Primera Division - souhrn 5. kola

25.09.2010, 19:54, aktualizováno 27.09.2010, 22:57
Komentáře a souhrny
Valencia po domácí remíze s Atléticem znovu vyhrála, tři body veze z Gijonu. Netopýři navíc zůstávají v čele tabulky, Real Madrid totiž jenom remizoval v Levante. Villarreal zvítězil v Málaze 3:2 a je druhý před Barcelonou, jež zvítězila v Bilbau. V neděli vyhrály Espanyol, Getafe, Mallorca, Almeria, Hercules i Atlético.

Málaga CF - Villarreal CF 2:3

27.09.2010 21:00

Góly: 4. Eliseu, 30. Salomón Rondón - 21. Santi Cazorla, 24. Giuseppe Rossi, 33. Santi Cazorla

Nepříjemnou pilulku hořkosti museli spolknout fanoušci andaluské Málagy, která sice podlehla na domácím pažitu stadionu La Rosaleda, avšak předvedla výkon, za nějž by si zasloužila minimálně bod. Právě remíza by byla slušivým rozuzlením celého klání, které fanouškům nabízelo do okamžiku Eliseuova vyloučení nádhernou fotbalovou podívanou.

Pět branek, strhující tempo, fantastická kombinační kopaná a červená karta - to je účet prvního dějství, které rozhodlo o konečném resultu. Villarreal si poločasové vítězství zasloužil, byl mírně aktivnější a protínal obranu andaluského celku jako rozžhavená mačeta čerstvě utrženou hruškou. Po obrátce však přišel ze strany Žluté ponorky útlum a ponor do defenzívy, a to i přesto, že Garridovi svěřenci hráli v převaze. Vítězství se Villarrealu podařilo navzdory velkému náporu Málagy ubránit, a tak se mohl valencijský tým posunout na druhou příčku za regionální konkurenty z Valencie.

Utkání začalo pěkně od podlahy a již ve čtvrté minutě mohla propuknout radost v našlapaných ochozech, které byli svědky překrásné branky Eliseua, jenž využil Apoñova přiťuknutí na velké vápno a div, že neprotrhl síť za zády bezmocného Diega Lopéze, který míč letící do šibenic jen zkoprněle sledoval.

Na druhé straně odpověděl dobrou šancí Nilmar, který ale při brejku ztroskotal na výborně chytajícím Rubénovi. Šestadvacetiletý brankář ale už nemohl dobře zasáhnout proti tečované střele Santiho Cazorly, který v jednadvacáté minutě vyrovnal. Neuběhly ani tři minuty a přišel druhý úder Villarrealu. Tentokráte se prosadil fantastickým průnikem a ťukesem se skvěle hrajícím Nilmarem šikovnou pomalou střelou na zadní tyč Giuseppe Rossi.

Za pět minut ale Málaga odpověděla. Skvěle hrající Quincy Owuu-Abeyie si na levé straně pohrál s dvojicí obránců, skvěle odcentroval do šestnáctky, kam již sprintoval nabíhající si Rondon, jenž nekompromisní hlavičkou nedal Lópezovi pražádnou šanci.

O čtyři minuty později už zase Villarreal vedl! Tentokrát předvedli skvělou kombinaci Nilmar, Rossi a Santi Cazorla, který zpoza vápna odeslal míč přesně k tyči bezmocného Rubéna. Krátce před koncem poločasu přišel moment, který si celkově velmi špatně pískající sudí za rámeček nedá.

Teatrální pád Carlose Marcheny po lehkém dotyku Eliseua by málokdo ohodnotil žlutou kartou, kterou by za svou teatrálnost a herectví měl dostat spíše Marchena, ale rozhodčí zápasu byl tentokráte jiného názoru a udělil Eliseuovi rovnou červený kartónek. Dobře hrající záložník Málagy tak musel ze hřiště, bohužel neoprávněně.

Druhé dějství již tolik šancí nepřineslo. Málaga měla velkou územní převahu, přehrávala Villarreal, který hrál pouze na brejky a rozhodně nepřipomínal mužstvo, kterému přísluší druhá příčka tabulky a které hraje v přesilovce. Ve druhé půli měl asi největší příležitost Rondon, který sice vsítil vyrovnávací branku, ale ta nebyla pro těsný ofsajd uznána. Vícero vážnějších příležitostí La Rosaleda neměla možnost spatřit.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Zaragoza 1:0

26.09.2010 21:00

Góly: 20. Diego Costa

Měl to být souboj dvou českých legionářů. Tomáš Ujfaluši ovšem minulou neděli ostře zajel do kotníku Lionela Messiho a obrázky tohoto hrozivého zákroku rychlé oblétly svět. Ujfaluši byl potrestán zákazem startu ve dvou zápasech, a tak na hřiště vyběhl od první minuty pouze Jiří Jarošík. Jenže ani on svému týmu z krize nepomohl.

Zaragoza sice poměrně slušně začala, ale remíza 0:0 na půdě Deportiva nakonec nebyla tak žhavá. Poté ovšem přišel krutý výsledkový propad. Výsledek? Po pěti kolech je Zaragoza se ziskem dvou bodů poslední. To po zlepšení na konci loňské sezony nečekal asi opravdu nikdo. Přesto nebyla cesta Atletica za vítězstvím vůbec jednoduchá. Hosté soupeře dokázali přestřílet také díky faktu, že celek z Madridu dohrával závěrečnou půlhodinu o deseti, když předčasně do sprch putoval Reyes. I tak ovšem hubené vítězství udrželo.

Hrdinou pozdního večera se bezesporu stal jediný střelec branky Diego Costa. Ten původně ani neměl být v základní sestavě, nakonec se tam ovšem přece jen objevil a jediným zásahem rozhodl zápas. Základní kámen k jedinému gólu utkání ale položil Luis Felipe. Ten se protáhl po levé straně kolem Jarošíka, nacentroval pod sebe a brazilský útočník svým důrazem na přední tyči nedal Francovi vůbec žádný nárok. Právě hostující gólman se o deset minut později zranil a mezi tři tyče putoval jeho náhradník Dobles.

Tlak Atletica pokračoval. Po faulu na Costu zahrával přímý kop Reyes a jeho střelu musel Dobles vyrazit poněkud netradičně za pomoci nohou. Zaragoza přidala na obrátkách až těsně před přestávkou, nicméně De Gea nijak výrazněji zasahovat nemusel. Domácí se ještě v nastavení první půle dožadovali penalty, jenže souboj Costy s Continim nechal rozhodčího Fernandeze chladným.

Druhá půle ale patřila Zaragoze. Nejprve pálil z nadějné pozice Pongolle, jenže jeho pokus zastavila houština těl před De Geou. Přesně po hodiny hry navíc ostře zajel do Continiho španělský štírek Reyes a po poněkud přísné červené karty putoval do kabiny. Hosté zcela zřetelně převzali iniciativu a blízko vyrovnání stanul o pět minut později Gabi, nicméně De Gea vytasil fantastický zákrok a držel ambice svého týmu nad vodou. Snad jedinou vážnější příležitost Atletica ve druhé půli měl Godin, nicméně jeho hlavičku stačil Dohlas vyrazit. Přes úporně bránící defenzivu se ale Zaragoza už ve zbytku střetnutí prosadit nedokázala a opět odchází ze hřiště se skleslými hlavami.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Sevilla FC 2:0

26.09.2010 19:00

Góly: 21. David Trézéguet (pen.), 38. David Trézéguet

Hércules opět demonstroval dvou sílu, když si díky dvěma brankám francouzského reprezentanta Davida Trezeguéta poradil se Sevillou. Ambiciózní tým z Alicante byl v zápase s zatím nejlepším andaluským týmem v současné startovní listině účastníků rozhodně šťastnějším týmem, neboť rozhodně nebyl ani zdaleka lepší, ani zdaleka Sevillu nepřehrával, ale narozdíl od Sevillistas jej netrápila špatná koncovka.

První branku měl na kopačce již ve čtvrté minutě Luis Fabiano, který výborným průnikem proběhl obranou a pelášil na brankáře Juana Clatayuda, který si s jeho přízemní střelou na protější tyč parádním a velmi obtížným zákrokem poradil.

Pro budoucnost utkání a výsledek důležitý moment se stal ve dvacáté minutě, kdy Didier Zokora trochu neohrabaně naběhl v pokutovém území na Tiaga Gomese, jehož tělo se rázem stalo nekontrolovatelným a spadlo. Sudí Fernando Teixeira dlouho neotálel a odpískal pokutový kop. K exekuci se postavil David Trezeguét a míč s přehledem zacílil k pravé tyči.

Ještě před koncem prvního dějství se povedlo domácím rozjásat své fanoušky podruhé. Royston Drenthe po výborném průniku do šestnáctky našel na druhé straně stojícího Kika, který si míč zpracoval a vystřelil. Do trajektorie jeho střely se však postavil Trezegól, který míč poslal nekompromisně kolenem do sítě.

Po obrátce trefil v šestapadesáté minutě Ndri Romaric pravou tyčku Calatayudovy branky, na druhé straně předvedl fantastický zákrok proti Drenhemu přímému kopu fotbalový stařík Andrés Palop. Sevilla byla po hodině hry mírně aktivnější a další příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat, nicméně ani Álvaro Negredo, ani jeho kolega z útoku Luis Fabiano nedokázali přesně zacílit, a tak si Sevilla neodvezla ze stadionu Josého Rica Péreze v Alicante ani bod.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CA Osasuna 1:0

26.09.2010 17:00

Góly: 25. Álvaro Vázquez

Těžko uvěřitelných šestadvacet střeleckých pokusů vyprodukoval Espanyol v honbě za důležitými body proti Osasuně. Nakonec se však ujal pouze jediný, i ten má ale v konečném účtování tříbodovou váhu. Celek z Pamplony naopak svým herním projevem příliš nezaujal a soupeři cestu za vítězstvím téměř nezkomplikoval.

Espanyol si zatím na svém hřišti drží unikátní stoprocentní bilanci a také díky ní po pěti kolech zaťukal na brány elitní šestky Primera division. Espanyol se tentokrát nemohl spolehnout na své tradiční útočné duo Osvaldo - Alonso, které do hry nepustilo zranění, a tak musel od první minuty na trávník mladý forvard Vazquez. Nakonec se právě on stal hrdinou zápasu. První významný moment celého utkání se odehrál už ve 21. minutě. Lolo se totiž na hbitém Vazquezovi vykartoval a oslabený tým nenalezl na účinnou hru domácích recept.

Jediný gólový moment se narodil hned tři minuty po Lolově vyloučení. Devatenáctiletý útočník totiž dokonale využil velmi rozpačitého odkopu Flana a z první poslal míč za zkoprnělého Ricarda. Zbytek zápasu sice dohrál Espanyol v početní převaze, vzruchu před oběma brankami bylo jen poskromnu. Osasuna i přes nepříznivý stav spoléhala na obranu, zatímco domácím nefungovala středová řada, jíž chyběl tradiční dirigent hry De La Pena.

Začátek druhé půle ale přece jen patřil hostům. Pozornost kamerunského brankáře Kameniho otestovali v rychlém sledu Damia a po něm také Monreal, nicméně prvně jmenovaný branku vůbec netrefil a s pokusem jeho kolegy si Kameni bezpečně poradil. Na druhé straně zahrozil Vila, dopadl však stejně jako o pár chvil později střídající Osvaldo, který na Ricarda nevyzrál ani nadvakrát. Espanyol se však nechal poklidným průběhem zápasu ukolébat k pasivitě, na níž málem doplatil. Střídající Lekic měl totiž měl na kopačce vyrovnání, jenže jeho gólovou střelu bravurně vytěsnil Kameni. Více už barcelonský večer nenabídl, přesto měly po závěrečném hvizdu oba celky ke spokojenosti daleko.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Sociedad 2:0

26.09.2010 17:00

Góly: 7. Fernando Cavenaghi, 62. Fernando Cavenaghi

Nad touto transakcí si představitelé Mallorky určitě lámat hlavu nebudou. Do týmu totiž i přes složitou finanční situaci přivedli na hostování z Bordeaux produktivního útočníka Fernanda Cavenaghiho, který se ve svém novém působišti uvedl znamenitě. Dvěma brankami totiž sestřelil nováčka ze San Sebastianu a pouze tak potvrdil výtečnou domácí formu ostrovanů.

Ostatně svěřenci trenéra Laudrupa zatím bodovali pouze doma. Po pěti kolech trůní v poklidném středu tabulky se ziskem sedmi bodů, přičemž dokázali uhrát remízu také proti slavnému Realu Madrid. Zápasy na vlastním hřišti byly pýchou Mallorcy už v uplynulém roce. Ostrované totiž dokázali hned v patnácti z nich zvítězit a vybojovali si tak účast v pohárové Evropě, kde však vinou rozsáhlých dluhů nemohli účinkovat.

Poslední zářijová neděle ale zcela jasně patřila argentinskému snajprovi. Ten svůj čich na góly uplatnil už v sedmé minutě, kdy si ve vápně udělal prostor ke střele a levačkou na vzdálenější tyč poprvé překonal Brava. Jinak se ovšem během prvního poločasu mnoho zajímavého neudálo. Výjimkou budiž rohový kop v podání hostujícího Griezmanna, který svým centrem rozezvučel tyč Aouateho svatyně. Ještě před přestávkou mohl přidat druhý hřebíček do rakve Realu opět Cavenaghi, jenže z hranice velkého vápna přestřelil.

Svůj okamžik slávy si tak nechal až těsně po hodině hry. De Guzman se chopil rozehrávky přímého kopu, obrana hostů totálně zaspala a zapomněla na zadní tyči naprosto volného Cavenaghiho, pro nějž nebyl žádný problém zblízka překonat brankáře Brava podruhé. V tu chvíli se hra hostů definitivně rozpadla a jen dobře postavenému břevnu mohli vděčit, že po Casadesusově střele neinkasovali potřetí. Podobnou smůlu však měl vzápětí na druhé straně také střídající Joseba Llorente, a tak utkání skončilo vítězstvím ostrovanů 2:0.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Almería 0:2

26.09.2010 17:00

Góly: 4. Kalu Uche, 19. Kalu Uche

Takový vstup si fotbalisté Deportiva určitě nemalovali ani v těch nejčernějších snech. Po pěti kolech totiž urvali pouze tři body a spadli na předposlední místo tabulky. Z toho se naopak směrem k vyšším pozicím odrazila Almeria, která díky dvěma zásahům nigerijského snajpra Kalu Ucheho urvala z La Coruni bodový komplet.

Tým trenéra Lotiny se topí ve velmi nepříznivé krizi. Tápe především v produktivitě. Za pět utkání vstřelil totiž pouhé dvě branky, přičemž obě v pondělní dohrávce 4. kola proti Getafe z pokutových kopů. Ze hry na branku stále čeká. Tým tak zatím pokračuje v bídných výkonech ze závěru uplynulé sezony, které ho vyřadily ze hry o evropské poháry. Vrchol zmaru pak vygradoval v domácí porážku se spíše průměrnou Almerií.

Naopak fotbalistům Almerie se podařilo velmi rychle zapomenout na středeční nezdar proti Levante. Už ve čtvrté minutě totiž zahrával rohový kop Corona, svůj důraz v šestnáctce uplatnil Uche a přesnou hlavičkou nedal brankáři Manuovi žádnou šanci. O pár chvil později mohlo být vyrovnáno. Dostatek prostoru i klidu na zakončení dostal Lassad, nicméně svou přízemní střelu mezi tři tyče nevměstnal. Přišel tedy trest na druhé straně.

Velikou chybu spáchal při odkopu míče norský zadák Rindaroy, který trefil pouze napadajícího Crusata, od nějž se míč odrazil do míst, kde číhal Uche a pohotovou hlavičkou upravil už na 2:0. Jediný střelec Deportiva v této sezoně, Andres Guardado, byl vzápětí blízko kontaktní brance, jenže jeho parádní projektil z velké dálky lapil ještě lepším zákrokem Alves. Zřejmě definitivní konec nadějí pak znamenala situace ze 42. minuty. Colotto nedovoleným zákrokem stáhl k zemi Piattiho a jelikož byl v tu chvíli posledním domácím fotbalistou, putoval předčasně do sprch. Deportivu se sice ani v deseti snaha upřít nedala, jenže vyjma pěkné střely Pereze se do zakončení příliš nedostávalo.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Getafe CF 0:1

26.09.2010 17:00

Góly: 16. Víctor Sanchez

Byl to zápas dvou celků, které měly před utkáním shodný počet čtyř bodů. Do trháku se nakonec poněkud překvapivě urvalo Getafe. To v týdnu nejprve selhalo proti Málaze, ovšem na půdě Santanderu předvedlo o sto procent lepší výkon a vybojovalo bodový komplet.

O osudu utkání vlastně rozhodla branka fotbalisty, který vlastně ani hráčem Getafe není. Victor Sanchez přišel před sezonou na hostování z Barcelony a v novém působišti si po matném začátku spravil chuť. Getafe se naopak tradičně na hřišti Santanderu daří a také v loňské sezoně si odsud odváželo všechny tři body po vítězství 4:1 v 1. kole. I tentokrát se Michelovi svěřenci mohli po skončení devadesáti minut radovat mimo jiné také z posunu na deváté místo.

Jediný gólový moment se narodil už v 16. minutě. Manu del Moral od postranní čáry nadvakrát odcentroval, míč se snesl až na hranici vápna, kde se do něj opřel Sanchez a za pomoci teči jednoho z domácích stoperů překonal zkoprnělého Tona. Poté se však hosté jakoby mávnutím kouzelného proutku vytratili ze hřiště a přenechali iniciativu Santanderu. Dvě dobré možnosti na vyrovnání spálil švédský kanonýr Rosenberg, jehož střely zblízka pokaždé zastavil výborný Codina.

S blížícím se koncem první půle tlak domácích gradoval. Pokus Nahuelpana vyrazil Codina s vypětím všech sil, stejně jako následnou gólovou hlavičku Bakirciogla. Krátce po opětovném příchodu hráčů na hřiště se do balonu z pětadvaceti metrů opřel Rosenberg, nicméně prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil. Getafe sice ve zbytku utkání rezignovalo na jakékoli útočné snahy, vedení ale bránilo s mnohem větším klidem. Frustrace domácích vyvrcholila v 90. minutě, kdy po druhé žluté kartě putoval pod sprchy Rosenberg. Oslabený Santander už nestihl s výsledkem nic udělat a z trávníku odcházel velmi rozpačitě.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 1:3

25.09.2010 22:00

Góly: 90. Igor Gabilondo - 54. Seydou Keita, 74. Xavi, 90+3. Sergio Busquets

Až do posledních vteřin museli fotbalisté Barcelony bojovat o tři body na půdě Athleticu. Zápas sice dlouho drželi pod kontrolou, v poslední minutě ovšem snížil Gabilondo a vykřesal tak svému týmu jiskřičku naděje. Tu ovšem definitivně uhasil z protiútoku Busquets.

Vývoj zápasu výrazně ovlivnila situace ze 34. minuty. Ostrým zákrokem se proti Iniestovi prezentoval Amorebieta a předčasně putoval pod sprchy. Katalánci dokázali přesilovou hru do nejmenšího detailu využít a drží tak kontakt s ligovou špicí. Hosté byli především po změně stran výrazně aktivnější.

Už ve 13. minutě visel gól doslova na vlásku. Přízemní střelu Iniesty dokázal Iraizoz vyrazit pouze před sebe, kde ji obratem zpět na branku napálil Villa, ale rozezvučel pouze brankovou konstrukci. Následně se k parádní ráně odhodlal Pedro, ale Iraizoz mu reflexivním zákrokem zkazil gólovou radost. Domácí za vytrvalého deště nehráli vůbec špatnou partii, působili hodně sympaticky a po půlhodině hry vytěsnil Valdes nepříliš razantní pokus Llorenteho, střela Martineze pak vůbec netrefila prostor mezi třemi tyčemi.

Po vyloučení se aktivita přesunula zcela jasně na kopačky svěřenců trenéra Guardioly. V nastavení první půle ještě z dobré pozice pálil Villa, jeho projektil však pouze prolétl nad břevnem. Začátek druhé půle se odehrával výhradně na polovině domácích, ovšem s jednou výjimkou, sám před Valdesem se najednou zjevil San Jose, ale nastřelil jenom tyč. ak už úřadovala Barcelona. Dalekonosný pokus Piqueho ještě stihl Iraizoz vyrazit, o dvě minuty později už ale byl poprvé nucen lovit míč ze sítě.

Pěkná kombinace začala u Iniesty, který pěknou kolmicí nael Villu, ten z první prostrčil na lépe postaveného Keitu, který otevřel gólový účet zápasu. Dominanci Barcelony dokumentovaly rovněž další nevyužité šance Villy, nebo tyč v podání Iniesty. Druhý hřebíček do rakve Athleticu pak zasadil v 74. minutě Xavi, jehož tečovaná rána zpoza šestnáctky nedala Iraizozovi žádný nárok. Poměr sil na trávníku se vyrovnal tři minuty před koncem. Villa zbytečně dohrál souboj s Gurpeguim, udeřil ho pěstí do obličeje a dovršil tak svůj nepovedený večer. Hned vzápětí navíc snížil Gabilondo, ale na zvrat nebyl čas. Do otevřené obrany navíc přidal podpis pod výhru Katalánců uzdravený Busquets.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 0:0

25.09.2010 20:00

Góly: -

Levante přežilo všechny šance Realu Madrid a překvapivě doma remizovalo s Bílým baletem 0:0. Real měl drtivou převahu a obrovské množství šancí, vše ale bylo marné, Mourinhovi hoši branku nedali a musí se spokojit s remízou.

Marcelo našel před brankou střílenou přihrávkou Higuaína, ale argentinský ostrostřelec zblízka přestřelil. V blízkosti brankáře Reiny se ocitl i jeho týmový kolega a krajánek Di Maria, ten se pokusil domácího brankáře přehodit, ale nevyšlo mu to. Di Maria byl hlavní postavu další akce Realu, nikým neatakován se dostal až na hranici pokutového území, kde ale nepřesně vystřelil. V obrovské šanci byl po centru Di Marii Portugalec Cristiano Ronaldo, jeho umístěnou hlavičku na zadní tyč vyrazil dobrým zákrokem brankář Reina.

Bílý balet byl aktivnější a také vstřelil branku, Higuaín však stál v ofsajdu a branka nebyla správně uznána. Do čisté gólové příležitosti se nachomýtnul i Ronaldo, důrazem získal míč a lobem přehodil Reinu, nicméně branku minul. Poslední šanci prvního poločasu spálil z velmi dobré pozice Ramos a Real s Levante hrál po prvním poločase 0:0.

Také ve druhém dějství se prakticky hrálo na jednu branku. Xabiho rohový kop málem skončil v síti, zastavil se o tyčku! Real následně vyprodukoval velké množství střel, ale všechny lapil pozorný Reina. S jednou střelou ale měl velké problémy, nenápadný projektil Karima Benzemy se mu v náručí proměnil v "horký brambor". A šance pokračovali, střídající Pedro Leon z voleje přestřelil a Higuaín nedokázal v bezprostřední blízkosti překonat vyběhnutého Reinu. Real Madrid doplatil na obrovské kvantum spálených šancí a jen remizoval 0:0. Levante přitom nemělo za celý zápas jedinou pořádnou šanci.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Valencia CF 0:2

25.09.2010 18:00

Góly: 7. Mehmet Topal, 10. Roberto Soldado

Valencia vyhrála i čtvrtý soutěžní zápas sezony na hřišti soupeře, tentokráte uspěla v Gijonu. Netopýrům se skvěle povedl vstup do zápasu, když už po deseti minutách vedli o dvě branky...

Sporting doma nerozdává body jen tak snadno, tentokráte se mu ale hodně nevyplatila prospaná první desetiminutovka. V sedmé minutě zahrával rohový kop Fernandes, našel hlavu Topala a ten otevřel skóre - 0:1.

Domácí ještě nedoázali strávit první inkasovanou branku a už prohrávali o dva góly. Valencia podnikla útok po levé straně, na jehož konci byl přízemní centr Maty a přesné zakončení Soldada - 0:2. Trenér Valencie Unai Emery šetřil v zápase několik hráčů, na výkonu a především výsledku to ale vůbec nebylo znát.

Valencia kontrolovala své vedení a po změně stran mohl definitivně rozhodnout Mata, ten svou šanci neproměnil a Sporting se toho snažil využít.

Velkou šanci měl po změně stran Barral, který orazítkoval jenom tyč.

Následně se vytáhl Cesar, když zneškodnil pokus Rivery. V nastavení pak měl blízko k čestnému úspěchu Miguel, jenomže ani on neproměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF54109:313
2.Villarreal CF540110:412
3.FC Barcelona54019:412
4.Real Madrid53206:111
5.Atlético Madrid53119:410
6.Espanyol Barcelona53025:89
7.Sevilla FC52217:58
8.Hércules CF52125:37
9.Athletic Bilbao52128:77
10.Getafe CF52128:87
11.RCD Mallorca52124:57
12.Málaga CF520311:116
13.UD Almería51224:45
14.CA Osasuna51133:54
15.Racing Santander51133:64
16.Real Sociedad51135:94
17.Sporting Gijón51134:94
18.Levante UD51134:104
19.Deportivo La Coruña50322:53
20.Real Zaragoza50233:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (889)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele