7. kolo
27.09.2013 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid - Málaga CF 2:2

Real Valladolid zvládl páteční předehrávku, a přestože prohrával s favoritem z Málagy, ve druhém poločase dokázal srovnat. Málaga se díky jednomu bodu usazuje na dočasné sedmé pozici, Real Valladolid je třináctý.

Už ve druhé minutě se před domácím Valladolidem otevřela první velká šance na otevření skóre. Útočník Humberto Osorio si naběhl mezi obránce, jenže jeho hlavička po centru z pravé strany mířila vysoko nad. Po deseti minutách se v dresu Valladolidu snažil prosadit Valdet Rama, ale brankář Willy Cabarello mu včasným zákrokem akci překazil. Rama posléze našel dobrou nahrávkou nabíhajícího Javiho Guerru, jenže jeho rána z voleje mířila o dva metry vedle.

Nedáš - dostaneš. Hostující tým dobře bránil nebezpečné akce domácího celku a sám se dostal do vedení. Roque Santa Cruz oklamal ofsajdovou past, a po přesné nahrávce Tissoneho v souboji proti brankáři Diegovi Marinovi nezaváhal. Poslední slovo v prvním poločase měli hosté, záložník Ignácio Camacho ale napálil míč o pár centimetrů vedle pravé tyče brankáře Marina.

Pět minut po změně stran se do zajímavého zakončení dostal Kolumbijec Humberto Ossorio. Na centr z levé strany si útočník Realu Valladolid naskočil nikým nehlídám a hlavou poslal míč o pár centimetrů vedle. Neuběhla ani hodina hry, když se Real Valladolid dočkal srovnání. Německý záložník Patrick Ebert posadil centr přesně na hlavu Javiho Guerry a na jeho zakončení nestihl brankář Willy Caballero nijak reagovat - 1:1.

Radost domácího celku se zvýšila o pár minut později. O obrat se postaral Humberto Ossorio, jenž bezvadně uklidil Ebertův roh do kouta Caballerovy brány. Domácí mohli zvýšit po opětovné spolupráci Eberta s Ossoriem, ale kolumbijský útočník se nacházel v ofsajdovém postavení. Dvacet minut před koncem se na hřiště podíval mladý polský útočník Bartlomiej Pawlowski. Toto střídání se hostům vyplatilo skvěle - centr Ignácia Camacha si Pawlowski jedním dotekem zpracoval a tím druhým druhým z otočky prostřelil brankáře Marina.

Hosté se mohli dokonce ujmout vedení - deset minut před koncem se málem prosadil Mounir El Hamdaoui. Jeho střela ale orazítkovala Marinovo břevno. Do konce utkání už oba celky udržely remízový výsledek, větší radost z něj ale mají hosté.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!1:2!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

a já 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
hradec

Real Valladolid 1:2 Málaga CF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele