7. kolo
28.09.2013 16:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Rayo Vallecano 1:0

Valencie je na vítězné vlně. Po smolném začátku sezóny zaznamenali svěřenci Miroslava Djukice již třetí vítězství v řadě, tentokrát zdolali na svém hřišti tápající Rayo Vallecano 1:0. Hosté po šesté porážce v řadě zůstávají na dně tabulky.

Utkání rozhodně nezačalo ve zběsilém tempu. Hosté se soustředili především na obranu a dobře napadali domácí rozehrávku. Po půlhodině hry se však do stoprocentní šance vřítil domácí Jonas, jenž sice překonal brankáře Rubéna, ale pokus brazilského útočníka vykopl z brankové čáry jeden z obránců. O dvě minuty později už ale Jonas domácí fanoušky rozveselil. V 37. minutě se Valencii vyplatilo vysoké napadání hráčů Vallecana, když Jonas vystihl přihrávku obránce Saúla a po individuální akci skvěle propálil Rubéna - 1:0!

Zasloužené vedení si domácí v druhém poločase v pohodě hlídali. Vallecano sice podalo zlepšený výkon, ale obrana Valencie byla pozorná a nepustila hosty prakticky do žádné větší příležitosti. Ani střely z dálky, kterými se Rayo pokusilo ohrozit branku soupeře, se většinou nevlezly mezi tři tyče a zbytek v pohodě vychytal brankář domácích Diego Alves.

Po skončení druhého poločasu si tak mohl domácí kouč Djukic oddechnout. "Konečně se nám začalo dařit v obraně, ale musíme zapracovat na dalších aspektech hry. Viděl jsem, že dnes měli mí hráči čistou hlavu a dokázali na hřišti plně realizovat pokyny, což je nesmírně pozitivní," okomentoval zápas trenér netopýrů.

Už podruhé v řadě vyhrála Valencie zápas díky trefě Brazilce Jonase, jenž svému týmu zajistil jednogólové vítězství v Granadě a nyní i v domácím zápase s Vallecanem.

Autor: Miroslav Ondrejka / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Robík

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele