Primera División - preview 2. kola

27.08.2011, 09:47, aktualizováno 29.08.2011, 08:46
Previews
Real Madrid odstartoval Primera Division na jedničku, dnes pak do ligové sezony vykročí také Barcelona. Obhájce titulu na úvod čeká loni čtvrtý Villarreal...
FC Barcelona - Villarreal CF  (pondělí 21:00)
Barcelona v pondělí odstartuje novou sezónu v La Lize, ve které se znovu pokusí obhájit titul. Prvním soupeřem v cestě jí bude silný Villarreal. Hráči katalánského klubu jsou ovšem v dobrém rozpoložení, neboť se jim již podařilo získat dvě trofeje, a to jak Španělský superpohár, tak i evropský.

Loni Barcelona vyhrála jak španělskou ligu, tak Ligu mistrů, kvalifikovala se do obou Superpohárů. Ten domácí vyhrála díky celkové výhře 5:4 proti Realu Madrid, zatímco evropský získala výhrou 2:0 nad Portem. Pod vedením trenéra Guardioly, který se k týmu připojil v roce 2008, je to již dvanáctá trofej, kterou Barcelona získala, a očekává se, že se tato sbírka ještě rozroste. Sám Guardiola ale varuje před přílišným sebevědomím.

"V pátek jsme porazili Porto a získali trofej, z čehož jsme všichni velice nadšeni, ale nyní začíná úplně jiná soutěž a my do ní musíme vstoupit od začátku plně koncentrováni. Jen zápasy ukážou, zda budeme stejně konkurenceschopní jako v minulých letech. Musíme se snažit hrát alespoň tak dobře, jako jsme hráli v předcházejících, úspěšných sezónách. Začali jsme dobře, ale nesmíme se nechat unést a hrát zápas od zápasu naplno, ne se vznášet v oblacích."

K tomu ihned dodává: "Vždy je možnost něco zlepšit a já, z pozice trenéra, bych se právě o toto měl snažit. Nesmíme usnout na vavřínech. Vytvořit dobře fungující tým je otázkou několika let, ale veškeré úsilí může při špatném přístupu přijít vniveč během několika zápasů."

Barcelona do zápasu bude vstupovat bez dvou tradičních Brazilců, a to Daniho Alvese, který je suspendován, a zraněného Adriana, zatímco se na trávník brzy vrátí kapitán Carles Puyol, který se zotavuje z operace kolena.

V základní sestavě by se také mohly objevit dvě velké letní posily, a to Alexis Sánchez, který přišel z italského Udine, a Cesc Fabregas, ten se dočkal přestupu z Arsenalu do týmu, ve kterém s fotbalem začínal.

Villarreal loni skončil na čtvrtém místě, což mu zajistilo Ligu mistrů, ale na první Barcelonu ztrácel propastných 34 bodů. Letos to bude mít o to těžší, že z týmu odešli dva španělští reprezentanti, a to Santi Cazorla do Malagy a Joan Capdevila do Benfiky. Na druhou stranu se Žluté ponorce podařilo udržet dva své nejproduktivnější útočníky Guiseppe Rossiho a Nilmara, kteří dali v loňské sezóně dohromady více než 50 gólů.

Trenér Juan Carlos Garrido na oficiálních stránkách uvedl: "Jsem velice rád, že je v našem týmu stále Guiseppe Rossi, ale také Cani, Bruno, Borja Valero, Marcos Senna, Wacaso Mubarak, Joan Oriol a další. Jsem opravdu šťastný za tyto hráče. Upřímně, každý může toužit po lepších a lepších hráčích, ale je třeba je poté dlouze sehrávat a aklimatizovat, zatímco hráči, kteří jsou na sebe již zvyklí, podávají čím dál lepší výkony."

Co se týče pondělního zápasu, Garrido říká: "Naším cílem je hrát nejlepší fotbal, který dokážeme. Musíme velice dobře bránit, být stále v pohybu a dělat vše precizně. V posledních letech jsme slyšel mnoho pseudopouček, jak vyzrát na Barcu, ale upřímně jsem neviděl nikoho, kdo by ji přehrál. Proto do zápasu budeme vstupovat s pokorou a budeme doufat, že se zrovna na nás usměje trochu štěstí."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdes-Montoya-Mascherano-Fontas-Abidal-Busquets-Fabregas-Iniesta-Pedro-Messi-Villa
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez-Mario-Musacchio-Zapata-Oriol-Bruno-Marchena-Cani-Valero-Nilmar-Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - CA Osasuna  (neděle 12:00)
První kolo španělské nejvyšší soutěže bylo přeloženo a tak čeká Atlético vstup do sezóny na domácím stadionu Vicente Calderóna, kde v rámci 2. kola přivítá Osasunu. Obměněné Atlético chce vstoupit do ligy vítězně a není pochyb o tom, že je jednoznačným favoritem tohoto zápasu.

Atlético Madrid už za sebou má čtyři mistrovské zápasy letošní sezóny. Odehrálo totiž dvě předkola Evropské ligy a ve všech čtyřech zápasech dokázalo zvítězit. V tom posledním vyhrálo na půdě portugalské Vitórie vysoko 0:4 a dva góly vstřelila nová posila z Deportiva, mladý útočník Adrián, který zazářil například na mistrovství Evropy do 21 let.

Osasunu naopak čeká první ostré utkání v nové sezóně a každý celek by rád vstoupil do nového ročníku vítězstvím. V tomto případě to však bude mít Osasuna velmi složité, protože nové Atlético Madrid vypadá v úvodu sezóny velice slibně a neočekává se, že by na domácím hřišti proti Osasuně zaváhalo.

V minulé sezóně se Osasuně navíc proti Atléticu vůbec nedařilo a prohrála oba dva zápasy. V Madridu si odnesla výprask 3:0 a na domácím hřišti podlehla těsně 2:3. Atlético Madrid skončilo v loňské sezóně v lize na sedmé pozici a to se nelíbilo vedení klubu. Letos se tak od tohoto tradičního španělského celku očekává souboj o elitní čtyřku celé soutěže.

Tým však prošel před novou sezónou zásadními změnami. Největšími jsou rozhodně odchody klíčových hráčů. Gólman David De Gea zamřil do Manchesteru United, obránce Tomáš Ujfaluši do Fenerbahce Istanbul a útočník Sergio Agüero do Manchesteru City.

Samozřejmě však přišli jiní a vypadá to, že Atlético doplnilo kádr velice vhodně. Přišel Gabi ze Zaragozy, Adrián z Deportiva, Arda Turan z Galatasaray Istanbul a obránce Silvio z Bragy. Největší posilou je však kolumbijský útočník Falcao, který by měl vepředu nahradit Sergia Agüera, proti Osasuně ale zřejmě ještě nenastoupí.

K prvnímu zápasu v nové sezóně hovořil na tiskové konferenci záložník Juanfran: "V předkolech jsme podali dobré výkony a budeme na ně chtít navázat také v lize. Ukázali jsme, že v této sezóně máme vysoké ambice a chceme se nadále zlepšovat. Proti Osasuně to nebude jednoduché utkání, ale věřím, že zvítězíme a získáme tři body," řekl Juanfran.

Také Osasuna prošla v létě mírnou obměnou kádru a jejím cílem pro letošní sezónu je samozřejmě záchrana. Na hostování přišel záložník Atlética Madrid Raúl García a také přišel útočník Nino z Tenerife. Naopak odešli Javier Camuňas, Nacho Monreal, Carlos Aranda a Walter Pandiani. Také v Osasuně tak očekávají, jak si nově poskládaný tým vedený trenérem Mendilibarem povede v prvním ligovém utkání.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Joel - Sílvio, Perea, Dominguez, Luis - Gabi, Suárez - Salvio, Thiago, Reyes - Adrián
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Raitala, Lolo, Flaňo, Bertrán - Puňal, Nekounam - Calleja, Sola, Cejudo - Nino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.80 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Rayo Vallecano  (neděle 16:00)
Athletic se měl původně v prvním utkání sezóny představit na půdě Realu Madrid. Místo toho ho však ve 2. kole čeká domácí zápas s nováčkem z Vallecana. To je pro Athletic určitě pozitivní zpráva, protože má mnohem větší šanci vstoupit do ligové sezóny vítězně. Proti Rayu budou domácí jasným favoritem.

Athletic už za sebou má v letošní sezóně jeden ostrý zápas ze čtvrtého předkola Evropské ligy. Na domácím hřišti remizoval s Trabzonsporem 0:0, ale odveta se nehrála. Z Ligy mistrů bylo totiž kvůli korupci vyřazeno turecké Fenerbahce a Trabzonspor tak zadarmo získal účast v této prestižní soutěži. Athletic tak postoupil do Evropské ligy bez boje ve druhém zápase.

Hostující Rayo Vallecano naposledy nastoupilo proti Athleticu v roce 2009 v rámci 4. kola španělského poháru Copa del Rey. Tehdy se Rayo dokázalo postarat o veliké překvapení. Na domácím hřišti dokázalo porazit Athletic 2:0 a venku uhrálo remízu 2:2. Po těchto výsledcích postoupilo do dalšího kola.

Athletic je od nové sezóny pod taktovkou trenéra Marcela Bielsy, který má ve svém novém působišti vysoké ambice a očekává vítězný vstup. Bielsa pohovořil o situaci ohledně zrušeného odvetného zápasu v Evropské lize. "Byl jsem z toho velmi rozčilený. Vyhráli jsme bez boje a postoupili tak do hlavní fáze trochu se štěstím a to je špatné. Chtěli jsme si postup vybojovat," řekl nový trenér Athleticu.

V zápase se očekává, jak si povede největší posila klubu záložník Ander Herrera, který by se měl rychle stát novou oporou. Na straně Raya se vyjádřil trenér Sandoval k prvnímu ligovému klání. "Je to debut, na který se hrozně moc těším. Máme ze soupeře veliký respekt, ale rozhodně jedeme bojovat o body," řekl trenér Vallecana.

Rayo Vallecano získalo před startem soutěže dvě slibné posily. Přišel útočník Raúl Tamudo a také další ofenzivní hráč Dani Pacheco, ale do tohoto zápasu ještě nezasáhnou. Athletic by naopak měl nastoupit v plné sestavě, protože trenér Bielsa nemá hlášeny žádné absence.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, San José, Amorebieta, Aurtenetxe - Gurpegi, Javi Martinéz - Susaeta, Ander, Muniain - Llorente
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Casado, Jordi, Arribas, Tito - Movilla, Fuego - Piti, Michu, Susaeta - Delibašič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Espanyol Barcelona  (neděle 18:00)
Velmi zajímavý duel bude k vidění na stadionu Iberostar, kde hraje své domácí zápasy Mallorca. Ta ve 2. kole přivítá Espanyol Barcelona, který je mírným favoritem tohoto utkání. Mallorcu stále zužují finanční problémy a to se podepsalo i na přestupovém období. Espanyol tak jde do utkání s tříbodovými ambicemi.

Oba celky čeká první mistrovské utkání v nové sezóně. V té poslední byla bilance obou dvou mezi sebou 50:50. Na domácím hřišti Mallorca prohrála s Espanyolem smolně 0:1, ale v jarním utkání to dokázala Espanyolu vrátit a zvítězila na jeho hřišti 1:2. Není pochyb o tom, že i tentokrát nás čeká vyrovnané utkání.

Mallorca měla původně vstoupit do sezóny duelem proti nováčkovi z Raya Vallecana, což by byl pro Mallorcu rozhodně přijatelnější soupeř. To prohlásil také útočník domácích Chori Castro. "Samozřejmě nám první kolo proti Rayu vyhovovalo, ale chceme odehrát kvalitní domácí utkání a proti Espanyolu získat tři body. Všichni se moc těší na začátek nové sezóny," podotkl Castro.

Domácí skončili v letošní sezóně těsně nad sestupovou propastí a letos se očekává, že bude znovu bojovat o záchranu. V minulé sezóně navíc byla Mallorca kvůli finančním potížím vyřazena z Evropské ligy a problémy tak provází tento tradiční celek nadále. Také díky tomu je pro fanoušky Mallorcy důležité vstoupit do nové sezóny bodovým ziskem.

Espanyol přišel před pár dny o svou největší oporu. Do italského AS Řím odešel útočník Pablo Osvaldo, ale díky tomuto přestupu si Espanyol nasypal do kapsy. Za Osvalda vyinkasoval celkem 18 milionů eur. Celý tento přestup okomentoval sportovní ředitel klubu Ramon Planes. "Samozřejmě ze sportovního hlediska to není dobrá zpráva, ale musíme jeho odchod překonat a mít důvěru v trenéra a další hráče."

Planes navíc prohlásil, že do konce přestupového období hodlá přivést za Osvalda adekvátní náhradu. Zatím však nikdo nepřišel a do utkání proti Mallorce tak žádná nová tvář nezasáhne. Oba celky by měly do utkání nastoupit v nejsilnějších sestavách, protože nejsou nahlášena žádná vážnější zranění.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Zuiverloon, Chico, Ramis, Cáceres - Martí, Guzmán - Nsue, Víctor, Castro - Hemed
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Dídac, Amat, Forlín, Galán - Baena, Márquez - Dátolo, Verdú, Luis García - Albín
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Getafe CF - Levante UD  (neděle 18:00)
Nedělním zápasem vstoupí do nového ročníku La Ligy týmy Getafe a Levante. Úvodní utkání bude mít specifickou příchuť především pro Luise Garciu, nového kouče Getafe, neboť právě on vedl v loňské sezóně celek Levante.

Právě s valencijským týmem se mu podařilo vytvořit sérii několika dobrých výsledků, díky které se klub s netopýrem ve znaku udržel mezi elitou. O to více si García uvědomuje sílu svých bývalých svěřenců a ví, že ho nečeká vůbec jednoduchý vstup do La Ligy.

"Levante má velice nebezpečné hráče, především co se standardních situací týče. Vyzdvihl bych především Joseho Barkera, který je vůbec jedním z nejlepších rozehrávačů rohových kopů a přímých kopů."

García si bohužel nebude moci užít zápas proti svému bývalému týmu na sto procent. Kvůli trestu, který se přenáší ještě z konce minulé sezóny, bude muset utkání sledovat pouze z tribuny, nikoli od pomezní čáry. Sám ovšem říká, že ho mnohem více znervózňuje rozsáhlá marodka hráčů.

"Máme k dispozici pouze 18 zdravých hráčů, a to do toho započítávám dva hráče z dorostu. Nejsme zrovna v nejlepší pozici pro vstup do nového ročníku ligy, ale takové věci se ve fotbale prostě stávají. Cíl zůstává stejný, a to vyhrát. S moji suspendací nebude žádný problém. Už jsme takto odehráli zápas na Mestalle proti Valencii, a tak mi z trestu zbývá poslední zápas. Pro příště již znovu budu stát u střídaček."

Dobrou zprávou pro fanoušky Getafe je tak fakt, že do zápasu s největší pravděpodobností zasáhne bývalý španělský reprezentant Dani Guiza, který se po tříletém angažmá v tureckém Fenerbahçe vrací zpět do nejvyšší španělské ligy.

Zatímco Getafe získalo do služeb Guizu, Levante ztratilo jak Garcíu, tak také svého loňského nejproduktivnějšího hráče Felipeho Caiceda, který v létě přestoupil do ruského Lokomotivu Moskva. Manažer Levante Juan Martinez za něj přivedl náhradu v podobě Arouny Koného, který by měl Ekvádorce plnohodnotně nahradit.

Stejně jako García má problémy se zraněnými hráči i Martinéz, kterému budou zcela jistě chybět Asier Del Horno a Francisco Farinos, přičemž nad startem Jordy a Juanfrana se vznáší otazník.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá-M.Torres-Lopo-C.Díaz-Mané-Lacen-Casquero-J.Rodríguez-P.Ríos-Miku-Colunga
Levante UD - pravděpodobná sestava:
K.Navas-P.López-Ballesteros-Nano-Juanfran-X.Torres-Iborra-Valdo-Barkero-Juanlu-Aranda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Real Madrid  (neděle 20:00)
Po prvním prostávkovaném kole se do španělské Primera División vrací opět fotbal. A bude tomu i tak na stadionu La Romareda, kde domácí Zaragoza přivítá ve druhém kole La Ligy madridský Real. Hosté budou tradičně bojovat o mety nejvyšší, renovovaný domácí tým nejspíše bude hrát v dolní polovině tabulky.

Aragonský tým prošel přes léto velkou proměnou kádru, opustilo ho 12 hráčů včetně Jiřího Jarošíka a přišlo dalších devět a to ještě není přestupový trh uzavřen. Trenér Aguirre zůstal a bude se snažit mužstvo dovést do bezpečných vod středu tabulky.

Soupeř Zaragozy, Real Madrid, posiloval mírněji, víceméně jen pro doplnění týmu, přesto bude jako vždy hrát na třech frontách. Kouč Mourinho ví, že první zápasy v lize bývají zrádné, a proto měl proslov zejména k obráncům, jelikož v letní přípravě obdržel Bílý balet až příliš gólů.

Aguirre minulý ročník už Real porazil a totéž bude chtít dokázat i tentokrát. Do branky postaví Roberta, před něj do obranné čtveřice zleva Paredese, Da Silvu, Meiru a Juaréze. Ve středu zálohy se objeví Abraham s Ponziem, na spojce Edu Oriol, na krajích Lafita a Barrera a na hrotu pak Uche.

Realu nepomůže Granero ani Khedira, mimo zůstávají i Lass a také Gago, Drenthe a Pedro León, s kterými už napočítá trenér Mourinho. V brance bude Casillas, v obraně se seřadí zprava Ramos, Pepe, Carvalho a Marcelo. Vedle tradičního pilíře zálohy Xabiho se postaví Coentrão, na křídlech si zahrají Di María a Cristiano Ronaldo. Roli spojky bude plnit Özil a na špici útoku bude úřadovat Benzema.

Zápas mezi Zaragozou a Realem začíná na La Romaredě ve 20.00 CET a bude ho řídit Muňiz Fernández.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Paredes, Da Silva, Meira, Juárez - Ponzio, Abraham - Lafita, Oriol, Barrera - Uche
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi, Coentrão - C.Ronaldo, Özil, Di María - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 10.00 - 5.85 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Málaga CF  (neděle 22:00)
V neděli vstoupí do nové sezóny Sevilla zápasem s Malagou. Zatímco domácí nejsou ve zcela ideálním rozpoložení poté, co vypadli z Evropské ligy, fanoušci Malagy horlivě očekávají první soutěžní zápas, ve kterém se uvedou nové posily světového renomé.

Sevilla do nové sezóny nevstoupila vůbec dobře, v předkole Evropské ligy totiž na domácí půdě pouze remizovala 1:1 s Hannoverem, když v Německu předtím podlehla 1:2. Tím tak pro ni velice brzy končí kontinentální soutěže a zbývají pouze ty španělské. To je pro velkoklub z Andalusie těžká rána, ale prezident José Maria del Nido se snaží uklidnit své fanoušky:

"Kvůli dvěma nepříliš povedeným zápasům nemůžeme ztratit důvěru v realizační tým a sestavu. Jsem přesvědčen, že máme k dispozici velice kvalitní hráče, kteří ze sebe na hřišti vydávají vše. Přesto bychom se měli zamyslet, co je příčinou neúspěchu v Evropské lize. Vždyť už se nám to stalo dva roky po sobě."

Del Nido navíc zajisté pošilhává po účasti v Lize mistrů, ale dostat se do ní není ve španělské lize vůbec jednoduché. Na konci sezóny by musela být Sevilla nejhůř čtvrtá, ale vezmeme-li v potaz, že první dvě místa budou s největší pravděpodobností obsazena Barcelonou a Realem Madrid, zbývají pouhá dvě místa, o které bude eminentní zájem.

A právě do tohoto souboje by se chtěla letos vložit také Malaga. Šejk Abdallah Ben Nasser Al-Than, člen katarské vládnoucí rodiny, je novým vlastníkem španělského týmu a své nemalé fotbalové cíle demonstruje letními nákupy hráčů, jejichž jména se ve světě neztratí. Jde například o Ruuda van Nistelrooye, Joaquína, Santiho Cazorlu, Jérémyho Toulalana a další.

Koučem posilněné Malagy se už loni stal zkušený Manuel Pellegrini, který bude v letošní sezóně pod velkým tlakem, neboť očekávání od Malagy jsou enormní. Bývalý trenér Realu Madrid se nechal slyšet, že bude rád, když modrobílí nastoupí do La Ligy v podobném stylu, v jakém ji v loni ukončili:

"Minulou sezónu skončila Malaga na uspokojujícím 11. místě s 20 body z 10 utkání. Navíc jsme dali více gólů než obdrželi, což odkazuje na naše atraktivní ofenzivní pojetí fotbalu, které budeme vyznávat i letos."
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
J.Varas-Coko-Cáceres-Spahič-F.Navarro-J.Navas-Medel-Trochowski-Perotti-M. Del Moral-Negredo
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W.Caballero-Monreal-Mathijsen-Demichelis-J.Gámez-Apoňo- Toulalan-Cazorla-Joaquín-S.Rondón-Nistelrooy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sporting Gijón - Real Sociedad  (sobota 18:00)
Nový ročník španělské Primera Division odstartuje zápasem Sportingu Gijon s Realem Sociedad, chcete-li San Sebastianem. Klání na stadionu El Molinón nemá favorita, vyhrát budou chtít oba celky.

V minulé sezoně obsadil Gijon kvalitní desátou příčku a plány pro letošní rok nejsou jiné. Znovu si v poklidu zajistit záchranu a bojovat o co nejlepší umístění ve středu ligové tabulky. Gijon by podobně jako ostatní celky rád na úvod zvítězil a proti Realu Sociedad určitě šanci má. Navíc do zápasu může počítat s Lorou a Ivanem Hernandezem, naopak chybět bude pro zranění Nacho Cases.

Pro Sociedad je zase dobrou zprávou udržení francouzského playera Antoine Griezmanna, jehož vábilo několik klubů. Griezmann se nakonec rozhodl zůstat a pomoci klubu co k nejlepšímu umístění, San Sebastian by rád figuroval v poklidném středu tabulky, přeci jenom časy, kdy tento celek hrál Ligu mistrů jsou ta tam.

Historie vzájemných zápasů toho zatím příliš nenapsala, v pouze ve čtyřech střetnutích si týmy rozdělili výhry půl na půl, tedy každý dvakrát.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Racing Santander  (sobota 20:00)
Netopýři z Valencie zahájí obhajobu třetího místa domácím zápasem se Santanderem. Vzájemné duely těchto celků bývají vyrovnané, favoritem je ale přeci jenom zvučnější Valencia. Otázkou je, jak se vypořádá s odchodem Juana Maty do Chelsea.

Valencijský klub sice prodal svůj největší klenot, avšak také kvalitně posílil. Na Mestallu přišli například Dani Parejo, Pablo Piatti, Adi Rami či z Realu Madrid Sergio Canales, mimochodem donedávna hráč Santanderu. Svěřenci trenéra Emeryho by rádi konkurovali Realu a Barceloně, avšak pokud by se jim podařilo zopakovat třetí místo zavládla by spokojenost. Krom domácí soutěže bude Valencie bojovat i na frontě Ligy mistrů, ve skupině změří síly s Chelsea, Leverkusenem a Genkem. Domácí chtějí vykročit do nového ročníku La Ligy vítězstvím, jiný výsledek by byl považován za zklamání.

Santander ale nejede do Valencie na výlet, koneckonců angažování světoznámého a slavného trenéra Hectora Cúpera znamená, že tým míří vysoko. Loni skončil Racing pod vedením Marcelina Garcii Torala na dvanáctém místě a Cúper bych chtěl toto postavení ještě vylepšit. Bohužel už nebude mít k dispozici mexického forvarda Giovani dos Santose, který se z hostování vrátil do Tottenhamu. Vedení klubu nebylo na trhu příliš aktivní, velké naděje jsou vkládány do mládeže.

Jak už bylo v úvodu řečeno, zápasy těchto dvou klubů bývají vyrovnané. Valencia sice s Racingem sedmkrát v řadě neprohrála, ale výsledky to byly vždy velmi těsné, povětšinou rozhodla jediná branka.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Bruno, Rami, Dealbert, Mathieu - Banega, Topal - Hernandéz, Piatti, Alba - Soldado
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Cisma, Picon, Omar, Christian - Arana, Diop - Bedia, Munitis, Kennedy - Acosta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.75 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Granada CF - Real Betis  (sobota 22:00)
V sobotu bude konečně odstartováno první kolo La Ligy, ve kterém se hned střetne Granada s Realem Betisem, tedy týmy, které minulou sezónu nebylo v nejvyšší španělské soutěži možno vidět. Real Betis se mezi elitu vrací po dvouleté odmlce, zatímco Granada si po boku španělských velkoklubů zahraje po celých dlouhých 35 letech.

Oba celky měly v posledních měsících mnohé problémy, jdoucí ruku v ruce s přesunem z druhé do první ligy, ale nakonec se veškeré rozkoly a nedostatky vyřešily, a tak již nic nebrání, aby se v La Lize představili někteří zcela noví hráči.

Granada před začátkem ligy nenechala nic náhodě a na její soupisce se přes léto objevilo deset nových jmen. Poslední letní posilou je bývalý záložník Portsmouthu Hassan Yebda, který byl ihned zařazen do základní sestavy.

Trenér Granady Fabri Gonzalez však bude muset řešit i mnohem nepříjemnější věci, než koho z posil postavit do základní sestavy a koho ne. Z kraje sezóny mu totiž bude chybět loňský nejlepší střelec týmu Alexandre Geijo, který má vykloubené rameno. Gonzalez tak má momentálně jediného čistokrevného útočníka, kterým je mladý Nigerijec Odion Ighalo.

I sevillský Betis má touhu posílit své řady. Vedení klubu je ve spojení s útočníky Roque Santa Cruzem a Nikolou Žigičem, ale pro manažera Pepeho Mela je momentálně mnohem důležitější fakt, že na sobotní zápas by již mohl mít k dispozici nejproduktivnějšího hráče přípravy Jonathana Pereiru, který v týdnu vynechal trénink kvůli zranění krku.

Když Betis v minulé sezóně přijel na grenadský stadion Los Carmenes,odnesl si výprask 0:3. Nyní by se Pepe Mel rád vyhnul podobným chybám, které loni zapříčinily bezbodový zisk z venkovního utkání.

"Oba týmy se změnily jen velice málo. Na lavičce jsou stále stejní trenéři a my jsme si vědomi toho, že utkání v minulém roce rozhodly tři fatální chyby na naší straně. Jinak jsme měli zápas pod kontrolou, ale i tak jsme se vraceli domů bez jediného bodu. Z toho vyplývá jediné - pokud se vyvaruje zbytečných chyb, máme velké šance na úspěch," prohlásil.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto-Nyom-Pamarot-Mainz-Siqueira-M.Rico-Abel-Ighalo-Jaime-D.Benítez-Lucena
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto-Nacho-Mario-C.Dorado-Chica-Iriney-Beňat-S.Sevilla-J.Montero-J.Molina-R.Castro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Getafe CF00000:00
 Racing Santander00000:00
 Valencia CF00000:00
 CA Osasuna00000:00
 Granada CF00000:00
 Levante UD00000:00
 RCD Mallorca00000:00
 Rayo Vallecano00000:00
 Real Zaragoza00000:00
 Sevilla FC00000:00
 Real Betis00000:00
 Athletic Bilbao00000:00
 Real Madrid00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 Málaga CF00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Sporting Gijón00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Real Sociedad00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (695)

Přidat komentář
smazaný uživatel

HALA MADRID

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

První jsme a první budem!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Josifek

Reagovat
Al Capone

Reagovat
madridcan

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem teď chtěl napsat

Reagovat
Infi

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že ponorky ponoríme hodne hlboko.

Reagovat
smazaný uživatel

huráááá.... Málaga ideme !

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ide Malága?

Reagovat
Kily

pro body do Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Zajmavý, že hraje Barcelona s Villarrealem a zároveň jejich béčka v segundě ve stejné kolo stejně jako minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis konečne v PD

Reagovat
niflheim

Valencia

Reagovat
Inter Eterno Amore

VMOAS LOS CHE !

Reagovat
Inter Eterno Amore

*VAMOS

Reagovat
smazaný uživatel

toto je 2. kolo že? 1. se bude hrát v prosinci?

Reagovat
niflheim

Ano, 27 a 28 myslím

Reagovat
Kily

21. a 22.

Reagovat
smazaný uživatel

mělo se hrát 26. a 27. ne?

Reagovat
Kily

na soccerway mají 21. a 22., je pravda, že mi to taky trochu zavání, mrknu na lfp

Reagovat
Kily

špatně koukám, pravda je úplně jinde - Jornada 1 / 22/01/2012

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou troubové. Oni to dají do ledna, kdy je většinou největší frmol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to první kolo, takže se to blbě odhaduje, ale moje tipy na dnešek jsou kapánek jiné, než redakce:

Gijon 1, Vale 1, Granada 0

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - 1,45 na Valencii se mi zdá jako velmi velmi zajímavý kurz. Vcelku čučím ...

Reagovat
smazaný uživatel

První ligový zápas,odchod Maty..Ten kurz mi naopak přijde tak akorát

Reagovat
smazaný uživatel

já to určitě zkusím. Racing je pro mě jeden z největších kandidátů na sestup (popravdě jim to i přeju). Ale chápu tvoje argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
Kily

kdybych to dával, tak hlavně kvůli nízké kvalitě Racingu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, právě proto. Valencie je po tý letní přestavbě otazník. Určitě to musíte sehrát a to bude trvat. Nicméně tak jako tak - Racing je špatnej. Toho byste dát určitě měli ...

Reagovat
Tomanatura

počítá se dneska s Canalesem?

Reagovat
Kily

podle mě určitě ne, jelikož se k nám připojil teprve nedávno po dvacítkách a neměl moc času na seznámení se s prostředím, spoluhráči a herním stylem

Reagovat
Tomanatura

Aspoň 20 minut by ale dát mohl, když je to proti Racingu, ne? V nominaci by být měl, co jsem četl.

Reagovat
Kily

no nemyslím si, že nasadit hráče jenom kvůli tomu, že se hraje proti jeho bývalému klubu, je nějakým pádnějším argumentem V nominaci je, Emery je s ním hodně spokojen a co čtu, tak dokonce zvažuje jeho nasazení rovnou do základu, no uvidíme

Reagovat
Kily

Porteros: Guaita, Diego Alves.

Defensas: Bruno, Rami, Ricardo Costa, Mathieu, Jordi Alba.

Centrocampistas: Albelda, Topal, Ever, Tino Costa, Pablo, Piatti, Bernat.

Delanteros: Canales, Jonas, Soldado, Aduriz.

Reagovat
Tomanatura

Emery neprohloupí. Díky

Reagovat
Kenneth

Konečně. Hala Madrid!!!

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorú halu v Madride máš konkrétne na mysli?

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spanelskyfotbal.cz/fantasy-liga

pokud by si nekdo z mistnich chtel zahrat fantasy ligu aby nas bylo co nejvice

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, konečně je to tady. Dnes se nejvíce těším na souboj nováčků v andaluzském "derby".

Reagovat
madridcan

Ja som hlavne zvedavy na zaujem o ligu v novych casoch

Reagovat
-Kopy-

Konečně začíná nejlepší liga na světě.

Otázkou zůstává jestli se vyrovnáme Barce a Realu už letos a nebo až příští rok, já samozřejmě věřím, že už letos.

Moje sestava

..........................................Guiaita/Alves...........................................

Miguel/Bruno...Rami(Topal, Maduro)...R.Costa(Dealbert)...Mathieu/Alba

.......................................Topal(Albelda, Maduro)................................

....................................Banega/T.Costa/Parejo...................................

Pablo/Feghouli............................................Piatti/Canales/Bernat/Alba

..................Jonas/Piatti/Canales.......................................................

.................................................Soldado(Aduriz)..............................

/ - podle formy

() - spíše náhradníci

Máme pět nových hráčů - Rami, Piatti, Canales, Alves a Parejo + vypadá to že 100% přivedem ještě stopera, nejblíže jsme po včerejšku získání Víctora Ruize za 8 mega, cena teda hustá...ale španěl, reprezentant a mladej...

Utratili jsme když budu počítat i těch osm za Ruize dohromady 32,5 mega.

Hráčů odešlo třináct (3hostovaní ale) - což je fantazie, zbavili jsme se zbytečných platů, hlavně díky bohu konečně za toho Del Horna...Peněz jsme utržili 44 mega...

Celkově jsme v plusu 11,5 mega + menší výdaje na výplatách, výborně vedení !

Teď už jde jen o to jestli jsme oslabili, zůstali stejní a nebo se zkvalitnili...Největší ztráta samozřejmě Mata v minulé sezoně 8 golů + 15 asistencí a Joaquin...Joaquina doufejme nahradí konečně Pablo, případně v přípravě skvěle hrající Feghouli...Matu podle mě nahradí v asistencích a doufejme že i v gólech Piatti, kterej v přípravě ukazoval velkou kvalitu a přehled...

Emery podle všeho ujíždí na Canalesovi, strašně se mu líbí na tréninku, tak uvidíme, prý dokonce možná nastoupí v základu dneska ale nevěřím tomu...

No právě čtu dnešní nominaci a není v ní Feghouli, Miguel, Maduro a Parejo... Ten kádr jsme zúžili ale i tak je narvanej. Nejvíc mě štve že se nedostal do hry Feghouli, kvůli té přípravě si to zasloužil ale bůh ví jestli není zraněnej...Ale sezona je dlouhá, přijdou zranění a karty...

No a sezona také dosti zavisí na výkonech Evera, snad bude mít dobrou sezonou.

Kostra týmu Rami, Mathieu, Topal, Ever, Piatti, Soldado...

Proti Santanderu čekám tři body a pěknou hru stím, že se nejvíc těším na nové posily.

AMUNT VALENCIA !

Reagovat
madridcan

drzim vam palce

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne za ten optimizmus.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Mata bude chýbať, inak máte výborne zložený káder.

Ak sa chytí Piatti, Soldadovi to bude naďalej strieľať a Banega schudne, tak možno ten Real na druhom mieste vystriedate

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

by vám to třetí místo utýct nemělo. Za rok se poperete s Málagou.

Reagovat
-Kopy-

o titul ? Taky si myslím, vy a Real už půjdete jenom a jenom dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, víš že tvůj optimismus obdivuju (ikdyž si myslím,ž e ho částečně i hraješ), ale tuhle hru s tebou hrát nebudu. Ten rozdíl mezi B+R a Valencií se dle mě spíš zvětší než zmenší. A to už loni to bylo o 21 bodů. Rád tomu nejsem, ale tohle je reálnější predikce, než že budete dojovat o titul.

Popravdě bych řekl, že kdybyste se na 10 bodů přiblížili druhému, tak by to pro vás mohl být ohromný úspěch a jakýsi příslib, že jdete správnou cestou, ale o 10 to nebude. To by musel jeden z gigantů strašně vybouchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo by mě chtěl vyčítat nedostatek pokory nebo přehnané sebevědomí ... Tohle je můj názor. Názor podepřený vývojem těch týmů. Nebudu tady alibisticky tvrdit něco, co si nemyslím. Narozdíl od mnohých ...

Reagovat
-Kopy-

Takže si myslíš, že jsme oslabili ?

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím. Rami zlepší obranu, Piatti (když se chytne) nahradí Matu tak na 80 % ...

Ale hlavně - jste nesehraní. Nějaký čas (2 měsíce) může trvat, než si to sedne. Takže vy těch 71 bodů možná obhájíte, cca ...

Jenže jsem si skoro jist, že jeden a možná i oba dva giganti dají stovku.

Reagovat
-Kopy-

Nemyslím si, že jsme tak nesehraní, jak ty si myslíš. Úplnej novic je teď akorát Canales, kterej toho moc s mužstvem neodehral a neodtrénoval ale i tak nadchl Emeryho...no uvidíme, stejně nic nevymyslíme, o víc než 15 bodů to nebude určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, je to názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Na Pabla v o niekolko tried lepsom kadri lepsom kadri som zvedavy, snad bude bavit.

Reagovat
-Kopy-

Dost na něj spoléham/spoléháme...

Reagovat
Godwinson

Na Feghouliho jsem zvědav, snad šanci dostane ... a chytí ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj chcem sa opýtať aký športový denník prináša novinky a zaoberá sa Valenciou. Barca má SPORT a ElMundo, Madrid zas AS a Marcu. Valencia?

Ďakujem

Reagovat
Kily

Superdeporte

Reagovat
madridcan

Nechce niekto nejake stavky uzavriet pred sezonou?

Reagovat
blaugrana

Ty strašne rád prehrávaš čo?

Reagovat
madridcan

nejak nesom si vedomy okrem dvoch stavok,ze by som prehraval Miky,Kopy,ale aj Jiri vedia o com hovorim

Reagovat
Kily

právě že ani ne, nevím, jaké byly podmínky a o co přesně šlo, ale jeden uživatel se s ním pravděpodobně o něco vsadil prohrál a jelikož ho asi nebavilo psát pod jiným nickem, tak tradši letěl do Londýna

Reagovat
smazaný uživatel

už mám těch louhodobých sázek nauzavíraných dost a jen čekám, kdo mi kde řekne, že jsem něco prohrál. Ne, já se dlouhodobě už nesázím. Na to nemám hlavu.

Reagovat
madridcan

prave preto mam vsetky napisane v jednej rozpisanej poste v maile

Reagovat
-Kopy-

common

Reagovat
madridcan

hned len si idem podat,tak za polhodku som spat

Reagovat
-Kopy-

fajn

Reagovat
madridcan

no takze,povedz svoje prognozy

Reagovat
-Kopy-

víc než o 15 bodů před námi nebude, na to dám krk

Reagovat
-Kopy-

nebudete *

Reagovat
madridcan

Ked ide iba o to,tak dobre teda Stavka klasika o nick? Lenze ty vychcany si,lebo ty tu cez prazdniny tolko neprispievas Mozme aj o daco ine...Kedze to je celorocna,tak kludne mozme aj o nejaku prepravku piva trebars Kto prehra,tak ju donesie vitazovi

Reagovat
-Kopy-

tak mazaný jsem no a sázka o ? chce to vymyslet něco zajímavýho, du do sprchy a budu přemýšlet...

Reagovat
madridcan

ved ja som uz dal napad,ale kludne nieco vymysli

Reagovat
-Kopy-

Když vyhraju já, tak se vyfotíš v dresu Valencie a budeš přitom líbat znak, když vyhraješ ty, tak se v dresu Realu vyfotím já a políbím znak...To je dost nechutná sázka

Reagovat
madridcan

Za prve: Len tak sa odfotit? Aspon minimalne ako profilovka na Facebooku

Za druhe: V pripade prehry snad zohnam dres Valencie

Za tretia: Kludne si aj ten dres kupim ked prehram,ze budeme pred vami hoc aj o bod ked budete druhy

Reagovat
-Kopy-

Fajn, samozřejmě fotka se vloží aspoň třikrát na EF a na týden na FB jako profilovka...dres si stačí pučit od někoho...takže ta trojka je na tobě...

Reagovat
madridcan

Nie,na mesiac ako profilovka Prave pozeram,ze stale ti tam svieti svata dvojica spagetovych westernov,tak som si ta prestavil ako krasne pusinkujes znak Realu Ja v pripade prehry budem mat dost zaujimave zohnat dres co i len na odfotenie...

Reagovat
madridcan

*predstavil

Reagovat
-Kopy-

To k tomu patří Ok na měsíc...Dobrej nápad sem dostal viď Sázka jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy ...

Reagovat
-Kopy-

Hej já si neumím představit, že bych prohrál...umíš si představit tu ostudu a ten hnus co bych musel udělat ? jen přitom pomyšlení mi je zle.

Reagovat
Kily

tak proč děláš něco, po čem takový hnus budeš muset dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš se vsázet o nereálné věci a ještě s takovou idiotskou pointou. Ale je to na tobě. 18 ti bylo.

Reagovat
-Kopy-

Klid kluci, ja vidím šance 50% na 50%, jinak bych do toho nešel samozřejmě.

Reagovat
Kily

Kopy, že ty jsi se zase vožral a vítr tě foukl do Boleslavi k zimnímu stadionu přesně ve chvíli, když si vedení vytyčilo jako hlavní cíl pro sezonu vyhnout se baráži a případně postoupit do play-off, že tady sázíš takové nereálné cíle?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Sis to blbě zařídil, výherce měl každý den přispívat do španělské ligy a bylo by. S Kopyho ostudou....

Reagovat
Kily

tam by se ale mělo přidat "do konce prosince", jestli chceš mít šanci vyhrát

Reagovat
-Kopy-

taky tě zdravim, optimisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, zkus se zamyslet, jak by ses chtěl dostat k Realu na 15 bodů. Zlepšili jste se vy o těch 6 bodů, nebo o těch 6 bodů se zhoršil Real?

Podle mě hodně věříš, ale nemáš to ničím podloženo. Tuhle sázku jsi prohrál na 90 %.

Reagovat
madridcan

chce si verit tak,ako som si ja veril na jar ked som sa s nim stavil

Reagovat
smazaný uživatel

Oslovoval jsem Kopyho ...

U tebe vcelku věřím, že jsi spokojený.

A ohledně té sázky - to byla hrozná haluz a sám to víš. Nikdo nemohl čekat, že Pelle nastoupí se 3ma hráčema základu ...

Reagovat
madridcan

ja vobec nepisem o stavke mna s tebou.Ja niesom Rssa,ze sa s tym vkuse ohanam,ze som vyhral stavky,iba ked ma niekto ohladom toho oslovi. Napisal som ,,chce si verit tak,ako som si ja veril na jar KED SOM SA S NIM stavil " nie s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Podle mě Real získá míň bodů a mi víc, takže tak.

Když to bude o 15 bodů přesně, tak jsem prohrál nebo vyhrál ?

Reagovat
madridcan

vyhral

Reagovat
-Kopy-

dík

Reagovat
smazaný uživatel

takže loni ztratil Real v devíti zápasech ze 38. Myslíš si, že letos ztratí ve více zápasech?

To samé u Barci. Jsem na 100 % přesvědčený, že letos uděláme víc, než 96. O to bych se vsadil klidně.

Reagovat
-Kopy-

Ano, myslím že ztratí ve více mačech.

Reagovat
FC Porto FC

Valencie jedéééééééém tuším že sestava bude Guita - Bruno-Rami-R.Costa-Mathieu - Albelda - Banega - Pablo-Canales-Piatti - Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

AC ma vraj vyclenenych 15 melka na Kaka...Ako ja viem,ze nemozme zanho cakat 40 milionov,ale tak 15 iba?

Reagovat
smazaný uživatel

68 IN, 15 OUT by ještě překonalo těch našich 48 IN, 24 OUT u Zlatana. Jen houšť

Reagovat
Jerichoo

nebolo to náhodou 48 + etoo?

Reagovat
Kenneth

No to by bylo k smíchu. To si ho radši nechat.

Reagovat
-Kopy-

Tak jsme prý získali za 7 mega Gökhana Gönüla

Jestli je to pravda, tak fantazie

Reagovat
madridcan

No takze s Rssa mam dve stavky

S Kopy jednu stavku

S Mikym 4 stavky

S Miguelim sa stavka zrusila.

Este niekto o nieco?

Reagovat
domingo

Vsadim se s tebou o to, ze Toulalan neda zadny gol :)

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

To je dajaky chytak...som asi nezachytil,ze je zraneny

Reagovat
domingo

On je zraneny?

Reagovat
madridcan

aha pozeram,ze dva goly za cely cas vo Francuzsku No fajn,tak oukej.Toulalan ten gol da

Reagovat
domingo

Ma prumer asi 250 zapasu na gol, vetsinu zapasu ani nepreleze pulku, ale tak jestli fakt chces Zas je fakt, ze nejaky Gijon nebo Granada nejsou zadne tymy, tak treba mu to tam spadne ze 70 metru. O co?

Reagovat
Kily

počítáš mu do toho i vlastence proti Marseille?

Reagovat
domingo

To uz by nevychazelo..

Reagovat
madridcan

povedz si

Reagovat
domingo

To chce neco originalniho. Treba ze kdo prohraje, tak sem bude tyden prispivat vyhradne norsky, chvalit Barcelonu pod clankama v nemecke sekci nebo tak neco

Reagovat
madridcan

Pomoze mi google prekladac?

Reagovat
domingo

Jasne, ja taky umim jenom takove ty zaklady jako jak se rekne tri kila jablek, prosim noviny, kudy se dostanu na nadrazi a tak, nic co by mi tady pomohlo

Reagovat
madridcan

dobre takze stavka o to,kto bude pisat norsky v diskusiach hej?Na tyzden

Reagovat
domingo

Deal

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba o korunu krále střelců?

Reagovat
Kenneth

Nuri Sahin se po hodně krátké době údajně vrátil na marodku Realu Madrid. Turecký záložník si prý znovu poranil koleno a mimo hru by měl být pět týdnů.

To byl kup.

Reagovat
madridcan

tuto sezonu si myslim,ze bude mat asi taku poziciu,aku mal Pedro Leon. Mourinho ho uz len tak do zakladu nezacleni...

Reagovat
Kenneth

Takže to znamená že bude hrát Coentrao na středu a že zůstane Diarra. To je v piči.

Reagovat
madridcan

Ja sa cudujem,ze je ticho pri Drenthem.Ako ja ho mam celkom rad,ale tak takemu Juve by som cih doprial

Reagovat
Kenneth

Drenthe už mohl být pryč kdyby přijal tu nabídku Benficy. Evidentně chce sedět rok na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy bych tam seděl klidně i 3 hodiny před a po zápase

Reagovat
Mercury

a jak je na tom Altintop?

Reagovat
Edgar Davids

Mata gol za Modráky Budou dávat na Sport TV dneska Netopýry?Jejich stránky dneska nefungujou

Reagovat
Kenneth

Cristiano Ronaldo se díky svým 40 brankám (podle Marcy 41)v lize v loňské sezoně stal zároveň nejefektivnějším střelcem 5 nejlepších evropských lig za posledních 40 let!

Hlavně že skončil v tý rádoby anketě novinářů až za Xavim, aneb jak Barcelonská mánie pronikla až do médií.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Mercury

Fotbal nerovná se pouze gólová produktivita jednotlivce. Je tak těžké si to přiznat?

Reagovat
Kenneth

Jenže tohle není ledajaká gólová produktivita.

Reagovat
Mercury

No a? Ligový titul a Champions league je docela pádný argument, proč upřednostnit režiséra hry Barcelony. Ikdyž mně osobně se víc líbil loni Iniesta a dal bych k Messimu a CR jeho. Každopádně je jasné, že týmové úspěchy budou vždycky dost zásadním způsobem ovlivňovat pořadí.

Reagovat
Kenneth

V tom případě měl být před Ronaldem i Iniesta,Krkič a další hráči. Když je 80 procent založeno jen a týmovém úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co som tak cital nejake tvoje prispevky, tak tvoje zmyslanie o futbale je dost zaujate, nevyzrete, mas este nazory, ktore zvyknu mat ludia, ktori futbalu moc nerozumeju, proste musis pockat kym este vyzries trosku..

Reagovat
Jerichoo

Messi je prvý zaslúžene, len Cristiano si podla mňa to druhé miesto určite zaslúžil

Reagovat
smazaný uživatel

po sto letech zacina spanelska liga a na sport tv to neni doufam ze tam bude aspon valencie od 20:00

Reagovat
One-Real

Tak a Depor už do toho šlape ve druhé lize, snad se letos vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejlepší na konec.

Forca Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

v preview atletica tradicne chyb jak maku - ta nejvetsi je asi ta, ze falcao zejtra na 99 % nenastoupi, ac EF pise opak...

Reagovat
smazaný uživatel

Guiata - Alba, Costa, Rami, Bruno - Topal, Banega - Bernat, Piatti, Pablo - Soldado.

Na Valenciu sa tento rok teším a určite sa budem snažiť pozrieť aspoň polovicu zápasov.

Takže Visca El Barca, Aupa Athletic a Amunt Valencia

Reagovat
Jerichoo

Tento rok to už musí byť titul! Snaď Barca niečo zo začiatku stratí kvoli tej poslabšej príprave. Ako na tom boli minulý rok pred sezonou, vypustili?

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado na té fotce velmi příhodně

Reagovat
Godwinson

Soldado vstup do zápasu jako víno.

Reagovat
Josifek

Chytl střeleckou no..

Reagovat
Kily

no nedá mi to - kdepak, ta Primera je soutěž úplně o hovně, tam jsou jenom Barcelona a Real a ty zbylé zápasy stojí tak za hovno, že nemá smysl je ani sledovat

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Fernando_Torres

Sopcast na valencii někdo?

Reagovat
Kluivert9

Ten Macháček by si měl naliskat...

Reagovat
Kenneth

Soldado 2 zářezy už . No už se těším až bude Kopy líbat znak Realu, má k tomu parádně nakročeno.

Reagovat
blaugrana

Kua, Robovi asi neukázali, na ktorú bránu ma strieľať.

Reagovat
blaugrana

Omfg.

Reagovat
Woods

ten komentator je pekne mimo Rami na hostovani ??

Reagovat
Kluivert9

a Valencie usiluje o Jeffrena za Barcelony

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kily

Acosta přišel z Almeríe

Reagovat
DreamTeam

no pekne ta liga zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zač ten Bernat, vůbec ho neznám...nějaký mladík?

Reagovat
Al Capone

zítra vyhrajem 3:1

!HALA MADRID!

Reagovat
-Kopy-

Ach jo to je prostě smůla v druhym poločase, Racing dá góla po třech šťastnejch odrazech, my dáme tyčku, tři šacne vychytá golman, všechny míče se odrážejí k hráčum Santanderu, to je prostě pech...

Reagovat
Woods

Soldado hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude aj na fotke souhrnu

Reagovat
Woods

a ted regulerny hattrick to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Až také terno to nie je ale hlavne, že padajú góly to vždy poteší

Reagovat
Woods

nahodou mne sa ten zapas mrte lubi

Reagovat
smazaný uživatel

To ti neberu

Reagovat
-Kopy-

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
DreamTeam

Pekny zapas.. a sup sem s Granadou

Reagovat
-Kopy-

vsddvsfvsdfvsd

Reagovat
-Kopy-

Soldadoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
blaugrana

Nech ti nejebeeeeeeeeeeeeee. Zápas ako bič.

Reagovat
-Kopy-

Valenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je proste späť ale Racingu to za to polehávanie a snahu vyčerveniť nejakého hráča Valenice prajem

Reagovat
-Kopy-

AMUNT !!!!!!!!!!!!!!

Je to doma !!!!!!!!!!!

Neuvěřitelný, fantastický, extáze...........

Reagovat
-Kopy-

První zápas sezony a málem mě odvezli, je to fuška

Reagovat
Woods

Valencia dnes ukazala, ze to pojde aj bez Matu

Reagovat
Kily

no taky ukázala, čeho je schopna v defenzívě

Reagovat
Al Capone

už zase?

Reagovat
Kily

hele, nech toho, nebo tě nařknu, že se chováš jako fanoušci Barcelony, když mají potřebu fanouškům Realu připomínat výsledky 5:0 nebo 6:2 jinak tři inkasované branky od Racingu je samozřejmě ostuda, hrát takhle v defenzivě proti kvalitnějšímu soupeři, tak těch šest můžeme klidně dostat znovu

Reagovat
Al Capone

ale já jsem opravdu nemyslel ten debakl na Mestalle..jen jsem narážel na tvuj pověstný optimismus

Reagovat
Kily

jo tohle, no tady optimistou jsem, protože ta defenzíva v dalších zápasech už nemůže být o moc horší

Reagovat
Kenneth

Už se těším jak Higuaín a Kaká který budou hrát minimálně, si tam z vás budou dělat trhací kalendář.

Reagovat
Kily

a mám si urvat límec, nebo skočit z okna?

Reagovat
Kenneth

Radši ten límec.

Reagovat
Kily

mám klasické tričko

Reagovat
Kily

reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, proč jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Komické obrany, skvělý Soldado, parádní otvírák .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatok vyšiel Racingu, záver patril zas Valencii.

7 gólov, čo viac si priať.

Do príchodu Canalesa Valencia nevedela, čo v útoku. Canales dal tomu potom rád a nebolo to iba nakopávanie dlhých centrov na Soldada. Paradoxom je, že táto taktika priniesla Racingu úspech v druhom polčase po tom biliarde. Skvelý aperitív pred ďalšími zápasmi.

Reagovat
madridcan

200 pre Soldada a nech sa cela La Liga nesie v duchu takych krasnych zapasov,aky bol dnesny na Mestalle

Reagovat
Kily

200. pro Soldada

Reagovat
madridcan

ta cosi

Reagovat
Kily

jsem zapomněl přehodit na českou klávesnici a než jsem stihl přepsat číslovku, tak jsi mě předeběhl, což mi samozřejmě vůbec nevadí

Reagovat
madridcan

Ved ani mne.Moja je platna a lepsia

Reagovat
blaugrana

Sebaľúbosť.

Reagovat
Dr. Admess

Alves, Adriano, Piqué, Maxwell - OUT.

Puyol s otazníkem.

Pokud se Puyi neuzdraví, tak vidím obranu na Villarreal takto:

Montoya, Mascherano, Fontás, Abidal.

Ale vzhledem k tomu, že Marc odehrál včera utkání za B-éčko, tak nenastoupí, takže El Capitan se musí uzdravit.

Puyol, Mascherano, Fontás, Abidal.

Reagovat
blaugrana

Nj, tiež som to čítal. Je to slušný lazaret....mi to začína pripomínať Arsenal. Každopádne ak sa Puyi uzdraví, tak by som dal Mascha na RB a Puyiho na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je blbý, že jsou out 3 krajní beci.

Ale uvidíme, kolik jich je opravdu zraněných ...

Reagovat
smazaný uživatel

------------------Valdés-------------------------

--------Masch----Fontás--------Abidal-------

------------------Busquets----------------------

---------Cesc-------Xavi--------Iniesta--------

--Pedro------------Messi--------Alexis(Villa)-

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to vidím na JDS- Masch- Abi- Keita

s tím, že Busquets bude na DM s tím, že se případně přesune na CB a Abi na kraj místo Keity. Fontás je na Villareal moc pomalý. A ani bych se nedivil, kdyby nastooupila celá trojka Xavi, Iniesta, Cesc...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je JDS?

Reagovat
smazaný uživatel

Dos Santos..Jonathan Dos Santos

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hraje beka? Já myslel, že je to střední záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

primárně střed, ale poměrně velkou část přípravy hrál kraj obrany. A nevím, jestli to od Pepka bylo jen "počítám s tebou i do sezony" nebo tam prostě neměl koho dát. Montoya byl zraněný, jinak by si to zahrál on, proto nechápu, proč hrál včera za béčko, když jsme bez krajního beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo... Já si zase nemyslím, že by Pep využíval zrovna proti ponorkám mladíka na důležitou pozici, když jí pořádně ani nehraje.. Ale zase je to Pep. Ale tu sestavu nahoře si spíše přeju, samozřejmě bez Fontáse, ale koho jinýho místo něj? Byly by to kreativní orgie

Reagovat
smazaný uživatel

tak když nad tím tak přemýšlím, tak by se to hrát i dalo. Bez krajních beků typu Daniho či Adriana stejně čistokrevná 4-členná obrana postrádá smysl. Kdyby se při hře bez míče zatahoval Busquets na CB a LB hrá spíš Fontás než Abi, tak by to asi i šlo. Jenže je to neodzkoušená možnost, proto tipuju toho JDS na kraji... Kreativních orgií se dočkáme, až bude obranná 4 pohromadě

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Fontás na CB nebo LB než JDS na pravém beku, kde by měl plnit roli Daniho...to už možná radši ty 3 čisté CB než klasickou 4 s Dos Santosem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi do toho Fontáse nějak zaláskovaný Uvědomuješ si ,jakým způsobem ponorky proti nám hrají? Fontáse do jakéhokoliv jiného zápasu ano, proti ponorkám ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, jak proti nám Ponorky hrají a právě proto potřebujeme ve středu obrany jistotu, což i přes 2 poháry letos zatím Abidal není. Ponorky na nás jdou často s protiútoky a je pravda, že jim vycházejí. Jenže Fontás je zataženější a méně útočnější než Abidal, který navíc s Mascheranem moc není sehraný a díry ve středu pole jsou hodně viditelné.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi Rssa či někdo jiný, kdo prohrál sázku? Nebo jsi tu "nový"?

Reagovat
smazaný uživatel

To první

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že Fontás by tam měl hrát. Kdy, když ne teď? Horší než nesehraná dvojka Abidal-Mascherano (byť každý individuálně lepší) být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže může a to by mohla být pohroma.. Ale taky nechci, aby hráli Masch s Abim spolu, nejde jim to... Spíš bych tam chtěl někoho úplně jinýho, Piquénbauera, nebo Puyolannara

Reagovat
smazaný uživatel

co to je Puyolannara? Sayonara nebo co?

Oba dva zranění, a pokud Pepek letos nechtěl přivést Botíu, tak nevidím důvod, proč by neměl nasadit Fontáse. Pohroma to nebude tak jako tak, pohroma je prohrát ve vyřazovací části nějakého poháru, ne v 1. kole v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Za Cannavara (Puyolavara mi přišlo dost divný )

Jakákoliv prohra v lize je pro Barcu i Real obrovský problém. Kór hned v prvním zápase.. To už pak Barca jen bude dotahovat a to asi nikdo nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj

Obrovský problém to není, je to jen jeden zápas, který může dalších 37 zápasů nahradit, nedělej z toho zase drama, kdy každý bod rozhoduje...

Reagovat
smazaný uživatel

v současné situaci, ve které se liga nachází, ale opravdu každý bod rozhoduje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednu ztrátu si dovolit můžeme, když dalších 6 bodů nasbíráme v utkáních s Realem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co fuj? Ty si pamatuješ nějakýho jinýho dalšího stopera se zlatým míčem?

Helejť, já z toho to drama nedělám.. To drama z toho dělá právě Barca s Realem, protože tam každý jeden prohraný zápas určuje, jestli se liga vyhraje, nebo ne.. Minulý rok 96 bodů a ztráty až když bylo rozhodnuto, předminulý dokonce 99 bodů a jen jedna porážka... Navíc kádry se neustále zlepšují jak u Realu tak u Barcelony.. Letos je dost možná i ta stovka.. Prostě každičký bod je nehorázně důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Realu a Ital...

Zrovna vloni těch bodů na Real bylo neskutečně moc, jedna prohra nic neřešila, ztráty začaly až když bylo už rozhodnuto, takže nejsou relevantní v tom, že byl potřeba každý bod.

A navíc, všichni spekulujete o Villarrealu, ale oni také oslabili, v obraně jsou špatní, v záloze docela slabí a jen útok je špičkový. Radši bych se bál Malagy nebo i Atlética, než Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale v Realu byl spíš záškodník

Ti přijdou ale až v dalších zápasech kdy už bude Barca rozehraná a snad ve vítězný vlně.. Teď byly velký problémy i s přeroďujícím ( ) se Portem..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takové problémy s Portem nebyly, bylo to udržovací utkání. A Porto je silnější než Villarreal, hlavně hráčský materiál je kvalitnější

Reagovat
blaugrana

Alternoval tam v príprave a chvíľu aj v Gamperi, ale pochybujem, že ho tam postaví proti Villarrealu, to by nebol dobrý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Fontás pomalý? No rozhodně je o dost rychlejší, než další alternativa - Busquets. A kvalitativně na to rozhodně má, více než cpát Dos Santose na beka nebo zkoušet nějaké novinky s 3 kreativci v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tři kreativci je novinka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se nestahuje? Při postupný rozehrávce máš ve středu hřiště vždy tři kreativce a jednoho "narážeče" Busquetse, nebo Keitu... Teď by tam mohli být všichni a vzhledem k tomu jak zatím hrajou tak je evidentní, že by si vyhověli až dost

Reagovat
smazaný uživatel

Messi není záložník, takže na 3 kreativce v záloze nehrajeme. Že se stahuje je věc jiná.

A oni už hráli všichni najednou, navíc v rozestavení se 3 beky, že je jasné, že by si vyhověli? Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Společně ve středu hřiště hráli pokaždé co Cesc nastoupil a hra se pokaždé zlepšila.. Proč by to nemělo fungovat i se třemi záložníky, kór když žádnýho křídelního beka pro nabíhání si ke krajům Barcelona nemá k dispozici.. Proto jsem napsal místo Villy Alexise, který může hrát níž, stejně jako Pedro..

Reagovat
smazaný uživatel

V této formaci všichni 4, co ovládají střed pole ještě nenastoupili, o to mi jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Však pokud Cesc nastoupil, tak ihned šel do středu hřiště.. A byl tam s ním i Xavi, Iniesta a dokonce i Messi.. Co se ti nelíbí? Že jsou spolu 3 takhle kvalitní kreativní hráči ve středu hřiště?? Koukni se co je to za hráče, kdyby to byli nějací sobci, tak bych ti dal za pravdu, ale všichni jsou týmoví a hlavně neskutečně inteligentní na hřišti. Ta inteligence je největší zbraň Barcelony, kvli ní je nade všemi týmy na světě.. A s Cescem to ještě stoupá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen na závěr, pár minut. Tady v prvním zápase se bijou 2 věci - jiný systém (ač je Barca variabilní, i ji to poznamenává), a nastoupení Xaviho, Legendy a Trofeogase do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to jsou taky jediný mistrovský zápasy, kde Cesc opravdu hrál... Navíc, vůbec si nemyslim, že by to byla nějaká razantní změna v systému.. Při přechodu do útoku tímhle rozestavením hraje Barca při postupným útoku a jelikož jejich postupný útok trvá 70 % zápasu, tak to ani žádná razantní změna být nemůže..

Čeho se vlastně bojíš? Toho, že tam bude překreativováno? Toho já se třeba absollutně nebojím, protože jsou to inteligentní a týmoví hráči se sklonem k přihrávce na jeden dotek.. Další krok v evoluci tohodle báječnýho systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se nedostatku příležitostí pro mladíky i když je to pro ně ta správná doba a příležitost. Stejně tak se bojím přetlaku ve středu pole, protože jak už si říkal, křídelní obránci hrát nebudou, proto se to všechno potáhne přes střed a tím utrpí variabilnost. Ano, Legenda může hrát na křídle, ale pořád se stahuje do středu pole, není to křídlo. Nelíbí se mi to, nepřijde mi to optimální...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš sám, že to bude fungovat.. Když tomu věří Pep, který je v tomhle geniální, tak není důvod tomu nevěřit... Jak Cesc, tak Don budou muset chodit více do stran, protože umějí líp jak Xavi obejít hráče.. Xavi potřebuje mít možnost dát přihrávku na všechny strany, Cesc i Iniesta tam tu jednu stranu klidně mít nemusí..

Mladíci šanci dostávat šanci určitě budou, ale je úplně s prominutím idiotství nechávat hráč raději mladíka, když za někoho dáš 30 milionů a ten hráč potřebuje hrát naprosto stejně jako ti mladíci.. Prostě Cesc za jakýkoliv podmínek prostě musí mít přednost před všemi jinak by jeho koupě byla už totálně hloupá..

Já Pepovi věřím a z toho, co jsem zatím viděl, si myslím, že to bude jeho další majstrštyk, jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale netvrdím, že by neměl hrát Cesc...měl by být v základu a spolu s nim Legenda nebo Xavi (jeden z nich by odpočíval). A blbost je nechávat sedět CB v zápase, kdy nám ze stabilních 3 CB chybí 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýho CB v té sestavě opomíjím? A Xavi s Iniestou hrát taky musí. Uvidíme večer, každopádně bych se tý sestavy ani náhodou nebál, naopak..

Reagovat
smazaný uživatel

Fontáse...

Hrát nemusí, není to soupeř, který by vyžadoval plnou palbu

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho tam mám Já ho taky považuju v týhle situaci jako nejlepší možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

" Ale tu sestavu nahoře si spíše přeju, samozřejmě bez Fontáse, ale koho jinýho místo něj? Byly by to kreativní orgie"

Podlehl si, slabochu

Reagovat
smazaný uživatel

No protože místo něho si přeju Puyola, nebo Piquého.. Mně Fotnás nijak úžasný zatím nepřijde..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to málo sleduješ Barcelonu, protože Fontásbauer je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Fontás pomalý je, mám ho rád, ale pomalý prostě je. Proti ponorkám se mi zdá prostě mnohem vhodnější mít ve středu Masch s Abi, kteří jsou rychlí a zkušení. JDS je tam přes přípravu odzkoušený a ačkoliv se mi tam nelíbil, tak to asi nebylo pouhé zalepení kraje. A 3 krativci hrát v záloze nemusí, stačí, když bude Iniesta na křídle-> více držení míče-> méně nebezpečí pro zdecimovanou obranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z Fontáse děláš šneka Je dostatečně rychlý na náš střed obrany, rychlejší než Busquets nebo u konkurentů Albiol s Carvalhem, navíc svou šanci ve velkém zápase si zaslouží - když už ji dostal Thiago s Realem v SC.

JDS je pouze záplata, nenabízí nic moc ve svém přirozeném místě ve středu zálohy a na kraji obrany to nebude o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol držel Vale a Carvalho..no..snad je zatím nebudeme srovnávat s Fontásem, přestože bude jednou legendou

Fontás je dost z formy a obrana Masch-Fontás se mi opravdu nelíbí. Abii by prostě měl být ve středu, pořád je to momentálně na tu pozici nejlepší možnost...

Od JDS nikdo nechce, aby odehrál roli Daniho, ale poskytuje poměrně spolehlivou možnost, jak to místo obsadit. Jako nenech se mýlit, já bych hrozně rád viděl Fontáse hrát, ale zítra to prostě není z nabízených možností ta nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale narážím na jejich rychlost - to, co jsi napsal jen potvrzuje, že na rychlosti nezáleží a hráči dokážou hrát klíčovou roli i když jsou pomalejší - a to je Fontás rychlejší než oba dva. Piquenbauer taky není rychlík a jak si to dokáže ohlídat - pokud blbě nenahraje nebo mu Dani neuteče do útoku a on je na to sám...

Já bych to riskl rozhodně a dal tam Fontáse. Celkově bych nejradši praktikoval zásadu 10 hráčů základů plus 1 mladík do zaučení vždy, krom některých rozhodujících duelů - s Realem nebo s Plzní v LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak když u tebe pár bodů nerozhoduje, tak chápu, že tam Fontáse tak sveřepě cpeš, přestože se na tento zápas nehodí ale už asi chápu, odkud vítr vane, ty jsi na sebe upletl bič Fontásbauerem a teď ti nezbává nic jiného, než ho cpát do základní sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, já nějaký bič v podobě Fontásbauera na sobě necítím , jen mi přijde vhodné v době obrovské marodky v obraně ho nasadit. Taky to on může chápat jako nedůvěru, že i přes nedostatek obránců tam Pep radši hodí záložníka na RB, LB na CB, DM na CB a na levého beka nevím koho a stoprocentní CB bude sedět

Reagovat
herbage

Stavět dvě DM na stopera je blbost, když si může zahrát právě Fontás. Jinak by jeho povolání do áčka bylo k čemu? Tady souhlasím s bratrem učitelem

Reagovat
blaugrana

Ešte je stále len pomocný, alebo už plnohodnotný učiteľ?

Reagovat
herbage

Furt pomocný, ale nebudeme se přeci oslovovat plnými tituly

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle musím souhlasit s průměrným elektrikářem

Reagovat
herbage

Až budu ředitel ČEZu, tak jedině "pane továrníku", ty drzoune drzá

Reagovat
smazaný uživatel

Až budu ministr školství, tak jedině "pane" nebo "vaše ministerská velkoleposti"

Reagovat
blaugrana

Zomriem.

Reagovat
blaugrana

Ale skôr by som sa prikláňal k ...."vaše ministerská skorumpovanosti"

Reagovat
smazaný uživatel

taky povedený

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude herbage šéfem ČEZu, tak tě ujistím, že minimálně pro ČEZ budu neuplatitelný

Reagovat
herbage

a co bys řekl nabídce - elektrická energie zdarma do škol?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nebude ČEZ požadovat nic na protiúčet, tak jako sponzorská kampaň dobrá nabídka

Reagovat
herbage

a řiká se neúplatný, ty lingvisto

Reagovat
smazaný uživatel

říká se i neuplatitelný

Reagovat
herbage

ale v jiném významu. Obojí znamená nezkorumpovatelný, ale v prvním případě na základě morálního rozhodnutí, v tom druhém, protože uplácený má velké finanční nároky

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi si jistý, že jsem až tak morální

Reagovat
herbage

jestli i pro multimiliardářský ČEZ by jsi byl neuplatitelný, tak musíš být pak morální ekvivalent Hiltera, Rasputina či Nasriho

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za lichotky, pohůnku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

dobře, platí ale negramotný ministr školství, to by byla novinka

Reagovat
smazaný uživatel

vážně?

Reagovat
blaugrana

V dnešnej dobe prevratov ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

zato naivní šéf ČEZu novinka není

Reagovat
smazaný uživatel

Díky sestro

Reagovat
smazaný uživatel

na stopera by šel jen jeden DM..

Reagovat
herbage

a kdo by hrál druhého stopera a LB?

Reagovat
smazaný uživatel

Abi střed, kraj Keitič, který už tam taky hrál a podle Pepka má asi formu či co.. ne že bych ho tam chtěl, ale tipnul bych to tak..

Reagovat
herbage

A DM? nechci rýpat, ale Keita u vás nikdy LB nehrál (možná tam dohrával čtvrtohdinku, to nevím jistě) a proč by radši neměl nastoupit povoláním stoper, když byl povolán do áčka? To jaksi nedává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Dos Santos - Mascherano - Abidal - Keyta je obrana jak ze snu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve tvých snech zase figuruje jen Fontás

Reagovat
smazaný uživatel

a Botíabauer a Muniesyol a Montoylvés

Reagovat
blaugrana

Už chápem, prečo si len pomocný učiteľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
blaugrana

Lebo si akurát porušil všetky pravidlá skloňovania.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké skloňování? Tam žádné skloňování být ani nemá

Reagovat
blaugrana

Veď áno, neber to osobne, len som Ťa chcel podpichnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Popíchnout můžeš, pokud najdeš v mém příspěvku nějakou nesrovnalost nebo chybku nebo narážku. Tento příspěvek byl ale naprosto nepopíchnutelný

Reagovat
blaugrana

OK vaše budoucí veleskorumpovanosti".

Reagovat
smazaný uživatel

Keita už tam hrál (kdy to bylo hledat nebudu), a proč by neměl hrát Fontás jsem psal už nahoře, je třeba mít rychlý střed...

Reagovat
smazaný uživatel

a už na vás seru, zítra se mi všichni omluvíte, chásko!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Keita tam mal hrať vo fínale CHL v 08/09, ale nakoniec to padlo, lebo sa toho postu bál a nastúpil tam Sylvinho. Mne sa zdá, že tam nenastúpil ani raz. Je na ten post moc pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě tam hrál, z prstu jsem si to nevycucal, minimálně 1 zápas..

Reagovat
blaugrana

Aj keby, tak ho to nepredurčuje na tento post.

Reagovat
herbage

tam dohrával

Reagovat
Kluivert9

Na druhou stranu je dobře že ta zranění přišla už teď, aspoň to donutí vedení se zamyslet, jestli není od věci získat ještě jednoho obráce.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa napravo pacil aj bartra ked tam hral takze nevidim tam problem

bartra - masch - fontas - abidal

Reagovat
smazaný uživatel

Malága!!!Dneska výhra

Reagovat
Kily

je škoda, že to "prokoukly" i sázkovky, na její domácí zápasy asi budou hodně nízké kurzy, tím spíš, kdyby se Malaze povedlo odstartovat výhrou v Seville

Reagovat
blaugrana

Sergio Análes.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Kily

to včera uteklo z úst komentátorovi, pokud tedy blaugrana naráží na tohle

Reagovat
blaugrana

Samozrejme, že narážam na to.

Reagovat
Tigerinho

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáte někdo stránku s videi s nejlepšími momenty zápasu každého kola španělské ligy?

Reagovat
madridcan

skus footytube.com sekciu La ligy

Reagovat
Kily

myslí si někdo, že Real nevyhraje minimálně o dvě branky a má to podložené jiným argumentem, než že se na začátek ligové sezony může podobně jako před rokem stát cokoli?

Reagovat
smazaný uživatel

tak on i jejich poslední vzájemný zápas je docela dobrým argumentem

Reagovat
smazaný uživatel

snaha o přilákání blijících diskutujících?

Reagovat
Kily

vůbec, jen se chci utvrdit v tom, že handicap je v tomhle případě bezpečnější než při zápase AS Řím - Slovan

Reagovat
DreamTeam

ja si troufl a dal dvojity handicap tak snad si Karim zastrili

Reagovat
Manik...

to seš dcl týpek , nevim Realu to nikdy nešlo ze začátku sezóny. Mám pouze 1, to by mělo být jistý, ale ve fotbale není nic jistý...

Reagovat
DreamTeam

po tom co jsem videl pripravu a superpohar proti Barcelone nepochybuju ze by jsme je meli splachnout jak nic..

Reagovat
Infi

1:1 to bude

Reagovat
DreamTeam

bude to jednoznacna zalezitost

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na dvojku jasně, ale handicap bych si dát nedovolil. Nikdy nevíš, jak k tomu přistoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně za kurz 1,25 bych to nedával. Pořád je to zápas venku a s těma měl Real loni velké problémy.

Reagovat
Kily

já jsem to tam dal, stejně nechci ani tak vyhrát, jako si zpříjemnit den trochou adrenalinu v podobě nervování se u sledování výsledků. A beztak je mi jasný, že mi to pohnojí hned Atlético a poté se budu dívat na to, jak ve formulích slaví Vettel

Reagovat
smazaný uživatel

tys naložil na Atlety? Jseš dobrej střelec teda. Já si počkám až jak se budou prezentovat. Jestli jsou nějak sehraní a co vlastně budou hrát a s jakým výsledkem ...

Reagovat
blaugrana

Ja ich tam mám tiež. Dokonca aj Atletico.

Reagovat
Kily

Guimaraes dali v pohodě a nemyslím si, že Osasuna je od loňska nějak extra silnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem jsem koukal na Real a loni z 19ti zápasů 6 ztrát. To je ztráta co 3. zápas. Opravdu bych se toho HDC bál. Ale jestli tam máš i ty Atlety, tak je vidět, že je to fakt takovej srandatiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý bude chytat Courtois, Čechův učeň, tak to spíš vypadá na prohru Atletů

Reagovat
Tomanatura

už chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš to

Reagovat
Kily

hmm, ve chvíli, kdy to vůbec nepotřebuji, se konečně projeví jakási dokonalost, fuj

Reagovat
Tomanatura

Za 2,9 handicap 2:0 musí zkusit každý.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Real oproti loňskému začátku má v úplně jiném stavu ofenzivu, žádný Canales a trápící se a tyčky trefující Pipita. Zaragoza mi navíc letos připadá hodně divná. Loni jsme tam byli herně výborní, ovšem hlavní rozdíl na hřišti dělal Lass, což je ten, který tam dnes nebude. Jako už skoro vždy venku se to bude odvíjet od toho, jestli dají útočníci své první šance. A to se odhaduje těžko...

Reagovat
Kenneth

No bude to boj, budeme rádi za 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

keď bude Athletic zakončovať, tak ako proti Trabzonu, tak by Rayo mohlo vstúpiť do súťaže krásnou remízkou

a nech má Delibašič deň

Reagovat
mickey mouse

bude to ještě těžké, ale toho boda by si Osasuna odvézt mohla...

Reagovat
DreamTeam

Mackaji je jak citron ale ne a ne to tam padnout . Proc vlastne nehraje Turan ,

Reagovat
Kily

ještě z Turecka si přinesl svalové zranění, ale koukám, že je na lávce, takže ho tam Manzano každou chvílí asi pošle

Reagovat
DreamTeam

jo uz jde :D

Reagovat
One-Real

Sleduje nekdo Atlety ? Jak to tam vypada ? Neudrzel jsem se a dal jsem jednicku.

Reagovat
DreamTeam

no nic moc. sance byly ale nepromenene..

Reagovat
mickey mouse

Tak Atleti jsou lepší, ale asi bych si na ně nevsadil. Věřím že to Osasuna udrží

Reagovat
mickey mouse

Reyes dal dokonce tyč

Reagovat
Manik...

já též

Reagovat
Xavi8

Ja som chcel dat tiez 1, ale do nike sa chystam az za hodinku

Jaktoze zacali tak skoro?

Reagovat
Kily

nové vysílací časy PD a dneska ten nejhorší odnesly Atlético a Osasuna, je třeba si zvykat

Reagovat
Xavi8

Aspon budu pekne nedelne obedy

A po pravde, uz by dnes bolo mozno aj po tikete

Reagovat
smazaný uživatel

Real -Zaragota /SPORT 1 !

Reagovat
Xavi8

Godin na lavicke a Perea v zaklade?

Co to ma sakra znamenat?

Reagovat
Kily

Perea je kapitán, tam není o čem

Reagovat
Xavi8

Neviem ci to bola len nahoda, ale vzdy ked som ho videl hrat (nielen v zapasoch s Barcelonou), tak bol tragicky.

Reagovat
Manik...

Já se z toho Atletica po*eru, to jsou lamy!!!

Reagovat
mickey mouse

Osasuna udržet!!!

Reagovat
Kily

Lamah za tu chvilku, co je na hřišti, dělá velmi dobrý dojem

Reagovat
Kily

OT: Bolt

Reagovat
smazaný uživatel

Možná neměl dělat tolik frajeřin už před startem Ale bez něj byl ten závod celkem nuda..

Reagovat
mickey mouse

NEE jaj, škoddaaaaaa

Reagovat
mickey mouse

tvl co scházelo

Reagovat
blaugrana

Ta obrana Atletica je trápna. Lamah si tam z nich robí dobrý deň.

Reagovat
blaugrana

Jebať, Vale zabojuje a títo krepiči to hneď odserú na tikete.

Reagovat
Manik...

Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Real potvrdí velmi dobré výkony ze Superpoháru i v lize a přidá k tomu i solidní výsledek. Mimochodem, kdyby Barca ztratila hned v prvním kole, vůbec by mi to nevadilo (i když s tím moc nepočítám).

Reagovat
blaugrana

Mne by zas vôbec nevadilo, keby real stratil hneď v prvom kole(i keď s tým vôbec nepočítam).

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se to první kolo odložilo. V Malaze byste to měli hodně těžké.

Reagovat
blaugrana

Pravda. Ta stávka sa nám celkom šikla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám právě ne. Já si dělal naděje, že bychom na vás mohli hned ze startu dva body náskok, a zas nic.

Reagovat
madridcan

Vyhrame o dva goly,dokopy si myslim,ze dame minimalne tri goly a Benzema tam minimalne jeden da

Reagovat
blaugrana

Určite sa z to modlí aj tvoja priateľka.

Reagovat
madridcan

Ked skonci Real,tak idem k nej Takze pohodka

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje nejaká stránka, kde si môžem po každom zápase pozrieť individuálne štatistiky hráčov La Ligy ako počet vybojovaných lôpt, počet stratených, získaných faulov, asistencií a pod + aj celkový počet za celú sezónu?

Vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na Marce, ale musíš počítat s tím, že si tam čas od času vymyslí nějaký ten gól pro Cristiana navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Side

Máte někdo prosím sopcast na Real? Dík..

Reagovat
smazaný uživatel

79509 ale neni anglicky

Reagovat
panca

taky prosim o nejakej link?

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze bez myp2p je nahrana pulka Evropy

Reagovat
panca

na bet 365 pisi, ze to nejde v nasem regionu. To jsou slusni hajzlove

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsem loni casto sledoval, ale pak uz me prestal bavit ten mensi ctverec, i kdyz je porad o dost lepsi, nez treba na bwinu..

Reagovat
Al Capone

pohodička...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako žolík Kaká výborný Coentrao taky dost dobře. Mám z výkonu relativně dobrý pocit, ale obávám se, že to bude záležet vše na soustředění a neztrácet jak loni se slabšími a bodovat ve všech Clásicách, Katalánci nejsou zvyklí prohrávat, tak to s nima třeba zamává. Jsem optimista a té rudomodré hradbě už vidím prasklinky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ještě jeden objektivní koment a pak hurá na Spartaca: "Kill them all!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo dobře

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Real

Reagovat
Dr. Admess

Moje sestava:

Valdés - JDS/Puyol, Mascherano, Fontás, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Villa.

Dnes věřím ve výhru. Na Nou Camp jen tak neprohráváme a dnes to potvrdíme. Messi se 99% opět zapíše do statistické listiny (gól, asistence), Iniesta pokud napodobí výkon z Porta o což se nebojím, protože na našem svatostánku ja 4x lepší trávník jak v Monaku, tak spolu s Xavim budou s míčem dělat velké věci (jako skoro vždy ). Hlavně aby se Villarreal co nejméně dostal do útočné hry, Rossi s Nilmarem jsou nadprůměrní útočníci a pri dnešní obraně to nemusí být taková jistota jako s Alvesem, Piquém příp. i Puyolem v sestavě.

Visca el Barca y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes - Bartra/Jonathan, Masch, Sergio, Abidal - Xavi, Keita, Iniesta - Pedro, Messi, Villa

Reagovat
Dr. Admess

Sergia na stoperovi? Jen to proboha ne. Nechápu co všichni (čest vyjímkám) proti Fontásovi máte. Byl jsem v Mnichově na AUDI Cupu, když Barca hrála proti Bayernu. Otec, který fotbal v TV nesleduje, ale za mlada ho hrával a rozumí mu, ho pochválil jako nejlepšího z defenzivních hráčů v tom zápase. Hraje s naprostým klidem, rozehrávkou, když chce povede míč klidně až na soupěřovu polovinu. Navíc je rychlejší než Busquets a pozičně také lepší. Busquets patří na DZ - vedle Iniesty a Xaviho hraje nejlépe

Reagovat
smazaný uživatel

Môj názor, že to takto poskladá Pep, prípadne Bartra/Jonathan - Masch - Abidal - Fontas.

Ja proti nemu nemám nič, práve naopak je pre mňa on s Montoyom najväčší príslub do obrany v budúcnosti, avšak trocha neverím že by Pep skúsil hneď dvoch mladíkov v základe.

Reagovat
Dr. Admess

Tak Puyol se uzdraví, to je bojovník a on to dokáže Pak Fontás šanci dostane

Reagovat
blaugrana

Pri pohľade na možné varianty našej zostavy pevne dúfam, že Puyol dnes nastúpi, lebo v skutku nechcem vidieť JDS na RB, alebo Fontasa na LB, i keď toho by som ešte nejako prekúsol. Tak teda to snáď bude takto: Barta-Masch-Puyol-Abidal

Reagovat
blaugrana

A ešte jeden postreh. Už začínate chápať, prečo Barca produkuje hru s 70 % držaním lopty? Produkuje ju preto, lebo znemožňuje rýchlu priamočiaru hru a minimalizuje tak rizik otoho, čo sa stalo včera v Zaragoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, dnes sa oficiálne vydáme za obhajobou už 4 ligového titulu (neuveriteľné) a tento tím ma šancu nechať "zabudnúť" na Cruyffov Dream Team.

Avšak, tento rok to bude mať Guardiola najťažšie za jeho pôsobenie na lavičke blaugranas. Na hráčov, čaká poriadna porcia zápasov a to nehovorím len o CDR, LM, Lige, MS Klubov, ale aj zápasov za reprezentácie, kde takmer všetci hráči sú vždy povolávaní do svojich reprezentácii. Ako aj to, že káder je zase užší. Takže tu troška dúfam, že Španieli doklepnú, čo najskôr dobre rozohranú kvalifikáciu a Del Bosque začne experimentovať, čo by mohlo teoreticky znamenať oddych pre niekoľkých našich hráčov, aj keď tomu moc neverím. :?

Hráči Barcelony neprešli, tak kvalitnou fyzickou prípravou ako ostatné kluby, čo by sa mohlo vypomstiť najmä pri zraneniach a nakonci by nám mohli dojsť sily. Avšak s Fabregasom, Thiagom a Alexisom je lavička najkvalitnejšia za posledné 4 roky, čo by teroreticky mohlo eliminovať prípadné zranenia a neznížiť našu dominanciu na ihrisku. Vrásky na čele mi robí najmä naša obrana, kde pri absencii 2 hráčov máme problém.

Ďalším pozitívom bude tento rok, že na Africký pohár národov nám odíde iba Keita.

Netreba zabúdať ani na faktor Messi, a ako mu vyjde sezóna, pretože je to Leo, ktorý vždy svojou genialitou ten zápas rozhodne teda min. nakloní misku váh na našu stranu. Messi to sám ale neutiahne a túto sezónu sa najviac spolieham na Iniestu, ktorý je hneď po Leovi náš druhý rozdielový hráč, ktorý bude svojím pohybom a geniálnymi prihrávkami pripravovať šance pre spoluhráčov.

A k dnešnému zápasu.

Vilarreal to na nás doma vie, o čom svedčia aj 2 remízy za posledné 3 roky na NC. Na El Madrigal máme lepšiu štatistiku 3 výhry z troch.

Neúplná príprava, ťažké zápasy proti Realu a Portu, absencie v obrane, to by mohlo viesť k prípadnej strate 2och bodov.

Z historického hľadiska sme naposledy prehrali úvodný zápas na domácom trávniku ešte na starom Les Corts proti Espanyolu v sezóne 1939-40. (32 výhier, 4 remízy, 1 prehra proti spomínanému Espanyolu) s priemerom takmer 3 vstrelených gólov a 1 inkaosvaným (0,89) .

Dnes čakám našu neprehru.

Čo sa týka zostavy, všetko záleží či nastúpi Carles alebo nie.

Montoya sa na pravo určite neobjaví, keďže nastúpil cez víkend za Bčko, skôr to tipujem na Dos Santosa prípadne Baratru.

Valdés - JDS/Baratra, Mascherano, Puyol/Busquets, Abidal - Xavi, Keita, Iniesta - Villa, Messi, Pedro.

TIP: 2:1

Visca El Barca

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport.es/es/noticias/barca/20110829/messi-busca-gol-100-camp-nou/1133066.shtml

Messi môže dnes dať svoj stý gól na NC. Od otvorenia NC sa to žiadnemu hráčovi ešte nepodarilo.

Za svoje pôsobenie v Áčku zaznamenal 61 gólov v La Lige, 20 gólov v LM, 11 gólov v CDR a 7 gólov v Španielskom superpohári. Z toho raz nasádzal v jednom zápase 4 góly Arsenalu, pridal 4 hattricky a 21x sa mu podarilo dať 2 góly v jednom zápase.

Messi es el puto amo

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Génius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Al Capone

ať je jaký je, tak je fakt dobrej

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
alcantara

Dalsou zaujimavostou je, ze v uz tak mladom veku ma na svojom konte vyse 200 golov za Barcelonu, ak ratame aj priatelaky. Udivuje denodenne, vykonmi aj statistikami.

Reagovat
smazaný uživatel

Possible line-up (vs Villarreal): Valdes - Bartra Mascherano Fontas Abidal - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Iniesta #fcblive [marca]

Reagovat
blaugrana

Vzhľadom na tie lapálie v obrane a neformu Davida dosť pravdepodobné. A navyše by bolo veľmi zaujímavé sledovať troch géniusov a jedného poloboha pokope.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.sport.es/es/noticias/espanyol/20110829/hoy-esperan-anunciar-dos-nuevos-fichajes/1133071.shtml

V. Weiss ml. do Espanyolu na ročné hosťovanie

Ale tak aspoň bude na očiach

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsa? Už tu bol článok, ako prestupuje do Dynama. Jemu by PD mohla sadnúť, ale musí makať chalanisko.

Reagovat
Xavi8

La Liga je uplne sita na jeho mieru, este nech poriadne zapracuje na defenzive a bude to super

Reagovat
One-Real

Kily, tuhle fotku si fotil ty osobně ne ? (a nebo někdo ze zájezdu)

Reagovat
Kily

osobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Takže sa tu "chlubíš vlastník peřím".

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
blaugrana

A vlastne si tak uprednostnil svoju fotku pred všetkými ostatnými.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou obranou sice bude problém, ale věřím, že to zvládnem.

Tip 3:1 2xMessi, Pedro

Forca Barça!

Reagovat
blaugrana

Chcem sa spýtať. Regoval sa niekto z Vás na tejto stránke https://entrades.fcbarcelona.cat/FCBFans/changeLanguage.do?idi=en&i=1 ako oficálny fanúšik? Len že tam je povinné tel. číslo a podobne a či to potom náhodou u niekoho nezneužili.

Reagovat
Al Capone

dneska mám tušení, že to dopadne dobře, ponorky vyhrají 3:0

Reagovat
blaugrana

Už sa máme začať smiať?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Santa Cruz v Betise

Reagovat
torcida

Weiss v Espanyole

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés - Mascherano, Sergio, Keita, Abidal - Fabregas, Thiago, Iniesta - Pedro, Messi, Alexis

No tak to jsem hodně zvědavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem verzi se Sergiem a Maschem na stoperu + Alexisem na pravém beku. To by bylo ještě zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy dostane Fontás šancu, keď budeme mať marodku 10 hráčov? Či ten chudák je tam iba dopočtu, toto musí byť pre neho strašná rana, keď dostane pred ním šancu traja záložníci

Reagovat
Kenneth

Aneb jejich slavný Fontásbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli nedostane ani dneska sanci tak je tam do poctu to uznam (fontas) ale treba ho chce guardiola postupne zahravat a proti villarealu hned 1 kolo ho tam nechce treba dat aby nebyla naka zbytecna chyba ...

Reagovat
Kenneth

Nějaká zbytečná chyba, a proto dá ryzího záložníka na stopera. Guardiola je genius.

Reagovat
Mercury

Génius bezpochyby je.

Reagovat
Kenneth

Toho geniuse jsem měl dát do uzovozek, ale myslel jsem že to bude jasný, nevadí.

Reagovat
blaugrana

Byť to nie prvé kolo, tak si myslím, že by ho Pep neváhal postaviť, ale keďže je pod tlakom výsledku Madridu, tak nechce riskovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si potom Guardiola trošku protirečí, tým, čo povedal na tiskovke, že vo všetkých hráčoch prvého tímu má dôveru.

Toto mi ako dôvera nepríde

Reagovat
Kenneth

Pod tlakom výsledku Madridu? To jako čekal že tam Real zaváhá?

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bude spíš 3-4-3. Sestava mě dost překvapila, musim říct, že pozitivně. Doufám ale, že se do hry dostane i Bartra nebo Fontás (nejlépe oba)

Reagovat
Hristo Stoichkov

(až na Fontáse, dneska bych ho tam nedával).

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dnešní předpokládaná sestava Barci je vážně hustá

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme hrať.

1-1-3-3-3 to na Ponorku bude stačiť výsledok 8:7

Reagovat
Xavi8

Ked mate, tak poprosim nejaky link

A este, ako je to s tym myp2p?

Reagovat
panca

nejakej odkaz? Diky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
panca

Reagovat
technecium

barca 3-4-3 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je děsná. Zrovna na Ponorky chybí všichni 4 základní obránci. Fůha

Reagovat
technecium

jedinej pravej hrající obránce je abidal

Reagovat
Xavi8

Co sa stalo?

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych to viděl na over, ale +3,5 za 1,95? To se mi zdá zase málo.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s myp2p??? a kde jinde najdu linky na sopcast?:)

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys nechtěl sopcast, tak tenhle docela ujde http://www.sportlemon.tv/v-2/8/180/v-298052.html

Reagovat
Kenneth

Taky přes něj koukám, je parádní.

Reagovat
technecium

úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

na dnesni zapas sem si nasel na sopcast a krasnej obraz :) ale jde mi o nejaky usporadany vsech tech zapasu jako bylo na myp2p.... :) jinak diky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vepředu chybí pohyb. Pedro i Alexis jsou utopení u lajn. Chce to náběhy do středu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to chce i s ohledem na tu obranu rychle rozhodnout a pak kontrolovat, všichni známe nevyzpytatelný zápasy s Ponorkama, obzvlášť dneska... Snad to zvládneme i tak ale

PS: Nedivim se Pepovi s tim nenasazením Fontásbauera, je to přecejen první zápas a tudíž i opravdu velkej risk, tohle je určitě jistější. Při posledním vzájemnym zápasem a obrovským překvapením v podobě nasazení Thiaga od začátku to byla trošku jiná situace, než dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

No, jednou někdo nabíhá zestředu a hned je to nebezpečné

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidim toho sponzora na dresu Ponorek, tak je mi smutno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.

Reagovat
Mercury

Messi má ty přímáky výborné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je cesta. Náběhy za stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Karta nic?

Reagovat
Kenneth

Smutný když se 4. tým ligy dostane jednou za 10 minut na půlku soupeře, špatný, moc špatný.

Reagovat
One-Real

Takovej zbytečnej gól.

Reagovat
technecium

gooooool!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagoooooooooooooooooooooooooo

Alcaaaaaaaaaaaaantarrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa

Golasooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
technecium

vypálil to jak messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooo, zápasy s Villarrealem asi budou Thiagovo, no

Reagovat
smazaný uživatel

konečně to někoho napadlo !!! střela ne to tahat pořád až na malé vápno když to nejde...

Reagovat
One-Real

Skoda, po prvnich 20 minutach to vypadalo ze by se Villareal alespon o neco poprat mohl, Barca nebyla tak dominantni.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvních 20 minutách byl Villarreal na půlce Barcelony snad jen při podávání rukou na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla dominantní? Ponorky se vynořily na barcelonské půlce tak 3x

Reagovat
One-Real

Tim mam na mysli, ze jste nebyli tak nebezpecni. Az na ten Messiho primak a jednu akci jste se do nejakych vylozenych sanci nedostali. To se na me nezlob.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dominantní jsme byli, jen šance nebyly

Reagovat
One-Real

Tak blbe vyjadreno. Myslel jsem spis nez dominantni jakoze nebezpecni, jako obvykle byvate.

Reagovat
Kenneth

Tady ses potopil sám, Barcelona je drtila, Villareal nevylezl pomalu za půlku.

Reagovat
One-Real

Jezis o cem to sakra mluvis ? Rikam ze z toho neco vytezit Villareal mohl a za tim si stojim. To dominantni nebylo spravne zvoleno slovo. Ale nebezpecni do te doby moc nebyli, to se na me nezlob .

Reagovat
smazaný uživatel

tak o nebezpečnosti nebyla řeč. To dneska Barca fakt není. Chybí pohyb

Reagovat
Infi

Paráda. THIAGOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

A 4 hráči Villarrealu jak namalovaní

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagoooooool

Reagovat
2miguel1

OK. Ale bez Xaviho to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas někdy moc spěchá dopředu

Reagovat
Woods

ta zaloha barcelony je fakt husta Xavi, Iniesta, Mascherano, Busquets, Thiago, Fabregas, Keita ....

Reagovat
smazaný uživatel

ano v barce si řekli že už vlastně bránit nepotřebujou a zkusí revoluci ve fotbale jinak Fabre se mě tam hrozně líbí, zatím to není 100% ale až se trochu sehrají tak teprve uvidime pravyho Fabregase..Barca (španělská liga) bude pro jeho styl mnohem lepší než Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal je snad všude

Reagovat
One-Real

Ale kdybych mel nekoho vyzdvihnout, tak Fabregas, ten dneska hraje zatim pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, ale jakoj byl rozdíl tohohle zákroku oproti tomu Caniho? Teda kromě toho, že Mash trefil balon ...

Reagovat
smazaný uživatel

zapas nic moc.. a nechapem preco rozhodca nepustil pred chvilou vyhodu..

Reagovat
smazaný uživatel

ked to nebol offside tak by Villareal daval gol

Reagovat
Xavi8

Valdes

Reagovat
Mercury

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Victor!

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole Viky

Reagovat
2miguel1

V.Valdes jednotka Španielska..pre mna už rok najlepší brankár sveta

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to byl ofsajd

Reagovat
2miguel1

od nášho hráča

Reagovat
smazaný uživatel

v době přihrávky byl v ofsajdu. Mávalo se

Reagovat
2miguel1

hej hej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při tomto zákroku by se Iker zlomil vedví

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Jerichoo

jj Ikerova pružnosť je jeho najväčšia slabina

Reagovat
technecium

já bych řek že lenost

Reagovat
smazaný uživatel

Iker by to nepustil na tyc, ale vyrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Marně přemýšlím, co hraje Fabre. Je všude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alexis podělá, na co šáhne

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš Thiago, krom branky, Alexis tak napůl

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Fabregas...to bude nas nejlepsi strelec

Reagovat
smazaný uživatel

Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssc

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaabreeeeeeeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaaasssssssss

Galosoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregoooooooooooooooooooool

Reagovat
Mercury

Krása. Typický gol Barcelony.

Reagovat
vocasisko

Fabregas je opravdu hráč na lavičku, vy řiťomrdové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ved vam chyba Xavi aj Busquets v zalohe.. ty ritomrd

Reagovat
Losinho

Fabregas zkušeně.

Reagovat
C0br

Fabregas chce asi trofej pro MOTM, aby si udržel skóre. Hraje skvěle, je hold vidět z jaký ligy přišel.

Reagovat
Infi

Fabregas výborně, Valdés i přes offside neskutečný zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

když bude hrát cesc tak messi moc gólu nedá protože messi mu radši nahraje když se fabre furt nabízí

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc zatím nejlepší na place a to jednoznačně. Naopak se mi nelíbí Alexis. Ale ten je utopený u lajny. Prakticky se tam odszd nehne. Zkusil bych ho stáhnout na devítku a využít jeho rychlosti. Nakraj bych přešoupl Pedra a na Pedrův flek Thiaga.

Reagovat
alcantara

Nikdy ho nebude mat rad, ale bude naozaj platnou posilou, na deviatke sa skvele pohybuje a nabehy ma zmaknute, spolupraca s Leom prachom nezapadla a zohravanim sa bude len lepsie. Pri alexisovi cakam zatial na jeho individualne schopnosti, stale sa nedostavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal taky hraje zatím skvěle nejlepší z obrany

Reagovat
smazaný uživatel

tak taky to je jediný obránce, tak nemá velkou konkurenci

Reagovat
2miguel1

najlepší je poloboh Messi

Reagovat
herbage

To je tím, že máte dnes přecpaný střed a křídla suplují krajní obránce, tak se nedostanou k typickým náběhům před branku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On ten přecpaný střed je proto, že máme obranu, jakou máme. Pepek víc než kdy jindy naordinoval pokyn "neztratit míč"

Reagovat
herbage

Stačilo přitom nasadit Fontáse s Montoyou a bylo by to o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya nastúpiť nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

Messi opět skvělá asistence, nejlepší hráč na světě

Reagovat
C0br

Skoro stejně dobrá jako dneska Huškova.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nuda. Ten tým je ale tak kvalitní, že se to snad ani nedá ubránit. Chybí pohyb a hlavně rychlejší cirkulace míče. Villa za Pedra, ať je tam alespoň častější zakončení. Výborný Fábregas, na Alexisovi je zatím vidět pouze strach.

Reagovat
smazaný uživatel

pedra bych ponechal Alexis je na střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Objimani po golu uz mu jde, zbytek taky prijde

Reagovat
smazaný uživatel

cesc zatial parada navyse co zapas to gol , dufam ze mu to vydrzi .... po lajne prakticky vobec nehocdime , v tom strede je to strasne prehustene ... vicky vynikajuci zaktork pri megasanci rossiho ... villareal zatial nic moc , dopredu skoro nula , cakal som od nich ovela viac , rossi uz je docela slusne v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady jde prostě vidět co dělá wenger s hráči dostane je na top uroven nejlepsi hrac planety je tet momentalne fabregas a vite proc? protože to s něho udělal wenger

ale zbytecne neveste hlavy jak kdysi říkal muj děda takových fabregasu wenger pres noc vy*ere kýbl

Reagovat
C0br

Tak to měl ze soboty na neděli evidentně zácpu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nevim, co je horší... Jestli pravopis, nebo názory

Reagovat
Kily

tak to aby teď do středeční noci vysral rovnou dva, jestli s tou partičkou chce něco dokázat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kvitová

Reagovat
Kily

zoufalost, tragédie, bída, hrůza, velká škoda, ta část sezony na americkém kontinentu jí vůbec nevychází

Reagovat
Mercury

Reagovat
blaugrana

Omg, dám ju na tiket a hneď prejebe.

Reagovat
Kily

takový kurz za to dneska stojí? tím spíš, když se jí na předchozích turnajích nedařilo? Já vždycky spěšně na livesportu proběhnu kurzy na zápasy našich tenistů a tenistek a tady bylo 1,03

Reagovat
panca

cekal jsem, ze to nebude zadna slava, ale uz hned v prvnim kole

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 je sice parádní, ale ta hra se moc zatím pořád moc nelíbí. Je to takové neuspořádané, zatím říkám-zlatá klasika Xavi Busquets Iniesta-Pedro Villa Messi.

Reagovat
alcantara

Na zaciatku predchadzajuce rocnika to bolo uplne rovnake, navyse dnes hrajeme v improvizovanej zostave. Treba potrenovat a vyliecit sa a ono to pojde.

Reagovat
mickey mouse

Ten Sanchez nehraje absolutně nic, zbytečný hráč

Reagovat
blaugrana

http://veetle.com/index.php/channel/view#4e5a5c8274470

Tak je zatiaľ o5 len údržba ani nie na pol plynu. Chvála Bohu, že sme pridali druhý gól a môžeme byť o5 o niečo kľudnejší. Viki za ten zákrok, i keď bol offside. Masch s Abim veľmi pekne. V strede Thiago a Cescom, Legenda tiež pekne, i keď to dnes nie je také geniálne ako som navyknutý z jeho strany. Messi taktiež.

Reagovat
herbage

Hm, Barcelona s přehledem, ale tenhle herní systém je dotažen do absolutní nudy. Pohyb žádný, fakt totální házená. Navíc křídla utopená, bez krajních obránců a Thiago na hřišti zcela zbytečný. Góly sice pěkné, ale ten druhý nebyl zrovna moc fair play, když Villarreal hrál kvůli tvrdému faulu na Borju v poli v devíti

Reagovat
blaugrana

Už vidím, čím sa bude degradovať dnešná výhra Barcelony v diskusii.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Barca měla přestat hrát, protože ležel Borja za lajnou a ošetřovali ho? Co je to za neuvěřitelnou hloupost?

Navíc nezapoměň, že předtím měl míč i Villarreal a rozehrával standartku.

Reagovat
herbage

nj, ale nechtěli zdržovat, tak hráli a byli za to potrestáni. Přitom ten jeden bránicí hráč jim chyběl. Je to naprosto běžné, ale úplně košér mi to tedy nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak bys to udělal košer? Přestal hrát do doby, než se ten hráč vrátí?

Reagovat
One-Real

Ja to rikal, Fabregas dneska hodne dobre. To jsem necekal, ze se hned takhle zabydli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dohrát a zapomenout. Tenhle herní styl mě, Pepku, vůbec nechytil a ten přecpaný střed to brzdí. Sice je to opět technicky dokonalé, hráči si vyhovují, ale chybí mi ten pohyb po lajnách, náběhy, věci v rychlosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je to kvůli absenci Alvése

Reagovat
smazaný uživatel

a nabuduce to bude kvoli comu ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím toto už nie.

Hráme štýlom 3-6-0. Kde vo vápne nie je klasický útočník, tým pádom nikto neviaže na seba stopérov a my sa utápame (Pedro, Alexis) na lajne a všetko sa snažíme hrať až do kuchyne, čím sme veľmi predvídateľní.

Thiago je v zálohe zabitý, akonáhle sa priblíži k šestnástke tak je to gól.

Fabregas behá všade, čo znamená, že nie je nikde.

Pochváli by som dnešné rohy, vo väčšine prípadoch to bola nebezpečné šance a to sme, ich nerozohrávali ani na krátko.

Góly pekné, ale dosť sa u toho nudím.

Keitič, dneska MOTM zatiaľ.

Aj keď Villa, nie je v najlepšom rozpoložení poslal by som ho tam namiesto Alexisa, horšie to už nemôže aj tak byť.

Reagovat
alcantara

Tie rohy kopane na "patku" su zaujimave, vzdy to tam hori

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu jsem rád že pep zkouší něco nového vypadá to dost účelně ,ale taky čitelně(kombinace 3 hráčů Messi,Fabregas,Inesta zbytek je tam do počtu aby na sebe natáhl hráče pohybem i bez něj a tak se ve středu je to o individualitě 1vs1,2vs2,1vs2,2vs3) doufám že tak neodehraje moc zápasů a vrátí se ke klasice která je i daleko pohlednější.

Reagovat
Mercury

Alexis!!

Reagovat
Losinho

Ta obrana teď

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssss

Sancheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz

Golassssssssssssssssssooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ono. Tohle od Alexise čekám. Evidentně mě Pepek čte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tě Pepek četl, tak Alexis zůstane v kabině...

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem psal kde?

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb29.08.2011 21:46

Ten Alexis podělá, na co šáhne

V jednu chvíli je bídný, v druhou si naběhne a dá branku a už je to obrovská změna jeho hry? To pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou pro méně chápavé. Dokud bude u lajny, bude na ... nic. Když se přešoupne do pozice, ze které budeme moci využít jeho pohybu a rychlosti, bude dobrý. Pochopil? Ne. V tom případě už nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou pro tebe, samolibý frajírku Pokud hráč nezmění pozici, což Alexis nezměnil, jen díky obrovské díře v obraně si z toho samého křídla, za který si ho kritizoval v 1.poločase, zběhl a utekl do branky, hovoří nechápavost na někoho jiného z nás dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

hráč nemusí změnit pozici, ale může na stejné pozici dostat nové úkoly. Což se evidentně stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč může hrát tu samou hru jako předtím i se stejnými pokyny, pokud spoluhráči ho dokážou využít. V 1. poločase Alexise ta široká záloha vytlačovala na kraj a on se nemohl dostat k tomu svému. Ve druhém poločase i díky vedení se to uvolnilo a on toho mohl využít. To neznamená, že by nějak zásadně měnil svoji hru.

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb

29.08.2011 21:52

Cesc zatím nejlepší na place a to jednoznačně. Naopak se mi nelíbí Alexis. Ale ten je utopený u lajny. Prakticky se tam odszd nehne. Zkusil bych ho stáhnout na devítku a využít jeho rychlosti. Nakraj bych přešoupl Pedra a na Pedrův flek Thiaga.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nic, už si nebudu stěžovat. 3:0 je nádhera a vypadá to na debakl

Reagovat
panca

god save ac milano

Reagovat
blaugrana

Jak si ju vypýtal.

Reagovat
Godwinson

Ta sestava Barcelony je výborná :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se koukněte na chování Alexise před tím gólem. Během asi půl minuty Alexis stihnul 4x naběhnout a až napočtvrté mu to tam dali.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale souboje 1 na 1 mu dnes nějak nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to o tom využít jeho rychlost a ochotu se stále nabízet. Jenže to chce zkoušet. U lajny toho moc neuhraje.

Reagovat
Infi

LEOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mercury

Dream team

Reagovat
DreamTeam

copak

Reagovat
smazaný uživatel

Lioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll

Meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Goooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lioneeeel

Reagovat
blaugrana

Fantaziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám to vypadá na manitku, s trochou štěstí i trochu víc

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb

29.08.2011 21:13

Vepředu chybí pohyb. Pedro i Alexis jsou utopení u lajn. Chce to náběhy do středu

[reagovat]

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

vím, jsem děsně sebestredný ...

Ale prostě se mám rád.

Reagovat
blaugrana

Fuuuuuuuuuuj. Samoľúbosť. :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a už to jede, tak se mi to líbí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tomuhle nemohl věřit ani sám Messi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi to jde odmaršálovat.

Reagovat
blaugrana

Don. Ale treba ho šetriť.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Kily

Gonzalovi by měl někdo vysvětlit, že při bránění akcí soupeře tam nemá být jako divák a za čehosi, co připomíná vyklusávání, se kochat tím, jak si protihráči dělají srandu z Diega, v pohodě ho obcházejí a zakončují do prázdné

je ale hrůza, jak si v ne optimální sestavě hrající Barcelona, která nepředvádí ani nějaký extra výkon, dělá srandu ze čtvrtého týmu a účastníka Ligy mistrů, který plní roli odevzdaného sparingpartnera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi po tom hrůzném zranění není ještě vůbec ono, já se nedivím nějaké malé formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě půlhodina. Mám vsazeno na 4:1. To asi těžko vyjde.

Reagovat
blaugrana

Chce to 7mičku, aby sme šli do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten presing je dneska parádní. Jak se nechce hráčům běhat, když mají míč, tak bez míče lítaj jak fretky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je kua pressing presunu , prehustia priestor a potom nahanu hraca aj styria ... tam proste prakticky nemas sanci vyjst odtial z loptou

Reagovat
Mercury

Alexis i Fabregas se mi zatím jeví jako opravdu výborné posily.

Reagovat
panca

ten villarreal se na to totalne vysral... otres

Reagovat
smazaný uživatel

A doprdele. To je o koleno.

Reagovat
blaugrana

Tak snáď to nič vážne nebude, keď šiel Pedro po svojich.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata by se měl naučit běhat bez padání ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ten zatím hraje naprostou tužku. Možná dokonce tušku. I v předkole jalovej...

Reagovat
Infi

Tak tohle byla paráda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no toto bude sezona ....

Reagovat
vocasisko

ten Thiago je ale úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je ovšem nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A ještě jedeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alexis im tam zapadol dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Leo vletěl do branky, to by se mělo počítat za dva goly

Reagovat
DreamTeam

Vypadato ze letos ta sezona bude obzvlast nudna

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, aspoň jsme pomstili béčko!

Reagovat
mickey mouse

to je zase ostuda pro Villarreal

Reagovat
blaugrana

Pomeee Leooooooooooo, ešte dva, aby sme neboli v čele len v tabuľke, ale aj v strelcoch.

Reagovat
smazaný uživatel

3 by mohl dát, aby odpověděl Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

pokud bude CR zdrav tak je nemozne aby nevyhral krale strelcu

Reagovat
blaugrana

Neviem, madridské prognózy posledné roky neberiem moc vážne.

Reagovat
DreamTeam

to je mi celkem u Messiho

Reagovat
Jerichoo

aby sa vám to vysoké sebavedomie nevypomstilo..

Reagovat
smazaný uživatel

DreamTeam

29.08.2011 22:43

pokud bude CR zdrav tak je nemozne aby nevyhral krale strelcu

[reagovat]

Opravdu mají to vysoké sebevědomí Culés?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Proč neutále řešíš, kdo má vyšší sebevědomí? Silácký řeči mají oba kempy a na tom nic nemění ty předchozí komenty Culés i Blancos. Neviděl jsem na prohlášení nad tebou nic nepravdivýho, tak proč to musíš vyvracet argumentováním poukazováním na někoho jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

protože zrovna v týhle situaci poukazovat na vysoké sebevědomí a příépadné škody z něho od Mordorovce vyzní směšně. Tak asi proto.

A zadruhé - neříkej, co mám a nemám dělat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Opravdu mají to vysoké sebevědomí Culés?

- Ano, mají. (Proč zcestně řešíš, kdo má VYŠŠÍ)

Zadruhé: http://tinyurl.com/3fnf24l

Reagovat
blaugrana

Kde presne vidíš sebavedomie? Jediné sebavedomé prehlásenie tu predviedol DreamTeam.

Reagovat
DreamTeam

to neni sebevedomi to jsou fakta :)

Reagovat
blaugrana

Fakta to budú na konci sezóny, keď to tak skutočne bude, teraz je to len tvrdenie.

Reagovat
DreamTeam

jo klidne muzem pockat.. casu dost

Reagovat
Jerichoo

to nic, to bola len malá provokácia

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju na tiket ten šestej. Klucíííííííí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Snad ti to vyjdéééé

Reagovat
vocasisko

vsázíš, že dá Barca 6 gólů? sis ještě za celou minulou sezónu nevšiml, že hraje Barca jen do 5 gólů? a pak zazdí vše co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

za 1,88 že dá Barca 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Možná to tu bylo. Nečetl jsem diskuzi. Kdo komentuje, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ď

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že Štěrba. Je dobrej.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vždyť ani nevěděl, kdo dával nahrávku na Messiho. Prej Alexis, potom Dos Santos, následně řekl správně Thiago a potom neznámo proč vytáhl, že to byl Messi

Jinak dík

Reagovat
Mercury

Diver.. :/

Reagovat
Manik...

Fabregas dal gól to je parááááda!!!

Ten musí být nadšený, že je pryč z Arsenalu, ale jsem rád, že mu to tam sedlo a umlčel, ty kritiky

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v sezóne už v 5. zápasoch 8 gólov, 5 asistencií

Reagovat
smazaný uživatel

aha, moja chyba. 4z 6g 4a

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Infi

5:0, skvělý úvod pro "první" kolo. Všichni zahráli dobře, jen Alexisovi bych vytkl ty finální přihrávky - jsou tragické.

Reagovat
Kily

jj, je to od něho strašně čitelné a volí poměrně očekávaná řešení

Reagovat
Infi

Snaží se opíjet rohlíkem, bude muset na tom zapracovat.

Reagovat
Kily

nemůžu si pomoct, ale chce se mi napsat, že v prvním kole se dva kluby rozhodly Realu a Barceloně ještě více ulehčit jejich situace tím, že si v klidu a bez nějakého nervování nechaly dobrovolně dát na prdel

Reagovat
herbage

V PL teď to samé, taky liga o dvou klubech. A Mata šel z třetího klubu do třetího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

jj, zrovna jsem čekal celé nastavení, než uvidím ten jeho premiérový gól

Reagovat
herbage

a jak padnul?

Reagovat
blaugrana

Poodrážalo sa to tam a Mata zavesil po zemi k tyči.

Reagovat
Kily

obránce udělal chybu u rohového praporku (po levé ruce brankáře) a pak to vlastně naservíroval Matovi, který šel lehce z úhlu sám a dal to po zemi na zadní tyč

Reagovat
smazaný uživatel

bol by to iny zapas keby villareal nebol taky marny ... ale pocita sa vysledok takze som spokojny .. mozno este leo mohol dat ten golik , ale to uz su len detaily .... trosku ma mrzi ze nesiel hrat fontas ,a alebo sergi roberto ...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá odpověd!

Sice 5:0 a bylo to pět nádherných golů, ale určitě to nebylo uplně ono, ale na zlepšení je ještě čas

Jsem rád, že se trefil Alexis a opět Fabregas, který hrál výborně.

Thiago taky super a Messi je prostě Messi

Tak jen tak dál, vyrovnáme Cruyffův Dream Team!

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone chýba, celá obrana. Hrá, pre ňu netypickým systémom bez klasického hrota na troch obrancov. Nedokončená kondičná príprava, hrá v prvom polčase tušku a aj tak Vilarreal nie je schopný dať ani jeden gól a pripomína kužele ako Ponorku s posledných rokov

Tento rok to bude fakt o dvoch zápasoch, pokiaľ sa Barcelone alebo Realu nezrania opory

Inak Thiago 1+2

Reagovat
herbage

Jinak za povšimnutí stojí, že všechny góly Barcelony padly po chirurgicky přesných akcích, žádné holomajzny

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Btw, dnes bol na ploche až 1 obranca, 6 záložníkov a traja útočníci. To sa len tak nevidí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele