Previews

Ligue 1 - preview 5. kola

Tahákem dne je souboj tradičních rivalů mezi Monakem a Paříží. Hosté mají velkou motivaci - pokud zvítězí, bodově dotáhnou vedoucí duo Bordeaux, Lyon. Rennes hostí trápící se St. Etienne, pouhý bod má zatím Auxerre, které hraje s Nice.

Bundesliga - preview 5. kola

Nedělní zápasy Bundesligy mají své favority - Brémy a Schalke, které mají shodně po sedmi bodech. Werder hraje doma s Hannoverem, Schalke jede do Kolína, který má na svém kontě pouhý jeden bod.

Anglická Premier League - preview 5. kola

Neděle nabízí dva zajímavé zápasy anglické ligy. Tím prvním je birminghamské derby, ve čtvrt na šest pak hraje Fulham s Evertonem. Zatímco derby často končí remízou, zápasy Fulhamu s Evertonem obvykle vítěze najdou.

Nizozemská Eredivisie - preview 6. kola

Feyenoord může bodově dotáhnout vedoucí Eindhoven, musí ovšem vyhrát nad Tilburgem. O bod zpět je Ajax, který hostí Bredu. Venlo hostí Heracles, připíše si šestou remízu? Sparta hraje s Waalwijkem a Vitesse s Nijmegenem.

Ruská Premier Liga - preview 21. kola

Spartak Moskva stále sní o titulu, pokud dnes zvládne těžké derby s Dinamem, přiblíží se vedoucí Kazani na čtyři body. Zenit s Lokomotivem nyní bojují o pátou pohárovou přičku, dnes hrají proti Nalčiku a Rostovu. Trápící se Těrek přivítá Tomsk.

Serie A - preview 3. kola

Devítibodový Juventus dnes mohou dostihnout oba janovské kluby, pokud zvládnou své zápasy proti Atalantě a Neapoli. Jedině tři body proti Parmě bere Inter, AS Řím jede do Sieny, Udinese hostí Catanii. Fiorentina přivítá Cagliari a Palermo nováčka z Bari.

Corgoň liga - preview 9. kola

Z nedělního programu slovenské ligy zbyl jediný zápas, jelikož v Dunajské Stredě Slovan Bratislava kvůli hrozbě národnostních nepokojů hrát nebude. Zbývá tak utkání mezi Petržalkou a MFK Košice.

Preview kvalifikace o postup na MS 2010 - Evropa, 9.9.

Hned o pěti dalších účastnících červnového mistrovství světa ve fotbale v JAR mohou rozhodnout středeční zápasy v evropské části kvalifikace. K dosud jedinému jistému účastníkovi ze starého kontinentu Nizozemsku se mohou přidat Španělé, Angličané, Dánové, Srbové a také Slováci.

Reprezentanti jdou na San Marino s myšlenkami na vysoké vítězství

Česká reprezentace ve středu zahájí plán na zachování nadějí na postup na mistrovství světa. Cílem je vyhrát zbývající tři zápasy, ale v utkání proti San Marinu v Uherském Hradišti nepůjde pouze o očekávané vítězství, ale také o jeho výši.

Jednadvacítka bude v Německu čelit nejtěžší zkoušce

Česká reprezentace do 21 let se připravuje na nejtěžší test v evropské kvalifikaci, v níž má zatím po třech odehraných zápasech plný počet bodů a navíc ani jednou neinkasovala. Svěřenci kouče Jakuba Dovalila se v úterý představí na půdě Německa, úřadujícího mistra Evropy.

Preview sobotních zápasů evropské kvalifikace MS 2010

V sobotu budou trnout nejen čeští fanoušci, jejichž tým hraje veledůležitý zápas na Slovensku. Postupové vyhlídky nemají příliš dobré také například Portugalci, kteří hrají v Dánsku. Maďaří hostí Švédsko, Bulhaři Černou Horu, Francie hraje s Rumunskem. V "české" skupině přivítá Polsko Severní Irsko.

Haškova mise startuje naostro: v Bratislavě půjde Čechům o naději

České fotbalisty čeká v sobotu v Bratislavě zápas o uchování naděje na postup na mistrovství světa. Variant, jak se dostat na šampionát v Jihoafrické republice, je ještě hodně, reálnou šanci na přímý postup však dává v utkání se Slovenskem jen výhra.

Jednadvacítka se chce udržet na vítězné vlně i se Severním Irskem

Po dvou výhrách v San Marinu a na Islandu se česká fotbalová reprezentace do 21 let těší na domácí premiéru v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy v roce 2011. Cíl svěřenců kouče Jakuba Dovalila je před pátečním duelem se Severním Irskem v Jablonci jasný

Ruská Premier Liga - preview 20. kola

V Rusku se v pondělí bude hrát o záchranu, proti sobě nastoupí Amkar Perm a Nalčik. Domácí jsou s osmnácti body na třináctém místě, hosté zatím posbírali čtrnáct bodů a jsou předposlední...

Gambrinus liga - preview 6. kola

Hned třemi zápasy bude v pondělí dohráno šesté kolo Gambrinus ligy. Sparta se probojovala do skupiny Evropské ligy a zlepšenou formu bude chtít potvrdit v Olomouci. Brno doma přivítá Teplice, Slavia bude favoritem v duelu se Slováckem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele