Gambrinus liga - preview 10. kola

14.10.2011, 08:26, aktualizováno 17.10.2011, 08:43
Previews
Františka Straku dnes čeká premiéra na lavičce Slavie Praha. Trápící se sešívaní se v malém pražském derby představí na půdě Viktorie Žižkov, která zatím taktéž paběrkuje a aktuálně je předposlední.
Viktoria Žižkov - Slavia Praha  (pondělí 18:30)
Hodně sledované bude pražské derby mezi Viktorií Žižkov a Slavií Praha, a to zejména kvůli postavě Františka Straky. Kontroverzní kouč zažije premiéru, přičemž se dá počítat s protesty fanoušků Slavie.

Zastavme se nejprve u domácího celku. Viktorce se výsledkově nedaří, byť herně to není až tak zlé. Trenér Martin Pulpit je se hrou víceméně spokojen, nicméně momentálně jsou důležitější body a ty Viktorka sbírá pomalu.

"Při pohledu na tabulku je jasné, že už konečně potřebujeme bodovat. Máme za sebou slušné zápasy, ale ty nám výsledkově nepomohly. Pozitivní je, že do zápasu se připravuje kompletní kádr bez zdravotního omezení. Hráči jsou dost inteligentní na to, aby věděli, o co se hraje. Pevně věřím, že nominovaní do utkání uspějí jako tým a konečně se budeme radovat z vítězství," věří kouč Viktorie.

Pomalu sbírá body i Slavia. Sešívaní sice v minulém kole uspěli s Olomoucí, ale jejich postavení v tabulce je nadále trístní. Výhra proti Hanákům se zrodila ještě pod trenérem Petroušem, nyní však vede tým bývalý trenér Sparty František Straka. A právě kolem Františka Straky je nejvíce rozruchu. Jeho zvolení slávistickým koučem vlilo krev do žil jak fanouškům Sparty, tak i Slávie. Kotel sešivaných chystá na zápase protesty, jak se to promítne do výkonu mužstva se teprve ukáže.

"Vím, co tam čeká nejen mě, ale i celý tým. Na Žižkově budeme hrát pod velkým tlakem, ale musíme ten zápas zvládnout," nechal se slyšet trenér Straka.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Slodowy, Lafrance, Procházka, Starý - Kadeřábek, Folprecht, Šťastný, Zapalač - Nestorovski, Böhm
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Trubila - Vlček, Jarolím, Petrák, Hloušek - Pospěch, Blažek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.00 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Jablonec čeká po reprezentační přestávce nedělní domácí utkání 10. kola Gambrinus ligy proti Příbrami. Severočeši budou chtít odčinit porážku ze Slovácka, zatímco hosté se pokusí vylepšit svou vzájemnou bilanci s jabloneckým týmem.

Na Slovácku se Jabloneckým nedařilo, když tam prohráli 0:1. Díky tomu si v tabulce pohoršili o jednu příčku, pokud nepočítáme páteční předehrávku fotbalistů Plzně, kteří se díky vítězství posunuli na druhé místo. Na tuto pozici se mohou opět vrátit Komňackého svěřenci, kteří na českého mistra ztrácí dva body. "Rádi bychom odčinili poslední nezdar na Slovácku, kde jsme neukázali dost vůle a touhy po vítězství. Snad se z toho poučíme a budeme hrát to, na co jsme zvyklí. Doma si věříme víc, jsme odvážnější i efektivnější a snad na poslední dobré výkony navážeme," přeje si trenér domácích František Komňacký.

Příbrami patří v tabulce desáté místo, dosud uhrála dvanáct bodů, což je o čtyři body méně než její nedělní soupeř. S ním má tým vedený trenérem Davidem Vavruškou špatnou vzájemnou bilanci. V Jablonci totiž šestkrát po sobě nevyhrál. "Jablonec je obrovský favorit, ale my to tam nejedeme jen odehrát, to nejezdíme nikam," řekl příbramský lodivod Vavruška.

Oba týmy nastoupí v kompletním složení, nejsou totiž hlášeny žádné absence.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Loučka - Kopic, Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Krejčí, Hejda, Pleško - T. Pilík, Koukal, Tarczal, Mareš - Wágner, Šlapák.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.50 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - FK Teplice  (neděle 15:00)
České Budějovice se po včerejší výhře Baníku propadly na samé dno tabulky. I proto budou chtít dnes za každou cenu zvítězit. Nečeká je ale nic snadného, jelikož do cesty se jim postaví nepříjemné Teplice.

Svěřenci trenéra Petra Rady odstartovali letošní ročník velmi dobře, v posledních dvou zápasech je ale opustila forma. Nejprve nestačili na Olomouc, posledně naopak padli s Mladou Boleslaví před vlastními fanoušky. V tabulce se tak propadli až na devátou příčku.

Další zaváhání ale nyní nehodlají připustit a bojovně prohlašují, že si chtějí z jihu Čech odvést plný počet bodů. "Zápas to bude těžký jako každý ligový, protože liga je velmi vyrovnaná. Budějovice nemají moc bodů, proto čekáme hodně důrazný zápas. My jsme odhodlaní nechat na hřišti vše a s pokorou vyrazíme do Budějovic vyhrát," prozradil teplický asistent trenéra Patrik Kolář.

To České Budějovice na svou premiérovou výhru zatím stále jen marně čekají. Po devíti kolech mají na svém kontě pouhé tři body, které vybojovali za tři bezbrankové remízy. Příliš důvodů ke spokojenosti tak kouč František Cipro mít nemůže. Poslední zápasy jeho družiny ale přeci jen ukázaly mírné zlepšení.

"Situace je jasná, v zápase musíme vyhrát, ale to teď budu asi říkat před každým zápasem," prohlásil Cipro. "Teplice hrají venku lépe než doma a pokud by pršelo a bylo mokro, tak se ještě zvýrazní rychlost hráčů, jako jsou Mahmutovič a Kerič," obává se domácí lodivod.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Novák, Lengyel, Brezinský, Machovec - Klesa, Javorek, Čirkin, Otepka, Sandro - Ondrášek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Matula, Rosa - Vondrášek, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Kerič, Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.00 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Dukla Praha  (neděle 17:00)
Nedělní program 10. kola první fotbalové ligy nabízí i jedno pražské derby mezi Bohemians a Duklou. Střetnou se dva týmy, které se v tabulce pohybují v horní polovině tabulky. Klokanům patří čtvrté místo, zatímco Dukle sedmé.

Před zahájením tohoto víkendového kola okupovali fotbalisté Bohemians druhé místo, na které se mohou opět vrátit. To však musí doma v neděli zvítězit. "Připravujeme se s koncentrací a respektem k soupeři. Dukla s přehledem vyhrála druhou ligu a také v poslední době má výborné výsledky, například výhru v Liberci. Věřím však, že s podporou fanoušků, kteří jsou v kotli vždycky skvělí, budeme bodovat," přeje si trenér domácích Pavel Medynský. Ten nebude moci počítat v sestavě se čtveřicí zraněných Škodou, Kaufmanem, Krausem a Niklem.

Dukla v uplynulém kole zářila, když nečekaně a zároveň poprvé vyhrála v Liberci. Díky tomu se v tabulce vyšvihla na sedmé místo. Nyní jede do pražského Edenu, kde změří síly s pražským rivalem Bohemians. "Výhra nad Libercem týmu dodala sebevědomí, ale nečekám, že by to teď byl podobný zápas. Bohemka hraje jiným stylem než Liberec. Musíme se snažit vyrovnat jejich agresivnímu pojetí, neprohrávat souboje. Teprve pak může být výhodou naše fotbalovou," tvrdí dukelský kouč Luboš Kozel, jenž bude postrádat pouze jen zraněného Jirouše.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Žižka - Moravec, Borek, Šumský, Bartek - Bálek, Nešpor.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Pospíšil, Vorel, Švejdík, Vrzal - Malý, Gedeon, Hanousek - Berger, Lietava, Pázler.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Repríza posledního pohárového finále se chystá v Olmouci. Domácí Sigma přivítá Mladou Boleslav.

Sigma dokázala zvítězit v posledních šesti utkáních pouze jednou a i kvůli zřejmě již definitivnímu odečtu devíti bodů potřebuje doma zabrat a zvítězit. Na boleslavské se ale olomouckým v poslední době nedaří. V sedmi posledních vzájemných duelech nepoznali Hanáci, co je to vítězství. Domácí tým půjde do zápasu v nejsilnějším možném složení, chybět bude pouze distancovaný brankář Petr Drobisz. Mladík Tomáš Hořava si může připsat jubilejní stý zápas v nejvyšší soutěži, stejného čísla dosáhne v počtu ligových utkání v roli hlavního lodivoda Zdeněk Psotka.

"Sedmkrát se nám proti Mladé Boleslavi nepodařilo zvítězit, ale naše vzájemná utkání mají velkou kvalitu a jsou hodně o fotbalovosti. Styl hry soupeře známe, tam nás asi nepřekvapí. Ale hráči Boleslavi hodně zkoušejí souboje jeden na jednoho, individuální kvalita hráčů jako Chramosta, Kulič nebo Šírl je veliká a soupeře dokážou překvapit právě svou kreativitou," uvedl trenér domácích Psotka.

Boleslavi se letos paradoxně více daří na hřištích soupeřů. Z pěti venkovních duelů prohrála jen v Příbrami. Po dobrém vstupu do sezóny se modrobílý stroj zasekl, sérii neúspěchů ale napravila výhra na půdě Teplic před reprezentační přestávkou. Aby tradiční pohárový adept udržel kontakt se špičkou, musí v Olomouci bodovat. Trenér Miroslav Koubek nemůže počítat se zraněnými Neuwirthem, Opielou, Kalinou a Fabiánem.

"Minule jsme vyhráli nad Teplicemi i díky poznatkům z jejich utkání s Olomoucí. Podobný efekt očekávám i nyní proti Olomouci, což je velmi dobrý soupeř, rychlý a agresivní. Věřím, že zvolíme co nejúčinnější recept, abychom tam uspěli," řekl Koubek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Hořava, Rossi, Navrátil - Varadi, Heinz, Petr
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Procházka, Johana, Rolko, Šírl - Štohanzl, Ščuk, Kúdela - Zahustel, Chramosta, Kulič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.30 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FC Hradec Králové  (sobota 16:00)
Tápající Ostrava v desátém kole v sobotu hostí Hradec Králové. Domácí se pokusí navázat na bod z Plzně, zatímco hosté by rádi pokračovali v sérii neproher.

Teprve druhý bod si do prvoligové tabulky připsal Baník až v devátém kole, kdy na půdě mistrovské Plzně senzačně vykopal remízu. I tak stále okupuje poslední příčku, vyškrábat se ze dna tabulky může v sobotu, pokud porazí Hradec. Na předposlední Budějovice totiž ztrácí bod a na čtrnáctý Žižkov dva. Vypomoci k vítězství Ostravy bude chtít i bývalý reprezentant Marek Jankulovski, jenž se na Bazaly vrací po 11 letech. "Hradec je kombinačně slušně vybavené mužstvo, které má ale ve výkonech svoje výkyvy. Věřím, že se už konečně dočkáme vítězství. Marek Jankulovski do utkání určitě zasáhne, ve hře jsou různé varianty, ale to hlavní rozhodnutí necháváme na něm a jeho pocitu," prohlásil trenér domácích Pavel Malura.

Hradec zřejmě již zažehnal svou výsledkovou krizi, když v posledních třech kolech pokaždé bodoval. A na to bude chtít navázat i na Bazalech, kde ještě nikdy neslavil vítězství a v posledních třech vzájemných duelech nedokázal ani jednou skórovat. "Samozřejmě je překvapením, že mužstvo s tak velkou tradicí jako Ostrava je takhle dole v tabulce. Ještě nemají výhru, takže mohou být pod větším tlakem, ale my také budeme pod tlakem. Pro nás je to utkání strašně důležité. Jakýkoliv bodový zisk by nám ponechal odstup do spodku tabulky, naopak porážka by znamenala přiblížení ke spodku," řekl kouč jedenáctého týmu tabulky Václav Kotal.

Baník nebude moci počítat s pěticí marodů Krautem, Ferenčíkem, Poliačkem, Fantišem a Šmejkalem. To Hradec přijede v kompletním složení.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Marek, Vomáčka, Cverna - Lukeš, Droppa - Malcharek, Svěrkoš, Jankulovski - Šenkeřík.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Chleboun, Fukal, Zelený - Poděbradský, Janoušek, Fischer, Rezek - Malinský, Dvořák, Klapka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (sobota 18:20)
Liberec. Tým, jenž se pokusí v sobotu jako první zastavit pražskou Spartu. Ta dosud neztratila žádný bod a překonala svůj vlastní ligový rekord v počtu vítězství v řadě.

Devět zápasů a devět výher. Takovou bilancí se můžou chlubit pouze sparťané, v tabulce si tedy vydobyli komfortní náskok před svými pronásledovateli. Před druhými Bohemians drží desetibodový odstup. Ten se pokusí navýšit v sobotním zápase se čtvrtým Libercem. "Během reprezentační přestávky trénovalo jen torzo týmu. Řada hráčů měla povinnosti u národního týmu, další dávali dohromady šrámy a třeba Matějovský začal naplno trénovat až ve čtvrtek. Hráčům říkám, že Liberec hraje hodně ofenzivně, což je ale současně i pozvánka pro diváky, aby hojně zaplnili hlediště," láká diváky trenér Letenských Martin Hašek.

Liberec je venku hodně nepříjemným soupeřem. Na hřištích soupeřů totiž naposledy prohrál v květnu a třikrát z letošních pěti venkovních utkání bral tři body. Na to bude chtít v sobotu sázet mužstvo vedené trenérem Jaroslavem Šilhavým. "Od středy se připravujeme na Spartu, proti které se chceme prezentovat naší typickou útočnou hrou a nečekat jen na soupeře. Budeme hrát aktivně, nedáme Spartě nic zadarmo. Nikde není dáno, že Sparta všechny zápasy do konce soutěže vyhraje a čím dřív zakopne, tím lépe pro ligu," pronesl liberecký asistent trenéra Zdeněk Klucký.

Sparta bude postrádat zraněné Kušníra s Huškem a otazník visí nad startem Matějovského. To Liberec nehlásí žádné absence.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Pamič - Hušbauer - Kadlec, Matějovský, Grajciar, Krejčí - Kweuke.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Polák, Fleišman - Šural, Janů, Bosančič, Breznaník - Rabušic, Štajner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.10 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (pátek 20:15)
Po reprezentační pauze se v pátek znovu rozjede kolotoč zápasů Gambrinus ligy. V předehrávce 10. kola přivítají fotbalisté Slovácka mistrovský celek Plzně. Pro hosty to bude generálka na pikantní zápas Ligy mistrů s Barcelonou.

Osmé Slovácko se veze na vítězné vlně. V posledních třech ligových kláních bylo vždycky stoprocentně bodově úspěšné a k tomu šest zápasů v řadě neztratilo bod. Naposledy si Soukupovi svěřenci poradili i s aktuálně třetím Jabloncem, který doma porazili 1:0. Nyní je čeká další zkouška ohněm, vyzvou totiž úřadujícího mistra. "Sledovali jsme Plzeň, jakým způsobem se probojovala do Ligy mistrů i její skvělé výkony v této prestižní soutěži. I když nemá Plzeň v ligové tabulce tolik bodů, kolik zřejmě očekávala, patří k nejatraktivnějším týmům soutěže," uvedl trenér domácích Miroslav Soukup, jehož tým uhrál v předchozích šesti vzájemných duelech s Plzní pouhé dva body.

Fotbalistům Plzně nevychází letošní ligová sezona podle jejich představ. Po devíti kolech se v tabulce pohybují na pátém místě. Zatímco na vedoucí Spartu ztrácejí dvanáct bodů, tak na druhé Bohemians pouhé dva. Po dvou posledních remízách by se Západočeši rádi naladili na vítěznou notu před odjezdem do fotbalového chrámu Nou Camp, kde se střetnou s úřadujícím vítězem Ligy mistrů Barcelonou. "Víme, že nás čeká soupeř, který v tomto ligovém ročníku patří k úspěšným týmům. Pro nás bude jenom dobře, že je Slovácko v takové pohodě, protože by to nemusel být takový zápas jako s Baníkem a Budějovicemi, kdy jsme dobývali desetičlenný val. Věřím, že Slovácko i kvůli tomu, že má dostatek bodů, určitě bude chtít hrát aktivně a dopředu. To by pro nás mohla být jenom výhoda," prohlásil plzeňský kouč Pavel Vrba.

Domácí tým nastoupí pouze bez zraněného Kuncla, zatímco hosté budou hrát v kompletním složení.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Mezlík, Košút, Trousil, Kubáň - Pavelka, Kordula, Valenta, Daníček - Ondřejka, Došek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš (Ďuriš).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha990023:427
2.Bohemians 1905952210:1117
3.FK Jablonec951324:916
4.Slovan Liberec943217:1215
5.Viktoria Plzeň943217:1315
6.FK Mladá Boleslav943213:1015
7.Dukla Praha942314:1014
8.1. FC Slovácko94239:814
9.FK Teplice941410:1313
10.1. FK Příbram940513:1612
11.FC Hradec Králové93247:1011
12.Slavia Praha92346:139
13.Sigma Olomouc934212:94
14.Viktoria Žižkov91176:164
15.České Budějovice90367:193
16.Baník Ostrava90275:202
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (533)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip: 0:2 - Horváth, Ďuriš... a moc pěkný fotbal to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec další na řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

To až za týden, teď máme Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko x Plzeň - X

Baník x Hradec - 02

Sparta x Liberec - 1

Jablonec x Příbram - 1

Budějovice x Teplice - 2

Bohemka x Dukla - X

Olomouc x Boleslav - X

Žižkov x Slavia - X

Reagovat
cubinho

Slovácko x Plzeň 2:2

Baník x Hradec 1:0

Sparta x Liberec 1:1

Jablonec x Příbram 3:1

Budějovice x Teplice 2:2

Bohemka x Dukla 1:0

Olomouc x Boleslav 0:0

Žižkov x Slavia 1:2

Reagovat
Puskas

Nemáš náhodou práci?

Reagovat
cubinho

Ne-e. Jsem ti to včera říkal, ne?

Reagovat
Puskas

Ee, ale aspoň že máš dobře druhý řádek.

Reagovat
cubinho

Aha, ale záleží jakou práci myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

tý jo mám to stejné až na tu olomouc. tam bych dal 1

Reagovat
Marv

Dnešní souboj o 5. místo vyhrajou domácí.. tip - 2:1

Baník - Hradec - 1

Sparta - Liberec 1

Jablonec - Příbram 1

Budějovice - Teplice 0

Bohemka - Dukla 0

Olomouc - Boleslav 0

Žižkov - Slavia 2

Reagovat
adalbertus

Baník-Hradec 2(0:2),a to je vše

Reagovat
adalbertus

ale ani sparta nevyhraje,pardon

Reagovat
Puskas

Jediné, co napíšeš, a ještě blbě...

Reagovat
adalbertus

tak dobrá,bude to 1:2

Reagovat
Puskas

To už je blíž pravdě, budeme s nimi hotovi raz dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitěééé.

Reagovat
Puskas

Hradečák?

Reagovat
adalbertus

to je jenom přání,abych pravdu řekl

Reagovat
Puskas

Pravdu jsi neřekl

Reagovat
adalbertus

jsem starší takže mám

Reagovat
adalbertus

*pravdu

Reagovat
Puskas

Jsi starší, jde to vidět, už zapomínáš

Reagovat
adalbertus

dobrý

Reagovat
Puskas

köszönöm

Reagovat
adalbertus

nincs miért haverkám

Reagovat
smazaný uživatel

Došek rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

že si Plzeň odveze všechny 3 body?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdo všechno tipujete, že odejde v zimě z Plzně? Pilař a Jiráček jsou asi sázka na jistotu, ale kdo dál? Rajtoral, Petržela, Kolář? Někdo z těch tří beztak taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař nemůže, je pod smlouvou v Hradci a v Plzni hostuje, ta má následnou obci na odkoupení na 10 milionů... jinak Jiráčkovi přeju pořádný klub, zaslouží si to... jediný hráč, který nepůjde v týmu udržet... klidně i to zmiňované Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Na kterém postu hraje ten Jiráček? Plzeň nesleduji, ale v repre jsem ho viděl hrát zleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček hraje středového záložníka - zleva (CMF), dokáže naskočit i jako pravý bek (LB, LWB) či záložník(LMF), tu výbušnost a pracovitost v sobě má.

Reagovat
smazaný uživatel

"levý bek"

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dík za info.

Reagovat
smazaný uživatel

pilař je 10 mega + 50% z dalšího přestupu

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nemění na tom, co jsem napsal. Tak jako tak na tom, Plzeň neskutečně vydělá!

Reagovat
smazaný uživatel

úrávě, že vůbec trole.

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se psát, když už se snažíš vyjádřit svůj "názor"

Reagovat
Puskas

Rajtoral bych řekl určitě, proto brali Řízka. Možná i Bakoš, je plně nahraditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Řezníka možná vzali jen proto, že půjčených peněz by se od Baníku už nedočkali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak... plus jako alternativu na stopera, kde to často zkouší na trénincích.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníka si tedy na stoperu nedokážu vůbec představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál tak pár zápasů už za Baník náhodou?

Reagovat
Puskas

Vrba ho znal, končila mu smlouva, dlouhodobě jeden z našich nej hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale Plzeň zkrátka Řezníka v tu chvíli nutně nepotřebovala. Sotva si u nás může někdo dovolit dát deset miliónů za obránce na lavičku. Já si myslím, že ho Petera použil jenom jako splátku dluhů. Ale nakonec to mohl být výhodný přestup pro všechny strany, protože Řezník by už asi neprodloužil a navíc potřeboval změnu.

Reagovat
Puskas

Tak stran Petery a Radima máš zcela jistě pravdu, ale Plzeň ho kupovala na příští sezóny, až odejde Rajtoral. Pak by už mohl být nedostupný, navíc jako alternativa je kvalitní, umí hrát i nalevo i defenzívního halva.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hodně líbí přestupová politika Viktorky... mají vždy vytipované skvělé hráče, kteří hned zapadnou... asi to bude práce Vrby

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Já bych za tím taky rád viděl nějakou sportovní koncepci, ale myslím, že šlo čistě o byznys. Viktorka si zkrátka vybrala posledního hráče, který měl slušný potenciál i hodnotu.

Reagovat
Puskas

Byznys je v tom vždy, využili zoufalé situace Baníku, aby koupili dobrého hráče, který bude brzy pilířem. Radim poroste, Baník za něj má náhradu, získá i Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Hlavně, když se bude dařit jemu

Reagovat
Kenneth

Pilař hraje jakou stranu? Levou?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravák nalevo (LMF, LWF).

Reagovat
Kenneth

Škoda že nehraje pravou, Krejčí - Pilař bych si nechal líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí by k nám do Plzně stejnak nešel A v Hradci hrál víceméně napravo jestli si dobře pamatuju... už tehdy se mi moc líbil.

Reagovat
Kenneth

No já myslel taky do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by si měl kazit kariéru? Odkoupíme ho a půjde po roce od nás rovnou ven, za poněkud větší sumu než dorazí

Reagovat
Kenneth

Nezkazil, na pravé straně není nikdo kdo by se mu mohl rovnat ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Kuba Mareš, jak se jeví?

Reagovat
Kenneth

Průměr. Jednou slušné utkání, jednou otřesné.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozdávej tu rozumy. V Hradci hrál vlevo s tím, že se občas prohodil s tím kdo hrál vpravo... hlavně, že tu máš milion příspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

takže je to přesně to, co jsem napsal, ty chytráku... umravňuj raději sebe a nevylejvej se sem

Reagovat
smazaný uživatel

"...Hradci hrál víceméně napravo..." V Hradci hrál, když už, tak víceméně vlevo. Aha co?

Reagovat
smazaný uživatel

Což je důkaz, usvědčil jsi mě ... klaním se před tebou a všemi rádoby fanoušky hradecké kopané

Reagovat
Losinho

Ten by do Sparty asi nešel.

Reagovat
centos

Těším se na Marka a očekávám ježdění po prdeli a výhru

Reagovat
Puskas

Nic jiného si nedovedu představit. A těším se na ten aplaus, až bude Marek střídat...

Reagovat
Robbie

z Plzně odejde akorát Limberský a Petržela uvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, čekal jsem to spíš od slávistů. Od sparťanů mě to překvapuje, zvláště, když se od Straky zcela distancovali. Práciča nějakých imbecilů. Když jednou řekneš, kašlem na tebe, tak by to tak mělo být.

Reagovat
centos

Třeba to je práce slávistů, ale maskovali se.

Reagovat
Losinho

Nemyslím si. Prostě pár sparťanů dalo průchod emocím, toť vše.

Reagovat
centos

Já to ani nemyslel vážně.

Reagovat
Losinho

No proto.

Reagovat
Kenneth

Hovada.

Reagovat
Losinho

Jen do něj.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu ano, na druhou ne. Jak jsem psal o něco výš, sparťani vydali prohlášení, že se o něj už zajímat nebudou. Tak by při tom měli také zůstat (samozřejmě, že nelze uhlídat všechny). Ovšem projevy nesympatií si rozhodně zaslouží, ale lze to vyjádřit i jinak a s mnohem větším efektem. Ať se Straka zachoval, jak se zachoval, posprejování domu bude veřejností vždy posuzováno jako vandalství a jediný, kdo z toho nakonec vytěží body, je právě Straka.

Reagovat
Puskas

Tu přece nejde o to, kdo z toho vytěží! Je to prasárna, přesáhlo to už míru.

Reagovat
Losinho

To prohlášení je jediný, co tak nějak nesedí. Jinak si nemyslím, že by to bylo moc, rozhodně mi to přijde lepší než mu zdemolovat auto nebo podobně. To i ty hroby mi přišly tvrdší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hroby byly naopak naprosto vypovídající a výstižný čin.

Reagovat
Losinho

To jo, ale reakce na to byly hlavně záporné.

Reagovat
exse

Tipy na tohle kolo:

Žižkov-Slavia tip: oba gol - ne kurs: 1,91

Ostrava-Hr.Králové tip: oba gol - ne kurs: 1,94

Sparta-Liberec tip: 2. tým dá gól kurs: 1,75

Více info na gltipy.webnode.cz GL všem

Reagovat
smazaný uživatel

2. místo po dnešku by bylo kráásné, aspoň na chvilku. Plzeň sice nějak v lize neoslňuje, ale bude sakra těžký zápas, no necháme se překvapit, snad už budou myšlenkama někde na Camp Nou.

Reagovat
exse

Proč by někdo z Plzňě měl odcházet? Zájem bude asi o Rajtorala, Limberskýho, Pilaře a Jiráčka, ovšem z pohledu klubu mají zajímavou tržní hodnotu jen Pilař a Jiráček, takže teoreticky kdyby se našel nějakej bohatej zájemce, nějaký tým podobný Juventusu či Dortmundu o kterých se spekulovalo, tak je možný že jeden z nich odejde. Co se týče těch dalších dvou, popřípadě třeba Petrželi či Bakoše, tak jejich cena je okolo 1 mil eur, max 2 a to je z pohledu Plzně, která musí disponovat kapitálem přes 200 mega, pokud prodají jednoho z dvojice Jiráček, Pilař, tak možná aji 300 mega, docela zanedbatelná částka a za to aby se jim rozpadl tým podle mě nestojí. Na druhou stranu je tu i hráč, který má své potřeby a je jasný že si většina z nich bude chtít zahrát v zahraničí, tudiž na klub budou tlačit a je možné že ten je raději prodá než aby dělali dusno a kazili partu, popřípadě odešli po vypršení smlouvy zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akce antiStraka už začala. Super fans SKS a ACS.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem v žádným případě pro ničení cizího majetku. Naopak mě většinou velmi vytáčí, když idiot, co nikdy nic nebude mít, ničí majetek někomu, kdo ho má ...

Nicméně v tomhle případě mě trochu cukají koutky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Úsměvné je na tom to, že to možná udělali stejní lidé, co počmárali dům Hřebíkovi poté, co vedení Sparty odvolalo Straku.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to hned připomělo . A pokud by to tak bylo, tak by se mi dralo na patro cosi o Božích mlýnech ...

Reagovat
centos

Na idnesu kdosi psal, že by teď Petrouš mohl jít fandit do kotle.

Reagovat
Losinho

Leda bohemáckýho.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyz letos Slovacku fandim, tak snad jim dneska tu serii utnem

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela zas v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych misto nej hrat Horu, Fillo by si to zatim jeste nezaslouzil..

PS: fanousci Slovacka paradni

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a my se marně snažíme naučit jednu "melodii"

Reagovat
smazaný uživatel

ale porad jsme jeste v lize fanousku na 1. miste

Reagovat
smazaný uživatel

to se divim, když se mají odečítat body za pyro a tribuna už skoro neodpovídá, ikdyž si lidi stěžujou, že kotel je nechá málo reagovat

Reagovat
Losinho

To je to od Deníku Sport? Jak si vedeme my?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim, zajima me jenom Plzen

Reagovat
Losinho

Ono nikde neni pořadí? Já to nikde nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jenom v tištěnym sportu

Reagovat
Losinho

Hajzlové.

Reagovat
rufus

Je to Sport, hodnocení je potřeba brát s rezervou. Momentálně je Plzeň v kurzu, takže dostává body za každej výjezd, kde vůbec není slyšet.

Reagovat
centos

Co..?

Reagovat
smazaný uživatel

ta "soutěž" o příspěvek 50 tisíc na choreo

Reagovat
centos

Aha. No ale divím se, že vedete.

Reagovat
Losinho

Je to od Sportu prosim tě...

Reagovat
centos

Aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak sport z nás dělá nejlepší fanoušky ve střední evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je jenom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

lhát se ale nemá

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy to nebude objektivni a kdyz je to v nas prospech, tak se budu radovat

Reagovat
smazaný uživatel

když pak budem předvádět to co proti Spartě, tak raději ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ve váš prospěch? Stejně si vaši fanoušci peníze od Sportu nevezmou. Aspoň doufám, klesli by na hodně nízkou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

už prý byla odmítnuta i částka od Mastercard na choreo s BATE

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...o tom jsme se už asi bavili. Je to jen dobře. Co má nějakej plátek, či nějaká firma kecat fanouškům do choreografií .

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Četl někdo rozhovor s Ivanem Bicanem v dnešním Sport magazínu?

Reagovat
centos

ne

Reagovat
Losinho

Nebyl důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ty jeho názory a argumenty na současný i minulý vedení mi přišly pravdivý...

Reagovat
Losinho

Mně přišly celkem nezajímavý, do Slavie nadává hodně lidí, tento pán mi nepřijde ničím výjimečný, kromě příbuzenského vztahu s Pepim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase remis. Plzeň v lize

Reagovat
Losinho

Plzeň A atmoška docela ujde, neni nad to sledovat ten zápas bez komentáře toho blba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ti "blbnou" sluchátka, nebo kde si vypnul komentář?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

No on komentář mi jde z jednoho repráku a ruch (fandění) z druhýho. A blbne mi to tim způsobem, že se mi občas pouští zvuk jenom z jednoho. Takže to jenom vždycky "naladim" na ten správnej.

Taky si už pár měsíců odmítám koupit nový repráky.

Reagovat
centos

cywe krása.

Reagovat
centos

A Došek super, aji u nás jsem ho nepoznával.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosek ma repre formu

Reagovat
centos

No.. proč ne.

Reagovat
cubinho

Hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Koledovali jsme si o to.. po tom golu jsme hrali pekny hovno..

Reagovat
Losinho

Vyrovnáno Fans Slovácka fajn, akorát mě trošku irituje slyšet úplně stejné melodie chorálů, ale co.

Reagovat
smazaný uživatel

To je remis jak bič! Jinak to nemůže skončit

Reagovat
rufus
Reagovat
centos

Čekal jsem, že zakážou vstup v černém.

Reagovat
rufus

No, ještě to tak. Tohle se ale Slavii časem vrátí a nebude to nic hezkýho..

Reagovat
Losinho

Už se těšim až budou bránit ve vstupu 20 nalitejm ultrasákům s plnejma baťohama pyra a obrovskym transparentem "STRAKA = RUDÁ KUR*A!"

Reagovat
smazaný uživatel

to budou zas potisklý trika ne?

Reagovat
Losinho

Asi ne, jenom se budou rozdávat ty letáčky asi.

Reagovat
Losinho

*bez 2. "asi"

Reagovat
centos

Máš info? :)

Reagovat
Losinho

Nene, jenom z ultras stránek, Facebooku apod. Jinak tamto byla samozřejmě smyšlenka, ale nějak podobně by to vypadat mohlo.

http://www.slaviaultras.cz/t/54592-Viktoria-Zizkov-Slavia-Praha.html

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, Südkurve těma papírama nakazila už i zahraniční fanoušky

Reagovat
Losinho

Co měla za papíry?

Reagovat
Losinho

Jj, to je fajn

Reagovat
rufus

Takže na stadion se skoro nic nedostane..

Reagovat
Losinho

Ale tak ono se to nějak propašuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ty papíry budou v pohodě, ty se rozdaj už před zápasem a pak se to lehce schová

Reagovat
Losinho

S prostěradly to bude horší no. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko si je pěkně dává

Reagovat
cubinho

Parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímal počet ztrát nebo dokonce rychlých brejků soupeře Horvátha.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Tak jeste, ze Petrzelka hraje

Reagovat
smazaný uživatel

nj, naposled když jsem nadával na jeho nasazení v základní sestavě, tak měl pár vteřin na to asistenci

Reagovat
cubinho

Gabrielovka

Reagovat
smazaný uživatel

otazkou je, jestli by byvalo nebylo lepsi, kdyby Filipko Petrzelu sundal a dostal rudou A Milanek trefil prazdnou branu

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Didier Drogba

OT:sice mě hokej moc netankuje,ale přeju jim -> Slavia Praha 5:9 KOMETA BRNO

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzi si to za ty ceny pro Kometaky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně...

...teď už budu jenom čekat, až se Kočí postará o Vašíčka

Reagovat
rufus

Na to se těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak nejdřív jsem doufal, že se zas předvede Treille, ale tohle je ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo první co mě napadlo, že Vašíček dostane přes hubu . I když, Sacha na něj taky stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Vasicek

Reagovat
Kenneth

Kočí je bitkařská nula, ale na Vašíčka to asi stačit bude.

Reagovat
Kily

Kočí je u nás šíleně přeceňovaný jenom na základě toho, že to je český bitkař

Reagovat
rufus

V český lize ale i tak moc soupeřů mít nebude..

Reagovat
Kily

pokud jde o českou ligu, tak ne, to je pravda, spíš jsem si ale vzpomněl na letošní MS a hlasy, že jsme si na Arťuchina měli pozvat Kočího, který by od něj přitom dostal pěkně naloženo

Reagovat
smazaný uživatel

mně takový hráč chyběl spíš na MS10 v Německu...

...Arťuchin si v Brně (?) pohrál se 4 Finama a až pak šel z ledu pryč

Reagovat
Kily

tam mi chyběl spíš technický a sebevědomý hráč, který by se nebál vzít na sebe odpovědnost, sebrat puk a projet s ním přes celé kluziště (tak jako na OH Krejčí, který to po téhle stránce táhl s Jágrem). U Kočího jsem zvědavý, jak si povede, když na ledě bude trávit víc než minutu a půl za zápas, jeho herní kvality v zápasech NHL nastudovat moc nešlo, tak nevím, jestli to je dřevorubec, nebo hokejista

Reagovat
smazaný uživatel

no, v NHL hrál v útoku a na led vjel většinou, když měl někoho sundat (a občas se mu to nepovedlo, třeba v případě Zdeno Chára)...

...jinak poslední sezonu v AHL prý hrál už v obraně, na co by měl navázat i ve Spartě...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Nádherně dostali Růžičkovci na prdel. Kolik tam bylo Slávistů a Kometáků? 2000 Slávistů a 5000 Kometáků?

Reagovat
smazaný uživatel

návštěva něco přes 5 tisíc, takže u slávistů uber nulu

Reagovat
Losinho

No určitě dali dohromady slávisti lepší kotel jak hokejoví sparťani.

Reagovat
Kenneth

Nezájem.

Reagovat
Losinho

Tak co se navážíš do slávistů, když jsou sparťani ještě horší?

Reagovat
rufus

Být tebou, na Kennetha vůbec nereaguju.

Reagovat
Losinho

Asi by to bylo lepší...

Reagovat
Kenneth

1. Do nikoho se nenavážím

2. Hokej zas tak nesleduju, může tam být nejlepší kotel třeba Znojmo

3. Slávistům se směju jen díky cenám lístkům, zvedají to schválně díky hostům a stejně tam hostů dorazí 2x víc.

Reagovat
Kenneth

*mít

Reagovat
Losinho

Takže se do nich navážíš...

Reagovat
Kenneth

Slovíčkaření.

Reagovat
Losinho

Celkem i jo.

Reagovat
Kily

strašná škoda, že Zohorna pár vteřin před koncem nedokázal zvednout puk

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář konečně uznanej

Reagovat
Losinho

A je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

...nevíš co udělal Kolář směrem k fanouškum?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neudelal, akorat se radoval z golu.. ale jelikoz tam asi pul sezony hostoval ze Sparty, tak se to fanouskum nelibilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Milan se radoval?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim, ale tim padem, ze mu tleskali, tak myslim, ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Milan tam hral dyl, je to skoro odchovanec a tak.. Kolar tam hral pul sezony ze Sparty no..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale mně právě nepřišlo, že by se držel zpátky, ale možná se pletu...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, zeptame se basilea

Reagovat
RMCF

Milan je myslím odchovanec Drnovic, nebo za ně alespoň v mládežnických kategoriich hrával...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp plnohodnotnou náhradou za Jiráčka komentátor je expert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako porad nechapu, co nam to ta Slavia s oveckou provedla

Reagovat
smazaný uživatel

musel se nakazit tim, co teď Slavii trápí

Reagovat
fantomas

Co by - cpala ho na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

no zadna hitparada, ale 3 body dobry

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Kolare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska první výhra už se těším

Reagovat
Erdovec

dneska Baník vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si to nemůžu nechat ujít, nejdu se podívat jen na Jankula, ale hlavně na naši první výhru v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Další prohra už se chystá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co že jsi to psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Sparta mohla hrát v neděli, kryje se mi to s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že dneska vyhraje liberec na sparte

Reagovat
centos

Vsazeno na Baník a Sigmu, tak ať se snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 - Svěrkoš,Jankulovski,Badalyan

Reagovat
smazaný uživatel

poslední je Arménec?

Reagovat
Kepy_FCB

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hraje za U21.

Reagovat
twerp

Zápas Ostravy bude velice zajímavý. Na výsledku mi ani tak nezáleží, spíš mě bude zajímat, jestli se dostaví Jankulovski efekt a Baník zaslouženě vyhraje i když Marek nastoupí na posledních 15 minut.

Sparta-Liberec patří podle mě mezi top3 utkání podzimu(co se týče kvality kádru) a pokud to Liberec nějak moc nezatáhne, tak doufám v gólové hody.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to bude atraktivní zápas. Ale spíš než v brankové hody doufám, že Sparta klofne tu třicítku.

Reagovat
centos

Mimochodem zase jsem dneska zaslechl, že Baník jedná s Havířovem. Ten jejich stadion je docela fajn http://mfkhavirov.unas.cz/klub_stadion.php

Reagovat
centos

Respektive znovu jedná s Havířovem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohodě stadion. Při současných výkonech vám kapacita bohatě stačí, morální dilema bude také menší než u Vítkovic. Jak je to ale reálné?

Reagovat
centos

To nejsem schopen posoudit.

Reagovat
honziss

Ačkoliv se mi nelíbí idea přestěhovat Baník do Vítkovic, tak myslím, že je to pořád lepší varianta, než ho úplně odstěhovat z Ostravy.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
centos

Nesouhlasím. Kdyby Ostrava přišla o Baník, má ostudu jako prase. Ve Vítkovicích bychom byli navěky -- hrát v Havířově, mělo by město lepší důvod, ať se snaží.

Reagovat
Kepy_FCB

Osvětlení: Není

Světelná tabule: Není

Název stadionu: Stadion Dukla (Baník na Dukle...)

To už raději ty Vítkovice

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.cernasvine.cz/node/1220

Podle zdrojů ze zákulisí bude dnes Baník hrát s podporou sudích, protože situace začíná být kritická a funkcionáři Baníku si to dobře uvědomují.

Co za hňupy tohle píše

Reagovat
didosh

nějaký link na Baník?

Reagovat
didosh

díky máš to u mě...

Reagovat
Kepy_FCB

Greguš dnes výborný

Reagovat
didosh

mě osobně se Greguš líbil už na jaře(když teda hrál)

Reagovat
Kepy_FCB

Hradečtí fans zase ukazují svou demenci pokřikem Vítkovice

Reagovat
AjaxFans

Jsou to rypáci.U nich takové pokřiky nejsou nic nového

Reagovat
smazaný uživatel

tebe to překvapuje? Dyť to jsou šílená vidláci...Což prokázali jak na jaře, tak i teď

Reagovat
Puskas

Snaží se vypadat tvrdě, aby je ostatní brali vážně. Princip paty pubošů, kteří se předhánějí v tvrdých řečech a vulgarismech, aby stoupli v očích ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

jak na stadioně, kde jim kryje prdel ochranka, tak i tady na webu

Reagovat
adalbertus

jsou to hovada

Reagovat
Puskas

Kdosi tu napsal, že tak vystupují proti všem, asi to fakt bude nějaký komplex méněcennosti, kdy chtějí být jako ostatní,m ít nějakého nepřítele, nejlépe všechny, a pak se tím navzájem chválit. Ale ta směšnost z nich čiší. Minule tam bylo Slovácko a ti borci celý zápas fandili, bylo je slyšet, mělo to nápad. Tady ti se soustředili víceméně jen na provokace, kromě nějakého nesrozumitelného odpočítávání a pak volání Hradec a na nápěv Cholera, dajtě jim gola, volali Votroci, dejte jim góla, dive že na konci nepřipojili "ViĎ!.

Reagovat
smazaný uživatel

burani z východních čech, no :)

Reagovat
j_mrazik

Vlastně v Hradci jsem byl poprvý na prvoligovým fotbale. Slávia tam vyhrála 2:0. To byl rok možná 98? A jediný, co si pamatuju, je obrovskej stadion a reakce na fandění Slávistů: "Držte hubu!"

Reagovat
Puskas

Jednou, když jsem byl na brigádě v Olmiku, hrál tam Hradec. Dostal 5:1 a při gólu na 4:1 vyskočili nahlavní tribuně 4 borci a začali skandovat Hradec, Hradec...

Reagovat
centos

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

*šílení

Reagovat
Losinho

Ten Šenky, to je konec.

Reagovat
Kepy_FCB

ty vole ti naši hráči už neuběhají ani poločas

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, Zbrojovka se zvedá. Ale ten Baník teda nic moc pořád.

Reagovat
soukup

to byla jen otázka času

Reagovat
smazaný uživatel

MAREK JANKULOVSKI!

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera .

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Je tam, konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už nesmíme pustit.

Reagovat
Kepy_FCB

Jankul to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nevypadá dobře. Snad si to neobnovil to zranění kolene.

Reagovat
patas92

to je v prdeli ...myslim ze skoncil

Reagovat
Kepy_FCB

Tak s Jankulovským to snad nebude tak vážné, do kabin odešel po svých.

ufff...

Reagovat
patas92

toho sem si nevsiml ...snad to s nim bude dobre

Reagovat
Kepy_FCB

www.onlajny.cz

Reagovat
JarousFCB

a je to v prdeli...

Reagovat
JarousFCB

Byly to ofsajdy ? Měl jít Svěrky ven ? Říkali něco bližšího o Jankulovi ? Sledoval jsem jen textový online, tak kdyby byl někdo tak hodný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty záběry z tipovani.cz jsou naprosto neprůkazné. Nejde z nich nic vyčíst. Kdyby Svěrkyho vyloučil, tak by podle mě nemohl říct Venca ani popel, protože do toho gólmana zbytečně naběhnul a už měl jednu žlutou kartu. A o Jankulovi nic neříkali.

Reagovat
JarousFCB

Díky

Reagovat
Kepy_FCB

první 100% ofasajd druhý asi ne, Svěrky byl střídán, Jankul prý odešel po svejch

Reagovat
JarousFCB

taky dík

Reagovat
Puskas

V trolejbuse říkal borec, co seděl v té rovině, že ten druhý nebyl.

Reagovat
Puskas

Ale včil na idnesu to zas vypadá, že byl. Tečovaný centr, podobná situace jak se Slováckem.

Reagovat
Kepy_FCB

Jab-Pri 2:0, Č.B.-Tep 1:0, Boh-Duk 1:1, Olo-M.B. 2:2 a Žiž-Sla 1:2

Reagovat
Shevchenko

Do piče

Reagovat
centos

já nechápu, jak je to vůbec možné

Reagovat
j_mrazik

Franto, vsadim se, že ty dostaneš na Žižkově takový kouře...

Reagovat
fantomas

No to je mi teda sázka...

Reagovat
j_mrazik

Odvážná. Nesmíš se toho bát.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka je tam jen na to, aby mi zvedla tlak?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Puskas

Můžeš si napsat na monitor pod tu fotku: Zrada atd.

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
centos

Včera s ním byl rozhovor a měl slávistickou kšiltovku s obrovským Strýček Pompo kšiltem; tahle fotka je proti tomu zlatá.

Reagovat
smazaný uživatel

leze Slávistům do análu, krysa jedna.

Reagovat
Puskas

Anebo to dělá jak Mourinho - hněv fandů bere na sebe a hráči budou mít klid.

Reagovat
Puskas

V. Houška píše v knize Železná Sparta, že v ČB dostal Straka nabídku od Baníku, ale nakonec ho přemluvili do Sparty. Přišli jsme o hodně emocí...

Reagovat
smazaný uživatel

to ho zase ctí ...

Nicméně - když se rozhoduje mezi Baníkem a Spartou, tak je volba vlastně jasná ...

Reagovat
centos

O to více si můžeme vážit našich srdcařů

Reagovat
smazaný uživatel

jako je Řepka, Sionko, Bolf, Matušovič nebo Galásek ...

Reagovat
centos

jj, přesně ty bych (s výjimkou Bolfa) zařadil mezi srdcaře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tu dochází k záměně pojmů srdcař a klubista.

Reagovat
Puskas

A Franz je srdcař, nebo klubista?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svůj klubismus spláchnul do záchodu ve chvíli, kdy přijal nabídku trénovat Slavii. A srdcař? Asi jo, i když i o tom si člověk může myslet, že jde jen o pózu.

Reagovat
Puskas

Tak odmala fandil Slávii, i když hrál za Budějky, měl jít do Baníku, ale kývnul Spartě, stal se z něj sparťan, aby šel do Slávie... Když už nic jiného, dal nám ostatním klacek do ruky na vás S+S

Reagovat
smazaný uživatel

Franta se ze srdcaře změnil v kardiaka.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé téma. Zkus ze svého pohledu popsat ty dva termíny

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcař je pro mě hráč, který maká vždy na 100%, dře do úmoru, zkrátka dává do hry to srdce. Raduje se z každého úspěchu, štve ho každý neúspěch. Emotivný typ. Klubista - hráč, který je pevným poutem spojen s určitým klubem, často o klubu mluví, dává najevo svou lásku, respekt a úctu k němu, přidal bych k tomu ještě kladný vztah k fanouškům. Takhle nějak to rozlišuju. Třeba Zdeněk Pospěch byl velký srdcař, když za nás hrál. Na druhou stranu, přestože si ke Spartě vytvořil vřelý vztah, neřekl bych, že je klubistou.

Reagovat
Puskas

Když pominu medicínskou problematiku termínu "srdcař" , tak je to pro mne hráč, co vypustí na hřišti duši, jak se říká. Prostě dýchá za tým, za který hraje, což nemá moc společného s profesionalismem, který je jen studený smluvní závazek, je to něco nadto, zdánlivě samozřejmého, ale něco víc, něco, co je dáno povahou. To byl třeba Méďa, Davis nebo teď Gattuso. Když je zároveň i klubistou, je to ideální kombibace, stává se miláček tribun. Klubista je hráč, co ho ani nenapadne jít jinam, třeba del Piero, Buffon, Novotný Jiří, Jankulovski, Svěrkoš (pomiňme situaci našich hráčů, co prostě musí jít hrát ven). Je to hráč, co je spjat s klubem jaksi užším vztahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to vypadá, že to parafrázujeme z nějaké učebnice .

Reagovat
Puskas

A záměrně dáváme jiná jména, aby to nevypadalo, že opisujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Definice pěkná, ale nějak mi v ní neštymuje slovo srdce obsažené v srdcaři.

Reagovat
Puskas

Proč? Jak to myslíš?

Reagovat
centos

Že by měl mít k tomu klubu vztah více než profesionální, což ale neznamená, že to tak může dělat i po přestupu jinam. Jako že bude Svěrkoš třeba líbat znak Sochaux na dresu. Odježdění všech zápasů na prdeli u mě nedělá srdcaře, pokud se hráč neprezentuje i jinak. Třeba Sanchův Pospěch: Jezdil po prdeli u nás i na Spartě, ale neoznačil bych ho jako srdcaře ani jednoho týmu.

Tohle je stejně slovíčkaření, doufám, že to vždy všichni pochopí, jak se to myslí, a nenajde se někdo, kdo bude blbě rýpat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Dohráno nejde v ČT archivu pustit? Chci se konečně podívat na ty naše ofsajdy, ale nemám kde.

Reagovat
Puskas

Zkus to tu: http://video.idnes.cz/?c=A111015_190035_fotbalova-videa_pes&idVideo=V111015_183816_tv-fotbal-video_krr

Každopádně na Čt to vyhodnotili, že první nebyl, druhý být mohl. Přesně naopak, jak to říkal borec v trolejbuse, co seděl v té úrovni.

Reagovat
centos

To jsem právě viděl a nic z toho nejde poznat. Doufal jsem, že ČT bude mít svoje, lepší záběry.

A jak už jsem tu psal, v té úrovni jsem seděl taky a podle mě byly oba. Ale chci důkaz, ať můžou Hradečáci přestat bulet.

Reagovat
Puskas

Na Čt mají podobné, jen to zpomalili a řekli, že v 1. případě tam byl Fradrych, ve 2. je to nepřehledné, ale pokud střílel XY, tak byl, pokud ten druhý hráč, tak nebyl. Ale přesvědčiví nebyli. A Hradečáci budou brečet i tak, ono přece jen, slavit 5 minut gól a nevšimnout si, že nebyl uznán, naštve.

Reagovat
centos

Kdo, fans?

Reagovat
Puskas

Prý ji, kdosi to tu v sobotu večer psal. Já si jich vůbec nevšímal, jen jsem zaregistroval to Vítkovice a dvě světlice, jinak ani ten trojúhelnik jsem neviděl, až tady jsem se o něm dozvěděl. Byli pro mne neviditelní.

Reagovat
centos

Taky jsem si toho nevšiml. Ale z jejich sektoru daleko, měli radost; zjištění pravdy je pak akorát k nasrání.

Reagovat
centos

V Dohránu byly lepší záběry, první asi platit měl, ale druhý těžko. I když ani jedno nejde říct s úplnou jistotou.. nevím, proč tam nejsou ty kamery.

Reagovat
j_mrazik

Tak, Franto, jdu tě vyřvat na Žižkov!!

Reagovat
centos

V jakém smyslu? :)

Reagovat
j_mrazik

Táhni ze Slávie a klidně zůstaň pod přijímačem.

Reagovat
smazaný uživatel

Franta má velké srdce. Vejde se tam vícero týmů, takže i ta Viktorka ...

Reagovat
Puskas

Vítej, Franzi

Reagovat
centos

Nezavrhoval jsem to

Reagovat
Losinho

Jojo, z důvěrnýho zdroje mám, že jéčkovej mrazík připravil novej chorál na melodii hymny Baníku: ♪♫ Vítej Franzi Strako...neodpustíme tě... ♪♫

Reagovat
Losinho

*neopustíme

Reagovat
smazaný uživatel

dnesni zapas slavie by obvykle nebyl velkej tahak, ale dneska se urcite podivam

Reagovat
centos

Reagovat
adalbertus

stačí remíza a budu veselejší(baníkovci snád taky)

Reagovat
j_mrazik

323. pro Mazdu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro lepší české zdravotnitctví a hlavně - pro talentované lékaře v třebíčské nemocnici.

Reagovat
j_mrazik

Proč? Je tam Fenin?

Reagovat
pavel.fotbal

Tak dnešní ,,malé derby" doufejme bude absolutně klidné. Nemá cenu se v tom dál hrabat, ale poslední události mě jen utvrdili v přesvědčení, že klubismus v Česku už není, ačkoliv něktěří ,,tupější" to stále nemůžou pochopit. A proto doufám, že to ta Slávia zvládne a vyhraje aspoň 0:4,aby bylo první zámeček na hubu prostořekým dán !!! Říkejte si co chcete, dějiny nezměníte žádnou černou barvou , prostě ničím, já věřím, že to ten ,,Kaiser Franz Straka " zvedne , a pak bude TICHO !!!! TIO CAIMAN !!!

Reagovat
centos

To mě mrzí, že máte tak špatné zkušenosti, že už podle vás neexistuje klubismus

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš lidi s opačným názorem pořád urážet?

Reagovat
Puskas

Ať už se zvedne třeba do LM, nezavře hubu těm, co jim něco říká pojem vztah ke klubu. A než se dosměješ, vzpomeň si na klubisty typu Jankulovského, Svěrkoše nebo Jarošíka, kteří se vracejí pomoci svým klubům. Mohli dokopat někde v 2. německé lize, ale vrátili se. Takže se směj, jak chceš, ale tyto hodnoty přece jen ještě jsou.

Reagovat
pavel.fotbal

No, ten Jarošík, ještě do svýho domovskýho klubu ještě nedošel, to si nechá, asi až za pár let- FK Chuderov. Je fakt, už jim pomohl tím, že v roce 2010 byla dobudováno zatravění místo škváry a nové kabiny. A v tomto klubu hraje též jeho starší brácha. Když býval Jirka v žácích Teplic, chodili jsme tam v létě kopat tréninky, a taky se mi za jeho i mýho mládí osvědčil jako výborný hokejbalista. Je přesně o 10 let mladší než já.

Reagovat
FC Porto FC

spíš Liberec

Reagovat
RickNash

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tu dlouho nebyl, co ? Jinak by tě komentáře pavel.fotbal nepřekvapovaly.

Reagovat
pavel.fotbal

Jsem klubista, ale bych se zlobil na trenéra, že jde trénovat po 4 letech, byť historickou největší konkurenci ! U hráče bych se zlobil , stejně jako já. Trenér je něco jiného. Pro mě vždycky. U nás vždycky bývala regionální rivalita mezi UL a DC, a vzpomínám , si že kdysi přišel trénovat Armu Jan Schmeiler, původem z DC a taky nikdo z Děčína , ani od nás neřval. Zatímco na Ryšku jsme řvali, když coby hráč odešel od nás do DC a zařídil prohru 3:1. Asi tak !!! Je v tom nějakej rozumovej rozdíl : A vůbec nechápu ty co si udělali ze Strakova domu omalovánku ! To mi hlava nebere !

Reagovat
smazaný uživatel

Já tvůj názor znám. Neberu ti ho a už vůbec ti nenadávám. Zkus se zachovat podobně vůči nám, co máme jiný názor. Je to pro tebe tak těžké?

Reagovat
j_mrazik

Na majetek se nesahá. To udělali nějací Sparťani. Jinak svůj názor si půjdu na stadion v klidu zařvat. Jako trenéra ho nechci. Ty kříže pro Řebíčky je taky silný sousto.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět že tomu rozumíš jak koza marmeládě když srovnáváš nějakou horní dolní se Spartou a Slavií ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Strako ty sešívaná d.vko, doufám že v Edenu vyhoříš!

Reagovat
j_mrazik

My ho nechceme. Ten patří do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Patřil. Dnes už ne.

Reagovat
centos

Si ho přehazujete jak horký brambor.

Reagovat
smazaný uživatel

Může si za to sám.

Reagovat
Losinho

Vy ho nechcete? Dostanete od nás slevu.

Reagovat
Losinho

Tak dneska kvůli nemoci jen u televize ( ), ale snad dostane Straka v hledišti co proto. Doufám, že padnou veškerý zábrany od slávistů vůči němu. No a vyhrát klidně můžem taky, nebudu se zlobit, když se Straka dostane ve Slavii na stejnou bilanci jako v reprezentaci.

STNS!

Reagovat
Ligter

Co to znamená, to STNS?

Reagovat
Losinho

Strako Táhni Na Spartu

Reagovat
rufus

Těšim se na dnešní zápas a přeju si obrovský slávistický protesty.

Reagovat
didosh

nápodobně,moc se těším co si pro Franze připravili....

Reagovat
centos

"Protestujících slávistů rychle přibylo. Pár minut před začátkem pochodu se jich sešlo odhadem sto až sto padesát."

Vám v Praze ty pochody moc nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jdou. Jaro 2009 nás šlo do Edenu kolem osmi set, možná i víc. Slávistů šlo na Letnou v těch dvou sezónách temna také habaděj. Totéž platí pro pochody sparťanů na Strahov. Poslední dobou ty čísla klesají, to je pravda.

Reagovat
Losinho

Jenom??? Ono je fakt, že pro většinu pochod = Letná, ale stejně jsem tak 400 lidí čekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to taky tim že většině Slávistů jenom mele hubou

Reagovat
Losinho

To je taky pravda.

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

A už jsou tu transparenty, žádný z nich Strakovi podporu rozhodně nevyjadřuje. Na jednom z nich stojí: "Slavie není mafie! Nešpiňte tradice! Straka překročil hranice!" Další hlásají "Straka je škodná" nebo "Straka + drogy NE".

Pochod se odebírá do Kodaňské ulice. Slávisté za chůze skandují hesla jako "Strako, táhni na Spartu!" nebo "Platil, ven!", čímž připomínají, že si v klubu nepřejí ani stávajícího generálního ředitele.

Dva fanoušci drží v rukou transparent s nápisem "Ondro, děkujeme za všechno". Narážejí tím na bývalého tiskového mluvčího klubu Ondřeje Zlámala, který odešel záhy po angažování Františka Straky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Mně se nejvíc líbí "Ruce pryč cizáku, zde domov tvůj není!"

Reagovat
smazaný uživatel

To je geniální

Reagovat
centos

Až mě to překvapilo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti mívajou vtipné a peprné transparenty a chorea. Třeba tohle

http://www.slaviaultras.cz/fs/thumb/w1000_2010030812680803472.jpg

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Franto, děláš si prdel???!!! To složení sestavy mě děsí! Brankář a útok jakože v pohodě, ale ta obrana??! Stoperská dvojice Laty-Kaufman je v pohodě, ideální složení, ale Dostál s Hubáčkem --- to nemůže myslet vážně...Ještě k tomu, když je na střídačce perspektivní a dobře hrající Hurka a taky Nitrianský! A Vlček v záloze? Standu mám rád, je to borec, ale už má svý leta a nevím, jestli bude v něčem platnej, na druhou stranu nám chybí Koreš a Frejlach a Janda je po zranění, tak nebylo moc z čeho vybírat, ale teda vypadá to zajímavě ta sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že Koreš s Frejlachem jsou out Ale nevíte, co je s Vitalijem?!

Reagovat
Godwinson

Chudák František, to si nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle chorál je perfektní, ten Slávii fakt závidím

Reagovat
smazaný uživatel

Straka dostava slusnej kotel.

Reagovat
centos

Viktorce už nikdo nefandí?

Reagovat
goodbay

nevíte, kde bych našel sestřihy ze zápasů (krom footytube) a kde je časem nemažou? Díky

Reagovat
centos

Ty radostné obličeje ve slávistickém kotli

Reagovat
smazaný uživatel

KALIČ!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Borec ten Kalivoda... že se neradoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcaři nevymřeli. Je jich málo, ale jsou.

Reagovat
goodbay

největší hned po Strakovi

Reagovat
smazaný uživatel

Neni vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda ole.

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco pro ty hloupější fandy Slávie, kteří by svému týmu raději přáli prohru, jen ať se nedaří Strakovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak je to trenér na nic. Buď vyletí na koncu sezóny plné nic moc výsledků a chaotické hry na náhodu, nebo v tom lepším případě poletí po sérii propadáků. Pro fanoušky Slávie, koncepční prácu, a aji návrat Slávie do boje o poháry je lepší ta druhá varianta.

Reagovat
centos

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno, to je takova fraska, modni vec tvrdit, ze Straka neumi taktiku a tak.. vsadim se, ze se Slavii bude uspesnej

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať s ní je ale tak úspěšnej, aby ho hnedka chtěl jinej klub a on vypadnul

Reagovat
forma

Ten zákrok ve vápně na Pospěcha byl totožnej jako ten v zápase Plzeň - Jablonec ...

Reagovat
REPLIKATOR

OT: Rezek 2 góly to je hráč

Reagovat
goodbay

repre forma

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že už není v Plzni, na Nou Campu by ve středu zastínil Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

straka šuká platila

Reagovat
REPLIKATOR

Blažkův prochlastanej hlas

Reagovat
smazaný uživatel

Dostál neviditelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly 16:3 hrozny prasat ten Zizkov , ten cernej obzvlast.

Reagovat
REPLIKATOR

Jo no, z toho min. polovina na Blažka (ukazovali že už měl 8 získaných faulů)

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Žižkov se vůbec nezměnil a pořád hraje tu svojí prasohru. Aspoň že už tam neni ten zatracenej sparťanskej hobit Stracený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech Luďka být .

Reagovat
smazaný uživatel

Odpornym faulem zabil karieru Drizdalovi. Po zraneni uz se nikdy nevratil do ty famozni formy...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nevybavuju. Dřížďalovi ruplo koleno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Natrhl mu lýtkový sval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dočetl, že to byla achilovka.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná si to špatně pamatuju. Ale určitě to půjde dohledat. Možná i tady. Podívám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, docela mě to zajímá. Já si spíš pamatuju, jak Stracenýho v derby s Bohemkou sundal Petrouš a Luděk se rozvšihnul o reklmaní panel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Wiki píšou achillovka a operace na konci sezony 08, ale faul od Stracenyho prisel v 13.kole, tj. listopad 07... kazdopadne at uz to bylo jakkoli, tak ten faul ho vyradil ve forme a nemohl pak hrat v LM. Navic Straceny vzdycky hral proti SKS jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to sparťan . Však on taky dostával pravidelně nakopáno (ne že by to byla omluva pro prasácký zákrok).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, jako Spartan bych ho asi mel rad.. ale ta smula byt Spartanem se mi nastesti vyhla, tak je to jenom nesympatickej hobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hobit , ach jo. Tak on je sice sparťan, což potvrdil i v rozhovoru, ale lidi si ho budou spíš pamatovat jako Žižkováka.

Reagovat
Staenly10

Žižkov ať táhne z ligy,takovej tým v GL neni potřeba. Pulpitovskej antifotbal s 16 faulama za poločas,co to je? Jim nejde o to hrát fotbal,ale všechno bořitabořit. To už byla daleko lepší Arma (Fk Ústí nad Labem), která hrála ofenzivně a ikdyž sestoupili,tak to byli pěkný zápasy. Tohle je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat nemaj stadion , ale jinak s tebou souhlasim klidne bych je v lize videl takovej docela sympatickej tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava a Zlín Plus Zbrojovka samozřejmě. Když byl Zlín v lize, tak se na něho furt nadávalo že nechodíjou lidi, hraje nic moc fotbal, ale skoro všecko co místo něho přišlo z druhé ligy bylo a je ještě horší. Zlín měl alespoň tvář, hrál svým stylem, a hrál to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín pod Hoftychem byl parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to pral Jihlave a i ty Opave, Zlin me nikdy moc nebavil ale ne ze bych je nejak sledoval.

Reagovat
Staenly10

...Letos zřejmě zase postoupí (nebo má našlápnuto),tak sem zvědavej jak to vyřeší koediální sbor ČMFS.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim jestli nezmenily nejaky regule , ale asi by sli zase na Stinadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit nic jiného hrát ani neumí. Říká že zbožňuje Zemana a Italský fotbal, ale hraje takový hnus. Už s nama hrál odporný fotbal, ale postupně to vypiloval k dokonalosti.

Reagovat
Staenly10

Jojo,na to si pamatuju,ale to bylo ještě slabý kafe. Teď už hraje pořádnýho turka...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam teď bylo za panáčka, kterej prej hraje v Prostějově??

Reagovat
smazaný uživatel

Hunal Prostějov

Reagovat
smazaný uživatel

On víc, kde najde kvalitu jinak byls na derby minulou sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl. Mizerný hokej a slušná atmosféra. A výsledek nic moc. Nechápu jak to ti žebráci mohli uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si na výsledek stěžovat nebudu ale taky mě překvapil, když vím, co tam hraje za kluky...s některejma jsem hrával v žácích a fakt mají štěstí, že maj tatínky v realizačním týmu nebo ve vedení a obešlo se to tentokrát bez konfliktů?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, byl klid. Akorát já sem s bývalou seděl vedle kotla, páč ona nechtěla jít do kotla že tam bude nebezpečno. Sedli sme si hned vedle, což není nejlepší strategie jak se vyhnout problémům, ale alespoň se dalo fandit. Nakonec nás ale Přerováci polili pivem které chrstli do davu fanoušků domácích. Jinak nic moc, nějaké pokřiky, na obou stranách shořela šála. Jestli bylo něco mimo stadion, tak to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Nesympatičtější útočnou dvojku nemá snad žádný tým na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez - Carroll

Reagovat
Godwinson

Nad tím jsem uvažoval, Carroll splňuje, ale Suárez je alespoň dostatečně geniální fotbalista. Spíš jsem chtěl napsat Tévez - Balotelli, ale Tévez je stejný případ a spolu toho moc nenahrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Původně jsem psal Tevez-Balotelli a Zlatan-Robinho, ale pak jsem si uvedomil, ze spolu moc nenahrajou a nesplnujou tak kategorii utocny dvojky.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že Balotelli je asi tak dvakrát lepší než Carroll.

Reagovat
Godwinson

To nevim, ale o kvalitu nejde. Především je asi pětkrát dementnější, ten by koneckonců mohl v té kategorii "nejhloupější útočná dvojice" zvítězit i sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To je jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli - Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha ha ... ne.

Reagovat
mike.84

ševa-rebrov ?

Reagovat
smazaný uživatel

David Kalivodaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Kalič je kádr! To je gesto hodný slávisty!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně potěšil. Vrátil mi všechny ty chvíle, kdy jsem ho obhajoval po hloupym vyloučení... Mam ho rád, kluka ušatýho slávistickýho.

Reagovat
fantomas

Vim, že to je jeden z tvých nejoblíbenějších slávistů no. A moc se ti nedivim..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbedná tryska .

Reagovat
smazaný uživatel

Idnes.cz pise, Zizkov-Slavia:

"Počet diváků 5200 (104% z kapacity 5000 diváků)"

Reagovat
fantomas

No zrovna na Viktorce se tomu fakt nedivim. Tam to bylo s kontrolou, zábradlíma a všim možnym vždycky nějaký všelijaký...

Reagovat
mike.84

těch 200 je asi "personál" stojící se založenýma rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka využívá všech možností ke zdržování Teď pustili zavlažování a minuta v pr*deli.

Reagovat
mike.84

opravdu klobouk dolů kdo čr ligu sleduje pravidelně.. výkony nulové (ikdyž zrovna tenhle zápas je relativně pěknej to jo) ale prostě poserou se stříkače a hasiči se smějou, nesere je to, prostě jsou rádi za srandu, jazyekm invalidní komentator to glosuje "asi to není taktický záměr"... spolukomentator kritizuje každej krok všech fotbalistů, tragické výkony (ikdyž slyšel jsem pomluvy že začatek tohoto rončíku je celkem plný dobrých zápasů) atd atd atd atd . čest vám, kteří na to máte nervy každej týden

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice reklamní slogan, ale přesto jej lze použít: "Když jí miluješ, není co řešit."

Reagovat
smazaný uživatel

GL, nudná, amatérská, sto let za opicama, ale naša

Reagovat
r.mrazik

na obranu...ono sledovat Pool s MU taky nebyl zadny zazrak...male derby dobre byt nemohlo...uz jen kvuli tomu,co se deje....

ale treba takovy Liberec proti moji Sparte? skvely fotbal....

Reagovat
soukup

tak Žižkov - Slavia prostě není ideální zápas, kde chtít nějakej fotbalovej zážitek, na základě toho se nedá posuzovat celá liga

Reagovat
mike.84

nehodnotíím ligu podle dnešního zapasu.. ten byl v druhe puli ok, spíš mě dožrala ta celkova situace, atmosfera, ale gl je marná už x let .

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na branku 2:1

Reagovat
fantomas

Furt jen těsně prohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandis Slavke ???

tak to ani doma si nevies poriadne vybrat

Reagovat
fantomas

Nech mě bejt.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá Slavie srandu ne ? zas budem předposlední

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohl dostat Lafrance tu žlutou kartu až v 90 minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá verze děkovačky.

Reagovat
goodbay

Při pohledu na Kalivodu to vypadalo, že by si radši dal vlastňáka. Než vstřelil branku Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

no nevím, jak bych se jako trenér Pulpit cítil. Tohle by mi asi nas.ralo. Chápu nějakou sympatii, ale vodsaď podsaď.

Reagovat
goodbay

a fans viktorky

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nevim, snad mu to neuškodí. Důležitý je, že ten gól dal. Kdyby zakopl míč je to něco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný.. děkovačka pro Kaliče... fans slavie

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak vypadalo, tak asi jediný Slávista na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

A jaksi zapomněl jakej na sobě nosí dres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda... soupeř a děkovačka kotle jen pro něj, to teda čumim...

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda hodně úchylný co předved ten Kalivoda. To fandit viktorce a pak vidět a slyšet takovýhle vyjádření ,,,

Reagovat
goodbay

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

je to Slavista proč by se měl přetvařovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, když bude HRAT ve slavii ať se takhle chová, ale pomalu litovat že dal gól, to sem teda ještě nezažil a vlastně tim ríká že má žižkovský fanoušky u prdele.

Reagovat
Staenly10

Tak aspoň,že tim urazí jenom tisícovku lidí...

Reagovat
r.mrazik

stejne jako neslavil gola Ronaldo proti Sportingu? nebo mnoho pripadu drive?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o neslavenej gól ale pak to vyjádření v televizi pak a to slavení se slávistama na konci. To normální prostě není. Neřešim nic kolem gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Situace ve Slavii taky normální neni momentálně. Kdyby bylo vedení v pořádku a na lavici neseděl Sparťanský srdíčko pan tataráček, tak se tohle nikdy nestane.

Reagovat
r.mrazik

a co jako? dal gola svym? dal...co bys od nej chtel vic? svoji praci odvedl perfektne..

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišťu odvedl svoju prácu jako profesionál, a pak dal vědět kde se cítí doma. Žižkov s tímhle musel počítat když ho angažoval. A jestli s tím počítali, tak se musíjou smířit s tím že dva zápasy ročně pro něho budou speciální.

Reagovat
r.mrazik

tak tak...kdyby mohl,tak hraje za sesivky do smrti...ale nemuze,tak hraje nejlip tam kde muze a i proti svym...navidim na nem nic spatnyho...je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že v zahraničí by si tohle hráč dovolit nemoh, tak se ctí alespoň nějaká loajalita.

Reagovat
smazaný uživatel

a on ji projevil jako slávista projevil

Reagovat
r.mrazik

loajali ke komu? k zamestnavateli? vystrelil jim tri body....k slavistum? gola neslavil...co po nem chces vic? bych rekl,ze tenhle hrac je prave loajalni extremne...

Reagovat
centos

Reagovat
fantomas

Jojo, tam se radši přeběhne celý hřiště, aby ses mohl vysmát fanouškům svého bývalého klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že v zahraničí je takový vztah k fanouškům k srdcařům klubu normální. To Kalivodovo chování, a to jak ho berou Slávisti, je to lepší co naše liga nabízí. A není to jenom u Slávie. Kdykoliv přijel Vaniak do Olmika, tak ho vyvolával kotel a aji normálové mu tleskali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda neni prodejná kurva jako jiný.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

naopak sympaťák Kalivoda

Reagovat
fantomas

To, že se to ve světě nenosí a sou tu lidi jako Adebayor, ještě nutně neznamená, že to je něco špatnýho. KALIIIČ!

Reagovat
soukup

tobě by nevadilo, kdybyste koupili třeba zarytýho Liberečáka a ten se po vítězným zápase vůbec nestaral o vlastní fandy, neabsolvoval s týmem děkovačku a nic a zajímal se jen o fandy hostí? Přece je i něco mezi Kalivodou a Adebayorem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl Liberec v situaci v jaký je Slavia, tak ne, nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hráč pro tým odvede maximum na hřišťu, tak mu odpustím aji to že dvakrát ročně odběhne na děkovačku někam jinam. Tohle dokážu respektovat úplně klidně. Pokud ten hráč odejde "korektním" způsobem, a pořád má k týmu hluboký vztah, tak je to něco čemu můžu maximálně zatleskat.

Reagovat
r.mrazik

presne tak

Reagovat
fantomas

To beztak nebude dvakrát ročně, na jaře už to snad nebude tak aktuální. Teď prostě pod tíhou situace jako pravověrnej slávista "musel", to mu nejde pořádně vyčítat.

Reagovat
soukup

nevím jak je na tom Kalivoda dnes, ale když byl v Brně, tak to určitě nebyl hráč co by pravidelně pro tým odevzdal všechno, pokud by takový hráč po povedeném zápase ani nepřišel k vlastním fandům (ačkoli chápu, že v tom zápase jsou jeho fandové na druhé straně) tak bych byl docela rozmrzelý. Měl prostě jít na děkovačku s vlastním týmem a vlastníma fandama a ne ji vynechat kvůli křepčení před kotlem na druhé straně, tam měl jít potom klidně na dvě hodiny, to by mu snad jeho srdcařskou auru nezkazilo a ukázal by, že mu záleží i na tom, že dostal šanci od Žižkova, protože ruku na srdce, jeho kariéra docela skomírá, v Brně i v Teplicích hrál druhý housle

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích hrál dobře do zranění, pak už se nedostal do pohody bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Brně mám pocit nikdo nehrál na plno. Heinz tam a u nás je jak nebe a dudy.

Reagovat
fantomas

Sem trošku kolegiální/tolerantní, takže určitě nevadilo.

Reagovat
soukup

jako kdybych byl Žižkovák, tak bych z něj taky nebyl moc nadšenej, trochu vocamcaď pocamcaď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ten Pulpit je hrozne namyslenej panáca!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
r.mrazik

fotbal hral vsude hroznej a pak ma kecy za ubranenych 1:0...tihle treneri by meli z ligy mazat hned

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas, Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nejaky "FIFAŘ" na online zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že pohled na sedícího Kalivodu před kotlem Slavie, je více nežli výstižný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele