Previews

Nürnberg chce udělat poslední krok k návratu

V neděli kolem půl šesté odpolední se v Nürnbergu chystá velkolepá oslava, místní 1. FC se po roce chce vrátit do nejvyšší soutěže. Má k tomu blízko, ve čtvrtek totiž zvítězil na hřišti Energie Cottbus 3:0 a v domácí odvětě by ho o postup mohl připravit snad už jen zázrak...

Chelsea útočí na první trofej pod Hiddinkem

Guus Hiddink od svého nástupu do pozice kouče Chelsea prohrál pouze jednou, zatím to ale nevedlo k žádné trofeji. To by chtěl nizozemský kormidelník změnit dnes, ve 128. finále prestižního FA Cupu, kde ho čeká liverpoolský Everton.

Ligue 1 - preview 38. kola

Ligue 1 finišuje, dnes večer budeme znát jméno klubu, který ukončí nadvládu Lyonu. Velmi blízko je Bordeaux, kterému na hřišti Caen stačí remíza, která by ze hry definitivně vyřadila Marseille. Vedle titulu se hraje i o Evropskou ligu a záchranu...

Ruská Premier Liga - preview 11. kola

O víkendu se nepředstaví dva vedoucí týmy tabulky, šanci na to dostat se na první příčku tak dostanou jiné dva kluby. Podařit se to ovšem může jenom jednomu, jelikož třetí FK Moskva cestuje na půdu čtvrté Samary. Lokomotiv hostí v moskevském derby Spartak...

Gambrinus liga - preview 30. kola

Až poslední kolo dá definitivní odpověď na tři velmi důležité otázky. Sparta jede do Mladé Boleslavi a bude hájit druhé místo před Libercem, který čeká duel na půdě Slavie. Hned čtyři kluby se ucházejí o konečné čtvrté místo zajišťující Evropskou ligu, tři pak bojují o zachování prvoligové příslušnosti...

Leverkusen a Brémy si zahrají o pohárovou Evropu

Bayer Leverkusen má šanci ukončit šestnáctileté čekání a konečně získat nějakou trofej. Werder Brémy by si zase rád v národním poháru spravil reputaci po nepovedeném bundesligovém roku a také odčinil porážku z istanbulského finále Poháru UEFA.

Hajduk a Dinamo čeká odveta finále domácího poháru

V euforii finále Ligy mistrů by nám zapadlo odvetné utkání Chorvatského poháru mezi Hajdukem a Dinamem, které odstartuje první bitvu o Poljud. (V neděli se na stejném stadionu stejným zápasem uzavírá liga).

28.05.2009 Previews 17 komentářů
Zaujalo nás

Cottbus a Nürnberg v souboji o bundesligu

Po osmnáctileté pauze se na německou fotbalovou scénu vrací baráž, o 1. Bundesligu se ve dvou zápasech utká Energie Cottbus se třetím celkem uplynulé sezóny ve druhé lize, 1. FC Nürnberg. Začíná se ve čtvrtek v 18:00 na Stadionu přátelství...

Bitva o Ušatý pohár je tady

Finále jako hrom. Nejlepší celky ze dvou nejmocnějších světových fotbalových lig ze Španělska a Anglie - FC Barcelona a Manchester United - se střetnou v tom nejslavnějším utkání Ligy mistrů. O Ušatý pohár, který rozhodne, kdo je letošním králem klubového fotbalu na starém kontinentě. A čeká se o něj opravdu velkolepá bitva.

Slovácko může být prvním druholigovým vítězem Poháru ČMFS

Fotbalisté Slovácka se mohou stát prvním druholigovým týmem, který získá prvenství v Poháru ČMFS. Jejich středečním finálovým soupeřem bude v Praze na Strahově prvoligový celek FK Teplice, který nastoupí do zápasu rozhodně v roli favorita.

Burnley, nebo Sheffield. Ve hře je poslední vstupenka do Premier League

Jubilejní 120. střetnutí Burnley se Sheffieldem United bude mít vskutku zvláštní náboj. Vždyť si to v pondělí oba celky rozdají o šedesátimilionovou prémii rovnající se vytouženému postupu do Premier League. Fotbal na nejvyšší úrovni Burnley, pohárový zázrak, neokusilo od roku 1976.

Hrvatska nogometna liga - preview 32. kolo

V předposledním kole chorvatské ligy se již nehraje o nic. Dinamo má zajištěn titul, Hajduk coby finalista domácího poháru přímý postup do Evropské ligy, Rijeka a Slaven předkola Evropské ligy. Jelikož odsouhlasení ligy se šestnácti týmy je již zřejmě jen formalitou, do baráže jde z 1. HNL jen Sesvete, ostatní kluby zůstávají. Nicméně i tak se dá něco dobře natipovat.

24.05.2009 Previews 7 komentářů
Zaujalo nás

Anglická Premier League - preview 38. kola

Všechny celky anglické Premier League dnešními zápasy uzavřou letošní ligovou sezonu. Největší souboj se svede o záchranu v soutěži. Aston Villa hostí Newcastle, Middlesbrough jede do londýnského West Hamu. Druhý Liverpool přivítá Tottenham a Sunderland třetí Chelsea. Hull se rozloučí s fanoušky v utkání s mistrovsmým Manchesterem.

Serie A - preview 37. kola

Devět zápasů italské nejvyšší soutěže se odehraje během neděle. Největším tahákem bude jistě souboj AC Milán a AS Řím. Cílem hostů je konečná šestá pozice, domácí bojují o místo druhé. Juventus, který na stříbrnou příčku také může dosáhnout, jede do Sieny. Zápas mezi Chievem a Bolognou bude zároveň bitvou o záchranu v první lize.

Primera División - preview 37. kola

Jediný zápas má na dnes na programu 37. kolo španělské Primera División. Real Madrid v něm večer přivítá Mallorku. Oběma týmům již v podstatě o nic nejde. Real se ale s vlastními diváky bude chtít rozloučit výhrou. Hosté mohou jen překvapit, v zápase budou outsiderem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele