Primera Division - preview 9. kola

22.10.2011, 09:37, aktualizováno 23.10.2011, 08:42
Previews
Španělský duel o poledni si tentokrát vezmou pod palec dva nováčci - Betis s Vallecanem. Hlavně prvně jmenovaný celek bude určitě dál bedlivě sledovat výsledky Valencie s Bilbaem a Atlétika Madrid s Mallorkou, neboť s těmito renomovanými týmy téměř sousedí. Villarreal uzavírá kolo doma s třetím Levante...
Real Betis - Rayo Vallecano  (neděle 12:00)
Tradiční utkání v neděli v pravé poledne tentokrát obstará duel mezi dvěma nováčky. Real Betis na domácí půdě přivítá Rayo Vallecano a oba celky myslí na body. Betis je před utkáním na sedmé pozici a na Rayo má náskok šesti bodů. Když k tomu přičteme domácí prostředí ve prospěch Betisu, o favoritovi utkání máme jasno.

Betis měl vynikající vstup do nové sezóny jako nováček, když dokázal vyhrát všechny čtyři úvodní zápasy a byl tak na prvním místě celé tabulky. Pak však přišla menší krize a nyní Betis prohrál tři zápasy v řadě, ten poslední na půdě Realu Madrid 1:4. Proti Rayu chce však znovu okusit, jak chutná vítězství.

Rayo zatím spíše střídá lepší výkony s horšími a to se podepisuje i na výsledcích. V minulém kole nováček doma sehrál vyrovnaný duel proti Espanyolu, ale po smolném gólu prohrál 0:1. Proti Betisu si naposledy zahrálo Rayo v minulé sezóně dvakrát v rámci Segunda División. Tehdy si oba soupeři body rozdělili napůl. Betis doma vyhrál vysoko 4:0 a v jarní části soutěže Rayo doma zvítězilo těsně 1:0.

Trenér domácích Pepe Mel zůstává i po třech porážkách v klidu a věří ve vítězství proti Vallecanu. "Měli jsme teď velmi špatnou sérii zápasů, ale tentokrát chceme vyhrát a posunout se v tabulce zase o něco dopředu. Zápasy proti Getafe a Levante pro nás byly ztrátové, na Realu se od nás nic neočekávalo, ale věřím, že můžeme hrát mnohem lépe," řekl Mel.

"Rayo dost známe z minulé sezóny ze vzájemné konfrontace ve druhé lize a myslím si, že jejich hru máme slušně nastudovanou. Do utkání jdeme s jediným cílem, a to zvítězit. Samozřejmě to bude jiný zápas než v minulé sezóně, ale i tentokrát máme předpoklady pro zisk tří bodů a já doufám, že je dokážeme využít," ukončil trenér Betisu.

Na druhé straně k utkání hovořil gólman Dani. "Známe mnoho hráčů Betisu a také jejich trenéra, což by mohla být naše výhoda. Známe také silné a slabé stránky soupeře a pokusíme se jich v zápase využít. Betis měl skvělý start do soutěže a doma je velmi silný, ale my potřebujeme získávat body a do Betisu si pro ně určitě jedeme," sebevědomě prohlásil Dani.

"Je to pro nás jeden z klíčových zápasů v celé sezóně, protože Betis je tým, který jsme schopni porazit. Naše výsledky v posledních týdnech nebyly příliš dobré, ale tentokrát cítíme potřebu získat tři body a uděláme pro to vše. Naším primárním cílem v sezóně je samozřejmě zachránit se v nejvyšší soutěži," dokončil gólman Vallecana.

Domácí Betis by měl do zápasu nastoupit v kompletní sestavě a trenér Mel tak nemusí řešit žádné nepříjemné absence. Na straně hostujícího celku visí otazník pouze u Raúla Brava, který měl včera individuální trénink kvůli lehkému svalovému zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Getafe CF  (neděle 16:00)
Real Sociedad má za sebou tři nepovedené duely a velikou šanci napravit si reputaci má v rámci 9. kola, ve kterém přivítá na domácím hřišti trápící se Getafe. V tabulce je San Sebastian o dva body před svým soupeřem a určitě bude chtít zvítězit a znovu se dostat na dostřel elitní desítce. Getafe je s pěti body a ne moc dobrými výkony outsiderem tohoto utkání.

Jak už bylo zmíněno výše, domácí Sociedad nezačal sezónu úplně špatně, ale poslední tři zápasy prohrál a díky tomu se propadl tabulkou do spodní poloviny. V tom posledním duelu se představil na půdě Zaragozy a po špatném výkonu si odvezl porážku 0:2. Předtím prohrál doma s Athleticem a také na Mallorce.

Getafe je na tom ještě hůře. Body sbírá pouze ojediněle, je ještě dva body za Sociedadem a zatím to vypadá, že bude bojovat o záchranu. V posledním kole však dokázalo Getafe na domácím hřišti získat cenný bod za bezbrankovou remízu s Villarrealem.

V minulé sezóně vyzněly vzájemné zápasy lépe pro domácí. V podzimní části sezóny dokázal Sociedad vyhrát na půdě Getafe vysoko 4:0. Na jaře už Getafe bylo na svého soupeře připraveno mnohem lépe a dokázalo v San Sebastianu uhrát remízu 1:1. Za tento výsledek by se pravděpodobně nezlobili hosté ani tentokrát.

Trenér domácího celku Philippe Montanier nabádá své svěřence k zodpovědnému výkonu, který by měl po třech kolech znovu přinést zisk tří bodů. "V posledních zápasech jsme ztratili koncentraci a také nás opustilo štěstí. Svému celku ale věřím a doufám, že zápas proti Getafe se nám znovu podaří a my získáme tři body. V poslední době prožíváme trochu nervózní období, ale v týmu vidím obrovskou sílu a vím, že se v dalším průběhu sezóny zvedneme k lepším výsledkům," řekl trenér domácích.

"Proti Zaragoze jsme neodehráli špatný zápas, ale v rozhodujících chvílích se nám nezadařilo a díky jediné chybě jsme prakticky prohráli celé utkání. Takové zápasy se ale příliš často neopakují a my si nemůžeme dovolit, aby se něco podobného opakovalo," ukončil Montanier.

Sociedad bude v utkání postrádat Asiera Illarramendiho, kterého trápí dlouhodobé zranění. Hrát nebude pravděpodobně ani kapitán Mikel Aranburu. Po zranění se však do sestavy vrací dva důležití muži sestavy, útočníci Carlos Vela a Joseba Llorente. Otazník stále visí nad Imanolem Agirretxem, který by však pravděpodobně nehrál v přítomnosti těchto dvou útočníků.

Na straně hostujícího Getafe chyběli v utkání proti Villarrealu Abdel Barrada, Pedro León a Miguel Angel Moyá. Všichni tři by se měli na zápas proti Sociedadu vrátit, což je pro trenéra Garcíu dobrá zpráva. Hrát by už mohl také záložník Mehdi Lacen a hlavně útočník Miku, který minulý týden odpočíval kvůli kvalifikaci Jižní Ameriky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - RCD Mallorca  (neděle 18:00)
Další atraktivní zápas se odehraje na stadionu Vincenta Calderóna v Madridu, kde domácí Atlético přivítá Mallorcu. Cíl domácích je jasný, navázat na povedený úvod sezóny a konečně zvítězit.

Svěřence Gregoria Manzana trápí v letošní sezóně nečekaný problém, v pěti z dosavadních sedmi ligových duelů se jim nepodařilo rozvlnit síť. A co je ještě horší, tak z posledních tří duelů vyšli úplně naprázdno.

O to větší kontrast letošní výkony Atlética nabízejí, neboť domácí duely se Santanderem a Gijónem skončily jednoznačně - 4:0. "Musíme pokračovat v práci, ono to přijde," stroze konstatoval Pizzi.

Své rozpoložení si domácí nevylepšili ani v Evropské lize, kde v týdnu nestačili na Udinese, na které tak nyní ztrácejí tři body. "Měli jsme utkání plně pod kontrolou, v závěru si však necháme dát zbytečné dva góly a všechno se rázem otočí v náš neprospěch," poznamenal portugalský křídelník. Ze Stadio Friuli si navíc Atléti neodvezli pouze porážku, ale i zraněného kanonýra Falcaa, který tak bude v nejbližší době svému týmu chybět.

To na druhé straně Mallorca je před utkáním v o poznání lepší náladě. Ostrovní celek se nachází jen bod za svým nejbližším soupeřem, k pohodě potom na Baleárských ostrovech přispěla i remíza se silnou Valencií, kterou si domácí zajistili v samém závěru díky proměněné penaltě Hamada.

Tradiční celek tak cestuje do hlavního města bez zbytečné bázně s cílem pokusit se navázat na poslední úspěch. "Domácí budou chtít jistě vyhrát, my se jim to ale budeme snažit co nejvíce znepříjemnit. Kdyby se nám povedlo bodovat, bylo by to skvělé, znovu bychom se tak vzdálili sestupové zóně," prohlásil Iván Ramis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.40 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Zaragoza  (neděle 18:00)
Osmé kolo Primera División zavítá i do Pamplony, kde domácí Osasuna hostí Zaragozu. Domácí potřebují nutně bodovat, aktuálně se totiž se sedmi body nacházejí těsně nad sestupovým pásmem.

Domácím se nedaří, což dokumentuje i poslední porážka v Bilbau, po které se svěřenci Luise Mendilibara propadli již na patnáctou příčku. "Musíme vylepšit předváděnou hru z posledních zápasů," je si vědom Mendilibar.

"To je to, co můžeme a musíme udělat. Osasuna je po celou svoji historii známa tím, že se nevzdává předčasně a neutuchající vůlí si jde za vítězstvím. Tohle přesně potřebujeme," dodal zkušený kormidelník.

Pohodě v domácím táboře nepřidává ani rozsáhlá marodka. Mimo hru jsou i nadále Echaide a Shojaei, v utkání s Atleticem se navíc zranil další bek Roversio. Disciplinární trest potom nepustí do hry Lamaha.

Zaragoza si v letošní sezóně nevede vůbec špatně, i přes velké letní zemětřesení tak mohou být v Aragonii spokojeni. "Poté, co jsme dotáhli utkání ve Villareallu a v minulém kole dokázali zvítězit s Realem Sociedam jsme udělali významný krok k cestě vzhůru. Kdyby se nám povedlo vyhrát i v Pamploně, bylo by to fantastické," pochvaloval si spokojený Roberto.

"Jsem zvyklý hrát pod tlakem, motivuje mě to k lepším výkonům," dodal bývalý brankář Benficy. Hostující kouč Javier Aguirre má k dispozici kompletní kádr, nemá tak jediný důvod měnit vítěznou sestavu z minulého utkání.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (neděle 20:00)
I na neděli si pro nás Primera División připravila zajímavý program. Očekávaným magnetem by mělo být utkání na Mestalle, kde domácí Valencia přivítá baskický Athletic.

Valencia začala letošní sezónu skvěle, v posledních zápasech, ale jakoby svěřencům Enaie Emeryho začal docházet dech. Kromě několika ztrát v domácí soutěži potom Netopýři nestačí ani v Lize mistrů, kde mají po třech zápasech na kontě pouhé dva body.

Zejména krutá pak byla poslední porážka v Leverkusenu, kde hosté po trefě Jonase dlouho vedli a měli utkání pod kontrolou, po změně stran však nepochopitelně polevili a dovolili Bayeru zápas otočit. "Po porážce jsme hodně zklamaní, museli jsme vyhrát, ale bohužel to dopadlo nejhůře, jak mohlo," pravil zklamaný Vicente Guaita.

"Teď se však musíme soustředit na nadcházející utkání, uděláme všechno proto, abychom si Champions League zahráli i v příští sezóně," doplnil strážce domácí svatyně. Domácí jsou před zápasem téměř kompletní, chybět bude pouze zraněný Maduro.

I Athletic se v týdnu představil v evropských pohárech, konkrétně v Evropské lize. A nutno dodat, že si Baskové nevedli vůbec špatně, i když konečná remíza 2:2 se dá hodnotit spíše za ztrátu. Přesto však mohou být svěřenci Marcela Bielsy v klidu, po třech utkáních totiž mají na kontě pěkných sedm bodů a jsou tím pádem na nejlepší cestě k postupu.

A když k tomu přičteme i pohodu v Primera División, kde se Bilbao po pomalém rozjezdu konečně dostalo na správnou vlnu, tak mohou být v hostujícím táboře spokojení. Menší kaňkou je pouze dlouhodobé zranění středopolaře Igora Martíneze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Levante UD  (neděle 22:00)
Žluté ponorce z Villarrealu se v úvodu sezóny zatím vůbec nedaří a svěřenci trenéra Garrida stále čekají na vítěznou sérii zápasů. Po sedmi odehraných zápasech je Villarreal až na čtrnáctém místě se ziskem pouhých sedmi bodů. V dalším kole navíc přivítá druhý celek tabulky Levante a pokud chtějí domácí uspět, budou muset svou hru z předchozích zápasů zlepšit.

Domácí Villarreal prožívá jeden z nejhorších startů do sezóny za poslední roky a se sedmi body se krčí těsně nad sestupovou propastí. V rámci 9. kola se utká naopak s příjemným překvapením úvodu sezóny Levante. V minulém kole Žlutá ponorka sehrála další nepovedený duel na půdě trápícího se Getafe a získala pouze bod za bezbrankovou remízu. V týdnu navíc smolně prohrála v rámci Ligy mistrů na půdě Manchesteru City 1:2 a to svěřencům trenéra Garrida také nepřidalo na sebevědomí.

Levante naopak válí a v lize dokázalo vyhrát pět utkání v řadě, což je pro tento celek obrovská událost. V posledním kole přivítalo na domácí půdě silnou Málagu a poradilo si s ní hravě 3:0, což poukazuje na obrovskou formu Levante z úvodu sezóny.

V minulé sezóně oba celky dokázaly vyloupit stadiony svých soupeřů. Nejprve na podzim Villarreal jako favorit zvítězil na půdě Levante 2:1, ale na jaře domácí zápas nezvládli a prohráli překvapivě 0:1 po gólu Valda. Tentokrát rozhodně nechtějí domácí navázat na minulý rok a chtějí doma uspět. Levante však bude chtít využít své aktuální formy a také špatných výsledků Villarrealu a znovu zvítězit.

"Hrajeme proti klubu, který má stejně bodů jako Barcelona a je ve vedení celé soutěže. To mluví za vše. Utkání pro nás bude nesmírně složité a pokud chceme zvítězit, budeme ze sebe muset vydat vše. Naše výkony se zápas od zápasu zlepšují a já věřím, že i proti Levante už budeme schopní zahrát povedený zápas s vítězným koncem. Na Levante rozhodně máme o motivaci postaráno, protože vždy je dobré porazit někoho, komu se momentálně daří," řekl trenér Villarrealu Garrido, který má i přes špatné výsledky stále plnou důvěru vedení klubu.

Na druhé straně se k utkání na stadionu El Madrigal vyjádřil obránce Javi Venta. "Ve Villarrealu jsem strávil většinu své kariéry a zápas pro mě bude mít znovu speciální náboj. Na zápas se opravdu těším a je mi jasné, že nás nečeká nic jednoduchého. Villarreal sice nevstoupil do sezóny úplně ideálně, ale stále je to tým s vysokou kvalitou a ambicemi, který navíc potřebuje získat body. V minulém roce skončili na čtvrtém místě, což jenom poukazuje na jejich sílu," řekl bývalý obránce Žluté ponorky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.40 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Granada CF  (sobota 18:00)
Duel dvou prozatímních otloukánků španělské nejvyšší soutěže dnes uvidí Gijón, program devátého kola Primera División totiž otevře souboj Sportingu s Granadou. Nováček soutěže se drží s pěti body osmnáctý, domácí jsou dokonce poslední a mají jeden jediný bod za remízu. O motivaci tak rozhodně mají oba celky postaráno.

Přiznejme si jednu věc: zrovna od těchto týmů se nic jiného než boj o záchranu snad ani čekat nedalo. Bohužel pro zmíněná mužstva se však prognózy naplňují již od úvodního kola, a tak není divu, že skončit liga právě dnes, dvě ze tří nechtěných vstupenek do Segundy División bychom měli rozdané.

"Naštěstí máme ještě hodně času na nápravu, pravdou ale je, že start do sezony jsme měli přímo katastrofální. Jeden bod ze sedmi utkání, jen doufám, že jsme nevytvořili nějaký rekord ligy. V sobotu od svého týmu čekám enormní snahu a vítězství, nic jiného snad ani nemůže připadat v úvahu," řekl bojovně útočník domácích Mate Bilič.

Ten se stal důležitou postavou Sportingu před týdnem, kdy přišel na hřiště až ve druhé půli jako střídající hráč, obranu Sevilly však hodně rozhýbal a dokonce se významnou měrou podílel i na jediné vstřelené brance svého týmu. Na body to však Gijónu nestačilo, Sevilla zvítězila na domácím stadionu 2:1.

Granada má na svém kontě jednu výhru nad Villarrealem, na to však prozatím nedokázala navázat a sbírá tak občas jen body za remízy, jako třeba v minulém kole proti Atléticu. Tam navíc nováček soutěže dlouho tahal za delší konec provazu, své velké příležitosti však neproměnil a musel se tak spokojit s plichtou.

V dnešním klání se střetnou dva nejhůře střílející týmy celé ligy, Sporting dal za sedm duelů jen tři góly, Granada dokonce pouze dva!

Sporting by měl být vzhledem k výhodě domácího prostředí mírným favoritem, ovšem o něco lepší formu mají zase hosté. Domácí se budou muset obejít bez Nacha Casese a Sebastiana Eguena, kteří mají zdravotní potíže. Na druhé straně barikády se nepředstaví zranění Geijo a Benítez, kvůli osobním problémům se pak od týmu odpojil Odion Ighalo.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo - Lora, Botía, Hernández, Canella - Rivera, Álvarez - Trejo, Castro, De las Cuevas - Barral
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, López, Mainz, Siqueira - Rico, Yebdá - Moisés, Abel, Jaime - Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Espanyol Barcelona  (sobota 18:00)
I druhé utkání začínající v sobotu v šest hodin našeho času nabídne střet týmů ze druhé poloviny tabulky. Na půdu předposledního a pouze čtyřbodového Racingu přijede jedenáctý Espanyol s cílem potvrdit vítězství z minulého kola.

Pravdou je, že Racing prohrál méněkrát než ostatní celky z úplného dna tabulky, ovšem na druhou stranu ještě nemá na svém kontě ani jeden tříbodový zápas! Logicky vám tak muselo dojít, že body domácí sbírají jen za remízy, tohoto výsledku dosáhli již čtyřikrát.

Přesným opakem je hostující Espanyol, který na první remízu v sezoně stále čeká a dokázal již třikrát zvítězit - pokaždé o jediný gól. Naposledy to odnesl nováček z Raya, který podlehl barcelonskému družstvu 0:1, když jedinou branku utkání vstřelil záložník Romaric.

"Jsem šťastný, že se mi tak daří a že mohu pomoci svému týmu k bodům. V Seville jsem byl spokojený, ale nehrál jsem tolik, kolik jsem si představoval a kolik potřebuji ke svému růstu. Proto je Espanyol ideální volbou, snad nám o i nadále půjde na hřišti," přeje si Romaric.

Slušnou sílu soupeře oceňuje i kouč Racingu Héctor Cúper. "Všichni vidíme, že Espanyol je o něco lepší než my, nemá cenu si něco nalhávat. To ovšem rozhodně neznamená, že se vzdáme bez boje, můžeme dnes urvat první vítězství a uděláme pro to všechno," řekl odhodlaně zkušený lodivod Santanderu.

Dlouhodobě zraněný hostující křidelník Thievy Bifouma se konečně vrátil zpět k tréninku, zatím se však bude připravovat s B týmem. Pochettinovi bude chybět také záložník Juan Albín, i jeho zdravotní stav se ale výrazně lepší. Domácím v boji o premiérové vítězství v sezoně nepomohou Torrejón, Kennedy a Colsa.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Francis, Álvaro, Bernardo, Christian - Samperio, Tziolis, Diop, Adrián - Munitis - Stuani
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Álvarez - López, Amat, Moreno, Dídac - Baena, Marquez - García, Romaric, Verdú - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Real Madrid  (sobota 20:00)
Atraktivní duel bude k vidění v 9. kole na stadionu La Rosaleda. Domácí Málaga přivítá Real Madrid. Bílý balet čeká první těžší ligový duel proti notně posíleným Andalusanům. Zápas bude i soubojem dvou posledních trenérů Realu - Mourinha a Pellegriniho.

La Ligu nyní čeká frenetické tempo, když se za sedm dní sehrají tři kola. Real je prozatím na třetím místě o bod za Barcelonou a Levante, Málaga je šestá se ztrátou tří bodů na svého rivala. Kromě změření schopností Mourinha a Pellegriniho bude toto utkání pikantní i pro domácího bombardéra Ruuda Van Nistelrooye, který hájil dříve skvělým způsobem i barvy Realu Madrid.

Pokud jde o statistiku a vzájemné souboje, má Real navrch, jelikož od roku 2001 v 17 utkáních ani jednou neprohrál, třikrát remizoval a ve zbytku zápasů zvítězil. Z loňského ročníku má Málaga rovněž co oplácet, protože ve dvou zápasech dostala jedenáct gólů a dala jenom jeden.

Letos "los boquerones" zatím v duelech se silnějšími soupeři zaváhali, nicméně bouřlivé domácí prostředí a značná motivace budou hnát domácí za vítězstvím. Real po slabém dvojzápase v září posledních pět zápasů vyhrál a bude chtít určitě poskočit i v tabulce, jelikož její lídry nečekají zrovna lehcí soupeři.

Trenéru Pellegrinimu bude chybět brankář Caballero, vyloučený proti Levante, a rovněž zranění Duda s Baptistou, také bývalým hráčem Madridu. Na soupisku se naopak vrací zkušený Apoňo a odchovanec Pol. Základní jedenáctku bude tvořit před gólmanem Rubénem obranná čtveřice Eliseu, Mathijsen, Demichelis, Gámez. Ve středu zálohy bude působit tandem Apoňo - Toulalan a útočná čtveřice bude mít podobu Cazorla - Rondón - Joaquín a Van Nistelrooy na hrotu.

Kouč Mourinho má marodku poměrně rozsáhlejší, ke Carvalhovi, Albiolovi, Lassovi a Sahinovi přibyl ještě Coentrão, který má problémy s kolenem. V brance bude chytat Casillas, obrana nastoupí ve složení zleva Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa. Xabi s Khedirou se postarají o střed zálohy, na krajích nastoupí Cristiano Ronaldo a Özil, na spojce Kaká a na špici Higuaín.

Utkání mezi Málagou a Realem začíná ve 20.00 CET úvodním hvizdem Mateu Lahoze.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Rubén - Eliseu, Mathijsen, Demichelis, Gámez - Apoňo, Toulalan - Cazorla, Rondón, Joaquín - Van Nistelrooy
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa - Xabi, Khedira - C.Ronaldo, Kaká, Özil - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.75 - 4.60 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Pokud bychom hledali pro Barcelonu po Realu nejneoblíbenějšího soupeře, museli bychom pravděpodobně zabrousit do hlavního města Andalusie - Sevilly. A právě FC Sevilla bude dalším soupeřem Blaugranas, na Nou Camp přijede s cílem urvat body, což se jí podařilo hned dvakrát z posledních čtyř vzájemných duelů.

Pravdou však je, že Sevilla sbírá body hlavně na svém stadionu, Nou Camp v posledních dvou případech opouštěla po debaklech 0:4 a 0:5. Přesto i na tomto stadionu dokáže zvítězit, o čemž se Španělsko přesvědčilo třeba v letech 2010 a 2006.

"Žádné statistiky neřešíme, známe svou sílu, známe Barcelonu a víme, že tu můžeme překvapit. Trochu mě mrzí zvyšující se počet zraněných hráčů, ovšem na to se v žádném případě nebudeme vymlouvat, jedeme do Barcelony s tím, že chceme minimálně bod. Jistě, kvalita soupeře je mimořádná, ale i my jsme dobří a budeme bojovat," uvedl na tiskové konferenci nebojácným tónem kouč Sevilly Marcelino Garcia Toral.

Jeho týmu se zatím daří velmi solidně, za sedm kol hosté ještě ani jednou neprohráli a jsou na čtvrtém místě tabulky. Naposledy to odnesl Sporting, Andalusané zvítězili 2:1. Porážku ještě letos nezažila ani Barcelona, která před týdnem po reprezentační přestávce v klidu přehrála Racing 3:0 a ve středu si pak pohrála v rámci Ligy mistrů i s Plzní, přestože tomu výsledek 2:0 nenasvědčuje.

Střelecky se hodně trápila hlavní hvězda výběru Pepa Guardioly, Lionel Messi, která nastřelila dvě tyče a měla i další velké šance - přesto gól nedala. "Nedělám si starosti, jsem s jeho výkonem spokojený, že mu to jednou nevyšlo gólově, to vůbec nic neznamená. Naopak si moc vážím toho, že jsme utkání poměrně v pohodě zvládli i bez jeho příspěvku, co se týče gólů," říkal po zápase Guardiola. S vědomím, že Messi dal za uplynulých sedm ligových kol už deset branek, se opravdu není čeho bát.

"Barcelonští fotbalisté snad ani nejsou z této planety, jsou neuvěřitelní. Nikdy jsem neviděl hráče, kteří by byli tak strojově přesní a kteří by tak málo chybovali. V první půli jsme se ještě drželi, ale po přestávce jsme už neměli šanci. Prostě nás přejeli a výsledek 2:0 je ještě hodně milosrdný. A Messi? Nejlepší na světě," uvedl po středečním duelu kapitán Plzně Pavel Horváth.

Blaugranas budou chtít na zmíněné výhry navázat i dnes, ke splnění tohoto cíle však Messimu a spol. nepomohou Alexis, Piqué a Afellay, kteří jsou zranění. Po vyléčení zdravotních patálií se naopak vrací Cesc Fábregas, jenž začne na lavičce. Hosté svou misi absolvují bez Alvara Negreda, Emira Spahiče a Diega Perottiho.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, MAscherano, Abidal, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Coke, Cáceres, Escudé, Navarro - Navas, Medel, Rakitič, Trochowski - Manu, Kanouté
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.12 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona752026:417
2.Levante UD752011:317
3.Real Madrid751124:616
4.Sevilla FC74308:415
5.Valencia CF742110:714
6.Málaga CF741210:713
7.Real Betis740310:1112
8.Atlético Madrid72328:69
9.Real Zaragoza72329:139
10.Espanyol Barcelona73046:119
11.Athletic Bilbao722310:108
12.RCD Mallorca72236:88
13.Real Sociedad72147:107
14.Villarreal CF71427:117
15.CA Osasuna71426:157
16.Rayo Vallecano71336:116
17.Getafe CF71246:105
18.Granada CF71242:85
19.Racing Santander70434:124
20.Sporting Gijón70163:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (245)

Přidat komentář
stas87

gijon by sa dneska mohol konecne chytit a pripisat si prve tri body ruud by zasa nejaky ten bodik mohlo vziat realu

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se za OT ale už mi pár dní nejde livesport.cz, nevíte co stím ?

Reagovat
stas87

esport.sk

Reagovat
miky10

To nevím, mně jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi na mozille nejde. Buď změň prohlížeč nebo zadávej http://www.livesport.cz/fotbal/

Reagovat
smazaný uživatel

nebo používej slovenskou verzi evysledky.com

Reagovat
Kovi81

pouzivam firefox a normalne mi jede.

Reagovat
F.Torres

mám firefox a normálně mi de

Reagovat
Tigerinho

Zdravíme všechny sportovní fanoušky a sázkaře! V poslední době jste nám psali, že máte problémy s přístupem na stránku. Jestli se vám stále zobrazuje hláška "It works" místo běžné stránky, vysypte prosím cache v prohlížeči. Nevíte, jak na to? Tady je docela dobrý návod: http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Aktualizujte_svou_cache

Reagovat
miky10

Sporting - Granada 0:0

Racing - Espanyol 0:1

Málaga - Real 2:2

Barca - Sevilla 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že Malaga dnes Real oberie minimálne o 2 body

Reagovat
Josifek

Jsem dnes zvědavý na zápas s Malagou, mohlo by to být zajímavé utkání nahoru dolů, Malaga má šikovné záložníky, těším se hlavně na Santiho, který je mým velkým oblíbencem. A jsem zvědav i na Ruuda, z úcty kterou k Realu dozajista chová, by dneska nemusel pálit ostrými..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fandím maleza a seville

Reagovat
smazaný uživatel

malaze

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Málaze

Reagovat
herbage

yarda nějak fantomasovatí

Reagovat
smazaný uživatel

7,75 na Málagu je lákavá nabídka

Reagovat
smazaný uživatel

Van Mysterium vstřelí hattrick - 81.00 (bet365) to je taky lákavá nabídka

PS: Jestli se teda ten lempl vůbec dostane do vápna

Reagovat
madridcan

tvoja hlava je lempl

Reagovat
Kenneth

Doufám že ta pravděpodobná sestava Realu nevyjde, marný Ozil na křídle, to by to dopadlo.

Reagovat
madridcan

uz by ho mali predat ne?

Reagovat
Kenneth

Tvůj humor nebyl nikdy skvělý, ale tohle už je mizérie.

Reagovat
madridcan

Moj humor je v pohode,podla vacsiny ludi a berem si k srdcu skor ich nazor ako tvoj to by sme mali za prve a za druhe som to vobec nemyslel ako vtip,ale ako reakciu na teba,co mas vzdy iny nazor. Raz je niekto uzasny,raz je dakto na hovno,raz by mal byt v zaklade a dalsi zapas uz ho kopes na prestupovu listinu

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Hraje na křídle hovno? Hraje. Nechápu o čem to tu zase točíš. Snažíš si vymýšlet nějaké hovadiny aby si mě mohl zase shodit.

Reagovat
madridcan

vobec nie,nahodou tvoje nazory isli v poslednom case hore Ale ehmmma som ma radsej(ale tak zas on tu bol dlhsie)

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth je taký jeho slabší nástupca

Reagovat
smazaný uživatel

tak to prrr, Kenneth je schopný mít i rozumný názor a není úplně hloupý, ehmmm byl hrozný moula..

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší nástupca v tom zmysle, že jeho komenty nedosahujú takú kvalitnú demenciu, ako to bolo u ehmmma. Niekedy má rozumné komentáre.

Reagovat
smazaný uživatel

měl by hrát kaká

Reagovat
Kenneth

Di Mária.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Özila kritizuješ za formu (jak píše madridcan - už bys ho zase prodával) a dal bys na křídlo Di Maríu?

Reagovat
smazaný uživatel

No on je Di María bez ohledu na jeho formu na to křídlo v náročnějších zápasech automatickou volbou, aspoň zatím to tak bylo. S Özilem a Kaka' se ještě celkem dá obléhat vápno slabších, ale Málagu Mourinho snad počítá mezi ty těžší, takže bych v tomto případě byl pro zachování pevného 4-2-3-1 a maximální disciplíny na křídlech i v defenzivě. Tedy aspoň na té pravé straně .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je pravda, se slabšíma soupeřema stačí Kaká s Özilem. Jenže on by byl Mesut momentálně lepší i se silnějšíma soupeřema (pokud tam můžem současnou Málagu s těma absencema počítat) než Di María. Ten kazí každej dotyk s míčem a absolutně jsem ho nemohl vystát s Lyonem Já bych tam dal za sebe nejradši Callejóna. I když je pravda, že je spíš na opačný křídlo, tak furt to bude snad nejlepší možnost než Mesut na křídle nebo ospalej Argentinec.

Reagovat
Kenneth

Co vám zase jebe? To že zkritizuju Ozila za jeho formu znamená automaticky že chci aby odešel? Co je to tady zase za trend? Malága je jeden z těch těžších zápasů a tak čekám že tam bude někdo pilovat lajnu a bránit, a to nemůžeme od marného Ozila na křídle čekat.

Reagovat
-Kopy-

Parádní kolo ! Barca i Real ztratí a Vale bude na sport 1...super !

Reagovat
DreamTeam

mnohem pravdepodobnejsi scenar je ze Barca i Real vyhraji a Valencia ztrati

Reagovat
smazaný uživatel

tak malaga-Real a Barca -Sevilla .. trosku ma sere ze ani jeden zapas neuvidim , ale verim ze domacim sa dnes bude darit

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid dnes s obtížemi snad vyhraje a Barca doufám ztratí

Reagovat
madridcan

Skoda toho Negreda

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Malagou a Barca se Sevillou to se hodi kdyz mam dneska cas a navic docela chut na fotbal

Reagovat
madridcan

Velke OT,ale pre tych co nemam na FB alebo co nevideli-http://www.topky.sk/clx/11/1289481/Europou-sa-siri-nova-droga--Ludi-rozoziera-zaziva ma skoro drblo ci pana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je pekný humus, ale ludia čo takto dopadnú si za to môžu sami.

Reagovat
smazaný uživatel

To video je hodně staré. Vůbec to není následek krokodýla, ale prý jenom infekce z jehel. Píše se to v diskuzi, ale stejně to je celkem hnus

Reagovat
smazaný uživatel

a co sahin kdy může hrát ?

Reagovat
fantomas

Má dneska Sevilla reálnou šanci Barcu opravdu potrápit?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite, ale myslím že pôjde skôr o jednostrannú záležitosť. Messi bude úradovať, pravdepodobne naskočí do zápasu aj Cesc, Sevilla pokiaľ nechytí dobre začiatok zápasu tak z toho môže byť kludne 4:0 ako predošlé zápasy.

Reagovat
fantomas

Hmm...to mě na úkor učení uplně neláká. Cesc asi bude jenom střídat co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takmer určite začne na striedačke.

Reagovat
fantomas

Ok, dík.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ne. Bez manity odejdou šťastní.

Reagovat
miky10

Cesca máš v preview a jak říká CJP, podle mě jasná záležitost.

Reagovat
fantomas

Preview sem četl, spíš sem se pídil po tom, jestli během dne neprosákly náký "pozitivnější" zprávy.

Reagovat
miky10

Jaký? Cesc je v pořádku, po týhle delší absenci ale prostě v základu být nemůže. Podle mě si určitě zahraje za rozhodnutýho stavu, čili klidně o poločase se ho můžeš dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajou obě Barcy dneska. Áčko doma zmastí Sevillu a béčko přiveze 3 body z Alcoyana

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Všem fanouškům Realu se omlouvám, ale do konce ledna nebudu psát reporty na EF, mám pracovní zápřah (i když z vlastní vůle) a nechci reporty odflákávat. Díky. Hala Madrid!

Reagovat
herbage

škoda, snad budeš psát alespoň celoroční souhrny Btw. proč píšeš sestavy zrcadlově obráceně? Novinka nebo to píšeš tak stále?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tohle bylo poprvé

Reagovat
One-Real

Tak Benzema i Ozil na lavicce, uvidime co ctverice Di Maria, Kaka, CR a Pipita predvede.

Reagovat
DreamTeam

Jednoznacna dvojecka... snad tam Higuain nasupe zase par golu

Reagovat
smazaný uživatel

Na úvod dve penalty jasné ...

Reagovat
Dr. Admess

No zprvu se mi zdálo totéž. Ale jak ukázali zblízka Ronalda, tak to penalta rozhodně nebyla. Hráč sám nohou uhýbal, možná se CR ani nedotkl. Na Joaquína se pískat asi měla..

Reagovat
madridcan

Joaquin skocil do Khediru,to tiez nemala byt

Reagovat
panca

jak jsem kdesi dnes cetl. Fotbal uz neni o tom jak prehrat souper, ale jak precurat rozhodciho. A hned prvni 2 minuty to dokazuji

Reagovat
DreamTeam

v cem ? vsak ho ani na jedne strane neprecurali

Reagovat
panca

no prave to pisu. Soustredi se na to, jak neco vysimulovat. Vubec se mi to posledni dobou nelibi. Nejak toho divadla pribyva

Reagovat
DreamTeam

protoze ten trend je takovy ze za simulace se malokdy dava zluta karta.. mel dat hned ted dve na uvod a bylo

Reagovat
djiros

SopCast by nebyl na Real?

Reagovat
Pinturicchio

112888

Reagovat
DreamTeam

Higi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já ho miluju, to je borec

Reagovat
Kenneth

Higuaííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííín

Reagovat
vocasisko

no kdyby se náhodou podařilo Malaze vyhrát, tak si aspoň může Fňukínho stěžovat na Unesco

Reagovat
One-Real

Byl to offside nebo ne ? Ostatni me vyhnali od TV k PC takze mam zajebanou internetovou kvalitu.

Reagovat
One-Real

tak uz vidim, nebyl

Reagovat
vocasisko

nebyl

Reagovat
Kenneth

Ne.

Reagovat
Kenneth

Di Mária asistence jak z fotbalové učebnice, kdo že mě tu dneska odjebal za něj?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já. A jedna z mnoha nepovedených střel ze střední vzdálenosti na tom nic nezmění.

Reagovat
Kenneth

Jakých nepovedených střel?

Reagovat
Kenneth

Právě si udělal 3 protihráče, tvůj křídelník Ozil by tam leda tak opět vyklusával a zpomaloval jednu akci za druhou. A to se nebavím o tý dálnici na pravý straně.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A on má zrovna dneska jako napotvoru dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej odkaz na Real prosim, mne nic nejde

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

super, dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia Di Maria

Reagovat
One-Real

Dneska se hracum zatim dari v 1 vs 1, zejmena Di Mariovi a Marcelovi, to je dobra zmena oproti minulym zapasum + se dari kombinovat, zatim se na to hezky kouka.

Reagovat
One-Real

Dneska se hracum zatim dari v 1 vs 1, zejmena Di Mariovi a Marcelovi, to je dobra zmena oproti minulym zapasum + se dari kombinovat, zatim se na to hezky kouka.

Reagovat
DreamTeam

Angel druha paradni nahra

Reagovat
One-Real

Cristiaaaaaaaaaano a paradni pas.

Reagovat
Kenneth

Ronaldoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Famoznosť Di Maria Cristiano úžasný tanec

Reagovat
Kenneth

Di Mária 2. ukázková asistence v tomto zápase, stále nic Carlos?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Povedlo se mu to no. Ale já neměním názor na prodeje hráčů po jedný akci jako ty

Reagovat
Kenneth

..... a už sme zase u toho.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale něco na tom bude, když ti to napíše několik lidí v jeden den

Reagovat
Kenneth

Jednou jsem napsal že si bez Ronalda dokážu představit Real a vy jste se toho chytli a překroutili to. Nic co bych měl brát vážně.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

O tomhle ani nevím. Každopádně to, co myslím, děláš poměrně pravidělně

Reagovat
Kenneth

Tak to nevím čeho si se chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga

Reagovat
DreamTeam

goool ronaldo

Reagovat
Kenneth

Ronaldoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
One-Real

Ronaldooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Criiiiiiiistiaaaaaaanoooooo Rrrrronaldooooooooo viac než futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

Reagovat
Kily

je to ještě jasnější, než jsem čekal, handicap vyřešený za 28 minut

Reagovat
smazaný uživatel

jiri fcb ted je na Mlagu dokonce vyssi kurz, tak do toho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga je dnes tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je masaker

Reagovat
-Kopy-

Ježiš marjá, bože za co mě trestáš ?

Reagovat
Kenneth

Doufám že bude střídat Callejon,Benzín a Granero. Ozila tam dneska vidět nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa ukludni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně co napsal fantomas na sekci PL - Hnus PD. To je vyrovnanost ligy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Panejo, tým z TOP 3 na světě vede 4-0 s nesehraným týmem, kterýmu chybí několik hráčů. Jak je to jen možné

Reagovat
DreamTeam

je to jednoduche , na lavicce Malagy sedi znamy zasneny flegmatik Pellegriny.. zahada vyresena... nemluve o tom ze Real i Barca by zpraskali v PL takhle ty tymy taky

Reagovat
smazaný uživatel

spadni z hrušky na zem . pd není PL.

Reagovat
DreamTeam

jo videli jsme vloni .. Tottenham, United vyrovnanost PL spociva v tom ze ty top tymy nejsou zkratka na takove urovni jako ty dva spanelske

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. PD

Reagovat
OnderCZ

Manchester United - Arsenal 8:2, to je vyrovnanost ligy A může nastat nekonečná hádka, achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale toto bylo poprvé v historiiPL. A asi naposled. Ale nehme toho,nemá to smysl. Mě je to "líto",že FCB a Real nemají konkurenci.

Reagovat
Kenneth

Nezajímá tě to ale stejně sem přijdeš psát ty sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

nebublej.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak toho neH, nepiš hovínka, který si nedokážeš obhájit, a je všechno v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. Ale pozor!!! Dokážu si vše obhájit. V klidu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já jsem naprosto v klidu

Reagovat
alcantara

O vyrovnanosti ani nikto nehovori, ked chces uprednostovat vyrovnanost pred kvalitou, tak pozeraj nasu Tipssport extraligu, tam su na spici zoradene muzstva s odstupom jedneho bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

hattrick

Reagovat
Kenneth

Hierro

Reagovat
C0br

Cristiano

Reagovat
Kenneth

Hattriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
smazaný uživatel

Viac než Futbalista

Reagovat
One-Real

Whaaaat a gooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa nejlepsi hrac na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Puta Catalunya som tam počul?

Reagovat
Kenneth

Už bych střídal Khediru a poslal tam Benzína.

Reagovat
fantomas

#Realmadrid are the first to score 4+ goals in 4 consecutive #LaLiga matches since Athletic Bilbao in 1958-1959.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned je deň krajší, ked dá Ronaldo hattrick

Reagovat
Woods

este by som 2 goly doprial Gonzalovi

Reagovat
Kenneth

Takže Ronaldo ještě 2,Gonzalo 2 a Ruud dá jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe Ruud jeden a konec zápasu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 98 golov, ešte dva a máme to tu :)

Reagovat
alcantara

Branenie Malagy

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle má nejspíš s Realem ještě platnou smlouvu.. Minulý rok to bylo to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga sa z nich evidentne posrala, s takýmto duchom sa do zápasu nedá ísť

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda.. Na druhou stranu aspoň si Cristiano nažene osobní statistiky a třeba ještě obhájí Pichichi ať mají merengues alespoň nějaký důvod k radosti..

Reagovat
Kenneth

Hlavně že Realisti mají takové kecy. Už se těším až to jiri zase napíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Pichichi obháji určite, tým som si istý. To bude asi tak všetko, čo sa týka úspechov, snáď

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky vidím jako největšího favorita k tomu.. I když Messi zatím střílí slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj minulú sezónu to bolo tak, navyše Real to bral fanaticky a čo som videl pár zápasov tak išli takmer všetky lopty na neho, aj keď boli iní hráči v lepšej pozícii Takže k tomuto ho nejak dokopú znova

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak přijde, minule přece nasadil náhradníky, úplně to odpískal..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

protože mu šlo o záchranu, tak šetřil opory... teď je zase ještě vidět, že nejsou úplně sehraný a chybí jim hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale i tak se mi to nelíbí teď je především vidět, že proti Realu může uspět jen tým, který to úplně zavře a nevyleze z šestnáctky, nebo tým, který je schopný je i přehrávat, nic mezi...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Proti Barceloně, MU, City je tomu jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

City jsou slabčáci proti lepším celkům..

ale jinak samozřejmě podobná situace u Barcy a MU, jsi rád, že je konečně možné řadit Real mezi tyhle velikány?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

...

Reagovat
alcantara

Nj, vyzera to tak, ze po Atleticu a Pericos si mozu odpocitat dalsieho supera a pripisat +6.

Reagovat
Kenneth

Tak určitěěěěěěěěěě

Reagovat
madridcan

mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt má ještě platnou smlouvu?

Reagovat
madridcan

nie,ale fakt to tak vyzera...nechapem.Som cakal boj do konca a nie boj do konca 12 minuty

Reagovat
Infi

Nevím, nedívám se, ale Malaga hraje power play od 1. minuty? Jsem měl za to, že má ambice jít vysoko a konkurovat Barce s Realem Nebo to Real hraje tak výborně?

Reagovat
DreamTeam

Malaga ambice ma ale musi sehnat trenera .. Real hraje samozrejme vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Real ako vždy so šťastím a Malaga ako mužstvo bojujúce o záchranu v Segunde

Reagovat
smazaný uživatel

tak prý Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi y Pedro

zase bez dm, to bude tóčo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty kráso!

Reagovat
smazaný uživatel

heh tak to je ale blbost, když je Piqué zraněný, takže vše jinak..

Reagovat
alcantara

Pique?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nová a snad konečná

Valdes; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Xavi, Thiago, Keita; Iniesta Villa y Messi

taky moc pěkná, Keitič bude nabroušenej..

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=dBaJlR7NrzU&feature=share na youtube hattrickovi gol oznaceny ako Karate kick

Reagovat
Kenneth

Ricky

Reagovat
madridcan

Neskoro ste zacali hrat Malaga...uz vam to nebude nic platne

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hattrick....Messi bude muset máknout

Reagovat
smazaný uživatel

Iker ty si proste boh.

Reagovat
Kenneth

Ta obrana je super mega strašná, aspon se ale můžou Ikerovi kvality ukázat v plné kráse.

Reagovat
madridcan

Keby bolo 0:2,tak sa klepem o vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga góly 4:4

Reagovat
Kenneth

A už to začíná, 4:0, útočníci stojí, obránci neexistují.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kaká je dnes tragický

Reagovat
Kenneth

Ramos se zapomněl na místní diskošce asi, neskutečné co předvádí.

Reagovat
Kenneth

Tohle byla od Kaká bída, neskutečné že my nemáme středáka který je schopný si udržet formu aspon na 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesne nad tým si ho tu palcoval

Reagovat
Kenneth

Za ten jeden průnik, ne za výkon po celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro stejný jako na jaře ve Valencii, první půlka rozjetá v rytmu tenisu a druhá totální anarchie.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem si na ten zápas vzpomněl. Tuším, že hrál i Kaká v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí sa pekne, prekvapive co sa la ligy tyka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

druhej poločas - to je Málaga

Reagovat
Kenneth

Cazorla si v klidu přejde přes 4 hráče. Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem čo sa nad tým vzrušuješ tolko, vediete 4:0, je jasné že sa hráči nepôjdu roztrhať o loptu.

Reagovat
Kenneth

Od hráčů kteří berou desítky milionů ročně čekám plný výkon po celých 90 minut, at je to za stavu ´0:0, 0:5 či 10:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne im túto úsporu nariadil tvoj milovaný Jozefín na lavičke, takže by som za tým určite nevidel len hráčov

Reagovat
alcantara

Jasne a potom im budes na jar, ked budu chybat sily, zase nadavat, preco ich neusetrili v priebehu sezony efektivnejsie. Sezona je dlha, kazde mozne polavenie pride vhod.

Reagovat
Kenneth

Šetření sil si představuji jinak, a ne pokažené metrové přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je koncert

Reagovat
gonzalesl_is_back

Druhý poločas je ostudný Realu Madrid...

Reagovat
djiros

Real je zralý minimálně na 3 branky, ale tuším, že se trefí stejně Real. Jinak DiMária ma tu pravou fakt jenom na opirání

Reagovat
Kenneth

Tohle je od hráčů čistá sabotáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Bež spať nedá sa to čítať..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc stahnul Cazorlu, kterej byl z nich nejlepsi?

Reagovat
miky10

El Barca jugarř amb Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano, Keita, Xavi, Thiago, Messi, Villa y Iniesta

Reagovat
Kenneth

Xabi, který posíla 40metrové millimetrové přihrávky není najednou schopen ani nahrát na 2 metry.

Reagovat
smazaný uživatel

docela by me zajimalo podle ceho se stoperi rozhoduji (trener), kdo bude hrat levyho a kdo pravyho stopera zrovna Ramos, kterej hraje pravyho beka je na levym stoperu, hraje tam dobre, ale nechapu jak to jde dohromady s predpokladama

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Marcelo si samozřejmě hodně nabíhá s Ronaldem a potom občas není vzadu, tak se Ramos stahuje z levýho stopera na levou lajnu a hraje vlastně místo RB LB... Třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

No Pepe u nás levýho nikdy nehrál a Sergio z 95% zase jo. A dávalo to tak automaticky hodně trenérů, prostě vsadí na to, jak jsou ti hráči zvyklí. Albiolovi a Carvalhovi je to jedno.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Albiolovi je většinou v zápase všechno jedno

Reagovat
Kenneth

Callejon .Snad to dodá týmu klid.

Reagovat
Kenneth

Malága už nás přestřílela.

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
Kenneth

Hlavně že je Mourinhovi do smíchu, to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu by nebolo pri 0:4?

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled kopnul Cronaldo nejak slusne primak?

Reagovat
miky10

V kvaldě proti Dánsku.

Reagovat
miky10

Dva týdny zpět, vymetl šibenici z 35 metrů.

Reagovat
miky10
Reagovat
smazaný uživatel

za časů mýtů a legend, kdy antičtí bohové byli malicherní a krutí a stíhali lidstvo útrapami, jen jeden člověk se odvážil postavit k dalšímu přímáku..no dál to znáš...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kenneth

1. pol. Oda na fotbal, fantazie

2. pol. Organizovaná sabotáž vedená Xabim, milionky na účtě už máme, tak proč běhat, jen to zapomněli říct Ikerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutočný

Reagovat
gonzalesl_is_back

v tomhle má bohužel pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo nějakej link na Sopcast? Nic mi nejede...

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/92997

sop://broker.sopcast.com:3912/112888

Jestli ti nepojede ani jeden, tak už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ad Betis - Vallecano

zkoušim -2,5g....V těch nedělních poledních zápasech moc golů nepadá. Nejčastější výsledek je 0:0 a 0:1 Vallecano hrálo v tento čas 2krát, Betis jednou a ve všech případech padnul 1 gol...

Reagovat
-Kopy-

Dneska musíme, hlavně nechci vidět situaci kdy budem lepší, dáme gól a přestanem hrát...

Bojím se obrany bez Ramiho, který by jinak vymazal Llorenteho. Naštěstí mám ten pocit, kdy vím, že vyhrajem.

Reagovat
Kily

já si při vzpomínce na to, jak to dopadlo loni po porážce v Gelsenkirchenu, moc jistý nejsem. Soldado potřebuje na gól čtyři tutovky, jenom z Leverkusenu má rozjetou sérii tří zahozených a dneska tak pravděpodobně dá gól. Dobře, že Baskové hráli ve čtvrtek nakonec celkem těžký zápas, v němž museli hrát až do poslední minuty. Tipl bych, že určitě neudržíme čisté konto, +2,5 by taky mohlo vyjít

Reagovat
-Kopy-

jj +2,5 bude...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele