5. kolo
25.09.2010 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Real Madrid 0:0

Levante přežilo všechny šance Realu Madrid a překvapivě doma remizovalo s Bílým baletem 0:0. Real měl drtivou převahu a obrovské množství šancí, vše ale bylo marné, Mourinhovi hoši branku nedali a musí se spokojit s remízou.

Marcelo našel před brankou střílenou přihrávkou Higuaína, ale argentinský ostrostřelec zblízka přestřelil. V blízkosti brankáře Reiny se ocitl i jeho týmový kolega a krajánek Di Maria, ten se pokusil domácího brankáře přehodit, ale nevyšlo mu to. Di Maria byl hlavní postavu další akce Realu, nikým neatakován se dostal až na hranici pokutového území, kde ale nepřesně vystřelil. V obrovské šanci byl po centru Di Marii Portugalec Cristiano Ronaldo, jeho umístěnou hlavičku na zadní tyč vyrazil dobrým zákrokem brankář Reina.

Bílý balet byl aktivnější a také vstřelil branku, Higuaín však stál v ofsajdu a branka nebyla správně uznána. Do čisté gólové příležitosti se nachomýtnul i Ronaldo, důrazem získal míč a lobem přehodil Reinu, nicméně branku minul. Poslední šanci prvního poločasu spálil z velmi dobré pozice Ramos a Real s Levante hrál po prvním poločase 0:0.

Také ve druhém dějství se prakticky hrálo na jednu branku. Xabiho rohový kop málem skončil v síti, zastavil se o tyčku! Real následně vyprodukoval velké množství střel, ale všechny lapil pozorný Reina. S jednou střelou ale měl velké problémy, nenápadný projektil Karima Benzemy se mu v náručí proměnil v "horký brambor". A šance pokračovali, střídající Pedro Leon z voleje přestřelil a Higuaín nedokázal v bezprostřední blízkosti překonat vyběhnutého Reinu. Real Madrid doplatil na obrovské kvantum spálených šancí a jen remizoval 0:0. Levante přitom nemělo za celý zápas jedinou pořádnou šanci.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
Krausio_Real_M

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 0

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

2x C. Ronaldo, Higuaín, Kaká

Reagovat
Krausio_Real_M

Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 nebo 0:4

Reagovat
Losinho

0:3 Cristiano Ronaldo 2, Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

dobře dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele