7. kolo
28.09.2013 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - Sevilla FC 1:1

Sevila se Sociedadem pokračují v letošních nevýrazných výkonech a po výsledku 1:1 nadále čekají na svou druhou ligovou výhru v sezoně. Jako první udeřili hosté zásluhou Jaira Sampeira, ovšem v druhé půli vyrovnával Antoine Griezmann. Na víc se však Sociedad nezmohl navzdory drtivému tlaku proti oslabenému soupeři.

Sevilla přitom začala přesně tam, kde skončila v minulém kole. Po výhře 4:1 nad Rayem Vallecanem určitě trochu spadl tlak z Unaye Emeryho i celého klubu a hned v první pořádné šanci na půdě Sociedadu se andaluský klub prosadil znova. Letní posila Jairo skvěle zpracovala dlouhý nákop a chytře přehodila bezmocného brankáře Brava. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1, byť Sevilla ještě v první půli měla skvělou šanci své vedení zvýšit. Piotr Trochowski však v klíčové chvíli selhal.

Sociedad po přestávce vypadal o poznání nabuzeněji a nebezpečněji. Carlos Vela ještě se svým pokusem těsně neuspěl, když jeho hlavička z 56. minuty skončila pouze na tyči. Na druhé straně musel Bravo bravurním zákrokem podržet svůj tým na dostřel při ráně Jaira. O sedm minut později se to ukázalo jako klíčové, neboť Velův centr zachytil Griezmann na zadní tyči a nadvakrát procpal míč do sítě.

Závěr zápasu byl již v režii domácích, zvláště když stoper Sevilly Cala uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hřiště. Přesto se už skóre nezměnilo, poslední šanci zápasu nedal aktivní Vela, jenž na zadní tyči mířil pouze vedle.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
RS

3:0

Jestli už ani teď nebude výhra, tak ať je Arrasate soudnej a jde od toho!!

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že nebude 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
RS

Fakt děs, na to, jaký má tým potenciál se takhle trápit!!

Body máme jen díku snadnýmu losu, mít težší los, jsme dole!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele