Previews

Ligue 1 - preview 6. kola

V sobotu vyhrály Bordeaux i Marseille, nyní je na tahu Lyon - Olympique se představí na hřišti PSG. Toulouse hraje s Le Mans a pokusí se potvrdit pohárovou výhru z Bělehradu, Lille zavítá na půdu RC Lens...

Bundesliga - preview 6. kola

Třetí kolo německé nejvyšší soutěže se bude v neděli dohrávat třemi zápasy a půjde v nich o hodně. Hamburk cestuje do Frankfurtu a bude hájit první místo před Leverkusenem, který doma přivítá Werder. Hertě to moc nejde, o nápravu se pokusí v duelu s Freiburgem...

Barcelona přivítá na Nou Campu Atlético

Už po třech kolech nám letošní vydání Primera División připravilo lahůdku v podobě souboje dvou titánů španělského fotbalu. Na posvátném Nou Campu se totiž proti sobě střetne Barcelona s Atléticem Madrid. Očekává se útočný fotbal se spoustou branek, tak jak tomu bylo v loňské sezóně.

Preview úvodních zápasů základních skupin Evropské ligy

Evropská liga startuje naostro právě dnes, kdy se v zápasech prvního kola základních skupin představí všech čtyřiadvacet účastníků. Lille hostí ve slávistické skupině Valencii, sparťany bude hodně zajímat zápas Kluže s Kodaní. Panathinaikos hraje vypjaté utkání s Galatasarayem, Everton přivítá AEK Atény.

Sparta vstupuje do Evropské ligy s postupovými plány

Postupovými plány se netají fotbalisté Sparty Praha před vstupem do Evropské ligy, kterou zahájí čtvrtečním soubojem proti PSV Eindhoven. Soupeř je největším favoritem skupiny K, a tak možná právě domácí duel s ním může přinést klíčový zisk či ztrátu pro další boje.

Slavia vstoupí do Evropské ligy na hřišti rozjetého Janova

Slavii Praha čeká ve čtvrtek mimořádně těžký vstup do základní skupiny Evropské ligy. Úřadující český mistr se představí na hřišti FC Janov a před utkáním je jasným outsiderem. Italský přístavní klub totiž prožívá po vydařeném startu do ligy velkou euforii a od víkendu dokonce po dlouhých 32 letech vede Serii A.

Dynamo hostí Kazaň. Kdo bude vládcem východní Evropy?

Východoevropské derby hostí stadion Valerije Lobanovského v Kyjevě. Domácí Dynamo přivítá v prvním kole základní skupiny F Rubin Kazaň. Oba týmy jsou vzhledem k dalším soupeřům ve skupině - Barceloně a Interu - trochu v ústraní, dobrý úvodní výsledek je ale může nastartovat.

Po roce znovu: Lyon přivítá Fiorentinu

364 dní. Právě tolik času uplynulo od posledního měření sil mezi Lyonem a Fiorentinou v Lize mistrů. Téměř po roce na sebe obě mužstva opět narazí v prvním hracím týdnu nejprestižnější evropské klubové soutěže.

Barcelona začíná na Interu pouť za obhajobou

Bezesporu šlágr kola bude k vidění na milánském San Siru, kde domácí Inter přivítá na obhájce titulu z Barcelony. Krom faktu, že se střetnou dva z nejlepších celků světa, bude také zajímavé sledovat souboj Samuela Eto’oa se Zlatanem Ibrahimovičem, kteří byli hlavními aktéry velké výměny, jež se v létě mězi oběma dnešními soupeři udála.

Marseille vs. AC Milán: souboj prvních finalistů LM

Psal se rok 1993 a Pohár mistrů evropských zemí změnil nejen herní formát, ale zrodil se i nový název - Liga mistrů. A právě ve finále prvního ročníku nejprestižnější klubové soutěže Evropy na sebe narazili úterní soupeři, francouzská Marseille a milánské AC.

Juventus chce zahájit Ligu mistrů vítězstvím

Úřadující francouzský mistr z Bordeaux zajíždí ke svému prvnímu utkání v letošním ročníku Ligy mistrů na hřiště ve formě hrajícího Juventusu Turín.

Chelsea začne proti Portu

Chelsea vstupuje do nového ročníku Champions League s jediným úkolem - postoupit do finále. Dosažení posledního zápasu vytyčil jako hlavní cíl manažer Carlo Ancelotti, proti jehož ovečkám bude stát v úterý Porto.

Gambrinus liga - preview 7. kola

V Boleslavi i Olomouci si od dnešní dohrávky slibují výhru a pokud možno návrat do dobré formy. Oběma týmům se poslední dobou příliš nedaří, Boleslav klesla na průběžnou osmou příčku, Sigma je nyní dvanáctá.

Skotská Premier League - preview 4. kola

Ve skotské lize zbývá jediný týmu, který nemá ani bod - Falkirk. Napravit do může v dnešní dohrávce čtvrtého kola proti Aberdeenu.

Primera División - preview 2. kola

Bohatý program dnes nabízí španělská liga, i když účastnící Ligy mistrů odehráli své zápasy už včera. Villarreal přivítá Mallorku, další silný tým Valencia jede do Valladolidu. La Coruňa hostí Malagu, kolo večer uzavře zápas Xerezu proti Bilbau.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele