Gambrinus liga - preview 6. kola

09.09.2011, 08:43, aktualizováno 12.09.2011, 08:40
Previews
Sparta dnes bude potvrzovat svoji pozici na čele tabulky. Sparťani o výsadní pozici nemohou přijít, a pokud porazí Viktorii Žižkov, budou mít na druhý Jablonec náskok pěti bodů. Žižkov se pohybuje těsně nad sestupovými příčkami.
Sparta Praha - Viktoria Žižkov  (pondělí 20:15)
Pondělní dohrávku šestého kola obstará malé pražské derby mezi Spartou a Žižkovem. Tento duel má jasného favorita. Tím jsou domácí fotbalisté, kteří vedou prvoligovou tabulku, to hosté se krčí na třináctém místě.

Sparta v lize bezkonkurenčně válí, po pěti odehraných ligových duelech neztratila ani jeden bod. Nyní ji čeká Žižkov, s nímž by neměla mít žádné velké problémy, takže se od Letenských očekávají další tři body. "Žižkov má hru založenou na bojovnosti a poctivosti, k čemuž ji vede trenér Pulpit. Bude nás pravděpodobně opět čekat hra do plných, proto bude hodně důležité, abychom zůstali trpěliví a přesní v kombinaci. Musíme si dát pozor na zbytečné ztráty míče, po kterých mohou následovat protiútoky soupeře," prohlásil domácí kouč Martin Hašek, jehož tým by se v případě vítězství dostal do pětibodového vedení před trojicí pronásledovatelů.

Fotbalisté Žižkova stále nebodovali na hřištích soupeřů, v pěti zápasech nasbírali celkem čtyři body. Teď jedou na pražskou Letnou, kde by museli podat výborný výkon, aby venku bodovali. Trenér hostí Martin Pulpit by rád napodobil Hradec, jenž hrál vyrovnanou partii se silnou Spartou. "Právě utkání s Hradcem může být pro nás poučením. Východočeši zde odehráli slušnou partii. Osobně jsem se na toto utkání díval pozorně a lze si z něho určité poučení vzít," řekl Pulpit.

Domácí nastoupí v kompletním složení, zatímco Žižkovu bude chybět kvůli hostování ze Sparty Folprecht a Kadeřábek. Otazníky visí nad startem hostujícího Súkenníka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Kušnír, Zápotočný, Jarošík, Pamič - Hušek - Sionko, Matějovský, Grajciar, Juhar - Kweuke.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Šťastný, Procházka, Lafrance, Čermák - Bořil, Schut, Súkenník, Nestorovski - Kalivoda - Kalod.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Atraktivní zápas 6. kola české nejvyšší soutěže bude k vidění v neděli v Jablonci, kde domácí tým vyzve pražskou Slavii. Ta bude chtít na soupeřově hřišti odčinit ostudnou porážku z Ondrášovka Cupu.

Jablonci patří po pěti odehraných kolech čtvrtá příčka s pětibodovou ztrátou na vedoucí Spartu. Nyní se Komňackého svěřenci postaví proti pražské Slavii a to v domácím prostředí, kde třináct zápasů neprohráli. Rovněž se mohou chlubit vlastní střeleckou vizitkou, v posledních čtyřech duelech vstřelili 22 branek, z toho osm gólů dal aktuálně nejlepší střelec ligy David Lafata. "Zápasy se Slavií byly v minulých letech vždy plné dramatického fotbalu, otevřené hry i branek. Já doufám, že to tak zůstane i tentokrát. Jak udržet naší střeleckou úspěšnost? Tým už má zažitý styl, hráči hrají dlouho spolu, a tak já doufám, že nám to ještě nějaký čas vydrží," prohlásil jablonecký trenér František Komňacký.

Slavia během reprezentační přestávky potupně propadla v Ondrášovka Cupu, když ve třetím kole senzačně podlehla diviznímu Převýšovu 0:3. Před sešívanými stojí těžký úkol. Z Jablonce si musí odvézt bod, jinak proběhnou změny v realizačním týmu a také není vyloučeno, že i v hráčském kádru. "Na jaře jsme v Jablonci sehráli atraktivní zápas a myslím si, že i tentokrát to bude podobné a diváci se mohou těšit na ofenzivní fotbal. Samozřejmě víme o výborné střelecké formě Jablonce v posledních zápasech, hlavním nebezpečím pro soupeře je kanonýr David Lafata, ale důsledně budeme muset bránit i další hráče. Věřím, že nám bude útočný styl Jablonce vyhovovat a na konci utkání budeme mít důvod ke spokojenosti," věří lodivod slávistů Michal Petrouš, jehož tým figuruje s pěti body na jedenáctém místě.

Domácí nemohou počítat se třemi zraněnými Kocourkem, Haurdičem a Krejčím, nejistý je start Zábojníka. Hosté přijedou se stejným počtem marodů Kaufmanem, Cicmanem a Pospěchem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Beneš, Pavlík, Jablonský - Kopic, Jarolím, Loučka, Vaněk, Kovařík - Lafata.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Trubila, Hubáček, Hloušek - Janda, Frejlach, Jarolím, Petrák, Koreš - Vlček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
V šestém kole se utkají dva nejhorší týmy dosavadního průběhu letošního ligového ročníku. České Budějovice doma přivítají Ostravu, oba týmy stále nebodovaly a v neděli se to pokusí změnit.

České Budějovice sáhly kvůli nepříznivým výsledkům ke změně na trenérské lavičce mužstva. Jiřího Kotrbu nahradil zkušený kouč František Cipro, jenž se do jihočeského týmu vrací po čtyřech letech. Kotrba nadále zůstává v klubu jako generální manažer. "Po fotbalové stránce není čas a prostor na to, aby se něco výrazně měnilo. Cílem teď je, aby se hráči dostali co nejrychleji do pohody a zlepšila se nálada. Všichni si samozřejmě uvědomujeme, o co nyní půjde. Jakákoliv další ztráta by byla velmi nepříjemná. Uděláme všechno pro to, abychom vyhráli," prohlásil kouč Jihočechů Cipro, jenž nebude moci zařadit do sestavy vykartovaného Nováka.

Sice se od Ostravy nečekaly žádné velké útoky na přední místa v tabulce, ale že ani po pěti zápasech si nepřipíše žádný bod, tak to v klubu čekal málokdo. Nyní zajíždí fotbalisté Baníku do Českých Budějovic. "Budějovice měnily trenéra a nový trenér vždy přinese do kabiny něco nového. Pan Cipro je velmi zkušený trenér, který ví, co v takových situacích dělat. Každopádně jsou na tom domácí stejně jako my. Takže v kabině asi také nebude ta pravá pohoda. Uvidíme, kdo se s tím lépe vypořádá," pronesl ostravský trenér Pavel Malura, jenž se bude muset obejít bez zraněného Šmejkala.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Bakala, Horejš, Lengyel, Halama - Klesa, Otepka, Rýdel, Pecka - Ondrášek, Stráský.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Malcharek, Marek, Vomáčka, Zawada - Droppa, Greguš - Poliaček, Lukeš, Kraut - Svěrkoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Teplice v domácím prostředí hostí Příbram. Oba týmy se pohybují ve středu tabulky, lépe na tom jsou hosté. Ti figurují na sedmém místě s devíti body, o dva body méně mají deváté Teplice.

Severočeši vybojovali obě výhry na cizích hřištích. Před svými domácími příznivci ještě ne, to se pokusí napravit v neděli proti Příbrami. "V posledním zápase v Liberci se nám dařilo, potřebujeme to ale potvrdit také doma, kde jsme ještě nevyhráli. Příbrami se zatím daří, diváky čeká zajímavý zápas, máme jim co nabídnout," řekl trenér domácích Petr Rada, jenž nebude moci počítat s rekonvalescentem Láchou a otazníky visí nad startem Grigara.

Trenéra Příbrami Davida Vavrušku čeká v Teplicích zápas s pikantní příchutí. Na Stínadla, kde trénoval tamní mládež, tentokrát přijede v roli soupeře. "Kvůli tomu, že jsem tam působil, je to pro mě hodně zvláštní zápas, na který se moc těším. Rád se podívám do Teplic a sejdu s lidmi kolem klubu. Nijak zvlášť ale kluky motivovat nebudu, protože my máme dostatečnou motivaci na každé utkání. Jsme mladé mužstvo, které chce vyhrávat a to hodláme potvrdit i v Teplicích," prohlásil kouč hostí, jenž bude postrádat dvojici zraněných Divíška a P. Pilíka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Ježdík, Lukáš, Smejkal, Matula - Vondrášek, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Kerič.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Ricka, Hejda, Krejčí, Pleško - Valenta, Tarczal, T. Pilík, Koukal - Wágner, Šlapák.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
O další vítězství na domácím hřišti budou usilovat Bohemians 1905, kteří v Edenu přivítají 1. FC Slovácko.

Překvapení loňské a vlastně i letošní sezóny, Klokani z Vršovic, v novém ročníku v Edenu neztratili ani bod, když zde postupně dokázali porazit Slavii, Plzeň i České Budějovice. Fanoušky tolik nenáviděný azyl se již druhou sezónu po sobě tedy stává nedobytnou tvrzí. Nyní se Bohemka bude prát s týmem z Uherského Hradiště. Reprezentační přestávku využili svěřenci kouče Medynského k doléčení šrámů a tak jedinou absencí bude Lukáš Hartig, který si odskočil na hostování do Slovanu Bratislava.

"Našich výsledků si vážíme, ale nijak je nepřeceňujeme. Pořád se díváme pouze na následující zápas a chceme z něj vytěžit maximum. Slovácko se po nepovedeném začátku soutěže zvedá. V posledních dvou kolech získalo čtyři body a potvrzuje svou kvalitu. Čeká nás náročný duel, ale věřím, že s pomocí fanoušků ho zvládneme a společně budeme moct oslavit další bodový zisk," říká trenér domácích.

Vstup do nového ročníku se týmu Miroslava Soukupa skutečně nepodařil. První tři kola vyšlo Slovácko bodově naprázdno, až v posledních dvou zápasech se odlepilo ode dna tabulky díky remíze v Olomouci a výhře nad Duklou. Reprezentační přestávku si tým zpestřil přípravným utkáním proti reprezentačnímu výběru do 21 let, se kterým remizoval 2:2.

"Venkovní zápasy jsme zatím nehráli nejhůř a ve všech zápasech nám chybělo trošičku štěstí, abychom byli ještě úspěšnější. Rádi bychom navázali na bod z Olomouce a i přesto, že jsou hráči Bohemians 1905 favoritem, tak se pokusíme bodovat. Očekával jsem, že po reprezentační pauze budeme mít většinu hráčů k dispozici, ale ta situace není úplně růžová. Trojice Fujerik, Volešák a Perůtka ještě nejsou stoprocentně fit a do zápasu s Bohemians připraveni nebudou," uvedl trenér Slovácka.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, Žižka - Moravec, Budínský, Borek, Bartek - Škoda, Bálek
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Reinberk, Košút, Trousil, Kubáň - Valenta, Kordula, Pavelka, Hlúpik - Došek, Ondřejka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.10 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (sobota 20:15)
Boj o čelní příčky bude k vidění v Mladé Boleslavi. V utkání dvou týmů, kterým vyšel vstup do sezóny, přivítají domácí liberecký Slovan.

Středočeši v tomto ligovém ročníku ještě neprohráli, v domácím prostředí dokázali obě utkání dokonce vyhrát. Nyní však přijede rozjetý a ofenzivně laděný Liberec. A diváci se mají na co těšit, ve vzájemných utkáních padá v průměru 3,8 gólu na zápas. V posledních šesti vzájemných duelech dal pokaždé jeden tým minimálně tři branky. Domácí se musí smířit s absencí dlouhodobě zraněných stoperů Aleše Neuwirtha a Petra Johany, z nominace vypadl také útočník Kerem Bulut, který se z Austrálie vrátí až v pondělí. V boleslavské ofenzívě tak nejspíš dostane šanci v základní sestavě Jakub Řezníček.

"Liberec ligu dobře odstartoval jako my. Je to velmi kvalitní soupeř s velkou ofenzivní silou a tu si musíme pohlídat. Na druhou stranu také naše ofenzíva není špatná. Chceme vyhrát, abychom si naši pozici v lize udělali ještě lepší, než máme nyní. Čeká nás však těžký a nebezpečný soupeř," řekl trenér domácích Miroslav Koubek.

Liberec vstřelil v posledních pěti zápasech na soupeřových hřištích deset gólů. Svěřenci kouče Šilhavého předvádí atraktivní fotbal a se vstupem do nového ročníku Gambrinus ligy mohou být spokojeni. Severočechům nevyšel pouze poslední ligový duel, když doma U Nisy prohráli s rivalem z Teplic. V sobotu by měli být liberečtí kompletní, lehká zranění již stihli vyléčit Blažek, Rabušic i Kelič.

"Přijedeme s otevřeným hledím, budeme chtít hrát naši hru a popereme se o dobrý výsledek. Nečeká nás ale lehký duel. Boleslav teď hraje dobře. V lize ještě neprohrála, dostává nejméně gólů ze všech. Opět bude patřit k týmům, které budou usilovat minimálně o poháry," uvedl trenér Šilhavý.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Janíček, Rolko, Šírl - Opiela, Kúdela, Wojnar - Řezníček, Kulič, Chramosta
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Štajner, Janů, Vácha, Breznaník - Rabušic, Šural
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - FC Hradec Králové  (pátek 18:00)
Loňský a letošní nováček změří síly v páteční předehrávce 6. kola Gambrinus ligy. V Praze proti Dukle nastoupí Hradec Králové.

Nováček z Julisky se již počtvrté představí před vlastními fanoušky. Na zatím jedinou výhru z utkání proti Českým Budějovicím by svěřenci trenéra Kozla chtěli navázat i proti Hradci. Oba týmy si vedou v úvodu sezóny podobně, dobrý vstup do sezóny vystřídala série tří porážek. Dukla by ráda zopakovala letní přípravu s Hradcem, kterou vítězně zvládla.

"Čeká nás nepříjemný soupeř. Hradec patří k nejfotbalovějším mužstvům v lize. V přípravě jsme ho sice porazili 3:1, ale musím uznat, že soupeř byl fotbalovější a přehrával nás. Zvítězili jsme díky větší produktivitě. Z naší strany byl však velice dobrý první poločas, ze kterého chceme vycházet. Zápas s Hradcem Králové určitě chceme výsledkově zvládnout, v tabulce pravdy máme -5 a domácí ztráty se pak těžko dohánějí," nechal se slyšet kouč domácích Luboš Kozel.

Stejně tak Hradec Králové se po slibném začátku zadrhl. Výhry v úvodních dvou kolech vystřídaly tři porážky, z toho dvě na domácím hřišti. A to loni prohráli Votroci pod lízatky pouze jednou jedinkrát. Trenér Václav Kotal využil reprezentační přestávky ke konsolidaci týmu a do sestavy postupně zabudovává posily Milana Fukala s Markem Plašilem. V týdnu se po zranění do tréninku zapojil i Filip Klapka a jedinou špatnou zprávou tak zůstává zranění Pavla Černého.

"Pojedeme na Julisku jako na každé utkání. Chceme bodovat, chceme být úspěšní a navíc chceme podat dobrý fotbalový výkon. Musíme však být schopni realizovat proměnění šancí, které si vypracujeme. Ve všech utkání, které jsme v poslední době bodově nezvládli, jsme si vypracovali dostatek šancí k tomu, abychom v těch daných utkáních získali minimálně bod. Hlavně utkání s Příbramí jsme měli vyhrát, protože zde jsme si vypracovali mnohem více šancí než soupeř," uvedl hostující trenér.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Pospíšil, Mikula, Švejdík, Vrzal - Malý, Gedeon, Hanousek - Berger, Markovič, Podrazký
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Fukal, Chleboun, Poděbradský - Fischer, Hochmeister, Janoušek, Zelený - Rezek, Dvořák, Štěpán
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.85 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (pátek 20:15)
Než nastoupí fotbalisté Plzně ke svému historicky prvnímu startu v hlavní části Ligy mistrů, musí ještě v pátek absolvovat tuzemské ligové utkání v Olomouci. Na Hané se pokusí snížit osmibodové manko na vedoucí Spartu.

Právě s Letenskými odehráli Plzeňští poslední ligový zápas před reprezentační přestávkou. Tento duel prohráli 0:2 a díky tomu se sparťané dostali do tříbodového vedení před překvapivě druhými Bohemians. To úřadující mistři figurují až na sedmém místě, z něhož se budou chtít vyšplhat směrem nahoru. Další případná bodová ztráta by pro Vrbovy svěřence znamenala nepříjemné komplikace, ztratili by kontakt s čelem tabulky. V Olomouci tedy musí zabodovat. "Víme, že momentálně v ligové soutěži jsme v bodovém zisku trošku za očekáváním. Do Olomouce jedeme s tím, že se nechceme vracet s prázdnou," uvedl plzeňský kouč Pavel Vrba.

Olomouc se kvůli devítibodovému odečtu kvůli korupci dostala z minusových bodů na nulu. Nebýt tohoto trestu, tak by okupovala pátou či šestou pozici. V současné době ji náleží čtrnáctá pozice. Dosud neporažený celek doma přivítá mistrovskou Plzeň, s níž má dobrou bilanci vzájemných ligových zápasů hraných na Andrově stadionu. Z posledních devíti domácích soubojů vyhráli Západočeši pouze jednou. "Pro nás je to svátek. Čeká nás možnost porovnat se s týmem, který bude hrát základní skupinu Ligy mistrů. Bude to pro nás konfrontace, jak na tom jsme," řekl kouč domácích Zdeněk Psotka. Zatím není rozhodnuto, zda bude v olomoucké brance již k dispozici brankář Zdeněk Zlámal, jenž přichází na hostování z Udine.

Domácí se budou muset obejít bez zraněného Murina, zatímco hosté budou postrádat zraněného Pavlíka a nejistý je start Jiráčka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Šustr - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Schulmeister, Heinz, Varadi.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha550011:315
2.Bohemians 190554017:712
3.FK Mladá Boleslav53208:211
4.FK Jablonec531115:310
5.Slovan Liberec531110:710
6.1. FK Příbram53029:99
7.Viktoria Plzeň52129:87
8.FK Teplice52126:87
9.FC Hradec Králové52034:56
10.Slavia Praha51225:65
11.Dukla Praha51136:84
12.Viktoria Žižkov51134:74
 1. FC Slovácko51134:74
14.Sigma Olomouc52308:40
15.České Budějovice50057:170
16.Baník Ostrava50054:160
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra s Bohemians Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (113)

Přidat komentář
adalbertus

1:2 pro Hradec ,tu přestavku kluci potřebovali jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že Kotal něco na Duklu vymyslí, nevěřím tomu, že prohrajem po čtvrtý za sebou, ale kluci musej začít dávat góly, navíc tam jedu, omlouvám se svojí přítelkyni, že dnes jsem dal přednost jí před fotbalem, zítra jí to vynahradím

Reagovat
smazaný uživatel

* bohužel nedal

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

pro mně i pro hradec,hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma musí, na Plzeň se jí doma daří, nic jiného než 3 body neberu, i když to rozhodně nebude jednoduché. Tip 1:0

Reagovat
clinger

2:1.dával jsem že oba dají gól

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Hradec 2:2

Sigma - Plzeň 3:3

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes Baníček slaví 89.let

Reagovat
smazaný uživatel

no snad ta 90.-ka nebude z druhé ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

odjede Slavia ze střelnice s debaklem? tip: 4:1

Reagovat
clinger

ne .odveze si bod 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tomu snad ani sám nevěříš

Reagovat
didosh

už je Latka ve Slávce(podepsal)?

Reagovat
homeles8

v neděli jdu na Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze do kotle Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Slavia v pondělí 26.9. od 19:30-!!!!! toto mně taky pořádně tankuje takový zápas na který by si určitě zajeli i lidé z republiky nejen z Prahy a oni to dají v takovém čase to se nemuže hrát třeba v sobotu odpoledne???

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, stejně jako poslední derby myslím. To bylo taky v pondělí a taky v nějakej blbej čas. Sem zrovna v práci. Mě serou, si asi vezmu volno

Reagovat
sosna
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Hradeček aspoň boda , můj tip 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Hradec 0

Sigma - Plzeň 2 (I když to přeju Sigmě )

Boleslav - Liberec 1

Teplice - Příbram 1

Budějovice - Ostrava 1

Jablonec - Slavia 1

Bohemians - Slovácko 1

Sparta - Žižkov 1

Reagovat
twerp

O nás bez nás. O klubech s rozpočtem dohromady přes miliardu rozhoduje sedm lidí, které je snadné uplatit nebo nedodržují stanovy. Tady si kluby musí pomoct samy a osamostatnit se od FAČR. A k Paclíkovi. Podle mě je to strašný demagog a manipulátor. Hraje si na rytíře, kterému jde jen o dobro českého fotbalu(což už sem od něho za poslední dva dny slyšel snad 10x) a přitom ty praktiky, které používám jsou špinavé a podlé. Účelově si vykladá text, či si vybírá pouze jeho části, aby podpořily jeho tvrzení. Nemám Peltu moc rád, ale snad to vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vedení Dukly. Berger

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jestli nevyhrajem,tak uz to bude s tou ztratou na prvniho fleka hodne spatny. Verim,ze vyhrajeme 2:0. Oba goly da Kolar...

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, Hradec :

Reagovat
Jajinek

tak útok Heinz, Přikryl, Petr...

Chceme hrát s Plzení fotbal...a moře palců za Varadiho na laviččce

Reagovat
smazaný uživatel

Čech "zaspal" nebo to sudí nechal rozehrát bez píšťalky

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas zatim

Reagovat
smazaný uživatel

tu roli "spolukomentátora" nebo "experta" by měli zrušit

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by nebylo od věci zrušit i toho hlavního komentátora.

Reagovat
smazaný uživatel

(tak to bylo předtim na ivysilani nebo jak to bylo, že u toho nebyl komentář ne?)

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem dlouho žádný přenos novy neviděl ,tak jsem z toho trochu v šoku. Člověk odvykne a nevydrží tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

bez komentátora je to nejlepší. stejně většinu času melou nesmysly

Reagovat
Losinho

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak , prijde mi ze tam je uplne k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik konečně vyhraje 1:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

30.08.2009Gambrinus liga 6. kolo Č. Buděj. - Baník Ostrava

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

skoro som si myslel že za Plzeň chytá slovenský Marek Čech , neskutočne sa na seba podobajú

Reagovat
smazaný uživatel

Jabka 0:1 Slávka

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze neuvidim Slavku v Jablonci , ale i tak sem ohledne dneska pesimisticky.

Dobry prisel Frejlach to je pekny , ale prakticky nemame kloudnyho utocnika a Jablonec je sakra silnej tym. Uhrat bod bude prevelice tezky.

Pak sem teda zvedavej co zajimavyho vymysli vedeni , jestli vyhodej nejakyho asistenta tak to bude hodne smesny radoby reseni naseho problemu. Tomu ze poleti Petrous vubec neverim , ale bylo by to paradni kdyby se tak stalo ,jako proti cloveku proti nemu nic nemam , ale nema na to byt hlavniim koucem prvoligoveho tymu.

Reagovat
Kenneth

Dneska dostane Slávka dardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku se bojím toho Droppy, jestli bude opravdu v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tomu nerozumis

Reagovat
smazaný uživatel

V Budějicích se nám vždycky hrálo špatně. Snad tam ty tři body ukopeme.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo vymýšlel tu obranu Slavie ? jsem fanoušek Slavie, ale tohle je snad jenom vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Prozatim nejlepsi zaloznik Slavie Petrak na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gól od Beneše. Jablonec je o hromadu lepší, vede zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to není taková katastrofa, jak jsem čekal, ale je vidět, že Jablonec má prostě lepší manšaft, u nás je vidět, že je to slepený, bez jasnýho herního stylu, prostě tým kolem 9-10. místa v tabulce. Jsem zvědavej na druhej poločas, jestli nám dojde dech.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 v Jablonci. Řebíček právě vytáhl soupisku a seznam realizačního týmu a začal dělat černý puntíky k adeptům na odchod. Snad to neodnese uklízečka...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0, došel dech - a mě nervy. To je zase nakládačka. Jdu kouřit. Že jsem nešel na Znojmo, vedeme 3:0...

Reagovat
centos

Naši fans dnes zaslouží absolutorium, jinak ten zbytek ani nejde komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem, že Pavel Malcharek zažil skvělou premiéru . Kolik je chacharů v ČB?

Reagovat
centos

Solidně zaplněný sektor, líp to popsat neumím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže cca 200-300 fanoušků?

Reagovat
Kepy_FCB

Asi tak , za černou flagou MY JSME BANIK aneb distancujem se od té chátry ve vedení i na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň, že fandili...

Reagovat
Puskas

Co je za pochod v to pondělí? Protest proti vedení jakoi tehdy z Masarykáče?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

dík

Reagovat
centos

To podle mě není moc dobrý nápad, vždyť bude mnohem menší..

Reagovat
Kepy_FCB

Kraůtééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

břevno ty pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

sparta-Žižkov-- 4-1--17.Kweuke,33.Sionko,54.Kweuke,77.Matějovský-----56.Kalovoda

Reagovat
doNny

a v kolikáte minutě bych měl opustit sektor, aby nebyla řada na občerstvení?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním, nebo ve druhém poločase?

Reagovat
doNny

Raději prvním. Ve druhém si myslím, že je prodáváno zbytkové,pořádně nedovařené, protože z ekonomického hlediska prodávajícího je hlavní čas o přestávce, takže se to musí kvalitně připravit, kdežto pak už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prvním poločase je to ideál ve 10.-20. minutě. To podle vývoje na hřišti a počtu fanoušků a diváků. Stejně se na fotbal a festivaly dodává z pivovarů nějaké speciální pivo, které je o pár stupňů slabší .

Reagovat
smazaný uživatel

to už by si jedl klobásu v rohlíku?

Reagovat
doNny

chleba bych si vzal z domu

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že tohle je pro Petrouše Řebíček do rakve

Reagovat
Puskas

jojo, doPlatil na slabý kádr

Reagovat
cubinho

To aby Slavia pomalu Trubila na poplach o boj za záchranu.

Reagovat
Puskas

a měli by s tím Pospěchat, zatím mají sice Vrabce v hrsti, ale co potom?

Reagovat
iamek

Potom je ezere Vlcek

Reagovat
cristiano.K.

tak ještě to může sledovat zpovzdálí bývalý kapitán Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 3 body pro Spartičku .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes alespon 3:0 pro spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger - Kušnír, Zápotočný, Jarošík, Pamić - Hušek - Mareš, Grajciar, Matějovský, Juhar - Kweuke.

Krejčí na lavičce

Reagovat
cubinho

Škodáááá!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim na tej Sparte docela dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam se asi od 5 minuty a zatim co si pamatuju,tak rozhodci dvakrat pisknul. Nechava to bezet,coz je super,jen tak dal...

Reagovat
Ligter

To jsou chyby, to jsou chyby.

Reagovat
Kenneth

Kweukeho už má přečtenýho celá liga ale stejně bude každý zápas sám na hrotu. Už to chce nového trenéra.

Reagovat
Pinturicchio

Patrik Gedeon znovu na českých trávnících

Reagovat
Pinturicchio

Ty křídla jsou úplně odříznuté, všechno se tahá středem.

Reagovat
cubinho

Žižkov zatím naprosto vyrovnaným soupeřem Spartě. Pěkně. Škoda té neproměněné obrovské šance.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ligter

Ještě že tak.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ligter

Reagovat
C0br

100. pro Jirku

Reagovat
Kenneth

Jirka , Moc jsem mu ten gol přál. A pěkné gesto hokejistům.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cubinho

Prostě, jmenuji se Vašek Drrobný, prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Spartani jak na tom je Zeman v Rakousku?Hraje tam stabilně?

A ještě jedno OT nenašel někdou náhodou video na to rozloučení se Stefanem Livem?(zvlášt to jak jeho syn v uplnem tichu řekne Tata) díky moc

Reagovat
cubinho

Zeman ještě nenastoupil. (nejsem Sparťan )

Reagovat
smazaný uživatel

Aha díky...a omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

GOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL

Reagovat
Ligter

Krása

Reagovat
cubinho

Říkal jsem, že Hušbauer na Spartu má. Střelu měl vždycky parádní

Reagovat
C0br

libovka

Reagovat
smazaný uživatel

Exhibice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele