Anglická Premier League - preview 8. kola

15.10.2011, 07:54, aktualizováno 16.10.2011, 07:42
Previews
Arsenal si po špatném startu už nemůže dovolit ztrácet moc bodů a všechny tři bude chtít získat v duelu se Sunderlandem. West Bromcich hostí Wolverhampton, rozjetý Tottenham cestuje do Newcastlu...
West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers  (neděle 13:00)
Fotbalisté WBA letos zřejmě budou bojovat jen o záchranu a zatím to vypadá, že je opravdu nečeká nic lehkého. Soutěž zřejmě opět bude velice vyrovnaná a adeptů na pád o patro níže je více, ovšem domácí patří mezi ty hlavní. Nyní sehrají velice důležité klání s konkurenčním Wolverhamptonem, který na tom v tuto chvíli není o moc lépe a pokud domácí celek zvítězí, tak ho v tabulce o bod přeskočí.

WBA se v tuto chvíli nachází na osmnáctém místě tabulky s pouhými pěti body na kontě po sedmi odehraných kolech, nicméně po velice těžkém losu na začátku sezóny se bodové zisky začínaly rozrůstat. Proti Chelsea a Manchesteru United s tím mohl počítat málokdo, více určitě mrzí prohry se Stoke City a se Swansea. Jedinou výhru zaznamenali domácí ve 4. kole na hřišti Norwich City, v posledních dvou kolech remizovali 0:0 s Fulhamem a 2:2 se Sunderlandem.

Wolverhampton zazářil v úvodních třech kolech, kdy získal sedm bodů po výhrách v Blackburnu, nad Fulhamam a remíze s Aston Villou, od této chvíle ale prohrál všechny čtyři ligová klání s Tottenhamam, Newcastlem, Liverpoolem i QPR. Loni sehrál s WBA celkem slušné zápasy. Nejprve v 18. kole na jeho půdě remizoval 1:1, poté před vlastními fanoušky zvítězil 3:1, nyní se čeká velice vyrovnaná bitva, kde může rozhodnout jeden gól.

V takzvaném Black Country derby by se do hry mohl dostat domácí útočník Peter Odemwingie, který po zranění už možná bude připraven, otazník visí nad startem Stevena Reida, který léčil zlomenou ruku a je otázka, jestli se do hry má zapojit. Hosté nemohou počítat se svým nejlepším střelcem Stevenem Fletcherem, kterého trápí poraněné lýtko, poraněný kotník na hřiště nepustí ani levého obránce George Elokobiho.

Nicméně hosté mají přeci jen jednu pozitivní zprávu, od února na hřiště poprvé vběhne Ronald Zubar. Kouč domácích Hodgson dobře ví, že na jeho svěřence nečeká žádná procházka růžovým sadem a tato derby jsou hodně ošemetná. "Oba dva celky by asi byly spokojeny s bodem, protože ho v každém případě potřebují. Bude to hodně divoké střetnutí se spoustou emocí a vyhraje ten, kdo bude hrát více v klidu," uvádí zkušený stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Sunderland AFC  (neděle 14:30)
Zase to chvíli vypadlo lépe. Než přišlo severolondýnské derby, kde Arsenal svému sousedovi po všech stránkách nestačil. Zřetelně přitom dokumentoval patrně zřejmý fakt - že letos kvalitativně ani na boj o Ligu mistrů nemá, alespoň tedy na ten podzimní. Vždyť momentálně sedí v tabulce hned vedle Sunderlandu, který zažívá nejotřesnější start do sezony za minulých šest let.

V průměru přesně bod z každého zápasu si dosud Kanonýři odnesli. A kdyby se i dříve udělovaly tři body za vítězství, mohli bychom konstatovat, že právě tak malým obnosem jako letos se po sedmi utkáních Arsenal naposledy honosil na startu ročníku 1974/75. V tu dobu nejenže nebyl na světě žádný ze současných gunnerů, on se kupříkladu nestihl narodit ani letos skončivší Gary Neville. Pro Arsenal je to zkrátka přelomová sezona, což si ale v tomto případě nelze vykládat vůbec optimisticky. Maximálně že by se v neděli Wengerovi svěřenci protentokrát nezlomili sami a namísto toho konečně vylepšili mizernou bilanci posledních zápasů se Sunderlandem. Z těch nedávných šesti strhl favorit na svou stranu jen jediný, obě loňská měření sil vyústila v remízy.

Klání se všemi nováčky - a přitom ani jedna výhra. Jediné, leč suverénní vítězství v právě probíhajícím ročníku. Nezvládnuté domácí derby s Newcastlem. Brzký konec v Carling Cupu. Z těch od počátku negativních faktorů se v relativní pozitivum přeměnil akorát nečekaný úprk Asamoaha Gyana. Ten jako by Black Cats vysvobodil z kazajky: bez něj zatím pokaždé skórovaly, 4:0 sestřelily Stoke i Bendtner se rychle zabydlel. Teď navíc díky skutečnosti, že dánský forvard na Stadium of Light hostuje právě z Arsenalu, dostane první šanci v základu Korejec Ji Dong-Won, kterého v týdnu Steve Bruce s Niallem Quinnem dokonce osobně sledovali během reprezentačního klání se SAE.

A korejská naděje zaujala, přestože Bruce stále zdůrazňuje, že si na život v Anglii teprve zvyká. Jiná pořádná alternativa za Bendtnera však fakticky neexistuje. Ji Dong-Won bude jinak určitě první opravdu novou akvizicí v zahajovací sestavě, do níž se mimoto akorát vrací Bardsley, jenž pro neslušné chování ze začátku sezony vyfasoval dodatečný čtyřzápasový trest.

Arsene Wenger už podle všeho nebude muset mezeru na stoperu lepit štítovým záložníkem Songem, což je pro fanoušky Arsenalu zdaleka nejpodstatnější informace. V pořádku je totiž jak Koscielny, tak Djourou. Problémy s třísly, které Rosickému nedovolily startovat proti Litvě, se ukázaly být nicotnými, takže snad český kapitán usedne alespoň mezi náhradníky. Na něco takového naopak až do konce kalendářního roku nemůže pomýšlet čerstvě zraněný Sagna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.30 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Neděle přinese zápas dvou týmů s možná nejlepší formou v celé Anglii. Na St James‘ Park přijede Tottenham, známý svou ofenzivní silou a bude čelit dosud neporaženému Newcastlu, jež se naopak pyšní nejnižším počtem obdržených branek. Půjde o duel celků z čela Premier League, čtvrtého s šestým.

Tým Alana Pardewa zažívá nejlepší fazonu od roku 1997, kdy ještě na severu Anglie působil legendární Alan Shearer. V součtu s loňskou sezonou už má 10 utkání bez porážky, letos jim navíc více než jeden gól dokázal vstřelit pouze Nottingham v rámci Carling Cupu. Zkrátka o motivaci má Tottenham postaráno.

Spurs získali příchodem Emmanuela Adebayora konečně kýženého forvarda, který potáhne ofenzivu týmu. K Baleovi, Lennonovi, Modrićovi a Van der Vaartovi tak přišel zakončovatel první kategorie a na výsledcích je to okamžitě znát - po hrůzostrašné vstupu do sezony nyní čtyři střetnutí v řadě vítězné.

Na půdě Newcastlu to však budou mít Redknappovi svěřenci nesmírně těžké, už pětkrát za sebou tu nevyhráli. Budou navíc postrádat chorvatskou dvojici Vedran Ćorluka, Niko Krajnćar, jistý start nemá ani zmíněný Adebayor s Lennonem. Lýtko pak možná vyřadí ze hry záložníka Sandra.

To Magpies disponují téměř kompletním kádrem, k dispozici budou i Demba Ba a Yohan Cabaye a to i přesto, že při reprezentační přestávce údajně oba utrpěli zranění. Ta se tak nakonec nezdála být natolik vážná, aby nemohli naskočit do nedělního zápasu. Problémy s třísly, respektive se stehnem, naopak nepustí do duelu Danny Guthrieho a Sammy Ameobiho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (sobota 13:45)
Přinejhorším jeden ze dvou vážných kandidátů na titul versus tradiční velkoklub, který by konečně moc moc chtěl slavit další trofej, ale ani tentokrát to příliš nevypadá. Ta šablona derby mezi ďábly z Manchesteru a liverpoolskými Reds se zdá být ohraná asi stejně jako Shakespearův Romeo s Julií. Jenže Liverpoolští slaví přesně rok od výměny majitelů, takže svou zbrusu novou motorku, metaforicky řečeno, stále teprve nakopávají...

Navíc se dá snadno očekávat, že by čas Dalglishovy skvadry mohl teprve nadejít. Jednak to nevypadá, že by oba manchesterské kluby, které živí na Liverpool pětibodový náskok, dýchaly stejně nahlas a sebejistě jako na úplném rozjezdu sezony. Jednak i samotní Reds tlačí na pomyslná řídítka čím dál vehementněji. Po vydřené výhře nad Wolverhamptonem jim ke zvládnutému derby s Evertonem sice brzkou červenou kartou výrazně dopomohl rozhodčí, ovšem jsou tu i jiné faktory než body a vítězství: návrat kapitána Stevena Gerrarda, jenž je snad definitivně připraven spolykat většinu zápasové porce (mimochodem poprvé od svého březnového zranění právě v duelu s tímto rivalem), vidina zopakování minulého domácího triumfu ve sledovaném derby (na jaře Kuytův hattrick srazil na kolena rovněž průběžně vedoucí tým tabulky) a s ohledem do budoucnosti i více sil plynoucích z pohárové abstinence v letošním ročníku.

Manchester United je všeobecně patrně pod větším tlakem než soupeř. Před slavnou tribunou The Kop se mu dlouhodobě nedaří, když tu prohrál všechna tři poslední klání, neustále mu na záda dýchá městský rival a přes neporazitelnost na domácích kolbištích jeho poslední výkony budí spíše rozpaky než cokoliv jiného. Ať už to jsou obě mizerná představení v Lize mistrů, kde se zatím po dvou kolech MU pyšní dvěma bodíky, remíza se Stokem nebo poslední předlouhé dobývání norwichské brány. I v tak nejisté době nicméně Red Devils zvládají stanovovat další rekordy. Už dříve se do análů Premier League zapsali jako historicky nejproduktivnější mančaft úvodních čtyř kol, naposledy pak doma neztratil body již podevatenácté v řadě, čímž pro změnu zaktuálnil své dosavadní maximum ze sezony 1904/05.

Kromě toho, že se zítra Gerrard na 99% postaví týmu, který mu při posledním měření sil přinesl velkou smůlu, a vyjma bedlivě monitorovaného kurýrování Nemanji Vidiće, jenž si právě v tomto severoanglickém derby získal pověst hráče, před nímž se s železnou pravidelností červená, nadšeně vyhlížíme ještě jednu konfrontaci. V její hlavní roli se představí manažeři, přičemž pozornost bude upřená zejména na Sira Alexe Fergusona. Ten na svého protějška a krajana Kennyho Dalglishe nenašel před hledištěm Anfieldu recept ani jednou z pěti posledních pokusů - tedy vlastně od svého prvního výletu sem na Boxing Day 1986.

Pro oba celky to bude nejspíš nejtěžší zápas dosavadního průběhu sezony. Manchester se totiž mimochodem potýká i s mizernou venkovní formou, co se utkání s ostatními členy Big Four týče - z posledních sedmi takových zápasů prohrál hned šest! Proto bychom tedy z pohledu MU mohli v pomyslném žebříčku obtížnosti pod toto klání řadit i souboj s Chelsea, který také koneckonců Red Devils doma opanovali poměrem 3:1. Z liverpoolského hlediska by pak pravdivost tohoto tvrzení mohlo podkopávat leda městské derby s Evertonem, to by jej však nesmělo tak razantně poznamenat Rodwellovo vyloučení. Z "velké čtyřky" se dosud Reds postavil akorát rozložený Arsenal.

Bitvu o severozápad, jak lze jinak toto tradiční derby nazvat, si určitě nepřeje zmeškat každý potenciální aktér. A tací, zároveň kandidující do základu, se vlastně nedají nalézt na obou soupiskách dohromady - alespoň tedy ne ti, kteří by měli onu neblahou jistotu. Dobře totiž postupují rekonvalescence Smallinga, Rafaela, Cleverleyho i Aggera. Soupiska Liverpoolu by pak měla být od marodů dokonce zcela očištěna.

Duel Liverpoolu a Manchesteru United symbolizuje tradiční sobotní předehrávku osmého kola - vypukne tedy už v 13:45 SEČ. Za bezproblémový chod utkání bude zodpovídat zkušený a Premier League již šestým rokem pískající Andre Marriner. Ten se už za takovou dobu stihl tučným písmem podepsat i pod jedno slavné domácí vítězství Liverpoolu - v říjnu 2009 zrovna on vyloučil Vidiće, Reds vyhráli 2:0 a Sir Alex Ferguson posléze nazval toto rozhodnutí "nejhorším v celém průběhu utkání"...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Snad ještě více než samotný zápas zajímá fotbalový svět jeden z jeho aktérů. Či spíše ten, který se jej pro svůj těžko pochopitelný prohřešek nemůže účastnit. Utkání mezi Manchesterem City a Aston Villou nebude jen souboj drtivé útočné síly Citizens a velké defenzivní síly Villans v čele s bývalým brankářem City Shay Givenem. Duel ovlivnil také dojemný příběh Carlose Téveze.

Celá záležitost už by pomalu vystačila na román. V zápase Ligy mistrů proti Bayernu odmítl argentinský filuta nastoupit na hřiště, pročež si vysloužil velmi nevybíravá slova manažera Roberta Manciniho, jež ho prý definitivně odepsal. Když pak média ani vedení klubu nepřijala Tévezovo vysvětlení o tom, "že se zkrátka necítil na to, aby nastoupil", přišel společně se svým agentem Joorabchianem s prostým rozřešením - hráčova angličtina je prý na nízké úrovni a údajně se pouze nechtěl jít rozcvičovat, jelikož tradiční proces již před chvílí absolvoval.

Suma sumárum, Tévez dostal od klubu dvoutýdenní distanc a hrozí mu rovněž strhnutí platu za stejné období. Jeho start proti Aston Ville je tak vyloučen. Nenastoupí pravděpodobně ani Agüero, jenž minulé kolo proti Blackburnu střídal kvůli poraněným tříslům a přestože již trénuje, jeho nasazení by podle Manciniho bylo i vzhledem k nadcházejícímu manchesterskému derby riskantní. Fit po problémech se zády je naopak Mario Balotelli.

Bude tak moci prověřit doposud těžko překonatelnou obranu soupeře, jež už třikrát udržela čisté konto a navíc značně pomáhá k dosavadní sérii neporazitelnosti v probíhající sezoně. K ní se také váže největší cíl Villans v sobotním klání - neprohrát. "City jsou jeden z favoritů na titul, ale my jsme ve skvělé pohodě a znáte to, ve fotbale se může stát cokoli. Chceme se vrátit z Etihad Stadionu s puncem stále neporaženého týmu, to je nás hlavní cíl," přiznal manažer birminghamského klubu Alen McLeish.

Ten nebude moci využít služeb letní posily Jermaina Jenase a Nathana Delfounesa, jistý pak není ani start Stephena Irelanda. Drobný šrám má před duelem i stoper Collins, avšak u něj je účast v základní sestavě prakticky jistou záležitostí.

Ve vzájemných zápasech obou celků si v posledních letech vedou o poznání lépe vždy domácí celky, na vítězství hostů musíme zabrousit až do dubna roku 2007, kdy na Eastlands Aston Villa uspěla v poměru 2:0. Loni ovšem pokaždé vyhrál domácí tým, včetně střetnutí v FA Cupu, kde City doma porazili tehdy ještě Houllierovy svěřence 3:0.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.75 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Swansea City  (sobota 16:00)
V osmém kole se Premier League dočká své první ryze nováčkovské bitvy. A ta hned neslibuje nic jiného než atraktivní podívanou - oba celky jsou zvyklé útočit, poslední dobou i podávat kvalitní výkony a například komentátor BBC John Roder nazval jejich loňské podzimní měření sil ve druhé lize jedním z nejlepších zápasů toho ročníku. A že jich určitě nezhlédl málo...

Už v minulé sezoně jsme se obzvlášť nad souboji West Bromwiche a Blackpoolu náramně bavili a tihle aktéři každopádně splňují všechny požadavky na přinejmenším napodobení takových zážitků. Jednak je pro ně ofenzíva na pohled důležitější než obranná hra (leč se to při pohledu na skóre obou mužstev nemusí úplně zdát), jednak v poslední době díky slušným výsledkům oba tito nováčci zakotvili v obvykle klidném středu tabulky.

Ten je sice v této fázi sezony ještě dosti proměnlivý, nicméně Norwichi to těžko odpáře dvě slepené výhry nad Boltonem a Sunderlandem (plus statečný výkon proti obhájci titulu), stejně jako Swansea nelze upřít přesvědčivé triumfy nad Stokem a WBA (sic proložené debaklem od Chelsea). Sečteno a podtrženo: Velšané ani Angličané se zatím nemají za co stydět, jakkoliv třeba neexistuje venku hůře bodující tým než Swans (tři prohry ze tří pokusů).

Pro oba kluby to bude vůbec premiérové měření sil na půdě Premier League. Jinak se ale Norwich se Swansea znají velmi dobře - v rámci ligových programů se potkaly dohromady 45krát, přičemž neanglická strana je mírně úspěšnější. Výlety do Norfolku ovšem Velšanům v poslední době příliš nevycházely: Swansea na norwichské půdě padla šestkrát z posledních sedmi zápasů.

Manažer domácího mužstva Paul Lambert nedostal žádné čerstvé nepříjemné zprávy týkající se absencí, ačkoliv to tak zprvu nemuselo vypadat. Jenže Andrew Crofts se nakonec ze šrámů utržených při plnění reprezentačních povinností zdárně oklepal a za "zdravého jedince" se sám pokládá i Steve Morison.

Swansea bude podpořena návratem Leona Brittona. Tvořivý štírek by ale prozatím měl usednout pouze na lavičku náhradníků. To Ashley Williams a kapitán Garry Monk, jenž letos debutoval teprve v půlce září, s něčím takovým počítat rozhodně nemohou - momentálně představují Rodgersovu jedinou možnou variantu stoperské dvojice.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Mohou se dohadovat, kdo dokázal v minulém kole více zesměšnit své dosavadní působení v právě probíhajícím ročníku Premier League. Loňský vítěz Championship Queens Park Rangers hostí v utkání, kde půjde především o navrácení důstojnosti, Blackburn.

Domácí se netají velkými ambicemi, manažer Warnock získal do svého kádru v závěru přestupového období několik zkušených a kvalitních hráčů, úspěch měl přinést především nový kapitán Joey Barton. Zatím to však na boj o pohárové příčky nevypadá, Rangers ještě ani jednou nevyhráli na domácí půdě a minulé kolo v západolondýnském derby na Craven Cottage dokonce potupně prohráli 0:6.

Šanci přesvědčit o svém umění nejen fanoušky, ale i celou fotbalovou veřejnost cítí také záložník QPR Alejandro Faurlin. "Sobotní zápas pro nás bude nesmírně důležitý, musíme předvést to nejlepší, co umíme. Nálada po Fulhamu není dobrá, musíme se přes to přenést a získat zpátky ztracenou sebedůvěru. Máme příležitost poprvé doma vyhrát a odměnit se našim příznivcům za jejich přízeň. Minulé kolo byli úžasní a to i při takovém debaklu. Potřebujeme je i nyní proti Rovers," chválil fanoušky QPR Faurlin.

Co napravovat mají i v Blackburnu. Hrůzostrašný vstup do sezony navíc podtržený domácím selháním proti Manchesteru City přikoval Rovers na sestupové příčky a dalo jim punc jednoho z největších favoritů na květnové stěhování se o patro níže. Po porážce 0:4 z minulého kola musí svěřenci Steva Keana zabrat, což ví i sám manažer.

"Pro náš výkon z utkání s Manchesterem City není omluvy, musíme se sebrat, tvrdě trénovat a příští zápas uhrát nějaké body," řekl po zápase Kean. "Potřebujeme vrátit do kabiny pozitivní náladu, což se nám podaří jen tím, že začneme vyhrávat," dodal skotský trenér, jehož tým zatím zvítězil jen jedinkrát, zato ovšem velmi překvapivě, když přestřílel zoufalý Arsenal 4:3.

Vzájemných zápasů mezi oběma celky je v posledních letech jako šafránu. Přesto je tu jedna čerstvá vzpomínka, na začátku roku 2011 totiž svedl jejich cesty nevyzpytatelný los FA Cupu. Střetnutí tehdy lépe zvládli domácí Rovers, kteří gólem Hoiletta zvítězili 1:0. Poslední úspěch QPR je starý už téměř 12 let, kdy ještě v rámci Championship vyhráli Rangers v Blackburnu 2:0.

K utkání nebude moci nastoupit věčný smolař Kieron Dyer, jehož stále nepustí do zápasu zranění chodidla z úvodního zápasu sezony. QPR rovněž nepomůže ani dvojice Gabbidon, Hulse. Hosté pak postrádají pouze Ryana Nelsena, starty velezkušeného dua Michel Salgado, David Dunn pak závisí na aktuálním stavu jejich pochroumaného stehna, respektive lýtka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Ve velkém laufu jsou v současnosti hráči Fulhamu. Prvních šest kol nebyli schopni prorazit sérii bez vítězství - až do minulého kola. Na Craven Cottage přijeli v rámci západolondýnského derby Queens Park Rangers a svěřenci Martina Jola rozprášili ambiciózního nováčka 6:0. Hattrick si připsal probuzený rychlík Andrew Johnson, což by pro klub z anglického hlavního města, dlouho soužený ofenzivní sterilitou, mohl být příslib. Spolu s bijcem na hrotu Zamorou tvoří téměř dokonalé duo, což si uvědomuje i manažer Stoke Tony Pulis.

"Johnson i Zamora jsou oba dobří fotbalisté. Zamora je úžasný na míči, tvrdý, dokáže podržet balon i skvěle zakončit. Johnson je zase chytrý, rychlý a i on umí dávat branky. Zvláště Bobbyho kvalitu si uvědomuji, byl jsem totiž u začátků jeho kariéry," vzpomíná zkušený manažer. "Bude to určitě nesmírně těžký zápas."

Na Britannia Stadium to ovšem bude pro Cottagers rozhodně těžší šichta, než před čtrnácti dny. Stoke City jsou na domácí půdě téměř neporazitelní, v probíhající sezoně zde nedokázali vyhrát obhájci titulu Manchester United (1:1), ani vicemistr Chelsea (0:0) a Liverpool dokonce díky Waltersově penaltě nejtěsnějším možným způsobem prohrál.

Fulham může těžit ze zkušeností z minulé sezony, kdy doma i venku se Stoke uhráli cennou výhru 2:0. Shodou okolností obě utkání rozhodl vždy dvěma góly jeden hráč, ve Stoke-on-Trent rozhodl o překvapivém vítězství obránce Baird, na západě Londýna pak největší hvězda klubu - reprezentant USA Clint Dempsey.

Potters, přestože drží v Premier League sympatickou osmou pozici, mají nejhorší ofenzivu v lize. Jen čtyři branky stačily na dvě výhry, tři remízy a punc jednoho z černých koňů na pohárové příčky. Šéf Fulhamu Martin Jol ví, že ho v sobotu čeká obtížná zkouška. "Loni jsme si tam vedli dobře, výhra znamenala pravděpodobně zlom v celé sezoně Fulhamu," bilancuje Jol, jenž v tu dobu ještě tým nevedl.

"Letos jsou však ještě silnější, hrají pohárovou Evropu, mají Crouche a další kvalitní hráče. Mají silově skvěle vybavený kádr, ale dokážou hrát perfektně i jako tým," chválí soupeře Nizozemec. Tomu bude na Britannia Stadium scházet Bryan Ruiz, Philippe Senderos i Kerim Frei. Vrací se naopak stoper Aaron Hughes. Domácí pak doufají ve start trojice Kenwyne Jones, Jermaine Pennant a Marc Wilson, s jistotou nelze potvrdit ani účast tahouna Stoke Matthewa Etheringtona.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Big Four i Citizens si už mohou vyšťavení Trotters pro podzimní část sezony škrtnout. Otázkou ale zůstává, co bude dál. Bolton na každý pád živí již šestizápasovou šňůru bez bodu, což z něj dělá klub s nepochybně nejhorší aktuální formou. Jenže Wigan, jeho příští soupeř, na tom je jen o něco málo lépe a na první pohled představuje ideální odrazový můstek za lepšími zítřky.

Tak to samozřejmě funguje oboustranně. I Latics totiž dlouho čekají i jen na remízu, pro změnu čtyři zápasy po sobě. Také oni si ale s těmito čtyřmi prohrami spojují především silné soupeře - mezi nimi nechybí i Tottenham, ManCity či dosud neporažená Aston Villa. V táborech obou celků z kraje Greater Manchester, které teď tedy čeká miniaturní derby, nicméně musí převládat nejistota a něco jako extrémně náročný program je jen těžko uspokojí. Tím spíš, pokud například Bolton své trápení datuje i do konce loňského ročníku (posledních 12 ligových zápasů: jedna výhra, zbytek prohry) a případný bodový neúspěch s Wiganem by zkompletoval nejdelší poraženeckou sérii za 109 let. Wigan pro změnu takto dlouho nečekal na bod od října 2008 - i tři roky nejsou malá porce.

Ani jeden z manažerů se nicméně nemusí bát o svůj post a patrně jak Coyleovi, tak Martinezovi bude dán dostatek prostoru k nasměrování týmu do prosvětlenějšího tunelu. Oba pánové byli totiž dříve fanoušky stylizováni do role "mesiášů" - někdejší lodivod Swansea drží Wigan nad sestupovými vodami až nečekaně dlouho, přičemž Coyle vloni Trotters nejenže pohodlně zachránil, ale ještě je dovedl na dosah prvního triumfu v FA Cupu po 53 letech.

Svou první letošní šanci by mohl dostat náhradní brankář Boltonu Adam Bogdán. Jussi Jaaskelainen, který je také svou měrou podepsaný pod největším obnosem inkasovaných gólů (21), které kdy u některého z týmů Premier League po sedmi kolech pamatuje, totiž ke všemu po výprasku od Chelsea tápe s bolavým stehnem. Ryze dobrými zprávami naopak jsou vypršené tresty Klasniće i Wheatera.

Také ve Wiganu, který od Boltonu není ani tak "moc" vzdálený jako Říčany od Prahy, vítají zpátky jednoho (snad) napraveného hříšníka - Stevea Gohouriho. Po zranění by navíc Martinezovi mohl být k dispozici v létě příchozí Crusat a alespoň nějak pravděpodobně se jeví i start Jamese McCarthyho. Naopak Rodallega zůstává vinou zranění odstaven mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (sobota 18:30)
Neoblíbený duel čeká v sobotu večer na Chelsea. Svěřenci Andrého Villas-Boase totiž musí podstoupit zápas s Evertonem, který to zkrátka na Chelsea umí. Výhodou sice bude pro Blues domácí prostředí, jenže Everton nedokázali porazit od poloviny roku 2009.

Naposledy se Chelsea radovala z vítězství nad Toffees ve finále FA Cupu, od té doby Everton na Stamford Bridge pětkrát remizoval. Minulý rok dokonce Chelsea oplatil prohru v FA Cupu, když ho po dramatické penaltovém rozstřelu vyřadil.

Hodně zajímavé je nicméně sledovat domácí tým, který proti Evertonu vyběhl v roce 2009 a který pravděpodobně nastoupí v sobotu. Ve Wembley se před třemi dvěma roky objevili Čech, Bosingwa, Terry, Alex, Ashley Cole, Lampard, Essien, Mikel, Malouda, Drogba a Anelka a z nadcházejícího střetnutí můžeme s jistotou vyloučit jen Essiena, který je dlouhodobě vyřazen. Jinak se mohou všichni zmínění opět potkat na hřišti.

Útok určitě "nenaruší" ani Fernando Torres, který si odpyká druhý zápas z třízápasového distancu. Odpočívat možná bude David Luiz, jenž odehrál dva zápasy za Brazílii.

V sestavě Evertonu nebude chybět Jack Rodwell, jemuž FA zrušila červenou karty z duelu s Liverpoolem, a tak si může odbýt 100. zápas v dresu Toffees. Ten samý milník čeká i na Louise Sahu, který si již zřejmě urovnal neshody s manažerem Moyesem.

Právě na Sahu Everton hodně spoléhá. Letos má zakončení tristní, průměrný jeden gól na každý zápas je málo. Timu Cahillovi se totiž nedaří, trápí ho zdravotní problémy, ale s bilancí nula gólů v roce 2011 by měl přesto něco dělat. Aktuálně ho ovšem sužuje zranění kotníku, kvůli kterému ani nemohl reprezentovat Austrálii, a tak je možné, že se na Stamford Bridge vůbec neobjeví. Nejistota panuje také u Johna Heitingy, ten pro změnu laboruje s kolenem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United761024:519
2.Manchester City761023:519
3.Chelsea FC751117:816
4.Newcastle United74309:415
5.Liverpool FC741210:813
6.Tottenham Hotspur640211:1012
7.Aston Villa72509:511
8.Stoke City72324:89
9.Norwich City72237:108
10.Swansea City72236:98
11.Queen's Park Rangers72235:138
12.Fulham FC714210:77
13.Everton FC62136:87
14.Wolverhampton Wanderers72146:107
15.Arsenal FC721410:167
16.Sunderland AFC71339:86
17.West Bromwich Albion71245:105
18.Wigan Athletic71245:115
19.Blackburn Rovers71158:174
20.Bolton Wanderers71069:213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (940)

Přidat komentář
fantomas

Jen škoda, že kvůli ManCity těžko budou vysílat Norwich-Swansea. Na to bych se koukl s velkou chutí...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že to bude nudnej zápas kterej skončí remízou ale každej má jinej názor

Reagovat
fantomas

Vždyť tomu nic nenasvědčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

a co nasvědčuje že to bude dobrý zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že oba nováčci zatím sázej na kreativní fotbal a snaží se střílet góly a nekrčit se před brankou...

Reagovat
fantomas

Máš to mimochodem v preview. A jeden z faktorů vypsal i Kohout.

Reagovat
diastan

Taky to tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Při absencii Teveze a Aguera bech se nedivilnudné remíze 0:0 na Etihad stadiu. McLeish ví co je to festovní beton...

Reagovat
diastan

Mario s Džekem a Silvou jim tam něco fuknou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Come on United! Spurs jdou na 4. flek!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyhraje 8:0 a posune se na 3. místo

Reagovat
niflheim

Jsi hrál fifu?

Reagovat
madridcan

aj ja si sem-tam zvyknem pretiahnut piatkovy vecer az do sobotneho rana,takze namiesto vypisovanie blbosti,si chod este lahnut

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi tak blbý, nebo nechápeš vtip??

Reagovat
madridcan

Naco sa pytas,ked vies,ze som blby?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól...

Reagovat
niflheim

Konečně...nemám rád repre pauzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes uz musime bodovat. come on Everton!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Leeds

Reagovat
herbage

dneska žádný pořádný zápas? Jen samí kopáči Vrchol jsou Hrnčíři versus Zahrádkáři

Reagovat
Tomekcz

jo decka hrajou az zitra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Black Country Derby, bitva o poháry, a potom zápas dvou zklamání o 15. místo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Úplně klidně o první desítku.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Billy Sharp furt hnije v Doncasteru ? Nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sázovek je favoritem Tottenham, takže očekávám výhru NUFC

Reagovat
tomasinho

Já plichtu, která pomůže LFC na 4. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja opicu po prehre s MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to asi těžká bitva a radši od toho moc bodů nečekám. Hlavně doufám, že Harry nepostaví vedle JDho místo Adebayora Pava. Na pravo bych zkusil Gia, který byl MOTM v EL a vedle Defoa VdV.

Reagovat
smazaný uživatel

sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale věřím, že by to bylo lepší než ten Pav...

Reagovat
vladis271

Dnes musím skúsiť brať ten futbal s odstupom. Ak prehráme nič sa nedeje, je to len šport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

sakra, ten Wales to musí urvat Hook je zatím slabý..

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Nastoupí dneska Moneybayor?

Reagovat
fantomas

Dneska určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska určitě ne ale zítra by měl

Reagovat
niflheim

ok risknu to.

Reagovat
Erdovec

OT: sleduje někdo ragby?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Wales to musí dát.

Jinak Para teď parádní kop.

Reagovat
smazaný uživatel

*Parra

Reagovat
smazaný uživatel

Wales Mike Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

3. kop neproměněnej

Reagovat
C0br

Ve Walesu neumějí kopat?

Reagovat
smazaný uživatel

OT : poradil by mi někdo nějakou fantasy knihu ? :)

btw : prospero začal jsem číst Hyperion.

Reagovat
smazaný uživatel

Drakeni z Pernu, to by ti mohlo chvíli vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zaujalo tohle http://www.fantasyplanet.cz/clanek/mrtvi-muzi-netanci-linc-mila teď,ale drakeni vypadají dobře jdu nakrmit Kindle

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj. Kindle na cesty ok, ale doma bych na to teda nesah. Tisteny knize se nic nevyrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čtu hlavně na cestách tak proto .

Reagovat
Kaze

Tak tištěná kniha něco stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak já si teď třeba chtěl koupit knížku : Žáby v mlíku (399kč) a místo toho sem si jí stáhl z Xtrance . Lumpárna je hlavně v tom,že xtrance je asi jedinej pořádnej server a moc toho tam není nového. Už 3 měsíce čekám až tam dají překlad Leviatanu.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Sem někde na 50. stránce a zatím mě to naprosto fascinovala ta postava konzula je neskutečně tajemná,zajímavá a má rád whisky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má skvělý příběh Myslím že mě dostal snad nejvíc. Možná ještě ta dcera.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho učence?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Kaze

Píseň Ledu a Ohně - George R. R. Martins. Čtvrtá kniha je naprosto nejlepší kniha, kterou jsem kdy četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho udělali Heroes ne?

Reagovat
X-bano-X

Nie podľa toho je Hra o trúny.

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho jsou udělaný Heroes ? (myslím PC hru) tuším,že předloha má v názvu taky oheň a led tak mě to zmátlo.

Reagovat
X-bano-X

Tu hru som nehral tak netuším, myslel som že naražaš na ten TV seriál

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne moment jdu to zjistit.

Reagovat
smazaný uživatel

Po fotbale

Reagovat
X-bano-X

Inak neviem ako to čítaš, ja klasické papierové knihy, ale našiel som v pc celého Sapkowského Zaklínača(6 kníh), prvých 6 kníh z Eriksonovho Malazu, 3 diely Trpazlíkov od Heinza, kopec kníh od A.C.Doyla všetko vo formáte pdb a naviac od gaimana Americti bohové vo formáte rtf. Tak možem zaslať na mail ak bude záujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaklínače mám celého už v kindlu a půlku přečtenou .

Jinak za zbytek bych ti byl hrozně vděcnej mail ti dám : durcak.misa@seznam.cz

vážně díky v takovou pomoc sem ani nedoufal

Reagovat
smazaný uživatel

A pdb nebo pdf?

Reagovat
X-bano-X

pdb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to dyžtak prosím pošli.

Reagovat
X-bano-X

Máš to tam. Snáď to pôjde a bude sa páčiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to tady děkuju.

Reagovat
X-bano-X

Záleží čo máš rád. Hyperion je fajn ale je sci fi nie fantasy. Rozpíšem to trošku podľa autorov:

Erikson - Malazská kniha padlých - 10 dielov zatiaľ 8 v češtine - to naj čo momentálne je.

Martin - Píseń ledu a ohne - zatiaľ 5 dielov, vyšiel seriál podľa prvej knihy Hra o trúny

Abercrombie - Hrdinové, Najlepšie chutná za studena alebo trojdielny první zákon - čierny humor, vývoj postáv, military, jeden z top žijúcich autorov

Scott Lynch - trojdielna séria Páni parchanti - mladá krv, veľmi dobré, v češtine zatiaľ 2 diely

Sapkowsky - a jeho kultový Zaklínač - poľský autor, veľmi dobré

R.E.Feist - sága Trhlinových vojen 4 diely fantasy so všetkým čo k tomu patrí

Patrick Rothfuss - Meno vetra - nová krv radená medzi top 5 fantasy autorov

Glenn Cook - hocičo napr. Black Company alebo Tyrania noci

Brandon Sanderson - trojdielna séria Mistborn alebo novinka Way of Kings(ešte nie je preložená)

Scott Bakker - trilógia Princ ničoho

Neil Gaiman - Americký bohovia - fantasy lahôdka, ako nakoniec všetko od Gaimana

ak čítaš aj sci-fi tak odporúčam sériu od Herberta a to jeho nesmrteľnú Dunu. Inak kvalitných autorov je kopec. Simmons, ktorý napísal Hyperion má prakticky čo kniha to perla či už Illias, Olymp alebo Dron či Hladové hry. Na Slovensku píše dobrú fantasy Červenák (Černokňažník, Bivoj, Bohatier, Dobrodružstvá kapitána Báthoryho) ktorý vychádza zo slovanskej mytológie. Osobne mám rád aj austrálčanku Trudy Cannavan a jej knihy alebo Chinu Mielvilla, ktorý píše v štýle new weird, síce som čítal od neho len Krakena ale je to niečo úplne nové. Skoro všetko čo som tu vypísal mám kúpené a prečítané, takže ak by som ti mal poradiť tak skús Abercrombieho trilógiu Prvý zákon, potom Nejlépe chutná za studena, ktorá na ňu nadväzuje a nakoniec aktuálnu novinku Hrdinové.

Reagovat
X-bano-X

Inak dobrá pomôcka

http://www.bestfantasybooks.com/top25-fantasy-books.php

Mám z toho prečítanu polku a je to parádny rebríček. Prvá 10 je absolútny top.

Reagovat
smazaný uživatel

to si musím dát do záložek a ten tvůj příspěvěk nadtím do nějakyho txt souboru

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně děkuju určitě se nechám inspirovat a co půjdu tak stáhnu a přečtu si.

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Walesu

Reagovat
vodka

waleské chanty

Reagovat
smazaný uživatel

LeBron James se chystá na Anfield.

Lebron vie komu ma fandit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je vůůůůůůůůůůůůůůůůůl

Reagovat
C0br

Krátkej kop

Reagovat
smazaný uživatel

Wales si za tuhle prohru může sám 4 neproměněné kopy ,ale i tak naprosto heroický výkon po tom vyloučení v 18. minutě. Wales si to finále zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem? rugby?

Reagovat
smazaný uživatel

jj 4 minuty před koncem měl Wales kop za naprosto školáckou chybu Francie a kopáč Walesu poslal ten kop o 5 cm níž

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. francouzský šťastlivci. Nejdřív Irsko, teď Wales. Ať se dou bodnout žabožrouti..

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Zéland jim nakope ve finle prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rád všecky tyhle tři týmy. A jestli má někdo Nový Zéland porazit, tak to budou Francouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nakonec nepostoupila Austrálie

Reagovat
Godwinson

Francie

Reagovat
fantomas

Nikdy bych neřekl, že na ní budeš blejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukals?

Reagovat
fantomas

Nekoukal, takový sporty dou uplně mimo mě. Jde o princip - Godwinsona sem měl vždycky za zatvrzelýho frankofila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky,ale kdybys to viděl taky bys na ni blil.

Reagovat
fantomas

Nevim, já bych předevšim neměl nejmenšího tucha, co se tam jako odehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou na čt4 výborný komentátoři taky bys něco pochytil

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kozohorského snad někdo dabuje, nebo co. Poprvé ten jeho komentář za něco stojí.

Reagovat
Godwinson

Štěpán mě tam šokuje ještě více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem i tak nejlepší komentář je stejně dycky na golfu

Reagovat
Godwinson

To nevim, ten mě nezajímá a nesleduju ho. Z mého pohledu je nejlepší tedy asi hokej, tam mají výborný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Po Bosně další haluz, to mě nemůže nechat chladným. (Ne, že bych jim někdy držel palce v jakémkoliv jiném sportu než ve fotbale. Vlastně v hokeji ano, ale to spíše z lítosti :))

Reagovat
vodka

Reagovat
Erdovec

Wales škoda toho kopu centimetr pod

Reagovat
rufus

Příležitostí měl Wales hodně. Tolik zahozených kopů se jen tak nevidí..

Reagovat
Trand

Halfpenny podle mě ze strany Walesu MOTM, jen škoda toho kopu, tím mohl svůj výkon završit. Ale celkový MOTM Parra, svou produktivitou zařídil postup Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by špatný s nima prohrát doma. Velký zápasy umíme hrát furt, snad to kluci zvládnou. Jsem strašně zvědavej na sestavy. Jestli Luis naváže na výkon proti manU z jara, tak vyhrajem 2:0, nebo 3:2

Reagovat
niflheim

Jsem myslel, že u toho Walesu porodím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

dnes LFC 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Za 14-letýho hráče 2 mega

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom to neni ani anglican

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle pripade je to ale uplne jedno..stejne bude home-grown a nejspis i trained at club coz to o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

ano... len sa mi nepaci ze v akademiach hraju zahranicni hraci a zaberaju miesto anglicanom

Reagovat
smazaný uživatel

to sú blbosti. Keď je lepší Mongol, tak má hrať Angličan len preto, že je Angličan?

Reagovat
smazaný uživatel

v provom rade by v akademii ang. tymu mali hrat anglicania ....a mongola mozu kupit ked bude mat aspon 18

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslim ze nejaky 14 lety hrac hraje fotbal v Anglii a nezije taml , ale proste se tam s rodici prestehoval , takze sice ma jinou narodnost ale v te zemi zije tak nevim proc by nemel hrat mladeznicky fotbal tam.

Reagovat
smazaný uživatel

No vyjadreno dost hloupe , ale proste snad se to to da pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ze ked tam zije tak by tam mal aj hrat, len sa mi to nepaci to je cele

Reagovat
smazaný uživatel

V poradku , ja taky nemam rad kdyz ze reprezentace hrajou pristehovalci , ale dneska s tim nic nenadelame.

Reagovat
fantomas

To jen vypovídá o tom, jak tristní je ta jejich akademie.

Reagovat
Usty

Jak to o ní, proboha, vypovídá?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe - Kells, Carra, Skerts, Jose - Lucas - STEVE(c), Charlie - Dirk, Luis, Stewart

Reagovat
smazaný uživatel

subs : Doni, Agger, Carroll, Henderson, Spearing, Robinson, Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to psaní přezdívek a křestních jmen je hroznej zvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hlavně Kells je hrozně šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkratky typu SZCZ jsou pochopitelný, ale toto...

Reagovat
fantomas

Jj, tohle je hrozná křeč, ani kratší to neni, ani hezčí to neni - zní to jak náký sušenky.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Jacka Wilshera a Jacka Marshalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ktery zemrel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mi řekl novinku...

Reagovat
smazaný uživatel

spis narazim na to,ze ho tady jeste zminujes a davas mu palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, a čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, on totiž určitě palcoval to, že umřel, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos to trochu nepobral...

Reagovat
smazaný uživatel

ze sem vubec reagoval na takoveho arogantniho sulina

Reagovat
smazaný uživatel

on zomrel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney nehrá? Môj kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

(nechci spamovat, ale fakt to potřebuju) Nebudu mít možnost na ten zápas koukat live, musim na jinej fotbal, ale chtěl bych si to vychutnat potom...

Byl by prosím někdo tak hodnej a poslal mi potom linky na celej zápas bez spoilerů?

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to na čt4? United tv

Reagovat
fantomas

To ale až v pondělí ne? Bych se divil, kdyby chtěl bejt do tý doby drženej v nevědomosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

odpisal so ti pod inym clankom

Reagovat
Kaze

MUFC Team :De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Park, Fletcher, Giggs, Jones, Young, Welbeck

Reina, kelly, skrtel, carragher, enrique, lucas, adam, gerrard, downing, kuyt, suarez

13:45 digisport

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie sa boji hrat otvorenu hru s LFC??

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie si robí srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Senilnie Phil Jones ako DM. Hral tam vobec niekedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

U BRFC tak v 80% zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed je ale fakt neskutečně parádní stream

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He's a Yido!

Reagovat
Nikikrew

Dnes prva prehra ManU .

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Souness ve studiu

Reagovat
vladis271

Garry tam nie je?

Reagovat
vodka

kdo je GaRRY?

Reagovat
vodka

ale Neville tipuju, že bude na stadionu, třeba na něho budou záběry, jak bude slavit

Reagovat
smazaný uživatel

je ve studiu, ještě s Jamiem Redknappem.

Reagovat
Nikikrew

nejaky dobry link pls

Reagovat
smazaný uživatel

Bwin má v nabídce na Liverpool 2.55 a live sázkách 2.7- krása

Reagovat
mike.84

sopcast se nějak nechce rozjet ? mate to taky někdo ? dam login a hovno

Reagovat
Trand

stejný problém.

Reagovat
mike.84

asi aktualizovat nebo co

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast?

Reagovat
mike.84

nejde no.. stahl sem 3.4.0 a taky nejde tak kurva nechapu doprdele

Reagovat
Trand

Já stáhl 3.4.0 a už mi to jede normálně.

Reagovat
mike.84

mě už taky ale blood mi nejde vubec

Reagovat
mike.84

a sop se načte až za delší čas, asi sou přetížení nebo co

Reagovat
Trand

Jo, mně taky. Tohle mi jde v pohodě: sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
mike.84

jojo blood mam pravě jako první vždy.. taky mi to jede ale ne tak jako obvykle. system mi napsal že sopcastu něco chybí... ten obraz není tak dokonalý jako byval... snad se do zlepší co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Kaze

Sakra, nefunguje livesport, nefunguje Sopcast

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

na atdhenet.tv to jde krásně

Reagovat
smazaný uživatel

De gea byl opět trefen

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jak vypadá ten fotbal na Skysports 3D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas sa tí zvali na podlahu v obyvaku a De Geova ofina trči z telky

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed si o přestávce honí ego na twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

to vždycky ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 2.puli tam MU posle borce z lavicky a rozhodne , SAF to ma dobre promysleny.

Reagovat
FuckT

nene, v 2 polcase tam SAF posle borcov, ale Liverpool aj tak vyhra ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To Mariner neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Johnson, Yaya, Milner, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1 ? zas sa k tomu vracia dilino

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ani Samir , David ani Kun (zraněnej já vim ) ale tvle...

On snad bude doma betonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

musia zahrať aj iní, Villa nie je super kde treba davat to najsilnejšie, zvlast ked v utorok nas čaka v podstate zapas o prežitie v LM

Reagovat
diastan

Přesně tak v úterý hrajeme o vše a musíme do toho dat vše

Reagovat
t0mmy33MCFC

proc beton muze to byt 4,3,3 s adamem a jamesem na kridlech

Reagovat
smazaný uživatel

ale neni tam nikdo vymejšlecí...

Reagovat
smazaný uživatel

milner na kridle

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak uvedom si jaky dava dobry prizemni centry pred branu od lajny.. pro osamocenyho maria jak delany

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale hlavne ze tam si ty :D

Reagovat
Mindas

Žádná křídla se nekonají, protože se hraje 4-5-1. A jako krajní záložník je Milner výborný, tak nevím, proč tak zklamaně.

Reagovat
smazaný uživatel

ako krajny zaloznik urcite, tomu vyhovuje, ale povodne tu bol predpoklad 433, kde sa mi nehodí na kridlo ... vykon vcera paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je šašek

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Karta?

Reagovat
smazaný uživatel

Stevee btw Luis za zdí

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard tomu říkám návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

GERARD ! Klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Pantilimon, Dzeko, Kolarov, Kolo, Nasri, Silva, Hargreaves

Reagovat
smazaný uživatel

Owen

Reagovat
smazaný uživatel

ja to jebem, kapitán Rooney na lavičke, vice-kapitán Silva na lavičke... toto bude najhoršie kolo fanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj ze takych ako ty je asi 90 percent fanty takze moc strata nebude

Reagovat
minoLFC

ja tam mám Nasriho aj Džeka

Reagovat
smazaný uživatel

aaa,...Skrtel mi odjebal ticket

Reagovat
FuckT

... tam vedla Chicharita bol hned dalsi volny hrac MU, tam to nevyslo celkovo, ale preto je to MU, lebo sa dost tazko daju ubranit

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohol aj rozhodnut, nebyt voleja na strechu Anfieldu

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty vole co vic chce liverpool omg

Reagovat
diastan

Aspoň plichta, ale škoda Live byl lepší

Reagovat
Luc-Luc

ten slavny ManU se bal o remizu az do konce...skoda, stesti bylo na jejich strane dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Se Mancini pojebal do hlavy?? Super, hlavně, že sem dal kapitána Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

už potřebuje něco uhrát v LM

Reagovat
fantomas

Leon Britton is back!

Reagovat
fantomas

No, ten údajně nudnej zápas na 0:0 začíná teda pěkně. Krásná akce!

Reagovat
smazaný uživatel

máš nějakej kloudnej link na ten norwich?

Reagovat
fantomas

http://extremegoal7.blogspot.com/p/ch2x.html

Jj, de to. Vypadá to na fakt parádní podívanou. 10. minuta 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidim na jedno golovou nudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor to se dává...

Reagovat
smazaný uživatel

oni maj rozhodčí zakázano dávat žluty za simulování?? vypadá to tak

Reagovat
mike.84

Reagovat
mike.84

debilku a co jako ....

Reagovat
mike.84

mít kliku není umění. 85 minut odchodí a hraje bez nadšení, bez nějakeho zaujetí... on si ten fotbal vubec neužívá

Reagovat
Mindas

To asi jo, ale že je poslední půl roku ohromně platný herně i gólově, tak to je fakt. Je to roura, ale ty doby, kdy zápas jen odchodil jsou pryč. V tom se pleteš.

Reagovat
mike.84

no ty tomu sranda klubu fandíš tak mi za pravdu nedáš.. on vubec nestartuje na míč, on ma prostě a jasně treninkové tempo co se běhaní tyče. platý to on bejt umí, ma na to figuru, i nějake ty schopnosti v noze.. ale jinač je to traged.. dostane balon, zastavi si ho ve stoje, uděla krok a vystřelí, to je všecko

Reagovat
Mindas

Proč bych ti neměl dát za pravdu, když by si jí měl? Tady nejde o to, komu fandíš, ale o objektivní pohled a nějaké znalosti fotbalu. Mně je Balotelli absolutně u prdele, dnes se snažil pouze bavit diváky, ale jinak hrál tužku. To nic ale nemění na tom, že pravdu nemáš, protože on jinak bývá v poslední době platný vždy. Bohužel to je dosti málo, když tento hráč by mohl být klidně tím rozdílovým prvkem, kdyby neměl v hlavě vlašák. Jinak celkově ta tvoje první věta je v souvislosti se mnou dost směšná, když jsem se nikdy nebránil kritice současného City.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario jede

Reagovat
smazaný uživatel

to je mrdka

Reagovat
diastan

Máááário

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli vs. Villa fans

Reagovat
diastan

Že se nechá vyprovokovat, místo aby oslavil gól před vlastníma fanouškama, tak čumí jak vrah na villa fans

Reagovat
t0mmy33MCFC

mario tam z toho ma prdel..

Reagovat
fantomas

Fantastickej první poločas v Norwichi. Ten zápas má už teď takřka stoprocentně nakročeno do mý top3 letošní sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

určite tam bude aj United - Arsenal, však?

Reagovat
fantomas

No ani né.

Reagovat
smazaný uživatel

a Bolton - United.

Reagovat
niflheim

Spurs - Arsenal

Reagovat
minoLFC

Ngog

Reagovat
smazaný uživatel

Zááboolíííí

Reagovat
smazaný uživatel

Givena je mi líto

Reagovat
t0mmy33MCFC

manchester city nejvic strelenych golu v lize

Reagovat
t0mmy33MCFC

vstrelenych samozrejme :D

Reagovat
fantomas

Pilkingtooon!

Reagovat
niflheim

Ten Atkinson je hrozný šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

wow jak se točil

Reagovat
Usty

To není fér, Richards nebyl na hřišti od 64.minuty, přesto mu fanta započítala obdrženej gól z 65., protože "oficiálně" střídal až v 66.

Reagovat
Kenneth

OT: Když mi nenastopí ve Fantě kapitán, tak se vice stane kapitánem když nastoupí?

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

Cech, Bosingwa, Ivanovic, JT (c), Cole; Ramires, Mikel, Lampard; Sturridge, Drogba, Mata.

C'MON YOU CHELS!!! Keep the blue flag flying high!!!

Reagovat
minoLFC

čo je s tým Lukakum?

Reagovat
Arbiter

Lavička

Reagovat
Kenneth

Hlavně že se do tý Chelsea tak hnal, v klidu mohl ještě rok hrát a pak přijít místo něj.

Reagovat
Arbiter

on se tam hnal a věděl, že zpočátku nebude v základu, dokonce počítal s tím, že po půl roce půjde na hostovačku v rámci PL

Reagovat
smazaný uživatel

no tak s tím hostováním podle mých zdrojů co jsem četl nepočítal - všude bylo, že nechce dopadnout jako Courtious a nechce na hostovačku

Reagovat
Bayern +

Hodně dobrá sestava!

Reagovat
Arbiter

Tak ono lepší snad asi být ani moc nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

snad jen essien místo mikela

Reagovat
mike.84

ngog dal gola ? no rofl

Reagovat
vitasrp

No mam z toho zapasu s Evertonem strach.. Aby taky ne, kdyz jsme je doma v lize naposledy porazili v roce 2006.. Zkratka na nas pekelne umej, navic maj vyborny standardky, kde zase mame problem, takze to muze byt hodne zajimave.. Snad ale konecne zlomime prokleti a zvitezime, je to potreba..

Reagovat
smazaný uživatel

ale pri ich obrane a forme Jagsa by to nemal byť problém...

Reagovat
Error

Bloodzeed výborný

Reagovat
smazaný uživatel

dotkl se torres míče během 12 minut, já sem to nezpozoroval

Reagovat
Error

Torres opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem dobrý koště, no nějak sem si do tý 12 minuty nevšim drogby a bral jsem tam toho torrese automaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Torres si odpykava trest

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďte karamelky, alespoň vy mi dneska udělejte radost!

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Baines 2 góy a 2 asistence, jinak nevím co s tou mojí fantou bude.

Reagovat
fantomas

Distin.

Reagovat
kiwwi

Evra vs. Suarez, FA statement: The FA has this evening been made aware of an incident that is alleged to have occurred during the Liverpool versus Manchester United fixture at Anfield today. Referee Andre Marriner was made aware of an allegation at the end of the fixture and has subsequently reported this to The FA. The FA will now begin making enquiries into the matter.

Reagovat
minoLFC

ale aj tak je Evra zmrd

Reagovat
vodka

tak doufám, že dostane aspoň 3 zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy sou asi moc. Ale něco by dostat měl. Mám pocit že u Suareze se snoubíjou dvě největší nectnosti vůbec - simulování a prasácké zákroky.

Reagovat
mithro

nedostane nic, tak isto ako busquets v spanielsku

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze ho FA zařeže jako Torrese a dostaně minimálně 3 zápasy, ale to je jen moje zbožné přání, protože je to hráč Liverpoolu, tak dostane jeden nebo jen pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dem All Blacks. Ať finále stojí za to

Reagovat
13

Reagovat
niflheim

Kurňa ty bych nechtěl potkat v noci na ulici.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí že nikdo nediskutuje s rozhodčím. Aji když jsou to chlapi jak kráva, hlavně svaly a testosteron, tak se chovajou jako gentlemani.

Reagovat
13

Oni to prostě nemají ve zvyku no..

Reagovat
tomasinho

Tak dneksa prsím jednu remízu Magpies se Spurs, remízu Black Country a výhru Arsenalu a aspoˇm hattrick RvP.

Reagovat
tomasinho

Kurva, už radši nic nepíšu, když to neumím.

Reagovat
niflheim

Pro Wolves by byl bod skvělý...už dlouho nebodovali.

Reagovat
tomasinho

Jo, to jo. I když WBA taky přeju pořádný výsledek, v úvodu měli dost smůlu.

Reagovat
niflheim

300. za Evru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad city popadne velká krize

Reagovat
niflheim

Však neboj...na jaře se jim začnou hromadit zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To tezko , treba na to ze postoupi ze skupiny v LM bych si zrovna asi nevsadil.

Reagovat
niflheim

Tak mají šanci se dostat do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda na to sem pozapomnel , rozdaji si to se Neapoli o 2.-3. misto Villareal je letos marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=10979

Myslíte, že tohle funguje?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si na péro pověsit sto kilo závaží a ono ti třeba povyroste a nemusíš za něj zbytečně tahat

Reagovat
13

Začátek famozní od All blacks, ale pak to Australani začali vyrovnávat.. 2. poločas bude ještě lepší než ten první..

Reagovat
smazaný uživatel

Zezačátku vypadali Novozélanďani nezastavitelně.

Reagovat
13

a ta akce před pětkou? Nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

To sem jenom zíral. Včera byl zápas hodně o pečlivé organizaci hry. Dneska je to brutální, nápadité rugby. A to říkám jako člověk co se vtom vůbec nevyzná.

Reagovat
mr.Silver

Výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to odneho nic moc, ale radsej si pozametaj pred vlastnym prahom

Reagovat
fantomas

"nic moc"

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, nechutné. Našťastie to nerobí často.

Reagovat
minoLFC

Youngovú rybičku nemáš?

Reagovat
mithro

na toto sa ani ten youngov pokus nechyta, tam sa aspon obtrel o obrancu, toto bolo len komicke

Reagovat
smazaný uživatel

Proti simulantům se holt blbě hraje no. Ale aji tak bych byl radši kdyby se k tomu naši hráči nesnižovali. Nani se toho snad už zbavil a z Younga je to potřeba vytlouct.

Reagovat
vodka

Nani se toho teda nezbavil ani náhodou, když nemá možnost pokračovat v akci, tak hraje divadlo pořád. Rozdíl je v tom, že teď si konečně uvědomuje, že když po faulu nefaulu pokračuje, tak je to často nebezpečnější, než standartka..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem asi jenom podlehl iluzi že je labilní v soubojích, ale aji po pádu se snaží dostat do šance, místo toho aby spoléhal na to že na něho bude odpískán faul. Každopádně už se tak neválí, a tím že vstane a běží dál, tak se snižuje šance že rozhodčí doopravdy něco odpíská, páč se zhusta orientuje jenom podle toho že ten hráč leží na zemí a o hru nejeví zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool udělal dobře že koupil toho sympatičtějšího menšího simulanta

Reagovat
vladis271

Youngova rybička nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaké video?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ono se to vlastně děje jen ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych ti že tohle přitáhl ze Španělska Benitez, ale mám pocit, že Liverpool takhle dřív nesimuloval. To až teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si normálny? Toto napísať? Daj si minimálne dve facky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož, Gerrard samozřejmě skákal aji dřív. Ale teďka mám pocit že máte na tuhle "herní variantu" víc expertů.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa, prečítaj si, čo za exkrement si napísal, prečítaj si to ešte raz, a keď nepomôže ešte raz.

Reagovat
niflheim

Internet je toho plný.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se v tom ztrácím. To cos napsal je argument? A nebo tím říkáš že ti došly?

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Kenneth

Lehce zapomínáš na to že s Cristianem jste byli simulovací velmoc.

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/Abk9JSDBra4 - no tady je moment, kdy i Ronaldo kroutí hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínám, pěkně mě to sralo a z tohohle důvodu su rád že už je pryč. Rozdíl je v tom, že zatímco fanoušky Man United sralo že Ronaldo padá kde může, fanoušci Liverpoolu tohle u svých hráčů velkoryse tolerujou.

Reagovat
vladis271

Jo ták vás to sralo, určite vás serú aj tie tituly, ktoré vám do veľmi značnej miery vysimuloval. Okamžite strhnite všetky prospekty " 19 times " nahoďťe " 19 times - 3 " , pretože ste čestní a vždy vás Krystínkla srala. Ja si to dfobre pametám, v časoch jeho največšej " slávy ", práve som tu bol novic. Každý jeho faul ste tu omlúvali a snažili ospravedlniť jeho počínanie.

ZASE POKRYTCI. Až v poslednej vašej sezóne ste precitli. Luisinko je u nás priveľmi krátko nato, aby ste scouserov obviňovali z nejakej zaujatosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ja asi viem, ako si to myslel, ale ono to vyznelo tak, že simulovanie priniesol do EPL Benitez. Hneď ako si toto prečíta človek od mufana vyskočí mu pred tvár Krystínka. Nehovoriac o tom, že pred Luisikom sme v tíme nemali nikoho, kto by sa čo i len Krystínke približoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

odtial to vsetci odkukali

Reagovat
niflheim

Suarézova škola se pozná

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potkan.

Reagovat
smazaný uživatel

kobra

Reagovat
smazaný uživatel

Evra je skôr potkan ako kobra.

Reagovat
Kenneth

Krysa.

Reagovat
miky10

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Nikdy tej kryse nezabudnem potom, čo škandálne vyrazili z baráže Írov, a tí žiadali opakovanie zápasu ( možno aj Keane , či niekto iný ) a ten sráč mu/ im cez médiá odkázal niečo v zmysle.....v pohode, on s tým súhlasí, nech prinesú playstation.

Reagovat
smazaný uživatel

šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Black Country Derby Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Jarvis hattrick

Reagovat
niflheim

Spíš 3 asistence na Doyla

Reagovat
smazaný uživatel

To taky.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

WBA - Wolves sopcast 96441 Nic moc kvalita, a ještě nevím jestli to tam doopravdy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 110579, stejný kanál mnohem lepší kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

91871 - rusky, ale kvalita ještě lepší...

Reagovat
kiwwi

offline

Reagovat
Trand

91871 Sice Rusky, ale dobrá kvalita. Nemá někdo s angl. komentářem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim
Reagovat
Kepy_FCB

http://www.historicalkits.co.uk/

Super stránky o vývoji dresů

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to stálo za hovno tak snad dneska Spurs, Wolves a Black Cats poťeší. Come on animal army!

Reagovat
miky10

Newcastle bych prosil 1:0 gólem Steva Taylora, Ramsey aspoň gól a asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey by hlavně nemusel vůbec hrát

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

a čistým kontem Newcastlu.

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Ve jménu své tragické fanty doufám že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Na steel derby někdo link nemáte ?

Reagovat
niflheim

Doyle kurva to jsi měl dát

Reagovat
smazaný uživatel

Brunt i Warnock na střídačce ve fantě...la la la

Reagovat
niflheim

Times online už nemá ten match tracker? ... nevítě o něčem podobném?

Reagovat
miky10
Reagovat
niflheim

Paráda, dík.

Reagovat
Trand

To je skvělý, díky.

Reagovat
niflheim

Tak mám, nakonec přímo od PL na stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, Van Persie.

Substitutes: Fabianski, Andre Santos, Djourou, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.

Reagovat
miky10

Co je s tím Aaronem?

Reagovat
fantomas

Kde je zas Ox, ty vole? Ramseymu něco je, že neni ani na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím, spíš bych řekl, že je to vzhledem k posledním výkonům...

Reagovat
fantomas

Že ani na lavičku? To Wenger nedělá.

Reagovat
Counter

Buď mu něco je nebo jej Wenger jen šetří po repre pauze.

Reagovat
fantomas

No po tom sem se pídil už ve svym prvnim komentáři...

Reagovat
Counter

dobrá sestava, snad se bude dneska Rosovi dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

mne prijde ta lavicka silnejsi nez zaklad

Reagovat
fantomas

No dobrý zase...

Reagovat
herbage

snad se na hřiště podívá i Park A kde je Coquelin? Naše jediná naděje, když Jenkinson nebude stíhat

Reagovat
smazaný uživatel

já věřím tomu, že kdyby Jerkinson nestíhal, tak to zaskočí Santos, i když by to měl přes nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny by se posunul na RB a Djourou na CB

Reagovat
smazaný uživatel

Per - Djourou ach ich ouvej

Reagovat
smazaný uživatel

vedle sebe bych je proti lepsimu tymu fakt videl nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pane Bože ať si dneska aspoň půl hoďku zahraje Park, už ho chci vidět...

Reagovat
fantomas

Bez šance, to radši budem čekat na zázrak od Aršavina.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud povedem, tak ho tam Wenger pošle. Tak na dvě minuty.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Aršavin > Park

Reagovat
fantomas

O nějaký "<" tu vůbec nejde.

Reagovat
niflheim

Ten Hammill na té pravé straně nic moc...tam měl postavit radši Hunta. Ale kdo ví, jak ten dorazil ze srazu, i když v posledním zápase tam neodehrál moc.

Reagovat
fantomas

Já hlavně koukám 10 minut a Adam vlastně neměl balon.

Reagovat
niflheim

No nečekal jsem, že tam McCarthy dá jenom Doyla do útoku. Sice je Fletcher zraněný, ale Ebans-Blake rozhodně nastoupit mohl. Rozhodně čekám, že nastoupí během druhého poločasu z lavičky. Třeba za Henryho nebo Milijaše.

Reagovat
miky10

400. pro All Blacks a Nugenta-Hopkinse

Reagovat
fantomas

WBA to teď brání fakt skvěle. Středem Wolves nemůžou, a když odcentrujou ze strany, hlavičkujou tři Baggies proti jednomu soupeři. (nebo to spíš serou McCarthyovci no, s tou podporou útoku )

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ani na lavce a zrovna ho mam v zakladu ve fante

Reagovat
kiwwi

z toho si nic nerob...vela na ostatnych nestratis

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

jeste spoliham na duo Ade-Persie s paskou

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, Brunt dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou hurá, Kiwwi ho nemá v týmu Jinak ho mají snad všichni v Chazy league

Reagovat
miky10

Všichni ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mrknul jsem na top7 a všichni až na Kiwwiho

Reagovat
miky10

Nojo, tak se koukni do top 11

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zajímá maximálně to sedmé místo, ostatní už jsou pekelně daleko (40 bodů+)

Reagovat
miky10

Tam bych v pohodě byl, kdybych furt nepřestupoval

Reagovat
smazaný uživatel

Máš hned po vytvoření týmu zapomenout heslo a jsi v pohodě Já pořád čekám, až mi pošlou nové

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak udržím si nejhůře 4. místo

Reagovat
kiwwi

ale mal som ho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Brunt nedá dalších 5 golů, tak to je šumák Máš na mě šílenej náskok... Potřebuju trošku přeměnit tým, nějak mě to sere, že nemám heslo

Reagovat
Counter

40 bodů v téhle fázi není moc.

Reagovat
Counter

Jak se vůbec můžeš radovat z týmu, na který jsi od prvního Gameweeku nešáhl?

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Jak se vůbec můžeš radovat z týmu, na který jsi od prvního Gameweeku nešáhl?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vím, že bych to zkurvil, kdybych měl přístup, každej týden bych vymýšlel blbosti a ztrácel na tom body. Takhle jsem nasadil laťku a v pohodě si jedu - a změny zkouším v druhém týmu, který je v tabulce předposlední

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A co je větší problém, ani nevím, jakej email tam mám, navíc kurvy nechtěj posílat nová hesla, forgotten password nefunguje...

Reagovat
vodka

hehe, zatím mám nejvíc bodů za toto kolo v celé naší lize

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Já myslel, že big will je Willi

Reagovat
vodka

aha, to sem přehlédl sakra...

Reagovat
vodka

ale i tak, on už má odehrané a já eště dostanu 8 bodů za Brunta

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh zase ani na lavicce... na tech povidackach,ze by se mel v Lednu vratit do Francie mozna neco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde Arsenal na Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite,skysports to bude davat

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík oběma, jsem trochu znervózněl, když je pořád offline. Obvykle už touhle dobou před zápasem vysílá

Reagovat
smazaný uživatel

uz to bezi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To je přesně ta neschopnost McCarthyho - on musí vidět, že jeho svěřenci nevyhráli snad jedinej hlavičkovej souboj, a stejně jim prostě očividně necpe do hlavy, aby to hráli předevšim po zemi...

Reagovat
niflheim

Už se těším, až se vrátí Kightly z hostování. To hned bude vypadat trochu jinak.

Reagovat
SunFells

Mackems hraj bez útočníka, zajímavý

Reagovat
niflheim

Měl toho Dong-Wona postavit

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne mrhanie hracmi, aj tak si dame nejakeho vlastnaka

Reagovat
SunFells

heh, to už je trochu přehnaně poraženecký přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie, ja verim ze remizu by sme mohli mat

Reagovat
fantomas

Ten Bruce je fakt kretén. Kdy jindy chce konečně dát šanci Ji Dong-Wonovi...?

Reagovat
smazaný uživatel

na korejcanov nejako vsetci seru

Reagovat
fantomas

Jejich chyba no.

Reagovat
SunFells

Třeba k tomu nějaký důvod měl. Ale taky jsem byl na něj zvědavý.

Reagovat
fantomas

Nějaký důvod? V Koreji se na něj byl podívat během repre pauzi a pak se nad jeho výkonem rozplýval. Všechny deníky psaly, že už konečně dostane šanci od začátku - kór když nemůže bejt Bendtner. Jedinej důvod je ten, že je to prostě mamlas.

Reagovat
fantomas

pauzy

Reagovat
SunFells

Nevím no, mít k dispozici jediného útočníka a to jen na lavičce, na to být mamlas mi přijde málo, aby k tomu došlo. Ale je to možné, psal jsem třeba.

Reagovat
Swarley

Disciplinární dohru by mohl mít včerejší zápas Liverpoolu s Manchesterem United pro Luise Suareze, domácí útočník je vyšetřován kvůli údajnému rasistickému chování vůči obránci soupeře Evrovi.

Reagovat
niflheim

Dohru už to mělo mít v posledním zápase na Anfieldu, kdy zatahal Rafaela za vlasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pak, že my brečíme ty vole. Mu záviděl účes no. Cikán řekne černochovi Negře a posrat se můžete znova. Downing simuluje, Young taky a vidíte jen Younga. Torres simuloval proti MU taky několikrát, padal často, neblilo se, Suárez terčem všech.

Reagovat
smazaný uživatel

*vidíte jen Downinga.

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Tam dostane Rooney trest za slova do kamery, tam je rozebírán jeden loket. Tak snad na všechny strany stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost podstatnej rozdíl něco říct do kamery, a něco do očí, když to slyší jen ten hráč, nemyslíš?

Reagovat
kiwwi

jj Rooneyho bolo horsie nie?

Reagovat
niflheim

A co ty vlasy? Jinak ale je to všeobecně k zamyšlení, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Že je FA dementní, to snad vědí všichni. Viz. třeba šlapák Bosingwy na Benayouna, Gerrardův loket na Browna.. těch případů je strašně moc.

Reagovat
kiwwi

lebo Suarez zahrna proste vsetko...simulant, picus, rasista - jednoducho najvacsia pica aka momentalne beha po anglickych travnikoch

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že MU hráči jsou svatý viď? Hrozně by mě zajímalo jak byste se k němu chovali, kdyby hrál za vás. Byste mu líbali prdel.

Reagovat
kiwwi

keby keby, takeho picusa by si Fergie do United nedoviedol

Reagovat
Kenneth

Přivedl si většího.

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz take voloviny obcas pises ze konec a Ronaldo ??!!

Reagovat
vodka

byl simulant, kterého dost fanoušků neměla moc v lásce (já třeba), stejně to ale nebyl takový mamrd, jak Suarez...

Reagovat
kiwwi

ronaldo bol rasista a tahal niekoho za vlasy alebo kopal do hracov na zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nekopal do protihráčů? Paměť dobrou fakt nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si spíš pamatuješ, jen co chceš.

Reagovat
Chazy

Ronaldo je jedinej hráč, kterýmu se to dá odpustit, protože těch nechutnejch prasáren na něj bylo opravdu moc. Například šlápnutí na žebra od Balla, pokus o zmrzačení od Boatenga. On měl právo klídně na hřiště přinýst kovou tyč a někoho umlátit, protože byli hráči, co se ho prostě několikrát pokusili zranit.

Já na něj nadával, když krom toho, že byl simulant, hrál naprosto otřesně. Ale co se dělo proti němu, to bylo vždycky daleko horší.

Reagovat
kiwwi

pripomen

Reagovat
Chazy

Tak to i já si vybavím, jak například proti Stoku úmyslně nakop protihráče.

Reagovat
kiwwi

vies, ze som myslel kopnutie v uplne inom zmysle

Reagovat
Chazy

No tohle právě přesně spadá do toho, co si myslel

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
kiwwi

teda skus najst video, lebo mozno myslim na nieco ine

Reagovat
Chazy

Mrknu, ale předpokládám, že se najdou jen prasárny proti němu.

Reagovat
vodka

ale jo, měl tam i jedno zahnání se loktem, po kterém myslim dostal červenou..

Reagovat
vitasrp

No třeba ve svý poslední sezóně v MU byl dost podrážděný a několikrát úplně nesmyslně oplácel, tuším proti Stoke protihráče po odehrání míče nakopl a měl jít ven(sudí to neviděl), proti Blackburnu jakbysmet.. Každopádně Suarez má našlápnuto bejt úplně jiná liga, ten toho za těch 10 měsíců, co je v Anglii, stihl taky už sakra dost..

Reagovat
vladis271

bLuis je aspoň výzorom sympaťák, čo sa o tích slizákoch Krystínke a Nanim povcvedat nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Priviedol si väčších.

Reagovat
niflheim

Ze začátku to vypadalo, že to nechal všechno v Ajaxu...už jenom aby někoho pokousal a je to úplně ten stejný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra - francúz jak vyšitý, viac MS, slizký hráč, letec.

Ferdinand - drogy, fanúšik LFC.

Owen - nemám čo povedať, každý vie, štetka, judáš, proste najväčší hnus.

Roeni - futbalová prostitútka, podvádzal TEHOTNÚ manželku.

Giggs - na ihrisku sympaťák, ale je to morálny odpad, dlhé roky PODVÁDZAL SVOJHO BRATA S JEHO MANŽELKOU, u mňa tým skončil.

Nani - ten je oproti Roenimu a Giggsovi aňjel.

Young - skokan.

Na každého sa dá niečo nájsť, ale mancs sú v tomto č.1, toľko hnusných slizkých debilkov nenájdeme ani v Chelsea.

Čo sa týka Suáreza, áno je blb, veľa vecí preháňa, ale bojuje, pressuje, je to TÍMOVÝ hráč a tým je iný od "baletky" C.Ronadla, kt. je schopný častokrát stáť na ihrisku. Čo sa týka zákrokov naňho / Luisa, je to niečo podobné ako na C. Ronalda. Takže rozdiel medzi Cristianom a Luisom je ten, že Cristiano je 10x väčší sebec, čo sa týka hry na ihrisku. Obaja sú v niečom blbci, ale Luis je sympatickejší svojou bojovnosťou.

Luis > Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Z mancs mám celkom rád len R. Keane a Scholes.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rasistické urážky byste se měli posrat hlavně vy. Ne, aji kdyby ojel tříletou holčičku, tak je vám to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez je rasista jak svině no. Hlavně, že před zápasem se fotil s Lebronem a lez mu doprdele. Beztak za takovej zápas je těch nadávek tak strašně moc, že to ani nespočítáš a jedinej Evra brečí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, říkám. Simulant, prasák, rasista a všecko je vám jedno. Za všecko můžou ostatní hráči.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

a hlavne hraci United, ti mozu uplne za vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem něco takovýho?

Reagovat
C0br

Hlavně Patrice může za to, že je černej. Co má pak chudáček Luis dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalisti si nadávajú na matky atp. Proste sa správajú hnusne, to len plačko Evra to bude vyťahovať. No, nečudujem sa ale, je to slizký človek.

Reagovat
kiwwi

to som fakt neckal ze to este otocite o 180 stupnov...ale u vas nie je ako vidim nic nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

Tým samozrejme neospravedlňujem konanie Suáreza, len upozorňujem aj na druhú stranu mince, skľudni sa.

Reagovat
kiwwi

ty si doteraz spal?

Reagovat
Swarley

no neviděl jsem to, takže si to skládám prozatím bez obrázků vše dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tchoyi to drbe až moc. Johnson to měl dát teď.

Reagovat
niflheim

Kurňa vyrovnat

Reagovat
fantomas

JOOOOO!

Reagovat
Counter

parádní vstup

Reagovat
kiwwi

hmm

Reagovat
fantomas

Gervinho přihrál! Robin pravačkou! Kurva, co se to děje!

Reagovat
smazaný uživatel

yes, Robin

Reagovat
mithro

pekna akcia

Reagovat
kiwwi

aj vam ide ten Bloodzeed tak uzasne?

Reagovat
fantomas

To dělá ten jeho pojebanej Twitter.

Reagovat
mithro

skor to blbne potom co navysil rozlisenie a bitrate

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Counter

Včera mi jel dobře. Dneska je to nekoukatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

pravda, ze dnes bude chyba skor u neho, ja som skusil aj viac sekund hodit do vyrovnavacej pamate ale stale to seka sem tam

Reagovat
Counter

už mi jede dobře.

Reagovat
Counter

Tak už zase ne aspoň ten krásný lob jsem si mohl vychutnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jedinej souvislej úsek bez sekání...

Reagovat
fantomas

Já už přepl na Holanďany, řekněte, až to bude ok.

Reagovat
Counter

Který sopcast to je? Už mi taky dochází trpělivost :-)

Reagovat
kiwwi

100801

Reagovat
Counter

Díky oběma.

Reagovat
niflheim

Nejede ani 30 sekund v kuse

Reagovat
niflheim

Tak to je v prdeli Tak Wolves zase bez bodu.

Reagovat
fantomas

Co se děje s tim Bloodzeedem?

Reagovat
smazaný uživatel

co se děje?

Reagovat
niflheim

Tak tohle měl být gól. To jak se uvolnil - nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

aj vam ide digi sport v pohodke?

Reagovat
mithro

owen a rooney na twitteri

http://tinyurl.com/3jqkkfg

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan

Reagovat
fantomas

OH NO! Taková nádhera.

Reagovat
Counter

Persie

Reagovat
Counter

Persie

Reagovat
smazaný uživatel

to je škoda!!!!!

Reagovat
kiwwi

persie

tak toto mal byt gol a bol by to gol sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole PERSIE! Taaakovej průměrák.

Reagovat
fantomas

My máme v týmu vůbec samý slušný průměráky, jak tak na to koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

cantona je len jeden ale pekny pokus persie

Reagovat
smazaný uživatel

týýýýýýýýýý volééééééé

Reagovat
Losinho

Páni

Reagovat
herbage

Robin

Reagovat
LAM

Rosa zatim velmi dobře.

Reagovat
Trand

Robin.

Reagovat
Losinho

Cantonovka

Reagovat
madridcan

Dufam,ze Arsenal da este jeden a nedockam sa Udinese

Reagovat
fantomas

Ty vole, to je zatim sebevědomej výkon, jak kdybysme hráli o titul.

Reagovat
Trand

Super výkon zatim!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na Veetlu.

http://sports23523.blogspot.com/p/channel-1.html

Sice ne anglicky, ale kvalita

Reagovat
SunFells

Kurnik, takový nádherný obraz musí doprovázet nějaká mexická španělština

Reagovat
SunFells

Ale zase "Rosický" umí vyslovit krásně

Reagovat
Losinho

Ouuu...aby je to ještě nemrzelo.

Reagovat
Counter

Ty šance zase budou mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má větší čelo, Lescott nebo Gervinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Ty a ještě jelito na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ježiš co to?

Reagovat
fantomas

Ten Wojta se mi poslední dobou úplně nezdá.

Reagovat
niflheim

Měl to zkusit jako Pauleta

Reagovat
smazaný uživatel

Jááááj toto byla škoda! Pěkně Wojtek

Reagovat
kiwwi

t6 b63 6dhad

Reagovat
SunFells

chápu

Reagovat
kiwwi

blba numericka klavesnica

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v tom furt hledal něco jako to I h8-2 be an arsenal fan

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

na prvy pohlad aj ja

Reagovat
fantomas

tž bžš ždhad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na notebooku

Reagovat
fantomas

Taky mám notebook a mám to právě takle.

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta

Reagovat
fantomas

Na numlocku písmena nemám a nahoře to mám 2ě, 3š, 4č, 5ř, 6ž, 7ý, 8á, 9í, 0é...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani modrý čísla, která fungují pomocí klávesy "fn"?

Reagovat
smazaný uživatel

I když to je na noteboocích, které nemají numlock... Pokud ho máš, tak to tam nemáš

Reagovat
SunFells

To není pravda.

Reagovat
fantomas

No já mám víceméně počítačovou klávesnici, to je fakt...ale stejně sem to snad nikdy neviděl. Fn tu mám od jasu, hlasitosti apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Některé notebooky např od HP používají fn i pro alternativní klávesy jako +-/* takže je klidně možné, že některé i pro čísla no...

Reagovat
SunFells

Existují notebooky i bez samostatné numerické klávesnice, kde ti čísla alternují s písmeny

Reagovat
fantomas

Však to je "2ě, 3š, 4č, 5ř, 6ž, 7ý, 8á, 9í, 0é", nebo ne?

Reagovat
SunFells

Ne s těmato s diakritikou, ale s těma bez, abys to měl pohodlnější bez samostatné numerické ...zapneš numlock a část klávesnice alfanumerické klávesnice (třeba písmena p,o,k,l atd - bývá to většina na té pravé straně) se ti změní na numerickou.

Reagovat
smazaný uživatel

proste kiwwi ma shitny notebook

Reagovat
kiwwi

to su klasicke cisla ako na normalnej klavesnici, ale NB zbyknu mavat funkcne tlacitko na zapnutie normalnej numerickej klavesnice 0m, 1j, 2k, 3l, 4u atd.

Reagovat
fantomas

Jo tak, tak to já na nb nemám.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

no aspon ze de gea takto nevybieha

Reagovat
smazaný uživatel

Fu. Teď jsem si málem pustil do kalhot.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
SunFells

Krásně zavěsil

Reagovat
fantomas

Kde zas ten Wojta stáál??

Reagovat
niflheim

6e by někomu dělaly problém střely z dálky?

Reagovat
fantomas

No to je fakt špatnej argument.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Krásný

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
Losinho

No a je to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Johoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
patas92

do pi.. ten to refil

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Seb

Reagovat
kiwwi

Larsson je snad najlepsi exekutor priamych kopov v PL

Reagovat
supervizor

Trochu tlaku a už se sypem.

Reagovat
Counter

Seb je borec

Reagovat
vodka

jak hraje zatím Jenkinson?

Reagovat
SunFells

teď se obzvláště předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

právě to psoral

Reagovat
smazaný uživatel

*posral

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

ok, vidím, že kouzlo okamžiku, ale do teď hrál jak? nemám možnost se na to teď dívat...

Reagovat
supervizor

Wojta Jenkinson

Reagovat
Losinho

To byl zákrok

Reagovat
patas92

ty vole Jenkinsone bez uz do...

Reagovat
fantomas

No tak Wojta má odčiněno, ale už by se hergot mohli probrat zase.

Reagovat
djiros

Snad mi nechceš říct, že branka jde na vrub Wojty kvuli spatnému postavení. Myslím, že by to neměl ani tak.

Reagovat
fantomas

Určitě jde, dyt stál uplně u tý druhý tyčky. Stát aspoň v prostředku, minimálně si sáhne.

Reagovat
djiros

Asi nečekal, že se mu to povede, tak hezky fouknout a chtěl ho tam jenom nalákat.

Reagovat
SunFells

Snad musí stát tak, aby na ten míč viděl a dostatečně blízko k té tyči, kde nemá postavenou zeď, aby mohl zasáhnout proti případné dělovce.

Reagovat
fantomas

Viděl by i o dva kroky vedle. Ještě nikdy sem neviděl stát brankáře takhle u tyčky, když proti němu stojí hodně schopnej exekutor, kterej to může poslat prakticky kam chce. Vždyt si to viděl - do toho balonu mu chyběl ještě tak metr při skoku, to mi neřikej, že to jako nemohl udělat líp.

Reagovat
herbage

tyvole, gólman má vždy zadní tyčku a přední musí pokrýt zeď. Dostat z přímáku gól přes zeď, tak ej to omluvitelné, ale na zadní je vždy ostudu gólmana. Kopnul to parádně házet to na Wojtu je hloupost

Reagovat
djiros

Reagovat
kiwwi

ja suhlasim s fantomasom...dostat gol cez mur ked je to paradne kopnute nie je nejaka chyba brankara, ale Wojta stal fakt velmi pri tycke, to v podstate isiel na riziko ze ak to Seb trafi aj horsie, tak to proste nechyti...brankar sa vacsinou postavi tak, aby stihal aj tu aj tu a musi to byt kopnute dokonale aby to nechytil

Reagovat
fantomas

Jojo, volí se kompromis - to Wojta si zvolil jen tu zadní tyčku, nic jinýho.

Reagovat
herbage

řekni, jací gólmani dělají kompromis, protože nic takového jsme ještě neviděl. Naopak, většina se jich postaví blížě k zadní tyči a jsou připraveni skočit, kdyby to zkusil na přední tyč

Reagovat
kiwwi

samozrejme ze nestojis v strede brany ale blizsie k opacnej tycke, ale nie tak velmi, aby si absolutne nemal sancu stihnut presunut sa na opacnu stranu

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

bylo to velmi těžko chytatelné a velmi dobře kopnuté

Reagovat
fantomas

Achjo. A vyvrací to někdo?

Reagovat
kiwwi

to ano, ja vravim, ze ten gol by padol, aj keby to Seb netrafil tak dobre, ale na tu stranu

Reagovat
fantomas

Já to na něj neházim (to odčiněno bylo beztak blbě pochopeno - mělo to směřovat hlavně na ten nesmyslnej běh), jen řikám, že se prostě mohl postavit víc doprava, aby měl větší šanci. Spolíhat JEN na zeď, když kope Seb, je naivita nejhrubšího zrna.

Reagovat
herbage

jenže stál tam i Richardson, který umí vyslat pumelici levačkou

Reagovat
fantomas

Kdy naposled z týhle pozice v SAFC kopal Richardson? (když teda mohl kopat Seb)

Reagovat
herbage

vloni furt. Já s tím gólem počítal již před kopnutím

Reagovat
fantomas

Vloni jaksi Seb ještě nehrál za SAFC.

Reagovat
SunFells

Já se teď věnoval akorát té střele, spíše jsem reagoval na ten prostředek brány. Jinak co vím, tak Vojta si velmi často stoupá dost blízko ke vzdálenější tyči a ještě před zahráním té standartky už dělá krok na tu druhou stranu, aby nabral rychlost a byl tam dřív (a taky se mu to už málem párkrát vymstilo, že špatně stíhal ten protipohyb), ale v tomhle případě mu to mohlo jen pomoct, Seb to umístil fakt výborně.

Reagovat
fantomas

Umístil, ale jde o to, že Wojta se už předem vystavil do pozice, kdy by nic nemohl dělat ani v případě, že by to Seb zvládl o třetinu hůř. On svuj "osud" fakticky odevzdal jen do rukou zdi, což je podle mě špatně. Stoupnout si dva kroky doprava, měl by pokrytý obě tyčky maximálně - a pak by teprv na gólu nemohl mít žádnej podíl.

A jestli tady dělal zase ty kroky, což dělal, tak pro změnu skočil moc brzo...

Reagovat
Counter

Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

Uch. Wojta.

Reagovat
Trand

Wojta.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za to by se snad mela davat cervena

Reagovat
niflheim

To je vůl...v jednom momentě tam Sczszssz odskočil od bližší tyče...kdyby to tam poslal, tak je to gól.

Reagovat
patas92

uz se ta hra Arsenalu sype ...nechapu na co si ten Song dneska hraje, at radsi neleze za pulku a rozehravku necha na Artetovi s Rosickym

Reagovat
Trand

Webb skvěle posuzuje výhody.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson neumí nic jinýho než posílat naprosto neškodný centry... místo toho aby si s někym narazil kopne to do vápna kde ani nikdo není v náběhu

Reagovat
smazaný uživatel

To čo má Vaughan an hlave?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Měl krvavou ránu, tak mu to doktoři zaplácli žvejkačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas parada..

Reagovat
smazaný uživatel

Supr no, hlavně že sem před tímhle kolem dal do sestavy Dyera a posadil Larssona falt parádní kolo...

Reagovat
fantomas

No to mi ta euforie fakt moc dlouho nevydržela. Po nejlepších 15 minutách v sezoně, z kterých sme určitě měli vytěžit víc než jeden gól, přišel zase ten klasickej stereotyp. Jenkinson je jen bezhlavej stroj na centry, Arteta vypadá jak kdyby hrál DM vedle Songa. Zas to celý stojí na Rosovi, kterej ukazuje, že je pro současnej Arsenal nepostradatelnej a nemůže ho nikdo nahradit, a Robinovi, kterej se už ale de facto nedostane k balonu. Křídla nic, zase nic. Gervinho měl slušnej nástup, pak zas upadl; Walcott si narazí, ale tim to končí.

Vraťte mi tu úvodní patnáctiminutovku, prosíím!

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli zase, ten gól nás zase totálně rozložil, to už není pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já teď zapl bloodzeed a jede mi normálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je sice fešák,ale výkony v Arsenalu zatím slabé

Reagovat
herbage

No tyvole, nevěřil bych, jak jeden hráč na bezvýznamném postu může celou hru kurvit. Začnu pozitivy a to je hra Robina a Rosy, kteří hrají jak o život. Vážně nevím, co bych jim vytknul, jsou báječní. Koscielny s Mertesackerem prakticky bez práce, ale s rozehrávkou není problém. Křídla hodně utopená, přesto Gervinha bych pochválil za pohyb a občas dělá v obraně Sunderlandu pěkný průvan. A nyní negativa. Dva hráči, kteří dnes nejvíce ztrácejí míče, jsou Song a Jenkinson. Hlavně Jenkinson mi pije krev, protože z nepřipravebných pozic posílá jeden centr za druým do vápna a jsou z toho zbytečné ztráty. Pozičně věčně mimo, jednou si hraje na DM, jednou na pravé křídlo a za ním obří díra. Ale čím mě sere nejvíce je, že po 3 minutách konečně vybojujeme míč a on místo konstruktivní rozehrávky zvolí nákop do země nikoho a to má čas i prostor. Takhle to dál nejde. Song a jeho nákopy zcela mimo, měl by se hlavně soustředit na to, od čeho tam je. A Walcott je Mr. Invisible, neudělal za celý první poločas vůbec nic, takže pravá strana je defakto paralyzovaná nešel přes ní ani jeden povedený útok za celý poločas, což je tristní. A Wojta za gól nemohl, to je zkrátka naše klasická smůla, kdy soupeři tam spadne vše, co letí na branku, zatímco nám se míče odrážejí od tyček. Ale před tím gólem jsme úplně přestali hrát, tohle je ta naše věčná laxnost. Musíme zlepšit presink a zároveň tomu dát řád

Reagovat
fantomas

Přesně, vlastně remizujeme jen kvůli smůle.

Reagovat
herbage

to je klasická arsenalovská smůla

Reagovat
vitasrp

No překvapivě se to utkání vyvíjí, po té úvodní smršti Arsenalu jsem očekával, že si Sunderland ani neškrtne a navrch si odveze pěkných pár kousků.. Ten rychlý gól Arsenalu hrozně pomohl, dodal jim sebedůvěru, najednou byla k vidění jejich typická, rychlá a přesná kombinace, Rosický vymýšlel parádní kolmice, Van Persie si dělal z protihráčů slalomové kužely, na ty dva se do 30. minuty vážně úžasně koukalo.. Sunderland vůbec nevěděl, kde jim hlava stojí, záloha nestíhala, ta snad za půlhodinku hry neodebrala jediný míč a obrana pak pod tlakem logicky chybovala.. Navíc Arsenal i dobře napadal, takže hráči Sunderlandu neměli moc času na rozehrávku a často tak míč jen odevzdávali... Škoda, že inkasovaný gól kanonýry tak zaskočil, pak šla kvalita hry strmě dolů..

Každopádně obrana AFC je prostě směšná, ofsajd systém chaotický, kdyby Sessegnon nebyl ocas, mohlo být vyrovnáno už dřív.. Vůbec je divné, že Sunderland s tak slabou ofenzivní silou, se kterou dneska nastoupil, si vypracoval dvě vyložený šance za poločas.. Třeba Jenkinsonova hrubka byla vážně ichtylní, některý Mertesackerovy odkopy zase dost úsměvný atd..

Každopádně Van Persie je génius, fakt že jo.. Ten jeho lob měl skončit gólem, že to byla jen tyč, to měl vážně zatracenou smůlu, protože celou tu situaci vymyslel prostě královsky - parádní vykoupal Richardsona a zakončil hrozně chytře.. Celkově je to prostě o parník nejlepší hráč v současným AFC..

Dneska mu zatím slušně sekunduje Rosa, který výborně tvoří a vymýšlí perfektní kolmice. Jen škoda, že Gervinho je neefektivní a krom první akce po 30 sekundách nedokázal přidat další asistenci/gól..

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo odkaz na Arsenal? nejlépe sopcast

Reagovat
SunFells

Co se stalo Gibbsovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je fakt úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to mi chceš říct, že ten Vaughan chtěl ještě diskutovat?

Reagovat
fantomas

Co je Gibbsovi?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že máš rychlejší stream, a trnuljsem , že za chvilku dostanem ultrateplej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb píská fakt příšerně

Reagovat
Trand

Je to tragéd.

Reagovat
fantomas

Nevidim nic, co by se na jeho výkonu dalo jó kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to teda nelíbí. Třeba ten estrádní pád Sessegnona, nebo kosa na Rosu klidně zasloužila červenou... stejně teď ten Brownův zákrok na kotníky...

Reagovat
fantomas

Těch dvou faulů bych se taky bál - červený.

Reagovat
Trand

Žádná velká chyba, ale má hodně špatných menších rozhodnutí.

Reagovat
LAM

Rosa dneska zatim parádní

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsme naposledy dali gol z přímáku?

Reagovat
patas92

Rosa je dneska genialni, skoda ze je v tom sam

Reagovat
smazaný uživatel

Brousej nás dobře, no. Mohla by už padnout taky červená.

Reagovat
fantomas

Problém je v tom, že my máme sice tlak a stejně už dva choulostivý posty maj taky žlutou.

Reagovat
justcall

Walcott, jak může kopat přímák..

Reagovat
fantomas

Áchjo...co by Seb dal za tyhle tři pozice, co sme jenom v druhym poločase měli.

Reagovat
-Kopy-

Rosa

Co dneska předvádí ? obehraje hráče, dalších třicet metrů přesprinujte s míčem další dva a přijde přesná přihrávka a nebo je faulovaný...a nebo ty pasy...fantazie..

Rosa

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Arsenalu ty pokutový kopy nějak nejdou

Reagovat
SunFells

Mě spíše serou ty přímé kopy.

Reagovat
supervizor

Proč se k volnému kopu staví nejnetechničtější hráč? tedy když nepočítam Mertesakra

Reagovat
SunFells

Reagovat
supervizor

Chceš říct, že Theo je ten pravý kdo má kopat volné kopy z levé strany? když je na hrišti Arteta nebo Rosický?

Reagovat
fantomas

Rosa přímáky, z nichž se přímo ohrožuje brána, nikdy nekopal. Theo to odtud nezahrával poprvý, na tu zadní to občas umí slušně zakroutit. A Arteta se koneckonců předvedl chvíli předtim - Theo nebyl o nic horší.

Nehledě na to, že takle srážet jeho techniku, kór kopací, taky neni na místě.

Reagovat
supervizor

Krom rychlosti a zakončení nemá nic, na křidle je slabej.

Reagovat
fantomas

A co to má co dělat se způsobilostí zahrávat přímáky, ty vole?

Reagovat
SunFells

No nevím, proč zmiňuješ levou stranu, když pravá pro praváka moc nepřichází v úvahu, kor když je v týmu Peršan se Santosem.

A Theo to má kopací techniku velmi dobrou, přímáky letos zahrává lépe než Arteta, který má velkou potíž trefit vůbec bránu.

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě.

Reagovat
justcall

je to pravda.. Theo poslední dobou krom tý rychlosti nic, hlavně že vydal životopis

Reagovat
niflheim

Žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky sa zase ani neotocil pri tom priamom kope

Reagovat
Trand

Rosa se zas nekoukl, jestli byl z přímáku gól.

Reagovat
fantomas

Tak to už bude nákej rituál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v rozhovoru četl, že někdy, když vidí jak to ten hráč kopl, se ani nemá cenu otáčet...

Reagovat
Trand

Jj, mně se líbilo, jak tu minule někdo říkal, že to dokazuje, že mu nezáleží na týmu.

Reagovat
fantomas

No, to určitě.

Reagovat
Trand

Nějaký MU fanda tuším. Zajímalo by mě, jak na to přišel.

Reagovat
fantomas

Hrubas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa dnes jasně nejlepší na place všimli jste si teď při tý opakovačce přímáku Larsona jak Rosa vůbec nesleduje let míče? všiml sem si toho už proti Man Utd.

Reagovat
Trand

Je to zajímavý no. Asi ví naši statistiku inkasovaných gólu ze standartek.

Reagovat
smazaný uživatel

To nema obdobu co predvadzame..

Reagovat
fantomas

Chaos, normální chaos. Vždyť my už hrajem stejně jako Wolverhampton.

Reagovat
Counter

Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

šava se naučil nouvou klíci :D

Reagovat
SunFells

Tradičně si vybral tu nejhorší možnou cestu přes 6 hráčů, ale čumím, že se k tomu zakončení dostal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ARshavin

Reagovat
justcall

Rosa dolu a Walcott absolutně k ničemu vepředu tam zůstane

Reagovat
supervizor

Výhra se nám vzdaluje , snad někoho osvítí.

Reagovat
fantomas

To snad bylo jasný, že Rosova třísla nevydržej celej zápas. Za těch 75 minut podle mě ještě můžem bejt rádi.

Reagovat
patas92

to je kreten ten Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

to je dement - stahuje Rosu

Reagovat
Amos

Ať jde s prominutim Wenger do p*či, nejlepšího hráče Rosu stáhne, nechá tam lamu Walcotta a ještě k tomu tam nepošle CH.Y.Leeho, když potřebujem dát gól, omfg!!!!!!

Reagovat
Amos

v afektu spletu jmeno Parka

Reagovat
Counter

Rosa dolů? Wengere, to jsi nedal.

Reagovat
fantomas

To snad bylo jasný, že Rosova třísla nevydržej celej zápas. Za těch 75 minut podle mě ještě můžem bejt rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je fakt.

Reagovat
Amos

Jo, to mi taky nedošlo možná ale měl dát šanci Parkovi.

Reagovat
fantomas

Měl, ale nad tim se já už ani pozastavovat nechci. To je furt dokola. Čekám, že po vejkendu pue na hostovačku do Brightonu.

Reagovat
Counter

Nezdálo se mi, že by už Rosa nemohl. Teď by se ještě nechal na hřišti a pošetřil namísto cesty do Marseille.

Reagovat
fantomas

To je ale úplně vedlejší, co se tobě zdálo. Beztak byli s Wengerem domluvený předem, že to nebudou pokoušet celých 90 minut. Fakt radši oželim těch 15 minut než další dva zápasy.

Reagovat
herbage

jj. Ale takhle nějak by měl hrát Aaron, jestli chce hrát základ

Reagovat
fantomas

Jak to jako myslíš? Na Rosově pozici má hrát Arteta, když je vedle něj Ramsey. Aaron neni a nikdy nebude žádný AM/podhrot, což hrál dneska Tom.

Reagovat
herbage

takže je chyba Wengera, že jej na toho podhrota staví? Však kde jinde by měl uplatnit svojí střelu a své kolmé přihrávky za obranu? Přijde mi jako box to box typu Lampard

Reagovat
fantomas

Ramsey box-to-box? To je Wilshere, Ramsey může bejt extratřída jako kreativnější CM, dispečer (takovej stokrát lepší Denilson), nikde výš jeho místo určitě není. I Fabregas z hloubi pole i Wilshere jako zataženej hráč uplatnili svou genialitu, to ne že ne...(a střelu btw. Aaron nemá nijak skvostnou, aspoň letos to teda nijak nedokazuje)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, ty, ty Wengere!? Co to?

Reagovat
SunFells

To si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco striedal najlepsieho nasho hraca na place?

Reagovat
niflheim

Tak Rosa je po zranění. Možná byli na nějakém tom času domluveni.

Reagovat
patas92

ten Rosicky je fakt smolar... spoluhraci v repre na hovno, trener v repre na hovno, spoluhraci v tymu na hovno, trener v tymu na hovno....a jeste k tomu je porad zranenej

Reagovat
Amos

Ten Arteta vypadá jak Ken od Barbie.

Reagovat
Amos

ROBINNNEEEEEEEEEEEEE MILUJU TEE !!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
Counter

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

JOO!! Ty vole! Peršane!

Reagovat
patas92

jeste ho toho Robina mame

Reagovat
Trand

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaaaaaaa robbbbbbbbbbbbbbbbbbbbííííííííííííííííííííííííííín

Reagovat
fantomas

Zrovna z přímáku, to je hrozná ironie. ROOOBIIIN!

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa dneska vynikající Zápas sleduju dneska asi od 30. minuty a myslím, že Rosa patřil k nejlepším hráčům Arsenalu, možná byl vůbec nejlepší Byl velmi aktivní, často faulovaný, hráči soupeře si s ním nevěděli rady, několik skvělých pasů a přihrávek tam měl, skvělý sprinty s míčem u nohy, jen tak dále, Tome

Reagovat
niflheim

Taky pěkný

Reagovat
supervizor

Fantomasi Mignolet stál taky na hovno?

Reagovat
djiros

tohle jsem přesně čekal

Reagovat
fantomas

Mignolet stál dobře, jen neni ani zdaleka tak mrštnej jako Szcz.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser, já to zapnu a oni daj góla

Reagovat
SunFells

To bylo tím

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky mě to hned napadlo

Reagovat
patas92

tvl to budou jeste nervy

Reagovat
Rssa

Chyba O´Shea...

Ale branka krásná

Reagovat
smazaný uživatel

Top class striker, to se musí nechat...

Reagovat
SunFells

Co to tam zas provádí v té obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uch. Infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

jediná nevýhoda Tomáše je, že se málo pokouší o střelbu, hraje velice týmově a občas ve výhodné pozici ještě přihrává...Jinak Song hraje taky hodně slušně, naopak mě zklamal Gervinho, Arteta se mi taky moc nelíbí a Jenkinson též ne, i když ve 2. poločase se dost zlepšil...

Reagovat
Amos

Nesmíme jen bránit , to neumíme !

Reagovat
Counter

Doufám, že se dívá j.mrazik, ať pak může Robina zhodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se ve fantě dostat do záporu?

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon cats!

Reagovat
Kenneth

Už jsou sestavy pro Newcastle - Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou. Newcastle nezmenen, Spurs si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs: Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Modric, Livermore, Parker, Bale; Van der Vaart; Adebayor.

Reagovat
Kenneth

Dik. Vypadá na pěkný match.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že Harry zase rozbil středovou dvojku Luka-Scotty a posadil JDho. To jsem teda zvědav. Modrić je napravo pokaždé mizerný, nevím proč ho tam furt cpe

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to vypadá na 4-5-1 s VdV na křídle... Takže tam zas bude prázdno a Walker bude muset hrát opět za dva posty.

Reagovat
niflheim

Ne že by se nedala písknout

Reagovat
Rssa

Ten dive toho sunderlandského zrzka?

Reagovat
supervizor

Možná v PD

Reagovat
herbage

pokud se nějaké měly písknout, tak dvě na straně Arsenalu

Reagovat
niflheim

To já si z toho dělal jenom srandu. Zbytku jsem si nevšimnul, tak neposoudím.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger jak se potí

Reagovat
Rssa

Arteta fakt špatný. A Song všude možně, jen ne na DM.

Reagovat
Amos

Arteta nemá na Arsenal.

Reagovat
fantomas

Taky Arteta dost často hrál místo Songa hybrid DM.

Reagovat
niflheim

800. za pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Arsenal

Reagovat
Amos

Takovej šutr ze srdce mi spadl. Snad se zvedneme.

Reagovat
herbage

Uf, už jsem myslel, že si ti šmatláci v modro-bílém odvezdou bod

Reagovat
Rssa

Někdy to tak bývá, že šmatláci vezou domů z venku bod (viz včera na Anfield Road) .

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Tři body jsou doma, to je to hlavní.

Reagovat
fantomas

Jen Rosa s Persiem zasloužej pochvalu (střídání se ale taky celkem povedly všechny tři), ale jinak než rozpačitými výhrami se asi do pohody nedostanem.

Reagovat
Trand

Jen škoda, že se zranil Kieran, snad to nebude nic vážného. Ale André ho dnes zastoupil docela dobře, jen byl možná až moc vepředu.

Reagovat
Trand

Ten palec měl být na tebe, ne na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Az sem bol pocut ten kamen, co padol AW zo srdca...

Reagovat
herbage

Dneska jen téměř samá pozitiva. Výborný Rosa, Robin, ve skvělé formě hrajicí Aršavin a i Santos s Banyounem hráli dobře. Dokonce i Theo se rozehrál. Škoda, že nedal Robin na 2:0, dneska jsme si mohli zastřílet. Sunderland převedl velké nic

Reagovat
fantomas

"Dneska jen téměř samá pozitiva."

Reagovat
herbage

myslím, že náš letošní nejlepší výkon

Reagovat
Counter

Já myslím, že nejlepší výkon jsme podali v Udine. Dneska byl dobrý akorát začátek a konec.

Reagovat
herbage

nn, to se nedá srovnávat. Navíc Udine hraje sranda systém, to se nedá s blokem Sunderlandu srovnávat. Dneska jsem konečně viděl nějakou souhru a začíná nám fungovat spojení obrany, zálohy a útoku. Viděl jsem po dlouhé době odvážené míče středem hřiště, vytříbenou techniku a povedené kličky na pětníku. A hlavně všechno v pohybu. Na tomhle výkonu jde stavět a pokud se nikdo nezraní, stačí jedna dvě kvalitní posily a můžeme být příští rok zpátky v boji o titul

Reagovat
fantomas

"Viděl jsem po dlouhé době odvážené míče středem hřiště, vytříbenou techniku a povedené kličky na pětníku" - jj, to sem taky viděl, ale jen od jednoho hráče.

Reagovat
Counter

Sunderland dneska moc dobře nebránil, nechávali nám spoustu prostoru, o to smutnější bylo, že to hráči nebyli schopní využít.

Reagovat
fantomas

Viz Counter. Prostředních 50-60 minut to byla zase marnost nad marnost, hlavně v rozehrávce. A to sme ještě pořádně nemohli ohodnotit naši defenzívu, když byla málokdy v pohotovosti (a když byla, převážně z toho i něco bylo).

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivitu

Reagovat
herbage

však jo, já myslel hlavně závěr Jinak my když nevedeme, tak se trápíme furt, takže to jsem ani do hodnocení nepočítal. V rámci možností solidní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Robin to netrefit z přímáku, tak tady zase pláčeš jak je to celé ve sračkách...

Reagovat
herbage

to bych plakal, že si dřeváci vezou nezaslouženě bod domů, ale s hrou bych byl spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda sledoval víceméňe po očku, ale krom Rosy a Peršana jsem si teda žádných zázraků nevšiml. Což vzhledem k tomu, že to jsou hráči, kteří často promeškávají podstatnou část sezóny, to nejsou zas tak úžasné vyhlídky, ale nechám tě v tom. O to tvrději zase dopadneš na zadek...

Reagovat
Counter

Top (half) of the table

Reagovat
smazaný uživatel

hustý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jsem děsně rád, že nám to tam konečně spadlo po letech z přímáku. Ale vtipné bylo, jak to zkoušeli Santos, Arteta a Theo a všichni na háčko z rugby

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten bloodzeed to nastavení fakt nějak rozkokotil. Ještě že jede YES.

Reagovat
niflheim

Ke konci už jel dneska krásně.

Reagovat
justcall

škoda že tam nepadla ta Robinovka na 2:0, mohl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Co Park Chu Young? Ten tam je jenom pro srandu nebo jak?

Reagovat
Counter

Pro Carling Cup :-) Dílčí úspěch je v tom, že byl dneska nominovaný na úkor Chamakha. Možná nastoupí ve středu proti Marseille, uvidíme.

Reagovat
Counter

Pro Carling Cup :-) Dílčí úspěch je v tom, že byl dneska nominovaný na úkor Chamakha. Možná nastoupí ve středu proti Marseille, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, aby si za ty dva roky, co mu zbývají kopl

Reagovat
Godwinson

Bylo by to dobré.

Reagovat
niflheim

Koščil nehrál špatně dneska.

Reagovat
Counter

Koscielny letos až na výjimky hraje hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

David Ginolaaaaaaaaaaaa, nejspis nejlepsi levy kridlo v historii Newcastlu

Reagovat
Rssa

To je ten z reklamy na Head&Shoulders, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim. Reklamy neznam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme zase jednou nechytli zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

Scotty je masér!

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena - Fiorentina 0:0, Atalanta - Udinese 0:0, Cagliari - Siena 0:0, Janov - Lecce 0:0, Chievo - Juventus 0:0. Tomu říkám kvalitní liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Zrovna jsem to chtěl napsat pod souhrn :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tam napiš :D Já se taky rozmýšlel, kam to lupnu

Reagovat
herbage

Reagovat
vodka

pastva pro oči..

Reagovat
niflheim

V Sérii A 5 zápasů 0:0 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ahoj bubo

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé král!

Reagovat
niflheim

Jsem si říkal, že hrál už dost zápasů v kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ten střed od Spurs je celkem zabitý, když tam nehraje Modric. Jak dlouho ještě bude zranění Lennon a Pienaar?

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem zaznamenal, že je Modrič kapitán... směšný

Reagovat
smazaný uživatel

On jí dostal od Ledleyho. Ale raděj bych ji viděl u Scotta nebo u Rafy. Holt člověk nemůže mít všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Vim že jí dostal od něj, ale proč zrovna on? Je tam třeba Rafa... a zrovna Lukovi bych jí dal jako poslednímu

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo ten Tioté je dneska fakt boží

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy neni?!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po téhle sezóně se budu divit když ho straky udrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu doufat... a kdyby náhodou, tak jedině k Reds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafaaaaa!

Reagovat
Counter

Jak málo dneska stačí na pád hráče a tím odpískání penalty... Udělat tohle Suarez, je tady na něj witch-hunt.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to teda byl faul, a to přeju Strakám. Hlavně to byl ale gól Cabayeho, kterej to předtim zbytečně a hlavně nesmyslně ztratil, takovýhle ztráty se prostě nesměj stávat(nevim teda jestli to náhodou nebylo s faulem) Ale říkal jsem si, že tohle by třeba po roce v PL neudělal, což samozřejmě ale není omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šel na zem ochotně o tom žádná, ale kontakt tam byl, míč nezasáhl...pencle jasná. S tím co předváděli včera slečny z litrpůlu se to nedá srovnat, tak nemel blbosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy by mě to nenapadlo, ale souhlasim s Kohoutem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Suaréz si ten flame zaslouží.

Tohle na penaltu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zápas

Reagovat
vodka

ty vole, to byl krááásný centr...

Reagovat
vodka

eštěže to nedal Best

Reagovat
vodka

a Bassong s BAE pozičně mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yeessssssssssssssss a to jsem chtěl Jonáše v poločase dolů

Reagovat
smazaný uživatel

A kurwa

Reagovat
niflheim

Ale chytnul to no

Reagovat
niflheim

To mu měl dřív poslat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To měl dávat Luka dřív na toho Vaarta!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, co je přesně Lennonovi a Huddlestonovi? A bude Tom hrát, když bude zdravej a zase se do toho dostane?

Reagovat
smazaný uživatel

Hud má dlouhodobě potíže s kotníkem a až se dá do kupy tak to bude mít dost těžký, protože Scott s Lukou vytvořili skvělou středovou dvojku, ale do některých zápasů bych asi Huda upřednostnil. Lennon má tuším lýtko a hlavně je úplně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Au, Cheik...

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Hatema, kterej rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cabaye je ale tak trošku pička, není liž pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu co chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe He's a Yidooooooooooo!

Reagovat
Error

Parker

Reagovat
Error

Aha, takže z jeho asistence ve fantě už je druhá Adebayorova ... to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Který to tím dotekem málem celé pojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nutno říct, že kdyby tam nebyl tak by tu přihrávku Parkera levák bob hravě schramstnul, takže jsem mu trochu ukřivdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho malinkatýho ďábla miluju. Neskutečný killer!

Reagovat
vodka

zákeřný, často frustrovaný skrček...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Colo se neskutečně vykopal v tý PL po tom prvním tragickým roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tam nemaj Persieho... Ten by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaaj JD zahamounil!

Reagovat
smazaný uživatel

špatná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

To by taky Persie dal, ale teď to neni škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zatímco u vás všechno stojí a padá na Peršanovi, u nás hraje dobře celý tým. Newcastle je ale vyrovnaný soupeř. Vy už byste plakali...

Reagovat
smazaný uživatel

Však já jen popichuju Za vše mluví tabulka, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně Shola.

Reagovat
niflheim

Zaslouženě.

Reagovat
niflheim

Defoe sobecký nehorázně.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný góly dnes padaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to od 65. minuty a i z toho bych řek, že to je zápas kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Pave vyvrať má slova a rozhodni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krásně... Newcastle konečně vstal z popela a je to ten hrdej severoanglickej tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená dělba bodů. Krásný zápas plný nasazení, krásných gólů, tvrdých střetů a okořeněný skvělými fanoušky na obou stranách. This is England!

Reagovat
smazaný uživatel

+ bych ještě pochválil rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastelu to nejde nepřát :) Viděl jsem necelou druhou půli a pěknej zápas, zasloužená remíza :)

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě palec pro Taylora že po zápase přiznal, že tam byl kontakt a pencle to byla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tayls je sympaťák I ten předzápasovej rozhovor s nim byl skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele