7. kolo
29.09.2013 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Levante UD 0:1

Osasuna nezvládla závěr zápasu s Levante a zbytečně ztratila všechny body. Prohra 0:1 znamená, že klub z Pamplony i nadále zůstává přikován ke dnu ligové tabulky, naopak hosté zásluhou Xumetry slaví šestý bodový zisk v řadě.

Domácí přitom po dlouhé pasáže hry měli navrch a vytvořili si dostatek příležitostí. Jako první v zakončení selhal Oriol Riera, a to hned dvakrát. Po nepřesné hlavičce z pěti metrů pak totiž útočník Osasuny špatně levačkou nakopnul míč z další dobré pozice. Do třetice sice Riera hlavou konečně trefil branku, ovšem brankář Keylor Navas dokázal míč vytáhnout nad břevno a stejně úspěšně si následně poradil i s ranou De Las Cuevase.

Ještě do poločasu na Navasovi ztroskotali také Armenteros a znovu Riera, na druhé straně mohl proti proudu hry poslat do vedení Vyntra, ovšem mířil nepřesně. Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Lotíes navázal se svými dvěma pokusy na Rieru a spol. a domácí začali čím dál více působit frustrovaně. Důkazem budiž hned sedm žlutých karet, které hráči Osasuny v zápase viděli. Levante vycítilo šanci k úderu a prostřednictvím Juniora Simaa ke gólu hned dvakrát nemělo daleko.

V závěru zápasu pak došlo ke všemu podstatnému. Lotíes ve vlastním pokutovém území srazil Rubéna a rozhodčí nařídil pokutový kop pro hosty. Brankář Fernández sice penaltu Diopa bravurně zneškodnil, jenže na dorážku pohotového Xumetry již byl krátký. Zmar Osasuny poté ještě dokonal střídající Cejudo, jenž v krátkém rozmezí uviděl dvě žluté karty a po deseti minutách pobytu na hřišti se musel znovu pakovat. Levante zůstává od úvodní prohry na Nou Campu neporaženo a začíná atakovat pohárové příčky, Osasuna naopak drží předposlední pozici jen o skóre před dvacátým Rayem.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele