Nizozemská Eredivisie - preview 8. kola

30.09.2011, 08:51, aktualizováno 02.10.2011, 09:47
Previews
Vedoucí Alkmaar v neděli jede potvrdit svou pozici na hřišti předposledního Venla. Twente ho bude pronásledovat doma proti Excelsioru a třetí Ajax jede do Groningenu. Představí se i čtvrtý a pátý celek dosavadního průběhu, PSV hraje v Nijmegenu, Feyenoord přivítá Haag.
VVV Venlo - AZ Alkmaar  (neděle 12:30)
Fotbalisté Alkmaaru si nyní budou chtít udržet vedoucí postavení v Eredivisii a stačí jim k tomu opravdu málo. Porazit Venlo, které stejně jako loni hraje jen o záchranu a v dosavadních sedmi zápasech získalo pouze tři body za tři remízy. Venlo je tak v tabulce předposlední, horší už je pouze Excelsior s jedním bodem. Naopak svěřenci kouče Gertjana Verbeeka se nacházejí na první pozici s osmnácti body.

Mají dvoubodový náskok na konkurenta z Twente, se kterým ztratili jediné dosavadní tři korálky. Alkmaar v Evropské lize ve čtvrtečním utkání tentokrát nerozjel ofenzivní koncert a ukrajinskému Metalistu, který disponuje výbornou obranou, dal jenom jednu trefu. Dlouhou dobu sice hosté vedli, nakonec se ovšem museli spokojit s remízou 1:1. I tak má ale AZ výrazně našlápnuto do vyřazovací fáze.

Venlo se trápí především v útočné fázi, na druhou stranu ale ani obrana nijak nezáří. VVV zatím na výhru čeká, remizovat dokázalo v úvodním kole s Utrechtem a paradoxně ve třetím kole s Ajaxem a PSV, tedy největšími favority soutěže! Jenže není mu to nic platné, když prohrálo s Arnhemem či Den Haagem. Silné je především doma, kde získalo všechny tři body, prohrálo jen s Heerenveenem.

Venlo na začátku sezóny podstupuje těžký los v konkurenci Twente, Ajaxu, PSV a teď Alkmaaru, ve vzájemných duelech neobralo tohoto giganta o korálky už třikrát v řadě. Kouč Alkmaaru Gertjan Verbbek se obává, že náročný program spojený s evropskou ligou může vzít jeho svěřencům hodně sil. "Je to velmi únavné. Musíme ale tento fakt přijmout a já pevně věřím, že v neděli budeme připraveni a podáme ten nejlepší možný výkon."

Verbeek zřejmě opět nebude moci nasadit Bretta Holmana, který je nemocný a nehrál ani ve čtvrtečním klání v Charkovu. Verbeek tvrdí, že jeho svěřence v této fázi čeká křest ohněm. "Teď je ten správný čas se podívat, jak to hráči všechno zvládnou. Není to sice pro ně jednoduché, ale nikoho stěžovat jsem zatím neslyšel," dodal Verbeek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 4.20 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Twente - SBV Excelsior  (neděle 14:30)
Papírově velmi snadný soupeř čeká v osmém kole na hráče domácího celku Twente. Za těmi do Enschede totiž cestuje poslední celek Eredivisie Excelsior.

Twente se letos znovu daří. V domácí soutěži opět bojuje o první příčky a na evropské scéně by tým pod vedením Co Adriaanseho také rád posbíral nějaké úspěchy. Poslední ligové utkání však nepřineslo ani na jedné straně vítěze. Všemi sledovaný duel mezi domácím Ajaxem a hostujícím Twente nabídlo po jedné brance na každé straně a oba celky si tak body rozdělily. Aktuálně poslední zápas Twente je však z Evropské ligy. V té se nizozemský celek střetl na domácí půdě z polskou Wislou Kraków. Domácím se dařilo a svého soupeře vyprovodili z Nizozemí výsledkem 4:1.

"Doma jsme druzí. Ztrácíme dva body na AZ, ale je teprve začátek. Nesmíme však ztrácet. Proti Wisle se nám střelecky i herně dařilo a tuto pohodu si přeneseme i do utkání s Excelsiorem. Povinné je vítězství," prohlásil Co Adriaanse.

V minulé sezoně se zachránil a letos to opět vypadá na boj o záchranu. Aktuálně poslední Excelsior totiž absolutně postrádá formu a uvnitř týmu to skřípe. Zisk pouhého jednoho bodu se skóre 4:18 není vůbec lichotivou vizitkou. Poslední kolo navíc hráčům posledního celku také nevyšlo. Na domácí půdě přivítali Vitesse, které se po úvodním nastartování zaseklo. Vitesse však proti Excelsioru vstřelilo dvě branky a opět se naladilo na vítěznou vlnu, když Excelsior porazilo 2:0.

"Nedaří se nám. Víme to. Nemůžeme však doufat, že se to zlepší jen tak. Musíme pro to něco udělat. Nyní nás čeká velmi těžký soupeř a já musím realisticky říci, že bod by byl neskutečným úspěchem," prohlásil trenér John Lammers.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.08 - 9.25 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Feyenoord Rotterdam - ADO Den Haag  (neděle 14:30)
Feyenoord letos prožívá mnohem úspěšnější sezónu než v loňském roce a i když v minulém kole nešťastně podlehl Alkmaaru, stále má se čtrnácti získanými korálky ztrátu na vedoucího soupeře pouze čtyř bodů, což se dá pohodlně dohnat. Feyenoord si právě v minulém klání připsal na konto vůbec první prohru v sezóně. Na AZ Stadionu dokonce vedl, jenže po přestávce domácí srovnali a pět minut před koncem překlopili misky vah na svou stranu.

Feyenoord kromě Alkmaaru sice ještě nenarazil na velkého favorita a nebezpečné trio má před sebou, určitě však nechce na něj ztratit důležité body a proto je podmínkou v duelu s Den Haagem zvítězit. Navíc se předvede na vlastním stánku De Kuip. Den Haag se oproti loňskému ročníku trápí a jen těžko zopakuje pohárové umístění. Po sedmi kolech posbíral sedm bodů a je až čtrnáctý, porazit dokázal pouze aspiranty sestupu De Graafschap a Venlo.

Ovšem Venlo zdolal v minulém kole a sebevědomí tak může značně vzrůst. Den Haag se trápí především v obraně, od Twente obdržel pět branek, od Groningenu čtyři a od PSV tři. S Feyenoordem většinou svádí ofenzivní souboje, o čemž svědčí třeba nedávný výsledek 6:3 pro rotterdamský výběr či remíza 2:2. Nyní je jasným favoritem domácí výběr, hlavně defenzíva se oproti minulému roku nesrovnatelně změnila k lepšímu.

Domácí celek se bude muset obejít bez vykartovaného Kelvina Leerdama, připraven není ani Kaj Ramsteijn (poraněné koleno), Gill Swerts (achilovka) a Darley (kyčel). Otazník navíc visí nad startem Diego Biseswara a Barta Schenkevelda. Kouč Ronald Koeman věří, že se jeho svěřenci oklepou po porážce s Alkmaarem. "Byla to rána, vedli jsme. Ale předvedli jsme dobrý výkon proti prvnímu celku tabulky, nyní by nám podobný výkon zřejmě stačil."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.25 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - AFC Ajax  (neděle 14:30)
V posledních dvou týdnech měli fotbalisté Ajaxu hodně náročný program. Příliš si ale pravděpodobně neodpočinou ani teď, kdy nastoupí na půdě zvedajícího se Groningenu.

Aktuálně ztrácí Ajax na čelo tabulky už tři body, v táboře kouče De Boera z toho ale žádný zbytečný poprask nedělají. V minulých dvou kolech sice ani jednou nebyli schopni zvítězit, nerozhodné výsledky proti Eindhovenu a Twente ovšem mohou mít na konci ročníku velkou cenu.

Tentokrát už ale Ajax musí bodovat naplno. Všichni od něj očekávají, že průměrný Groningen jednoznačně přehraje a připíše si na konto povinné vítězství.

Jenže narazit nyní na hráče ze severu Nizozemska určitě není zrovna ideální. Svěřenci trenéra Huistry se totiž po mizerném startu začínají zvedat, v minulých dvou kolech dokonce neztratili ani bod. Nejprve bez problémů přehráli poslední Excelsior, před týdnem pro změnu senzačně otočili dvěma góly v nastaveném čase duel proti De Graafschapu.

Okamžitě se tak vyšvihli do klidného středu tabulky, odkud mohou v poklidu přemýšlet o svém dalším postupu tabulkou směrem vpřed.

Pokud by však nyní dokázal Gronigen bodovat, bylo by to poměrně velké překvapení. Není totiž žádným tajemstvím, že s Ajaxem má ze vzájemných zápasů poměrně jednoznačně zápornou bilanci. Vždyť za posledních jedenáct let jej dokázal porazit pouze třikrát. I proto bude v jeho případě za úspěch považována také remíza.

Trenér Huistra má každopádně před zápasem k dispozici téměř kompletní kádr. Mimo hru je ze zdravotních důvodů stále jen Koen van den Laak. U Nicklase Pedersena zatím nebyl start potvrzen, podle posledních zpráv by ale měl být připraven. Na druhé straně barikády se musí vypořádat s absencemi Nicolaie Boilesena a Bruna Silvy.
FC Groningen - pravděpodobná sestava:
Van Loo - Hiariej, Kwakman, Van Dijk, Burnet - Kieftenbeld, Sparv - Bacuna, Andersson, Tadić - Texeira
AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Vermeer - Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita - Siem de Jong, Eriksen, Janssen - Sulejmani, Sigthorsson, Boerrigter
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.80 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
NEC Nijmegen - PSV Eindhoven  (neděle 16:30)
Nejsilnější útok letošního ročníku Eredivisie přijíždí do Nijmegenu, kde vyzve tamní NEC v rámci utkání osmého kola.

Domácí celek vstoupil do soutěže dobře. Po pár kolech však ztratil dech a přišly tři nepříjemné porážky v řadě. Aktuální čtrnáctá příčka navíc fanouškům ambiciózního celku doslova nahání husí kůži. Minulé kolo přineslo nepříjemnou prohru na půdě nováčka z Waalwijku. Domácí celek si pohrál s NEC a uhrál vítězství 2:0.

"Poslední utkání nám nevyšla podle představ. Snad se to brzy změní. Nyní máme doma silné PSV. Nasázelo sedm branek Rodě. Bude to velmi těžké utkání," prohlásil trenér NEC Pastoor.

PSV má momentálně jiné problémy, než je hledání formy a střeleckého prachu. Eindhovenský celek s brankami nemá problém a dokázal to hlavně v posledním ligovém utkání proti Rodě. Na domácí půdě smetlo PSV Kerkrade vysoko 7:1 a hráči Rody si tento výsledek velmi dlouhou dobu budou připomínat. Poslední vystoupení PSV však nebylo v Eredivisie, nýbrž v Evropské lize, ve které zajížděl nizozemský celek na půdu rumunského Rapidu Bukurešť. PSV utkání zvládlo a díky třem brankám si odvezlo cenné vítězství 3:1.

"Daří se nám, ale musím to zaklepat. Hrajeme sice dobře, ale během utkání máme také některé pasáže, ve kterých můžeme snadno přijít o dobrý výsledek. Nesmíme tyto okamžiky množit. Míříme do Nijmegenu, kde budou domácí chtít bodovat. My chceme rozhodně vyhrát," prohlásil rázně Rutten.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.75 - 4.20 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Utrecht - RKC Waalwijk  (sobota 18:45)
Waalwijk působí v letošním ročníku jako zjevení. Žádné zázraky od něj nikdo nečekal, i proto svěřenci trenéra Ruuda Brooda zatím příjemně překvapují celé Nizozemsko. Výbornou formu budou chtít nyní potvrdit také na půdě Utrechtu.

Po sedmi kolech se může Waalwijk pochlubit již výbornými třinácti body. Pásmu sestupu, v jehož blízkosti se měl podle předsezónních předpokladů pohybovat, je tedy na míle vzdálený a nadcházející duely bude moci odehrát bez zbytečného stresu.

V minulých kolech každopádně Waalwijk skutečně zářil. Z posledních pěti ligových zápasů vybojoval hned čtyři vítězství a probojoval se až na sedmou příčku. Nestačil pouze na rozjetý Alkmaar, s nímž doma prohrál 1:2.

Historie vzájemných klání s Utrechtem ale rozhodně ve prospěch Waalwijku nehraje. Už více jak sedm let nad ním totiž nebyl schopný vyhrát, na místo toho naopak hned šestkrát prohrál a pouze ve dvou případech bral alespoň bod. Nyní ale cítí perfektní šanci k tomu, aby tuto nepříznivou sérii konečně utnul.

V táboře Utrechtu ale mají pochopitelně zcela odlišné plány. Sami totiž potřebují vítězství jako sůl, a tak je více než jisté, že do zápasu dají skutečně vše.

Aktuálně se sice svěřenci trenéra Koemana pyšní na první pohled solidními devíti body, bez problémů jich ale mohli mít mnohem víc. Los k nim byl v úvodu sezóny totiž hodně milosrdný. Utrecht ovšem nezvládl duely proti hratelným soupeřům jako Venlo, De Graafschap nebo Heracles, se kterými se rozešel smírně. Naposledy naopak prohrál na půdě Bredy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - SC Heerenveen  (sobota 19:45)
Po bídném startu začíná Heerenveen konečně stoupat tabulkou směrem vzhůru. V osmém kole se pokusí zaskočit také rozjeté Vitesse, které je dosud velmi příjemným překvapením letošního ročníku.

Srdíčka v posledních čtyřech zápasech předvedla velmi dobré výkony a vybojovala hned osm bodů. Díky nim opustila ty nejspodnější příčky tabulky a výrazně poskočila nahoru, konkrétně až na jedenácté místo. Trenér Ron Jans ale stále není příliš spokojen, jelikož by rád své svěřence viděl ještě o několik stupínku výš.

Pokud ale Heerenveen potvrdí svou vynikající formu také proti Vitesse, klidně si může z Arnhemu odvézt bodový výsledek. Základem k úspěchu bude bezchybně hrající obrana.

Vitesse totiž branky střílet umí a své soupeře častokrát rádo obdaruje nějakým pěkným gólovým přídělem. V posledním domácím zápase to například odnesla Roda, která se domů vracela s ostudnou porážkou 0:5, na začátku sezóny naopak dopadlo jen o chlup lépe Venlo. To schytalo debakl 0:4.

Jediným týmem, který dokázal Vitesse na jeho půdě konkurovat, byl Utrecht. Ten se sice rval opravdu srdnatě, nakonec ale ani on porážku, tentokrát v poměru 1:2, odvrátit nedokázal.

Další na řadě je tedy nyní Heerenveen, u kterého je ovšem velká naděje, že by mohl svěřence trenéra van den Broma konečně pořádně potrápit. V minulosti se mu totiž proti Vitesse vcelku dařilo. Vždyť z posledních třinácti vzájemných duelů prohrál pouze dvakrát, naposledy na začátku roku 2009, kdy venku jen těsně podlehl 0:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 3.70 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Roda JC - NAC Breda  (sobota 20:45)
Důležité utkání zaznamená v osmém kole Roda Kerkrade. Ta totiž na domácí půdě přivítá přijíždějící NAC Breda a moc ráda by proti tomuto soupeři opět naskočila do sedla.

Domácím se vůbec nedaří. Za posledních sedm kol totiž nasbírali pouze šest bodů za dvě vítězství. Zbylá utkání skončila porážkou celku z Kerkrade. Poslední utkání navíc Rodě děsivě nevyšlo. V sedmém kole totiž zajížděla na půdu PSV Eindhoven a domácí si v toto utkání otevřeli střelnici. Po devadesáti minutách svítil na tabuli hrůzu volající výsledek 7:1.

"To co se stalo v Eindhovenu nebudu komentovat. Bylo to děsivé. Špatný výkon a plno špatných věcí. Nesmíme se za tím ohlížet. Nyní nás čeká Breda a na domácí půdě musíme zabrat," řekl kouč van Veldhoven.

Breda naopak po nevydařeném vstupu do sezony konečně zabrala a zdá se, že morálka v kabině roste razantně vzhůru. Poslední dvě utkání totiž Breda zvládla na výbornou, když porazila venku Nijmegen 2:1, respektive doma Utrecht 1:0. Díky těmto dvěma úspěchům se také vyhoupla na dvanáctou příčku a boj o evropské poháry jsou zase o něco blíže.

"Herně se zvedáme a jsme za to velmi rádi. Konečně dokážeme hrát vyrovnané partie a bojovat. Hráčům takové povzbuzení chybělo. Nyní jedeme do Kerkrade, které dostalo minulý týden nepříjemný debakl. Věřím, že této situace využijeme ve vlastní prospěch," prohlásil Karelse, trenér NAC.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Heracles Almelo - BV De Graafschap  (pátek 20:00)
Fotbalisté Hearcles ani De Graafschapu v letošním ročníku asi nemohou myslet na boj o evropské poháry, nicméně určitě by oba celky potřebovaly cenné body v boji o záchranu. Na chvostu se sice nacházejí Venlo a Excelsior, ovšem jedno barážové místo by mělo být otevřené až do posledního kola. A De Graafschap se v tuto chvíli nachází právě na šestnácté pozici s pěti body na kontě. Jedenáctý Heracles má pouze o dva body více.

Almelo v tuto chvíli drží jedenácté místo v tabulce se sedmi body a pokud v páteční předehrávce svému sokovi podlehne, tak se mu po 8. kole bude dívat na záda. Oba celky nedovedou v letošním ročníku vyhrávat. Shodně totiž pouze jednou zvítězily, k tomu Heracles jen dvakrát prohrálo. Nyní se tak bude chtít dostat z dolní poloviny tabulky a přiblížit se pohárovým příčkám.

Domácí dokázali naposledy uhrát cennou remízu 1:1 s Heerenveenem, předtím okradli o bod také Utrecht po nerozhodném výsledku 2:2. Postoupit dokázali v národním poháru po těsné výhře 1:0 na půdě Cuijku. Loňský nováček letos strádá v útoku i obraně. Prohrál 0:3 s Den Haagem i 0:4 s Feyenoordem, zdolat dokázal Nijmegen těsně 1:0. V národním poháru po bezbrankovém výsledku přehrál na penalty favorizovaný Utrecht 5:4.

V útočné fázi se přeci jen ukázal v předchozím kole, kde dal Groningenu dvě branky, klub z Euroborgu má ale letos jednu z nejhorších defenzív v celé lize. A navíc v De Graafschapu zvítězil 3:2, takže ho to ani mrzet nemuselo. Heracles naposledy přivítalo pátečního soupeře na Polman Stadionu letos v dubnu a domácí dokázali zvítězit 2:0, hosté navíc duel dohrávali v početí nevýhodě.

Nizozemský kouč Andries Ulderink ve službách domácího výběru se nejvíc bojí útočných výpadů ze středu hřiště. "Je to velice dobrý tým se silnou záložní řadou. Spoustu věcí už má Heracles zažité s umí je použít v každé situaci. Předvádí podobný fotbal jako Nijmegen a v mnoha případech jsou výsledky vidět. Dvě prohry ze sedmi utkání jsou dobrou vizitkou, výhry mohou přijít a my musíme být opatrní po celých devadesát minut," uvedl Ulderink.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.34 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar760118:518
2.FC Twente751119:716
3.AFC Ajax743021:1015
4.PSV Eindhoven742123:1014
5.Feyenoord Rotterdam742116:614
6.SBV Vitesse741214:913
7.RKC Waalwijk741210:613
8.FC Groningen731312:1410
9.FC Utrecht723211:109
10.SC Heerenveen723213:159
11.Heracles Almelo714211:127
12.NAC Breda72148:117
13.ADO Den Haag72149:137
14.NEC Nijmegen72147:127
15.Roda JC72056:226
16.BV De Graafschap71247:175
17.VVV Venlo70346:183
18.SBV Excelsior70164:181

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

šlágr kola

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš , však padne mnoho branek

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci Ulderink trenuje hostujici vyber, tak si to opravte

Reagovat
AjaxFans

Jedna povedená sestřihovka z Vaku.

http://www.youtube.com/watch?v=WOd9xywxe74&feature=related

čas 2.30 super choreo a 3:03,ale vlastně je to celé super

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to pecka! Choreo jak prase Se nestačím vždycky divit s čím zase přijdou

Reagovat
AjaxFans

Řešil jsem snima pře holandského admina lístky do jejich sektoru.Na ligu to není možné kvůli nějaké klubové kartě,ale na pohár to mám od nich přislíbeno.Jen se musí ještě naše group domluvit,kdy bysme tam jeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Stiksxx by chtěl jet určitě taky

Reagovat
AjaxFans

Sním nejedu

Reagovat
smazaný uživatel

vyložili by jsme ho v dresu PSV u sídla Vaku

Reagovat
AjaxFans

plus by dostal šálu švábů ještě

Reagovat
Stiksxx

buď v klidu. já bych zase nejel s váma.

Reagovat
afc ajax

Je to paráda , len mi je lúto že nehráme taký dobrý footbal čo by obstál aj v európe keď stále predávame a kupujeme hráčov .tak sa velmi nedá stavať stabilné silné mužstvo .hoci si myslí že máme teraz dosť silné mužsvo ktoré by sa časom parádne zohralo ! ale čo z toho zostaňe za rok? neviem

Reagovat
AjaxFans

Nezvykl sis,že je takový udel ajaxu v této době?Proto kur.vsky nesnáším Chelshit a real

Bohužel, vtéto finanční "bombardáži" nemůže Ajax udržet můžstvo pohromadě.

Abysme někoho nakoupili,tak se musí prvně prodat.A když někdo odejde,tak je to vždy citelná ztráta a trvá to,než se mladíci zas zapracují,ale Boilsen je od prvního zpasu dobrý,Blind si nezahraje

Reagovat
Stiksxx

To mě se to právě tohle na těch holandských klubech líbí, že vychovávají výborné fotbalisty pro celou Evropu a přitom dokáží stále konkurovat zbytku týmů, které nejsou top (MU, Real, Barca apod..)Mám raději tým, který plný nadějných a mladých fotbalistů, kteří tvoří tým než ty kluby, kteří jen skupují. to umí každej kdo má prachy to co se děje v Holandsku je pravé umění fotbalu.

Reagovat
afc ajax

ktorý z nich má prachy dosť sa zadlžuje koli nákupom toto by UEFA nemala divoliť

Reagovat
smazaný uživatel

pořád říkají, že zadluženým klubům dají ultimátum ke splacení dluhů jinak nebudou moct hrát poháry. Zdá se mi to, ale bohužel nemožné. Nejlepší evropské kluby jsou paradoxně totiž nejvíce zadlužené. A to si UEFA nedovolí je nenasadit do poháru. Nejlépe je na tom právě Eredivisie a Bundesliga a co z toho? business fotbal je humus!

Reagovat
Stiksxx

Bohužel máš pravdu. ale v příští sezoně už by měli mít kluby výdaje = příjmy ne? nebo to už platí letos..jinak nenastoupí do pohárů ne? nebo jak to je ale pochybuju že by třeba Barcu nepustili...a to ještě ona s Realem berou poloviční práva z televizí v La lize na každýho stejnej metr!!!

Reagovat
Stiksxx

nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž něco z vaší dílny teda..

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

waalwijk

Reagovat
smazaný uživatel

AZ

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu dlho nebolo Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne aby Utrecht konečne zrazil hrebienok otravnému Waalwijku. Už mi pijú krv. Nech sa už konečne trafí i Oar.

Reagovat
smazaný uživatel

A ideme Čantúria

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sháníte přenosy z Eredivisie? Chtěl bych se podívat na AZ, ale nemám představu kde začít hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja sledujem cez Bet365, sú tam všetky zápasy Eredivisie alebo livescorehunter.com treba pozrieť tiež

Reagovat
smazaný uživatel

já hodně čučím přes program sopcast stáhni si ho a zápasy pak hledej buď rovnou tam přes livechannels nebo pak např. přes http://www.rojadirecta.me/

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oboum. Sopcast mám, dívám se pravidelně na PL, tak snad tam něco najdu aji na Eredivisie.

Reagovat
fantomas

Je toho kopec. Maj tam asi šest kanálů.

Reagovat
Stiksxx

já koukám na fotbal tady

http://www.firstrowsports.tv

Reagovat
smazaný uživatel

Alkmaar a Twente noví nástupci Ajaxu a PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

na to si ako prisiel? ...asi nejaky tabulkovy specialista ... napr.Ajax mal regularne vyhrat nad Twente, o nastupcovi by som nepisal

Reagovat
smazaný uživatel

bububu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Nikterak vypečená utkání..jen Groningen - Ajax..mohl by Ajax zaváhat. Groningenu stoupá forma a Texeira se rychle chytil, ale stejně víc věřím Ajaxu.

A trochu mám strach že by nás mohl Nijmegen potrápit..přesně jak říká Fred..Maj tam pasáže, ve kterých můžou přijít o dobrý výsledek..nicméně výhra 1:3 to jistí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele