem a všichni ostatní stojí. Mezi hráčema jsou spousta-metrový rozestupy a nikdo je nevyplňuje. Včera to byla ostuda, Carlo má co dělat. Karim sice neviditelnej, ale zrovna včera byl problém jinde, ten posral jiný zápasy.

Reagovat
Pharrell

Naprostý souhlas mám s tebou MADRIDISTA.

Reagovat
Ángel di María 22

Čau. Byl jsem teď chvíli mimo ČR a měnil jsem komp, tudíž jsem ztratil i automatický přihášení a už si nepamatuju heslo, ani jak se dostat do druhýho emailu, na kterej jsem zakládal nick na EF. Takže jsem musel vytvořit novej, jen přidávám číslo Ángela - 22. Poznámka typu BTW

Reagovat
valloire

Člověk se vrátí z Dolomit a Real pod Carlem hraje ještě hůř. Bezva.

Reagovat
off-olda

OT: "Už před rokem jsem chtěl do Barcelony, jenže nepřišla nabídka. Příšela jen od Realu Madrid váhal jsem a pak jsem si uvědomil, že už od mala je v mojem srdci Barcelona. Řekl jsem, že ještě rok počkám a pak uvidím.. V květnu přišla nabídka od Barcelony i Realu a já už s kamarády oslavoval přestup do Barcelony."

- Neymar Jr.

Reagovat
smazaný uživatel

srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

ježišikriste.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Jerichoo

gloryhunter

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kenneth

šašek.

Reagovat
Ángel di María 22

"a pak jsem si uvědomil" Srdcař, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byli tací, co si volání svého srdce neuvědomili. Třeba Isco ...

Reagovat
Jerichoo

alebo Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Díkybohu.

Reagovat
Jerichoo

tak díkybohu aj pre mňa

Reagovat
madridcan

Nechcem hrat za Real Madrid sa automaticky nerovna, ze chcem hrat za Barcelonu. Pouzivas rovnaku logiku, ako ked ti tu niekto nadava na Barcelonu, tak ho automaticky davas ako fanusika Realu

Reagovat
smazaný uživatel

On se označil za "antimadristu". To mi dohromady s přestupem do Realu moc nejde.

Reagovat
madridcan

Ale neznamena to ani to, ze by mal prestupit do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

To tím ale nebylo nikdy myšleno. To jen ty jsi podlehl svému bipolárnímu vidění světa.

Reagovat
madridcan

Vravi clovek, co rovnako tak deli fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď konfliktní. Já to nemyslel zle. Koukni na ty příspěvky a musíš mi dát za pravdu. Spíš teď zahrála roli tvoje fantazie a předsudky.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
valloire

to určitě

Reagovat
Israha

Granada

Reagovat
madridcan

300

Reagovat
smazaný uživatel

Nestyď se a dej to pro Barcu.

Reagovat
valloire

dyť jo. 300 pro zrušení Barcy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele