5. kolo
25.09.2010 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Sporting Gijón - Valencia CF 0:2

Valencia vyhrála i čtvrtý soutěžní zápas sezony na hřišti soupeře, tentokráte uspěla v Gijonu. Netopýrům se skvěle povedl vstup do zápasu, když už po deseti minutách vedli o dvě branky...

Sporting doma nerozdává body jen tak snadno, tentokráte se mu ale hodně nevyplatila prospaná první desetiminutovka. V sedmé minutě zahrával rohový kop Fernandes, našel hlavu Topala a ten otevřel skóre - 0:1.

Domácí ještě nedoázali strávit první inkasovanou branku a už prohrávali o dva góly. Valencia podnikla útok po levé straně, na jehož konci byl přízemní centr Maty a přesné zakončení Soldada - 0:2. Trenér Valencie Unai Emery šetřil v zápase několik hráčů, na výkonu a především výsledku to ale vůbec nebylo znát.

Valencia kontrolovala své vedení a po změně stran mohl definitivně rozhodnout Mata, ten svou šanci neproměnil a Sporting se toho snažil využít.

Velkou šanci měl po změně stran Barral, který orazítkoval jenom tyč.

Následně se vytáhl Cesar, když zneškodnil pokus Rivery. V nastavení pak měl blízko k čestnému úspěchu Miguel, jenomže ani on neproměnil.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Pablo...

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme teda že aspoň to no....ale ten manchester musí padnout!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado se ukazuje v pěknym světle

Reagovat
PePiG7

0:1-Topal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele