5. kolo
26.09.2010 17:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Deportivo La Coruña - UD Almería 0:2

Takový vstup si fotbalisté Deportiva určitě nemalovali ani v těch nejčernějších snech. Po pěti kolech totiž urvali pouze tři body a spadli na předposlední místo tabulky. Z toho se naopak směrem k vyšším pozicím odrazila Almeria, která díky dvěma zásahům nigerijského snajpra Kalu Ucheho urvala z La Coruni bodový komplet.

Tým trenéra Lotiny se topí ve velmi nepříznivé krizi. Tápe především v produktivitě. Za pět utkání vstřelil totiž pouhé dvě branky, přičemž obě v pondělní dohrávce 4. kola proti Getafe z pokutových kopů. Ze hry na branku stále čeká. Tým tak zatím pokračuje v bídných výkonech ze závěru uplynulé sezony, které ho vyřadily ze hry o evropské poháry. Vrchol zmaru pak vygradoval v domácí porážku se spíše průměrnou Almerií.

Naopak fotbalistům Almerie se podařilo velmi rychle zapomenout na středeční nezdar proti Levante. Už ve čtvrté minutě totiž zahrával rohový kop Corona, svůj důraz v šestnáctce uplatnil Uche a přesnou hlavičkou nedal brankáři Manuovi žádnou šanci. O pár chvil později mohlo být vyrovnáno. Dostatek prostoru i klidu na zakončení dostal Lassad, nicméně svou přízemní střelu mezi tři tyče nevměstnal. Přišel tedy trest na druhé straně.

Velikou chybu spáchal při odkopu míče norský zadák Rindaroy, který trefil pouze napadajícího Crusata, od nějž se míč odrazil do míst, kde číhal Uche a pohotovou hlavičkou upravil už na 2:0. Jediný střelec Deportiva v této sezoně, Andres Guardado, byl vzápětí blízko kontaktní brance, jenže jeho parádní projektil z velké dálky lapil ještě lepším zákrokem Alves. Zřejmě definitivní konec nadějí pak znamenala situace ze 42. minuty. Colotto nedovoleným zákrokem stáhl k zemi Piattiho a jelikož byl v tu chvíli posledním domácím fotbalistou, putoval předčasně do sprch. Deportivu se sice ani v deseti snaha upřít nedala, jenže vyjma pěkné střely Pereze se do zakončení příliš nedostávalo.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele