Previews

Anglická Premier League - preview 2. kola

Také dnes pokračuje druhé kolo anglické Premier League. Liverpool hostí Stoke City a ze zápasu bere jedině tři body. Stejným cíl má také Manchester United, který pojede na půdu nováčka do Burnley. Birmingham přivítá Portsmouth a Hull se střetne s Tottenhamem.

Skotská Premier League - preview 1. kola

Dundee United a Hearts spolu loni bojovaly o přední příčky tabulky skotské nejvyšší soutěže, nyní vzájemným duelem vstoupí do nové sezony...

Gambrinus liga - preview 4. kola

V Gambrinus lize je v tuto chvíli šest stále ještě neporažených týmů, dva z nich změří síly v dnešní dohrávce. Jablonec doma přivítá Baník Ostrava a případný vítěz se dotáhne na vedoucí desetibodové duo Mladá Boleslav, Brno...

Eredivisie - preview 3. kola

Jednoznačným šlágrem kola bude souboj mezi PSV Eindhoven a amsterodamským Ajaxem. Oba týmy mají nejvyšší cíle, domácí PSV ale na výhru stále čeká. V dalších kláních se představí Feyenoord na půdě Heraclesu a Breda v Groningenu. Zatím stoprocentní Utrecht přivítá Venlo.

Ligue 1 - preview 2. kola

Nice na své půdě přivítá Rennes, a tak minimálně jeden tým si připíše první bodovou ztrátu. V dalším dnešním duelu hraje Marseille s Lille, které zatím na bodový zisk čeká. Nováček z Boulogne hostí Grenoble.

Anglická Premier League - preview 1. kola

Dvěma zápasy dnes pokračuje první kolo Premier League. Úřadující mistr Manchester United bude jednoznačným favoritem, hostí nováčka Birmingham City. Zajímavou podívanou jistě nabídne také duel dvou ambiciózních týmů - Tottenham doma přivítá FC Liverpool.

Bundesliga - preview 2. kola

Schalke si sice přivezlo tři body z Norimberku, kouč Magath však dnes proti Bochumi rád viděl kromě pozitivního výsledku také kvalitnější hru. V druhém dnešním zápase se doma střetne Borussia Mönchengladbach proti Hertě, která by chtěla navázat na výhru proti Hannoveru.

Ruská Premier Liga - preview 18. kola

Dopoledne otevřou 18. kolo dva zápasy. Amkar Perm hostí Petrohrad a do Tomsku přijede tým Krasnodaru. Vedoucí Kazaň později přivítá Těrek, který se překvapivě drží uprostřed tabulky. Právě z tímto týmem naposledy prohrálo moskevské Dinamo, které se toto zaváhání pokusí odčinit na hřišti Rostova.

Jednadvacítka čelí v evropské kvalifikaci první těžké zkoušce

První těžký test absolvují ve středu čeští fotbalisté do 21 let v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy v roce 2011. Tým "lvíčat" se po červnové drtivé výhře 8:0 nad outsiderem ze San Marina znovu představí na půdě soupeře, ale na chladném Islandu jej čeká nepoměrně těžší úkol než v malém jihoevropském státečku.

Haškova éra startuje, výhra nad Belgií má týmu vrátit sebedůvěru

Zachránit co se dá. S takovým heslem vstoupí reprezentace pod vedením trenéra Ivana Haška do nové éry, která odstartuje středeční přípravou proti Belgii. Na teplickém trávníku se sejdou dva soupeři, kterým se v kvalifikaci mistrovství světa nedaří a jejichž postupové vyhlídky jsou hodně vzdálené.

Gambrinus liga - preview 3. kola

Poslední zápas zbývá odehrát ze třetího kola letošního ročníku Gambrinus ligy. Kladno stále čeká na svou první výhru a pokouše se o ní bude doma proti Mladé Boleslavi, ta před týdnem smetla Liberec a nyní bude favoritem...

Eredivisie - preview 2. kola

Ajax se dnes poprvé v nové sezoně představí před vlastními fanoušky, ve druhém kole Eredivisie přivítá Waalwijk. Domácí se pokusí navázat na předchozí utkání, ve kterém zvítězili na hřišti Groningenu. Ten se naopak bude snažit o první body na půdě Rody, která v minulém kole remizovala v Heerenveenu.

Bundesliga - preview 1. kola

Úspěšný start mistrovského Wolfsburgu dnes bude chtít zachytit Bayern Mnichov, který přijede do Hoffenheimu. Brémy začnou s nápravou minulé sezony doma proti Frankfurtu. Hertha BSC hostí Hannover a Borussia Dortmund přivítá Kolín. V Norimberku se představí Schalke 04.

Ligue 1 - preview 1. kola

Po včerejších osmi utkáních dnes první kolo uzavřou další dva zápasy. Úřadující mistr Bordeaux hostí nováčka z Lens a bude jednoznačným favoritem. Již před tímto duelem se střetne Lille s Lorientem. Domácí budou chtít dokázat, že i bez Bastose mohou opět pomýšlet na evropské poháry.

Ruská Premier Liga - preview 17. kola

V neděli nastoupí moskevské Dinamo, které se stále drží v kontaktu se špičkou tabulky, doma s Těrekem Groznyj. Pozice Kollerovy Samary se zhoršuje, dnes se tento tým pokusí o nápravu posledních výsledků proti Lokomotivu. CSKA hraje doma s Permem, Tomsk jede do Petrohradu a Chimki zavítají na hřiště Rostovu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele