Previews

Olomouc bude s Aberdeenem hlídat čtyřgólový náskok

Drtivé vítězství 5:1 v Aberdeenu nalinkovalo fotbalistům Olomouce cestu do 4. předkola Evropské ligy. Sigmě stačí ve čtvrteční domácí odvetě proti skotskému klubu neprohospodařit luxusní čtyřbrankový náskok z prvního zápasu. Utkání začíná na Andrově stadionu ve 20 hodin.

1. Bundesliga - preview sezóny 2009/2010

Po téměř třech měsících se opět půjde na prvoligový fotbal v zemi našeho západního souseda, startuje totiž sedmačtyřicátý ročník německé bundesligy. Úvodní kolo začíná již v pátek utkáním mistrovského Wolfsburgu proti ambicióznímu Stuttgartu...

Liberci stačí v odvetě Evropské ligy proti Vadúzu remíza

Fotbalisté Liberce mají před čtvrteční odvetou třetího předkola Evropské ligy s Vadúzem velmi nadějné vyhlídky. Slovan si před týdnem přivezl z Lichtenštejnska těsnou výhru 1:0, takže mu v domácím zápase stačí k postupu uhrát remízu.

Slavia si proti Tiraspolu nepřipouští nic jiného než postup

Fotbalisté Slavie Praha si před středeční odvetou třetího předkola Ligy mistrů proti Šeriffu Tiraspol nepřipouštějí nic jiného než postup. Čeští mistři ovšem musejí v Edenu vylepšit svůj výsledek z Moldavska, kde uhráli bezbrankovou remízu. Utkání začíná ve 20:00.

Sparta se obává, že náporu Panathinaikosu bude čelit bez Řepky

Velmi nadějný dvougólový náskok, ale také obavy, zda nastoupí klíčový obránce Tomáš Řepka, si dnes odvezli fotbalisté pražské Sparty do Atén, kde se v úterý představí v odvetě 3. předkola Ligy mistrů. Sparťany do posledního předkola soutěže posune i prohra o jeden gól.

Gambrinus liga - preview 2. kola

Druhé kolo uzavře duel Jablonce a Slovácka. Oba týmy by rády ukořistily své první vítězství v sezóně, domácí mají zatím na kontě jeden bod, hosté žádný...

Ruská Premier Liga - preview 16. kola

Nedělní program zahájí utkání Samary v Permu, krátce po obědě našeho času si to pak rozdají Chimki s Dinamem. Ambiciózní Zenit zajíždí na půdu moskevského Saturnu a kolo uzavře souboj mezi Lokomotivem a Rostovem...

Nizozemská Eredivisie - preview 1. kola

Po včerejší prohře Alkmaaru v Almelu dnes vstoupí do soutěže také další favorité. Ajax čeká utkání na horké půdě v Groningenu, Feyenoord přivítá Nijmegen a PSV hraje doma s Venlo. Na fotbal se již půjde i v Den Haagu, kam zajíždí ambiciózní Breda...

Olomouc chce v Aberdeenu vstřelit gól a udržet naději na postup

Fotbalisté Olomouce mají za cíl v úvodním utkání třetího předkola Evropské ligy ve skotském Aberdeenu uhrát výsledek, který by je před domácí odvetou udržel ve hře o postup. Sigma se do bitvy s ostrovním soupeřem pustí jen týden poté, co vyřadila islandský Fram Reykjavík.

Liberec čeká vstup do Evropské ligy, Vadúz nehodlá podcenit

Liberec vstoupí ve čtvrtek večer úvodním utkáním 3. předkola Evropské ligy na půdě lichtenštejnského Vadúzu do letošního ročníku evropských pohárů. Přestože jsou Severočeši obrovským favoritem, dvojzápas proti účastníkovi druhé švýcarské ligy rozhodně nechtějí nepodcenit.

Jarolím si přeje, aby Slavia dala v Tiraspolu gól

Fotbalisté Slavie Praha touží po roční přestávce opět postoupit do Ligy mistrů. V loňském roce je vyřadila italská Fiorentina, ale po reorganizaci kvalifikace má nyní český šampion v předkolech relativní slabší úlohu. První překážku, kterou musí v cestě za vysněným cílem překonat, je Šeriff Tiraspol.

Sparta zahájí další boj o Ligu mistrů opět s Panathinaikosem

Fotbalisté pražské Sparty zahájí v úterý večer v upravené Generali Areně další pokus o postup do základní skupiny Ligy mistrů, kde v předchozích třech sezonách chyběli. V úvodním utkání třetího předkola Letenští znovu přivítají Panathinaikos Atény, který je zastavil na cestě do hlavní fáze soutěže před rokem.

Gambrinus liga - preview 1. kola

V dohrávce prvního kola Gambrinus ligy se doma představí Bohemians 1905, které nastoupí proti celku Brna. Zápas nemá jednoznačného favorita, nováčka nejvyšší soutěže ale jistě požene vyprodaný stadion v Ďolíčku.

Ruská Premier Liga - preview 15. kola

Patnácté kolo ruské nejvyšší soutěže je hodně bohaté na zajímavé zápasy a jeden bude k vidění i v neděli. Jedná se o moskevské derby, v němž CSKA přivítá Spartak. FK Moskva cestuje do Nalčiku, Kubaň si to doma rozdá s Těrekem...

Ligu otevře šlágr. Sparta dnes jede do Teplic

Již tento pátek začíná další ročník Gambrinus ligy. V zahajovacím duelu přivítají fotbalisté Teplic pražskou Spartu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele