7. kolo
29.09.2013 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Villarreal CF 1:0

Villarreal našel svého prvního přemožitele v Realu Betis, na jehož půdě prohrál 0:1. O jedinou branku zápasu se postaral záložník Nosa Igiebor, jenž v 37. minutě doklepnul střelu Verdúa. Betis si tak připsal svou druhou ligovou výhru a odlepil se ze spodních pater tabulky.

Hosté přitom měli jedinečnou příležitost posunout se v tabulce i nad Real Madrid, ovšem k tomu potřebovali zvítězit. Velký podíl na ztrátě žlutých ponorek měl brankář Betisu Guillermo Sara, který hned v úvodu utkání skvěle vychytal jak Gaspárovu střelu zblízka, tak i následnou dorážku Soriana Bruna. Domácí tehdy jen taktak vyvázli a nakonec se to ukázalo být jedním z klíčových momentů zápasu.

Betis se postupem času začal dostávat čím dál více do hry a Sergio Asenjo se měl co ohánět, aby udržel čisté konto. Nejprve si poradil s ranou Chicy a z následného rohu prokázal dobré postavení při hlavičce Amayi. Osm minut před koncem první půle však brankář hostující z Atlética Madrid musel lovit míč ze sítě. Álvaro Vadillo vystřelil chabě, ovšem ke štěstí domácích se zblokovaný míč odrazil k Verdúovi, jehož střelu sice Asenjo dokázal vyrazit, ale pouze před sebe. Největší pohotovost prokázal Nosa a s přehledem poslal Betis do vedení.

Ještě do poločasu měli hosté skvělou šanci vyrovnat, jenže Jonathan Pereira nedokázal svou akci dotáhnout do úspěšného konce a na gólmana Saru si nepřišel. Po změně stran se oba celky z odlišných důvodů snažily o průlom ve skóre, jenže ani na jedné straně koncovka nefungovala tak, jak by měla.

Místo pohledného fotbalu tak byla k vidění spíše šavlovačka plná žlutých karet. Jediné vyloučení se však týkalo kouče Villarrealu Garcíi Torala, který nedokázal potlačit své rozhořčení nad sporným verdiktem rozhodčího v případě pádu Aquiny v pokutovém území Betisu po zákroku Amayi. Jelikož se však v nastaveném čase pokutový kop nepískal, skončil už zápas výhrou andaluského klubu 1:0.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal snad vyhraje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nie.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele