Previews

Favorizovaní Brazilci si chtějí proti Američanům zajistit postup

Hvězdná Brazílie si to ve druhém utkání Konfederačního poháru rozdá se Spojenými státy americkými. Zatímco Brazilci své první utkání proti Egyptu zvládli, Američané prohráli, a tudíž musí, jestli chtějí postoupit, proti Brazilcům bodovat.

Domácí JAR bere proti Novému Zélandu jedině výhru

Domácí Jihoafrické republice první zápas na Konfederačním poháru nevyšel podle představ, když pouze remizovala s Irákem. Ve druhém zápase na turnaji proti Novému Zélandu se očekává jediné, a to vítězství.

Irák. Další sousto pro rozjeté Španěly?

Již v prvním utkání ukázali Španělé svou sílu a důvod, proč jsou největšími favority na vítězství v Konfederačním poháru. Nový Zéland smetli rozdílem několika tříd, nyní na ně už ale čeká soupeř těžšího kalibru. Na tým z Pyrenejského poloostrova vyrukují borci hájící barvy Iráku.

Italové poprvé na Poháru FIFA: mistři světa hrají s USA

Mistři světa z Itálie zahájí konfederační pohár proti Spojeným státům americkým, Squadra Azzurra je pochopitelně jeden z hlavních favoritů na celkové vítězství, ovšem USA nehodlá prodat svojí kůži lacino, dokonce pomýšlí na bodový zisk.

Překvapí Egypt favorizovanou Brazílii?

Brazílie, zástupce Jižní Ameriky, se předvede na úvod turnaje v utkání s Egyptem. Proti nejlepšímu celku Afriky bere jedině vítězství, na tři body se však určitě pořádně nadře.

Ruská Premier Liga - preview 12. kola

Dnes se může změnit jméno vedoucího týmu ruské ligy. Pokud jeden z dvojice FK, CSKA Moskva zvítězí ve vzájemném zápase, půjde do čela před Kazaň. Lokomotiv hraje na hřišti Saturnu, Zenit v Nalčiku. Tomsk hostí Perm.

Pouť za další trofejí odstartuje Španělsko zápasem s Novým Zélandem

Španělsko se na Konfederačním poháru představí poprvé v historii. I když je to jeho premiérová účast, hned je z něho favorit číslo jedna. Na rozjezd dostali svěřenci kouče Del Bosqueho přijatelného soupeře. Své síly poměří s Novým Zélandem, což ale je soupeř, který umí potrápit i velikány.

JAR zahájí Pohár FIFA proti asijským mistrům z Iráku

Hostitele letošního Konfederačního poháru, Jihoafrickou republiku, dnes čeká první zápas tohoto prestižního turnaje. V Johannesburgu se tým okolo kapitána Aarona Mokoeny utká s vítězem asijského mistrovství - Irákem. Pro něho to bude vůbec první zápas v historii soutěže.

Preview středečních zápasů evropské kvalifikace MS 2010

Evropská kvalifikace MS má dnes na programu sedm zápasů, poslední v končící sezóně. Blízko postupu na šampionát jsou Anglie a Srbsko, které navíc hrají proti outsiderům Andoře a Faerským ostrovům. Proti Maltě, dalšímu otloukánkovi, bude chtít zabrat trápící se Švédsko. Týmy "české" skupiny mají volno.

Preview sobotních zápasů kvalifikace o postup na MS 2010

Čtrnácti zápasy dnes pokračuje evropská část kvalifikace na MS 2010. Švédsko hostí ve skandinávském derby Dánsko a musí bodovat. Až do konce asi bude mimo jiné dramatická situace v sedmé skupině, kde dnes Litva hraje s Rumunskem a Srbsko přivítá Rakousko. V "české" skupině hraje pouze Slovensko se San Marinem.

Příprava proti Maltě může upozornit na nové reprezentační adepty

Výjimečná reprezentační jedenáctka se představí v pátek v podvečer na jabloneckém trávníku v přípravném utkání proti Maltě. Podle všeho se stejný tým, který tvoří z velké části úplní nováčci, již nikdy nesejde. A není ani vyloučeno, že mužstvo v budoucnu nepovede ani současný trenér František Straka.

Hrvatska nogometna liga - preview 33. kolo

Poslední kolo dnes uzavře také chorvatskou ligu, naposledy se dvanácti kluby. Mistrem a vítězem poháru se stalo Dinamo, na druhém místě skončí Hajduk a jde do Evropské ligy, Rijeka a Slaven Belupo si zahrají předkola této soutěže.

31.05.2009 Previews 15 komentářů
Zaujalo nás

Primera División - preview 38. kola

Sevilla dnes ještě může předskočit Atlético Madrid na třetí pozici, pokud bude bodovat v již sestupující Numancii. Souboj se strhne také o záchranu. Osasuna hostí Real Madrid a Gijón Huelvu. Betis bude chtít před vlastními fanoušky udržet soutěž v zápase proti Valladolidu, Getafe přijede do Santanderu.

Serie A - preview 38. kola

V posledním kole italské nejvyšší soutěže se stále hraje o záchranu, k níž mají stejně daleko jak Bologna, která hostí Catanii, tak i Turín, který jede na AS Řím. Mistr z Interu hraje doma s Bergamem, na dálku se o druhé místo střetnou Juventus a AC Milán. Stará dáma přivítá Lazio, Rossoneri přijedou do Fiorentiny.

Kazaň a CSKA soupeří o další trofej

Možnost potvrdit pověst veleúspěšného trenéra bude mít ve finále Kubok Rossiji brazilský kormidelník Zico, který je blízko další trofeje se svým novým klubem CSKA Moskva. A opět se o ní porve s Rubinem Kazaň. Mužstvo z hlavního města Tatarstánu plánuje odvetu za březnovou porážku v ruském Superpoháru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele