Gambrinus liga - preview 5. kola

26.08.2011, 09:09, aktualizováno 29.08.2011, 08:23
Previews
Velký šlágr zakončí páté kolo české ligy. Vedoucí Sparta zatím jako jediná neztratila ani bod a sérii výher bude chtít protáhnout o pátý zápas, proti bude mistrovská Plzeň - ta minulý týden zaznamenala historický úspěch v podobě postupu do základní skupiny Ligy mistrů a rovněž v Gambrinus lize konečně našla rytmus...
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (pondělí 18:30)
To nejlepší na závěr. V pondělní dohrávce pátého kola se střetnou dva nejúspěšnější týmy loňského ligového ročníku. Do Plzně míří pražská Sparta, jež po čtyřech kolech vévodí tabulce.

Domácím fotbalistům se na úvod sezony dařilo spíše v předkolech Ligy mistrů než v tuzemské soutěži, kterou odstartovali rozpačitě. Ale v posledních dvou kolech konečně zabrali, když si připsali na své konto první dvě výhry. V uplynulých dnech slavili čeští mistři historický postup do hlavní fáze Ligy mistrů, nyní se však musí plně koncentrovat na domácí ligu a důležitý zápas s vicemistrem ze Sparty. "Srovnávat ligu a poháry nelze, obě soutěže nemají nic společného. My máme v lize nyní na Spartu pět bodů ztráty a jakákoliv další ztráta by byla pro vývoj letošního ročníku velice dramatická. Proto musíme udělat vše pro to, abychom doma vyhráli," prohlásil trenér Plzně Pavel Vrba, jehož tým dosud posbíral sedm bodů.

Zatímco Plzeňským se v pohárové Evropě daří, tak u Letenských je tomu právě naopak. Ve čtvrtek přišli sparťané o šanci si zahrát skupinovou fázi Evropské ligy, když ve čtvrtém kole nestačili na Vasluí z Rumunska. Na Letné tak panuje velký smutek, který se pokusí odehnat ligovým duelem v Plzni. "Každý tým půjde do zápasu v jiném psychickém rozpoložení. Ale věřím, že jsme natolik psychicky odolní, že na nás to zklamání z vyřazení nebude tolik patrné. Je to zápas s největším konkurentem v boji o titul. Musíme znovu přepnout pozornost na ligu a odrazit se od toho, že jsme ještě neztratili ani bod," poznamenal trenér hostí Martin Hašek, jehož mužstvo již nebude moci počítat s Vackem. Ten totiž zamířil do italského Chieva.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Kušnír, Brabec, Zápotočný, Pamič - Jarošík - Sionko, Matějovský, Grajciar, Podaný - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - FK Jablonec  (neděle 17:00)
České Budějovice doma hostí pátý Jablonec. Jihočeši stále čekají na své první body, toto prokletí se pokusí zlomit v neděli. Hosté zase budou chtít úspěšně navázat na předchozí dva domácí zápasy.

Ani ve čtvrtém kole se českobudějovickým fotbalistům nepodařilo poprvé bodovat. Nyní však doufají, že se jim to na popáté povede doma proti Jablonci. "Pokud zvládneme dva nejbližší domácí zápasy, nebude náš start do ligy vypadat zase tak hrozivě. Herně jsme nevstoupili do podzimu nijak tragicky, ale musíme už začít získávat body bez ohledu na sílu soupeře," míní trenér domácích Jiří Kotrba. Ten se bude muset obejít bez zraněného Šimiče.

Jablonec v posledních obou zápasech naděloval debakly. Nejprve rozstřílel Bohemians 5:0 a před týdnem Ostravu 4:0. Nyní se po dvou jasných domácích výhrách představí opět venku, kde se pokusí potvrdit předcházející výsledky. "Dvě výhry nás uklidnily a v týmu zavládla větší pohoda. Teď však musíme začít umazávat minusové body v tabulce pravdy, na jih Čech proto jedeme s bodovými plány, psychická výhoda je na naší straně," prozradil jablonecký trenér František Komňacký, jenž nebude moci počítat s pěticí marodů. Za hosty nenastoupí Krajčík, Haurdič, Kocourek, Novák, Vošahlík a nejistý je start Pitáka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Novák, Bakala, Lengyel, Vulin - Hudson, Čirkin, Otepka, Sandro - Klesa, Ondrášek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Jarolím, Vaněk, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.40 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Dva sousedé z tabulky se poměří v 5. kole na stadionu Pod Lízátky, Hradec Králové totiž přivítá Příbram. Zápas slibuje zajímavou podívanou, oba týmy sice naposledy prohrály, ale celkově si vědou na úvod ligy solidně.

Nejprve se zastavme u domácího Hradce Králové. Votroci v prvním kole udolali Žižkov, ve druhém překvapivě vyhráli vysokým výsledkem 3:0 v Teplicích, jenže stejným výsledkem skončilo i domácí klání s Libercem a naposledy východočeský klub nestačil na pražskou Spartu. Podle papírových předpokladů by měl být Hradec doma favoritem, avšak trenér Kotal varuje:

"Příbram vyniká zarputilou hrou, mají ji postavenou na maximálním důrazu, na napadání, kdy soupeři nedají ani metr prostoru. Z tohoto pohledu nás čeká velice těžké utkání. Za další, Příbram je na tom v podstatě stejně jako my. První dvě utkání vyhráli, pak dvakrát prohráli."

Příbram pod vedením Davida Vavrušky zatím vykazuje nebývale ofenzivní naladění, tým vstřelil už osm branek, přičemž zvítězit dokázal jen v prvních dvou zápasech. Aktuální deváté místo je zcela zasloužené, avšak otázkou je, stejně jako pro Hradec, zda tým má na to, aby se v první polovině tabulky udržel. Příbram si totiž pokazila začátek sezony nečekanou porážkou v Ondrášovka Cupu, prvoligový mančaft nestačil na Sezimovo Ústí a byl z poháru vyřazen.

Hosté by se v Hradci rádi prezentovali útočným fotbalem jako tomu bylo v předchozích zápasech, co je však důležitější, pomýšlejí na bodový zisk. Kouč Vavruška má k dispozici kompletní tým, na domácí straně by mohl chybět pouze Klapka.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Pávek, Hochmeister, Chleboun - Poděbradský, Fischer, Fukal, Zelený - Dvořák, Rezek, Štěpán.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Macháček, Ricka, Hejda, Pleško - Mojdl, Tarczal, Koukal, T. Pilík - Wágner, Šlapák.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Prozatím neporažená Sigma Olomouc zavítá na stadion pražského Žižkova. Domácí Viktoriáni mají na svém kontě pouze jedno vítězství, přesto jsou v tabulce před svým soupeřem. Na vině je trest z korupční kauzy proti Střížkovu.

Viktorii Žižkov se vstup do Gambrinus ligy příliš nepovedl, ze čtyř kol vyhráli červenobílí jenom jednou a to rovněž nad nováčkem Duklou. Pravdou je, že prozatím hráli Pražané povětšinou venku, doma pouze jednou a právě v tomto případdě zvítězili. Proto chtějí svěřenci trenéra Pulpita bodovat před domácím publikem i nyní a vylepšit postavení v tabulce. Olomouc však nebude jednoduchým soupeřem.

"Pozor si budeme muset dát na Marka Heinze, který se po návratu ze zahraničí zatím prezentuje velmi kvalitními výkony. Sigma Olomouc má ale i silnou záložní řadu Bajer, Rossi, Hořava a myslím, že právě tady leží klíč k úspěchu: přehrát Olomouc v záloze," nechal se slyšet trenér Martin Pulpit.

Olomouc v posledních dnech zasáhla korupční aféra, případ, který se táhne už nějaký ten pátek, vyvrcholil udělením trestu - pokuta, osmnáctiměsíční pauza pro brankáře Drobisze a bodový odečet. Olomouc je tedy s mínus jedním bodem na posledním místě. "Trest se na nás nesmí podepsat. Nepřemýšlíme nad tím. Atmosféra v kabině je ještě víc bojovná. Bereme to tak, že máme 8 bodů," tvrdil stoper Aleš Škerle.

Celkově se ale Olomouci daří, o čemž svědčí prozatimní neporazitelnost. Naposledy Sigma remizovala 1:1 se Slováckem, což patří ale mezi nepovedené výsledky.

Žižkovu bude chybět Slodowy a Bartl, prvně jmenovaný má zdravotní potíže, ten druhý si odpykává karetní trest. Sigma do Prahy přicestuje bez Přikryla.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Šťastný, Procházka, Lafrance, Čermák - Bořil, Súkenník, Kalivoda, Mach - Kalod, Nestorovski.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Šustr - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Schulmeister, Heinz, Varadi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Bohemians 1905  (sobota 17:00)
Do Ostravy v sobotu zamíří fotbalisté pražských Bohemians. Domácí stále čekají na svůj první bodový zisk v letošní sezoně, zatímco "Klokani" během čtyř dosavadních kol posbírali devět bodů.

Ani nová posila v podobě útočníka Václava Svěrkoše nepomohla Ostravě k prvním bodům. Před týdnem dostal Baník další debakl, tentokrát od Jablonce. Nyní čeká Malurovy svěřence páté ligové utkání, v němž se pokusí poprvé bodovat. Trenér domácích Pavel Malura je si vědom, že cesta k úspěchu povede přes vylepšení obrany. Ostravští totiž inkasovali celkem patnáctkrát. "Bohemka je pro nás přijatelnější soupeř než ti, na které jsme narazili v prvních čtyřech kolech. Potřebujeme už bodovat, ale nestavěl bych to do roviny, že nutně musíme, pořád je před námi spousta kol," řekl Malura, do jehož mužstva přišla nová obranářská posila Benjamin Vomáčka.

Bohemians dobře vstoupili do nové ligové sezony, po čtyřech kolech jim totiž patří v tabulce čtvrté místo, na nějž se dostali díky třem domácím vítězstvím. Venku prohráli vysoko v Jablonci a něco podobného nebudou chtít opakovat na Bazalech. "Baník je pro nás velmi složitý soupeř. Má ve svém středu zkušeného Lukeše se Svěrkošem, takže nás nečeká nic lehkého. Budeme se soustředit na svou hru a věřím, že v Ostravě uspějeme," uvedl trenér Pavel Medynský.

Domácí mužstvo se bude muset obejít bez zraněných Frejlacha a Šmejkala, zatímco hosté nastoupí v kompletním složení.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Řezník, Dreksa, Vomáčka, Marek - Poliaček, Droppa, Lukeš, Fantiš - Kraut, Svěrkoš.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Lukáš, Žižka - Moravec, Borek, Budínský, Bartek - Škoda, Bálek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Dukla Praha  (sobota 19:00)
Na Městském fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti se představí nováček Dukla Praha. A bude to vůbec první výjezd na hřiště soupeře. Jistě, Dukla už hrála na Viktorce Žižkov, nicméně pořád byla v Praze. Tím si ale Slovácko hlavu neláme, doma potřebuje za každou cenu zvítězit.

Slovácku se totiž start do nového ročníku Gambrinus ligy nepovedl. Tým sice není na sestupových příčkách, ale na svém kontě má pouhý jeden bod. Pravdou je, že tým svěřence Soukupa má problémy s marodkou, nicméně doma by si měl proti nováčkovi i v tomto případě poradit.

"Všichni jsme naladění bojovně a nálada v kabině je dobrá. Úvod soutěže nám sice výsledkově nevyšel podle našich představ, ale žádná frustrace na nás nedolehla. Naopak, herně jsme ve všech domácích zápasech nezklamali a věříme, že v sobotu konečně potěšíme naše fanoušky," říká kapitán domácího celku Kordula.

Dukla, která venku hrála jenom jednou a prohrála, si také dělá zálusk na body. "Pro Slovácko je sobotní zápas velmi důležitý. Kdo nechce mít v lize problémy se záchranou, musí doma bodovat, což se jim zatím nepodařilo. Oni k tomu tak přistoupí a body pro ně budou povinné. V tom může být naše šance. Hrát se s nimi dá a při aktivním způsobu hry můžeme být nepříjemní," prohlásil trenér Dukly Luboš Kozel. Pražané naposledy podlehly mistrovské Plzni divokým výsledkem 2:4.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Reinberk, Košút, Trousil, Kubáň - Fujerik, Kordula, Pavelka, Hlúpik - Došek, Ondřejka
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Švejdík, Mikula, Vrzal - Malý, Gedeon, Šiml, - Berger, Markovič, Svatonský
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.30 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (sobota 19:20)
Severočeské derby bude k vidění v sobotu, kdy Liberec hostí Teplice. Domácí se pokusí v tomto střetnutí získat čtvrté vítězství v řadě a dotáhnout se na čelo tabulky. To hosté budou chtít přerušit sérii pěti proher na libereckém stadionu.

Liberec úspěšně vstoupil do ligy, když ve čtyřech duelech ztratil pouhé dva body. Naplno nebodoval pouze v úvodním kole, kdy uhrál remízu s mistrovskou Plzní. Domácí výběr vedený trenérem Jaroslavem Šilhavým patří společně s Jabloncem mezi nejčastěji skórující celky v soutěži. Oba mančafty nastřílely deset branek. "Teď si přejeme, abychom doma potvrdili poslední dvě výhry ze hřišť soupeřů, které se nezískávají každý den," uvedl Šilhavý.

To Teplice nemohou být tak spokojené jako jejich sobotní sok. Zatím nasbíraly čtyři body za vítězství v Ostravě 4:3 a bezbrankovou remízu se Slavií. V minulé sezoně vedl Liberec Petr Rada, nyní se postaví proti němu v roli trenéra Teplic. "Nějak prestižně to neberu. Starám se jen o současné problémy Teplic. Potřebujeme vylepšit útočnou fázi," podotkl Rada.

Sestava domácích bude ochuzena o dva zraněné Keliče a Vlaska, zatímco v hostující bude chybět zraněný Lácha a nejistý je start elitního útočníka Mahmutoviče.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Štajner, Janů, Vácha, Breznaník - Rabušic, Blažek (Šural).
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Smejkal, Rosa - Vondrášek, Ljevakovič, Čajič, Stožický - Vachoušek, Mahmutovič (Vůch).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (pátek 20:15)
V páteční předehrávce 5. kola Gambrinus ligy střetnou týmy Slavie a Mladé Boleslavi. Zatímco sešívaní jsou až desátí, tak středočeský celek okupuje druhé místo dva body za vedoucí Spartou.

Po čtyřech zápasech nasbírali slávisté čtyři body. Pouze jednou slavili vítězství a to doma před dvěma týdny, kdy přehráli Příbram 3:1. Proti Mladé Boleslavi se tedy pokusí udržet stoprocentní bodovou úspěšnost na domácím hřišti. Páteční zápas v Edenu bude zároveň i loučením s brankářem Martinem Vaniakem, který ukončil svou aktivní kariéru. "Chtěl bych, abychom zvítězili a výhru mohli věnovat právě Martinovi. Nejenom kvůli němu bych si přál, aby přišlo co nejvíc diváků a aby po zápase odcházeli ze stadionu spokojení," přeje si slávistický trenér Michal Petrouš.

Mladá Boleslav může být spokojena se svým startem do nové ligové sezony, když ve čtyřech dosavadních duelech nastřádala deset bodů z dvanácti možných a dosud inkasovala jedinou branku. Do pražského Edenu odjíždí s cílem uhájit svou letošní neporazitelnost. "Chceme v každém utkání navázat na předchozí aktivní výkony bez rozdílu, zda hrajeme doma nebo venku. Jedeme na Slavii s vědomím, že nás čeká soupeř hodně toužící po bodech, protože jich moc nemá. Čeká nás velmi těžké utkání, ve kterém přesto budeme chtít vytěžit co nejvíce," prohlásil trenér hostí Miroslav Koubek.

Domácí tým se bude muset obejít bez trojice marodů Cicmana, Hanuše a Hlouška, Mladoboleslavští přijedou bez trojlístku zraněných Fabiána, Johany a Neuwirtha.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Kaufman, Hubáček, Hurka - Janda, Jarolím, Petrák, Koreš - Pospěch, Vlček.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Janíček, Šírl - Wojnar, Kúdela, Opiela - Chramosta, Bulut, Kulič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha44009:312
2.FK Mladá Boleslav43107:110
3.Slovan Liberec431010:510
4.Bohemians 190543016:79
5.FK Jablonec421110:27
6.Viktoria Plzeň42119:67
7.FC Hradec Králové42024:46
8.1. FK Příbram42028:96
9.Dukla Praha41126:74
10.Slavia Praha41124:54
11.FK Teplice41124:84
12.Viktoria Žižkov41032:53
13.1. FC Slovácko40133:71
14.České Budějovice40046:120
15.Baník Ostrava40044:150
16.Sigma Olomouc42206:2-1
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra s Bohemians Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (573)

Přidat komentář
cubinho

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 2:2

Baník Ostrava - Bohemians 1905 1:1

1. FC Slovácko - Dukla Praha 1:0

Slovan Liberec - FK Teplice 2:1

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 0:1

České Budějovice - FK Jablonec 1:1

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 2:1

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 3:1

Reagovat
clinger

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 2:1

Baník Ostrava - Bohemians 1905 1:0

1. FC Slovácko - Dukla Praha 2:0

Slovan Liberec - FK Teplice 0:0

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 1:1

České Budějovice - FK Jablonec 1:3

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 2:1

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 2.0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JozkokozleJ

0:45

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To je čas toho videa, nebo předpokládaný výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sks vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

dostanou jak malí kluci. bolka je někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Sks vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bacha na toho hajz*a ušatýho. To zas bude komedie

Reagovat
smazaný uživatel

už se těšim na pondělí. každej teď má plnou hubu plzně a směje se spartě. Tak se aspoň ukáže, kdo je lepší na hřišti, ne kdo jen narazil na soupeře z formy a na soupeře v životní formě

Reagovat
JarousFCB

v životní formě ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale notáák

Reagovat
smazaný uživatel

kodan je o tridu vis nez vaslui. . .jo a kdyz je vaslui v zivotni forme tak jenom tak pro tvou informaci vaslui jsou v lize 13. . .

Reagovat
smazaný uživatel

zítra se konečně dostanu přímo na Bazaly... snad nějak tu výhru ukopem , už by bylo načase

1:0 Svěrky

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně vačnatci jsou jasnej favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co Vaslui?

Reagovat
smazaný uživatel

jasný určitě ne, venku jsou poloviční ... bude to vyrovnaný zápas

Reagovat
centos

A asi bídný.. já se těším na tričko http://www.chachari.cz/nova-tricka-bazal-no-119-rn1161 :)

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra si spíš pořizuji to druhé, k 15. letům výročí

Reagovat
Kepy_FCB

hmmm zdařilé , ty si objednám třiček není nikdy dost

Reagovat
smazaný uživatel

za takové tričko 100 já si asi spíš koupím nějakou novou šálu

Reagovat
centos

To se ti zdá moc?

Reagovat
smazaný uživatel

no , spíš by to bylo zbytečné kupovat , protože bych to stejně nenosil

Reagovat
centos

No jo, blbá barva

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

to bílý je celkem pěkný

Reagovat
Kepy_FCB

prý už vyprodané

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 0:1

Baník Ostrava - Bohemians 1905 2:2

1. FC Slovácko - Dukla Praha 1:0

Slovan Liberec - FK Teplice 2:0

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 1:1

České Budějovice - FK Jablonec 1:2

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 0:0

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 0:0

Baníček první bod k důstojnějšímu sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si pořádnej pesimista, nevěříš že budou padat góly?

Reagovat
Kepy_FCB

jj podle počasí

Reagovat
Losinho

Tak dneska Čarodějova rozlučka...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Losinho

Těšim se na to víc než na zápas. Snad to stihnu.

Reagovat
Losinho

A moc se mi líbí ten nápad s prsteny pro legendy.

Reagovat
Kepy_FCB

??

Reagovat
Losinho

Na netu to nemůžu najít, čet sem to v novinách. Prostě teď každá slávistická legenda po ukončení kariéry dostane prsten s otočnou částí, na jedné straně znak SKS a na druhé jméno hráče + číslo. Hodnota prstenu cca 50 tisíc.

Reagovat
Kepy_FCB

No je vidět kde jsou peníze (už).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

určitě,ale investovat 50tisíc za desítku ok, i když je pravda,že ted těch legend už moc asi nebude

Reagovat
cristiano.K.

Bolka je rozjetá, určitě neprohrajeme,snad budou tři body

Reagovat
JarousFCB

Jaký je na Bohemku kurs ? Že bych znásobil své finance ... Ne, snad Baník konečně zabere, bo jetli ne s Bohemkou, tak už nevím s kým

Reagovat
Kepy_FCB

Já vím s kým - s Žižkovem.

Reagovat
JarousFCB

6 bodů za sezónu nestačí...

Reagovat
JarousFCB

Vlastně máme Vencu... jazda na titul 78b. by mělo v pohodě stačit !

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 0:2

Baník Ostrava - Bohemians 1905 1:3

1. FC Slovácko - Dukla Praha 2:2

Slovan Liberec - FK Teplice 3:0

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 1:1

České Budějovice - FK Jablonec 1:2

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 3:3

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 4:0

Reagovat
raduinho

Slovácko by mělo uhrát první výhru sezony už ! Takhle by to zatím teda nešlo. Slovácko - Dukla 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni Slavisti dnes do Edenu !

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych, rád... Ale je to z ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně vyřiď pozdrav Vaňousovi.

Reagovat
centos

Akustika v Edenu je fakt příšerná

Reagovat
smazaný uživatel

Proc priserna? Mne to tam prislo akusticky dost dobry...

Reagovat
centos

To zní jak z plechovky. Nevím, jestli to dělá ta střecha nebo co. A v podstatě všechny stadiony, kde jsem byl, na tom byly líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja uz jsem taky par stadionu objel a tady mi prave ta akustika prijde jako pravdepodobne nejlepsi v CR...

Reagovat
centos

Je to pod střechou, takže teoreticky jde udělat lepší (větší) kravál než bez ní (jak by vypadala mistrovská Baníku se zastřešenými Bazaly, to si raději ani nepředstavuju; bych možná neslyšel), ale mám fakt velký problém s tím, jak špatně mi to tam zní.

Reagovat
JarousFCB

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

mně moc dobrá nepřišla - nedostavěná tribuna v Plzni vytváří lepší ozvěnu

Reagovat
smazaný uživatel

Co clovek,to nazor. Mne to treba v Plzni na tej tribune hrozne sralo,jsem zvedavej na pondeli,jaky to bude. Uz se konecne stehujem na nase staly misto...A taky jsem zvedavej kolik lidi pojede do Varu na pohar . Na facebooku jsem dneska napsal,kdo tam jede a z dvaceti odpovedi bylo patnackrat,ze je Vary nezajimaji a jedou jenom na Barcu a tech pet souhlasnejch odpovedi bylo od lidi,ktery chodili na fotbal jeste kdyz jsme hrali druhou ligu. To je desny,hrozna dan za uspech tyhle naplavy

Reagovat
smazaný uživatel

status kamaráda na fb: "Na Xteenu jsem četla, že Viktorce se teď daří, tak si napíšu status na fuckbook, dám k tomu milion srdíček a budu jako všichni ostatní...a to, že jsem fotbal nikdy neviděla je vedlejší..." (true story )

jinak já budu taky radši mimo hlavní tribunu a blíže hrací ploše - jen říkám, že ta akustika byla dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

To je desny . Jedes nekam na vyjezd do Evropy? Ja asi nedam vsechny tri,na to nebudu mit tolik penez. Ale Milan je jasnej,tam je to 800 km,bus by mel stat 1300 a jsme tam za 10 hodin. A pak se rozhoduju mezi Barcou a Minskem. A asi spis bych jel do toho Minsku,ale tam je zase problem s tim,ze tam potrebuju vizum

Reagovat
centos

1300 busem tam i zpět?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,tam i zpatky. Akorat se jeste nevi,jestli lupeny bude kupovat klub,jako v tej Kodani. Jestli ne,tak prej na cely,tak prej na ne aspon nejakou casti prispeje...Kdyby koupila Viktorka lupeny,tak by to byl vyjezd skoro zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

*jestli ne cely,tak na nejakou cast prispeje...

Reagovat
centos

Sice nevím, proč by měl klub kupovat lupeny, které podle mě nebudou ani moc drahé (nebo ano?), ale ta cena za bus je fakt slušná. A pokud je tam i rezerva na prohlídnutí města, tak fakt paráda.

Reagovat
centos

Vy jste se vlastně napakovali tím postupem, takže asi můžou pustit trochu žilou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja poradne nevim,pro to kupuje klub,ale je to fajn:). Oni to koupili lidem loni v tom Istanbulu,tam ja nebyl. A pokracovali s tim i letos. Ja nevim,kolik bude stat ten lupen,ja pocitam tak 50 euro?? I kdyby tak je to vyjezd skoro zadarmo. S tou rezervou. Oni musi mit autobusaci asi devet hodin prestavku mezi tim,nez pojedou zpatky. Takze si myslim,ze se pojede vecer den pred zapasem (do Kodane se odjizdelo v 9 vecer a Milan je asi o 200 bliz). Takze jestli pojedeme stejne,tak by jsme tam mohli bejt v den zapasu nekdy dopoledne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tech 1300 je imho blbost, o stejne castce se mluvilo i na Kodan.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni,opravdu to bude stat tak 1300. A o Kodani jsem neslysel ani jednou,ze by se to melo pohybovat okolo takovy castky. Puvodne cesta mela stat 2500,pak se to snizilo na tu dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, snad mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych chtěl do Milána, jen doufam, že to moc nezatíží peněženku, abych mohl i jinam (tim teď už nemyslim LM)

Reagovat
smazaný uživatel

Dresden

Reagovat
Kepy_FCB

Tam bych docela jel jako nezávislý pozorovatel mezi normály domácí, že by bylo vyprodáno zdaleka nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, zase sto šancí, ale nic z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, nemám já smůlu? Jdu do sklepa pro flašku vína a než se vrátím, je to 1:0. Na druhou stranu - klidně dojdu ještě pro dvě, když to skončí 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrajte, sešívaní. To, že vedeme 1:0, ještě neznamená, že necháme hrát Bolku. Nejsme Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že je tam Čonto.

Reagovat
centos

Co to tam mají na Nově za experta? Ten se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chramosta je vážně k smíchu. Na toho už nikdo nic nikdy nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

zas na něj někdo šáhl?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tentokrát snad ani to ne, kontakt snad nulový. Sudí mu to naštěstí nezbaštil.

Reagovat
centos

Pospěch zkušeně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrtáš, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jachachá, jachachá, jachachá

Reagovat
smazaný uživatel

Vaslui, jachachá, jachachá, jachachá

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem v klidu. Sparta se teď může bez rozptylování soustředit na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou puli jste hrali jeste vic zatazene nez oni

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, připadá mi, že po té první půlce nám došly síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to tak,druha pule bylo cekani na smrt a nakonec to byla sebevrazda

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně - radši vlastňák od Pospěcha, než gól z centru po dementní chybě slávistický obrany. Na ty už jsem byl dost alergickej. To vždycky vypadalo, že když letí do vápna centr, obrana svolá schůzi, zvolí volební a hlasovací komisi, pak se hlasuje o tom, jestli se centr bude bránit nebo se to nechá na gólmana, sečtou se hlasy, vyhlásí se výsledek, potřesou si rukama a pak teprve něco dělají.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat, Bolka nás mlela.

Reagovat
smazaný uživatel

S Bolkou dobrá plichta, ale měli jsme udržet ten fotbal z první půlky, takhle jsme jim to dali skoro zadarmo. Nitrianský je dobrej. Celkově dobrej fotbal. Manšaft je mladej, ještě se rozehrává. Nejsem zklamanej, ale ani nadšenej.

Reagovat
RickNash

Baník Ostrava - Bohemians 1905 1:3

1. FC Slovácko - Dukla Praha 2:0

Slovan Liberec - FK Teplice 2:0

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 0:1

České Budějovice - FK Jablonec 1:4

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 3:2

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych se nedivil kdyby to tak dopadlo Ricku

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten Baník je to dost reálné.

Reagovat
RickNash

Co je na Baníku tak nereálné? Má obranu děravou jak cedník a my hrajem fakt velmi dobře, zatím jsme neměli špatný zápas... Pokud tam spadne jeden gól a pudem do vedení, bude to divokej zápas...

Reagovat
centos

Dneska čuju překvapení.

Reagovat
RickNash

A pročpak vlastně? Svěrkoš hrál minulý kolo jak? Dokáže nějak výrazně ovlivnit hru?

Reagovat
JarousFCB

Bohužel vinou rozhodčích ne....

Reagovat
RickNash

Teď nevím, na kterou otázku odpovídáš

Reagovat
JarousFCB

Na tu druhou... dal ve 2. minutě gól, který mu nebyl pro milný ofsajd uznán. Teď v Uničově dal jeden gól a na jeden přihrál.

Reagovat
centos

Asi naráží na jeho neuznaný gól ve druhé minutě v Jablonci. Jinak nedokážu moc říct, jen to, že po dnešku bude jasno -- podle mě půjde na hřišti hodně vidět a bude převyšovat všechny ostatní.

Reagovat
JarousFCB

Já totiž místo "dokáže" četl "dokázal" a místo na tu druhou jsem odpovídal na tu třetí

Reagovat
RickNash

ok

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 s odřenéma ušima.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bodík z Ostravy, ale vzhledem k sračkám ve kterých jsou by nebylo marné odvést si body 3!

Reagovat
RickNash

Dneska musíme ukázat, že umíme hrát i venku, a vykročit za titulem - proti rozloženému Baníku by to neměl být zas tak velkej problém...

Sestava je víceméně jasná:

...............Sňóza

Jindřišek, Lukáš, Nikl, Žižka

................Borek

Moravec, Budínský, Bartek

.........Škoďák, Hartig

Možná naskočí na druhou půli Šumský, jsem na něj zvědavej, příliš bych si od něj ale nesliboval - bez míče a v soubojích bude slabej, jde o to, jak moc kreativity přinese. Mluví o sobě jako by byl nejlepší záložník ligy, což mě lehce sere, v Bohemce takovýhle namachrovaný nagelovaný vonáušničkovaný namyšlence nerad vidím, ale třeba bude fakt dobrej a třeba má i pravdu...

V přpravě hrál velmi dobře, co jsem viděl i slyšel tak rozděluje přihrávky s úžasnym přehledem... Ale v lize bude mít na všechno míň času... Taky bude začínat na lávce a přes Lukáše Budínskýho se do základu dostane těžko. Takže se musí připravit na to, že bude muset makat a dřít a když se dostane na plac, tak to vodjezdit po prdeli a PRO TÝM! Uvidíme...

Co se útoku týče, tak Škoďák je jistej základ - jak ten hráč šel v posledních dvou letech nahoru je neskutečný, předtím to bylo tak trošku kopyto, jeho dnešní technika je velmi dobrá, až se bojím, že o něj bude zase zájem u pražskejch esek... Otázkou je, koho k němu. Autor článku nahrhuje Bálka, ale to by podle mě nebylo nejlepší řešení - dvě relativně málo agilní věže (obzvlášť Bálek do té definice sedí) by se na presování nehodili a klokani potřebujou bejt v Ově hlavně u balonu! Takže místo Bálka někoho agilního, bojovníka, co umí sklepnout balon, nebojí se tvrdejch soubojí a umí je - Hartig nebo Nešpor.

Mě osobně přijde Nešpi jako lepší, fotbalovější volba, ale on občas ten zápas odhraje na 60% a to je fakt strašně vidět... Navíc se po konflitku s Medynskym asi dlouho do základu nepodívá. Takže Harťas, což také nevadí - má lepší zakončení a zkušenosti starého mazáka z něj prostě přímo kapou.

Do kádru se také vrací uzdravený Kaufman, pro kterého ale místo v základu fakt nevidím... Na kraj zálohy těžko, na to není dost rychlej a naši krajní záložníci jsou hodně často potřeba spíš jako křídla, post staženějšího záložníka neubrání a místo Lukáše (případně i Šumáka) se dostane těžko...

Aněkdy by mohl dostat místo Borka šanci Krausík, ikdyž veknu asi ne...

Dneska půjde o to hodně držet balon, zbytečně nenakopávat a snažit se prokombinovat. To bude vyžadovat zapojení Borka do útočení, což jsem zatím moc neviděl. Hlavně odbránit standartky, nedělat díry v obraně (jako s Jabloncem...) a chodit do vápna, mít pohyb a tah na bránu. Však je to jenom Baník, to dáme

Reagovat
Kepy_FCB

Na toho Šumáka jsem zvědav. Jinak jste favorit ale na bod máme.

Reagovat
RickNash

Tak stačí jedna standartka a máte všechny tři body

Tipovat výsledek je děsně ošemetný... Ale pokud neuděláte nic s vaší obranou a bude se nám dařit presovat, tak vám moc šancí fakt nedávám...

Reagovat
smazaný uživatel

apoň bod, aspoň bod... Bohemians nejlepší v Praze!!

Reagovat
JarousFCB

Mohl by zkusit do brány Andrejka... a obranu složit třeba Řezník-Adámik-Marek-Zawada a na DM třeba Greguše

Reagovat
RickNash

Nechci ti do toho kecat, koneckonců jsem hovno baníkovec a ani v těch hráčích se zas tak nevyznám, ale není Marek DM? A co Dreksa? Von nehraje základ? A posila Vomáčka se neosvědčila?

A poprosím nějakého baníkovce: Jak hraje Badaljan? Jaké jsou jeho přednosti? A jeho potenciál? Díky

Reagovat
JarousFCB

Je sice DM, ale podle mě i nejschopnější stoper v současném kádru...

Reagovat
Kepy_FCB

Adámika bych kopnul do p*****!

Reagovat
JarousFCB

A koho tam ? Frydrycha ?

Reagovat
Kepy_FCB

Ano ten má aspoň perspektivu.

Reagovat
JarousFCB

to je fakt... ale takhle je ta obrana až moc mladá a nezkušená

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Hartig olé olé olé

Reagovat
RickNash

za tenhle gól je třeba pochválit hlavně Řezníka

Reagovat
cink

Reagovat
Aldeano

Tak Baník asi sestup no....

Reagovat
smazaný uživatel

už se mi chladí šáňo

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.cernasvine.cz/node/817

Co mohou očekávat hráči i fanoušci od sudích v tomto kole:

Reagovat
SaianSupaCrew

Co se děje ve Vlašimi ?

Reagovat
soukup

Vlašim - Most 6:0 v 60. minutě

Reagovat
soukup

tak už ani to ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

baník sestup

Reagovat
Kenneth

Udržet Bohemka udržet!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, sice výhra 1:0, ale ten výkon? Tragédie... Snad Sparta rupne v Plzni a budeme na čele tabulky!!!

Reagovat
Kepy_FCB

už za 2,5h tam nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomu paranoidnímu betonářovi Pulpitovi musíme získat tři body

Reagovat
smazaný uživatel

snad se to povede, fotbalově je Sigma někde jinde, hlevně to chce proměňovat šance, pak to bude OK

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by v pondělí vyhrála Plzeň 7:0, to by do vedení šel ten správný Pražský celek

Reagovat
smazaný uživatel

s výsledkem bych souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hele, Vaniak teď bude český Helge Payer.

Reagovat
Losinho

Kdo byl vlastně ten brankář (?), co předvedl podobný kousek a v náručí držel svoje děcko? Nějak mi vypadlo jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím.

Reagovat
Losinho

Škoda. Před pár měsíci (při jedné z mnoha diskuzí "pyro ano či ne") sem někdo házel odkaz s tou fotkou, ale už jsem zapomněl jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl brankář jo? Já myslel, že to byl nějaký fanoušek, co držel bengál a děcko.

Reagovat
Losinho

Právě myslim, že to byl brankář. Fanoušek rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

aha, o tom už tu diskuze byla

Reagovat
Losinho

Nene. Ten měl děcko. A bylo to asi v Německu, ale to taky nevim jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák, teď nebude smět rok do Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

...ale jinak

Reagovat
Losinho

To by sídlo svazu snad lehlo popelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nějací slávističtí šmejdi kradou vlajky i během zápasů, když se ostatní radujou z gólů - to už se nedivim, že jich maj tolik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No a taky bych řekl, že leckdy obírají normály.

Reagovat
smazaný uživatel

což by měl být i případ té poslední plzeňácké vlajky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale docela mě překvapuje, jakýma vlajkama se chlubí. Jako beru, když se pochlubí vlajkou typu Hradec Králové Hooligans, Ultras xy atd. Ale třeba ta Dukla? Komu jí asi ukradli...

Reagovat
smazaný uživatel

nějakému strejdovi a dědovi, když šlapal kopec na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mě překvapuje, jako k čemu jim jsou vlajky státu? Neřeknu vlajky cizích klubů ale státní symboly

Reagovat
smazaný uživatel

A což teprve vlajka zaniklého státu .

Reagovat
smazaný uživatel

no právě. To beztak koupili někde v nějakém tom krámku u Karlova mostu společně s nějakou tou matroškou. Dyť to je přeci náš národní poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to NS část jejich tábora štípla nějakému komunistovi.

Reagovat
centos

http://www.ceskatelevize.cz/ct4/fotbal/134373-sparta-se-chce-zbavit-kadlece/

"Pražská Sparta se trápí. Po vyřazení Evropské ligy s rumunskou Vasluí se chystá zúžení kádru. Kamil Vacek už se po čtvrtečním utkání z Letné poroučel do italského Chieva, odchod je údajně na spadnutí i u Václava Kadlece. Nejistou pozici má také první trenér Sparty Martin Hašek. Rozhodnout by se mělo po pondělní dohrávce 5. kola fotbalové ligy s Plzní."

Chudák Hašek

""Registrujeme značný zájem především o Andreje Keriče, zejména ze strany FK Teplice a Slovanu Liberec. Stejně ve Spartě prakticky nehraje, na odvetu proti FC Vaslui nebyl ani na soupisce. Na Spartě se nějaké záležitosti řeší, k nějakým jednáním dojde až po zápase v Plzni," řekl manažer Pavel Paska."

Proč tam Kerić šel..?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Sparty urputně pracuje na tom, aby mě letos co nejvíc nasralo. Kladrubský pryč, Vacek pryč, teď ještě Kadlec, možná Kerć...a ještě vykopnout Haška...to je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sestava Sigmy dnes hodně divoká. Hořava na lavce se dal čekat a jsem rád, ale Koutný místo Janotky a především bez Heinze, ale s Varadim....no nevím nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Varadi se hodí, VŽ praktikuje tvrdý a bojovný způsob hry, to mu bude sedět víc než Heinzovi

Reagovat
sosna

JJ má nějakou bolístku a netrénoval. Kouďas to zvládne, i když mohl zkusit Martina Hálu... Věřím, že Mara jako žolík rozhodne.

Reagovat
cubinho

Škoda, Hála hrát mohl. Spíš se divím, že nehraje Heinz, ale Varadi jo

Reagovat
sosna

Koudy zatím celkem dobrý. Zato Škertle hoří jak papír. Dva góly jeho a ten minule od Slovácka taky. A ta rozehrávka....

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že dnešek je tutovka pro ČB. Tak uvidíme, jestli se to potvrdí.

Reagovat
cubinho

Jede vám tipování?

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, hnus, hnus. Proklínám den, kdy Psotkovi jeblo v hlavě a rozhodl se místo hry po zemi hrát nakopávání. Od loňského podzimu se mi nelíbil ani jeden náš zápas a začíná to být už fakt extrémní. Nebýt haluzáckýho gólu, tak tam snad ani žádná šance nebylo, slaboučkej Žižkov se přes trapnýho Škerleho dostává jak chce.

Do 2. půlky musí vyběhnou Heinz, a to místo kohokoliv, klidně místo toho Škerleho. A to černý prase dneska nedohraje. Hraje jak totální hovado, červenou mohl mít už dávno.

Reagovat
sosna

Tak jednou tam byl krásnej záběr jak Psotka řve aby to dali na zem. To nakopávání je spíš následek slabého nabíhání. Hlavně stopeři to alibisticky nahrávají do boku, nebo prásknou naslepo dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Ten tým se mi letos zdá prostě hrozně slabej. Odešli super hráči, Hořava je úplně nulovej a když nechá Zdena sedět jedinou slušnou posilu Heinze, tak nemůžeme dopředu nic vymyslet.

Reagovat
sosna

Uvidíme až tam pošle Hořu s Marou. Věřím, že to otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě pár postřehů:

- s tímhle brankářem sestoupíme, kupte sakra někoho!

- komentátor je zaujatej jak prase, nechápu, že ho nechají komentovat v televizi

- Varadi, táhni ze Sigmy....fotbalovost nulová, bojovnější je Schulmeister, nepotřebujeme tě

Reagovat
cubinho

Až na první odrážku (zas tak dramaticky bych to neviděl) naprosto souhlasím

Reagovat
cubinho

- Varadi v každém zápase nejhorší na hřišti - dneska mu sekunduje Škerle. Zato Šumák se mi letos moc líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho kolik se Vas do Plzne chysta:

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že vyprodáme sektor. Ale kolik nás bude, to nevím. Zítra si jdu pro lístek.

Reagovat
smazaný uživatel

hele a kolik mají pro Vás lístků, když je stadion v přestavbě?

Reagovat
smazaný uživatel

To zjistím až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad na vašem webu je info, kolik Plzeň poskytne lístků?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádného čísla jsem si nevšiml. Ale nebude to taková legrace jako loni, kdy Sparta dostala 400 lístků a ve výsledku nás tam bylo skoro 3x tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

imho 400

Reagovat
rufus

500 lístku jsme dostali.

Reagovat
rufus

A ještě jich je zhruba 200 k dispozici..

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva, Kečup na place

Reagovat
smazaný uživatel

kolik Vás sem dorazilo?

Reagovat
smazaný uživatel

25. Žižkovští fanoušci na hlavní tribuně začínají tradičně remcat. "Vyhoď ho, ty to snad, Pulpite, nevidíš," pořvávají na domácího kouče.

29. Žižkovskému kotli se vůbec nepovedla oslava úspěšného střelce. Křičeli "Tomáááááš" a místo "Procházka" slyšeli odpověď "Žižkoooov".

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

už víme odkud byli pražáci v Edenu, když na červená - byla odpověď Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam taky?

Reagovat
cubinho

Jooooo! Super, teď ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

A Lafata už podruhý zje*ává spoluhráče za to, že mu nepřihrál

Reagovat
cubinho

Kubovi Petrovi to dneska zase moc nejde. Možná by to chtělo poslat na hřiště Hořavu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jablonec dokázal trefovat bránu, tak už jich dal aspoň 5

Reagovat
centos

Můžu si někde vsadit, že sparťani zítra aspoň jednou hodí na hřiště pyro?

Reagovat
cubinho

Reagovat
centos

Vážně, mám tušení.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď se s někým o hodně peněz, já hodím na hřiště bouchací kuličku a o zisk se rozdělíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo líp, dám dvacku nějakému sanktusákovi ať to tam hodí on.

Reagovat
cubinho

Jo, taky bych to viděl jako tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

za tak malý kurz by to stejně nemělo cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Pak mají padat góly, když půlka těch jelimanů z naší ligy netrefí branku

Reagovat
cubinho

Uff, Žižkov podruhé na naší půlce v druhém poločase a co z toho bylo...

Reagovat
cubinho

Ti komentátoři mají vážně dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tož druhej poločas trochu lepší, ale hrajeme furt jen po šestnáctku. Muž zápasu jednoznačně Schulmeister, ten má výbronou formu. Možná by to ještě chtělo koupit gólovýho útočníka a bylo by líp. Každopádně už nejsme poslední a to je hlavní.

Reagovat
cubinho

Druhý poločas je výborný, jenom chyběla větší střelba po bráně. Schulmeister muž zápasu, určitě. Varadiho nechcu v základu už ani vidět. Snad už brzo začne hrát Přikryl - myslím, že útok Přikryl (Petr) - Heinz - Schumi by byl ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak by to šlo. No 5 nejhorších týmů ligy je za náma, teď konečně přijdou soupeři, co by nám měli sedět. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdybychom po reprepauze zase šmikli Plzeň.

Reagovat
cubinho

No, popravdě, mě by to překvapilo dost Ale uvidíme... Druhý poločas už vypadal jako za starých časů, z toho by měl Zdena vycházet.

Reagovat
cubinho

Lafata je fenomén

Dal v ČR někdo více hattricků než Lafata?

Reagovat
smazaný uživatel

Horst Siegl.

Reagovat
cubinho

Kolik? Lafata jich za poslední půlrok snad 6 - nepamatuju, že by jich dal někdo kdy více.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kolik jich dal. To byl spíš tip. Vím jen, že Siegl drží rekord nejrychlejší hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mě štve s tím svým rozčilováním se na spoluhráče. Vždy mi přišel jako extrémně skromný hráč. Ale to je naprostá maličkost.

Nicméně je to borec. Hrozný borec. A Komňackému taky patří obdiv. On ušil systém pro Lafatu jak dělaný. Hrajou to přes křídla a sypou Lafatičovi do vápna hafa centrů. Pro něj je prakticky pohodička, je uklízet do kasy.

Reagovat
cubinho

Já myslím, že Lafata je ideální prototyp fotbalisty (myslím z psychologického hlediska) - ve společnosti ohromně skromný člověk, kdežto na hřišti svou vrozenou skromnost ztrácí - kdo hraje fotbal, tak ví, jaké to je, když spoluhráč místo toho, aby ti přihrál do vyložené pozice, balon ztratí nebo nesmyslně vystřelí... Na druhou stranu - když mu mohl Kovařík do vyložené pozice přihrát (jak šal sám na Kučeru) a místo toho zakončil a dal gól, radoval se s ním Lafata jako malý kluk

Ohromný sympaťák ten Lafata

Reagovat
cubinho

...a Komňacký určitě patří mezi 3 nejlepší české trenéry. Max. mezi 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata byl velký sympaťák. Letos jsem u něj právě viděl několikrát to jeho rozčilování, což mě na něm trochu štve a už je z něj jen sympaťák .

Komňacký hraje o titul už se druhým provinčním klubem v Gambáči. To je nevídané a hodně to o něm vypovídá.

Reagovat
cubinho

Tím druhým "provinčním" klubem myslíš Baník? Né, Baník v mistrovské sezoně měl našlapaný kádr a byl jedním z favoritů na titul. Rozhodně. Navíc, klub z Ostravy se nedá považovat za provinční klub.

Ale jako stejně jako Lafata působí taky moc sympaticky a skromně.

Naschvál, 5 nejlepších českých trenérů?

Vrba, Hřebík, Komňacký, Jarolím, Lavička ?

Reagovat
cubinho

*místo 1. jako dosaď Komňacký

Reagovat
cubinho

Progresivními myšlenkami by mezi ně rozhodně patřil i Csaplár, ale zatím má problémy zrealizovat své plány na hřišti (tak, aby jeho tým byl úspěšný).

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku dobrej výběr. Já bych zauvažoval nad Radem místo Lavičky (byť toho mám hodně rád - srdcovka ). Jarolím je taky vcelku otazník. On je výbornej trenér, ale šílenej manažer. Takže - pokud ho nepustí někdo k přestupům, tak je to OK.

Reagovat
Error

Nechcu být šťoural, ale ten patvar, co tady píšeš, je přímo do očí bijící - trenér Rada se skloňuje jako ženský rod S trenérem Radou (ne Radem), bez trenéra Rady (ne Rada)

Reagovat
j_mrazik

Rada podle vzoru předseda.

Reagovat
Losinho

Aha, tak nic.

Reagovat
Error

Ah, jasně.. blbec Každopádně to už nic nemění na uvedených příkladech

Reagovat
cubinho

Reagovat
Losinho

předseda - předsedou

Reagovat
cubinho

Nad Radou? No, nevím. Já ho nikdy nemusel, což vyvrcholilo jeho angažmá v repre Radu bych já sám nedal ani do 10.

Jasně, Jarolím své manažerské schopnosti prokázal ve Slavii až, až. Ale ty trenérské taky

Každý trenér má období, kdy se mu daří více a kdy méně. Tihle jsou, bych řekl, ti, kterým se po většinu kariéry dařilo konstantně dobře (až na Hřebíkovo a Lavičkovo působení ve Spartě - ale víme, jak specifické prostředí Sparta je; a na Jarolímův konec ve Slavii).

Reagovat
Losinho

Tak Jarolímovi by právě ta reprezentace bodla. Nemohl by utrácet nesmyslný částky za hráče, což je a vždycky byl jeden z jeho hlavních mínusů.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Puskas

Uhrin ml., Máčala, Ivan Hašek.

Reagovat
Losinho

Pěkný seznam trenérů. Velice smutný je fakt, že ani jeden nezaujímá pozici hlavního trenéra reprezentace.

Reagovat
cubinho

Jo, nad Uhrinem jsem taky přemýšlel. A ti zbylí dva. Máčalův tým jsem v životě neviděl hrát, takže toho nemohu soudit, jak na tom je - a myslím, že ani kdokoliv z nás. A HAšek...asi podobný případ jako Máčala. Naposledy ho pamatuju ve Spartě a pak snad ve Štrasbuku, po tom "emigroval" do zemí ropě zaslíbených a sešel z očí stejně tak jako pan Máčala.

Reagovat
centos

Pro sparťany jsou provinční všechny kluby, proto je nemá skoro nikdo rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to skoro všude. Ve Španělsku nemají rádi Real, v Německu Bayern, v Itálii Juventus...

Reagovat
centos

Tebe mám rád!

Reagovat
clinger

protěžované kluby,nedivím se že je skoro nikdo nemá rád.spíš se divím že jim někdo fandí

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak se tomu můžeš divit. Vždyť klub si člověk vybírá obvykle jako malý capart a v takové době nevnímá plky typu "protěžovaný klub", "utlačovatel" atd. Krom toho, být z Mnichova, tak je logické, že budu fandit Mnichovu (pravda nemusí to být Bayern, ale proč ne?).

Reagovat
clinger

ok tohle beru.ale ti starší.já nevím,pro mě je nejhorší,nejvíce antisympatické co může u klubu být právě tohle (velká moc,v historii nebo teď protěžovaný).takovýmu klubu bych nemohl fandit.to bych si radši v Mnichově našel nějaký menší klub.u mě by to problém nebyl,mě velkokluby (tam kde se točí miliardy) nejsou sympatické ale dneska si lidi radši vyhlídnou ten nejsilnější klub u kterýho jsou zajištěny dobré výsledky a úspěchy a je jim často jedno jak jich dosáhnou

Reagovat
clinger

naivní pohled já vím

Reagovat
centos

Chlapci, protEžovaný!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protěžovaný je špatně?

Reagovat
cubinho

Jo, je

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem tam dopsat, proč je to špatně...

Reagovat
cubinho

Je to z francouzského protége - tam taky není háček...proto taky protekce a ne protěkce

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu blbost, ne? Není někoho protěžovat od toho, aby z toho těžil?

Reagovat
cubinho

Ne, je to fakt takhle...zkus si to třeba vygooooooglit.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ovšem drtivá většina populace stejně používá "protěžovat" s háčkem - včetně mě. Jazyk se taky vyvíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale mne by opravdu nenapadlo, že je to od slova protekce.

Reagovat
centos

Protěžovat můžeš batoh, když je plný těžkých věcí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není Baník provinčním klubem? Je to snad tým, kterému se sborově fandí v celé republice?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Puskas

Provinční může být ten Jablonec, Hradec nebo Slovácko, ale ne Baník. A to ne proto, že mu fandím. Když nebudeš zaujatý, tak to taky uznáš.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem vůči Baníku nijak zaujatý, protože ho ani nemám mezi největšími rivaly.. Prostě Baník je klub, který v české (!!) lize dokázal méně než třeba Liberec a Slavie.. A vzhledem k tomu jak se prezentují v evropských pohárech, tak jsou až nějakým šestým klubem za Libercemm Olomoucí, Slavií, Spartou.. Dokonce i Hradec se v Evropě dostal dál, než Baník.. Celorepublikové, a v zahraničí taky tak uznávané kluby, jsou u nás jen dva..

Reagovat
cubinho

Do jisté míry máš pravdu, ale v rámci ČR Baník provinční klub není ani náhodou. Vždyť má snad 2. nebo 3. největší fanouškovskou základnu!

Reagovat
smazaný uživatel

3. určitě.. Saint-Etienne má ve Francii tu základnu nejspíš úplně největší, nebo alespoň srovnatelnou s Marseille, nebo Lyonem.. A stejně je to provinční klub..

Reagovat
cubinho

Tak proč jsi do toho ty fanoušky prvně tahal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože fanoušky dělají výsledky.. a i když S-E má ze své provincie (oblasti, kde se primárně fandí jemu) spousty fanoušků, tak tomu už tak není po celé Francii.

Reagovat
Puskas

1. fotbal v naší zemi nevznikl až vzniikem ČR

2. viz bod č. 1 - ukaž mi kluby u nás, které se dostaly do SF nějakého poháru - Baník je jedním z nich, ty ostatní, co je tam třepeš, ani náhodou.

3. asi jsi mladší, tak si nepamatuješ, jak to bylo, než se Sparta naučila hrát poháry, ty blamáže se redecem nebo Spartakem, možná ani ne výsledkové ale herní, to bych Tijako sparťanoci ooravdu nepřál vidět, způsob, jakým s nimi cvičila dvojka Kostandonov - Stoičkov, to bylo něco.

4. když si někdo u nás má vzpomenout na nějaký klub krom S+S, tak věř, že neřekne Slovácko, pokud není odtamtud, nebo Hradec.

5. jako sparťan jsi asi jeden z mála, kdo nemá Baník mezi nej rivaly

Reagovat
smazaný uživatel

1. Baník- úspěchy v ČSR 3x mistr, 3x pohár, 1x sf PvP, 2x čf PMEZ a UEFA

Dukla Praha (nyní dokonce méně než provinční klub) 11x mistr ČSR a SF PvP, SF UEFA, ČF PMEZ Velké kluby se časem můžou změnit na provinční, parádní příklad je právě to S-E, který je ve Francii pořád ještě nejúspěšnější klub celé Francie.

Reagovat
Puskas

Jenže Baník narozdíl od umělotiny typu Dukla provinčním pořád ještě není, ač by sis to možná přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to jedno, jestli je, nebo není.. Proč ne? Čím ne? Opravdu, když se v Itálii zeptáš jaké kluby znají v České republice, tak ti odpoví Spartu a Slavii.. To jsou republikové týmy, který reprezentují celou republiku.. Provinční kluby jako Baník, Liberec, Olomouc jsou známé po celé republice a když se jim daří, tak mívají úctu po celé zemi.. a občas udělají v poháru velký úspěch (což teda Baník v posledních 35 letech chybí). Jestli Baník bude pokračovat nadále tak jak pokračuje, tak ztratí status i toho provinčního klubu.

Reagovat
Puskas

Slávia byla taky do r. 96 provinčním klubem? Protože v Dvropě ji nikdo neznal, dokud neměla tu super sezonu. A kluby reprezentují sebe sama, ty řeči o tom, že celou zemi, jsou blábol pro média. Hráči hrají za sebe, kluby taky za sebe.A Jak pkračuje? V předminulé sezoně hrál do poslední chvíle o titul, poslední sezona byla hrozná, až bude hrát za rok za dva vysoko, vezmeš ho na milost? Připadá mi, že vybíráš vždy jen to horší, abys ses měl o co opřít při argumentaci.

Reagovat
Puskas

Nebo byla Sparta provninčním klubem v 70. letech, když tehdy spadla z ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie má jednu výhodu.. Má Spartu, která Slavii bere jako úhlavního rivala a taky má historii, které se nikdo, ani Sparta, téměř nevyrovná. Proto byla ve světě známá.. I když to časem ztrácelo na lesku, samozřejmě.

Reagovat
centos

"Proč není Baník provinčním klubem? Je to snad tým, kterému se sborově fandí v celé republice?"

Co do toho motáš výsledky, když jsi poprvé poukazoval na fans?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože výsledky jsou hlavní.. Fanoušci podružní. Navíc ve vašem případě stejně hodně závislých na výsledcích.

Reagovat
centos

Nejen v našem, u všech. Ne tak dávno jsem tady někomu házel návštěvy Sparty (možná tobě), když se jí nedařilo (před pár lety), a byla to bída úplně v pohodě srovnatelná se zbytkem ligy. A to jste byli od sestupového pásma dost daleko. Být na našem místě, chodí na Letnou ještě méně lidí, takže moc nerozumím tomu, na co si tu hrajete. Jediné, z čeho těžíte, jsou dotace majitelů, díky kterým můžete každý rok hrát na prvních dvou místech. To se to pak chodí..

Jestli jsou fanoušci podružní, pak by mě zajímalo, proč jsi je použil jako první v argumentaci, navíc totálně zcestné. Baník fanoušky po republice prostě má, ať se ti to líbí, nebo ne. A troufnul bych si tvrdit, že mnohem víc aktivních než Sparta, u které to dělají ve velkém množství dědci a gaučáci, co si svoje sympatie zaměřili na klub, u kterého byla šance, že ho uvidí v televizi.

Tohle prostě musí být hloupá provokace, jinak tomu nerozumím.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty návštěvy Sparty, které se pohybovali okolo 4 tisíc lidí? I tak to stačilo nějak na třetí místo v celé republice...

Fanoušky jsem použil v celé argumentaci zcela bez rozmyslu.. Prostě je to tak, Baník má "aktivní" fanoušky, kteří se mlátí někde na poli třeba i v nějaký prdeli, protože tyhle debily má Baník asi nejlepší v republice, to jsou taky výsledky.. Jinak samozřejmě Baníku v Čechách nefandí skoro nikdo.

Reagovat
centos

4 tisíce lidí na hru někde v půlce tabulky, klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás je půlka tabulky jako u vás sestup.. Proto jste provinční klub.

Reagovat
centos

Já se ale nebavím o výsledcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky = fanoušci.. Zůstane pak jen pár, kteří opravdu na stadion dorazí.. A u nás je polovina tabulky stejná pohroma jako u vás sestup. tak si to spočítej, kam chodí víc lidí.

Reagovat
RickNash

tahle tvoje komická rovnice v žádnym případě neplatí všude

Reagovat
centos

Ty si vážně myslíš, že mít 4000 lidí při umístění ve středu tabulky je lepší než mít 4000 lidí při umístění na posledním místě.. toto raději nebudu komentovat, ať si každý udělá obrázek sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte při umístění na spodku tabulky 2 tisíce lidí, tak co tu třepeš?

Reagovat
centos

V sobotu byla čtyřka. Která je podle tebe horší než čtyřka u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předně, když se Spartě nedařilo, tak na Bohemku přišla osmička.. Proti Teplicím přišla čtrnáctka.. Žižkovu sedmička. atd. Kde jsi vlastně tahal ty čtyrky?

Reagovat
Losinho

marty9637

29.08.2011 11:06

Myslíš ty návštěvy Sparty, které se pohybovali okolo 4 tisíc lidí?

Spíš kdes je tahal ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to on to vytáhl jako první.. Sám to ví.

Reagovat
Losinho

No dobrá. Nicméně, teď se koukám na návštěvy ze sezony 2005/2006 a ty návštěvy jsou kolem 5 tisíc, vyjma 1. jarního zápasu s Libercem. A to skončila Sparta 5. ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

To ti právě ovlivňujou ty 2-3 extra vysoký návštěvy. Ale když vezmeš všechny ostatní, tak je to mezi 3 a 7,5 tisíci.

Reagovat
smazaný uživatel

V takovémhle počasí, které zatím panovalo, přišlo 4 tisíce lidí i na Žižkov.. Tohle je statistika za celý ročník a průměr je 7200.. Jasně, že v zimě přijde méně lidí, kór když je zápas v televizi, což bývají skoro všechny zápasy Sparty.

Reagovat
Losinho

Prosimtě, nesváděj to na počasí...kromě 3 zápasů to byly nic moc návštěvy, to nějakou zimou nebo televizí neokecáš.

Reagovat
smazaný uživatel

I na Blšany přišlo 6500 lidí.. Na Blšany.

Reagovat
Losinho

Tak moment...něco proti Blšanům?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nic !! Za Blšany jsem hrál, ten klub mám pořád srdíčku.. Ale byl to trpaslík, nikdo tam pořádně nehrál a v tu dobu už hráli dost bídně..

Reagovat
Riijkark

rok predtim prisly na blsany asi 2 tisice. a nejen na blsany

Reagovat
Losinho

Nehledě na to, že jedna z největších návštěv byla v únoru.

Reagovat
Losinho

Teď na posledním zápase měli snad 4 tisíce a to nejde jen o hru, jakou Baník předvádí ale i o záležitosti mimo hřiště.

Reagovat
RickNash

proti Bohemce byli 4 tácy!

1) hraje se děsně - poslední místo a tragická hra

2) část lidí (nemalá) nechodí kvůli Peterovi a Bazalům

3) Bohemka není soupeř, co by extra tahal diváky

A ty chceš tuhle situaci srovnávat s tím, když hrála sparta v půlce tabulky a finančně ve vatičce?

BS

Reagovat
smazaný uživatel

"Jinak samozřejmě Baníku v Čechách nefandí skoro nikdo." To doufám nemyslíš vážně?

Reagovat
RickNash

hele ty provinční klube, kolik má tvoje sparta fanklůbů v zahraničí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím? Zeptej se náhodnýho chlapa v Tunisku, jaké kluby zná v ČR

Reagovat
RickNash

knockout

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

za kolik ti prodává Franz Straka piko? Pač to je neuvěřitelný, co jsi dnes vyplodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozčilovat se můžete, ale to, že to je pravda, nezměníte..

Reagovat
Losinho

Zvláštní, že tu pravdu vidíš jenom ty.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem si zvykl..

Reagovat
Losinho

To je dobře...aspoň už máš na podobnou diskuzi nervy.

Reagovat
Puskas

A ještě ten náhodný Tunisan

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom? Měl jsem použít jiný stát?

Reagovat
Puskas

To je příměr jak od Monthy Pythonů. Takový proměrný Polák zná jen Čecha a s bídou Rosického, co teprve nějaký Tvůj Tunisan, s nimž ses bavil nedáávno na dovolené, když Ti prodával nanuka a je za ty roky naučený, co má říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Tak teď jsi na to kápnul. Takže v zemi, kde sleduje fotbal, potažmo evropský fotbal, každý chlap.. nebudou vědět, co je Sparta a Slavie. Zaměř se na jinou zemi, nemusí to být Tunisko, schválně jsem vybral zemi, kam lidi cestují a kde mají ponětí o evropským fotbale..

Reagovat
Puskas

A já Ti dávám za příklad toho Poláka. Já vůbec nepoírám, že Sa S jsou naši nejskavnější, ostatně možná jsi to byl právě Ty, kdo mi to z Vás sparťanů nedávno vymlouval, že jen Sparta je zn ámá ve světě, už nevím. Český fotbal prostě nikoho nebere, průměrný český fanoušek taky neví, kde má hledat třeba Lutych, Genk nebo Hearts. Jen ti, co se tím zajímají víc, chodí na fotbalové servery a sázejí. Jinak většina gaučových ne, stejně jako v Tunisku neboi Polsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Polsku, tam je to jasný, že je Baník známej..

Ale evidentně jsi nepotkal žádnýho turistu třeba někde v hospodě a nebavil se s ním o fotbale, že? To by vysvětlovalo, co tu povídáš.. Sparta i Slavie jsou ve světě hodně známé týmy.. Stejně jako třeba Šachťar Doněck, Dinamo Záhřeb.. atd. Baník známý není.

Reagovat
Puskas

A kdo mluví o Baníku v souvislosti s Polskem? Já píšu o celém českém, potažmo evr. fotbale. A opravdu ne, k nám do provinčního Slezska žádní turisti nejezdí, takže nemáme potuchy, jka na tom ve světě v povědomí lidí náš fotbal je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě chápu...

Reagovat
Puskas

A proto jsme všichni rádi, že nám řekneš nejen, jak to je v Praze, ale i v takovém Tunisku.

Reagovat
centos

Minulý týden jsi nám tady vnucoval, že Brno má věrnější fanoušky. Když ti někdo tvrdil, že ve třech posledních zápasech jsme měli větší, tvrdil jsi, že je to blbost, že měli jistý sestup, a ať porovnáme začátek sezony..

Hodil jsem tam čísla ze začátku sezony, které měl Baník VÍC NEŽ DVAKRÁT

Reagovat
centos

.. větší, načež ses zbaběle zdekoval z diskuse. Teď tady zase šíříš bludy. Jsi nemocný člověk a největší demagog, který se na EF vyskytuje, a fanoušci Sparty (kteří jsou při smyslech), by tě měli přivazovat a pouštět jen na debaty o sestavě Sparty, které stejně nikoho jiného než vás nezajímají. Končím.

Reagovat
smazaný uživatel

Že člověk musí do práce, tak se hned zbaběle zdekuje z diskuze.. Tak to je vrchol Baníkovské argumentace..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čísla sis nejspíš vycucal z prstu... Ty čísla.

Brno 3025, 2529, 5284

Ostrava 4458, 2913, 4309

Kde jsou ty čísla dvakrát menší?

Reagovat
centos

Srovnával jsem sezonu, o které jsme mluvili. Do srovnání dvou různých soutěží se nepouštím, bo nemůžu vědět, jak by na tom Baník byl. A doufám, že to vědět ani nebudu. Tak či tak z těch tvých čísel nevychází zhola nic.

A mezi vrcholy tvé argumentace zase patří neznámý Tunisan, ke kterému ses uchýlil, když ti byla vyvrácena domněnka, že Baníku v Čechách nikdo nefandí. To byla ukázková demagogie, to si snad někam zapíšu. A teď fakt končím.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že v zahraničí znají většinou jen Spartu a Slavii píšu od začátku, ale tyk když tam budeš chtít vidět demagogii, tak jí v tom uvidíš.

Reagovat
centos

A vůbec, stejně tě podezřívám, že dostáváš provize z reklamy. Tady vždycky napíšeš nějakou pičovinu, po které se díky komentářům zvedne traffic.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

To myslím vážně. Neznám nikoho, kdo nepochází z Ostravy a fandil by tu Baníku.. Jen tak maximálně přáli, když se vyhrávalo a propukla Baníkománie.. Ale to už zmizelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Trevora..

Reagovat
Losinho

Já teda znám pár pražskejch baníkovců a myslím, že jsou vesměs rozlezlí po celé republice.

Reagovat
centos

Reaguješ na trevora, že neznáš trevora. Za chvíli z té logiky bouchne vesmír.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor nepochází někde ze Slezska..

Reagovat
centos

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je výjimka potvrzující pravidlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslíš, že sem snad jedinej? Osobně znám minimálně další 2 desítky lidí, co nepochazí ze Slezska ale z české části ČR ba dokonce i z Prahy...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si jako Pražák co fandí Baníku?

Reagovat
centos

Pražská divize, Chebská brigáda, Marienbad ultras, dále mnoho jednotlivců z různých koutů (kteří píší na baníkovská fóra, že jedou na zápasy např. z jižních nebo východních Čech). Dále aktivní fanoušci z Olomoucka, středovýchodní Moravy, i okolí Brna.

Ještě něco? Můžeš to odmítnout s tím, že jsou to jen tupé hlavy, co se chodí mlátit na pole, ale to nedělej, je to hloupé a není to pravda.

Reagovat
Losinho

Samé výjimky

Reagovat
Puskas

Dávající jedno velkánské pravidlo

Reagovat
RickNash

těmahle vyjímkama to pravidlo utužuješ víc a víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ti vyjmenovat fancluby a další skupiny, co fandí AKTIVNĚ Baníku? Budeš se divit ale je to od Těšína po Cheb a od Tábora na sever... Smiř se s tím, že máme fanoušky všude a proto sme doma všude... A už tu nepiš takové kraviny, když o tom nic nevíš a starej se o tu svoji spartičku raději...

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivně se mlátí někde na poli.. To nejsou fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si debil Aktivně neznamená hned, že se bijou, to taky znamená, že jezdí skoro všude za Baníkem, aktivně fandí apod. To ty ale jako sparťan nemůžeš znát.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě jich taky moc není při těch vašich návštěvách

Reagovat
Puskas

Posldní místo, 0 bodů, návštěva přes 4000 lidí. Ukaž mi podobný případ, návštěvo!

Reagovat
smazaný uživatel

jsou spíš aktivní při výjezdech, když Baník hraje např. v Plzni, Budějovicích, na severu atd. Tam máme vždy plnej sektor

Reagovat
Puskas

Teď jsi na to kápl - všichni mimoostravští fanoušci Baníku se sdružují pod tou značkou, aby se mohli pobít.

Reagovat
Losinho

Aktivní fanoušek = bitkař?

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel? Víš, co dokázal Baník pod Evženem Hadamczikem? Prober se ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Však to tu píšu. 3x mistr ligy, 1x čf poháru UEFA, 1x SF PvP, 1x čf PMEZ... 6 let vrcholu.

Reagovat
smazaný uživatel

"A vzhledem k tomu jak se prezentují v evropských pohárech, tak jsou až nějakým šestým klubem za Libercemm Olomoucí, Slavií, Spartou.. Dokonce i Hradec se v Evropě dostal dál, než Baník"... Tak když sis to našel, proč píšeš takové kraviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem o české lize.. Jestli ti k tomu mám přibalit Duklu, nebo Brno, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, když chceš porovnávat Baník s HK v evropských pohárech, tak HK je hráli jen jednou, dostali se do druhého kola a tam konec. Baník hrál evropu 4x z toho má postup taktéž do druhého kola plus jednu z nejvyšších výher na soupeřově hřišti. Pak má domácí skalp Heerenveenu, Leverkusenu, remízu s Boro a málem sme vyřadili Spartak Moskva v jejich Lužnikách. Tak co to tu hraješ?

Reagovat
Losinho

Baník je na naše poměry pořád velkoklub se spoustou fanoušků, navíc je poměrně známý i v zahraničí (byť spíše směrem na východ), rozhodně tu nemůže být o provinčním klubu řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

i na západ. Třeba v Německu, dokonce tam mají fan club v Plavnu

Reagovat
Losinho

O Německu vím, ale tím ten západ tak nějak končí ne? Proto jsem upozornil na východ.

Reagovat
Losinho

Respektive teď čtu tvůj příspěvek z 10:48 a vidím, že máme pro "provinční klub" jiná měřítka. Já považuji Spartu, Slavii a Baník za jakési republikové fenomény a mezi provinční kluby řadím spíše Jablonec, Budějovice, Teplice nebo Boleslav.

Reagovat
cubinho

Asi tak

Reagovat
cubinho

Já bych to rozdělil asi takto: (na české poměry)

největší kluby: Sparta, Slavia, Baník

velké kluby po finanční i sportovní stránce: Olomouc, Liberec, Teplice

provinční kluby (závislé na finanční situaci a dalších okolnostech): Boleslav, Jablonec, Plzeň

kluby se širokou fanouškovskou základnou: Bohemka, Hradec, Opava, Brno

zbytek: ...

Reagovat
Losinho

Teplice bych hodil níž, ale jinak souhlas.

Reagovat
cubinho

Teplice: finančně zabezpečený klub, skvělé sportovní zázemí, relativně úspěšná historie (v rámci GL) - z těchto pohledů patří k tomu nejlepšímu v ČR (třebaže je nemám rád a nemají žádné fanoušky).

Reagovat
Losinho

Právě kvůli těm fanouškům bych je neřadil k Sigmě nebo Liberci.

Reagovat
centos

A to chceš jako popřít?

Reagovat
cubinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
RickNash

chjo

Reagovat
Puskas

A ten první provinční byl kdo????

Reagovat
Josifek

JJ, Lafata potřebuje mít systém ušitý na míru, být třeba ve Spartě na místo Kweukeho tak nedosahuje ani poloviny své současné kvality. Proto si myslím, že nemá v repre co dělat, protože tam mu toto nikdo nezajistí.

Reagovat
Lemond Laws

Povídá se, že pokud dnes Sparta nebude bodovat, tak Chovanec odejde do Budějovic!!

Reagovat
cubinho

Budějovice - z louže do bahna.

Reagovat
cubinho

...a jakou pozici by tam měl zastávat? Zase GM? To by trochu fušoval do řemesla Poborskému, ne?

Reagovat
Lemond Laws

To netušim, ale myslim, že klasickej trenér jenom

Reagovat
Puskas

Jako Švejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja to snad ne, kdyby náhodou zabloudil ještě víc (koneckonců je to Slovák), tak se zastaví i ve Slavii, Hradci, Plzni... Konec fotbalu v Čechách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to vezme aji přes Příbram, tak je to riziko které su ochoten podstoupit.

Reagovat
Josifek

Tohle bude převelice zajímavý zápas našich dvou nejsilnějších týmů, dvou úhlavních adeptů na titul. Sparta musí po tragickém vypadnutí z pohárů nutně zabrat alespoň v lize, naopak Viktorka může ještě více zvýraznit své úspěchy z poslední doby.

Těžko tipovat výsledek, asi nepadne příliš mnoho branek, jako Sparťan bych byl celkem spokojen i s remízou, tipuju tak 1:1. Nefandit Spartě, tak tam operu solo jedničku na Plzeň za ten luxusní kurs..

Reagovat
cubinho

1 v handicapu: kurz 4,3. Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš?

Reagovat
Josifek

Ted určitě ne, za týden státnice, tak mám jiný starosti, ani nevím, jestli budu moc koukat aspon v TV, mám na každý den studijní plán (i když jsem ho teda ještě ani jednou nesplnil).

Reagovat
cubinho

Bc. nebo Mgr. ?

Hodně štěstí přeju.

Reagovat
Josifek

Díky, zatím Bc. jenom..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec má podle mě stejnou šanci na titul jako Sparta a Plzeň.

Reagovat
Manik...

Můžu se někoho zeptat kdo sleduje Spartu nebo českou ligu, proč NEHRAJE Řepka???

Reagovat
centos

Proč by podle tebe měl hrát?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
centos

au

Reagovat
Puskas

Protože ho trenér nepostavil.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

Můj tip 2:1 pro Plzeň

Sparta ale jedem!!!

Reagovat
rufus

Tak a jedeme si pro body do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš? Zrovna jsem byl pro lístky a jsou už jen na místě. Ale mělo by jich být ještě dost.

Reagovat
rufus

Já už lístky mám. V Plzni jich prej bude ještě zhruba 200.

Reagovat
smazaný uživatel

V zákaznickém centru říkali, že 150 lupenů vrátili z předprodeje a dalších 150 dostaneme ještě od Plzně.

Reagovat
rufus

Už jsem to taky četl, takže byste neměli mít žádnej problém nakoupit ještě na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude v pohodě.

Reagovat
rufus

Jj, je pondělí a po vypadnutí s Vasluií.. Zájem opadl, ale i tak doufám, že kotel nakonec bude plnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Plnej nevím, ale málo nás snad nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy Eurofotblu byly stoprocentní Můj tip: 2:1 pro FCVP

Reagovat
smazaný uživatel

plzen to asi zvladne - 2:1 nebo 1:0. sparta maximalne ukope boda za 1:1,nic vic neprijde.

Reagovat
Xavi8

Ide to niekde v tv popripade na nete?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT 4 sport, mozna ze to bude i na i-vysilani ceske televizi nebo tipovani.cz .

Reagovat
smazaný uživatel

plzen - sparta 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš, Kolář

Reagovat
djwenca

Plzeň - Sparta 3:1 (Pilař, Kolář, Fillo - Kadlec)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska je den D. Dneska celej svět uvidí, jak Sparta zatočí s každou rychlokvaškou, která si na ni bude vyskakovat a bude si chtít hrát na nej tým ČR.

Reagovat
centos

Takové zoufalé příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

On je má furt. To bych ještě přežvejknul. Občas mu to vyjde a pak je důležitej jak pumpa na saně, občas mu to nevyjde - ale to už nenapíše, že se omlouvá, že to přehnal. Rudej zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

co tím myslíš vyjde/nevyjde? osvětli mi svoje pochody

Reagovat
Marv

0:2 (Grajciar, Jarošík)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude velké Spartanské vítězství a nebo Pepova labutí písen. Loni měl Pepa 5 minut do vyhazovu. Ale Bony s Leem zázračně otočili zápas v Liberci. Dnes už takové štěstí mít nemusí.

Reagovat
twerp

Možná bych byl i rád kdyby se prohrálo a Pepek se pakoval. Jenže kdo místo něho? Hapal?

Reagovat
smazaný uživatel

takže Sparta de facto může jen získat. Akorát remíza by byl blbej výsledek.

Reagovat
Kenneth

Švenger - Kušnír, Zápotočný, Jarošík, Pamić - Sionko, Hušek, Matějovský, Grajciar, Podaný - Kweuke.

Kušnír,Sionko,Hušek,Podaný. Pepo nepřekvapíš nikdy.

Reagovat
slavik38

hmmm Řepka není ani na lavičce..

Reagovat
Kenneth

Hlavně že slávistické vemeno tam je. Chovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kecáš - Brabec tam není.

Reagovat
Kenneth

Náhradníci: Kamenár, Juhar, Kadlec, Kerić, Mareš, Brabec, Vidlička.

Reagovat
twerp

Proč se todle nemohlo povést proti Vaslui

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke tam šel jak tank

Reagovat
C0br

Konečně pořádnej centr a trocha důrazu, jako by to nešlo předvíst ve čtvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

KDE BYL PAMIČ?!!!

Reagovat
fantomas

Ten Limberský je fakt ňouma. Černá ovce současný Plzně.

Reagovat
C0br

Hušek jedem...

Reagovat
Pinturicchio

SPARTA ! ! !

Reagovat
Kenneth

Tak to bylo od toho dřeváka Huška moc pěkný. Dejte jim bůůůůůůůůůůůůůůůůůra.

Reagovat
REPLIKATOR

Musejí dát Spartě náskok, ať je to zajímavější

Reagovat
Pinturicchio

Kušnír se nesere

Reagovat
smazaný uživatel

"Ze nestoji predepsanych 9 a pul 15" tak taku vetu some ste nepocul

Reagovat
C0br

Tahleta rovnice se rýmuje i nadále... čápa zas jede.

Reagovat
Radin

Sionko měl dostat taky žlutou.Sparta když neví tak prasí,v tom vidím dnes rozdíl..Předtím Matějovský,když šla Plzeń rychle do šance...Jinak Bystroń hodně chybí..Kopyto Kweuke dva goly děs...Jak upadl po tom golu,šlo vidět,že je rád za nějakou rovnováhu..

Reagovat
Kiwi-21

Plzen to otočí

Reagovat
Kenneth

Matějovský je lepší než Horváth, přihrávky fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze. Sparta se nasere na svoji pulku,na osobku maji 4 nase hrace a k nasemu vapnu maximalne ve ctyrech lidech. At zije moderni fotbal . Ale otocime to,verim tomu...

Reagovat
C0br

Na horší týmy to hold stačí, nemá smysl se vysilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny,podobne trapnejch komentaru se prosim zdrz. Diky

Reagovat
C0br

Tak já nevím co řešíš. Dali dva góly dali, je celkem jasný, že nebudou bezhlavě útočit, stačí se podívat jaký problémy jim dělaj křídla Plzňe už teď.

Reagovat
C0br

*Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Co nesi na stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

Musim bejt v praci. Dneska rano jsem se to dozvedel. Prvni zapas na kterym chybim a zrovna Sparta a jeste ke vsemu se dneska poprvy otevrely ty novy tribuny...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz su otvorene nove tribuny?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,za brankama. Dneska na ne poprvy muzou lidi,i kdyz jeste teda nejsou kompletne dodelany...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to spíš nepomohlo než pomohlo

Reagovat
Ligter

Co z toho, když z té kombinační hry nebyla zatím žádná loženka. Tedy max. ta Petrželovo (?) po druhým gólu

Reagovat
smazaný uživatel

No,nebyla kvuli tomu,ze to neni tak lehky,kdyz je tam devet lidi ve zlutym. Kdyz se dostaneme tak na deset metru od vapna,tak akorat Kweuke zustava na polovine a jinak vsichni okolo vapna. Tak to at si Chovanec i Hasek strci ty kecy o atraktivnim fotbale pro fanousky strci do prdele,na to se neda koukat...

Reagovat
Kenneth

Co pláčeš? Co ty se máš starat co o Chovance? To že jste předvedli za celý poločas hovno už nezmíníš?

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to vejs. Kdyz na 4 klicovy hrace hrajete osobku,zbytek je zalezlej pred vapnem,tak je tezky se tam dostat a neco predvest...

Reagovat
Kenneth

A ještě si nezmínil že i v útočné fázi vás Sparta přehrála. A snad sis nemyslel že proti vám otevřeme vrata až do brány jako to dělají ostatní týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam,ze jste nebyli vepredu nebezpecnejsi. Byli. Ale jako hodne se mi to zhnusilo. Takhle proti nam nehraje vubec nikdo,takze jsem necekal,ze zrovna vy to takhle zavrete...

Reagovat
Ligter

Chovanec a atraktivní hra fakt moc nejde dohromady, i když proti Jablonci to bylo o hodně lepší. Ale nepřeháněl bych. Ono - kolik týmů hrálo ''v devíti lidech na půlce'' a Plzeň je přesto přehrávala? (lépe řečeno vedla)

Reagovat
joshua

A stejně je to 0:2 a Sparta měla mnohem víc šancí i náznaků.

Reagovat
Kenneth

Plzenáci taky pěkně prasí, v tomhle si nemají co vyčítat.

Reagovat
C0br

Mohli bysme se trochu uklidnit, jinak nedohrajeme v jedenácti.

Reagovat
Josifek

Zatím od nás vysoká koncentrovanost, nasazení, bojovnost jednoho za druhého i solidní efektivity. Světe div se, ale zdá se, že předvádíme zodpovědný týmový výkon. Proč to nešlo takhle s těma šašulama z Rumunska, který jsme měli přejet, to fakt nepochopím...jinak fotbalový zážitek zatim nijak zvlášť velkolepý. Překvapení dne: Hušek.

Reagovat
Radin

ať jde do prdele ten rozhodčí,Sionko už podruhé a bez karty...

Reagovat
smazaný uživatel

Limberák měl taky těsně před tímhle soubojem skluz na nohy Huška bez karty. Nic není tak jednobarevný ...

Reagovat
smazaný uživatel

No to si dela prdel,ze Sionkovi za tohle neda ani zlutou? To je neuveritelny

Reagovat
C0br

Vždyť to bylo čistý, Jiráček tam šel jak vůl půl hodiny po Liborovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny a kvuli tomu hral Jiracek prvni balon,ze jo? Boze

Reagovat
C0br

První balón? No se slepýma lidma se bavit nehodlám.

Reagovat
joshua

Sionko hrál jasně balon jako první. Faul to ale byl, neměl zvedat ty nohy tak vysoko.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Sion ho normálně vzal přes kotník. Jednoznačně žlutá.

Reagovat
C0br

Vždyť nejdřív ťukl míč dál před sebe a pak tam naběhl Jiráček, do kterýho Sion pochopitelně ve stále trvajícím skluzu zajel. Tohle se nedá brát jako nějakej úmyslnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

úmyslnej nebo ne. Na kotník mu šlápl. Zezadu. Žlutá.

Reagovat
C0br

Prostě v tom souboji byl dřív a bral nejdřív míč. Je to stejný jako když někoho zajedeš z boku, nejdřív vezmeš míč a pak kotník, tak to není faul.

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé si nemyslím, že vzal míč první. Ale možná jo. Nevím jistě. Ale ikdyby jo. Prostě Jiráčkovi šlápl na kotník. To prostě je faul, ikdyž vezmeš balon desetkrát. A žlutá taky. Bylo to zezadu. A já o tomhle končím. Řekl jsem, co jsem chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jasná žlutá...už jenom kvůli tomu, že Jiráček tam byl první

Reagovat
Ligter

Jen ty fauly. Nevím, proč Zápotočný dostal kartu a nevím, proč ji nedostal Sionko.

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko jasná červená! Obě nohy nahoře jak magor, červené karty se dávají i za lehčí zákroky! Rozhodčí se posral ze Sparty.

Reagovat
Marv

ten Pilařův zákrok byl rozhodně červenější

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta mě osobně překvapila a hraje velmi dobře a Plzen k ničemu nepouští, proč to takhle nešlo proti Vaslui? Alespon by ale ti spartani nemuseli hrát jak naprostý prasata

U Viktorky se zatim jasně ukazuje faktor Liga Mistrů vs. domací liga, kdy v domácí lize se jim nedaří a letos to vidim bohužel na jasnej titul pro Spartu a druhý místo pro Jablonec

Reagovat
Josifek

To je v hlavách, do Vaslui se jelo s velkým sebevědomím s tím, že je prostě uděláme v klídečko a pak to podle toho vypadalo. Plzen nás minulou sezonu dvakrát porazila i přehrála, tak tam borci jedou s tím, že to musí odmakat a hrát jako tým, bojovat jeden za druhýho a najednou je to úplně jinej manchaft.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to souhlasim...dnes hrajete fakt dobře. Jen by to chtělo míň faulů.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten zmrd Sionko za tohle nedostane ani žlutou...doufam, že bude Jiráček v poho už jenom kvůli repre...PRASATA SPARTANSKÝ

Reagovat
smazaný uživatel

No a Plzeňáci hrajou jak beránci, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela mel zlutou za kecy a Pilařovo faul nebyl na žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl? Vždyť to byl skluz zezadu. Balon nezasáhl. Jednoznačně žlutá. Nenech se ovlivnit komentátorama. Ti fandí dle mě Plzni dost okatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj to nemá cenu řešit, každej na to má jinej názor. Důležitý je, že Sparta po prvním poločase zaslouženě vede, jen těch faulů by mohlo být méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Toho zmrda si nech od cesty. Sion takhle prostě hraje, nic nevypustí, rozhodně to ale není zákeřný hráč.

Reagovat
Kiwi-21

z tím souhlasím i já

Reagovat
smazaný uživatel

To beru, s tim zmrdem sem to přehnal, to se omlouvam

Reagovat
Kenneth

Prasata. Plzenáci prasí taky tak nebul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kecáš...u Vás prasil Zápotočný, Kušnír a Sionko...u nás maximálně Pilař, ale podle zákroků spartanů to na žlutou ani nebylo

Reagovat
Kenneth

Zápotočný prasil? Jen zatáhl za dres unikajícího Piláře. Taktický faul. Se zbytkem souhlasím, hlavně Kušnírovka byla na kriminál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn emoce bublají i u mě...s tim Zápotočným máš pravdu...Kušnír jestli dohraje tak to bude zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí to fouká divně. Některý souboje nechá bez písknutí. Žleté dává taky jak kdy. Aby se mu to nevymklo. Hráči evidentně neví, kde je hranice.

Reagovat
cubinho

Mně se ten rozhodčí celkem líbí, jak to pouští. Bohužel hráči toho až moc zneužíají. Takový Kušnír dneska nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír je v ohrožení. Ale to víc lidí. I Plzeňákům tečou nervy.

Reagovat
joshua

Zbytečně moc faulů, ale jinak hrajeme přesně co potřebujeme, snad to bude pokračovat. Ve druhým poločase to chce trochu zklidnit hru a nechodit zbytečně do soubojů nohama napřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždycky...ale dneska tam dává trochu víc než obvykle

Reagovat
Kenneth

Každopádně Kušnír musí střídat, ten nedohraje v žádným případě.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ještě zopakujou jak ten pozorovatel na tribuně pracuje, já sem to napočtvrté nezachytil.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, plzeňáci prohrávaj, tak tady budou bulet nad jednim sporným zákrokem SParta zatim hraje chytře a hráči plzně se strašně diví, že jejich hra na někoho neplatí, to je tak shrnutí prvního poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kweuke mi z dálky hrozně připomíná Yayu Tourého , taky takovej 2 metrovej cápek

Reagovat
joshua

Jen je Leo tak o dvacet kilo těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař. Strašně mě zklamal, že se z něho klube tak odporný simulant, byl mi strašně sympatický.

Jinak k utkání není moc co, Sparta vede zaslouženě, 3 velké šance, dva góly, Plzeň zatím zklamání, snad začnou více hrát a PILAŘ se méně válet. Jinak bude pro mě velké překvapení, pokud se zápas dohraje v plném počtu.

Kweuke oba zkušeně, Podaný a především Hušek parádní asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař si asi bere příklad z Messiho, ten se taky furt válí

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Messi fakt není hráč, který by se "furt válel".

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo padá,tak je to Váš hráč Evra,který to předvedl včera za stavu 7:2..Messi opravdu není diver,zkus se na něj někdy podívat,naopak je až neuvěřitelné co ustojí i když by mohl celkem v klidu spadnout...

Reagovat
C0br

Tak jestli myslíš penaltovej faul, tak já tě zkusím kopnout z boku do nohy, tak že se ti zasekne za druhou a zkus s tím běžet dál.

Reagovat
cubinho

Pilař? Vždyť mu Zápotočný vyrazil dech, Kušnír málem polámal nohy a Pilař simuluje....

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Kušnírem nadskočil, takže se ho nedotkl a řval jako kůň, aby potom následně zase vesele vyklusával.

Reagovat
Kenneth

Jinak jak je možný že na livesportu má Sparta držení míče 53 procent a v televizi ukazovali 39? To je rozdíl jako kráva.

Reagovat
cubinho

Taky mě to zarazilo. Livesport vytváří držení míče asi podle počtu střel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, zamyslte se, vidíme celkem pěknej fotbal. Souboj dvou nejlepších mužstev republiky. Viděli jsme dva vcelku pěkný góly. A řeší se tady co? Pár faulů v prostřed hřiště. A pak nemá mít Gambáč tak špatnou reklamu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Fotbal je dobrej, Sparta sice hraje dost tvrdě (což bohužel mrví rozhodčí, kterej nenastavil jasnou laťku - před tím druhým gólem třeba všichni Plzeňáci čekali, že foukne faul, protože předtím je deset minut pískal - jejich chyba, že přestali hrát), ale když vede, tak je to jasná taktika, furt to není tak odporný divadýlko, co předvedla Vaslui na Letné. Plzeň si s balonem hezky hraje, já to mám rád, jenže nejsou schopný pořádně zakončit. Zatím mě to baví.

Reagovat
Ligter

Proč mám pocit, že v diskuzích u PL (např.) že chyba rozhodčího zas tak neřeší, ale u Gambrinus ligy to je vždy tolik příspěvků, resp. stížností kvůli jednomu faulu (za který ano, Sionko měl dostat žlutou úplně v klidu). Možná se mi to zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Páč angličtí rozhodčí dělajou chyby, ti čeští majou mizernou pověst protože si všichni pamatujou Ivánka.

Reagovat
Ligter

Taky fakt. A ještě si pořád jako národ na něco stěžujeme, mám trochu pocit, že je to naše specifikum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož v tomhle případě je taky na co.

Reagovat
Ligter

Někdy mi přijde že až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci brání hodně softově. Toho je třeba využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oprava. Plzeň nebrání.

Reagovat
Kiwi-21

Koukám co se děje tak špatně jak ted jsem neviděl hrát Plzen ani nepamatuju no možná 1.poločas s Rosenborgem bych s tím porovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Řešení těch situací je tragický. Plzeň se nevrací. Často se chodí ve vlnách nebo dokonce v přečíslení, ale Sparta to vždycky zadrbe. Chjo. Být tam lepší soupeř, tak je to už 0:5

Reagovat
Josifek

Ty křídla jsou nulová, Sionko je u lajný dnes doslova trapný a Podaný taky bída, jedině že by se na ně Matějka s Kweukem vysrali a hráli jen na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
joshua

Z Jarošíka čiší obrovská jistota, ten by na repre ještě v pohodě měl.

Reagovat
C0br

Co to je za protiútok tohle?

Reagovat
Ligter

To je hrozný jak to vždy zavraždíme.

Reagovat
joshua

Libor mě jednou přivede do blázince, co on dokáže zadrbat se jen tak nevidí.

Reagovat
Josifek

Dneska je to lekce z taktiky, zkracujeme Plzni hřiště, jsme pořád alespon v devíti hráčích pod míčem a na krajích je zdvojujeme je vidět, že jakmile je eliminujeme po krajích a nutíme hrát do plných, jsou bezradní. Toto se nám daří skvěle. Plus výkon Kweuke a Matějovský, taky paráda. Ale těch otevřených situací, toho volného prostoru na křídlech co máme a přesto se z toho nic neurodí, to je hrůza. Neskutečně mě sere Sionko, jeho hra mě absolutně dneska nebaví. Docela dnes dobrý i Hušek a samozřejme Jarošík v klidu a s přehledem na stoperu, ale to bylo jasný. Z Plzně se mi líbí snad jen Pilař, ujde ještě Rajtoral, ale jinak si s naší taktikou absolutně neví rady. Ale jak říkám, z naší hry nejsem nadšený, držíme se dobře taktického plánu a Plzen se s tím nedokáže vypořádat, ale individuální výkony některých hráčů (Kušnír, Sionko, Podaný) nejsou příliš dobré a toho prosto, co máme ve předu, tito hráči absolutně nedokáží využít. Mít na křídlech někoho typu Pilaře, tak Pzen dopadne podobně jak včera Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele, to jsou protiútoky na houno.

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl jasnej. Horvimu tečou nervy ...

Reagovat
C0br

Kdo to spolukomentuje, to jsou kecy naprosto z jiného vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandí Spartě no.

Reagovat
C0br

Nejen to, ale jeho projev je mimo a používá i divný slova.

Reagovat
joshua

Němec je Sparťan jak poleno.

Reagovat
smazaný uživatel

To by přikyvoval Čapkovi. Mně připadá že nefandí nikomu. Ale kdo není se Spartou, je pro Sparťany proti ní.

Reagovat
twerp

A kdo není proti Spartě je pro ostatní se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

U komentátorů rozhodně ne. Bosák dokáže Spartu pochválit a Sparťan to není snad pro nikoho.

Reagovat
twerp

Já to myslel stejně jako ty na lidi.

Reagovat
joshua

On ale vážně fandí Spartě, sám to říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je klidně možné. Ale do komentování to netahá.

Reagovat
smazaný uživatel

Němec. Koukám na to taky jak z jara. Fandí Plzni už opravdu na plnej knedlík.

Reagovat
Pinturicchio

Oba dva, pitomci, i Čapoun. A Němec tomu dal korunu ""přál jsem si, aby dal Leo dva goly a měl křeče"?"

Reagovat
twerp

Kweuke tam už tahá nohy a on tam hodí Juhára.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už je vynervovaná, neví, co hrát - už ten fotbal není tak hezkej. Sparta byla taky v první půlce o trochu lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kweuke je vazne dement.

Reagovat
twerp

Protože má křeče a Chovanec ho nestáhne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten souboj, co absolvoval u svoji brany s Fillem by nikdy nemohl udelat hrac, co ma krece.

Reagovat
joshua

Leo tohle dělá pořád, tahá nohy a pak se klidně vyhecuje k dlouhýmu sprintu. Nevýhoda je, že za něj není náhrada, proto prakticky nestřídá.

Reagovat
Kenneth

Debilita Chovance a Haška nezná mezí, na lavičce 2 útočníci a oni tam nechají trápit Kweuke v křečích. Ti dva mě nemůžou už ničím šokovat.

Reagovat
Josifek

Nechápu taky no.

Reagovat
C-M@ster

Však jim ty "křeče" naspořily dobrý 4 minuty.

Reagovat
Kiwi-21

Kweuke za Brabce a konec odehrají ve formaci 5-5-0 tomu se tedy řiká moderna

Reagovat
Kiwi-21

Oprava:Brabec za Kweukeho

Reagovat
joshua

Tomu se říká "zodpovědnost za výsledky".

Reagovat
smazaný uživatel

na poslední 3 minuty, to je fakt hrůza

Reagovat
Kiwi-21

No právě na 3.minuty za stavu 2:0 ještě budiž kdyby to bylo o gol a byly pod tlakem ale takhle jsem v tom smysl neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM - Adámek

Reagovat
Marv

Není Matějovský náhodou Marek?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Vynikající postřeh. Jen nevidím souvislost s mým příspěvkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Matějovský a Jarošík reprezentační forma, ale očekávám že Bílek si tam bude povolávat nadále Rezky,Gecovy a podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale jestli tohle není ironie... Povolat Jarošíka po jednom zápase.

Reagovat
joshua

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jasně lepší - řiká to Němec, Čapek, Zelenka i Kozohorskej, tak to snad uznáte.

Reagovat
Kiwi-21

Sparta dnes byla lepší a zaslouženě vyhrála ale dnes jim to Plzen neskutečně ulehčila

Reagovat
Ligter

Hoši děkujeme, nečekal jsem, že to bude tak snadný. Přiznávám se, že jsem před utkáním očekával max. remízu, ale výkon solidní, zodpovědný, byť do ideálu to má daleko - především v druhé půli. Jinak hrozné řešení protiútoků. Rozhodčí špatný, pískal hrozně nevyrovnaně. A Matějovský.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele