Primera Division - souhrn 5. kola

25.09.2010, 19:54, aktualizováno 27.09.2010, 22:57
Komentáře a souhrny
Valencia po domácí remíze s Atléticem znovu vyhrála, tři body veze z Gijonu. Netopýři navíc zůstávají v čele tabulky, Real Madrid totiž jenom remizoval v Levante. Villarreal zvítězil v Málaze 3:2 a je druhý před Barcelonou, jež zvítězila v Bilbau. V neděli vyhrály Espanyol, Getafe, Mallorca, Almeria, Hercules i Atlético.

Málaga CF - Villarreal CF 2:3

27.09.2010 21:00

Góly: 4. Eliseu, 30. Salomón Rondón - 21. Santi Cazorla, 24. Giuseppe Rossi, 33. Santi Cazorla

Nepříjemnou pilulku hořkosti museli spolknout fanoušci andaluské Málagy, která sice podlehla na domácím pažitu stadionu La Rosaleda, avšak předvedla výkon, za nějž by si zasloužila minimálně bod. Právě remíza by byla slušivým rozuzlením celého klání, které fanouškům nabízelo do okamžiku Eliseuova vyloučení nádhernou fotbalovou podívanou.

Pět branek, strhující tempo, fantastická kombinační kopaná a červená karta - to je účet prvního dějství, které rozhodlo o konečném resultu. Villarreal si poločasové vítězství zasloužil, byl mírně aktivnější a protínal obranu andaluského celku jako rozžhavená mačeta čerstvě utrženou hruškou. Po obrátce však přišel ze strany Žluté ponorky útlum a ponor do defenzívy, a to i přesto, že Garridovi svěřenci hráli v převaze. Vítězství se Villarrealu podařilo navzdory velkému náporu Málagy ubránit, a tak se mohl valencijský tým posunout na druhou příčku za regionální konkurenty z Valencie.

Utkání začalo pěkně od podlahy a již ve čtvrté minutě mohla propuknout radost v našlapaných ochozech, které byli svědky překrásné branky Eliseua, jenž využil Apoñova přiťuknutí na velké vápno a div, že neprotrhl síť za zády bezmocného Diega Lopéze, který míč letící do šibenic jen zkoprněle sledoval.

Na druhé straně odpověděl dobrou šancí Nilmar, který ale při brejku ztroskotal na výborně chytajícím Rubénovi. Šestadvacetiletý brankář ale už nemohl dobře zasáhnout proti tečované střele Santiho Cazorly, který v jednadvacáté minutě vyrovnal. Neuběhly ani tři minuty a přišel druhý úder Villarrealu. Tentokráte se prosadil fantastickým průnikem a ťukesem se skvěle hrajícím Nilmarem šikovnou pomalou střelou na zadní tyč Giuseppe Rossi.

Za pět minut ale Málaga odpověděla. Skvěle hrající Quincy Owuu-Abeyie si na levé straně pohrál s dvojicí obránců, skvěle odcentroval do šestnáctky, kam již sprintoval nabíhající si Rondon, jenž nekompromisní hlavičkou nedal Lópezovi pražádnou šanci.

O čtyři minuty později už zase Villarreal vedl! Tentokrát předvedli skvělou kombinaci Nilmar, Rossi a Santi Cazorla, který zpoza vápna odeslal míč přesně k tyči bezmocného Rubéna. Krátce před koncem poločasu přišel moment, který si celkově velmi špatně pískající sudí za rámeček nedá.

Teatrální pád Carlose Marcheny po lehkém dotyku Eliseua by málokdo ohodnotil žlutou kartou, kterou by za svou teatrálnost a herectví měl dostat spíše Marchena, ale rozhodčí zápasu byl tentokráte jiného názoru a udělil Eliseuovi rovnou červený kartónek. Dobře hrající záložník Málagy tak musel ze hřiště, bohužel neoprávněně.

Druhé dějství již tolik šancí nepřineslo. Málaga měla velkou územní převahu, přehrávala Villarreal, který hrál pouze na brejky a rozhodně nepřipomínal mužstvo, kterému přísluší druhá příčka tabulky a které hraje v přesilovce. Ve druhé půli měl asi největší příležitost Rondon, který sice vsítil vyrovnávací branku, ale ta nebyla pro těsný ofsajd uznána. Vícero vážnějších příležitostí La Rosaleda neměla možnost spatřit.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Zaragoza 1:0

26.09.2010 21:00

Góly: 20. Diego Costa

Měl to být souboj dvou českých legionářů. Tomáš Ujfaluši ovšem minulou neděli ostře zajel do kotníku Lionela Messiho a obrázky tohoto hrozivého zákroku rychlé oblétly svět. Ujfaluši byl potrestán zákazem startu ve dvou zápasech, a tak na hřiště vyběhl od první minuty pouze Jiří Jarošík. Jenže ani on svému týmu z krize nepomohl.

Zaragoza sice poměrně slušně začala, ale remíza 0:0 na půdě Deportiva nakonec nebyla tak žhavá. Poté ovšem přišel krutý výsledkový propad. Výsledek? Po pěti kolech je Zaragoza se ziskem dvou bodů poslední. To po zlepšení na konci loňské sezony nečekal asi opravdu nikdo. Přesto nebyla cesta Atletica za vítězstvím vůbec jednoduchá. Hosté soupeře dokázali přestřílet také díky faktu, že celek z Madridu dohrával závěrečnou půlhodinu o deseti, když předčasně do sprch putoval Reyes. I tak ovšem hubené vítězství udrželo.

Hrdinou pozdního večera se bezesporu stal jediný střelec branky Diego Costa. Ten původně ani neměl být v základní sestavě, nakonec se tam ovšem přece jen objevil a jediným zásahem rozhodl zápas. Základní kámen k jedinému gólu utkání ale položil Luis Felipe. Ten se protáhl po levé straně kolem Jarošíka, nacentroval pod sebe a brazilský útočník svým důrazem na přední tyči nedal Francovi vůbec žádný nárok. Právě hostující gólman se o deset minut později zranil a mezi tři tyče putoval jeho náhradník Dobles.

Tlak Atletica pokračoval. Po faulu na Costu zahrával přímý kop Reyes a jeho střelu musel Dobles vyrazit poněkud netradičně za pomoci nohou. Zaragoza přidala na obrátkách až těsně před přestávkou, nicméně De Gea nijak výrazněji zasahovat nemusel. Domácí se ještě v nastavení první půle dožadovali penalty, jenže souboj Costy s Continim nechal rozhodčího Fernandeze chladným.

Druhá půle ale patřila Zaragoze. Nejprve pálil z nadějné pozice Pongolle, jenže jeho pokus zastavila houština těl před De Geou. Přesně po hodiny hry navíc ostře zajel do Continiho španělský štírek Reyes a po poněkud přísné červené karty putoval do kabiny. Hosté zcela zřetelně převzali iniciativu a blízko vyrovnání stanul o pět minut později Gabi, nicméně De Gea vytasil fantastický zákrok a držel ambice svého týmu nad vodou. Snad jedinou vážnější příležitost Atletica ve druhé půli měl Godin, nicméně jeho hlavičku stačil Dohlas vyrazit. Přes úporně bránící defenzivu se ale Zaragoza už ve zbytku střetnutí prosadit nedokázala a opět odchází ze hřiště se skleslými hlavami.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Sevilla FC 2:0

26.09.2010 19:00

Góly: 21. David Trézéguet (pen.), 38. David Trézéguet

Hércules opět demonstroval dvou sílu, když si díky dvěma brankám francouzského reprezentanta Davida Trezeguéta poradil se Sevillou. Ambiciózní tým z Alicante byl v zápase s zatím nejlepším andaluským týmem v současné startovní listině účastníků rozhodně šťastnějším týmem, neboť rozhodně nebyl ani zdaleka lepší, ani zdaleka Sevillu nepřehrával, ale narozdíl od Sevillistas jej netrápila špatná koncovka.

První branku měl na kopačce již ve čtvrté minutě Luis Fabiano, který výborným průnikem proběhl obranou a pelášil na brankáře Juana Clatayuda, který si s jeho přízemní střelou na protější tyč parádním a velmi obtížným zákrokem poradil.

Pro budoucnost utkání a výsledek důležitý moment se stal ve dvacáté minutě, kdy Didier Zokora trochu neohrabaně naběhl v pokutovém území na Tiaga Gomese, jehož tělo se rázem stalo nekontrolovatelným a spadlo. Sudí Fernando Teixeira dlouho neotálel a odpískal pokutový kop. K exekuci se postavil David Trezeguét a míč s přehledem zacílil k pravé tyči.

Ještě před koncem prvního dějství se povedlo domácím rozjásat své fanoušky podruhé. Royston Drenthe po výborném průniku do šestnáctky našel na druhé straně stojícího Kika, který si míč zpracoval a vystřelil. Do trajektorie jeho střely se však postavil Trezegól, který míč poslal nekompromisně kolenem do sítě.

Po obrátce trefil v šestapadesáté minutě Ndri Romaric pravou tyčku Calatayudovy branky, na druhé straně předvedl fantastický zákrok proti Drenhemu přímému kopu fotbalový stařík Andrés Palop. Sevilla byla po hodině hry mírně aktivnější a další příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat, nicméně ani Álvaro Negredo, ani jeho kolega z útoku Luis Fabiano nedokázali přesně zacílit, a tak si Sevilla neodvezla ze stadionu Josého Rica Péreze v Alicante ani bod.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CA Osasuna 1:0

26.09.2010 17:00

Góly: 25. Álvaro Vázquez

Těžko uvěřitelných šestadvacet střeleckých pokusů vyprodukoval Espanyol v honbě za důležitými body proti Osasuně. Nakonec se však ujal pouze jediný, i ten má ale v konečném účtování tříbodovou váhu. Celek z Pamplony naopak svým herním projevem příliš nezaujal a soupeři cestu za vítězstvím téměř nezkomplikoval.

Espanyol si zatím na svém hřišti drží unikátní stoprocentní bilanci a také díky ní po pěti kolech zaťukal na brány elitní šestky Primera division. Espanyol se tentokrát nemohl spolehnout na své tradiční útočné duo Osvaldo - Alonso, které do hry nepustilo zranění, a tak musel od první minuty na trávník mladý forvard Vazquez. Nakonec se právě on stal hrdinou zápasu. První významný moment celého utkání se odehrál už ve 21. minutě. Lolo se totiž na hbitém Vazquezovi vykartoval a oslabený tým nenalezl na účinnou hru domácích recept.

Jediný gólový moment se narodil hned tři minuty po Lolově vyloučení. Devatenáctiletý útočník totiž dokonale využil velmi rozpačitého odkopu Flana a z první poslal míč za zkoprnělého Ricarda. Zbytek zápasu sice dohrál Espanyol v početní převaze, vzruchu před oběma brankami bylo jen poskromnu. Osasuna i přes nepříznivý stav spoléhala na obranu, zatímco domácím nefungovala středová řada, jíž chyběl tradiční dirigent hry De La Pena.

Začátek druhé půle ale přece jen patřil hostům. Pozornost kamerunského brankáře Kameniho otestovali v rychlém sledu Damia a po něm také Monreal, nicméně prvně jmenovaný branku vůbec netrefil a s pokusem jeho kolegy si Kameni bezpečně poradil. Na druhé straně zahrozil Vila, dopadl však stejně jako o pár chvil později střídající Osvaldo, který na Ricarda nevyzrál ani nadvakrát. Espanyol se však nechal poklidným průběhem zápasu ukolébat k pasivitě, na níž málem doplatil. Střídající Lekic měl totiž měl na kopačce vyrovnání, jenže jeho gólovou střelu bravurně vytěsnil Kameni. Více už barcelonský večer nenabídl, přesto měly po závěrečném hvizdu oba celky ke spokojenosti daleko.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Sociedad 2:0

26.09.2010 17:00

Góly: 7. Fernando Cavenaghi, 62. Fernando Cavenaghi

Nad touto transakcí si představitelé Mallorky určitě lámat hlavu nebudou. Do týmu totiž i přes složitou finanční situaci přivedli na hostování z Bordeaux produktivního útočníka Fernanda Cavenaghiho, který se ve svém novém působišti uvedl znamenitě. Dvěma brankami totiž sestřelil nováčka ze San Sebastianu a pouze tak potvrdil výtečnou domácí formu ostrovanů.

Ostatně svěřenci trenéra Laudrupa zatím bodovali pouze doma. Po pěti kolech trůní v poklidném středu tabulky se ziskem sedmi bodů, přičemž dokázali uhrát remízu také proti slavnému Realu Madrid. Zápasy na vlastním hřišti byly pýchou Mallorcy už v uplynulém roce. Ostrované totiž dokázali hned v patnácti z nich zvítězit a vybojovali si tak účast v pohárové Evropě, kde však vinou rozsáhlých dluhů nemohli účinkovat.

Poslední zářijová neděle ale zcela jasně patřila argentinskému snajprovi. Ten svůj čich na góly uplatnil už v sedmé minutě, kdy si ve vápně udělal prostor ke střele a levačkou na vzdálenější tyč poprvé překonal Brava. Jinak se ovšem během prvního poločasu mnoho zajímavého neudálo. Výjimkou budiž rohový kop v podání hostujícího Griezmanna, který svým centrem rozezvučel tyč Aouateho svatyně. Ještě před přestávkou mohl přidat druhý hřebíček do rakve Realu opět Cavenaghi, jenže z hranice velkého vápna přestřelil.

Svůj okamžik slávy si tak nechal až těsně po hodině hry. De Guzman se chopil rozehrávky přímého kopu, obrana hostů totálně zaspala a zapomněla na zadní tyči naprosto volného Cavenaghiho, pro nějž nebyl žádný problém zblízka překonat brankáře Brava podruhé. V tu chvíli se hra hostů definitivně rozpadla a jen dobře postavenému břevnu mohli vděčit, že po Casadesusově střele neinkasovali potřetí. Podobnou smůlu však měl vzápětí na druhé straně také střídající Joseba Llorente, a tak utkání skončilo vítězstvím ostrovanů 2:0.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Almería 0:2

26.09.2010 17:00

Góly: 4. Kalu Uche, 19. Kalu Uche

Takový vstup si fotbalisté Deportiva určitě nemalovali ani v těch nejčernějších snech. Po pěti kolech totiž urvali pouze tři body a spadli na předposlední místo tabulky. Z toho se naopak směrem k vyšším pozicím odrazila Almeria, která díky dvěma zásahům nigerijského snajpra Kalu Ucheho urvala z La Coruni bodový komplet.

Tým trenéra Lotiny se topí ve velmi nepříznivé krizi. Tápe především v produktivitě. Za pět utkání vstřelil totiž pouhé dvě branky, přičemž obě v pondělní dohrávce 4. kola proti Getafe z pokutových kopů. Ze hry na branku stále čeká. Tým tak zatím pokračuje v bídných výkonech ze závěru uplynulé sezony, které ho vyřadily ze hry o evropské poháry. Vrchol zmaru pak vygradoval v domácí porážku se spíše průměrnou Almerií.

Naopak fotbalistům Almerie se podařilo velmi rychle zapomenout na středeční nezdar proti Levante. Už ve čtvrté minutě totiž zahrával rohový kop Corona, svůj důraz v šestnáctce uplatnil Uche a přesnou hlavičkou nedal brankáři Manuovi žádnou šanci. O pár chvil později mohlo být vyrovnáno. Dostatek prostoru i klidu na zakončení dostal Lassad, nicméně svou přízemní střelu mezi tři tyče nevměstnal. Přišel tedy trest na druhé straně.

Velikou chybu spáchal při odkopu míče norský zadák Rindaroy, který trefil pouze napadajícího Crusata, od nějž se míč odrazil do míst, kde číhal Uche a pohotovou hlavičkou upravil už na 2:0. Jediný střelec Deportiva v této sezoně, Andres Guardado, byl vzápětí blízko kontaktní brance, jenže jeho parádní projektil z velké dálky lapil ještě lepším zákrokem Alves. Zřejmě definitivní konec nadějí pak znamenala situace ze 42. minuty. Colotto nedovoleným zákrokem stáhl k zemi Piattiho a jelikož byl v tu chvíli posledním domácím fotbalistou, putoval předčasně do sprch. Deportivu se sice ani v deseti snaha upřít nedala, jenže vyjma pěkné střely Pereze se do zakončení příliš nedostávalo.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Getafe CF 0:1

26.09.2010 17:00

Góly: 16. Víctor Sanchez

Byl to zápas dvou celků, které měly před utkáním shodný počet čtyř bodů. Do trháku se nakonec poněkud překvapivě urvalo Getafe. To v týdnu nejprve selhalo proti Málaze, ovšem na půdě Santanderu předvedlo o sto procent lepší výkon a vybojovalo bodový komplet.

O osudu utkání vlastně rozhodla branka fotbalisty, který vlastně ani hráčem Getafe není. Victor Sanchez přišel před sezonou na hostování z Barcelony a v novém působišti si po matném začátku spravil chuť. Getafe se naopak tradičně na hřišti Santanderu daří a také v loňské sezoně si odsud odváželo všechny tři body po vítězství 4:1 v 1. kole. I tentokrát se Michelovi svěřenci mohli po skončení devadesáti minut radovat mimo jiné také z posunu na deváté místo.

Jediný gólový moment se narodil už v 16. minutě. Manu del Moral od postranní čáry nadvakrát odcentroval, míč se snesl až na hranici vápna, kde se do něj opřel Sanchez a za pomoci teči jednoho z domácích stoperů překonal zkoprnělého Tona. Poté se však hosté jakoby mávnutím kouzelného proutku vytratili ze hřiště a přenechali iniciativu Santanderu. Dvě dobré možnosti na vyrovnání spálil švédský kanonýr Rosenberg, jehož střely zblízka pokaždé zastavil výborný Codina.

S blížícím se koncem první půle tlak domácích gradoval. Pokus Nahuelpana vyrazil Codina s vypětím všech sil, stejně jako následnou gólovou hlavičku Bakirciogla. Krátce po opětovném příchodu hráčů na hřiště se do balonu z pětadvaceti metrů opřel Rosenberg, nicméně prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil. Getafe sice ve zbytku utkání rezignovalo na jakékoli útočné snahy, vedení ale bránilo s mnohem větším klidem. Frustrace domácích vyvrcholila v 90. minutě, kdy po druhé žluté kartě putoval pod sprchy Rosenberg. Oslabený Santander už nestihl s výsledkem nic udělat a z trávníku odcházel velmi rozpačitě.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 1:3

25.09.2010 22:00

Góly: 90. Igor Gabilondo - 54. Seydou Keita, 74. Xavi, 90+3. Sergio Busquets

Až do posledních vteřin museli fotbalisté Barcelony bojovat o tři body na půdě Athleticu. Zápas sice dlouho drželi pod kontrolou, v poslední minutě ovšem snížil Gabilondo a vykřesal tak svému týmu jiskřičku naděje. Tu ovšem definitivně uhasil z protiútoku Busquets.

Vývoj zápasu výrazně ovlivnila situace ze 34. minuty. Ostrým zákrokem se proti Iniestovi prezentoval Amorebieta a předčasně putoval pod sprchy. Katalánci dokázali přesilovou hru do nejmenšího detailu využít a drží tak kontakt s ligovou špicí. Hosté byli především po změně stran výrazně aktivnější.

Už ve 13. minutě visel gól doslova na vlásku. Přízemní střelu Iniesty dokázal Iraizoz vyrazit pouze před sebe, kde ji obratem zpět na branku napálil Villa, ale rozezvučel pouze brankovou konstrukci. Následně se k parádní ráně odhodlal Pedro, ale Iraizoz mu reflexivním zákrokem zkazil gólovou radost. Domácí za vytrvalého deště nehráli vůbec špatnou partii, působili hodně sympaticky a po půlhodině hry vytěsnil Valdes nepříliš razantní pokus Llorenteho, střela Martineze pak vůbec netrefila prostor mezi třemi tyčemi.

Po vyloučení se aktivita přesunula zcela jasně na kopačky svěřenců trenéra Guardioly. V nastavení první půle ještě z dobré pozice pálil Villa, jeho projektil však pouze prolétl nad břevnem. Začátek druhé půle se odehrával výhradně na polovině domácích, ovšem s jednou výjimkou, sám před Valdesem se najednou zjevil San Jose, ale nastřelil jenom tyč. ak už úřadovala Barcelona. Dalekonosný pokus Piqueho ještě stihl Iraizoz vyrazit, o dvě minuty později už ale byl poprvé nucen lovit míč ze sítě.

Pěkná kombinace začala u Iniesty, který pěknou kolmicí nael Villu, ten z první prostrčil na lépe postaveného Keitu, který otevřel gólový účet zápasu. Dominanci Barcelony dokumentovaly rovněž další nevyužité šance Villy, nebo tyč v podání Iniesty. Druhý hřebíček do rakve Athleticu pak zasadil v 74. minutě Xavi, jehož tečovaná rána zpoza šestnáctky nedala Iraizozovi žádný nárok. Poměr sil na trávníku se vyrovnal tři minuty před koncem. Villa zbytečně dohrál souboj s Gurpeguim, udeřil ho pěstí do obličeje a dovršil tak svůj nepovedený večer. Hned vzápětí navíc snížil Gabilondo, ale na zvrat nebyl čas. Do otevřené obrany navíc přidal podpis pod výhru Katalánců uzdravený Busquets.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 0:0

25.09.2010 20:00

Góly: -

Levante přežilo všechny šance Realu Madrid a překvapivě doma remizovalo s Bílým baletem 0:0. Real měl drtivou převahu a obrovské množství šancí, vše ale bylo marné, Mourinhovi hoši branku nedali a musí se spokojit s remízou.

Marcelo našel před brankou střílenou přihrávkou Higuaína, ale argentinský ostrostřelec zblízka přestřelil. V blízkosti brankáře Reiny se ocitl i jeho týmový kolega a krajánek Di Maria, ten se pokusil domácího brankáře přehodit, ale nevyšlo mu to. Di Maria byl hlavní postavu další akce Realu, nikým neatakován se dostal až na hranici pokutového území, kde ale nepřesně vystřelil. V obrovské šanci byl po centru Di Marii Portugalec Cristiano Ronaldo, jeho umístěnou hlavičku na zadní tyč vyrazil dobrým zákrokem brankář Reina.

Bílý balet byl aktivnější a také vstřelil branku, Higuaín však stál v ofsajdu a branka nebyla správně uznána. Do čisté gólové příležitosti se nachomýtnul i Ronaldo, důrazem získal míč a lobem přehodil Reinu, nicméně branku minul. Poslední šanci prvního poločasu spálil z velmi dobré pozice Ramos a Real s Levante hrál po prvním poločase 0:0.

Také ve druhém dějství se prakticky hrálo na jednu branku. Xabiho rohový kop málem skončil v síti, zastavil se o tyčku! Real následně vyprodukoval velké množství střel, ale všechny lapil pozorný Reina. S jednou střelou ale měl velké problémy, nenápadný projektil Karima Benzemy se mu v náručí proměnil v "horký brambor". A šance pokračovali, střídající Pedro Leon z voleje přestřelil a Higuaín nedokázal v bezprostřední blízkosti překonat vyběhnutého Reinu. Real Madrid doplatil na obrovské kvantum spálených šancí a jen remizoval 0:0. Levante přitom nemělo za celý zápas jedinou pořádnou šanci.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Valencia CF 0:2

25.09.2010 18:00

Góly: 7. Mehmet Topal, 10. Roberto Soldado

Valencia vyhrála i čtvrtý soutěžní zápas sezony na hřišti soupeře, tentokráte uspěla v Gijonu. Netopýrům se skvěle povedl vstup do zápasu, když už po deseti minutách vedli o dvě branky...

Sporting doma nerozdává body jen tak snadno, tentokráte se mu ale hodně nevyplatila prospaná první desetiminutovka. V sedmé minutě zahrával rohový kop Fernandes, našel hlavu Topala a ten otevřel skóre - 0:1.

Domácí ještě nedoázali strávit první inkasovanou branku a už prohrávali o dva góly. Valencia podnikla útok po levé straně, na jehož konci byl přízemní centr Maty a přesné zakončení Soldada - 0:2. Trenér Valencie Unai Emery šetřil v zápase několik hráčů, na výkonu a především výsledku to ale vůbec nebylo znát.

Valencia kontrolovala své vedení a po změně stran mohl definitivně rozhodnout Mata, ten svou šanci neproměnil a Sporting se toho snažil využít.

Velkou šanci měl po změně stran Barral, který orazítkoval jenom tyč.

Následně se vytáhl Cesar, když zneškodnil pokus Rivery. V nastavení pak měl blízko k čestnému úspěchu Miguel, jenomže ani on neproměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF54109:313
2.Villarreal CF540110:412
3.FC Barcelona54019:412
4.Real Madrid53206:111
5.Atlético Madrid53119:410
6.Espanyol Barcelona53025:89
7.Sevilla FC52217:58
8.Hércules CF52125:37
9.Athletic Bilbao52128:77
10.Getafe CF52128:87
11.RCD Mallorca52124:57
12.Málaga CF520311:116
13.UD Almería51224:45
14.CA Osasuna51133:54
15.Racing Santander51133:64
16.Real Sociedad51135:94
17.Sporting Gijón51134:94
18.Levante UD51134:104
19.Deportivo La Coruña50322:53
20.Real Zaragoza50233:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (889)

Přidat komentář
madridcan

pocet golov Valencie by sme mohli dneska vecer vyrovnat

Reagovat
alegre

Co prosím? Vyrovnat? To by ty 3 góly musel někdo z těch nekopů dát!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

preco si mi to nenapisal pred zapasom hrdina?

Reagovat
Al Capone

ubohý

Reagovat
-Kopy-

Fantazie.

Super výkon hlavně v prvním poločasu, v druhém jsme si to víceménně hlídali.

Určitě se podívejte na druhej gól kdo neviděl, ten byl suprovej.

Posily se mi strašně líběj a nejvíc zatím Aritz a Tino ale i ostatní super.

To mužstvo má něco v sobě, nedokážu to popsat ale je to neuvěřitelný.

Zatím šest zápasů v této sezoně a v každém jsem soupeře přehráli o třídu.

AMUNT

Reagovat
RickNash

snad z toho bude minimálně LM...

Reagovat
smazaný uživatel

snáď z toho bude minimálne titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou nemůžu nic než souhlasit!

Reagovat
smazaný uživatel

no, jeden z tech souperu vam dokazal vzit na mestalle dva body

Reagovat
-Kopy-

to nic nemění na tom, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, ale na konci sezony to bude menit spoustu jinejch veci

Reagovat
Tomanatura

Co je s Banegou?

Reagovat
-Kopy-

Zraněnej, ještě tak týden, maximálně dva.

Reagovat
$dolar$

Co je s Albiolem?

Reagovat
smazaný uživatel

po zranení ..

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Casillas: Buďte trpěliví ... já vám nevím, ale být fanouškem Blancos, už bych trpělivost ztratil. Zatím děs, běs ...

Reagovat
$dolar$

A mne se to libi

Reagovat
smazaný uživatel

To něměla být reakce samozřejmě

Reagovat
$dolar$

Di Maria je uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

V současnosti jedinej fotbalista na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda, nuda, nuda!

Reagovat
$dolar$

Jj Real nam nejak barcelonovati

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl. Podle mě hra Barcelony nebyla taková nuda ani v zápase s Gijónem, na který všichni žehrali, že to bylo nic moc. Jakmile hraje Real tužku, je to prostě větší tužka, než v případě Barcelony...

Reagovat
$dolar$

Ano, pro zaujate samozrejme

Ale nemuzes rict nic proti, ze Real za poslednich 5 minut mel 3 golovky

Reagovat
$dolar$

PS: a nebavime se o tuzce, ale o nude a to ja uprimne u hry Barcelony nudou usinam...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej zaujaté! Myslím, že jsem bezpečně nejnezaujatější fanoušek španělské kopané tady na webu Nefandím ani Realu, ani Barceloně, ani Valencii, ani Seville, ani..., ani ...

Reagovat
Kokesh

Jen španělské kopané, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Píšu o ní, zajímám se o ní, ale jako celek. Pravda, mám pár oblíbených týmů, ale že bych do nich strčil vlasy ostříhané před 5 lety do ohně, to ani náhodou.

Reagovat
$dolar$

To treba absolutne nechapu, jak muze byt nekdo fanda Spanelskeho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba nechápu, proč někdo jako ty chodí na diskuze do španělského okénka jenom proto, aby tu psal buďto nesmysly, nebo provakativní kecy, anebo všechno v jednom ...

Reagovat
$dolar$

Hm super, nenapsal jsem sem dneska ani jeden provokativni prispevek, takze fakt nevim co po mne chces...

Reagovat
vodka

dneska to platí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže my zářit nemůžeme, s takovouhle hrou.

[reagovat]

$dolar$

25.09.2010 21:04

Ano, jasnovidce

[reagovat]

Má pravdu, přičemž odpovíš jak hlupák, nesmyslně, bez argumentu.

Mně hodně zajímá, na co nám jsou v takových zápasech dva DM.

[reagovat]

$dolar$

25.09.2010 21:03

Takovyhle experty fakt zboznuju

[reagovat]

Mi řekni, co to má za smysl mu tohle napsat? Nemá to žádný smysl. Klasifikováno jako provokace, hloupost.

Reagovat
$dolar$

Co ma pravdu? Ja napsal, ze ikdyz bude Real zarit v druhym polocase a vyhraje 10:0, tak...

A on hloupe zareaguje, tak co mu mam na to napsat? Jak muze vedet, jak bude Real hrat v druhym polocase?

A druha vec je snad taky jasna...

Reagovat
vodka

to máš na to nějakou klasifikační tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna Ty píšeš Lapízovi něco o zaujatosti....

Reagovat
$dolar$

Skoda, malej offside byl

Reagovat
$dolar$

A Ronaldo ma hroznou smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť máme príšerné zakončenie ja tomu už nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nic moc sice je hezky ze Ronaldo si s nima dela co chce, ale bez zadneho zakonceni.....jinak nevim co by se real pocinal bez Xabiho, zase hraje skvele...a taky se mi libi Di Maria

Reagovat
Kokesh

Neuvěřitelně statická hra, bez pohybu...v prvním poločase bylo strašně moc nepřesností, občas se na to nedá fakt ani dívat. Nejvíc mě asi zajímá, na koho furt kope Cristiano z levé strany centry - ve vápně je jenom Pipita, který se ani nepohne, jen stojí na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je? Obrana nahraje na nekoho ze zalohy balon. To ho tahne pres cele hriste az k jejich sestnatce. Tam se zastavi o zformovanou obranu a tak to nacentruje do prazdne sestnatcky? Jindy se to jako celkem dalo. Mezihra celkem byla. Ale dnes?

Reagovat
Kokesh

Mně se nejvíc líbil okamžik, kdy Marcelo táhl od své šestnáctky balón na půlkruh, aby to pak Xabimu nahrál na 20 cm.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to des běs dnes...Dneska si fakt ani poradne nenahrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to zlepsi, takle hrat proti nejvetsimu adeptu na sestup ? to proste ne.....uvidim co s tim MOu udela...doufam ze to nebude 1:0 a pak je branit

Reagovat
Kokesh

Mně hodně zajímá, na co nám jsou v takových zápasech dva DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zajímá k čemu bylo angažování Mourinha, je to můj oblíbený trenér, ale ne pro Real, já chci zpět Pellegriniho

Reagovat
Kokesh

Trofeje, trofeje...I tak nevěřím, že se takhle bude hrát celou sezónu. Ten posun ve hře bude DOUFÁM u Mourinha znát...u Pelleho to bylo stejný jak na záčátku přípravy, tak na konci sezóny.

Reagovat
$dolar$

Takovyhle experty fakt zboznuju

Reagovat
Kokesh

Ty pomlč, na tomhle webu seš největší vendelín, ty experte.

Reagovat
$dolar$

Jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám argument! Tomu říkám odpověď na otázku! To byla ironie, tomu říkám hloupý příspěvek. Promiň, sereš mě.

Reagovat
$dolar$

Tak ja predpokladal, ze aspon ty mas nejaky poneti o fotbale, ale jak vidim, tak ani ty. Chapu, ze nekdo si muze myslet, ze cim vic utocniku, tim lepsi utocna cast, ale o tom to ve skutecnosti vubec neni. Tym s 4-5-1 (napriklad Plzen) dokaze hrat milionkrat utocnejsi fotbal, nez tymy co praktikuji 4-4-2 nebo 4-3-3...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys opravdu rozumě fotbalu, tak víš, že dva hráči pohybující se v podstatě na stejném místě v záloze mají obrovský vliv na to, jestli ta hra bude útočná, nebo obraná..

Reagovat
smazaný uživatel

V případě dnešního Realu s tebou nesouhlasím. Proč? Protože má pravdu. Na co jsou Realu 2 DM, když potřebuje mít větší podporu ve vápně. Okolo vápna je zabráno, tam se nehneš, takže to potřebuješ překonat nějakým centrem, individuální akcí anebo rychlou kombinací (viz Santander - Barca - Messi - Pedro tuším...třeba) Proto bych okamžitě poslal na hřiště druhého útočníka a podpořil ofenzívu. On v podstatě Real hraje na 3 obránce, ale ten střed je skutečně zbytečně moc defenzivní. Na druhou stranu - kdo tam te´d na střídačce je, že jo...

Reagovat
$dolar$

Jenze tak to vubec neni, on Real ma hrat v utocne fazi 3-3 a to ze to nehraji, neni chyba Joseho, maji jasne dany, ze ze stran musi do vapna jak Ronaldo tak Di Maria, ale kdyz to hraci nedodrzuji, tak s tim nejde nic delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Di María je skutečně bijec, který prorazí defenzívu? Hlavičkář? Cristiano Ronaldo - to budiž, ale Di María? Rozhodně ne. Real tam potřebuje hroťáka jak poleno, hodit tam Benzemu, tak se určo nic nestane (v dobrém smyslu slova).

Real potřebuje centry ze křídelních prostorů, které jsou volné. Kdyby to mělo být tak, jak říkáš, křídelníci by se stahovali do pokutového území a centrovali by DMka nebo CMka... to je blbost ...

Reagovat
vodka

centrovali by beci, omg

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, souhlas. Takže vy chcete nahrnout obě křídla do šestnáctky a nechat lajny pouze bekům? Možná to přeháním, ale od čeho má na lavičce útočníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na straně byli beci samotní, tak je Levante snadno zdvojí..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je podstatný, že chybí hráči v šestnáctce. Jeden samotný útočník s podporou jednoho, dnes maximállně dvou záložníků, jinak obléhací stanoviště ... to není ono.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě nejde o to, kdo bude centrovat, ale o to, kdo bude dávat góly...

Reagovat
$dolar$

Na lavicce ma jednoho utocnika a ze by proto, az se Higuain zrani?

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument hodný zápisu do kroniky argumentů roku. Má Mourinho čekat 90 minut na to, jestli se Higi zraní? Nebo tam pošle Benzemu, zvětší útočnou sílu a když se tedy zraní, tak místo něj pošle záložníka a vrátí vše do starých kolejí? Má to zkusit nebo jet ve stejných kolejích? Já říkám - zkusit a rychle!

Reagovat
$dolar$

Ja o voze ty o koze...

Snad se bavime o tom, jak Real nastoupil od zacatku a ne v pulce zapasu... A kdyz uz jsme u toho, tak tam Benzemu mas, protoze proste meni styl hry a dal tam 2 utocniky a stejne tak to neznamena, ze ta hra bude ted daleko utocnejsi, diky poctu utocniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím samozřejmě obecně, v současnosti už tam Benzegól dávno je, ale za Mesuta to být nemělo, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na tu holomajznu už nekoukáš, co?

Reagovat
$dolar$

Mam to zapnuty na pozadi, kdyz sem pisu, tak to nestiham sledovat...

Reagovat
vodka

děláš ze sebe vola, pokud viděls Mourinhovu CFC, ještě když hrál to 4-5-1, tak víš, že jeden krajní záložník byl na lajně (popřípadě přenechal balon bekovi, a sám šel přímočaře do 16ky...), na druhý se dral do vápna spolu s útočníkem a AM se motalo na hranici 16, CM taky a vzadu zůstával akorát DM + jeden krajní obránce...

mimoto, centr nemusí být jenom vysoký na hlavu, ale taky přízemní, kde právě ty křídla jako Ronaldo jsou schopná dostat se krok za obranu a dát gól...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

A taky bys mohl vědět, že tehdy hrála Chelsea jen na brejky, což u Realu proti slabým týmům nejde..

Reagovat
vodka

CFC proti slabším soupeřům ty brejky taky hrát nemohla, potom to přešlo na obléhání vápna a čekání na chybu... sice to nebylo tak založené na držení balonu, ale nudné to teda bylo nechutně...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.. A vypadalo to skoro podobně jako dnes.. Akorát, že Chelsea v tu dobu aspoň tu jednu branku uhaluzila..

Reagovat
vodka

tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

A právě jde o to, že Real by měl hrát trochu jinak než Chelsea za Mourinha... Takhle ho fanoušci za chvilku vykopou. Stejně jako Capella..

Reagovat
vodka

ale tvrdím já snad někde něco takového? já sem akorát odpovídal na tu lapízovu dementní snahu udělat z dolara dneska blbce...

on když chce, tak ho ze sebe udělá sám, ale dneska to byl dost trapný hon na čarodejnice...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím.. Zprvu napadl dolar mě za to, že jsem minule tuhle hru Realu kritizoval. Lapíz i další prostě jen byli na mojí straně, což bys asi byl i ty, když mluvíš o nudě. Pak provokoval tím, že nechápe jak se někomu může líbit španělská kopaná, což je pod španělským preview celkem jasně myšlená provokace.. A navíc dneska to není poprvé a už jsou na něj prostě všichni trochu alergičtí. Proto to schytává..

Reagovat
vodka

projdi si to ještě jednou, začal to dneska Lapíz komentem na dolara... dolar sice na tebe zareagoval, ale to nebylo nic provokativní, ani hloupé...

Navíc, mám dojem, že ten jeho první komentář na tebe by byla i pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda? Myslíš to, že bych neuznal, že hrál Real dobře kdyby hrál jak z partesu? To není pravda, Real mám rád a budu rád, když bude předvádět výkony, který mě zvednou ze židle.. Nebo myslíš to s Ajaxem, když jsem nikde nekomentoval výkon Realu? Jen jsem řekl, že Ajax hrát defenzivně neumí, což mi asi dáš taky za pravdu, nebo ne?

Reagovat
vodka

první možnost byla správně jinak, kdyby byli ti hráči dneska ve formě a hráli by v podstatě něco, jako němci na MS, což aj je ta ideální verze mourinhova stylu, pár zápasů tak hrála i Chelsea (výborná křídelní hra, rychlý přechod, velká dynamičnost), tak si nejsem úplně jistý, jestli bys to přiznal mourinhovi, nebo jednotlivcům...

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude hrát Real dobře, tak to napíšu.. Uvidíš Teda jestli se toho dočkáme...

Reagovat
vodka

ok

Reagovat
$dolar$

Vubec ne

Od ceho jsou tam krajni obranci asi?

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ja bych klidne proti takovejm tymu dal Benzemu misto Khediru...a hrat na 2utocniky....ale zas je pravda ze Xabi neni cistokrevnej stit....a ze potrebuje jeste nekoho k sobe..aby on mohl rozehravat

Reagovat
smazaný uživatel

Mám zkouknout druhou půli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekaž, nekaž si večer, Marty!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chceš pobavit nad naší nudnou hru, tak prosím.

Reagovat
Kokesh

Lepší bude asi basket.

Reagovat
$dolar$

Je to celkem jedno, ikdyz bude Real zarit a vyhraje 10:0 stejne si tu budes vymyslet hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže my zářit nemůžeme, s takovouhle hrou.

Reagovat
$dolar$

Ano, jasnovidce

Reagovat
smazaný uživatel

Budiž potvrzen můj příspěvek zpřed minuty...

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Tak tobě se ten fotbal líbí víc jak Barcelony, takže se s tebou o tom bavit je asi stejný jako házet žabky do rybníka..

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, myslím, že tvoje komentáře pod každým španělským souhrnem nejsou z říše inteligentních a věcných, ba naopak se snažíš pořád něčím provokovat, pobuřovat, hádat se. Mne osobně to nebaví, dneska je to celkem ještě v klidu, ale minulý týden to byl od tebe totální úlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Nechapu, jak se to tyka toho, co jsem napsal martymu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s tebou, co Marty vymýšlí za hovadiny?

Reagovat
$dolar$

Kdyz je schopnej kritizovat Real za vykon proti Ajaxu, tak to je naprosta hovadina... Stejne tak kritizovat Real, ze stridal AM za CM a jako argument k tomu davat, ze to Barcelona v zivote neudelala...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem mohl kritizovat výkon Realu, když jsem ten zápas pořádně neviděl? Jen jsem podotknul, že pokud by Ajax přijel bránit kamkoliv k vyspělejšímu týmu, tak dostane dardu, protože bránit prostě neuměj..

Reagovat
$dolar$

Vsichni moc dobre vime, cos psal pod ted zapas, kdo nevi tak si to muze klidne precist, takze tady nelzi, zes jen podotknul...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to najdi a zkopíruj, kde jsem kritizovat výkon Realu proti Ajaxu..

Reagovat
$dolar$

Tak nejdriv prvni lez, zes to nevidel - marty9637

16.09.2010 12:33

Já to sice viděl jen ze záznamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jsem to viděl ze záznamu, sestřih...

Reagovat
$dolar$

Zajimavy, ze jsi poznal ze sestrihu, ze Ajax se o nic nepokusil -

marty9637

17.09.2010 14:59

opravdu nevíš?

Třeba Sparta proti Baníku.. Hrála krásný, ofenzivní fotbal.. Přitom celkově je ten tým postavený na úporné defenzivně.. Baník ale hrál šíleně, nechodil do útoku. Stejně tak Ajax. Tady to bylo spíš tím, že Ajax hrál příšerně, než o tom, že Real výborně kdyby se Ajax o něco pokusil, tak Real bude zase sázet na obranu..

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš.. Přesně tohle jsem podotknul. Přesně tak jak povídám celou dobu... Dolare, nechej toho už, chytáš se do vlastní pasti

Reagovat
$dolar$

A vubec, nebavi me to sem kopirovat, kdo chce, tak si precet tady tu diskuzi... http://www.eurofotbal.cz/clanky/mourinho-portugalskou-reprezentaci-nepovede-real-to-pry-nedovoli-126586/#forum

Reagovat
smazaný uživatel

"když jsem ten zápas pořádně neviděl" ... upozorňuji na slovo "pořádně". Záznam nemusí být 90ti minutový, nýbrž třeba 5ti minutový. Takže dál, tohle neobstálo.

Reagovat
$dolar$

Zaznam je snad zaznam, sestrih je neco jinyho, ale beru, ze si mohl splest slova, ale potom jak muze usuzovat, zda se Ajax o neco pokousel nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho znám, tak koukal zrovna na jinej zápas a k Realu si nepřečetl Jardův pěknej report! Na druhou stranu jsem to tu neviděl, tyto příspěvky, takže nemůžu soudit.

Reagovat
$dolar$

A jeste k tvy neutralnosti to neni zas takova pravda. Real nesnasis a u Barcelony jsi neutralni, alespon tak to vypada z tvych prispevku...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda. Ty si můžeš pochybovat o čem chceš, samozřejmě ti nechci brát tvůj názor. Já jsem dostatečně vyspělej člověk na to, abych dokázal říct, zda jsem neutrální nebo ne. Ano, jsem neutrální, ač se mi hra Barcelony skutečně líbí více, než hra Realu, což samozřejmě není precedent! Pamatuju doby, kdy jsem zbožňoval hru Realu Madrid, ofenzivní, rychlou, krásně po křídlech, ve svižném tempu...

To, že tě kritizuju, neznamená, že kritizuju Real Madrid. Ba jo, kritzuju ho v současné době proto, že se mi jeho hra nikterak nelíbí a není určitě taková, jaké odpovídá kvalita a perspektiva ukrytá v mužstvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Zrovna zde má naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na to kouknu, aby mě hřálo na srdci to "já to říkal"

Reagovat
smazaný uživatel

getzo II.

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
smazaný uživatel

Co to prostridal? Acho jo

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid Mourinho style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Další komentář bez myšlenky.

Reagovat
vodka

a ty palce ho mají? zase ten hon na dolara nepřehánějte... někdy sere aj mě, ale zrovna dneska je to od vás dost bezzubé...

Reagovat
smazaný uživatel

Palcem souhlasíš, ale pokud se tomu názoru směješ, tak bych čekal nějaký důvod, proč se tomu směje a co se mu na Mourinhově hře líbí.

Reagovat
$dolar$

Cemu se smeju je moje vec, navic sem se smal vandertomovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skor Pipita style..

Reagovat
REPLIKATOR

OT: Vossen (Genk) ve všech 9 ligových zápasech po sobě dal gól Celkem 9 zápasů/13 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Dlouhý, hráč TJ Sokol Hořepník, dal branku již ve 13 po sobě jdoucích utkáních III. třídy, respektive letos OP. Až to vyrovná, řekni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z Hořepníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem ti to jednou, kdysi na diskuzi psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Humpolec

Reagovat
smazaný uživatel

Kouďáku? Jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Co chodí s Terkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

áj, už jsem myslel. Znám tam Kouďáka, co chodí s jednou mojí spolužajdou. Tak Humpolec je štráfek od nás, 22 km, kousíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jednou jsme i u vás hráli přátelák, tak 2 roky zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ za Humpolec?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď momentálně ne, jsem v Ostravě na škole, trénuju v Baníku přípravku. Tak mám pauzu. Ale jinak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

hó, to je slušná práce trénovat mladý kluky. Já to v Hořepníku trénuju sám, chlapy, ale jednou bych si chtěl vychovat vlastní kloučky ... bohužel jsem se ještě na svazových stránkách nedočkal krásné zprávy, která by lidi zvala na udělání si licence C, kterou musím mít, než půjdu na B, že jo... a Béčko chci mít, jenže ani nevím, kde sehnat C a kolik to stojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Na céčku jsem byl letos v létě, 600 Kč. Na béčko jdu na podzim tady v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakramenská práce! To jsem myslel, že je to dražší! No, až budu v Pardubicích na univerzitě, tak si tam někde snad kurz seženu, poptám se na okresním svazu. Mimochodem - jak se ty kurzy dělají? Kdo je vypisuje? Je to hodně náročné?

Reagovat
smazaný uživatel

Céčko vypisuje OFS, béčko KFS, áčko už Řídící komise pro Moravu a Slezsko. U mě to probíhalo tak, že jeden víkend jsem strávil na školení (teorie + praxe) a druhý týden jsem přijel na test + odevzdání tréninkové jednotky.

Reagovat
smazaný uživatel

A céčko podle mě musí dát každý, u nás v kurzu ho dali všichni, i ti "hospodští" trenéři

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky za informace! Teď už se poptám sám!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak good luck a někdy dej vědět, jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dal gol za dorosty pred dvema sezonama 23 golu z 16 kol, přičemž sem hral 14 utkani. A gol sem dal v 11 utkanich za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on dal v minulé sezóně 29 (8 z penalt) branek, náš druhej nejlepší útočník dal 26 branek (a to hrál 6 z 24 zápasů na stoperu). Od 30.11. loňského roku jsme v soutěžním utkání neprohráli a máme věkový průměr 23 let Další?

Reagovat
smazaný uživatel

My sme v dorostech neprohrali od podzim 2008 do jara 2010, čau

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, vyhráls

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrali sme treti tridu, a postoupili sme do druhe, podzimni cast sme vyhrali, a v jarni sme prohrali kdesi 2-1 po roce a pul. Teď už jsem bohužel musel jit do mužů no. Druha třída, a taky to vedem 7 zápasů 18 bodů

Reagovat
REPLIKATOR

až bude hrát profesionální soutěž, řekni

Reagovat
smazaný uživatel

Smysl pro humor ti zjevně - když se tak dívám na toho smajlíka - chybí.

Reagovat
REPLIKATOR

Co se týče Vossena, ano

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

tvl pro hrace Levante by na travnik meli dat postele, aby nemuseli lezet furt na travniku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nemění na tom, že jsme za půl hodiny druhého poločasu neměli vyloženou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema zatím víc brání než útočí

Reagovat
$dolar$

Hlavne, ze je tam dalsi utocnik, tak je zakonite ta hra utocnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam je ten útočník s tím, že musí bránit, tak je to holt těžký..

Reagovat
gonzalesl_is_back

A co si vytvorilo Levante? Jen prasí, jeden tam spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Levante je Levante, Real by je měl převálcovat a pod Pellegrinim by se tak stalo.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jj souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi, že mi prasime vic, ale to je asi tim nesmyslnym chovanim hráčů Levante

Reagovat
Kily

to je humus, nečekal jsem, že diskuze pod PD dokáže zasvinit někdo díky své údajné "neomylnosti"víc, než ehmmm, ale dolarovi se to daří a co je nejhorší, ještě si sem zve nohsledy z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jaký nohsled? já ho obhajuju akorát dneska, protože dneska tady fakt nijak neprovokoval...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Větší simulanty a ubrečence a zákeřný dobytky dlouho pohledat, Levante Naše střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze se z toho Perezovi udela spatne a vyhodi veceru, kdyz se na to ted musi divat....

Reagovat
smazaný uživatel

Připomina mi to zapas lonske sezony v Gijonu. taky 0-0, taky hra na hovno, taky spousta nervu, zakroku, praseni a simulaci ze strany soupeře. I kolo bylo +- stejny...

Reagovat
smazaný uživatel

z vlastni vyhody si udělame nevyhodu to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa.

Reagovat
-Kopy-

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !

Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Loni Real po pěti kolech 16 branek, letos 6

Reagovat
smazaný uživatel

do pic.......Co ten Higuain furt zkousi????furt se snazi obehrat brankare, dela nesmyslny klicky......misto aby to napalil jako driv.....uz si moc veri.....pristy zapas jednoznance Benzemu od zacatku.....Higuain jestli se nezvedne tak at klidne jde do City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si odmyslis posledni vetu, kterou jsem napsal v emocich...tak snad nesouhlasis?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně hrat Benzema zaklad nebude, protože jednak nema duveru Mourinha, a druhak hraje ještě větši hovno než GH

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak to je s tou duverou ale vypada to ze mas pravdu...jenze benzema je mnohem lepsi v koncovce a to real potrebuje.....Gonzalo je tragickej v zakonceni a stve me to prtze je to muj velmi oblibenej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Koncovka - jediny atribut, kde je Benzema lepší jak Higuain. Higuain je pro Real prospěšnější, kombinančně, fyzicky, silově. Napada, vraci se pro míče, stahuje se do středu hřiště. To Benzema neumí. A navic se ani nesnaží, nemaka. Když ho sleduju, tak se ani nepohne do nahravky, nic, strašnej lenochod. Je to pro mě zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sledujes asi zostrihy z minulej sezony.. Benzema sa urcite snazi a je to vidiet.. s tou doverou Joseho to tiez neni pravda, na poslednej tlacovke povedal ze Karimovi veri viacej ako pred 2 mesiacmi a ze mu bude davat viacej sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nesnaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose to podla vsetkeho vidi inak..

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdil mezi treninkem a zapasem. A Mou muže říkat co chce, šance dostava, 62.minuta, minuly zapas tam snad šel ještě později. Ať hraje zaklad, klidně, nemam proti tomu nic, aspoň se ukáže, že na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

ked dostane sancu od zaciatku a nezahra dobre tak nic nepoviem.. ale tu sancu si zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne.

Reagovat
smazaný uživatel

no v koncovce urcite, to ostatni nevim ale Benzema se oproti minuly sezony velmi zlepsil a myslim ze by si zaslouzil vice duvery

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám chybu, Real by neměl hrát na dva útočníky, nýbrž v legendárním složení 6-4-0

Reagovat
smazaný uživatel

slabota no...ale proč teď zas Higuain vymýšlel hovadiny místo toho aby to vystřelil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a pekne si to zitra vyzerte v mediich. Moc vam to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že to nepřijde dnes, ale již dneska, až sem přijdou někteří fanoušci Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Barcelony hrace nepodrobi kritice, ale vysmechu. A taky si myslim, ze at tady nekdo napise cokoliv, tak se to k nim do kabiny nedostane. Jen at je sezerou pekne spanelska media...Pekne jednoho podruhem a jeste zaziva...

Reagovat
Godwinson

No, pěkně Real .... to už abych na boj s Barcelonou pomalu tipoval spíš Valencii.

Reagovat
Swarley

z pěti zápasů dal Real 6 gólů...no Mourinho to teda pěkně vede...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Higuain je fakt idiot Co víc chce?! Zas mohl dát minimálně dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

ma uz moc veky sebevedomi uz mohl mit za tuhle sezonu minimalne tak 5 golu....kdyby furt nezkousel obehrat brankare

Reagovat
vodka

a když sem minule napsal, že je to kopyto, tak sem byl málem ukřižovaný

Reagovat
Kokesh

Posledních několik zápasů, včetně konce minulé sezóny je to fakt spalovač jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

..tak ja to taky rikal celou dobu.. on je vybornej utocnik, akorat to zakoceni je fakt tragicky..

Reagovat
smazaný uživatel

uff, konec

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

hruza!!!! a Levante jsou neuveritelny simluanti byla na zemi vic jak u mice...furt jen padali atd.... takovej tym nepatri do 1. ligy doufam ze se vratej hodne rychle tam kam patrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Je zajímavé, že průměrný tým, jakým je Getafe dalo tomuto týmu 4 branky, letos hodně špatně hrající Sevilla taktéž 4 branky....

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, ale jestli jsi koukal na ten zapas....tak to bylo hrozny co predvadeli, dyz byly furt na zemi ...ale samozrejme ze to neni vymluva, real to meli prolomit

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně to přeháněli, to velkej souhlas!

Reagovat
smazaný uživatel

az me to upe vytacelo ale dosahli sveho, rozkousli hru realu, zdrzeli par minut...a maj pro ne velmi dulezitej bod

Reagovat
Al Capone

jsou to simulanti, ale i tak jsme měli vyhát s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo zase podržel, uff...

Reagovat
Al Capone

Higuaín už mě začíná pěkně srát, pořád zkouší obejít brankáře(v této sezoně už asi tak popáté) a zase hovno...hra byla taky na hovno, ve druhé půli jsme si nevytvořili vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain jen pokracuje v tom, co bylo minulou sezonu. potrebuje 4 sance na gol a porad to zkousi tim tezsim zpusobem. letos je to mozna jeste horsi. utocnik je to fantastickej, jen to zakonceni..

Reagovat
Al Capone

jeho chyba je že si až moc věří

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ta jeho produktivita je tragicka..

Reagovat
Kokesh

To i Crisova.

Reagovat
smazaný uživatel

jo uz jsem to psal vejs, hruza jak to furt zkousi...fkt si moc veri

Reagovat
-Kopy-

Tak ještě lepší a delší záběr na tu druhou gólovou akci.

http://www.youtube.com/watch?v=egxgXwkrsqM

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce..

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyl trosku v offsidu?

Reagovat
Kokesh

Kde vidíš offside?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak moje chyba. Jeste jsem zaroven sledoval konec bidy a utrpeni Realu. Tak proto kdyz jsem se dival na ten odkaz tak jsem si jen vsiml, ze je za obrancema, ale uz jsem nesledoval, ze byl na urovni, nebo jeste za urovni centrujiciho hrace... Moje chyba Vsiml jsem si to az ted v klidu

Reagovat
-Kopy-

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem si vsiml. A propos, proto jsem se ptal a neoznamoval jsem to

Reagovat
-Kopy-

však ja odpovídám jen

Reagovat
Radin

že by jak stará Valencie?zase po křídle :-)

Reagovat
Radin

http://www.youtube.com/watch?v=JSQZbRi6Aws to první přenesení mazec,tenkrát hrála Valencia jeden z nej fotbalů a ne jak dnes Barcelona :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty z OL? nebo sem se spletl....?

Reagovat
Radin

Z Olomouce nejsem,ale studoval sem tam chvilku a fandím Sigmě :-).Možná jestli si na fb na Sigmě :-).Jsem z Jeseníku :-)

Reagovat
Kokesh

Gay fotbal. Nevím, jestli to víc vnímám podle toho jak se vyspím, ale dnes toho mám plný kecky. To polehávání, simulování a zdržování se nemůže líbit nikomu, ani fanouškovi španělské kopané - že, Lapízi?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ten zápas vůbec nelíbil, byl jsem moc nabažený Valencií, abych podobné sousto zkousl.

Reagovat
Kily

je to hnus, dneska jsem se byl konečně podívat u nás na ČFL a ošetřovaným hráčům tam pak už rozhodčí měří dvě nebo tři minuty, během nichž se hráč nemůže vrátit na hřiště. Jenom jsem si představil, kolik by rozhodčí musel mít hodinek, kdyby se tohle zavedlo i ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

no nic moc vykon ale o ten gol sme boli lepsi.. Higuain zase potvrdil svoju povest palica a hlavne jeho zasluhou sme prisli o 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi uniká, proč hrál Khedira v takovým zápase zbytečný hráč

Reagovat
anonym

No místy to byla docela řezničina.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Higuain vystřelil, tak trefi golmanovi nohy, nebylo tam misto. Tu akci sem viděl jen jednou, ale podle mě to nevyřešil špatně, ale jako samozřejmě nedal gol, to je jasny. Co měl dělat. Na lob byl blizko, na strelu nemel prostor, bud by vedle dal, nebo golmana, a nadaval by tady kazdy stejne, takhle to aspon resil fotbalove. To je jedno no, meli sme vyhrat, dat goly driv, ne az v 93.minutě, a spolehat se, že něco tam spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

uplne zbytocne ho obhajujes.. tu totiz neide len o tuto sancu, ale celkovo v tejto sezone ma tragicku produktivitu.. mohol kludne strielat vedla brankara alebo to vyriesit inak, on skusal nejaku zbrklu klucku a tak to aj dopadlo.. nehovorim ze sme remizovali iba kvoli nemu ale on je asi hlavny dovod..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ho lobnout, neco jak daval Vela gol Braze, akorat sajtli..

Reagovat
Josifek

Taky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

aj na zaciatku zapasu tam mal tutovku ked mu nacentroval Marcelo a on prestreli branu o 10 m..

Reagovat
smazaný uživatel

To sem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

z malyho vapna jeste k tomu..

Reagovat
Josifek

Měl to v tý situaci těžký, ale neřešitelný to zas nebylo. Možná kdyby to jen tak dloubnul přes golmana, který už prakticky ležel..ale těžko říct, zas by to možná stihli doběhnout obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl celkem blizko, si myslím. Možna to zkusit měl no, nebo jen pichnout Ronaldovi, nebo kdo byl vedle něj...Zas tak jednoduchy to nebylo ale no, měl tam kolem sebe malo mista. Škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně čekám, že Barcelona bude hrát taky špatně a ztratí body..

Reagovat
smazaný uživatel

trochu to na Athleticu čekám, ale takhle nenabereme zase takovou ztrátu.

Reagovat
smazaný uživatel

200.pro $dolara$

Reagovat
cubinho

Výborně Real

Reagovat
Al Capone

doufám, že to na konci sezony nebudu muset říct: "Já říkal, že měl Pellegrini zůstat", ale zatím to tak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

....já si za tím názorem budu stát i přes zisk titulu, pokud hra zůstane stejná

Reagovat
Josifek

Hmm, remizovat 0:0 na půdě neslabšího celku je docela trága. Viděl jsem jen druhý poločas, takže budu hodnotit jen jej. Nebo vlastně ani na to nemám náladu, byla to bída, takhle prostě Real hrát nemá, na to nejsme jako Madristi zvědaví, ten fotbal byl prostě bez myšlenky, bez kreativity, bez lehkosti, zkrátka žáný Bílý balet ani náznakem. Posledních cca 30minut jsme sice Levante tlačili že se prakticky ani nedostalo přes půlku, ale do šancí jsme se propracovávali jen ztěží a když už, zakončení bylo naprosto bídné. Docela se mi líbil Pedro Leon, ten aspoň pořádně makal. Naopak Pipita je úplně v prdeli, nedává goly (bez jeho či Ronaldových branek to asi nepůjde), nehraje dobře, nemaká. Já toho Mourinha s tím jeho fotbalem prostě v Realu nechci!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně to slovo "lehkost"... Ta tam chybí, hráčská kvalita tam je bezesporu šílená, ale pod Mourinhovým vedením tam ta lehkost prostě nebude..

Reagovat
Kokesh

No León ze záčátku docela plaval. Ale věřím, že kdyby Mou nehrál támhle 4 špíly ve skoro stejně sestavě a dal šanci i třeba Leónovi, tak že bude na hřišti působit sebevědoměji i on.

Reagovat
Krausio_Real_M

Pipita ven, Benzema do základu

Reagovat
Al Capone

jako obránce...

Reagovat
Krausio_Real_M

to je jednou, letos je zatim benzema lepší než Higi, i když odehrál asi 130 minut

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
Krausio_Real_M

*jedno

Reagovat
smazaný uživatel

hovno, on potrebuje hrat. s nasazenim benzemi si nijak moc nepomuzete. spis by to chtelo v takovejch zapasech hral nekdo ofenzivnejsi misto khediry, ten je tam uplne nahovno..

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
Kokesh

No spíš bych řekl, že potřebuje někdy i sedět. Je si až přehnaně jistý základem, aspoň to tak vypadá. Benzema v dnešním zápase klidně mohl dostat příležitost...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda..ale zas hrat 4-2-3-1 se skoro posledim tymem v lize, to je taky napad

Reagovat
smazaný uživatel

..kdyz uz si zminil dnesek..

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ho taky zkusil v zakladu....myslim ze by byl platnejsi jak Higuain, Gonzalo potrebuje pocitit konkurenci, jinak se nechytne( Higuain v poslednich 2sezonach vzdy zacinal jako stridajici a casem si vybojoval zaklad a stal se nejlepsim strelcem) letos zacal jako utocnik c.1 a ocividne mu to nesedi)

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ho taky zkusil v zakladu....myslim ze by byl platnejsi jak Higuain, Gonzalo potrebuje pocitit konkurenci, jinak se nechytne( Higuain v poslednich 2sezonach vzdy zacinal jako stridajici a casem si vybojoval zaklad a stal se nejlepsim strelcem) letos zacal jako utocnik c.1 a ocividne mu to nesedi)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Krausio_Real_M

to jsi vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šance Realu v letošní sezóně nevyhasnou ani na děravé obraně, ani na nekreativní záloze, ale na nicnepřinášející, statické hře Higuaina, který když už se uráčí pohnout tou svou línou argentinskou zadnicí do prostoru, tak to stejně zazdí. Tohle není hrot, se kterým by Real mohl získávat vavříny

Reagovat
smazaný uživatel

pravda někdy mně ten jeho styl připadá ležérní,1 kvalitní útočník se podle mě měl ještě koupit,ted už je ale pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt Barca má Messiho,Villu.Real zase Ronalda,a Higuaín ve srovnání s Villou mně připadá strašně zbrklej.Hold měl se ještě někdo koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain s Villou je srovnatelnej leda tak ve Football Managerech. V reálu na hřišti je Villa asi o 1000% platnější a nebezpečnější

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč Higuaín není ještě tak daleko jako Villa.A jak chtějí vyhrát ligu řeknu to ve verzi Fifi s Ronaldem 5 hvězdiček ale s Benzemou a Higuaínem se 4 čtyřma hvězdama.Barca je úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska to bylo špatný,obrana dobrá,ale problém vidím v přechodu,finalní přihrávce+samozřejně koncovka.Líbila se celá obrana,záloha toho moc nevytvořila,jedinej kdo něco v útoku předvedl byl Cristiano škoda těch jeho 2 šancí.

Reagovat
-Kopy-

Prosim vás, rozbil sem si brejle, tak nevidím na tabulku, kdo jí vede ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za předváděnou hru zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

uz vam to leze na mozek ...za par kol zas bude na 3-4 miste, nebo si snad naivne myslis ze budou bojovat o titul?

Reagovat
-Kopy-

Ano myslím a rozhodně ne naivně.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to uvidime...ja osobne jim moc neverim, max na 3 misto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

To máš blbý že jim nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

me je to jedno, jen si pak na me vzpomen

Reagovat
smazaný uživatel

po prvnich dvou kolech jsem mel taky takovy kecy neboj, nic netrva vecne...

Reagovat
smazaný uživatel

Realu by se hodil nějaký "Pan střelec" na hrot, ale pokud vím ,tak žádný momentálně není volný...

Reagovat
smazaný uživatel

..Suarez by urcite sel..

Reagovat
smazaný uživatel

Další fanoušek Barcelony v Realu? By bylo humorné.

Reagovat
Kokesh

Jjo Suaréz je "Pan střelec". Tak to se dá daleko víc řeknout o Pipitovi, než o něm...

Reagovat
smazaný uživatel

reknu to takhle. ajax nesleduju, videl jsem jen videa s jeho golmana a ty nektery goly neuveritelny. ze je pan strelec soudim pdole statistik, coz je asi blbost. takze sorry

Reagovat
smazaný uživatel

tak aby Suarez nedopad jako Huntelaar....ten daval v Ajaxu snad jeste vic golu a pak jak dopad

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva se nedaj vubec kvalitama srovnavat..

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo + Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado je kopyto.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Martinez zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

*měl být nový komentář

Reagovat
Krausio_Real_M

my si měli nechat van nistelrooye, i přes svůj věk by mohl být oporou, jen by musel dostat šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud je přesně ten typ, který to tam dotlačí, když se herně nedaří. Higuain leda čumí a stojí :-(

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud by na to už asi neměl tak před 3 rokama jo,ale tedka ne.

Reagovat
Krausio_Real_M

já si myslím že by i teď byl platným hráčem v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš si představit, že by dal Adebayor třeba 25 gólů za sezónu?

Reagovat
vodka

před dvoma rokama dal 30

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo,v man city nehraje takže by ho v klidu pustili. Ale nejvíc bych tam chtěl Teveze.

Reagovat
Krausio_Real_M

já bych bral torrese, myslim že perez taky, jen by nesměl být odchovancem atletů

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Torrese no

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, vraťte se do reality.

Reagovat
Kokesh

Fuj, toho nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Mu by daleko vic sedla Serie A (podobnej pripad jako Ibra)..

Reagovat
smazaný uživatel

O několik řádků výše psal Replikátor o nějakém střelci z Belgie, já bych měl za pár šupů levnější akvizici (hned níže). Řekněte si ...

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. Ještě že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že si nakonec asi spravíme chuť.. Barca hraje zase skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani Athletic zatím nehraje špatně, hodně agresivní, mohl by to být dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

skvěle? myslíš 1 864 254 přirávek Puyola a Piquého a čekání co Xavi vymyslí?

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas má po 15minutách vyšší úroveň než Levante-Real....je to ale tím, že Athletic chce hrát i dopředu, takže se ta hra přelívá z jedné strany na druhou a hraje se v tempu do otevřenějších obran....Levante zalezlo v 11ti lidech 10metrů před vápno a čekalo....

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu..

Reagovat
Al Capone

kde jsou ty časy Ronalda který s lehkostí dával jeden gol za druhým a přitom potřeboval x šancí míň...toto Capellovi nikdy neodpustím

Reagovat
smazaný uživatel

Že nechtěl devadesátikilovýho Ronalda?

Reagovat
Al Capone

který i tak dával jeden gol za druhým? ano toho myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři za půl roku, jinak byl nepřítomen. A po odchodu z Realu potvrdil, že na takovou úroveň už nemá kondici + Capello bez něj vyhrál titul. A v další sezoně další titul s Ruudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je prostě 5 hráčů, kteří tvoří hru na bídný hrot. Z těch pěti jeden tvoří a 4 čumí, co udělá. A světe div se, on nahraje někam zpátky a proto ta hra vypadá tak jak vypadá - kostrbatá, bezmyšlenkovitá, nekreativní a statická :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcu sem zvědavej ,na Bilbau se hraje hodně těžko.Uvidíme třeba se dočkáme další ztráty

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Martinez, zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

taky jeden z tech mych oblibenych. hraje dobre..

Reagovat
Krausio_Real_M

na jake vlastně hraje pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

CM

Reagovat
Krausio_Real_M

diky

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladne DM taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, buď CM nebo DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově Athletic hraje zatím sympaticky, není to jen úporné bránění, kvalitní a rychlý přechod do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Toho měla Barcelona koupit, a ne toho idiota Mascherana...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem ho teda chtel do Realu misto Khediry..

Reagovat
smazaný uživatel

To chtěl snad každej, kromě Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, co se da delat bylo by zajimavy sledovat stred Xabi, Martinez, Kaka..

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka si za nas už moc nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

proc myslis?..co jsem cetl Mourinhova prohlaseni, tak bych z toho , ze si nekopne, strach nemel..

Reagovat
smazaný uživatel

Věčně zraněnej, lepšit se to s přibyvajicim věkem rozhodně nebude. Špatny třišla, kolena. Spekulovalo se o jeho konci kariery, nevim ale jak to je teď. A navic Ozil ma fantaformu

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, ty to myslis takhle. No ono je to jenom a jenom Perezova blbost..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas az takova blbost ne. O Kaka se vedelo v prestavce, ze bude dlouho zraneny. Tak se Real poohledl po nekom a tim byl Ozil, ktery se paradne chytil. To neni Perezova blbost, ale profesionalni fotbal...Se jako melo cekat pul roku, nez se Kaka uzdravi a pak jeste ctvrt roku nez se chytne?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se mohla dát šance Vaartovi

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl už když Kakaho kupoval, že je zraněny dlouhodobě. Všichni jsme to věděli, ale Perez chtěl jen vyhodit prachy, chtěl hvězdu, chtěl si udobřit jen fanoušky, což se mu povedlo na pár měsicu.

Reagovat
Kokesh

No nic, teď Auxerre. Čekám nějaký změny v sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

O Cristiana bych se nebál zase mu to tam bude padat,ale co s Benzemou a Higuaínem to nwm.

Reagovat
DreamTeam

Benzemu do zakladu Higuaina na lavicku..vyreseno

Reagovat
Krausio_Real_M

benzema hlavně musí hrát od začátku, a nejlíp už příští zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm taky si myslím,chtělo by to změnu.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle červenou???

Reagovat
smazaný uživatel

Rudolf, a je po fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se ti to na červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistej, potom se kouknu ještě na nějakou opakovačku....Vletěl do toho celkem fest, ale zdála se mi přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, navíc kdyby trefil kotník nebo něco. No, přísná byla dost, navíc je po fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že žlutá by byla adekvátní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jóoo ten zápas už je rozhodnutý předem...jen tak dál sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Amorebieta proti hráčům Barcelony má?

Reagovat
Chygro25

On bude tak trošku psycho...

http://tinyurl.com/38mtl2c

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ten rozhodčí dělá srandu.. Takový krásný fotbal, teď Athletic zaleze

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to na červenou nebylo. Aspoň podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že nebylo.. Kdyby dal žlutou, tak se nic nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
DreamTeam

Hehe tak kauza Messi uz zacina:) Hraci Barcelony se budou vice chranit

Reagovat
smazaný uživatel

To zas Mourinho hubu nezavře a fotbal to nejspíše zabilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni pořád útočí Tak to jim dneska budu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby to nebylo jen do poločasu, ale snad ne. Krásný zápas zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravděpodobný, no.. Ale už jsem se v nich dneska jednou spletl, byl bych rád, kdyby i podruhý

Reagovat
smazaný uživatel

To asi každý. Teď si Martinez chtěl ten faul vyloženě vymodlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Padá se ochotnicky.. Ale fakt zatím krásný zápas.. Upřímně doufám, že to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu přísná,ale byla.Něco podobnýho bylo Real-Espanyol na Ronalda.Mohl mu taky něco zlomit hodně nebezpečný.

Reagovat
homeles8

Vale titul! A aspoň vim, za koho si rozehraju trenéra ve fifě 2011 :-)

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický výkon Athleticu, Barcelona až na šanci Villy a střely, tuším, Alvese zatím žádné vyložené šance neměla. Škoda, že to rozhodčí zazdil tím nesmyslným vyloučením. Zápas má ale minimálně 2x větší šmrnc a tempo než ta ploužená Levante - Real

Reagovat
smazaný uživatel

Villa tam měl ještě jednu, když si nezpracoval krásný balon od tuším Xaviho.. To by byl úplně sám před gólmanem.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, je mozny ze kauza Messi sudi trochu ovlivnila....holt Amorebieta chodi do vseho naplno, i kdyz ne vzdy trefi jen mic

skoda, ted budem hrat na remizu, bez toho zarezu to moh bejt super zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu no.

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=XqxX_1EP5QM a pustim si toto a kliiiidek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

Čekal jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tady to fakt vypadalo, že ten míč ani trefit nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tam vidím žlutou.

Reagovat
REPLIKATOR

Nohama a kolenama napřed, jasná červená

Reagovat
F.Torres

za žlutou!!

Reagovat
X-bano-X

Polčas ok, sme aktivny, sanca Villu volala po gole. Cervena....nazvat to Kopyho slovami s pred 2 tyzdnov kde vysvetloval co je cervena " skuz spredu bez lopty", prisna ale siel do toho v strede ako blb. Paradoxne cervena nam nepomaha kedze Atletic to moze viac zavriet. Chcelo by to niekoho pohybliveho, snad dojde bojan a Maxwell miesto Adriana. Inak fanusikom tak sa povzbudzuje snad len tam, krasa. Iniersta dnes na jeho uroven dost kazi, teren nam velmi nevyhovuje kedze hrame po zemi a vzduchom su proti nam vysavi...snad nieco padne.

K Realu: je o mne zname ze na Real nepozeram, dnes som pozrel a mam do El Clasica dost.....inak by som sa pozastavil nad rukou Ronalda v tvari supera. Za rovnake zakroky sa v zapase Atletico- Barca 2 krat zltilo. Toto treba jednoznacne vykorenit, nieje mozne aby mal hrac ruku v tvari ked stoji pol metra za hracom, tam nejde o bezny pohyb ale o snahu odstrcit hraca....ale o tvar?

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Vic zavřit? Athletic právě nebetonoval, hrál sympaticky.

Reagovat
X-bano-X

Pisal som ze moze, co v druhom polcase a hlavne druhej polke isto spravi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ne a byl to tak super zápas jako to doteď byl.

Reagovat
X-bano-X

Kiež by, Atletic mam s Barcou a Vale rad, tak snad to bude aspon tak dobre ako prvy polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas to bol skvelý, hrálo sa na obidve bránky, aj keď Bilabo žiadnu tutovku nemalo, až do prísneho vylúčenia Amorebiety - úplne by stačila žltá

Ten gól prakticky visí vo vzduchu, teraz už iba stačí zistiť kto ten gól dá, toto je prednosť Messiho, kt. je v našom tíme najväčší zabiják a stačí mu na gól len trochu priestoru 8-)

Škoda, tej červenej, myslím, že nám to viac ublíži ako pomôže Athletic chcel hrať dopredu a vznikali tam diery, ktoré sme dokázali využiť, teraz zaleze v 10tich pred Gorku a bude to zas obliehanie múru

TIP: 0:1 (Iniesta)

Iniesta si dnes vymenil rolu so Xavim tie jeho pasy :shock: :yes:

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se vedení před dvěma lety rozhodlo pro Guardiolu, a ne pro Mourinha (tehdy se o něm myslím uvažovalo, ne?), protože hrát proti Levante se dvěma štíty, to je opravdu odvážná strategie

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
X-bano-X

nekop do mrtvoly

Reagovat
madridcan

ale Mourinho by mozno vedel zdolat Hercules

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola snad zase naopak ví, jak na Levante.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

A s tím Herculesem se uvidí, ještě tam Real nehrál. Hercules nejsou žádní nazdárci

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Alvés zas má tie špeciálne kopačky, ktoré posielajú všetky lopty niekam do Narnie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

to je u něj překvapivý jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon se podivam na 2.pol,1.sem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi o hodně přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Áááááá. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson to docela podělal s Piqutem,když ho poslal do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique se tuším vrátit chtěl, navíc tam byla v té době téměř bezchybná dvojice Rio a Vidič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přesto je to velká škoda

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Bilbao dalo tyčku škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Blesk tvůj starší brácha?

Reagovat
smazaný uživatel

dívám se a zároven chatuju

Reagovat
smazaný uživatel

A je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Keitiiiiiiiiič

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kombinace byla krásná, ale Athletic si zatím ten bod zaslouží. Tak pojďme Baskové

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hraje Bilbao docela odvážně co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Keitaaaaaaaaaaa golazoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Villa genialni prihravka....smekam

Reagovat
smazaný uživatel

néééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

ty to máš hodně opožděné že?

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

A Pedro tam mohl vzapeti fouknout druhej....nojo, skoda :-)

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak žádná škoda Bilbao musí urvat aspon bodík

Reagovat
X-bano-X

Tak ta zlta pre Piqeho......

Reagovat
smazaný uživatel

Byla

Reagovat
X-bano-X

podla opakovacky bolo vidiet ze Llorente sa drzal Piqeho a ked sa pustil tak padol

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je dneska v tom zakonceni uplne drevenej

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, nechci tyc, dejte gol

Reagovat
X-bano-X

Dnes sa trasu tie zrde

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Andrésa je asi dať gól z päťky ubohosť, on zas musí počkať na nejakú špeciálnu príležitosť

Villa = menej pracovitá kópia Eto´a

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako pálením šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak super, bez utocnika urcite vyrovname...

Reagovat
smazaný uživatel

resp. s jedinym ofenzivnym hracem co nam na hristi zbyl

Reagovat
gonzalesl_is_back

Sympaticky dříči Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético hraje až zítra, ne?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jj, proč neodvést řeč slovíčkařením, když máte na kontě 3 body zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrečenec nadává ostatním, že jsou ubrečení.

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
X-bano-X

golazoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi konečně vystřelil z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je konec 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

takova skoda ze jsme za stavu 0:0 nastrelili tycku...

btw Villa by s mensim knirkem dneska vypadal jako Hitler

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

jo nojavascript:%20void(0);

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Tyčku sme nastřelili i my , že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Caparrós po golu ten zapas zabalil a neposlal tam Muniaina

to mu fans na San Mamés neprominou...

Reagovat
X-bano-X

hh jak sa tam rozhodca rozplacol

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajimalo jestli ten rozhodci neco dostal do kapsy(coz v PD asi ne) a nebo dostal prikaz aby "branil ů hrace barcelony po tom cirkusu co udelali z jednoho blbyho faulu na hvezdneho Messiho tak pan rozhodci uz na zacatek zapasu raci dal jednu cervenou....a je to velka skoda Bilbao by na barcelonu meli, jenze hold rozhodci asi fandi Barcelone ....hlavne mi nikdo netvrdte ze tohle byl faul na cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Real môže hrať každý rok hru Vilarato, prečo by si Barcelona, tiež nemohla občas zahrať tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra to vidím na Bolton-ManU už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

ja to fkt nechapu, dyt messi do tydne se vrati zpet...je zranenej max na mesic...takovej Eduardo a mnohem dalsi byly zraneni horsim faulem, byly na marodce i rok...a neudelali se z toho takovy divadlo jako u toho skreta, jednou ho nekdo zranil na dyl jak tyden a uz hned chteli vetsi ochranu atd atd a rozhodci se z toho muzou posrat

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto normální tlak na sudí, co dělá ve Španělsku Real skrzevá svojí Marcu rok co rok. Oni jsou pak zmatení a ví, že po každém rozhodnutí PRO Barcu budou na Marce rozmáznutí a neví, co pískat. Například loni Barca, jakožto nejútočněji hrající tým kopal 2 (snad jsou moje zápisky správné) penalty za celých 38 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Davide, Davide.....

Reagovat
X-bano-X

To je ....

Reagovat
smazaný uživatel

diky Davide, zes ukazal svuj pravej charakter, skoda ze to neprislo driv

Reagovat
Rssa

Villa To je tak na 3 zápasy stopka...a zaslouženě bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

No 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co tu všichni za tu redku pláčou. Byla sporná, to určitě, ale kolik takových karet už padlo. A kolikrát to taky odskákala barca. Jestli byl příkaz pískat přísněji, pochybuji, ale i kdyby, barcu docela zařízl španělský svaz za to, když před superpohárem povolal všechny na posraný přátelák, tak zasloužili odplatu. A poslední věc, barca předvedla kombinační fotbal, což na takovém trávníku určitě není jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu člověk může max. plakat nad tím za co byla udělena...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak stává se... mohlo to být jinak, ale barca byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nj stává se, ale škoda že se to stane v závěru zápasu za stavu 0:2 ještě když Messi nebude hrát za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím bez něj dvě výhry, LM by mohl stihnout, takze no problem...

Reagovat
smazaný uživatel

No Davide to ses teda předvedl , ale na druhou stranu aspon si zahraje Bojan

Reagovat
Rssa

Zbytečný...

Reagovat
X-bano-X

hmmmmm

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ale ale, vyrovnané síly a banánek Asi už to nebudu komentovat

Reagovat
Rssa

Sergio Ten kluk je čím dál lepší a plíce má snad troje, dneska výborný

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi včera lehce trénoval tak uvidíme.Španělský noviny udělaly z Ulfalušiho kriminálníka,ale fakt to tak hrozný nebylo,samotnej zákrok byl na žlutou.No a dneska bych to asi viděl na červenou byla oprávněná Iniestovy dal pěknou kosu.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ať to dopadlo, jak to dopadlo, Athletic sympatický tým co dře do konce. Myslím, že s nima budeme mít taky problémy a velké. Pokud ovšem nepadne červená, že

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal Villa??? tu jeho cervenou uz jsem nevidel

Reagovat
X-bano-X

uder do tvare, oplacanie, jasna redka..bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak si chlapes tak 2-3 zapasy nezahraje, ale asi zaslouzene co?

Reagovat
X-bano-X

jj zasluzena, toto do futbalu nepatri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo z Bilbaa ho zfauloval, a on se po něm vzápětí ohnal.

Reagovat
X-bano-X

ale zovretou pasťou.....

Reagovat
smazaný uživatel

Super!

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Překrásnej zápas.. Škoda toho vyloučení, ale když na to koukám ze záznamu, tak si tu redku asi fakt zasloužil. Moc se mi líbil Athletic, ten tým má fakt duši.. Úplně se v první půli hnali za vítězstvím i když ta kvalita (Kromě Javiho) je trochu jinde.. V druhé půli už byli samozřejmě slabší, ale to srdíčko v tom bylo.. Fakt nádhera

Reagovat
X-bano-X

jj Atletic všetka česť, citiť že ten tým hrá za svoju vlasť a niesu to len žoldaci

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, výhra na Atléticu a za týden na Athleticu. To se prostě počítá. Velmi těžké mače. Díky Bohu za to.

Reagovat
X-bano-X

tj len hrať bez Lea a Davida.....to bude peklo, ešte že mame tak široky kader

Reagovat
smazaný uživatel

Zae pořádná šance pro Bojana ukázat co v něm je

Reagovat
smazaný uživatel

Máme všechno, ale široký kádr opravdu ne.

Reagovat
Rssa

Se uvidí podle trestu (tak 3 zápasy)...v lize postačí Iniesta - Bojan - Pedro, v LM David hrát může, to se přežije...

Reagovat
smazaný uživatel

Opet pouziju Hornikovu frazicku...Tak mu holt bouchly saze,gola nedal,tak sel predcasne do sprch.Nadseny nejsem,ale....pravdu diz,v lize ho nahradime LM hrat bude...Barca

Reagovat
smazaný uživatel

v LM trest pro Villu neplatí, takže tam bude hrát on a v Primeře se hraje další mač až za 8 dnů a to už bude dost možná hrát Messi. A kdyby ne, tak holt útok trpaslíků Iniesta, Bojan, Pedro ...

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodem - před sezonou jsem čekal, že bude Primera lehčí. Příjemný překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co dodat, nepochopil jsem proc Caparrós neposlal za stavu 0-1 na hriste nekoho utocnejsiho (cti Muniain)....jinak kazdej si udelal asi svuj vlastni obrazek, me potesilo ze se Gurpegi po Villove navstivence teatralne nesvalil na zem a nevalel sudy jak nejakej simulant z Barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant z Barcy?Tys asi pil ne? ...barcelona hraje nejkrasnejsi fotbal,simulovat nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Baskové, tvrdí hoši

Reagovat
X-bano-X

ale, ale ale. Mladicka nerozvažnosť. Naviac Motta si redku zasluzi vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by rekl Hornik..Videl jsi hrat tu Barcelonu?To jsem si spravil chut...A ja si ji spravil po Sparte 1:1 zamrzelo...No a skoda vylouceni Davida a mrzi mne,ze se neprosadil golove,strasne mi tam pasuje,..Jinak,divat se na hru Barcy,to je jak jit na filharmonii...Barca,Barca,Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Dnešní zápas se mi opravdu líbil, měl náboj, tempo, nevyzpytatelný trávník, dobrého rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

jj chvílema jsem se díval jestli odněkuď nevykoukne krtek

Reagovat
Rssa

S tím streamem, co jsem chytil bych krtka ani neviděl, mě stačil na missáka mokré trenky aspirující Pique, abych si udělal obrázek, jaké tam jsou podmínky. Ale víš jak pak smrdí nohy, když se ti dostane voda do kopaček?

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce z vlastní zkušenosti Hlavně když si je unavený po zápase nevytáhnu z brašny a jsou tam od sobotního zápasu až do pondělního tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi to parkrát stalo,nebo chrániče a možná nejhoší ponožky

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsou hned vedle kopaček

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

za ním stojí rozhodčí a on mu dá dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Barce strašně moc fandím už odjkaživa, ale teď mě celkem naštvala:

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTA0MjEwMDkyNTE1MDA0NDrA1%2BeGxlbb3zfNmtA%3D

Reagovat
madridcan

toto poznam to sa mi stava stale castejsie a castejsie...vlastne si v poslednej minute prisiel o vyhru to je v poslednom case moja klasika

Reagovat
smazaný uživatel

no, jsem nevěřil, že by Bilbao něco dalo, protože nemělo žádné šance. Pak to tam spadne v 90minutě a hned za chvilku na 1:3 ... dojeb prostě. Chvilka radosti a hned na to dlouhá doba nasranosti

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc prachy, ale ten kurz zamrzí. Když už vyjde vše a pak ti to podělá Sergio ...

Reagovat
smazaný uživatel

to nasere no ale urcite nejsi sam, ja kolikrat prisel o viteztvi(jednou az 18 litru) a v poslednim zapase co mi chybel, 90min a oni vyrovnali, tenkrat jsem mel fkt nervy

Reagovat
smazaný uživatel

naposled sjem prohhral bura, jsem mel na spartu proti palermu...od ty doby jsem nedal nic

Reagovat
smazaný uživatel

to věřím ... horší je, že jsem na tom podobně jak madridcan. Tohle se prostě stává častěji a častěji...

Reagovat
smazaný uživatel

me se to taky stava, strejdovi taky, nevim to uz snad nemuze byt ani nahoda. kdyz se ti opakovane z 5-9 zapasu pojebe jen jedinej a jeste v zaverecnych minutach ...ale ten tvuj tiket byl fkt hezkej akorat bych ho dal spis za kilo

Reagovat
smazaný uživatel

přímo ... to je prostě smůla

já chtěl za víc, ale nakonec jsem si řekl, že to nebudu přehánět. Včera večer jsem utratil trošku víc

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jeste ze tak vid ...ale ted na chvilku Sergio asi nebude tvuj nejoblibenjsi hrac vid ...mu posli dopis at ti posle ty 2litry(za ten gol dostane mnohem vic)

Reagovat
smazaný uživatel

uvažoval jsem, že mu napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

zkus to

Reagovat
smazaný uživatel

kámoš 4 roky zpátky poslední zápas Lyon doma myslím že s Monaco nebo Lille měl 1 výhra 68 000 a ten blbec si to nešel pojistit a samozřejmě 0:0. V tu dobu se s náma tak na dva týdny přestal bavit žadná hospa nic.. Tedka se tomu už smějem, ale myslím si že to v něm pořád vře jak na to přijde řeč

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak to by ve mě určitě vřelo doteď ... každopádně tohle nepojistit, to byla pěkná sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

To měl zrovna prachy z rulety vyhral skoro 10 000 tiket mel za 2000 a ani za blbých 5000 nechtel dát 02 prej skoda penez

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a tu desítku na ruletě vyhral z litru který mu maminka dala na nové boty ten synek je fakt šus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"škoda peněz"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nedávno podal za 20 eur (pri mojom obmedzenom študentskom príjme je to neuveriteľne veľa) tri tutovky v hádzanej, celkom fajn kurzy (od 1, 25 do 1,45) .... prvé dva boli výhry o 15-20 gólov a v tom poslednom bola remíza, vyrovnali 2 sekundy pred koncom ...

Reagovat
madridcan

keby mala barcelona a real rovnako body,bud real o jeden viac alebo barcelona o jeden menej tak by ta tabulka vyzerala zasluzene

Reagovat
Rssa

Pravda, pravda...taky mě štve, že letos Barca dostává za vítězství 4 body, jinak by to bylo vyrovnané, že?

Reagovat
madridcan

ty musis byt dajaky idiot,lebo taka je*nuta myslienka napadne len idiota.Narazam nato,ze Real a Barca hraju takisto zle a tak isto dobre.Su zapasy,ktore nevysli a su zapasy ktore vysli,ale barca predsa len o krok vpred.Maju velmi dobru vychodiskovu poziciu aj ked na bilbao a atletico vieme hrat za prve vzdy je to zapas,ktory moze dopadnut hocijak a za druhe teraz je tam Mourinho so svojou prepracovanou taktikou.No uvidime ako co jak dopadne.Vazne je to len paite kolo zapasy kde sa bude lamat chleba este len pridu,ale barca vystartovala paradne...Valencia hra velmi sympaticky,ale proste si nemozem pomoct,ale stratia dych si myslim

Reagovat
Rssa

To byla ironie, pokud si nepochytil. Není potřeba silných slov.

Píšeš, že by bylo zaslouženější, kdyby Barca a Real měli stejně bodů a ve druhém příspěvku sám píšeš, že Barca odstartovala lépe...nevidíš ten rozpor?

Reagovat
madridcan

to uz neni sen,ale realita Ze barcelona vystartovala lepsie.Sen je,ze by mali rovnako body

Reagovat
Rssa

Ale nikde nepíšeš, že tvým snem je aby to bylo vyrovnané

Reagovat
madridcan

no tak to moze byt len sen kedze Barca je o bod vpred

Reagovat
Rssa

Máš pravdu, pro vás to musí být jako sen, že Barca je jen o bod lepší

Reagovat
madridcan

aj tak vyhrame titul BE BE

Reagovat
Rssa

Bebé rozdává ve svých sušenkách nějaké tituly? Gratuluju

Reagovat
madridcan

Bebe rozdava prihravky v Manchestri

Reagovat
smazaný uživatel

az tak bych to po peti kolech nehrotil... barca zavahala jednou, real dvakrat... krom toho barca s herculem mohla taky uhrat nejaky bodik, ale stesticko bylo proti...

Reagovat
X-bano-X

Pani to je des, dnes 9 zapasovy tiket s vyhrou 2689 eur( podane za euro) posral Inter....mna snad porazi

Reagovat
madridcan

mne cela liga majstrov vysla-Ac handicap,Real handicap,Cluj,Sachtar,Alcocron som tam mal remizu a od*ebe ma ajak sprostost.A pred tyzdnom ma dorazil As RIm na ktory som mal 1 a vyhravaju 2:0 a pustia na 2:2,ale celkom aj vychadzaju tipy aj vsetko,ale na takych tiketoch kde je paradna vyhra a neuveritelne zapasy mi vzdy odide len jeden

Reagovat
X-bano-X

tak to hej, ja som dnes daval vsetko vysoke kurzy, City, Mainz,St.Etiene, Dortmund a Inter to oddrbe..nedat ho tak mam cez 1000 eur

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky daval na LM handicap( 2:0 Barcelonu, Arsenal, Chelsea) za 300 kurz 19,66vyhra skoro 6000 to potesilo

Reagovat
madridcan

parada

Reagovat
madridcan

jaaaj moment ty si cech...som myslel,ze to v eurach je az teraz som si uvedomil,ze ceske koruny myslis Tak potom pohodicka,potesi

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tak kdyby to bylo v eurech to by teprv byla parada hned bych si kupoval novou karu

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel? To byl musel mít kurz 2689. To bys musel mít v průměru ty kurzy cca 2,4 na každej mač ...

Reagovat
X-bano-X

jj ved City 3,4 , Mainz 6, Etiene 3,3.....proste sa to nazberalo a Inter to dovrza

Reagovat
smazaný uživatel

WBA 14

Reagovat
X-bano-X

nn to som nedaval ale videl som vysledok, pochybujem ze to niekto strelil

Reagovat
smazaný uživatel

me ten zapas spíš dva tikety odstřelil na jednom 1 a na druhem HCP ... Ale určo se nějakej bláízen našel co to tam plesknul

Reagovat
X-bano-X

inak mal som tam este Dortmund, Barcu, AC, Vale, Olympic......a to som rozmyslal ci vobec dam Inter, som chcel dat Blackburn......proste smola.... zarobit 3 litre Ecok za vecer to by som slavil este tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mi hlavně děla radost Genk Chelsea Rangers Celtic Dortmund a Chorvatské esa ze SPlitu a Zagrebu a jinak uvažuju že budu davat Bundesligu stylem vyšší kurz bere

Reagovat
X-bano-X

tak najblizsie hra Chelsea tusim s Arzenalom tam by sa dalo nieco vymysliet aj kurz bude slusny...musim pozriet co sa hra zajtra :P teda uz dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že bude přestřelka takže over je jasnej, ale kurz bude asi nic moc HCP na Chelsea hmmm to by mohl byt lakavé ale na druhou stranu jako divák preferuju spíše herní styl Gunners! Arsenal je taková druhá Barcelona . Nj taky bych něco měl na zítra vymyslet

Reagovat
X-bano-X

Zajtra to vidim na Atletico, Malorku,Villareal...rozmyslam Hercules - Sevilla remizku a nieco este prihodim, ozriem prewiev a rozhodnem sa

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico tam mám taky

Reagovat
smazaný uživatel

Hercules cítím 2 ze Sevilla vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak tohle nasere ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra by som mal kľudne námet na karikaturu pre SPORT:

Najlepší kombinačný futbal na svete si užijete s Barcelonou a užijete si taktiež najviac zahodených gólových šancí na zápas

Reagovat
gonzalesl_is_back

ListerRD5692

25.09.2010 22:41

Myslim, že žlutá by byla adekvátní...

Taky si myslím a dobrou, ať žije alespoň někde objektivita. I když zrovna zde, čumím

Reagovat
smazaný uživatel

ještě teď tomu nemůžu uvěřit. Po dnešku jsem čekal ztrátu na Mourinhovce 3 body a dopadlo to tak, že máme bodík náskok. Super kolo

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky ne...celej den jsem se na ten zapas tesil a pak ho rozhodne diskutabilni cervena....

holt priste uz svycarsky hazenkare porazime

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď uplakanej jak Mordoristi ...

Reagovat
madridcan

najlepsi tiket aky som kedy mal aj ked najviac som vyhra 22 224 este vtedy slovenskych korun,najslastnejsi pocit som mal nejake dva roky predtym Mal som 1 000 korun a dal som Francuzsko-Anglicko ME 2004 jednotku,lebo vtedy som a urcite nie len ja velmi obdivoval Zidana a stiahlo ma to aj k fandeniu Francuzom takze som bez mihnutia oka dal jednotku 2,35 kurz ak si dobre pamatam.Mal 13 rokov a nejak som nevnimal,ze mi odide tiket.Naraz 90 minuta a moj idol sa predviedol v najlepsom svetle jaky som bol vtedy stastny,som plakal od stastiu a vobec ani nie kvoli vyhre Mam 19 rokov a podavam uz 10 rokov od deviatich

Reagovat
smazaný uživatel

a jenom kde skončilo v tu dobu 22 224 SVK? Doufám že si to nenacpal zpátky do sázkovky a něco pekněho koupil!

Reagovat
madridcan

polka isla na vkladnu to viem urcite,ale druha uz ani neviem,ale cast isla urcite naspat do stavkovej

Reagovat
smazaný uživatel

u nás v Česku máme hazard povolenej až od 18ti

Reagovat
madridcan

ved u nas samozrejme.Lenze otec je tazky tiper a raz ma zobral do stavkovej a som si napisal tiketz a 20 korun.Bolo tam 14 zapasov a vyhra 249 korun.Som vtedy cakal na zapas Presov-Nitra co sa hral vecer,prva liga(este vtedy ked si dobre pamatam MARS SUPERLIGA ) a Presov vyhral 2:0.U niektorych tetiek co robili v stavkovej mal otec dobre vztahy a tak som podaval u nich.Ked tam boli take co mi nechceli vziat,tak som sa postavil pred stavkovu a som pytal ludi co isli dnuka nech mi podaju ,,Dobry den ujo,prosim vas nemozte mi podat?" Boze ked si to teraz predstavim,tazka nostalgia ma chyta

Reagovat
smazaný uživatel

já pamatuju, jak sem ve 12ti přemluvil tátu ať mi vsadí - mým prvním tiketem v životě sem z 10 korun moh vyhrát 700 a když sem si to tehdá přepočítal na pytlíky bonbónů, tak sem z toho měl mokrý sny a celej tiket mně posledním zápasem dojebal Manchester, kterej doma remizoval s Middlesbrougem

Reagovat
madridcan

neviem ci ten zapas nemal manchester vyhrat teda ked narazame na ten isty.Si pamatam,ze raz som mal jednotku na manchester a skoncilo to tusim 1:1 sa mi zda,ze za boro daval gol Viduka a Solksjerovi neuznali gol ked bol akoby skryty za brankarom on si predhodil loptu on ho obehol a dal gol,ale rozhodca mu dal zltu kartu pricom si myslim,ze ten gol mal platit.Ale neviem ci myslime na rovnaky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten zápas skončil 0:0, ale jiste to nevím, přeci jen mám už v paměti uložených plno blbostí a pamatovat si každej sázkovej tiket by bylo moc

Reagovat
madridcan

este si pamatam ako mi mama pred troma rokmi dala 3500 korun ako prvu splatku na plavecky.Ja som mal 1000 tak som dal za 4000 Chelsea hrala doma,ale neviem ci s Fulhamom alebo West Hamom a potom Galsgow Rangers jednotku s Aberdeenom tusim alebo s Hibernianom.Glasgow vyhral suverejne,ale Chelsea som pozeral v priamom prenose a len tak tak vyhral.Gol dal Joe Cole v 81 minute a aj ten bol z tesneho ofsajdu.Vtedy to bol dost luck

Reagovat
Rssa

To jsi musel mít hodně drahé plavečky, když jen první splátka byla 3500 korun.

Reagovat
madridcan

6000 stal plavecky...

Reagovat
smazaný uživatel

on nemyslel plavky

Reagovat
madridcan

jaaaaj ja som to zle pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze jsem to napsal ze

Reagovat
madridcan

nemyslim plavky,ale plavecky zajazd

Reagovat
Rssa

já vím

Reagovat
smazaný uživatel

... můj první tiket byl vítězný, výhra 300 korun a poslední zápas na který jsem čekal byl tenis Ferreira - Muster

Reagovat
Rssa

Jinak všiml jsem si, že po odpískání tam kulhal Piqué, asi po tom koňaru, co dostal do kolena ke konci. Nekouká se někdo na tiskovku, jestli tam je nějaká zmínka?

Reagovat
smazaný uživatel

... taky jsem byl šampión v sázení už odmala

Reagovat
smazaný uživatel

*měla být reakce na madridcana

Reagovat
smazaný uživatel

PD? Liga na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsi někdy fialový i to druhý oko?

Reagovat
smazaný uživatel

Cau cau, pridej si me uz konecne na FB

Reagovat
smazaný uživatel

jsem tam jen občas, ale dočkáš se ... možná

Reagovat
smazaný uživatel

a jak tam ses? ne ze bych se te chtel pridat, jen zvedavost jak pan Jiri-fcb vypada(ne nejsem teplej)

Reagovat
madridcan

ved ked mas Yardu v priateloch tak ma tam fotky zo stretka EF a tam je Jiri

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemam nikoho z ef v pratelich

Reagovat
smazaný uživatel

vypadám dobře

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze sebevedomi ti nechybi....ale prece jen, napises mi jak tam ses nebo ne? neboj ja ti nebudu psat zadne milostne basne

Reagovat
smazaný uživatel

mě nedje anitak o tebe, ale spíš o některá individua tady, která nechci, aby se ke mě hlásili. Proto se tak cukám. Co to udělat ta, že si najdu já tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš za co.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak si me pridej a...nebud agresivni..

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si tě všimnul už dávno, ale nepoznal jsem tě. Ten nick "Frankie" mě vedl k tomu, že jsi František

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než ta francouzská, kde je to jen samej černej atlet ale žadnej pořadnej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl originalni argument nekdy za krale Klacka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To můj první tiket byl v sazce (pobočka na Opavském zimním stadionu) za 10 kč měl jsem tam koln. 1 nemecký hokej kurz na domací 1.2 a pak valentina ze vyhraje GP ona že motorky už nemužu že se to jede a jestli to chcu bez toho ja že jo .. tak jsem tedhy vyhral 12 Kč .. druhej víteznej byl hned na druhý den opet za 10 výhra 33kč už presne nevím co jsem tam měl jedine co si pamatuju tak anderlecht.. ach ty sladké začátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takle jsi mel pokracovat, 3den 44kc, 4 den 55 kc......a do dneska by to bylo 55555 kc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

600 pre REAL MADRID a jeho vcerajsie posledne zavahanie v la lige

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

600. pro titul Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tu psal Adebayor, a následná reakce byla Negredo. Tak jen aby si to někdo nevyložil špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Jose, Jose treba kupit Didiera ! Popredavat Gonzala + Karima a za to kupit Didiera. Ved to je slabuckyyyyy utok.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, mám jednu malú otázka. Ako hral/hráva Mikel San José ? Stredný obranca Bilbaa...

Reagovat
madridcan

ako borec z ulice

Reagovat
smazaný uživatel

Toto na mňa neskúšaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Valencia na titul . Snad nedojde dech

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze podle Valdana A Joseho byl vcera cely problem jen v tom, ze jsme nepromenili kopu sanci v zapase, ktery jsme jasne dominovali....

A ze by radsi nekdo rekl, ze to byl fakt hnus vcera? Ze zadna mezihra, zadna myslenka a vsechno bylo hrane vicemene na haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera tady padla zajímavá statistika o gólech Realu před rokem a dnes, tak jsem na to mrkl a není to nezajímavé:

Barcelona měla loni po pěti kolech skore 16:3, letos 9:4, je tam propad, ale letos byl ten start do soutěže sice relativně složitější (papírově) - Na Atléticu, na Athleticu. Loni byl (papírově) nejtěžší zápas doma s Matracema.

Real loni po pěti kolech 16:2, letos 6:1, s tím teda, že opačně měl Real loni o dost silnější soupeře - na Espaňolu, ve Villarrealu, a asi i doma s Deporem. Letos asi nejsložitějším zápasem těch pěti kol měl být hned ten první - na Mallorce. Dál to jsou másla (Espaňol ne, ale to měl Real doma, to je rozdíl)

Resumé: pro

Reagovat
smazaný uživatel

asi chlastám, jinak to není možné.

V odstavci s Barcou bez "sice"

Resumé: Primera bude asi těžší, než loni, protože propad má většina týmů obecně, ale zrovna u Realu je to asi nejviditelnější. I v součinnosti s tím, proti jakým soupeřům hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří, myslim si, ze na takove statistiky je fakt velmi brzo. Co muzes hodnotit, tak to je predvadena hra a tam je zatim propastny rozdil mezi lonskym rocnikem a tim letosnim.

Golu klidne mohlo byt o 5-6 vic, protoze sanci bylo milion. Jestli se treba roztrhne s goly pytel, tak ten rozdil skore muze byt za dalsich 5 kol srovnan. Pokud ale bude rozdil mezi lonskem a letoskem narustat jeste k polovine sezony, tak potom budou mit tyto zavery vahu...Ale urcite to je zajimave sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

na soudy je sice brzo, ale včera se tady v diskusi ta statistika objevila v souvislosti s Realem, tak jsem na to mrknul a předložil svoje závěry.

Třeba i to, že zápasy s papírově silnými mužstvy (A+A) přinesly Barce 5 gólů (2,5 průměr na mač) a v zápasech s outsidery (Racing, Hercules, Gijon) jen 4 kusy (1,34 na mač). S tím, že se silnýma to bylo venku a se slabšíma doma. Zajímavé paradoxy ...

Vy jste zatím asi výrazně těžký zápas (papírově) nehráli, takže je zbytečný rozdělovat tam průměry. Snad jen ten, že z pěti mačů 6 branek dělá průměr 1,2 na mač ...

Reagovat
smazaný uživatel

Coz muze taky souviset s tim, ze outsideri zalezou pred 16ku a snazi se to prezit a popripade z brejku zahrozit a silnejsi souperi i vice hrat. To se klidne muze stat i Realu, kdyz u nej silnejsi souperi uvidi, ze nehraje nic moc a budou se ho snazit prehrat a pak jim skonci v siti vice golu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tím se to dá vysvětlit. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Doufám, že hlavně Villa začne dělat, co dělat má - dávat góly. Spousty gólů ...

Reagovat
X-bano-X

To je nic neriesiaci fakt kedže proti Barce takymto sposobom hra 85% tymov posledne 3-4 roky a nie su to len tymi z dolnych casti tabulky ale aj Real, Liverpool, Manchester, Chelsea, Inter......to s cim sa Barca bori uz par rokov a co paradoxne je zakladom Mourinhovho stylu sa mu moze stat gilotinou. Real ma aktualne problem tvorit(ako nakoniec kazdy tym pod Josem) a to bude musiet kedze nikto s nim otvorenu partiu hrat nebude. Takze nakoniec moze Jose doplatit na vlastny destruktivny styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se možná dočkáme opaku, než co bylo loni, a to, že se bude možná rozhodovat v zápasech se slabšíma a clásica nebudou mít takovou váhu (loni přímo rozhodovala). Je to určitě záživnější, když můžou oba (počítám pořád na titul jen se dvěma týmy) kdykoliv ztratit. Loni to byla sice velká bodová jízda, ale tak nějak pořád stejná rutina.

Reagovat
X-bano-X

Vidim to podobne, zatial je La liga "eňo ňuňo" Som milo prekvapeny najma z Valencie, Herculesu a Atletica( tu som cakal ze zahraju dobre, ale hraju to dobre - velmi dobre)

Reagovat
-Kopy-

Atletica ? nemyslel si Athletic ?

Reagovat
X-bano-X

nn praveze Atletico, aj proti Vam ( aj ked som videl len poslednu polhodku) sa mi to pacilo a aj proti nam neboli marny. Atletic hraju svoj standard uz dlhe roky, vsetko urasteny chlapi, pri nasich rohoch som sa vcera len smial. Pedro bol obrancom supera tak po plecia ani to nie Je obdivuhodne ze cerpaju len z baskov a dokazu sa takto drzat Ale bohuzial na uplny top to nieje.

Reagovat
-Kopy-

Právě že Atético je zatím zklamání, alespoň pro mě...A co předvedli za výkon proti nám to nebylo snad hodno žadnému prvoligovému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

zklamani? tak to zas nevim kamarade... prejet inter a sporting a porazit athletic ti nestaci?

proti vam to holt bylo o tom, ze jsme dali rychle z brejku prvni gol a pak jen branili. rekni mi, ktery tym by na mestalle nebranil vedeni? muzes byt nakonec rad, ze vam aduriz vystrelil bodika, protoze to, co tam predvadeli de gea s godinem bylo neuveritelny...

Reagovat
-Kopy-

Však vás od prohry zachránil rozhodčí...A nepočítám sem poháry teďko.

V lize se mi zatím moc nelíbíte.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v poharech jsme jeste bouchli s arisem

nezapominej, ze jsme meli o hodne tezsi los nez vy vylozene se nam nepovedla snad jen barca, to byl divnej zapas. vy jste zatim meli jednoho tezsiho soupere a doma s nim ztratili body...

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli nas obranny vykon na mestalle nebyl hoden zadneho prvligoveho tymu, tak ale sledujes nejakou galaktickou ligu mimozemstanu. minimalne v obrane je u nas v porovnani s minulym rokem videt neuveritelny posun dopredu...

Reagovat
-Kopy-

váš výkon ve druhém poločasu nebyl hoden týmu první ligy. Jako aby Atletico za poločas ani jednou nevystřelilo a skoro se nedostalo za pulku to je hrůzaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

kike vsadil holt vse na obranu. taky se mi to nelibilo a bylo mi jasny, ze driv nebo pozdeji vyrovnate (odolat tomu tlaku by se rovnalo zazraku), jeho taktika pro druhou puli se rovnala sebevrazde, i kdyz kdyby to o neco vic otevrel, tak by to byla sebevrazda asi jeste vetsi

Reagovat
Kily

no to u nás taky, loni v EL jste u nás po našem rohovém kopu dali gól z brejku tři na Cesara, ve středu už se tam pak dva obránci potulovali

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale stejne nestacili

Reagovat
smazaný uživatel

letos bude. dokonce bych mu veril i na pricky zajistujici LM. athletic jako muzstvo rok od roku roste, ziskava vic zkusenosti, tahouni v podobe amorebiety, javiho a llorenteho se taky porad zlepsuji a caparros je vyborny trener i manazer. je ale otazka, jak dlouho se mu ale povede tohle vsechno udrzet pohromade...

teda nevim, jak se ti mohl nas vykon proti netopyrum libit, mozna pokud jsi vyznavac dobre branicich tymu

Reagovat
-Kopy-

Ale ani ta obrana nebyla moc dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

pokud do obrany pocitas i brankare, tak ano byli jsme zatim jediny tym, ktery vam dokazal aspon nejak odporovat...

na tvym miste bych zas tolik nejasal a s nadsenim to neprehanel. jestli budete i po dalsich peti sesti kolech (mate tam tusim athletic a barcu) takhle nahore, tak to klobouk dolu...

Reagovat
-Kopy-

tak si připrav, za šest předemnou smekneš.

Jdu přebírat brambory, práce šlechtí.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje sebevedomi bych chtel mit...aby to smekani nebylo naopak

tak si to uzij (pokud to jde...)

Reagovat
X-bano-X

nn obranu velmi nemusim, ale ten vas brankar to je extra trieda.....ja to bral skor tak ze zapas sa mi pacil a to sa moze stat len tak ze hroju dobre oba tymi. Prave ked som to zapol tak ste obliehali 16 Vale, potom to sice vyzeralo uz len na obranu ale aj tak to nebolo az take zle. Vale mala velky tlak a ona zatlacit vie, nie ze nie. Ved si staci spomenut na minuly rok ako valcovala nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musis uznat, ze za to si muze leckdy Barcelona i sama, kdyz se do utocne faze posouva stylem: nahravka na 5m dopredu a pak 2,5m zpet. To se staci zatahnou uplne kazdy. Ale nekdy vidis, ze ten tym se ani nevytahne, takze se pak nemusi zatahovat. A to jsou pro me dve rozdilne situace.

Rikate, ze nejlepsi obrana je nepujcit protihraci balon a nahravate si. Ale ti taky souperovi umoznujete se zformovat. Kdezto Jose to hrava na ty rychle protiutoky od zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to právě taky rozděloval. Barca umí rychlé brejky velmi dobře a dostává se k nim tehdy, když se soupeř opravdu vysune. Ale to se nestává často a většinou jen za předpokladu, kdy už hraje vabank ke konci. Bohužel to je většinou tak, že soupeři útočí ve dvou, třech, čtyřech.

Ono je to taky o tom, kde Barca brání. Největší důraz je na presink a v téhle fázi Barca získává velké množství balonů. Aproto si soupeř ani nemůže dovolit útočit ve více lidech, protože se musí zajišťovat, ikdyž mají balon. Na tohle dojel třeba Real před dvěma rokama, kdy takhle v clásicu fásnul dva kusy, kdy (tuším) Xavi a Messi získali balony vysoko a ihned zaútočili.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom byl právě vždycky ten krásný rozdíl mezi Barcou a Realem.. Real hrál ohromně rychle a využíval celé hřiště.. Kolikrát se dostal na 4 dotyky do vápna soupeře. Barcelona zase má obrovský počet přihrávek a skvělé držení míče.. Popravdě kdysi se mi daleko více líbil styl Realu při první éře galacticos.. To byl nádherný pohled. Jenže to co teď zkouší Mourinho, to je především základ obrana a dobré postavení hráčů, aby nedocházelo k brejkům.. Ztrácí se z toho lehkost a tu "Bílý balet" mít v nohách prostě musí.. Ani nevíš jak moc bych Realu teď přál kdyby tam zůstal Pelle

Reagovat
X-bano-X

Nj to beriem, len mi je cudne ze tymi co sa dokazu namotivovat(Espanyol, Atletico a Atletic) dokazu zahrat s Barcou vyrovnanu hru, aj ked nebetonuju, tym skor ze nemaju kvalitu. Co teda brani tymom hrajucim proti Barce lietat po ihrisku 90 minut, vysoko presovat a zabranovat nam diktovat tempo hry? Real ma technicky pefrektne vybavenych hracov, tak preco ide cestou hnusu namiesto, cestou dvrdej driny? Krasny zapas bol v Liverpoole kde sme vyhrali 1:0( a zaroven vypadli z LM). Liverpool hral otvorenu partiu a zapas patril medzi top, co som kedy videl. Krasne utoky, kopec sanci, narazacky na 1 dotyk.....to je futbal na ktory by som sa rad dival. Problemom je vlna trenerov ako Mourinho, Benitez, Camacho, ktori davaju prednost ceste lahsieho odporu a tzv. istoty, aj ked tym futbal straca na pritazlivosti a hlavne futbalovosti

Reagovat
X-bano-X

Nj to beriem, len mi je cudne ze tymi co sa dokazu namotivovat(Espanyol, Atletico a Atletic) dokazu zahrat s Barcou vyrovnanu hru, aj ked nebetonuju, tym skor ze nemaju kvalitu. Co teda brani tymom hrajucim proti Barce lietat po ihrisku 90 minut, vysoko presovat a zabranovat nam diktovat tempo hry? Real ma technicky pefrektne vybavenych hracov, tak preco ide cestou hnusu namiesto, cestou dvrdej driny? Krasny zapas bol v Liverpoole kde sme vyhrali 1:0( a zaroven vypadli z LM). Liverpool hral otvorenu partiu a zapas patril medzi top, co som kedy videl. Krasne utoky, kopec sanci, narazacky na 1 dotyk.....to je futbal na ktory by som sa rad dival. Problemom je vlna trenerov ako Mourinho, Benitez, Camacho, ktori davaju prednost ceste lahsieho odporu a tzv. istoty, aj ked tym futbal straca na pritazlivosti a hlavne futbalovosti

Reagovat
X-bano-X

citim jemne dejavu

Reagovat
Kokesh

Nemůžeš od Mourinha čekat výsledky 5:0 apod., tohle se asi moc často stávat nebude. Skóre je mě celkem u prdele, hlavní je titul. Navíc ta neschopnost Realu dávat více gólů vidím v tom, že nemají v ofenzívě tak volné ruky jak tomu bylo minule, jsou prostě takticky svázaní a navíc Mou sám prohlásil, že napřed začne hráče učit vyhrávat s výsledkama jako 1:0 apod. (hlavně, aby se nedostal gól) a pak může přijít něco víc. Je pravda, že se prostě musí začít od defenzívy, vyladit ji a pak se může přejít k útočně fázi. Všechno má prostě svůj čas...jinak, já teda žádný propastný rozdíl mezi předváděnou hrou letošním a minulým ročníkem nevidím. Nedalo se na to koukat ani loni, ani teď.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si zase nemyslim. Abych ale nazacatek uvedl, ja neresim Joseho, protoze vcerejsi zapas byla katastrofa. A to uplna a pochybuju, ze to tak chtel Jose hrat. Na nesehranost se to taky neda svadet, protoze uz pred mesicem predvadel Real lepsi vykony a postupem casu se sehranost nebude snizovat.

Taky si myslim, ze kdyz loni Real vstrelil 102 golu a nyni by vstrelil 92 tak bych v tom velky propad vstrelenych golu nevidel. Sanci bylo fakt hodne. A klidne misto vstrelenych 6 golu to mohlo byt 11 nebo 12. Ale to by se musely promenovat samostatne najezdy utocnika na brankare, davat goly z maleho vapna a dalsi takove tutovky.

Nemyslim si, ze to, ze hrac to z maleho vapna napali do brankare, anebo vubec netrefi branku souvisi s tim, ze je José chce naucit branit. To na to uz nema vliv. A o tom ja mluvim, ne o hnusne vcerejsi hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jestli to dobře chápu, tak je pro tebe důležitější výsledky než předváděná hra?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze tohle o vubec nicem nevypovida. zapasy jsou hodne ovlivnovany treba cervenejma kartama, celkovou formou tymu (porovnej skore atletica na zacatku minule sezony a ted) a hracu, atd. statistika nekdy napovi, ale nikdy neukaze vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

statistika je výborný nástroj a já ji využívám často, ale určitě není vševypovídající, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Godín. Ještěže jste dva roky spali a koupili ho až teď .

Reagovat
smazaný uživatel

njn, je zvlastni, jak dlouho zustal jeden z nejlepsich obrancu primery "v utajeni" ve villarrealu...

Reagovat
madridcan

ked uz ste tam hore spominal Facebook tak mi neda nehodit sem toto tu http://www.hotsynch.com/funny/fb.html?ref=nf

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobré. Pobavil mně hlavně Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Boh najlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem se tady dnes ukazuje, jak rozumná může být diskuse bez dolarů, Arbiterů a podobné verbeže. No a taky bez novoBarceloňáků a novoRealistů

Reagovat
smazaný uživatel

a me beres mezi "novoRealistů"???....

Reagovat
smazaný uživatel

musím tě okoukat. Nevím. Je vás teď dost, ale spíš jsem měl na mysli ehmmma, no10 a jeho nicky, gonzalese a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem sice co je pre teba novoRealista ale ja fandim Realu uz skoro 10 rokov.. cize asi tak dlho ako sledujem futbal..

Reagovat
Stiksxx

Ten Villa to fakt nemá v palici v pořádku

Reagovat
-Kopy-

Má, jen mu občas blikne.

Reagovat
Kily

sice ubral na útočných faulech při snaze dostat se k míči jako první, ale za poslední roku mu blikli už potřetí a to je celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

z tohoto pohledu je ve správném týmu...s Alvesem, Busquetsem či Mascheranem si toho mají tolik co říct...

Reagovat
X-bano-X

a je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

strašně zajímavá je jedna věc, když tohle napíše kdokoli z madridistů tak jsou okamžitě palce dole, zatímco když to samé akorát s jinými jmény napíše ten jiri-farsa tak to tady dáváté smajlíky a palce nahoru....

Reagovat
asskicker

Ramos, Ronaldo, Pepe...mate sa tiez s cim chvalit

A jiri-fars na tomto webe nieje, ked ma rad tento nick tak si ho da jurcite je volny

Reagovat
Rssa

Z tebe kypí inteligence

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu mam celkem rad (na pomery spanelsky ligy), ale tohle je pravda...hajzlici to jsou, o tom zadna

Reagovat
smazaný uživatel

ma nekdo odkaz na ten jeho "zakrok" ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Pěkný, fakt má vymatláno

Reagovat
Radin

frustrace,že nedává šance :-)

Reagovat
zelda

Mourinho style

Reagovat
Ferguson6

Cavenaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Trezegol

Reagovat
smazaný uživatel

Nebe a dudy

Reagovat
Potty

Filipe

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia at jim to vydrží co nejdýl!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že letos by mohla být La Liga zajímavá! Valencia a Athletico by mohli Barcelonu s Realem potrápit

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro atletico

Reagovat
asskicker

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

700. pre 1. miesto Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sebyku, proč nehraje Kun?

Reagovat
smazaný uživatel

neni jeste uplne ok po zraneni. na lavce by ale mel byt...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na lávce je, jinak jak zatím vypadá první poločas? Stojí za tosi pustit ten druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

moc nevim, vetsinu (vcetne golu) jsem nevidel zara vcelku bezzuba, jeste se jim zranil brankar, atletico hraje vcelku v klidu, hodne dobre hraje filipe

Reagovat
smazaný uživatel

Filipeho jsem si přál do Realu. Ach, jak moc mi chybí ten "no name" Real (rozuměj bez Cristiana, Kaká, Di Marii apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

njn, mate tam prece marcela tak cristiano byl minulou sezonu nejlepsi hrac realu, takovi hraci zase umi rozhodnout zapasy. problem realu je mourinho, pipita a absence nejakeho herniho mozku...

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini měl zůstat, psal jsem to už před sezonou. A když si představím, že sestava mohla vypadat celkem sympaticky: Iker - Ramos, Albiol, Garay, Filipe - Xabi, Lass - Pedro Leon (CR7), RVdV, Canales - Higuain... misto toho to je samá hvězda, pracovitost chybí. kreativita chybí. Nedá se na to dívat, sleduju Real od osmi let a prostě mě to ničí

Reagovat
Godwinson

.. za obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám, že se jeden z dvojice Carvalho či Pepe zraní, protože je škoda, aby Albiol seděl na lavici.

Reagovat
Godwinson

Jednoznačně Pepe Carvalho by měl hrát .. a věřim, že bude.

Reagovat
smazaný uživatel

chapem ze nemusi byt kazdemu sympaticky.. ale priat nekomu zranenie ? .. navyse ked hraju Pepe aj Carvalho vyborne..

Reagovat
smazaný uživatel

no s tym Marcelom by to bolo vtipne pred par mesiacmi ale zatial podava na LB skvele vykony a patri k najlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

a s Mourinhom si este pockaj, povieme si po sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treza.

Cavenaghi.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavenaghi, pro mě ohromný borec a oblíbenec, jen škoda, že Bordeaux nehrálo na 2 a poslední sezonu už nedostával prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl casto zranenej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zranění.

Reagovat
alcantara

filipe je dobry, skoda ze sme ho vtedy neziskali.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá srandu, co to pískl???? Tohle nebyla malá domů pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Reyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

V Madridu nějak tečou nervy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dost, rozhodčí je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi, co to zas je?

Reagovat
smazaný uživatel

tomu rozhodcimu bych rozkopal drzku. to snad neni mozny...

Reagovat
-Kopy-

žluté karty Atlética

27' Perea

45' Tiago

55' Assuncao

58' Dominguez

59' De Gea

60' Reyes (červena)

62' Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je sudí úplně mimo

Reagovat
Rssa

Co se proboha stalo v 59. minutě, to vypadá, jako by hráči Atletica ukřižovali sudímu štěňě...??

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí odpískal malou domů, De Gea vyběhl dřív - žlutá, Dominguéz tuším za protesty žlutá a aby toho nebylo málo, tak z malé domů gol nepadl, Atletico odkoplo míč za půlku a tam Reyes naprosto zbytečně bez balonu, strčil do hráče Zaragozy.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, malá domá to vůbec nebyla, nevím, kde to vzal

Reagovat
Rssa

Heh, to vypadá na dobrou zábavu a zrovna dneska mi blbne net...koukam, že Aguero se dostal na hřiště až potom, co dostal kartu....věděl jsem, že je rychlý, ale až tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hercules má po pěti mačích 7 bodů a za sebou mače s Barcou, Sevillou, Valencií a Athleticem. Bombový nováček.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz si sudi kozi prdel! kdo mu zaplatil? to uz je asi ctvrtej faul na hrace atletica, kterej mel bejt za kartu a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově ti rozhodčí v PD jsou strašidelní.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ten krypl jeste nastavi pet minut

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze zara byla fakt bezzuba

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozeram ze Drenthe zatial slusne vykony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sakra,doufám,že už to Atletico udrží!

Nevíte někdo jak to tam zatím vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Godin - ou, to vypadalo na otočené koleno. Vazy asi utrpěly.

Reagovat
smazaný uživatel

do hajzlu, tohle je vazne v prdeli! musime to uz udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

no s tym Marcelom by to bolo vtipne pred par mesiacmi ale zatial podava na LB skvele vykony a patri k najlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

mala by reakcia..

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo nikdy nebude LB hodne velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

a to si odkial vyvestil ?.. zatial ukazuje ze na to ma.. aspon v momentalne forme urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Hoří dozadu jak papír, až přijde silnější soupeř, tak to uvidíš i ty zaslepený.

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok zatial urcite nehori.. ked pride silnejsi super a bude zase horiet tak si to priznam.. ale myslim ze to tak nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ma tak dve tretiny toho, co mit ma. je rychlej, sikovnej s micem, dokaze vybornej podporit utok. ale dozadu je proste slaby a i kdyz se neuveritelne zlepsuje, tak to furt neni hodne realu madrid. odebirani micu vylozene slabe, fyzicky slaby, pozicne prumer takovej roberto carlos nebyl dozadu taky zadnej lumen, ale svoji rychlosti a silou to vzdycky dokazal vynahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

s tou fyzikou to je pravda ale s odoberanim lopt a pozicnou hrou isiel jasne hore.. navyse je aj mlady takze sa moze zlepsovat

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja jsem psal, ze se zlepsuje, ale i kdyby se zlepsoval podobnym tempem dal, tak z nej spickovy krajni bek bude v padesati

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ved sezona nam napovie viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak s kym teda suhlasis ?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že ma paradni formu, a hraje skvěle, ale i s tim, že si myslím, že krajni bek ve velkoklubu nebude nikdy nuts.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně nejlepší hráč Realu v této sezoně.

Reagovat
Tomanatura

Jsem rad, ze si toho vsiml i nekdo jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Zase žlutá, ten rozhodčí něco fetuje, dává karty jen na jednu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

no, uprimne, tohle mohla by i cervena u tohohle kaspara bych se tomu rozhodne nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl, i na žlutou, špatně jsem to napsal, myslel jsem to tak, že Atleticu se dávají karty za vše a Zaragoze za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

aaahh,díky Atleti Ale teda nečekal sem,že to bude takový drama.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena pro continiho

Reagovat
smazaný uživatel

Kun by šel sám a sudí snad ještě se nechal na tu ŽK překecat od Kikeho

Reagovat
smazaný uživatel

jj, proste zatahne za dres hrace, ktery by sel sam na branu a malem mu neda ani tu zlutou. dneska to byl fakt vysmech pravidlum. zajimalo by me, kdo si ho zaplatil...

Reagovat
smazaný uživatel

diky bohu za ty tri body, nakonec to bylo fakt tesny

filipe dneska paradni vykon skoda, ze jeden z dvojice lopez/filipe neumi hrat napravo

reyes je obcas genialni hrac, obcas vazne idiot. nejvetsi idiot na hristi byl ovsem rozhodci - tohle jsem hodne dlouho nevidel. vymyslena mala domu, vymyslenej karetni marias a pritom zara za uplne stejny fauly karty nedostavala...proste k zbliti

doufam jen, ze za tohle vitezstvi nezplatime godinem, nevypadalo to s nim vubec dobre...

Reagovat
X-bano-X

Tak Hercules, to je nováčik ako repa a ja že to bude len remizka, makači su to

Reagovat
rufus

Dnes vynikající Filipe. Atletico udělalo dobře, že ho koupilo.

Reagovat
SqueeZy

Forza Trezeguet!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=EwReDlkZrUc

Když někomu ujedou nervy a po odpískání se ožene po protihráči, je to otázka sebekontroly a rozhodně to nelze obhajovat. Ale jak moc velký hovado musí člověk být, aby bezdůvodně nakopával protihráče bez míče? Podotýkám, že tohle není jeho první podobný incident (Almería loni), tentokrát se však nepískal ani faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu ale jistě se stává mým nejneoblíbenějším hráčem Realu a to jsem k němu míval víceméně neutrální vztah. Takový idiot snad není ani Ramos, ke kterému navíc poté, co pomohl vyhrát Barceloně MS, moje sympatie o něco vzrostly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je sympaťák odjakživa a CR je

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhrát Barceloně MS"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

ufff a to nieje po prvykrat, ale ako vsetci dobre vieme zakerne "hovada" su hraci ako Alves, Busquets a Mascherano...

Reagovat
smazaný uživatel

co takhle drzet hubu a krok? Hovada ma ve svym kadru Barca i Real, to je jakymukoliv nezaslepenymu cloveku jasny.

Reagovat
X-bano-X

Ja to nepisem v zlom, podla mna to do futbalu nepatri, ma sa to trestat a je jedno ci sa redka udeli Villovi, Ronaldovi alebo Del Hornovi. Su to profesionali a ako taky by sa mali aj spravat. Hlavne ti, ktori su vzormi pre kopec mladych by si mali uvedomit, ze nie su v roku 3 ale v dobe kde kamera zachyti aj prd na ihrisku(obrazne povedane)

Reagovat
smazaný uživatel

skoro v kazdym tymu najdes nejaky to hovado, neni to zalezitost jen realu a barcy. hraci velkoklubu jsou holt vic videt a je na ne vyvijenej i vetsi tlak, mas pak vetsi moznost, ze ti rupne v bedne, navic jizani a ta jejich horkokrevnost... ronaldo je urcite hodne frustrovany, nedari se ani jemu, ani tymu a jak napsal dole florentino, neverim, ze se jen tak rozhodl skopat protihrace, muselo tam byt neco z obou stran...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...a vetsinou ty hovada z velkoklubu byvaj nejvic nesnesitelni kvuli jejich hvezdnymu egu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nervicky pracuji, ale pochybuju, ze C. se jen tak rozhodl kopnout spoluhrace. Urcite tam bylo neco vzajemneho (pozduchavani okopavani). Na tom videu je videt jenom ten konec, jak to dohral Ronaldo. To je jako vzbudit se hned 9.kvetna 1945 a videt jen vybombardovane Nemecke mesta, udelat si nazor, ale nevedet, co se delo 6 let pred tim...

Reagovat
smazaný uživatel

To je velmi dobré přirování!

Reagovat
smazaný uživatel

to, že se okopávali navzájem, je diskutabilní. Co je ale naprosto jasné, že ho pokopal Krystýna. A podle toho by měl bejt potrestanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim jiny zaber, na kterem je ta situace zachycena na vice sekundach, nez jen na tom konecnem kopnuti.

Ale kazdopadne nevim, co si tim C. dokazuje. Spis mi to prijde krajne detinske. Jako kdyz nekoho sejme Van Bommel, tak verim, ze to boli a protihrac si z toho neco odnese. Takhle, kdyz ho Ronaldo placne ze zadu pres nohy, akorat si vysoudi trest, ale zadny efekt to mit nebude (Mark treba priste ziska respekt do souboje)

Tom nechci obhajovat hovada, ze s nimi souhlasim. Jen rikam, ze bych pochopil, proc to delaji, kdybych se na svet dival jejich bulvami. Ronaldo akorat udela ze sebe saska a ukaze vsem, jak je lehke ho rozhodit a vyprovokovat...a to je to detinske jeste vic.

A ze by za to mel dostat trest o tom zadna. Treba se o to Marca zase postara...

Reagovat
smazaný uživatel

na Marcu bych v tomhle případě nevsásel.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla prave ironie Ale nenasel jsem o k tomu odpovidajiciho smajlika

Reagovat
smazaný uživatel

aha. No a jinak máš recht. Možná jsem něco přehlídnul, ale nenašel jsem o tom ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl, ukaž mi záběr, kdy někdo jen tak nakopává Cristiana a pak bude to tvoje přirovnání dávat smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Me blbl prenos, tkaz jsem puvodne nevidel, co se stalo. Kdyz jsem si pak den po zapase pro jistotu ny youtube poustel sestrih, v jednom bylo, ze ti hraci do sebe vleteli a pri te prilezitosti ho C. kopl. Ted to nemuzu najit, ale ani jsem to nijak extra nehledal, protoze na to fakt nemam cas Ale ver mi. C. neni zadny muj svagr, abych si ho tady sam kvuli nicemu obhajoval.

Reagovat
madridcan

opat raz som na strane CR.Chapem,ze toto by si hrac nemal dovolit,ale napriklad ja asi ani preto by som nemohol byt futbalistom,lebo ked vidim co sa deje v dnesnom futbale tak som asi aj rad,ze som s tym pred piatimi rokmi sekol,lebo by moj zapas asi nikdy nekoncil hvizdom,ale cervenou kartou.Uz neskutocne nervy som mal jak sa ti smradi z valencie v jednom kuse valali po zemi pricom to boli fer odobrane lopty a Real ide do utoku a musi ho prerusit,lebo jeden zo superov sa vala.Ja by som na toto nemal nervy a nenavidim to.Namiesto tych sprostosti,ktorymi sa zaoberaju a ktore sa aj tak nikdy nezavedu ako kamery by som skor riesil to valanie.Ked je vazne zraneny nech vypadne dole z ihriska na 5 minut nech ho osetria a moze sa vratit az po piatich minutach.Ked nieje vazne zraneny,tak si 2x uvazi ci sa bude valat alebo nie.Okrem toho Hernandeza ci jak sa volal nikomu nic nebolo a skoro mi oci vypadli ked som videl nastavenie 4 minuty,malo ich by minimalne 6-7.A este ku Crisovi-Del Horno je neskutocna svina a ak sa nemylim on sa tam valal.Mal fauly aj na ROnalda aj na Higuaina.Mimochodom u jedneho z nich v dohladnej dobe cakam cervenu kartu,lebo Ronaldovi uz praskaju nervy a Higuain ked je faulovany vzdy sa ohana nohou...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslat ležícího hráče mimo hru podle mě není správné řešení, poměrně snadno by to šlo zneužívat (ve prospěch faulujícího mužstva).

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavý na trest .

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad radši ani ne, ve Španělsku je ticho...

Reagovat
smazaný uživatel

no fakt. Koukal jsem a o tom incidentu ani slovo. Tak to je síla. Jen týden po veřejném ukřižování Ujfalušiho si může Krystýna dělat, co se mu zlíbí a nic se neděje. Mazec.

Reagovat
madridcan

alebo mozno iba jedno fnukanie a trestanie na tyzden stacilo,kedze sa hovorilo o zlomenej nohe,kazdy daval hlavu do dlani a nakoniec uz pocestuje do Ruska

Reagovat
alcantara

to je skoda, ze stacilo, kedze cristianov zakrok bol ovela horsi

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že to dopadlo, jak dopadlo. Vypadalo to děsivě.

Nicméně - Krystýna být potrestaný měl a můžeme se jen dohadovat, proč Marca ukřižovala Ujfiho a nevšímá si Krystýny

Reagovat
smazaný uživatel

Jde asi o tom, ze Ujfalusi do toho nesel jako prase (celou silou a celou kinetickou energii, kterou by mohl nabrat, kdyby se rozbehl a pak vletel do Messiho). Na tom jde asi nejvice videt, ze v tom nebyl umysl mu ublizit, ani bezohlednost a beztarostnost, co mu muze udelat.

Na fotce vypadalo hrozive, jak mu prohl kotnik, ale nic mu nepretrhal ani nepolamal. A nedelal bych si iluzi, ze Messi je ze zelezobetonu. Kdyby do toho vletel bezohledne, tak si Messi dele nezahraje.

Reagovat
alcantara

messi nemal este nohu na zemi a neopieral sa o nu, iba doslapoval, to je najvacsie jeho stastie

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť říkám, že jsem rád, že to dopadlo, jak dopadlo.

Nicméně tady není diskuse o tom, zda měl či neměl dostat Ujfi víc nebo míň, ale spíš o tom, že Ujfi byl vláčen Marcou bahnem a o Krystýně a jeho kopanci bez balonu se nepíše nic. Dělá se, jakoby nic. Marca dělá sama ze sebe hroznou sra-ku.

Reagovat
madridcan

tak mozno netreba verit vsetkemu...Lebo niektore fotky vyzerali tak,ze by to mohla zniest len Meryl Streep v Smrt jej pristane

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nezaručí, že ta fotka přišlápnutýho kotníku nebyla přibarvená. Taky se mi zdá divný, že by ho takhle přišlápl a jemu se nic nestalo.

Ale znovu - nebavím se o Ujfim, ale spíš o tom srovnání, že Krystýny si Marca nevšímá.

Reagovat
madridcan

Trpaslik sa mozno riesil preto,lebo to bolo zretelne a viditelne a vies o com tam islo.A len zato,ze vidis Ronalda,ze nieco spravil kde mas istotu,ze smradik Del Horno mu predtym neurobil nic alebo nepovedal?Tak mozno preto kaslu nato

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, hráči se mezi sebou heují a urážejí (viz. Zidaneova hlavička), ale musí se držet na uzdě. Krystýna se neudržela. Nicméně - až se prokáže, že se pokopali navzájem, tak ať potrestají oba dva, to je jasné. Každopádně - zatím je důkaz jen o tom, že se provinila Krystýna.

Reagovat
madridcan

tak neviem ich sikovnost,ze si to vyriesili za chrbtom rozhodcu.Villa by si mohol zobrat priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Villa bude zaslouženě potrestanej. Za zády sudího nebo před ním, to je naprosto jedno. Když to teda vyděly kamery.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se to, ze Del Horno do Ronalda umyslene vletel, kdyz se Ronaldo rozbihal do prostoru. Tedy, ze balon byl uplne nekde jinde a Del Horno do nej vletel. Ronaldo jen prokazal sve rychle reakce, ze jeste pred tim, nez po tom vleteni spadl, tak ho svihl zezadu pres nohy...To se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu, jestli se pokopali navzájem a dokaže se to, tak ať si odpočnou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, co ze to ty kamery mely delat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to s tím atakem pohárových pozic Hércules myslí vážně?! Porazit Barcelonu 2:0, málem uhrát body s Valencií (to byl remízovej mač) a teď porazit Sevillu?! Vážně hezký!

Zato De Pórek potvrzuje, že totální herní výpadek v jarní části sezóny, Lotinův styl hry a střelecká impotence jej pomalu ale jistě potápějí ...

Je zatím až k neuvěření, jak se Mallorca dokáže po každoročním výprodeji, každoročním, takhle oklepat?!

Reagovat
smazaný uživatel

jak bych s tim soudem jeste pockal, sice hrajou doma dobre ale na San Mamés to byla hrozna bida...

Reagovat
smazaný uživatel

TREZEGOL

Reagovat
Xavi

Tak Sevilla konečně odvolala Álvareze a přišel konečně Manzano.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možná volba

Reagovat
Xavi

Jj. taky si myslím. Nato jaké má Sevilla hráče a možnosti tak mě překvapilo, že poslední dva trenéři byli z béčka, ikdyž je to určitě sympatické, že jim dali šanci.

Reagovat
X-bano-X

Inak toľko prispevkov pod PD už dlho nebolo a hlavne sama kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tak bude pokračovat i v příštích týdnech a měsících.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to bude takhle pokracovat, mozna zavitam casteji

Reagovat
madridcan

tak dufam,ze to takto dalej pokracovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

no dalsi vikend hraje Barca taky, takze na tvoje blitky bude dost prostoru......ale prece jenom, pokud se ti to vice zamlouva s dolarem a podobnymi, mohl by ses presunout za nimi do PL

Reagovat
madridcan

prosim ta ked ma chces dostat zacni nejak inak Najdi mi tu jedno ,,bliti" na Barcu jajajajajajajaj...mas casu dost a taku sprostost zo seba pustis Ked Real vyhra tentorok titul,tak ta budeme mat na krku my madristi,ked Valencia tak Kopy s Kilym Proste tu budes vecne no

Reagovat
alcantara

praveze do barcelony sa navaza coraz menej, puberta uz postupne dozrieva

Reagovat
madridcan

citas L0sCulé5V!sc4eL?P-u-b-e-r-t-a...o dva roky ti zacne,je to celkom supa vec

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam pubertu davno za sebou, ale ja ze se tu do nekoho navazim? a to s tim mordorem, vale, kopym a kilym...to je uplne mimo......no nic nebudu tu uz nikoho otravovat svou nechtenou pritomnosti, koncim

Reagovat
madridcan

niekto niekde napisal,ze sa tu do niekoho navazas? Ci zase riesis nejaku 8 mesiacov a pat dni staru diskusiu?

Reagovat
smazaný uživatel

resim to, ze vypoustis spoustu zbytecnych provokaci a vyse - to je jedna z nich.....ale co bychom od vsudybylu a vsevedu z madridu chteli

Reagovat
madridcan

aha tak ries stale jednu vec a nie tie tvoje klamstva,ktore sa najprv skladaju z toho,ze ,,blijem" na barcelonu tu,pricom tu nenajdes jedno ,,blitie".Potom vytiahnes dajake ,,ale ja ze se tu do nekoho navazim? " co som nikde ani len nespomenul a teraz zase riesis tretiu vec.Tak drz sa jednej diskusie a nie skac z temu na temu ako ti pride vhodne

Reagovat
smazaný uživatel

no ja resim porad jednu vec, ja se do nikoho nenavazim hadej kdo? nebudu tu zasirat diskuzi s nekym kdo ani neumi normalne reagovat a bude tu poucovat o puberte ...jsi proste mimo

Reagovat
madridcan

a zase riesis novu vec Tak mas pravdu zalez radsej

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli jsi to porad nepochopil, tak tohle ''tak dufam,ze to takto dalej pokracovat nebude'' si pro priste odpust....totalni p*covina od tebe

Reagovat
madridcan

ja hovorim o jednom,ty o druhom a aj ked zacnem hovorit o tom istom co ty a tam ta do*ebem,tak ty rychlo preskocis na inu temu este potrebujes daco riesis?

Reagovat
smazaný uživatel

takze porad nepochopil...komu neni rady....

Reagovat
smazaný uživatel

hele vis co, uzavrem to....dojebal jsi me, jses proste borec no...kam se hrabu ja, uboha naplavenina, ktera ani nema pravo se verejne projevovat...klobouk dolu pred tebou, tesilo me naslhledanou

Reagovat
madridcan

ked si napisal ten prispevok o 14:18 uz na ten som nechcel reagovat...toto nebolo za potreby,ale asi si citil tu potrebu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro třetí místo Valencie

Reagovat
alcantara

nilmar ma zatial perfektny vstup do sezony, dneska mu, az na golovu koncovku vychadzalo opat vsetko, tie jeho paticky su efektne a efektivne a dneska konecne zabral aj rossi, sikovne sa doplnali a obcas zavarili aj znacnej presile, spolu s cazorlom solidny ofenzivny potencial, pokial neodide forma ci neprijdu zranenia, este nas v tejto sezone zabavia.

Reagovat
Xavi

Reagovat
madridcan

este niekto,kto nas chce predbehnut?

Reagovat
smazaný uživatel

my bychom moc radi

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal zatím příjemně překvapuje:)

Reagovat
Azza

Reagovat
Azza

830. pro Messiho bratrance Maxi Biancucchiho.

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka me pekne stve, uz by pomalu mohla jit tam, kam patri - tedy ke dnu

Reagovat
alcantara

Reagovat
-Kopy-

lehkej losos.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda navic kdyby malagu nezarizl marchena spolu s rozhodcim, tak ten bodik ukopou...

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
smazaný uživatel

koupis mi je?

Reagovat
-Kopy-

nene, koupil sem si sobě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

s netopyrem na prdeli?

Reagovat
madridcan

v prdeli

Reagovat
-Kopy-

Jj, jejich fotku dám pod preview vale - mu, dneska nebo zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou. Jen ať jim to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo bylo pro všechny Valencijské týmy docela lahodné

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká El Cazador, valencijské kluby teď hodně zaválely! Je mi líto ubohosti Marcheny a nezodpovědnosti sudího v zápase Málagy s Villarrealem, protože nebýt takové hrubice, asi by Málaga to utknání zvkládla.

Tenhle skrat už Marchenovi neodpustím a řadím jej na první místo žebříčku top 1 nejnenáviděnějších herců!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak - pohled na tabulku se mi vcelku líbí, až na ten Depor. Ten se utápí v krizi, že to hezký není. Místo Espanyolu Athletic Club a můžeme se přesunout rovnou do 38. kola ...

Reagovat
Kily

Malaga má atraktivní skóre na to, že je za námi jenom pět kol Marchena (jeden by čekal, že takovej tvrďák herectví zkoušet nebude, protože na to nemá talent a jak vidno, tak má) rozhodčí , škoda, první poločas byl moc pěknej a moc jsem se těšil na druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útok a nejhorší obrana. To se často nevidí . Ale jen houšť

Reagovat
-Kopy-

Zatím PD super letos, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Jsem překvapený. Čekal jsem bodově trochu něco jinýho. Ale lize to může jen prospět.

Reagovat
madridcan

888 pre tuto diskusiu a vsetkych zucastnenych

Reagovat
smazaný uživatel

889

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele