Gambrinus liga - preview 9. kola

01.10.2011, 09:09, aktualizováno 03.10.2011, 08:19
Previews
Jablonec se dnes může vrátit na druhé místo tabulky, k čemuž potřebuje bodovat na půdě Slovácka. Snadné to severočeský klub mít nebude, domácím se daří a neprohráli už pět zápasů v řadě...
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (pondělí 18:30)
Slovácko bude chtít v pondělní dohrávce devátého kola Gambrinus ligy prodloužit sérii pěti zápasů bez porážky. To se mu pokusí překazit Jablonec, jenž by rád udržel druhé místo.

Fotbalisté Slovácka se vezou na bodové vlně, kterou po vítězství v Ostravě natáhli na pět zápasů. Nyní by se tým, jenž okupuje jedenáctou pozici, rád dostal v tabulce do elitní desítky. Aby se mu to podařilo, musí doma uspět proti silnému Jablonci. "Jablonec si dokáže vytvořit souvislý tlak na obranu soupeře. Má velmi kvalitní středovou řadu, krajní záložníci jsou velmi aktivní, vynikají rychlostí i dokonalým zpracováním míčů a průniky po stranách. Očekávám atraktivní zápas, ve kterém bychom rádi za pomoci našich fanoušků prodloužili úspěšnou sérii pěti zápasů bez porážky," přeje si trenér domácích Miroslav Soukup.

Jablonec před týdnem v lize slavil domácí vítězství nad Žižkovem, nyní jede Komňackého výběr pro body na Slovácko, kde se mu však dlouhodobě nedaří. "Věřím, že na Slovácku potvrdíme formu a prolomíme tamní střelecké trápení. Ale budu spokojen i s výhrou 1:0. Současné výsledky Slovácka totiž nejsou náhodné. Přes léto dobře posílili o zkušené hráče a navíc mají nyní posílené sebevědomí. Proto to pro nás bude těžké utkání," tvrdí jablonecký kouč František Komňacký, jenž se bude opět spoléhat na autora třinácti ligových branek Davida Lafatu.

Domácí budou postrádat zraněné Volešáka a Kuncla, zatímco hosté nebudou moci počítat s trojicí marodů Benešem, Krajčíkem a Haurdičem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Reinberk, Košút, Trousil, Kubáň - Daníček, Pavelka, Kordula, Valenta - Ondřejka, Došek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Štochl, Jablonský - Kopic, Jarolím, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.40 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Domácí Slavia v neděli v rámci devátého kola Gambrinus ligy hostí Olomouc. Sešívaní se nadále potácí na dolních příčkách tabulky, zatímco Hanáci se po zrušení trestu vyšvihli na sedmé místo.

Slávisté se nezvedli ani během slavného derby pražských "S", když snadno podlehli Spartě 0:3. V tabulce se nyní pohybují na třináctém místě se ziskem šesti bodů. Svou pozici se pokusí vylepšit v domácím prostředí. Slávistickému kouči Michalu Petroušovi dělá starosti početná marodka. Na ni jsou nyní čtyři hráči Kaufman, Janda, Hanuš a Latka. Hrát nebudou ani oba vykartovaní Blažek a Petráš. Otazník visí nad startem Frejlacha. "Musíme se s absencemi vyrovnat, příležitost dostanou další hráči, kteří jsou v kádru. Nečeká nás lehký soupeř, ale musíme v domácím prostředí udělat maximum pro vítězství. Hlavně musíme podat týmový výkon," řekl Petrouš, jehož tým čeká na výhru 5 zápasů.

Revizní a odvolací komise v týdnu rozhodla o zrušení bodového odpočtu kvůli korupční kauze pro Olomouc. Ta tak má nyní na svém kontě celkem třináct bodů a to ji aktuálně řadí na sedmou pozici. "Slavia má obrovskou perspektivu. Nakoupila spoustu mladých kvalitních hráčů a co se týče budoucnosti, má velký potenciál. V lize teď moc bodů neposbírala, ale několikrát zahrála dobře a vytvořila si příležitosti, které jen neproměnila. Mají zkušenou osu: Čontofalského, Hubáčka, Jarolíma, Pospěcha, což jsou hráči, kteří by to měli brát na sebe a od kterých se právě mladí hráči můžou učit," řekl trenér hostí Zdeněk Psotka. Ten bude v sestavě postrádat potrestaného brankáře Drobisze a zraněného Murina.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Cicman, Hubáček, Trubila - Vlček, Prošek, Jarolím, Hurka - Pospěch, Hloušek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Koutný, Škerle, Kučera, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Varadi, Heinz, Petr.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.90 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Plzeň v devátém ligovém kole doma narazí na tápající Ostravu. Tento duel má jasného favorita, jímž jsou úřadující mistři.

Obhájce mistrovského titulu nemůže být spokojen s aktuálním průběhem ligového ročníku Gambrinus ligy. Sice mu momentálně náleží čtvrtá příčka, ale jeho hlavním cílem je útočit na další ligové prvenství. K němu však mají Vrbovi svěřenci hodně daleko. Na nezastavitelnou vedoucí Spartu ztrácí již třináct bodů. Toto manko mohou snížit v neděli, kdy vyzvou nejhorší tým ligy. "Ještě v nás doznívá trochu zklamání z Milána, ale už se musíme vrátit k ligovým povinnostem. Čeká nás navíc podobný duel jako naposledy proti Českým Budějovicím - dobývání obrany a nebezpečné brejky soupeře. Nutno říct, že Ostrava je v ofenzivě silná, a nejde pouze o Svěrkoše," prohlásil trenér domácích Pavel Vrba, jehož svěřenci si budou chtít spravit chuť po porážce v Lize mistrů.

Dvanáct ligových utkání bez výhry, jediný bod získaný z osmi kol a 453 minut bez vstřelené branky. Taková je tristní bilance hráčů posledního celku tabulky Baníku Ostrava. Své renomé se pokusí zlepšit v Plzni, ale na půdě úřadujícího mistra to budou mít dost obtížné. "Plzeň je obrovsky ofenzivně laděné mužstvo. Nemůžeme navíc počítat s tím, že nás podcení, když tam je půlka Ostravy a pro hráče to bude vyhecované. Přesto věřím, že s podobným výkonem jako v poháru na Slovácku, nasazením a aktivním pohybem jsme schopni soupeře potrápit. V případě, že budeme mít štěstí, budeme kvalitně bránit, budeme schopni zahrozit směrem dopředu a budeme držet míč, můžeme uspět," tvrdí trenér Baníku Pavel Malura.

Zatímco domácí mužstvo nastoupí bez absencí, tak hosté přijedou bez čtyř marodů Droppy, Šmejkala, Fantiše a Dreksy. Otazníky visí nad startem ostravského Ferenčíka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Marek, Vomáčka, Cverna - Greguš, Lukeš - Poliaček, Svěrkoš, Malcharek - Kraut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - České Budějovice  (neděle 17:00)
Votroci přivítají na svém stadionu pod lízátky České Budějovice a budou chtít potvrdit týden starý bod z venku. Naopak hosté z jihu Čech potřebují bodovat, protože v osmi kolech letošního ročníku vybojovali pouhé dva body.

Domácí se po sérii čtyř porážek oklepali a v posledních dvou kolech porazili doma Bohemians a remizovali v Mladé Boleslavi. Ještě loni téměř nedobytná hradecká tvrz letos padla již dvakrát, a protože se Votroci řadí spíše k těm týmům, které bodují převážně doma, musí takové duely zvládat. Nastoupit by měli v kompletní sestavě.

"Chtěli bychom navázat na domácí výhru s Bohemians. Očekávám ale hodně těžký zápas, protože Budějovice ukázaly proti Plzni velké zlepšení v defenzivní fázi a remíza jim hodně pomůže psychicky. Chceme ale vyhrát, abychom se udrželi ve středu tabulky," prohlásil trenér domácích Kotal.

Hosté devětkrát za sebou nevyhráli, naposled venku zvítězili v květnu roku 2010! Otepka může jako 11. hráč nejvyšší domácí soutěže v české lize dosáhnout hranice čtyř set startů. Budějovice v Hradci pětkrát za sebou nevyhrály, v posledních třech zápasech tam neuhrály ani bod. Novými posilami jihočeského týmu jsou dva hráči Viktorie Plzeň Miloš Brezinský a Petr Javorek, kteří přišli do týmu na sklonku přestupního období na hostování.

"Klukům v kabině říkám, že pokud se budeme chtít zachránit, tak budeme muset dvakrát nebo třikrát vyhrát venku. A to i s vědomím, že jsme více než rok nedokázali venku vyhrát. Kromě Sparty, Plzně a třeba Jablonce se navíc podle mě dá v dnešní době vyhrát všude, liga je hodně vyrovnaná," vidí příležitost kouč budějovických Cipro.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Fukal, Chleboun, Zelený - Rezek, Janoušek, Fischer, Poděbradský - Klapka, Dvořák, Malinský
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Novák, Lengyel, Brezinský, Machovec - Klesa, Otepka, Čirkin, Javorek, Sandro - Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Dva sousedé z poloviny tabulky se utkají na teplických Stínadlech, kam zavítá Mladá Boleslav.

Teplice patří letos k tomu lepšímu, co v Gambrinus lize najdeme. V posledních pěti duelech padli pouze před týdnem v Olomouci, horším týmem však tepličtí nebyli. Kromě Boleslavi je teplickým soupeřem také nemoc. Martina Slavíka i Erika Arkenberga postihly příušnice, a tak z A mužstva zůstal jediný zdravý brankář Tomáš Grigar, krýt záda je mu připraven osmnáctiletý Daniel Le z juniorky. Příušnice poslali do karantény také Michala Smejkala, zbytek týmu je ovšem zdravý a připraven nastoupit.

"Po zápase v Olomouci jsem spíš smutný, protože jsme měli vyhrát. Mrzí nás ztráta bodů, ale s výkonem jsem byl spokojený. Zase nás zlomilo to, co nás provází od začátku ligy - špatná koncovka. Pracujeme na zlepšení, zůstáváme v klidu. V zápase s Boleslaví ale zakončení musíme zlepšit,"řekl trenér domácích Petr Rada.

Boleslavi se po slibném vstupu do ročníku příliš nedaří, na vítězství již modrobílí čekají čtyři utkání v řadě. Nyní proti nim nebude stát žádný lehký soupeř, ovšem z historického hlediska se boleslavským na severozápadě Čech daří. Teplice doma neporazily Boleslav od roku 2006, navíc ve třech posledních prohrály. Hostující Kulič se vrací do hry po dvouzápasovém trestu.

"Doma jsme ztratili nečekaně moc bodů, a tak nezbývá než je nahradit ziskem ze soupeřových hřišť. Začneme na to pracovat teď v Teplicích," prohlásil sebevědomě trenér Koubek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Siva, Lukáš, Matula, Rosa - Ježdík, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Kerič, Mahmutovič
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Johana, Rolko, Kalina - Opiela, Ščuk, Kúdela - Kulič, Chramosta, Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.05 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FK Příbram - Sparta Praha  (sobota 17:20)
Příbram se doma v rámci devátého kola Gambrinus ligy pokusí zastavit rozjetou sparťanskou mašinu, která od prvního kola naplno boduje. Domácí by rádi navázali na své poslední úspěšné vystoupení před svým publikem.

Příbramským fotbalistům, jímž v tabulce patří deváté místo, se v domácím prostředí daří. Ze tří zápasů dvakrát vyšli jako vítězové, pouze jednou odešli poraženi. Na poslední domácí vystoupení, kdy porazili silnou Mladou Boleslav 2:0, se pokusí navázat v sobotu. Domácí tuší, že je nečeká nic lehkého, vždyť nastoupí proti aktuálně nejlepšímu týmu ligy. Navíc Spartu naposledy porazili před šesti lety. "Zápas se Spartou je svátek - přijde hodně lidí, zahrajeme si s dobrým soupeřem. Ale jinak jsou pro nás důležitější zápasy. Máme strašné problémy se složením sestavy, ale horší by to bylo třeba před domácím zápasem s Bohemkou nebo Budějovicemi. Můžeme jen překvapit a pro Spartu to může být strašně složitý zápas z hlediska motivace," uvedl trenér Příbrami David Vavruška.

Sparta před týdnem zvládla prestižní derby pražských "S", když neponechala nic náhodě a jednoznačně přehrála Slavii 3:0. Touto výhrou se postarala o svůj vlastní ligový rekord, když v prvních osmi duelech pokaždé slavila plný bodový zisk. Letenští si tímto vytvářejí komfortní osmibodový náskok před druhým Jabloncem. "Máme sportovní formu, dobré výsledky a příjemnou atmosféru v kabině. Musíme to využít i tentokrát v Příbrami, i když soupeř na podzim prokazuje, že jde houževnatý a kompaktní tým," prohlásil kouč hostí Martin Hašek.

Příbrami bude chybět hned několik hráčů. Kvůli dohodě mezi oběma kluby si nezahraje trio Hejda, Jurdík, Valenta a kvůli červené kartě Ricka. Domácí rovněž budou postrádat oba zraněné Divíška a Mareše, otazníky visí nad startem P. Pilíka. To hosté přijedou pouze bez dvou hráčů. Na hřišti se neobjeví zraněný Kušnír a rekonvalescent Hušek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Krejčí, Macháček, Pleško - T. Pilík, Koukal, Tarczal, Papšys - Wágner, Šlapák.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Pamič - Hušbauer - Sionko, Matějovský, Grajciar, Krejčí - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.25 - 4.10 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Dukla Praha  (sobota 18:00)
Psal se květen roku 1994, když Dukla naposledy vyjížděla na výlet do Liberce. Tehdy už jako jasný sestupující remizovala pod Ještědem 1:1. Teď však přijíždí v úplně jiné situaci. Vstup svěřenců trenéra Luboše Kozla do sezóny se dá považovat za poměrně zdařilý.

Vždyť Pražané mají na svém kontě jedenáct bodů a jsou na míle vzdáleni sestupovému pásmu. Co je však musí před cestou na sever strašit, je bídná bilance na hostujících hřištích. Na nich nevstřelili v letošním ročníku Gambrinus ligy jediný gól. Neprosadil se ani záložník Marek Hanousek, který byl v týdnu povolán do reprezentační jednadvacítky.

Recept na domácí tak bude muset připravit kouč Luboš Kozel, který v minulosti působil ve Slovanu dva roky jako asistent. "Liberec má velice kvalitní mužstvo, rychle se uplatnily nové posily. Výbornou formu mají Rabušic s Breznaníkem. Domácí jsou ofenzivně laděným týmem, který je velice nebezpečný a není náhodou, že je v tabulce třetí," říká o sobotním soupeři svého týmu.

Svěřenci trenéra Šilhavého zažili snový vstup do sezóny. Až do šestého kola si drželi skvělý průměr více než dvou vstřelených branek na zápas. Navíc bavili ligu úžasným fotbalem, v němž se rozhodně nešetřilo střelbou a šancemi. Jenže v posledních týdnech jakoby se kombinace pomalu zadrhávala. Opěvovaný Breznaník vypadl lehce z formy. Nemluví se tolik ani o Štajnerovi, i přesto je cíl domácích jasný: "Na to, že je Dukla nováčkem, má spoustu bodů. My se budeme chtít prosadit naší hrou, nemáme důvod měnit naší ofenzivní taktiku. Po porážce od Teplic a remíze s Olomoucí chceme udělat maximum proto, abychom našim fanouškům dali vítězství," říká trenér domácích Jaroslav Šilhavý.

Liberec si bude chtít připsat teprve druhé domácí vítězství v letošní sezóně. Kromě předpokládaného tlaku domácích se dá očekávat minimálně jeden vstřelený gól z kopaček Severočechů. Ti totiž vyšli střelecky naprázdno jen jednou. Dukla by byla určitě spokojena i s remízou.

V hostující sestavě bude chybět Jirouš, jinak jsou oba týmy kompletní.

Zápas začíná na Stadionu u Nisy v sobotu v 18:00. Hlavním rozhodčím bude pan Ardeleánu .
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Polák, Fleišman - Štajner, Vácha, Janů, Breznaník - Šural, Rabušic
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Malý, Gedeon, Hanousek - Berger, Lietava, Markovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - Bohemians 1905  (sobota 19:30)
Malé pražské derby uvidí diváci na Žižkově v netradiční čas. Kvůli televizním kamerám se hraje již v sobotu večer.

Domácí borci odehrají čtvrtý zápas před vlastními fanoušky pod televizním vysílačem. Ve třech dosavadních duelech si připsali vítězství, remízu i porážku. Protože však z venku zatím nepřivezli ani bodík, musí se červenobílí snažit dolovat body právě doma. Soupeřem jim budou Klokani z nedalekých Vršovic, které letošní nováček v Gambrinus lize na domácím hřišti porazil i v zatím posledním utkání v roce 2008. Forma žižkovských není nijak valná, v posledních pěti utkáních nevyhráli, pouze jednou remizovali. Proti Bohemce bude navíc chybět stoper Bodeček, který v minulém kole v Jablonci dostal červenou kartu.

"Mužstvo je odhodlané odčinit domácí porážku s Teplicemi a konečně získat před vlastními fanoušky tři body. Víme, že Bohemka je bojovné a nevyzpytatelné mužstvo, proto na to budeme hráče ještě několikrát upozorňovat," pravil trenér domácích Martin Pulpit.

Bohemians 1905 uspěli na Žižkově naposled v prosinci 1996. Klokanům se také daleko více daří na domácím hřišti, či chcete-li, v trvalém azylu v Edenu, kde ještě neprohráli. Naproti tomu venku vstřelili pouze jeden ze svých devíti podzimních gólů. Protože se však utkání hraje v Praze mimo Eden, mohli by se svěřenci kouče Medynského cítit díky podpoře fanoušků jako doma. Hosté by rádi odčinili týden starou porážku z Hradce.

"Poslední zápas v Hradci se nám nepovedl, ale na Žižkov se připravujeme jako na domácí zápas. Chápu, že fanoušci nechodí do Edenu, v Ďolíčku to nejde, a tak doufám, že nám v pražském derby na Žižkově vytvoří domácí atmosféru. Televize a umělé osvětlení kluky motivuje, takže myslím, že si diváci přijdou na své," řekl Medynský, který stále nemůže počítat s trojicí Kaufman, Kraus a Nikl.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Šťastný, Procházka, Lafrance, Starý - Kadeřábek, Súkenník, Kalivoda, Mach - Nestorovski, Kalod
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Žižka - Moravec, Borek, Šumský, Bartek - Škoda, Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.95 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha880020:424
2.FK Jablonec851224:816
3.Slovan Liberec843116:1015
4.Viktoria Plzeň842216:1214
5.Bohemians 190584229:1114
6.Sigma Olomouc834112:813
7.FK Teplice84139:1013
8.FK Mladá Boleslav833210:912
9.1. FK Příbram840413:1312
10.Dukla Praha832312:911
11.1. FC Slovácko83238:811
12.FC Hradec Králové83147:1010
13.Slavia Praha81345:136
14.Viktoria Žižkov81166:154
15.České Budějovice80267:192
16.Baník Ostrava80174:191

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (163)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta se musí konečně zvednout. Ti kluci se musej vodrazit. To přece neni možný, aby hráli na úrovni Převýšova jak v posledním kole Mně vždycky tečou nervy za ně.

Reagovat
smazaný uživatel

???????

Reagovat
cubinho

Sparťanský humor.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
risk je zisk

Foto

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá přinejmenšim jako že tam maj na podlaze nahou štětku

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jestli zrovna takhle se tváří chlapi, kteří čumí na nahou babu.

Reagovat
Aldeano

Asi si nikdy neviděl žádnou babu ze Žižkova že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtel videt tvoje bejvalky

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že takhle skleslí budou po konci ligy společně s Budějovicema.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, v prvních kolech se to tady řešilo, ale pak to nějak vyšumělo, víte jaký je gólový průměr na zápas?

Reagovat
cubinho

2,78125

Reagovat
smazaný uživatel

To pořád není až tak špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

ale hezkejch golů, jako padaly na začátku sezony, už moc neni

Reagovat
božský John

Protože pulku z nich dal Lafata

Reagovat
fantomas

Reagovat
cubinho

Reagovat
salami

Reagovat
cubinho

1. FK Příbram - Sparta Praha 1:1

Slovan Liberec - Dukla Praha 4:1

Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 0:0

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:2

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 2:1

FC Hradec Králové - České Budějovice 1:1

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 3:1

1. FC Slovácko - FK Jablonec 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

kéž by...

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram prohraje, Bohemka by to taky měla dát, Sigma asi taky zabere, Baník gól nedá a Jablonec si se Slováckem taky poradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami to nebude tak lehký jako se zdá.. Poslední 2 zápasy jsme hráli s horšími týmy a nechali jsme jim celkem dost prostoru. Příbram by nás mohla potrestat.. I když je fajn, že nebude Hejda, protože po tom, co povídali včera ve studiu mi začíná připadat, že to je jejich nejdůležitější hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brno doma s Ústím

Reagovat
Aldeano

Tak MSFL je taky kvalitní soutěž.....

Reagovat
Error

Jsem se těšil, že by nám díky soutěži rezerv mohlo z MSFL zmizet Brno B a ono nakonec spadne Brno A

Reagovat
smazaný uživatel

16:52 František Straka bude trénovat fotbalovou Slavii, kde vystřídá Michala Petrouše. MF DNES to potvrdily dva zdroje. "Na toto téma nemůžu nic říct," uvedl Straka.

-

zdroje: idnes.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tak ukážem to svoje sparťanské srdíčko a na to si dáme tatarák se znakem SKS...

Reagovat
Aldeano

Jde o to se dostat do týlu nepřítele.....

Reagovat
smazaný uživatel

to už je hodně chabé i od tebe Pokud je to pravda, tak je to ultra výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím Straku v SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
salami

jestli je tohle pravda, tak se přestávám ke Slavii hlásit

Reagovat
smazaný uživatel

5. kolona nebo nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Vrabce jsem ještě vydejchal. Frantu bych vydejchával hodně těžce.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim a doufam,ze je to jenom kachna..nejak si neumim predstavit jak by to fungovalo a jak by byl prijatej..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by to vypadalo jako Leonardo v Interu. Nasraný na něj byly vesměs obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Straka prý do Slavie. Snad je to jen fáma

Reagovat
Kepy_FCB

To je megakašpar jestli tam půjde ale ať jde třeba se nakonec zachráníme na úkor Slávie neboť Franta to všude dojebal poslední dobou

Reagovat
Kenneth

Zajímalo by mě odkud se vzala ta fáma že Grajciar umí z dálky, nehorázně tragický střely. To samé bylo u Kucky.

Reagovat
smazaný uživatel

Grajcar ve Slávii z dálky uměl. Ve Spartě je to ale fakt tragédie, co se téhle stránky týká.

Reagovat
exse

Btw. Hušbauer měl asi ve 20 minutě dostat 2. žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka měl dostat žlutou ve 20. minutě každýho zápasu a nedostal, to si zvykej

Reagovat
Kenneth

AC Sparta Praha

Skvělá zpráva z Ostravy. Sparťanky dnes porazily Baník vysoko 7:0!!

Baník dostává výklep na všech frontách.

Reagovat
centos

To se dalo čekat.

Reagovat
Losinho

Celkem očekávané. Podobně jim daly snad i naše holky.

Reagovat
Kepy_FCB

už se lepší, loni dostaly větší nášup, tušim

Reagovat
smazaný uživatel

porazily přímo Baník nebo jen ženy baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Slávia je vždycky těžký soupeř, z těch tradičně silných týmů snad jediný který nás pravidelně přehrává ať se děje co se děje, a když už s nima bodujem, tak většinou můžem být rádi. Snad se dneska potvrdí rozdíl v kvalitě a herní pohodě a odvezem si tři body.

Reagovat
Kepy_FCB

dnes jazda na Pilsen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Slavia 2011: Mafián majitel, kokainový král trenérem, advokát mafiánů a člověk obviněný z únosů generálním ředitelem. Až se vrátí Pitr, tak se stane pokladníkem a mají to kompletní.

Reagovat
adalbertus

Předposlední České Budějovice zase bude

chtít porazit Hradec Králové už se nato těším

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec jednou vyhrál a už zase má arogantní fanoušky. Nechápu jak takové sympatické město může mět tak prohnilou fanouškovskou základnu.

Reagovat
adalbertus

děláš z toho vědu..,a jak arogantní?já jako fanda votroku jsem měl napsat že dostanem na prdel nebo co??

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem v tom městě žil skoro šest let, tak vím jak to tam vypadá. Na začátku ligy všichni byli mistři světa, smáli se mi že fandím Sigmě a plánovali že pro druhou sezónu jsou dobré poháry, titul si nechajou na další rok. Potom se dvakrát prohrálo a najednou všichni ti fanoušci mlčeli, fotbal je nezajímal, nikdo o něm mluvit nechtěl, to předtím prý bylo jenom takové nadšení, a stejně akorát čekajou na to až začne hokej, páč ten je pro Hradec hlavní sport. Pokrytci. Když už sme u toho hokeja, jak je možné že v Hradcu se fandí Pardubicám? Se vší tou rivalitou jakou se tam Hradečáci oháníjou? Doopravdy, tak mizerné fanoušky sem ještě nezažil. Na Hané je typické že se nadává když se nedaří, ale alespoň jsou lidi dost soudní aby řekli "jo, fotbal stojí za hovno, nemám nervy na to sedět na tom stadionu a dívat se na ty chodící lemry jak si tam jdou pro další porážku, štve mě to, páč Sigmě fandím". Ale vůbec není typické aby někdo dělal že je super fanoušek když se daří, a pak když se prohrává, tak se ke klubu vůbec nehlásil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mluvíš o divácích ne o fanoušcích

Reagovat
smazaný uživatel

A minimálně si měl projevit alespoň trocha pokory, třeba "Konečně sme se zvedli, hra vypadá líp, smůla z nás spadla, snad to potvrdíme aji dneska, Budějovice jsou na to ideální soupeř".

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství pro Pana Kotala k narozeninám....lepší dárek od hráčů dostat nemůže....V 15:00 výjezd,Hradeček

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

"Hradeček"

Reagovat
smazaný uživatel

Ostarva dneska překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Ta už překvapuje 8 kol.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já tak doufám, že Žižkov sestoupí a toho Pulpita už nikdy nikdo nenajme...

Reagovat
adalbertus

to jsou jenom tvoje dojmy samozřejme nic víc nic míň a to znamená že to nemusí být pravda

Reagovat
adalbertus

reakce na prospera

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska bude v základu Baníku Ferenčík ten kluk hrál výborně jak proti Spartě tak proti Teplicím,když jsem na Baník koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

copak on nedostal STOP za tu simulaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Z části souhlas s PROSPEREM....vidim komentáře na FB,fanoušci se po zápase v Teplicích bušili do prsou a po zápase s Příbramí,to byl sajgon....ohromná kritika a támhleto tohleto.Našli se tam samozřejmě takový,který při svém týmu stojí a věří....myslim že každej tým má tyhle tipy fanoušku od věrných až po rychlokvašky...ted zase záleží v jakým poměru...Um ě neni fanoušek ten co před 14 ti dny slavill a pak nadává hráčům do čů..kre...apod...západní tribuna no klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, u nás ti důchodci nadávajou imrvére. Tam aji kdyby přijel Manchester United a my sme ho vyprovodili 9:0, tak budou remcat když Škerle jednou v nouzi kopne balón do autu místo aby obral o míč Rooneyho, obešel Carricka, povodil si Evru a odcentroval do zkoprnělé obrany Ďáblů. Ale jedno se těm fosilům upřít nedá, chodíjou furt, ať se hraje o poháry a nebo když sme hráli na dně, furt tam seděli a kritizovali.

Reagovat
Kenneth

Plzen dneska může poslat Baník definitivně do kopru.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dilema komu fandit. Ale holt vidina Baníku na dně je silnější než pár bodů navíc na Plzeň, které stejně v konečném účtování Sparta nebude potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč? Končí liga? Že sem si nevšim,chytráku.

Reagovat
homeles8
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Error

Reagovat
RickNash

Reagovat
cubinho

Reagovat
božský John

Ježiš na to jsem čekal jak na smilování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Sigma musí dávat !!

Reagovat
smazaný uživatel

Dávají někde Baník s Plzní? Kdyžtak prosím nějaký online přenos kdyby byl k dispozici.

Reagovat
centos

Na tipovani, jako vždy.

Reagovat
centos

taky hlupy gol

Reagovat
C-M@ster

Lafata dneska hat-trick.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrajem a Lafata si proti Trousilovi ani nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
homeles8

100. pro mě, protože na mě nikdo nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Celé studio samozřejmě o Slavii. Jak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Takováhle bomba nevybuchla v lize už pěkně dlouho. Já tohle chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dnes Slavia nehraje. Pár minut věnovaných tomuhle tématu bych pochopil, ale celé studio?

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, mohli se chvíli věnovat i zápasu. Ale jinak, jak píšu, já to chápu. ohle se fakt neděje každý den.

Reagovat
smazaný uživatel

já zase nechápu, neříct o týmech, které budou hrát, ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Došek zazdil hrozným způsobem ...

Reagovat
smazaný uživatel

a teď zase zakopytoval Kopic

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou pro vždy, hlavně pro komentátory. Brankář Slovácka se jmenuje Filipko, ne Filípko. Tahá to za uši.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko kopíruje "chorál" od ACS. To jejich "Ooooooo" či jak to napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

To "zkopírování" je zhruba 100x lepší, než údajný originál

Reagovat
smazaný uživatel

je to stejný, stejně debilní. Měli by se držet toho svého tradičního supportu, co mají..

Reagovat
smazaný uživatel

To ooooo je jeden z mých nejoblíbenějších chorálů, je to čistá zábava, spontánní.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš asi namysli to "ooo", co má slovácko v poslední době s bubnama, že? To není špatný ale co bylo před chvíli na stadioně od nich, to bylo to "sparťanské ooo"

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím souvislé oooooo, přerušované bubnama.. nevím, co máš na mysli ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Oooooo?

Reagovat
smazaný uživatel

sparta praha šampion?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to se řve na Slovácku nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

ne, mají to už déle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten chorál popiš.

Reagovat
smazaný uživatel

popiš chorál.. Tak jedině snad, abys to slyšel sám, dej si to ze záznamu a čas kolem 30. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ho znáš ze Sparty, tak bys ho měl umět popsat, ne? Třeba slova toho chorálu, nebo jestli ho má i Slovácko, tak bys ho mohl najít na youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

sem psal, že už to ACS má hrozně dlouho a je to takové to "ooooo" či tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chorál beze slov? Tak to vím, který myslíš. Ten máme odnepaměti. Hádám, že v devadesátkách už v našem repertoáru byl.

Reagovat
smazaný uživatel

no, zkus to najít na trubce.

Reagovat
Losinho

"Ooooooo" máme my.

Reagovat
Losinho

Ale jak čtu to vlákno, asi každý myslíme něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to je hodně pěknej zápas. Sice nepadly žádný góly, ale to dneska ani nevadí. Obě mužstva chtějí dát góla, tlačí se dopředu. Opravdu pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřejka to zadrbal. Z hlediště: "Ty si idiot"

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion Víta Valenty Lípa je fakt idiot. Němec SKUTEČNĚ taky.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

Reagovat
smazaný uživatel

Libor Došek? poslední od koho bych čekal takovej slalom

Reagovat
M11

Dosek tak to klobouk dolu.. piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně si je tam Došek povodil

Reagovat
rufus

Skvěle to provedl Došek před gólem.

Reagovat
božský John

jedinej kdo proti těm třimetrovejm loketnikum hraje po zemi je pavlík a ten neumí kopnout do meruny. To je kauf tohle. Fakt jsme z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí začíná úřadovat. Snad nepřijde nějaká prasárna.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
božský John

Tak hra je hodně tvrdá, Trousil a ten druhej čudla hrajou jak prasata, od nas prasí blb Pavlík ...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Slovácko.

Ta liga je pro Spartu tak parádně rozjetá, že to ani líp nešlo.

Reagovat
božský John

Asi se budem soustředit na druhej flek, tohle už seru, jakej máte náskok ...

Reagovat
božský John

No a ty komentátoři jsou snad ještě horší než Pavlík s Jablonskym, to je co řict, bud jsou mistni nebo uplně blbí

Jestli dneska uhrajem aspon bod, tak to bude rekord

Reagovat
smazaný uživatel

mě naopak připadá, že jsou z Jablonce.

Reagovat
božský John

Dyt furt chvalej Slovacko, jak je aktivni, jak hezky útočí, jak hezky kaká, jak hezky čůrá ... ale jo, domaci si zasloužej body vic

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

to se dívám na jiný zápas.. ale že to jsou hňupi, na tom se shodnem.

Reagovat
božský John

Jo a ten druhej čudla je Němec se stříbrnou medailí z Mexika, co ji tahá všude ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj Němec

Reagovat
božský John

no a teď ty blby poslouchej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Slovácko jede

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Lafata plácá? Slovácko mělo jen jednu šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez penalt to těm šaškům nejde

Reagovat
božský John

To jo, bez penalt to nejde na 3. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vážně.. Co se děje s Jablonským?

Reagovat
božský John

Nevim, je příšernej. On jakožto levej bek vubec nepokrývá levou stranu a stahuje se buď doprostřed k nekopovi všech nekopů Pavlíkovi nebo se zapomíná vepředu, takže ho tam hdoně supluje kovařík nebo Loučka. Na krok línej není, ale přijde mi mimo ...a nejde to ani Kadlovi Pitákovi s Jarolímem a to je asi největší kámen úrazu

Reagovat
božský John

Ale nevim, jestli mu to Franta říká, aby se takhle stahoval doprostřed nebo to je prostě jeho vůle ....

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, když tihle dva nic nevymyslí, kdo to tam pak Lafatovi loupne..

Reagovat
božský John

Ježiš pan loket MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hlavně hodně bojovný výkon, možná to byl spíš remízový zápas, ale 3 body proti silnějšímu soupeři doma tu dlouho nebyly, tak proč ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele