Serie A - preview 8. kola

22.10.2011, 10:10, aktualizováno 23.10.2011, 09:09
Previews
Italská Serie A se zase jednou probudila do svého zdaleka nejdůležitějšího dne. I tentokrát zbývá v neděli na Apeninském poloostrově odehrát osm utkání: nejprve AC Milán poctí svou návštěvou Lecce, pak se od tří představí třeba Inter proti Chievu nebo Neapol na půdě Cagliari a celý program zakončí bitva Bologni s Laziem...
US Lecce - AC Milán  (neděle 12:30)
Už krátce po poledni se představí obhájce titulu AC Milán. Na půdě Lecce nebude chtít nic jiného, než zvítězit a potvrdit vzrůstající formu. Lecce se trápí, stadion Via del Mare jako by byl zaklatý, svěřenci trenéra Di Franscesca tu ještě nevyhráli.

Lecce je v nezáviděníhodné situaci. Tým má na svém kontě pouze jedno vítězství, které tak trochu překvapivě přišlo na hřišti loni nepříjemné Boloni. Bohužel pro domácí to ale bylo na dlouho vše a sérii porážek ukončil až dobrý výkon v Janově po bezbrankové remíze 0:0. Zisk jednoho bodu je sice cenný, ale na situaci v tabulce neměl vliv. Nyní se domácí postaví proti Milánu, kdo je favorit nemusíme podotýkat. "Budeme muset běhat dvakrát tolik co Milán, neboť jen tak proti nim můžeme uspět," našel recept na hru AC jeho bývalý hráč Rodney Strasser.

Jenže Milán se po špatném začátku zvedá a pomaličku se začíná rozjíždět do starých "mistrovských" kolejí. V italské lize naposledy sestřelil třemi brankami Palermo, během týdne pak porazil i BATE Borisov. Milánští tak z pěti soutěžních zápasů, počítejme mezi ně i zápasy Ligy mistrů, prohráli jediný (s Juventusem), jinak čtyřikrát vyhráli. Na dobrých výkonech už se podepsali někteří navrátilci z marodky, zejména Brazilec Robinho. Proti Lecce by měl stejně jako van Bommel nastoupit.

"Musíme jít na hřiště se stejnou vůlí a motivací jako proti BATE. Proti Lecce chceme vykročit za náročným týdnem pravou nohou," nechal se slyšet již zmiňovaný van Bommel. Rossoneri čeká ve středu ještě Parma a o víkendu AS Řím. "Jedná se o velmi důležité tři zápasy, chceme být zase vůdci Serie A," dodal zkušený středopolař.

Domácím bude chybět čtveřice Di Michele, Diamoutene, Ferrario a Julio Sergio. Podobně je na tom i AC Milán. Tomu se marodka pomalu redukuje, i tak ale budou chybět hvězdy jako Thiago Silva, Gattuso, Pato, Flamini či velezkušený Seedorf.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Tomovič, Esposito, Mesbah - Obodo, Strasser, Giacomazzi - Cuadrado, Grossmuler - Corvia
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Bonera, Antonini - Nocerino, Van Bommel, Aquilani - Robinho - Ibrahimovič, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 4.00 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Určitě hodně napínavou podívanou slibuje zápas Cagliari versus Neapol. Sardiňané zažívají parádní start do sezony, momentálně jsou třetí. Ani Neapol si nevede špatně, ta vedle domácí soutěže bojuje i v těžké skupině Ligy mistrů.

Cagliari vykazuje rok co rok zajímavé výsledky, ale přeci jenom se tato sezona od předchozích liší. Zatímco v minulých sezonách mělo Cagliari katastrofální start, v té letošní to neplatí. Svěřenci trenéra Ficcadentiho prohráli pouhé jedno utkání a mnozí už pomýšlejí na pohárová umístění.

"Pro tuto sezonu jsme si nedávali žádné konkrétní cíle. Chceme hrát každý zápas naplno, jak jen je v našich silách. Chceme vyhrávat jak jen to bude možné. Užili jsme si dobrý start, ale sezona je ještě dlouhá a každý zápas bude obtížný," rozhovořil se trenér sardinského celku Ficcadenti. Cagliari si možná nedávalo cíle, ale v tomhle zápase ho má. Proti Neapoli se Sardiňané pokusí o tříbodový zisk, dobrým výsledkem by nejspíše byla i remíza.

Neapol cestuje do Cagliari s dalším bodem do skupin Ligy mistrů. V hodně nabité skupině A se Napolitáni drží na druhé postupové pozici za mnichovským Bayernem. "Byl to pro nás důležitý výsledek. Bayern je velmi silným týmem, je v nejlepší formě. V posledních deseti hrách vstřelil 25 branek a jen jednou inkasoval, to vypovídá o mužstvu hodně," chválil bavorský celek Walter Mazzarri. V milionářské soutěži se tedy daří a do jisté míry se daří i v Serii A. Minulé kolo však Neapoli nevyšlo, Azurrri doma nečekaně prohráli s Parmou 1:2 a tento výsledek budou chtít na Sardinii odčinit.

Domácím bude chybět pouze osamocený Eriksson. Nijak dramatické to není ani v Neapoli, na Sardinii se neobjeví Donadel, Britos a Panděv.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu, Thiago Ribeiro - Larrivey
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Fernandez, Aronica - Zuniga, Dzemaili, Gargano, Dossena - Santana, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.25 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Fotbalisté Interu Milán se v dalším kole italské ligy představí doma proti veronskému Chievu. Nerazzurri zažívají jeden z nejhorších startů vůbec, aktuálně jsou na poslední pozici, která zaručuje záchranu. Není tedy divu, že proti Chievu nebudou brát svěřenci trenéra Ranieriho nic jiného než vítězství.

"Musíme v neděli vyhrát a na San Siru změnit negativní trend. Náš výkon v Lille byl důležitý, vyhráli jsme a ukázali hodně charakteru a odhodlání." Slova kapitána Javiera Zanettiho dávají za pravdu. Inter se kádrem od dob minulých příliš neproměnil, změnily se ale výsledky, a to k mnohem horšímu, než jsme byli zvyklí. Několikanásobný italský šampión zatim vyhrál pouze jeden zápas a na svém kontě má tedy trístní čtyři body!

Nerazzurri jsou teď pod pořádným tlakem a další porážka ho může ještě zesílit. "Vzhledem k tomu, co jsme za posledních sedm let vyhráli, je normální, že jsme kritizováni za pomalý start do sezony. Nicméně i to je součást fotbalu," dodal Zanetti. Inter se teď představí doma proti Chievu a bude chtít pochopitelně vyhrát.

Chievo v dosavadním průběhu vykazuje solidní výsledky. Start byl sice pomalejší ale teď už tým z města Romea a Julie čtyřikrát po sobě neprohrál. Naposledy Fly Donkeys dvakrát remizovali 0:0. Nejprve s Cesenou a posléze s vedoucím Juventusem.

Inter se bude muset obejít bez několika klíčových hráčů. Nejrůznější zranění mají Poli, Ranocchia, Coutinho, Forlán, Samuel a i brankář Viviano. To protějšek z Verony je na tom o mnohem lépe. Kouč Domenico Di Carlo nemůže počítat pouze se službami Sarda.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Chivu, Nagatomo - J.Zanetti, D.Stankovič, Obi - W.Sneijder - M.Zarate, D.Milito
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Cesar, Jokič - Bradley, Rigoni, Hetemaj - Cruzado - Pellissier, Moscardelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.70 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Severoitalská Parma bude chtít potvrdit poslední vítězství nad Neapolí a opět se posunout v tabulce výše. Giovinco a spol. přivítají na svém Ennio Tardini nováčka z Atalanty, který si zatím také nevede špatně. Nebýt bodového odečtu byl by na tom v tabulce dokonce lépe než Gialloblu.

Velmi dobře si v posledních zápasech vedla Parma. Tým trenéra Colomby čítá několik zajímavých jmén a už podle kádru má na vyšší pozice, než je střed tabulky. Koneckonců to začal i potvrzovat. Před týdnem dokázali žlutomodří porazit Neapol na jejím hřišti 2:1 a ještě kolo předtím vyzráli na nevyzpytatelný FC Janov.

Atalanta Bergamo si udržuje parádní výkonost z úvodu sezony a nebýt bodového odečtu, světe div se, byla by Atalanta na prvním místě. Svěřenci trenéra Colantuona zkrátka šlapou. 1. října sice nestačili na AS Řím, ale hned v kole následujícím si připsali cennou remízou 0:0 se stejně rozjetým Udinese.

Na stadionu Tardini to tedy vypadá na napínavý a především vyrovnaný duel. Už vzájemná bilance je hodně vyrovnaná, naposledy se z vítězství radovala Parma, bylo to ale v sezoně, kdy Bergamo sestoupilo. Gialloblu tehdy slavili hubené vítězství 1:0, jedinou branku vstřelil Valerij Božinov.

Gialloblu budou bez zkušeného záložníka Blasiho. Příliš ztrát nemá ani Atalanta, té bude chybět dvojice Ferreira Pinto, Manfredini.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, A. Lucarelli, Gobbi - Biabiany, Morrone, Jadid, Modesto - Giovinco - Floccari
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - A. Masiello, Capelli, Lucchini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Padoin, Bonaventura - Moralez - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.10 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Palermo je silným soupeřem nejen na domácí půdě, to se bude snažit dokázat také ve 'Věčném městě'. AS prohrálo v ostře sledovaném derby a po sérii dobrých výsledků přišel pád. Jak na to Enriqueho tým zareaguje?

Dvanácté místo, rozladění fanoušci a stop pro Simona Kjaera, toť důsledky prohraného derby o Řím. Navíc, kapitán a ikona týmu, Francesco Totti, je stále mimo hru. Luis Enrique přesto očekává, že se jeho svěřenci zvednou a dokáží kompaktnost na domácí půdě.

Španělský trenér chápe situace v týmu a žádá okamžitou reakci na minulý zápas. Dobře ví, že 'Giallorossi' se potřebují nutně dostat zpět do prestižnější části tabulky.

"Je hrozná škoda, že jsme prohráli zápas až v úplném konci," říká trenér.

"Právě když jsme si mysleli, že máme bod v kapse, přišla rána v podobě gólu Miroslava Kloseho. Musíme ale hned začít jednat. V dalším zápase chceme hrát tak, jak tomu bylo v první čtvrthodině derby."

Jak už bylo řečeno, AS trápí především absence kapitána Tottiho, který se stále nevyléčil a mimo hru budou také Kjaer, Cicinho a Leandro Greco.

Dobrou zprávou, na kterou mnoho fanoušků AS čekalo, je zdravotní stav Argentince Erika Lamely. Mladý talent přestoupil do hlavního města v létě, ale vinou zranění ještě nastoupit nemohl. To se ale mění, Lamela by mohl dokonce naskočit do základní sestavy. Po jeho boku by měli hrát Bojan s Osvaldem, který je teď ve výborné formě.

Druhou porážku v sezoně utrpělo také Palermo, tři branky sicilskému týmu nadělil AC Milán. Proto žádá i trenér Devis Mangia okamžitou odpověď. Proti AS na jeho půdě to ale nebude vůbec lehké.

"Proti AC jsme hráli opravdu hrozně," míní trenér Palerma.

"Neměli jsme svůj den, nedařilo se nám. Proto se chceme víc soustředit, být efektivnější. Musíme ukázat také větší chuť do zápasu, hlad po gólech."

Sicilanům se stále nedaří vyhrát mimo svůj stánek La Favorita, což bude chtít šestý tým tabulky pochopitelně co nejdříve prolomit. Ve prospěch Palerma bude hovořit také fakt, že proti AS naposledy vyhrálo. Jedinou útočnou jistotou je Abel Hernandez, jenž má skvělou formu. Doplňovat ho bude jeden z dvojice Miccoli - Pinilla. Vzpamatuje se AS z prohry, nebo Palermo vyhraje svůj první venkovní zápas?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Josè Angel - Perrotta, De Rossi, Pjanic - Bojan, Osvaldo, Lamela
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Tzorvas - Pisano, Silvestre, Migliaccio, Balzaretti - Barreto, Acquah, Della Rocca - Ilicic - Pinilla, Hernandez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - AC Cesena  (neděle 15:00)
Cesena bude postrádat velkou oporu, rumunský útočník Adrian Mutu je totiž mimo hru. Přesto chce trenér Giampaolo venku získat tři body. Proti bude Siena.

Rumunský hráč v minulém zápase proti jeho bývalému klubu, Fiorentině, neprojevil zrovna nejlepší charakter a za své provokativní chování byl vedením ligy potrestán, nezahraje si následující tři zápasy. Surově totiž napadl obránce Cassaniho a viděl po právu červenou kartu. Jak se s jeho absencí Cesena vyrovná?

"Adrian si velmi dobře uvědomuje, že jeho chování bylo nepřípustné. Ale já se teď chci zaměřit na hráče, které použít můžu. Mám k dispozici celkem sedm dalších hráčů," říká trenér Marco Giampaolo.

Absence Mutua nemohla přijít v horší dobu, protože Cesenu čekají dva velmi těžké zápasy. Ve středu, ve vloženém kole, hostí Cagliari a o čtyři dny později se utká s velmi nebezpečnou Parmou.

Cesena dokázala uhrát pouze dva body z prvních šesti zápasů, což není příliš lichotivá vizitka. Navíc, špatné výsledky se projevily v tabulce, Cesena je nejhorším týmem ligy.

"Nejsme na tom dobře, poslední místo je velmi špatné. Musíme se zlepšovat a to na všech frontách," říká trenér.

Cesena dokázala skórovat jen dvakrát, absence Mutua jí tedy vůbec nepomáhá. Jeho místo nejspíš zaujme Erjon Bogdani, jenž se postaví vedle Citadina Edera.

Siena dokázala minulé kolo remizovat v Cagliari, což je všeobecně považováno za veliký úspěch.

"Jsem velmi rád za tento výsledek. Bod proti silnému Cagliari mě moc potěšil," říká trenér Giuseppe Sannino. "Odvedli jsme skvělou práci, navíc na stadionu Sant' Elia."

"Hráli jsme přesně to, co jsme chtěli, byla to dobrá hra, takže můžu být jen spokojen."

Dokáže Cesena i bez Mutua urvat body a posunout se v tabulce, nebo zůstane beznadějně poslední?
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Brkic - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Mannini, D'Agostino, Gazzi, Brienza - Calaiò, Destro
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Rodriguez, Lauro - Parolo, Guana, Candreva - Ghezzal - Eder, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Novara Calcio  (neděle 15:00)
Pokud by Udinese vyhrálo a Juventus padl, Serie A by měla alespoň na pár hodin nového lídra. O motivaci je tedy postaráno. Co odpoví Novara?

Domácí jsou ve výhodě, držíce v rukou sebevědomí, získané výhrou nad věhlasným Atléticem Madrid v Evropské lize. Bude hra odpovídat jejich umístění, nebo se Novara dočká dalšího překvapení? Tlak je na obou mužstvech, ačkoli na každém z jiného důvodu.

Ve skupině I dokázalo Udinese porazit Atlético Madrid, díky pozdním gólům Mehdi Benatii a Antonia Floro Florese si připisuje cenné tři body v zatím skvěle rozehrané sezoně. Trenér Guidolin může být na svůj tým velmi pyšný.

"Je to velmi důležitý výsledek, vzhledem k postupu si toho velmi vážíme. Hráli jsme proti výbornému soupeři a zvlášť za druhý poločas musím hráče pochválit."

"Nyní ale musíme všechnu svou pozornost směrovat k nedělní hře. Čeká nás Novara, nepředvídatelný soupeř."

Matematika je jasná. Když Juventus ztratí body v utkání s Janovem, Udinese půjde do utkání s nováčkem s vědomím, že výhra je posouvá na první místo s náskokem dvou bodů. Otázka je, jak si hráči s tak vysokým očekáváním poradí.

Trenér Novary Attilio Tesser doufá, že se jeho tým poučil z předešlých chyb a bude se soustředit jen na soupeře. Novara v minulém kole podlehla Boloni 0:2 a tento výsledek ji umístil pouhý bod nad sestupové pozice. A protože cílem Novary je záchrana v nejvyšší soutěži, určitě se z tohoto pásma budou chtít hráči Novary co nejrychleji dostat.

V posledních třech zápasech ale dostal nováček hned sedm branek a vyhrál pouze jednou, takže trenéra nečeká lehká práce. Toho si je Tesser velmi dobře vědom.

"Musíme se zaměřovat na naši hru. Děláme až příliš mnoho chyb, na tom musíme zapracovat a poučit se z nich. Udinese hraje skvělý fotbal a potrestá nás, jakmile neodevzdáme to nejlepší."

Potrestat je může také navrátilec a kapitán týmu, Antonio Di Natale, který v minulém zápase odpočíval. Podaří se mu skórovat?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Isla, Asamoah, Badu, Armero - Torje - Di Natale
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Paci, Centurioni, Dellafiore - Porcari, Radovanovic, Rigoni - Pinardi - Morimoto, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - SS Lazio  (neděle 20:45)
Lazio má za sebou velmi povedený zápas, v minulém kole porazilo odvěkého rivala, tři body navíc získalo až v samotném závěru vypjatého zápasu. Teď ale zavítá na horkou půdu nepředvídatelné Bologně.

Pro Lazio bude důležité, zda bude moci opět počítat se službami Miroslava Kloseho, jenž se zdá být v dobré formě. Německý reprezentant rozhodl římské derby v minulém kole a dokázal, že se s ním i celým týmem letos musí počítat. Rodák z polského Opolí ale vynechal minulý zápas Evropské ligy proti Curychu, podle lékařů má útočník svalové problémy a není jisté, zda zápas stihne.

Jeho absence by se hry celého týmu výrazně dotkla, trenér Edy Reja na Kloseho hodně spoléhá a v útoku se Klose skvěle doplňuje s další letní posilou, Djibrilem Cissém.

"Doufáme, že Miroslav bude schopen nastoupen, spoléháme na něj," říká asistent trenéra Giovanni Lopez. "Je důležitou postavou naší jedenáctky, ve čtvrtečním zápase nám chyběl."

Lazio se po výhře nad městským rivalem posunulo až na vzdálenost jediného bodu na ústřední dvojici Juventus - Udinese. Jejich soupeř má zcela jiné vyhlídky, neuspokojivé výsledky zapříčinily špatný start do sezony, Bologna je třetí nejhorší tým a momentálně má sestupové starosti.

Svou první výhru oslavila minulý týden, když dala dvě branky Novaře. Navíc to byla úspěšná premiéra pro trenéra Pioliho. Ten nahradil ještě před reprezentační přestávkou Pierpaola Bisoliho, jenž dokázal v úvodních pěti hrách získat pouhý bod.

"Nemohl jsem si přát lepší start. Tohle vítězství pro nás hodně znamená. Ale také musíme zůstat nohama pevně na zemi a dál na sobě tvrdě pracovat," říká trenér.

Podaří se Boloni překvapit Lazio, nebo si Římané pohlídají dobrý výsledek?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Raggi, Portanova, Cherubin, Morleo - Pulzetti, Mudingayi, Koné - Ramirez - Di Vaio, Acquafresca
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Dias, Radu - Ledesma, Matuzalem - Cisse, Hernanes, Sculli - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Calcio Catania  (sobota 18:00)
Siniša Mihajlovič je pod velkým tlakem, jeho tým musí nad Catanií nutně zvítězit. Tým ze Sicílie je ale těžkým soupeřem, a tak bude sobotní duel velmi zajímavý. Kdo dokáže získat tři body?

Alessandro Gamberini, kapitán týmu z Florencie, brání svého trenéra v očích veřejnosti i spoluhráčů. Jeho důvěru chce Gamberini splácet dobrými výkony i proti těžkému soupeři, jakým bezesporu Catanie je. V minulých zápasech se Fiorentině moc nedařilo a trenér Mihajlovič čelí kritice vedení i fanoušků.

Florentský celek sídlí na desáté pozici poté, co v duelu s Cesenou nedokázal vstřelit branku. Týden předtím navíc prohrál s lépe hrajícím Laziem Řím. "Mihajlovič odvádí skvělou práci, dává týmu podobu a určitý řád," říká Gamberini pro web acffiorentina.it. "Kritika,které čelí, je neoprávněná. Proti Neapoli, Laziu i Ceseně jsme hráli skvěle, měli jsme utkání pod kontrolou. A zasloužili jsme si mnohem víc, než kolik jsme dostali. Je to nespravedlivé."

Fiorentina má hlavní problém ve střílení branek, nedokáže proměnit šance, které si vypracovává s obdivuhodnou lehkostí. Dobrou zprávou je, že nejlepší střelec týmu Alberto Gilardino, do něhož jsou vkládány velké naděje, se zdá být už naprosto v pořádku. Přesto ale v útoku můžeme vedle Alessia Cerciho a Stevana Jovetiče i pro tento napínavý duel očekávat novou akvizici Santiaga Silvu jakožto hlavní útočnou sílu.

Soupeř z Catanie hodlá také získat všechny tři body, jakkoli se to zdá nepravděpodobné. Do utkání navíc vstupuje značně posílen z minulého kola, kdy dokázal senzačně vyhrát nad Interem Milán v poměru 2:1. Celek ze Sicílie okupuje osmou příčku s náskokem jednoho bodu před Fiorentinou.

Trenér Montella ale varuje své hráče, aby se nenechali strhnout euforií z vítězství a dál na sobě tvrdě pracovali. "Myslím, že jsme si vítězství zasloužili, protože naše hra byla velmi dobrá a můžeme být hrdí na to, co jsme dokázali proti Interu."

"Ale přesto nemůžeme toto vítězství přeceňovat. Chceme dále tvrdě pracovat a zlepšovat se," říká trenér. Zdali se to Catanii povede a dokáže 'Fialky' překvapit, to uvidíme v prvním víkendovém zápase.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Cassani, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci, Santiago Silva, Jovetic
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Izco, Bellusci, Spolli, Legrottaglie, Marchese - Almiron, Lodi, Delvecchio - Maxi Lopez, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.73 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Janov CFC  (sobota 20:45)
Juventus je sice na čele italské ligy, ovšem výkony ještě zdaleka nejsou ideální. Jelikož ale výrazně klopýtá i konkurence, může si Stará dáma místečko na výslunní užívat. Vedoucí pozici nicméně potřebuje potvrdit v sobotu také na hřišti. Utkání s Janovem by měli svěřenci trenéra Antonia Conteho zvládnout, ať už s ohledem na aktuální rozpoložení nebo dřívější vzájemná střetnutí.

Aktuálně stačí Juventusu k prvnímu místu jen 12 bodů, stejně jich má také Udinese. Nejvýraznější vítězství zatím Bianconeri zaznamenali na začátku října, kdy se vyhecovali v zápase s AC Milán a vyhráli 2:0. Jenže k čemu je taková výhra, když mezitím remizujete s Bolognou, Catanií a Chievem.

Právě takové ztráty mohou v konečném účtování rozhodovat, ale pravdou je, že prozatím mohou být v Turíně v klidu. Většina konkurentů je na tom ještě o poznání hůř.

Přesto nemůže Juventus sobotní duel s Janovem vypustit, naopak potřebuje vyhrát. Poslední remíza v Chievu byla jistě zklamáním, Gialloblu ovšem na Bentegodi nechtěli o všechny body přijít a také nepřišli. Při největší šanci Del Piera je zachránila tyč.

Právě Del Piero se v týdnu v médiích hodně propíral. A důvod? Prezident Juve Andrea Agnelli totiž prohlásil, že italského veterána a ikonu klubu čeká poslední sezona. Okamžitě se tak vyrojily spekulace, jestli Del Piero po sezoně pověsí kopačky na hřebík, nebo bude pokračovat jinde. To zatím jasné není.

Ale zpět k sobotnímu utkání na novém Juventus Stadium. Je otázkou, zda-li Antonio Conte opět sáhne po formaci 4-1-4-1, či použije 4-4-2. Na lavičce by nicméně mohl s ohledem na poslední výkony začít Miloš Krasič. Chybět bude kvůli nataženému stehennímu svalu Giaccherini a z tréninku mají šrámy Buffon s Vidalem, kteří zřejmě budou také odpočívat. Ve středu obrany by se měli znovu objevit Barzagli s Bonuccim, vlevo zůstane Chiellini.

Janov jede do Turína s potřebou zisku třech bodů. V současné chvíli jsou ale takové cíle až příliš nereálné. Forma Grifů není bůhvíjaká a po poslední domácí remíze s Lecce dali najevo svou nespokojenost i fanoušci, kteří hráče vypískali.

Není se čemu divit, Janov předvedl s Lecce skutečně bídný výkon, bod za remízu byl navíc po dvou prohrách málo. Hodně rychle se tak v Janově rozplynula pohádka o prvním místě, kde se Rossoblu po povedeném začátku vyhřívali. V Turíně budou bezesporu rádi za každý bod.

V klidu může být prozatím kouč Alberto Malesani, jenž má nadále podporu prezidenta Enrika Preziosiho, který ovšem přiznal, že od mužstva čeká výrazně víc. Spekulace o příchodu Delia Rossiho nebo Gigiho De Cania nicméně nebyly založeny na pravdě.

K zápasu přijedou hosté s velkou trhlinou v zadních řadách. Čtyřzápasový distanc si totiž za své "řádění" proti Lecce vysloužil Kakha Kaladze, stálice v obraně Janova, a nahradit ho bude muset zřejmě Emiliano Moretti. Nadále chybí Zé Eduardo.

Juventus je favoritem také z historického pohledu. Proti Janovu se mu doma obzvláště daří - 35 výher, sedm remíz a dvě prohry mluví za vše. Porážky navíc přišly v letech 1937 a 1991, takže už jsou výrazně vousaté. Od onoho vítězství z roku 1991, kdy vstřelil jediný gól Tomáš Skuhravý, získal Janov v Turíně jen jediný bod.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pirlo, Marchisio - Pepe, Vučinič, Matri, Estigarribia
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Dainelli, Moretti, Antonelli - Kucka, Veloso, Rossi, Jankovič - Jorquera - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC63309:312
2.Udinese Calcio63307:112
3.Cagliari Calcio63218:511
4.SS Lazio63219:711
5.SSC Neapol631210:510
6.Città di Palermo63129:910
7.Chievo Verona62316:59
8.Calcio Catania62317:89
9.Parma FC63038:119
10.ACF Fiorentina62226:48
11.Janov CFC62229:88
12.AS Řím62227:68
13.AC Milán62228:88
14.AC Siena61324:46
15.Atalanta BC63218:75
16.Novara Calcio612310:125
17.Inter Milán61148:134
18.Bologna FC61144:104
19.US Lecce61143:94
20.AC Cesena60242:72
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (758)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

tesim se na Marca

Reagovat
rossoneri89

Storari?

Reagovat
M11

ano

Reagovat
smazaný uživatel

o storariho se nebojim je to jeden z nejlepsich zaskakujících brankářů na světě

Reagovat
M11

ja jsem presvedcen ze patri mezi sirsi spicku golmanu v evrope a jsem stastny ze mame tak vynikajici dvojku..

Reagovat
M11

a Esti dneska zaridi branku

Reagovat
Pinturicchio

Antonio ho chválil, prý má všechny předpoklady a kvality na to, aby byl hodně dobrý a platný.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska to skončí 2-0 pro juve a janov si moc směrem do předu neškrtne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam že nastoupí Elia i Esti dneska tutově bude sedět Krasič a hrát nebude ani Vidal takže je cesta pro nové tváře otevřená. Musíme vyhrát,venku ať klidně remizujem doma musíme vyhrát vše.těším se :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne už káder máme takmer (!!!) kompletný ! Proti Chievu to musí byť výhra, Ranieri ale možno bude šetriť niektoré opory Viď napr Cambiasso. Takže uvidíme, ako to celé nakoniec dopadne. Za 1,53 by som možno za 30€ dal aj jednotku Inter, ale...neviem...podľahnúť závislosti na stávkovaní, to asi nie, i keď výhra má láka

Predpokladaná zostava podľa gazzetta.it:

Cesar-Maicon,Lucio,Chivu,Nagatomo-Zanetti,Stankovič,Obi-Sneijder-Zárate,Milito

Pravdepodobnosti:Milito 55% Pazzini 45%, Obi 55% Cambiasso 45%

Lavička:Castellazzi, Cordoba, Jonathan, Thiago Motta, R. Alvarez, Cambiasso, Pazzini

And....in the middle of the week...Pazzini scored...Inter won ...the score was one to nil to Inter!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=opzm3yVEqYw

Reagovat
lnterista

ja bych tam dal asi Pazziniho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som dal tiež Pazziniho, potom útočná dvojka: Zárate-Pazzini. Ale tak vyzerá, že Ranieri ho chce trochu pošetriť, pretože stále hráme 2 zápasy/týždeň, čo je pomerne dosť veľká vyťaženosť.

Akurát včera som čítal jeden rozhovor s Brancom. Tu je časť z neho: " Som zaskočený kritikou. Jonathan, Alvarez alebo Castaignos? Dajte im čas sa na aklimatizovanie v Miláne. Som presvedčený, že Jonathan prekvapí ešte všetkých." Začiatkom rozhovoru som sem radšej nedal, pretože .... Branca je zaskočený kritikou, je som zas zaskočený tým, že Branca je zaskočený kritikou Castaignos má od základu na míle už od začiatku sezóny, Alvarez ten šancu do základu sa mal šancu prebojovať, pretože bola relatívne vysoká maródka (Sneijder, Motta, Stankovič, Poli), ale nepresvedčil, jedine Jonathan je taká slušná alternatíva za Maicona, ale pokým bude Maicon fit, tak si tiež nezahrá. Tieto posily spolu za 20 mil eur, lavička všetci, tak čím je prekvapený?

Reagovat
Jajinek

ale když ti to člověk říkal při příchodu těch hráčů, tak byl za blbce...nyní už zase otáčíš...

Reagovat
cresposuper

Ja by som to dal takto: Cesar,- Maicon, Lúcio, Chivu,- Zanetti, Motta, Stankovic,- Sneijder,- Milito, Pazzini.

Reagovat
Jajinek

já bych pro jistotu hrál v 11ti...

Reagovat
cresposuper

*Nagatomo

Reagovat
Jajinek

Když jsme u těch sestav. Vůbec byc se nebál postavit Cordóbu, aby Cris mohl jít na levo. V záloze musí být jeden z dvojice Motta nebo Cuchu...přes to nejede vlak a v útoku zcela určitě Zarate, který je nyní jediný fotbalistou ( i když pořád sóluje ), který může pomoct Wesovi s tím, abychom byli směrem dořpedu nebezpeční

Reagovat
cresposuper

Zárate podľa mňa nebude platný do bloku..

Reagovat
Jajinek

Proč by jako nebyl? Právě že to, že si dovolí jeden na jednoho a občas je v tom i úspěšný, je jedna z mála šancí jak, se do bloku dostat. Při útoku Pazzo, Milito jsou ty šance daleko menší

Reagovat
cresposuper

Ok, uvidíme. Každopádne mne príde, že sa hodí skôr na brejkový futbal, ako sme hrali v Lille. Tam keď má priestor, kde sa rozbehnúť , tak je nebezpečný, zatiaľ čo proti bloku často zbytočne stráca.

Reagovat
Jajinek

on bude často zbytečně ztrácet pořád, většina těch kliček mu nevyjde...ale rozhodující je, že to aspoň zkouší

Reagovat
lnterista

ja jsem na Zarateho docela alergickej...asi to umi to nerikam ale ten jeho styl kdy porad soluje...to neni nic pro me. Bohuzel je z nasich utocniku jeden z nejnebezpecnejsich a je na nem videt ze chce takze fakt asi ten zaklad no, ale chce to aby zacal davat goly nebo je aspon pripravovat jinak je ta snaha k nicemu

Reagovat
Jajinek

souhlas ve všem. Já ho osobně fakt nemám rád...ale bohužel jsem v situaci, kdy i přes ty jeho ztárty dokáže být platnej. V Josého týmu by skončil po týdnu...

Reagovat
lnterista

jj jinak solani mi neva ale musi se to umet

Reagovat
lnterista

solovani

Reagovat
smazaný uživatel

AS! palermo rozjedem

Reagovat
smazaný uživatel

Juan (20 ročný stopér z brazílskeho Internacionalu) vyzerá byť stále bližšie a bližšie Interu. Mohol byť dokonca už doraziť v zime. Cena by sa mala pohybovať niekde na úrovni 5 mil €, max 7 mil €. To som teda zvedavý, čo za "posilu"/posilu z tade znova dotiahneme. Momentálne disponujeme 5 stopérmi (Lucio,Samuel,Ranocchia,Cordoba,Chivu), čo je celkom v pohode. By som radšej kúpil niekoho do problematickej zálohy, takú istotu, ktorá nesklame, t.j. Montolivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by som si rád pozrel Kucku, ale vidím to tak, že zápas nestihnem. Tu sa ukáže, že ako je na tom. Mne osobne príde, že za tie prachy by mohlo byť od posily aj viacej muziky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo idem na stretnutie s jednou Taliankou žijúcou na Slovensku, takže sa teším

Reagovat
Pipo123

zásun ?

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, bude hrát Mauri v základu?

Reagovat
Pinturicchio

On se znovu zranil?

Reagovat
Pipo123

Myslím že nie, ale asi nie je 100% fit, asi ešte to nechce Edy uspechať

Reagovat
Pinturicchio

Na Gazzettě píšou, že se vrátí ve 12. kole a je mezi zraněnýma.

Reagovat
Pipo123

Je to možné, já som od derby novinky v Calciu nesledoval, ale asi sa mu stalo niečo na tréninku si myslím

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, nejspíš jo, včera / předevčírem byl min. na lavičce. Díky.

Reagovat
lnterista

petting

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme na večeru, potom možno aj na disco.

Reagovat
Pinturicchio

Ty DRAKU !

Reagovat
panca

doopravdy bych chtel chtel nekdy videt nazivo

Reagovat
panca

*te

Reagovat
Pinturicchio

Ted musíš počkat, až mu to nevyjde s tou Italkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však raz keď sa bude hrať hokej v BA, tak ku nám zavítaš ...a môžeme sa stretnúť...v pohode....

Reagovat
Pipo123

nedáš fb ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš aj ty?

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pinturicchio

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mojho srdca sampion

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, to sem já

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vs AC? Keby bol link,by som si to aj pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ďakujem, pozriem si

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Bessaaaaaaa...ojooooooj

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe...Ganz(AC) žltá za simuláciu vo vápne

Reagovat
sansiro

OT: ital mě poprosil o vložení sestavy. Dám to i na fantu, ale teď mi nejede.

marchetti - abate, domizzi, lichtsteiner - armero, pirlo, ledesma, cossu - cisse, di natale, calaio

antonioli - biava, legrottaglie - d´agostino, almiron, - pellissier, del piero

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Primavera vs AC Primavera 1:0 ....no, čo som pozeral, cca tých 25 minút, tak šancí sme mali celkom hodne, Longo si zaslúži pochvalu, taktiež aj celý tým...a ešte dodám, že naša Primavera ako jediná z Talianska hrá Ligu Majstrov

Reagovat
rossoneri89

Crisetig-ovi sa ako dari?

Reagovat
smazaný uživatel

Patrí medzi najlepších hráčov Primavery, preto sa zvykne niekedy objaviť aj na súpiske pre zápas Interu, taktiež sa niekedy zúčastňuje tréningov so staršími harcovníkmi, z čoho získava dôležité skúsenosti pre jeho rozvoj.

Reagovat
rossoneri89

jj ... to som si vsimol ze niekedy bol nominovany ale nikdy som nevidel hrat .... myslim ze nastupil len v priatelskom za A-cko ... nie? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nastúpil už aj v "ostrom" zápase v LM proti CSKA Moskva, ale len na veľmi malú chvíľku.

Reagovat
rossoneri89

aha tak to som si nevsimol .... este jedna otazka: on je skor defenzivnejsi zaloznik ...ze?

Reagovat
juveforever

FORZA JUVE

Reagovat
terry

To bude zase průser ve fantě.

Reagovat
terry

A taky doufám, že mě večer nikdo nikam nevytáhne. I když možná by bylo lepší, kdybych to neviděl.

Reagovat
Pipo123

Dneska mám tušáka že dvojka Jorquera Palacio sa postará o nejaké body

Reagovat
terry

Upřímně, bylo by to velký překvapení. Ta tragédie, co jsme předvedli v posledních zápasech, nemá proti Juventusu absolutně šanci uspět. Že dneska nevěřím je i fakt, že jsem poprvý ve fantě posadil Freye. Kaladze na tom má taky svůj podíl, protože Moretti na stoperu je černá můra.

Reagovat
Pinturicchio

! Forza Jovetić e Cerci !

Reagovat
smazaný uživatel

máš link?

Reagovat
Pinturicchio

http://www.rojadirecta.me/

je tam toho hodně

Reagovat
panca

trosku mimo fotbal, ale urcite na to kouknete. Mala upoutavka na zitrjsi finale

http://www.youtube.com/watch?v=jtYHaMgFe5I

Reagovat
Pinturicchio

Joveeeeeeeetiiiiiiiiić

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Klasika, místo toho, aby Viola vedla o dva - tři goly, tak dostanou před poločasem na 1:1

Reagovat
Pinturicchio

Jako za co tu penaltu chce písknout, když ne za tohle?

Reagovat
lnterista

taky jsem si te pridal jo

Reagovat
lnterista

pro Pipo123

Reagovat
panca

takovej friend hunter

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si neďaleko odo mňa Ani som nevedel

Reagovat
Pipo123

2 roky tu signalizujem odkial som a ty nevieš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som rozkódovať tvoje signály

Reagovat
Pinturicchio

Ten rozhodčí je tragédní.

Reagovat
Pipo123

Neplač Juventine ale daj frcbuk, teba by som rád spoznal lásQa

Reagovat
Pinturicchio

Nebrečím, ale fakt je mimo. Nejdřív ta penalta, pak je míč dva metry za čárou, on zapíská faul pro Catanii, z toho přímáku pak málem gol, Behrami pak dostane na půlce dělo pěstí, neobtěžuje se to pískat.

Nedám, nic nebude.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomanatura

Divam se jen 12 minut a uz jsem uneseny z Joveho.

Reagovat
Pinturicchio

Na něj se kouká neskutečně hezky, tou elegancí mi připomíná Alexe.

Reagovat
Pinturicchio

Vargaaaas

Reagovat
Tomanatura

Ja ho proste miluju, o 2 tridy vys nez kdokoliv na place.

Reagovat
10

kdo? Jove, nebo Vargas?

Reagovat
Tomanatura

Jove. Vargas jeste par tydnu potrebuje.

Reagovat
10

aha, nekoukám na to...Stevan mě nepřekvapuje

Reagovat
Pinturicchio

A mě zrovna padne SopCast

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně super, druhý gol, ted ještě Cerci.

Reagovat
Tomanatura

To mas taky v sestave Cerciho i Joveho? To mas ale zarucenou vyhru...

Reagovat
Pinturicchio

jj, dal jsem na Tebe a na formu Cerciho, kterou loni chytal ke konci ligy , Jove se pak vyloženě nabízel k němu ( bral jsem ho tuším dokonce prvního )

Reagovat
Tomanatura

Jj, ja taky. vybiral jsem mezi nim a Vargasem, ale tak nejak jsem tusil, jak se budou oba vyvijet.

Reagovat
Pinturicchio

Já chtěl všechny tři , ale pak jsem si řek, že bych byl na Viole moc závislý a navíc mi ho vyfoukl Bianco.

Reagovat
Pinturicchio

100. pro moji Fanta jistotu - Stevana Jovetiće.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tu poznám aspoň dvoch ľudí aspoň tak trocha "reálne".

Reagovat
Tomanatura

Komentator na betu: Genius Jovetic, Jovetic-show

Reagovat
lnterista

zaslouzene

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

no pustil jsem si to az od 2:1 a to je catania rozhodne lepsi

Reagovat
Tomanatura

No to urcite, za poslednich 30 minut 2x u branky Violy.. Jen pred tim golem se Viola nedostala asi 2 minuty na pulku soupere a to jeste ke vsemu rozhodne nebylo umem Catanie. Nehraji spatne, ale ne lip.

Reagovat
lnterista

je pravda ze jsem nevidel kazdou vterinu ale Catania se mi libila vic...celkove moc peknej fotbal

Reagovat
Pinturicchio

Ani náhodou.

Reagovat
Tomanatura

Tal toto je v hajzlu Namisto 4:1 2:2.

Reagovat
Pinturicchio

Skoda, Viola si zasloužila vyhrát, už po prvním poločase mohla vést o tři goly. Pak přišla jedna velká šance, pak vyrovnávací gol, do té doby Catania nepředvedla prakticky nic. Jove dneska mohla dát tak 6 golů.

Jinak to trochu prokaučoval i Mihajlovic, podle mě tam měl nechat Cerciho, Vargase tam poslat dřív a nechat na hřišti Silvu.

Reagovat
Tomanatura

Dalsi ztracene body kvuli banalitam. Nelibi se mi slozeni zalohy a to ani trochu a prava strana zase horela, vic k tomu nemam.

Reagovat
M11

Catania jsou proste potvurky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak asi nejhorší věc na stadionu Juve je ten sektor pro hosty..V tom horním průchodu je hend pod sektorem hostí a Juventini po nich zatim jen flušou ale nechci vidět co se tam bude dít až tam budou Interisti.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

právě to tam hrají

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Wxvr23-_qFs&feature=related

JUUUUUUVE NEL CUOOOOOORE!!!!

JUUUUVE VINCI PER NOI!!!

Reagovat
panca

jdu se na to vase juve kouknout. Real je zase o nicem uz po 20 minutach

Reagovat
smazaný uživatel

Estigarribia do začátku, JOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi, nějaký SopCast na Juve náhodou nemáte?

Reagovat
Pinturicchio

Tak už mám.

Reagovat
Pinturicchio

Nemám.

Reagovat
Mada

Můžeš hodit odkaz?

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

MAAAAAAAAATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOL z ROHU

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme dali gól po zahrání z rohu Už jsem myslel, že se letos nedočkám

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Nie je to prvy gol zo standardky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tomanatura

Ale teda uzasna atmosfera, klobouk domu.

Reagovat
smazaný uživatel

MATRIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
M11

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo - Marchisio - Matri

Reagovat
brenk

Konečne rýchly gól

Reagovat
Mada

Máte nějaký stream který se neseká?

Reagovat
Mada

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

můžete mi prosím vás někdo napsat sestavu juve? diky az ted sem prisel a juve hned gol super

Reagovat
brenk

Storari-Chielini,Bonucci,Barzagli,Lichsteiner-Estigaribia,Pirlo,Marchisio,Pepe-Vucinic,Matri

Reagovat
SqueeZy

Ty Pepeho centry mě vážně jednou zabijou.. Měl by na to vážně zapracovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ty standartní situace proti nám vždycky zavání gólem

Reagovat
Pinturicchio

Co nejrychlej potvrdit, to naše bránění rohů je zase katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Estigarribbia u me ma zatim velke +

Reagovat
Mr.Jindros

Nevím za co. Evidentně má chuť se ukázat, ale měl by zklidnit hormon, zadrbává to.

Reagovat
Pinturicchio

Pepemu dneska hrabe nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe dolů, Elia na plac

Reagovat
Tomanatura

Za co zlutou? Mu jebe, nebo co?

Reagovat
Pinturicchio

Za ty kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

U Estigarribii se mi líbí jak maká i do zadu

Reagovat
10

budíček, pánové...

Reagovat
Tomanatura

GOOOOOOOLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

No jo... klasika

Reagovat
smazaný uživatel

boha jeho měli by se vzpamatovat :( ale centr to byl krasnej

Reagovat
brenk

Kde v prdeli bol Chielini?

Reagovat
SqueeZy

Chiellini WTF?!

Reagovat
Tomanatura

Merkel ma hodne dobrou techniku, zkousi ty centry porad. A je mu jedno, jestli pravou, nebo levou. Pekny

Reagovat
Mr.Jindros

Hejno černobílých dementních slepic z předchozích sezón je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to neskončí remízou ale zatim ma zapas tempo :) tak matri 2 kousky aspon jeste

Reagovat
panca

vucinic jako obvykle uplne marnej

Reagovat
Mr.Jindros

Estigarribbia okamžitě dolů. Katastrofa.

Reagovat
Tomanatura

Taky se mi vubec nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

dop*dele máme výbušný, rychlý křídla jak sviňa, ale když dostanou balón tak ho buď hned vrátí obraně, nebo se zastaví a snaží se z kroku nacentrovat, probuďte se a začněte běhat!!!

Reagovat
Tomanatura

Ale Genoe ta hra na jednoho schopneho hrota sedi, libi se mi to

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Vuciniči sbal si věci a mazej do pi*e, hraješ hovno a ještě k tomu pokaždé trefíš metrovýho brankáře v sedmimetrové bráně ALEX na plac!

Reagovat
Mr.Jindros

Mirko, Estiga OUT

Alex, Miloš IN

Reagovat
brenk

Miloš...zrovna ten nám pomôže

Reagovat
Mr.Jindros

Sleduješ ten zápas?

Reagovat
Pinturicchio

Miloš v jeho momentální formě nepředvede ani to, co Estigarribia.

Reagovat
brenk

Samozrejme, že ho sledujem, inak by som sem asi nepísal a navyše čo to má spoločné s tvrdením, že si myslím, že nám Miloš v súčasnej forme nepomôže?

Reagovat
Mr.Jindros

Miloš s uřízlou jednou nohou a páskou přes oči je lepší než Estiga dneska. A nikoho jiného racionálního nemáme.

Reagovat
Pinturicchio

Hloupost, ad první část.

Reagovat
brenk

Aha takže tvoja logika je taká, že hráč, ktorý odohral 1 zlý polčas pôjde dole, aby sme tam poslali niekoho kto možno hrá o maličký kúsok lepšie (čo podľa mňa ani nie je pravda) a pokúsime sa ním oživiť hru.

Môj názor je taký, že tam treba nechať Estiho a keď tak striedať tak Elia

Reagovat
Mr.Jindros

Základ našeho sporu je v tom, že já si myslím, že je Miloš i z formy lepší o parník než to, co dneska předvadí ten šašek s divným jménem.

Reagovat
10

šašek? odepsal si takhle Miloše po poločase v Bari?

Reagovat
Pinturicchio

V čem? Ted to můžu otočit a zeptat se já Tebe, jestli jsi Miloše viděl v nové sezoně hrát.

Reagovat
Mr.Jindros

Viděl jsem vše až na Catanii.

Reagovat
brenk

Za svoje výkony si skôr pomenovanie "šašek" zaslúži Miloš, aj keď ja sa o ňom tak nevyjadrujem. Ale hocijak sa nezhodneme takže to nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil bych pro zmenu eliu co predvede a taky trochu pruniky od tech kraju bych ocekaval

Reagovat
Mr.Jindros

Pravděpodobnost, že bude hrát hovno, je skoro stoprocentní. Pokud ho nasadit, tak v nějakém zápase kde budeme vést alespoň 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost slušný, Giaccherini je zraněnej, Miloš z formy, Pepe s Estigarribiou tragičtí a Elia neodzkoušenej, super, no hlavně, že máme tolik kvalitních křídel

Reagovat
SqueeZy

občas upřednostňujeme kvantitu před kvalitou no..

Reagovat
Pinturicchio

Zatím slušný trapas.

Reagovat
SqueeZy

Bránění centrů a rohů je vážně hitparáda!

Reagovat
smazaný uživatel

nepopisete mi niekto z Juve fans vas zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda merkelovi ten post za utočnikom celkom sedi. len tak dalej

este seymour sa mi pači. jankovič, veloso

Reagovat
Tomanatura

Jankovic hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tohle video mě vždycky dostane

http://www.youtube.com/watch?v=uMz70s5dX_w

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

počítá někdo ty góly, co jdou přes Chielliniho?

Reagovat
10

ať hraje kdekoliv...

Reagovat
brenk

Túto sezónu je naozaj hrozný, ale nikoho lepšieho na ten kraj nemáme

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, jak se Giorgio může přibližovat k centrujícímu hráči, když ví, že má někoho za zádama? Katastrofa ta jeho poziční hra.

Reagovat
smazaný uživatel

dostaneme z 1 šance hostí gol sakra,no ale zase že by to byla z naší strany hitparáda nevím nevím.škoda že nedal druhej gol Matri nebo Vucinic,zatím ale špaténka čekám zase lepší druhou půlku ale zase to budou nervy

Reagovat
Pinturicchio

Mirka stáhnout na levé křídlo, do útoku Alexe, pokud bude Pepe pokračovat, stáhnout a za něj Miloše.

Reagovat
Pinturicchio

( a nebo na to levé křídlo Quagliarellu )

Reagovat
10

Alexe, nebo Fabia...

Reagovat
Pinturicchio

Místo Pepáše?

Reagovat
10

místo Mirka...tak už to měl Antonio prostřídat od začátku, Mirko hrál výborně s AC, ale s Catanií a na Chievu to byla slabota, Fabio i Alex by si to zasloužili, Fabio v tuhle chvíli možná ještě víc

Reagovat
Pinturicchio

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mirka stáhnout úplně a obratem poslat zpátky do AS

Reagovat
Pinturicchio

Kde to sleduješ? Mně se všechno seká.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

díky moc

Reagovat
SqueeZy
Reagovat
Mada
Reagovat
Pinturicchio

Díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

kurva, on hraje Juventus, já na to úplně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Obrana takhle dlouhodobě hrát nemůže. Provizorní slepené řešení na minimálně půl sezóny.

Reagovat
DelPiero137

Ja mam pocit ze jeden stredny zaloznik(Vidal)tam chyba. Super priliz lahlo a rychlo dostane pred nasu 16ku. Maju priamo pred sebou nasich obrancov tym robi pozicna hra problemy. Quagliarellaisto Vucinica a skusit jedneho z dvojice Krasic/Elia. Rychlost by mohla Janov rozhodit.

Forza Juve!!!

Reagovat
panca

to je celej vucinic. Neviditelnej, pak jeden super zachvev a zase nic. Nechapu, co na nem nekdo muze videt

Reagovat
10

Matri nám chyběl

Reagovat
Tomanatura

Estigarribia se rozjel, druhej polocas uz je to o necem jinem.

Reagovat
10

bude dobrej

Reagovat
Pinturicchio

Když už nic, Esti má nejlepší centry ze všech křídel.

Reagovat
Tomanatura

a taky skvele brani, klidne z nej muze byt juventusky Park, proc ne.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomanatura

Navic si moc dobre pamatuju prvni Vargasuv pulrok ve Viole, takze bych ho rozhodne neodepisoval.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Teď měl první akci v zápase kterou fatálním způsobem neposral, ale naopak dobře nacentroval, když nepočítám asi dvě nahrávky zpět na obranu v první půli.

Reagovat
10

nevidíš tu práci dozadu? teď v druhým poločase několikrát dobře rozehrál akci, předtím na Mirka

Reagovat
Mr.Jindros

První minutky druhé půle jsem zaspal.

Reagovat
SqueeZy

on se zvedne.. potřebuje čas.. jezdí odshora dolu a centry by se od něj Pepe mohl učit..

Reagovat
DelPiero137

Estiho pozitivum ze jeho ventry maju adresata.

Reagovat
Pinturicchio

Merkel vypadá jak Dolph Lundgren

Reagovat
Tomanatura

ale bavi me.

Reagovat
Pinturicchio

Mně skoro přestal, ta šance byla nebezpečná

Reagovat
10

úplně jak v Rockym IV

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

akorát svaly nechal doma

Reagovat
Pinturicchio

To je dobře.

Reagovat
SqueeZy
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

El Chelo se rozjíždí

Reagovat
SqueeZy

GIOGIOOOOOOOOOOOOOO :X

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

MAAAAAAAAAATRIGOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

MATRIIIIIIIIIIII

Reagovat
homeles8

JOOOO!!!

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOL GOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MATRIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOO nejhezčííííííí gol, paráddddddaaaaaaa

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva fanatici na ESPN jsou super, parádní stream, fakt to nemá chybu

Reagovat
Tomanatura

Kdyz Juventus nemuze, Pirlo pomuze.

Reagovat
DelPiero137

dobra riekanka

Reagovat
10

géniové v akci, watch and learn

Reagovat
SqueeZy

teď jenom aby v tom pokračovali..

Reagovat
SqueeZy

PIRLOOOOOOOOOOOOOOO !!!! Já ho miluju

Reagovat
panca

matri vucinic pekny bodiky do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta přihrávka a Pirlovo čtení, kde nechal balon být.... Pěkné

Reagovat
brenk

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Yanek

Těší mě, když tu čtu ódy na Merkela. Já bych to i zapl a podíval se na kluka ušatého, ale Juve by v tu chvíli vstřelilo gól... Snad se začne prosazovat v příští sezoně víc v AC, Abate, Thiago, Merkel, Faraon, Pato - uuu

Reagovat
smazaný uživatel

a co Rodney?

Reagovat
Yanek

Ten toho zas tolik neukázal...

Reagovat
DelPiero137

Pirlo show

Reagovat
brenk

Agnelli už húli

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho výkonu bych si asi taky musel zapálit....

Reagovat
M11

Merkel si nas dava jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Do pičeeeeeee už, příště tam to břevno už nebude, vzbuďte se

Reagovat
smazaný uživatel

uuuf

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

chybi mi tam vydal takovej rozbijec vseho

Reagovat
brenk

vydal

Reagovat
smazaný uživatel

jsem idiot sem to psal rychle aby mi neuteklo nic ze zapasu omlouvam se teda hlavne vidalovi :D

Reagovat
brenk

Ale myšlienka bola dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak aspon ze si me pochopil :) pazienza idealni reseni :)

Reagovat
Pinturicchio

Estigarribia = Juventino

Reagovat
brenk

Akurát som chcel napísať, že Pazienza by bol teraz ideálny

Reagovat
Pinturicchio

4-3-3?

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď 4-3-3, dolů měl jít Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Stažení hry na 4-5-1 s Vučiničem na kraji

Reagovat
brenk

Reagovat
10

už jsme to tuhle sezonu tak hráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, jen jsem si nebyl jistý, zda je to 4-5-1 nebo 4-3-3, ačkoliv v obraně je to 4-5-1 a v přechodu do útoku asi to 4-3-3...

Reagovat
10

asi tak jako 4-4-2/4-2-4

Reagovat
smazaný uživatel

jop, rozdíl "minimální"

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, a Pepík si natáhne sval

Reagovat
smazaný uživatel

Alex tam měl už zase dávno být mohl by zkusit ještě Eliu nebo krasiče, prostě čerstvý křídlo

Reagovat
brenk

Neviem, či Alex dnes dostane priestor po prechode na 4-3-3

Reagovat
SqueeZy

Jakmile to roztáhnem do křídel tak je střed úplně volný.. stále nám dělá problém dostat míč z vlastní půlky..

Reagovat
smazaný uživatel

Chiello je úplně mimo. Dostává se do zbytečně složitých situací a hraje neskutečně zbrkle. Jak kdyby hrál první sezonu

Reagovat
homeles8

300.pro Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

to byla panecku strela :D

Reagovat
SqueeZy

Už několik let máme obrany daleko za tím jak by měla vypadat ale stále investujeme většinu peněz do ofenzívy.. To asi nikdy nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč...

Reagovat
Pinturicchio

Tak co, dostane Miloš nějaké instrukce?

Reagovat
brenk

Reagovat
10

madonna...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

běžte do piče

Reagovat
cresposuper

Caracciolooooooooooooooooo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Madonna miaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

omg at jdou do prdele s timhle kurva

Reagovat
smazaný uživatel

OMG takovy lucky

Reagovat
panca

chiellini

Reagovat
10

5. obdržený gól v sezoně, přes Chielliniho šly 4...

Reagovat
brenk

Reagovat
homeles8

Fabio Grosso ♥

Reagovat
SqueeZy

Ziegler nevoněl tak tady je výsledek

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini dostane hodně krásné hodnocení.. klidně bych mu loupnul 4 - 4,5 ... To co zase dnes předvádí...

Reagovat
10

tolik?

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.... za 3 a nazdar....

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted me dcla nemálo nasrali to je pristup obrancu

Reagovat
GEGE

CARACCIOLOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Právě se z nás stali remízoví králové hoši.. A to jsme měli k*rva lehký los! Teď nás čeká peklo.. Jinak mimochodem Giorgio se asi rozhodl že všechen ten zájem ostatních klubů asi setřese sám a po svém.. To není možné jak je ten kluk NAPROSTO a TOTÁLNĚ mimo FORMU!

Reagovat
SqueeZy

6 minut? tak snad alespoň ti remízoví králové když to tak sleduju..

Reagovat
smazaný uživatel

Caraccioloooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Giorgia bez milosti posadit, nalevo Vidal.

Reagovat
panca

jakej zajem? Vzdyt uz je tak sezonu a pul celkem mimo

Reagovat
panca

reakce na syuezyho

Reagovat
SqueeZy

zase bych nepřeháněl..

Reagovat
panca

to co predvadel driv, toho uz celkem dlouho nedosahuje

Reagovat
SqueeZy

ale sezóna a půl to rozhodně není

Reagovat
Pinturicchio

Už skoro jo, minulý rok hrál kulové taky.

Reagovat
SqueeZy

tak to je smutnější než jsem si myslel..

Reagovat
panca

tak dve sezony, promin

Reagovat
Pinturicchio

Real o něj mel zájem i tohle léto.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
panca

o tom jsem vubec neslysel. Ale s touhle formou by tam slusne vyhorel

Reagovat
Pinturicchio

O tom řeč nebyla.

Reagovat
SqueeZy

to snad všude..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor ESPN je nějakej bez nálady po tom golu. Nejspíš to tam nasypal na Juve, pitomec...

Reagovat
Pinturicchio

Úplně jsme se sesypali.

Reagovat
SqueeZy

ACH BOŽE.. Tohle už snad ani nejde komentovat.. Nám snad nepomůže ani svěcená voda.. Chce to Lippiho nebo Capella a dát jim trochu prostoru, tady to vypadá že se poslední roky plácáme bez výsledku pořád na břehu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

určité změny tam jsou vidět, ale ve výsledku je to pořád to samé.. Nedokážeme zápasy které by pro nás měli být jednoduché vyhrávat a ztrácíme kde můžeme.. To je celé

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není Juventus, chce se mi blít, akorát se všichni hádají, a nemají zájem vyhrát, že by třeba mákli nebo něco

Reagovat
smazaný uživatel

juventus hrozny

Reagovat
Pinturicchio

A nechci nic říkat, ale hovno hrajeme od chvíle, kdy Conte ZASE sáhl na rozestavení 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Když vidím Chielliniho za půlkou tak se zděsím, problém je v tom že teď se děsím ikdyž je na naší půlce..

Reagovat
brenk

Do drblého vyrovnávajúceho gólu Janov v 2.polčase neexistoval ale opäť sme ukázali ako sa dajú ukážkovo strácať body...

Reagovat
smazaný uživatel

uz me to nebavi sezonu co sezonu sledovat tuhle komedii

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý zápas, zasluzena remíza

Reagovat
10

jedině Giovincův gól z penalty v prvním zápase nepadnul po chybě Chielliniho (Portanovo předskočení z rohu, Bergessio ho předskočil pro změnu po centru zprava, dneska oba góly jeho)...neuvěřitelně mě sere

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl prosím krásný příklad, jak "porazit" sami sebe a darovat soupeři plichtu. Hnus přátelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak třetí zápas, co Antonio prokoučoval, má se ještě hodně co učit a někteří by se měli zamyslet nad tím, jestli je pro ně Juventus vhodné působiště, Chiellini, Vučinič, Pepe by dneska nevynikali ani v v divizi dorostenců a ten slaboučký Bonucci, achjo, a to to na začátku sezóny vypadalo slibně, Janov si remízu zasloužil, o to víc mě mrzí, SEROU ty projebaný body s Catanii a Chievem

Reagovat
DelPiero137

Zapas deb*l! Takto si to dosrat, ta nasa obrana a nepremienanie sanci. Giorgo fajn chlapik ale on nemoze rozohravat, tvorit! Odovzdat loptu a spat do obrany.

Litchy pochvala za tu bojovnost ku konvu. Tak mali hrat vsetci. Dnes nas super prehral bojovnostou, tvrdostou.

Reagovat
Pinturicchio

No, tak Giorgio nedostal nejlepší známku od Gazzetty ( nečekaně ). Před včerejším zápasem průměrná 5,92, tuším, po zápase 5,72, ... nevím přesně, protože to zase nejde rozkliknout.

Reagovat
10

4.5 dostal

Reagovat
Pinturicchio

Docela sranda, když po AC dostal 6 nebo 6,5. Za včerejšek ještě o bod dolů.

Reagovat
Pinturicchio

A člověka to pak nestojí moc přemýšlení a vidí, kde máme největší problémy - stoper ( díky, Beppe, ... zvlást za Lugana bych Ti ještě ted nejradši utrhnul hlavu ) a levý obránce ( díky, Antonio, ... netuším, co se mu mohl honit hlavou, když poslal pryč Zieglera ... a částečně i Melo ).

Posílení týmu přes zimu je jasné - vykašlat se na fantasmagorie typu Hazard, Tevez a přivést TOP stopera a TOP levého obránce.

Reagovat
panca

tevez misto vucinice a jste o tridu lepsi. Ale je to sci-fi

Reagovat
Pinturicchio

Na Teveze kašlu, když nám nefunguje pár roků obrana. Já sem s Mirkem spokojený.

Reagovat
Pipo123

Skôr stým musí mať problém Conte nie ?... myslím že tá obrana je natoľko kvalitná aby nemala také problémy. Zober si Edyho, má v obrane priemer hráčov a dokáže ich zložiť tak do laty aby hrali výborne. Conte na tom zamaká

Reagovat
Pinturicchio

Conte na tom zamakal, ale co může udělat s individuálníma chybama Chielliniho? Nic, maximálně ho posadit na lavičku. Ta obrana jako taková funguje dobře, jenže nás sráží Giorgio - jak včera psal 10, jediný Giovincův gol nešel po chybě Giorgia a to jen proto, že padl z penalty.

Reagovat
Pipo123

Tak já som Giorgia nikdy ani nepovažoval za nejakeho dobrého stopéra, neprišiel mi v ničom výnimočný. Na svoj vej mi príde že prešlapuje stále na mieste.

Reagovat
Pinturicchio

On umí být fantastický, ale potřebuje nad sebou pevnou ruku, která diriguje jeho i obranu a on se může soustředit jen na "bourání". ( Jak jste onehdá psali s Krystofem ). Barzagli sice zatím hraje výborně, ale ani on není dirigent, bohužel.

Reagovat
Pinturicchio

A co je nejhorší, tihle generálové, co tu obranu dokážou řídit, jsou jedno z nejvíc nedostatkových zboží, ... a my si necháme utéct Lugana.

Reagovat
smazaný uživatel

za Mela bych netruchlil, Vidal je kvalitnější a na tom levym beku umí taky zahrát

Reagovat
Pinturicchio

Melo na stopera. Jinak Vidal lepší není.

Reagovat
smazaný uživatel

aha... tam Vidal taky začínal, jinak by na tom Vidal měl být lépe než Melo, ale zase nevím, jak se žoldák usadil v Juve

Reagovat
Pinturicchio

Docela už křeč s tím žoldákem, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ne... něco slíbil a nedodržel (vlastně tady se hodí jiné slovo než žoldák), mohl mlčet a nic by se nestalo...

Reagovat
Pinturicchio

Slíbil podle koho? Podle burana Rummeniggeho?

Reagovat
smazaný uživatel

podle Hoenneße Heynckesovi v Bayeru a následně i do telefonu...

...mluvil o tom slibu Vidal někde v italských médiích?

Reagovat
Pinturicchio

Aha, takže Uli to má od Heyn, atd., ... to tam hrajete tichou poštu nebo co? Ne, řekl, že Juve pro něj byla první volba od chvíle, kdy o našem zájmu slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

aha zájem se objevil zhruba kdy? pamatuju si vyjádření (už přímo od něj) že BL nechce opouštět...

Reagovat
Pinturicchio

Zhruba na na konci / na začátku června / července. Já osobně si myslím, že možná do Bayernu chtěl, ale když se objevil zájem Juventusu, dal nám přednost i proto, že chtěl respektovat Leverkusen v tom, že ho nechtěli prodat v rámci Německa.

Jestli něco slíbil, nebo neslíbil se můžeme jen dohadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vlastně si ani nemam na co stěžovat, protože nám to bez něj jde skvěle a rozehrál se konečně Timo...

...ale trenér s ním počítal, protože měl mít jeho slovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzeta: 4,5; Goal: 5; Bianconero: 3,5 ...

Příště by měl sedět, tohle už není možný. Zápas co zápas je to horší a horší.

Reagovat
Pinturicchio

Bianconero . Conte ho neposadí, nevěřím tomu. Největší fail pak je, že z něj udělá kapitána, Marchisio by si to zasloužil mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ta kapitánská páska neskutečně zaskočila. Giorgio ji dostal jen za zásluhy a ne za to, co předvádí na hřišti. Byl sice v tu chvíli služebně nejstarším v Juve, ale jeho vůdčí schopnosti jsou nyní na bodu mrazu. On není schopný zvládnout sám sebe a ještě aby vedl tým na hřišti. Možná si Conte myslel, že když mu dá pásku, tak bude cítit víc zodpovědnosti a pomůže mu to se zlepšit, ale opak byl pravdou.

Reagovat
Pinturicchio

No právě, mně by se jako kapitán, momentálně, líbil Claudio ( při absenci Gigiho a Alexe na lavičce ). Je to hecíř, momentálně jeden z nejlepších v týmu ( formou ), navíc odchovanec.

U Giorgia je bud problém v hlavě a nebo v tom, že se z něj stal namyšlený frajer, který to má v prdeli ( a čím dál víc mi přijde, že je to ta druhá možnost, bohužel )

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio má vůdcovství v krvi. Dokazoval to už v mládežnických kategoriích, kde pásku nosil. A právě proto, že je to odchovanec a ví, co znamená být Juventino, by měl pásku mít on. Pokud v dalším zápase nenastoupí od začátku Alex, měl by ji mít on. Doufám, že už Tonda nepostaví Mirka, který hrál opět hrozně. Několikrát v zápase kamera zabrala duo Quagliarella - Del Piero, jak seděli vedle sebe a debatovali. Ti dva, nebo aspoň jeden z nich, by se měl ukázat v dalším zápase.

U Giorgia je to pouze v té hlavě. Teď jde o to, jestli je to tím, že si o sobě moc myslí nebo něco jiného. Neodvažuji se soudit.

Reagovat
Pinturicchio

S Claudiem souhlas. Mirka je těžko posadit, když včera zase zařídil gol, ale točit by to trochu mohl. Jinak u Giorgia si myslím to, co jsi napsal - je to v hlavě, protože si myslí, kdoví jaký není frajer. Taky není náhoda, že nejlíp hraje proti těm nejlepším, kdy "jakože o něco jde".

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono, hraje na půl plynu, strašně ležérně a pak to dopadá tak, že se uchýlí ke zbrklostem a nekoncentruje se na hru. U Mirka je to těžký. On po hřišti chodí jak utrápený, kope se za uši a pak přihraje Matrimu na gól. Nakopal bych ho za to do zadku. Ty dva, Giorgio s Mirkem, si můžou podat ruce.

Btw Primavera vyhrála nad Cagliari. V základu hrál i Soe a dva góly dal v přípravě výborný De Silvestre. Tomu klučinovi to šlape. A celkově je v tom týmu dost nadějí. Každopádně bych raději viděl Soeho v základu A týmu místo Bonucciho.

Reagovat
Pinturicchio

To ne, Mirko je prostě takový lenochod, ale je platný, to se o Giorgiovi říct nedá. Jinak pokud chce Conte mermomocí na hřišti Pirla, Vidala i Marchisia, tak at hraje klasické 4-3-3, což by mohlo sedět víc i Mirkovi.

Já taky, kdyby Soe podával takové výkony, jako loni, tak je to momentálně náš druhý nejlepší stoper.

Proti Viole klasiku ( 4-4-2 ), nebo to 4-3-3, i kdyby nebyl fit Vidal ( záloha Estigarribia, Pirlo, Marchisio ) a obranu - Vidal, Sorensen, Barzagli, Lichtsteiner

Reagovat
smazaný uživatel

No tak chalani, snáď nesklamete a dneska to budú 3 body. Teraz, alebo nikdy.

Reagovat
Pipo123

Dneska teda 4-3-1-2, stým že Lulič v strede zálohy, zranený je Brocchi, Mauri, Gonzalez, Stankevicius

LAZIO (4-3-1-2): 83 Marchetti; 29 Konko, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 19 Lulic, 24 Ledesma, 11 Matuzalem; 8 Hernanes; 99 Cisse, 25 Klose. A disp.: (1 Bizzarri, 21 Diakitè, 78 Zauri, 27 Cana, 7 Sculli, 9 Rocchi, 18 Kozak) All. Reja

Reagovat
Alberto Aquilani

vidím že Canovi to ide

Reagovat
Pipo123

On si musí zvyknúť, hlavný jeho problém je v tom že po 5 minutých dostane žltú a potom celý zápas sa všetci bojá kedy príde redka

Reagovat
Pipo123

On si musí zvyknúť, hlavný jeho problém je v tom že po 5 minutých dostane žltú a potom celý zápas sa všetci bojá kedy príde redka

Reagovat
lnterista

OT: Simoncelli

drz se chlape

Reagovat
lnterista

kuaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaa to nee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

R.I.P

Reagovat
Pinturicchio

Motorky nesleduju, ale tohle je prostě špatně, když lidi umírají takhle mladí. . Odpočívej v pokoji.

Reagovat
lnterista

jj ale do toho rizika sel ...ale to je hrozne takovej sympatak a oblibenec a jeste do toho Rossi to snad neni mozne

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, rizika znal, ale i tak.

Reagovat
lnterista

jj navic Rossi jeho velkej vzor

Reagovat
smazaný uživatel

prý i jeho kamarád

Reagovat
Pinturicchio

Docela hnusná ironie osudu.

Reagovat
Pinturicchio

A co jsem si tak četl, tak i velký fanoušek Juventusu.

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
rufus

Reagovat
homeles8

400.pro Marca Simoncelliho

Reagovat
Slejdy

Alberto co ten Pjanic ? bude hrat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Simoncelli..., po Doviziosovi největší oblíbenec

Reagovat
Tsigi

Abbiati, Abate, Nesta, Yepes, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Pome, Lecce, Forza Pasquato ! ! !

Reagovat
Pipo123

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA ROSSONERI.................

Reagovat
Yanek

Reagovat
FORZAMILAN

kurvaaaaaaaa

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Super začátek.A zrovna Yepes neubrání standartku....

Reagovat
Thorrin

Černé pásky mají hráči AC kvůli Simoncellimu?

Reagovat
Yanek

jo.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě..jen mě překvapuje že Lecce nema...čekal bych to dnes od všech

Reagovat
smazaný uživatel

jj,myslim že byl dokonce fanoušek AC..

Reagovat
smazaný uživatel

inturicchio

23.10.2011 12:14

A co jsem si tak četl, tak i velký fanoušek Juventusu.

Reagovat
Pinturicchio

Takovéhle tutovky budou Lecce mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je

Reagovat
cervo

Noce sa nam zacina nejako chytat, zatial najlepsi hrac AC

Reagovat
smazaný uživatel

to si děla prdel ne ???

Reagovat
Pinturicchio

Tak tohle nebyla penalta ani náhodou.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
FORZAMILAN

buzerant spadnul sám,Abbiati se ho skoro nedotknul

Reagovat
Pipo123

Nie nadarmo Oddo vždy hovoril že Lazio je na prvom mieste, ako sa tešil po gole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Oddo to má spočítané Pojďme hrát fotbal !!! FORZA MILAN !!!

Reagovat
GEGE

Že penalta Oddo

Reagovat
M11

snad bude flastr.. nechutna simulace

Reagovat
smazaný uživatel

pfffffffffffffffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

Ani len roh nemal byt nie to este penalta...ale tak co uz hrame katastrofalne takze to tak aj vyzera..

Reagovat
smazaný uživatel

hovedo ten rozhodca ved sam spadol KOKOT

Reagovat
cervo

tak to vyzera, ze abiati sa tento rok pobije s chiellinim o prestizny zlaty kokot

Reagovat
Pinturicchio

Di Francesco slušánkuje, elegán.

Reagovat
Jajinek

Jako ten titul letos opravdu nikdo nechce...ale lautr nikdo...na jednu stranu je dobře, že je liga zajímavá, ale na druhou by to chtělo aspoň jeden tým, který bude vykazovat určitou kvalitu...fakt jsem zvědavej, kdo se zvedne jako první, ale je možné, že na Scudetto bude potřeba sakra málo bodů. O to větší šance třeba pro Udinese nebo někoho podobného se tam i udržet.

Reagovat
Tsigi

Dobrá změna po dnešním finále ragby. Fotbal mě kolikrát tak sere .....

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to sou tragédi to nemá obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda to už se můžu jen smát

Reagovat
FORZAMILAN

Hm,tak to vypínám........

Reagovat
Pinturicchio

To už začíná být docela síla.

Reagovat
10

3:0? wtf...

Reagovat
Pinturicchio

Galliani už něco domlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

chodte do piči (len tolko vam poviem)

Reagovat
Shevchenko

Dobrá komedie zatím.

Reagovat
Tsigi

Vsadil jsem si na Leccce - AC over, ale čekal jsem trošku jinší průběh . Jeden z nejhorších poločasů za dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

proboha ať už je poločas ať je Max propleskne....na to se neda dívat....

Reagovat
smazaný uživatel

0 střel na branu mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce

AC

Reagovat
SqueeZy

Co to vidí oko mé

Reagovat
GEGE

tragedie snad Alegri přišel na to,že Van Bommel a Ambro spolu hrát nemůžou...Dat tam tři rozbíječe se zatím moc nevyplatilo...Ovlivnil to rychly gol taková standartka se musí prostě ubránit kor s takovýma hlavičkářema...K penaltě no coment...Van Bommel uděla UŽ DRUHÝ ZÁPAS PO SOBĚ TU SAMOU PIČOVINU PŘED VÁPNEM A JE S TOHO GOL Nechápu prostě od tak zkušeného hráče...Robinho zatím na co šáhl to zmrdal...Jeden s dvojce AMbro-Bommel dolů Aquilani in a pokusit se o zázrak...

FORZA ROSSONERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze tento zapas idealne ukazuje nase nedostatky v tom, ze ked proti nam nastupi team ktory je behavi a odjazdi cely zapas naplno tak mame velke problemy. Hlavne ked tam da taku zalohu ako dneska. Nechapem nasadenie 3 def. stitov (nocerino nie je typicky DZ viem) proti teamu ako je LECCE.. No nic snad sa po prestavke daju dokopy a zacnu hrat futbal.

Reagovat
Alberto Aquilani

ked tam da Aquilaniho napíšte ...

Reagovat
Alberto Aquilani

začne sranda potom , to bude 8:0

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba!

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco neuvěřitelnýho. Naprostej propadák, trapas. Tyhle slova už sem za ty roky fandění Milánu napsal tolikrát, ale snad nikdy to nebylo výstižnější než dneska. Vytírá si s náma prdel Lecce, jeden z nejslabších, možná uplně nejslabší tým z celý ligy. Tohle je nejhorší poločas, jakej sem kdy v podání AC viděl. Nic na to nemění ani to, že rozhodčí neskutečně připískávaj Lecce, prakticky jim zařídili 2 góly, protože žádná penalta ani roh se pískat neměl a při třetim gólu ještě před "fantastickym" obrannym zákrokem Antoniniho se měl pískat ofsajd. Nejlepší na tom je, že to všechno přichází ve chvíli, kdy Allegri měl plnou hubu keců, jak už můžeme jít jenom nahoru, do toho Robinhovy kecy, jak chceme vyhrát uplně všechno. Velký hovno. Allegri je ale taky trochu debil, protože do takovýho zápasu poslat 3 defenzivní záložníky a nechat sedět Boatenga s Aquilanim mi taky nepřijde normální.

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA TO JE ONO !!!!! PRINCE !!!!

Reagovat
cervo

kevin je zabijak

Reagovat
lnterista

to teda jo no a hlavne i sympatak

Reagovat
rossoneri89

Big BAng Boateng

Reagovat
GEGE

PRIIIIIIIIIIIIIIINCEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Shevchenko

Proším o nějaký kvaltiní stream, ten můj mi o poločase vypadl a dneska ruský sop mi vůbec nechce jet.

Reagovat
Pinturicchio

111719 SopCast

Reagovat
Shevchenko

Dík

Reagovat
terry

Co to...?

Reagovat
Pinturicchio

Umí Boateng i jiné goly, než tyhle parády?

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Já to seru.

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Lecce, udržíme, přidáme !

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

to je boreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec

Reagovat
smazaný uživatel

SPASITEL !!!! BOATENG !!! 4 střely 2 goly ...poďmě dej si hattrick a si bůh

Reagovat
cervo

JEEEEEEEEEEEB

Reagovat
M11

to je hrac !!!

Reagovat
smazaný uživatel

co to je s Princem??

Reagovat
smazaný uživatel

posledně mu to vyšlo tak to teď zkouší a to je to co nam chybí věčně....takové střely co má on!

Reagovat
cervo

asi sa nasral

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte že mám princa tuším na lavičke ...

Reagovat
Shevchenko

NOOOOOOOOOOOOOOOOOO MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
cervo

princove posledne 3 goly su robene ako pre labuznika

Reagovat
GEGE

BOATEEEENG Podmě Milan!!!!

Reagovat
rossoneri89

Boateeeeeeeeeeeng ... Madonna mia

Reagovat
Tsigi

Pokud to otočí, tak to bude epický

Reagovat
lnterista

to je v prdeli

Reagovat
SqueeZy

Tohle se musíme naučit respekt! Jinak co tomu Princovi dáváte? Chceme to taky

Reagovat
smazaný uživatel

peníze

Reagovat
cervo

hyckame si ho ako dostihoveho kona

Reagovat
GEGE

Corvia je strašný zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Corvia je pekný zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

a Boatneg tiež ...

Reagovat
Pipo123

Boateng

Reagovat
smazaný uživatel

HATTRIIIIIIIIIIIIIICK !!!! BOAAAAAAAAAAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEEEEEEEEENG !!!!!

Reagovat
cervo

BOAAAAAAATEEEEEEEEENG

Reagovat
M11

tak toto jsem nezazil !!!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Prince nič moc ....

Reagovat
SqueeZy

No doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo já se poseru ty vole

Reagovat
rossoneri89

BOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENGGGGGGGGGGGGGG

Reagovat
Pinturicchio

To mě poser na holé záda.

Reagovat
Shevchenko

KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
GEGE

KEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING BOATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENG

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit co dělá Crudeli moc se těším

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká střídání

Reagovat
rossoneri89

Keviiiiiiiiiiiin ..... ja ta milujem chlape

Reagovat
terry

Tak ještě jednou:

Nechápu, jak mohl Preziosi Boatenga nechtít.

Reagovat
Pinturicchio

Ted už je ten čtvrtý gol jen otázka času. Btw, nedostal náhodou Corvia dvě žluté? Za to zdržování rozehrávky a zákrok na Yepese.

Reagovat
cervo

na yepesa zltu nedostal

Reagovat
cervo

*za zakrok na yepesa

Reagovat
Pinturicchio

Aha, tak to měli špatně grafiku v přenosu. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi to nějak nezda...

Reagovat
Woods

Este 1 golik podme AC

Reagovat
smazaný uživatel

PRINCE je boh!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Jinak nejhorší možný průběh - Abbiati dostal 3 goly ( Fanta ), AC takovéhle zápasy ohromně nakopnou ( realita )

Reagovat
GEGE

Alberto je genius Cassano měl tohle střílet a nebylo co řešit...

Reagovat
Pinturicchio

Giandonato rozhodne.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsem měl pravdu, takhle nedůrazně odvracet roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt vul, rikam si o puli dam na neprohru milana a nenevite jaky byly kursy?bejt lidi v praci tak na to nezapomenu...nevite jaky byly kursy?

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mi hapruje mobil :-)

Reagovat
smazaný uživatel

MARIOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

YEPEEEEES

Reagovat
cervo

caute chalani, ja som cervova mama, cerva jeblo

Reagovat
rossoneri89

gooooooooooooooooooooooool ..... Yepeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
lnterista

takhle se posrat z vyhry jsem dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

twoe ted me to sere jeste vic ze sem to nevsadil...

Reagovat
Shevchenko

EPIC

Reagovat
GEGE

MARIOOOOOOOOOOOOO YEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

MAGICO MILAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Milán, ultimátně

Reagovat
sansiro

Samozřejmě nemám Prince ve fantě v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo ted si jdu dát za 200 na Man City xD když se dneska ten den tak daří.... škoda jen toho Simoncelliho

Reagovat
smazaný uživatel

HALOOOOOO ???? Kde jsou ti pro které je Calcio nudné ???

Reagovat
smazaný uživatel

ja se dnes nenudím...

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Juventusu se měli dneska povinně koukat a vzít si z AC příklad, takhle se bojuje až do poslední minuty.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle nebylo ani tak o AC, ale o samotném Lecce, rozhodčích a Allegrim.

Reagovat
Pinturicchio

( Rozhodčích samozřejmě ve prospěch Lecce )

Reagovat
smazaný uživatel

ale zápas nevzdali, bojovali a vezou si 3 body o tom to je, my jsme včera 2x přestali hrát a 2x se nám to vymstilo, nakonec ještě můžeme být rádi za remízu.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, díky Contemu a Chiellovi, ... takže vlastně 2x kvůli Antoniovi.

Reagovat
Pinturicchio

( Ale chtěl jsem tím říct, že když ti hráči vidí, že prohrávají prakticky jen kvůli tragické sudímu, tak se nakopnou spíš, než kdyby byli o parník lepší a i tak prohrávali o 3 goly, ... ale nechci tím to otočení nijak snižovat, klobouček i tak )

Reagovat
Pinturicchio

Vím, po bitvě je každý generál, ale stejně mi to nedá - necelých 6 poločasů / 15 golů, ... kde jste ted, trollové?

Reagovat
Jajinek

to není po bitvě...kdo z těch lidí, co po minulém kole nadával, tu byl po prvním kole, aby pochválil, že v Calciu padlo nejvíc gólů v celé Evropě?

Reagovat
Pinturicchio

Zkusím si tipnout, ... NIKDO?

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší na tom je, že hlavně vy (čti fanoušci Calcia) se na ten trolling hrozně chytáte...minulej tejden jsem se dost bavil na vašich reakcích v naštvanosti...

Reagovat
Pinturicchio

Ano, bráním si to, co mám rád.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jsem to nečekal, jak jsem viděl ten výsledek. :))

Reagovat
Pinturicchio

Alespon se k tomu trollingu hrdě přihlásíš.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, ta sebereflexe....

Reagovat
Pinturicchio

Je důležitá, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Léče si to teda akože fakt "parádne" dokazilo. Tak ako v prvom polčase hrali dobre, tak v druhom polčase hrali zle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o AC by se to dalo říct obráceně, hlavní je, že to je zajímavý zápas co dělá Serii A čest

Reagovat
Jajinek

což při poločasech 3:0 a 0:4 muselo stát velké usilí udělat takový rozbor...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek

23.10.2011 13:06

Jako ten titul letos opravdu nikdo nechce...ale lautr nikdo

Takto mi tým, ktorý nechce titul nepríde ...pretože to nevzdal ani za stavu 3:0.

Reagovat
Jajinek

ono to nesouvisí jen s tímto zápasem...ale AC letos prostě nepřipomíná toho lídra z loňské sezóny, postráceli hodně bodů a třeba v Turíně, kde to byl pretižní zápas, hráli opravdu hodně špatně. Prostě mi ta liga opravdu přijde, jakože ten titul nikdo nechce. Není tam žádný suverén, tým o kterém by se dalo říct, že mu prostě začátek sedl...všichni mají buď větší nebo menší problémy...

Napsat to o poločase, kdy prohrávli s Lecce 3:0 se vyloženě nabízelo...

Jinak jsi opět vtipný těma svýma nepřímejma reakcema, když do tebe rýpnu...

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Motta; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 28 Zarate

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 42 Jonathan, 20 Obi, 22 Milito, 30 Castaignos

Allenatore: Claudio Ranieri

Chievo: 54 Sorrentino; 21 Frey, 4 Morero, 12 Cesar, 13 Jokic; 25 Vacek, 6 Bradley, 56 Hetemaj; 8 Cruzado; 23 Paloschi, 31 Pellissier

A disposizione: 17 Puggioni, 3 Andreolli, 5 Mandelli, 7 Sammarco, 9 Moscardelli, 16 Rigoni, 77 Thereau

Allenatore: Domenico Di Carlo

Reagovat
cresposuper

Hm, Deki na lavičke. Som fakt zvedavý ako to bude fungovať, od Chieva čakám výbornú obranu. Tip 1-0.

Reagovat
Jajinek

souhlas...taky myslím, že to bude s minimem gólů...ale rád se bubu plést. Jsem zvědavej, jeslit bude zase Motta na DM...

Reagovat
cresposuper

Ono už len to , že doma proti Chievu hrajú spolu Cuchu aj Motta je podľa mňa blbosť.

Reagovat
Jajinek

Jako taky bych tam dal Dekiho...ale to je prostě Ranieri...vždy když k nějakému týmu přišel, tak prvně chtěl dát dohromady obranu a stavěl to ve středu na co možná největší jistotu. Nyní půjde o to, aby se vymyslelo i něco vepředu...ale nečekám, že toho bude moc

Reagovat
smazaný uživatel

Dal som 1 na Inter takze hrajte

Reagovat
GEGE

CASSANO Dneska famozní dvě asistence grazie

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA: 24 Stekelenburg; 77 Cassetti, 29 Burdisso, 4 Juan, 3 J. Angel; 16 De Rossi (cap.), 7 Pizarro, 19 Gago; 8 Lamela, 9 Osvaldo, 22 Borriello.

A disposizione: 18 Curci, 5 Heinze, 30 Simplicio, 20 Perrotta, 11 Taddei, 31 Borini, 14 Bojan.

Allenatore: Luis Enrique.

PALERMO: 33 Tzorvas; 31 Pisano, 3 Silvestre, 8 Migliaccio (cap.), 42 Balzaretti; 20 Acquah, 5 Barreto, 7 Della Rocca; 16 Zahavi; 11 Hernandez, 51 Pinilla.

A disposizione: 99 Benussi, 2 Mantovani, 4 Cetto, 13 Aguirregaray, 21 Bacinovic, 27 Ilicic, 10 Miccoli.

Allenatore: Devis Mangia.

Reagovat
smazaný uživatel

LAMELA

Reagovat
Alberto Aquilani

nemáš niaky link ? Super by bol sopcast :P

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za neskutečný zážitek všem hráčům! PRINCE Je to bůh

Reagovat
smazaný uživatel

SIAMO NOI SIAMO NOI CAMPIONI D´ITALIA SIAMO NOI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jinak co ted, zanadávat si u Interu nebo Parma - Atalanta?

Reagovat
cresposuper

Radšej než Parmu kukni Cagliari

Reagovat
Pinturicchio

To mě netáhne, Cavani dá hattrick a je po zápase.

Reagovat
cresposuper

Btw Thiaga Ribeira si už videl hrať?

Reagovat
Pinturicchio

Jen v zápase s Novarou.

Reagovat
cresposuper

Kvalitka, nabudúcu sezónu bude v lepšom klube.

Reagovat
Pinturicchio

V Juventusu, útočníků máme málo.

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to bol zapas po polcase ma islo roztrhnut chcel som roztrhnut aj tiket ale nakoniec som na to asi zabudol 1.polcas tragedia nevedeli sme si prihrat Ambro s Bommelom spolu fakt nemozu hrat bud jeden alebo druhy. 2.polcas Vyborne striedania Maxa Kevin ukazal ze mu to striela Aqua hral tiez vyborne Marrio svoju chybu odcinil dvojnasobne PS: Crudelli uz asi nezije co?

Reagovat
smazaný uživatel

Stihl jsem až druhý poločas a co jsem viděl byla nádhera. GRANDE MILAN, GRANDE BOATENG!!! Kluci věřili že to dokáží otočit a díky té víře a odhodlání se to povedlo, jezdili po zadku, lehce se dostávali do šancí, pořád bylo na co se dívat. Akorát mi někdo řekněte co se sakra dělo v prvním poločase???!!!

Reagovat
Pinturicchio

600. per Juventus

Reagovat
FuckT

Neapol ftw

Reagovat
smazaný uživatel

po prehratom derby so sivymi myskami treba dnes zvitazit,do nich rimania......FORZA R O M A AS ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Jajinek

SUPER MARIOOOO BALOTELLIIIIIIII!!!!!!!!!

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal mi radost kluk jeden ušatej

Reagovat
FuckT

Why Always Me ?

Reagovat
Tsigi

To že pravidelněji nehraje za Itálii je vtip

Reagovat
lnterista

Reagovat
Alberto Aquilani

link na AS pls :P :-))

Reagovat
Pinturicchio

Máte SC na Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 98660

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

AS-Palermo link ?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš už nejaký?

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER!!!

Reagovat
Jajinek

Motta DM, Cuchu LCM tak jako v Lille...

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Pome, Chievo, Forza Vacek ! ! !

! ! ! Forza Giovinco, Cavani, Pjanić, Ledesma, Domizzi, Benatia ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Fanta?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

lamela konecne hras

Reagovat
Alberto Aquilani

LAMELAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

LAMELA

Reagovat
smazaný uživatel

som to pribolal lamelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
cresposuper

Maicon je fyzicky úplne mimo....

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Palermo spadne

Reagovat
Shevchenko

Lamelaaa to je úvod.

Reagovat
smazaný uživatel

nestihl sem začátek,může mi někdo napsat sestavu a popsat gol?

Reagovat
smazaný uživatel

link na Palermo pls

Reagovat
Pipo123

jo bodol by, nič mi nejde

Reagovat
smazaný uživatel

dík paráda, akurát že zvuk je trocha pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty bet

Reagovat
Jajinek

Tenhle systém stojí a padá na Maiconovi...jediný založení útoku je přes něj a pokud bude kazit takto dál, tak to můžeme zabalit

Reagovat
cresposuper

Pupi

Reagovat
lnterista

Sneijder uplne mimo hru...vubec se mi to nelibi...Zarate oprad neco vymysli a porad velky kulovy

Reagovat
Jajinek

tohle je ale Ranieriho fotbal...do konce sezóny nebudeme hrát jinak...s tím, že bude otázkou, kolik z těch mála šancí vždy promníme a jestli udržíme nulu...

Reagovat
lnterista

v tom pripade ale potrebujem do utoky poradny dela a ne co mame

Reagovat
Jajinek

letos musí být gólvá záloha...Cuchu, Motta, Deki...občas něco pošle Pazzo...občas roh, Milito z penalty...a držet to vzadu...nic jiného nám nezbývá

Reagovat
lnterista

bohuzel asi mas pravdu....

Reagovat
Pinturicchio

Po mém hrdinském bití se do prsou samozřejmě přestaly padat goly.

Reagovat
lnterista

Maicon to bude zkousek taky porad

Reagovat
panca

nevidel jsem ani minutu, ale poslal bych ty modelky do ... Je to hnus, jak jsou ti fotbalisti lini makat. Ze to pak otocili me nezajima

Reagovat
FuckT

omg Santana, uz to tak vyzera, ze jedina latna posila ktora je alebo bude nejakym sposobom prospesna je Inler ...

Reagovat
Pinturicchio

Jak hraje Napoli? Jsou šance ( Cavani )?

Reagovat
FuckT

je to dost vyrovnane, aj ked my mame prevahu, sance si tazko vybojovavame, tak Cagliari daju brvno z voleja z tazkej pozicie, proste ide im to lahsie, Santana u nas najprv z 2 metrov trafi ticku a ptm z dvoch metrov hlavickuje a brankar ho vychyta, Neapol hra lepsie, ale Cagliari maju tiez nebezpecne sance ... ale u nas je citit absencia Inlera, Hamsika, Cannavara a Maggia

co sa tyka Cavaniho, jedna strela 50 metrov nad branu ...

Reagovat
Pinturicchio

Dík.

Reagovat
lnterista

hraje Marek? dik

Reagovat
lnterista

ja to necetl

napis pls jestli pak nastoupi

Reagovat
FuckT

som si na 90% isty, ze ano, jeho absencia je odovodnena tym, ze v stredu sa hra dohravka, co znamena, ze mame teraz 3 zapasy v 8 dnoch a ptm 3 dni nato ligu majstrov, je to 0:0 a trener bude musiet posilnit ofenzivu, takze ak nedame do 60 min gol na 1:0, tak pocitam s tym, ze Hamsik, Inler aj Maggio pojdu in ...

Reagovat
FuckT

uz sa rozcvicuje, pocitam, ze pojde dole za Lavezziho, ktory zatial okrem par simulacii neukazal nic ...

Reagovat
FuckT

Hamsik uz je In za Lavezziho

Reagovat
lnterista

diky moc...tak snad da gola

Reagovat
cresposuper

Mottaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

THIAGOOOOOOOOOO MOTTAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Inter Eterno Amore

Wes parádny centrík

Reagovat
smazaný uživatel

Aj primáčik, excelentný

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeee

Reagovat
Jajinek

Wesovi pasy dnes... Spoelčně se standardkama to bude při mimóznosti Maicona asi jediná cesta k úspěchu

Reagovat
Pinturicchio

Domizzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pipo123

Nenahral na gol Di Natale ?

Reagovat
Pinturicchio

Nahrál.

Reagovat
Pipo123

Je to borec fanta držák

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Steke teď zachránil

Reagovat
Inter Eterno Amore

škoda pazzovej prihrávky

Reagovat
Alberto Aquilani

Stek

Reagovat
lnterista

ale je to koukatelne

Reagovat
Inter Eterno Amore

Maurito sa mi ľúbi

Reagovat
lnterista

jj az na tu finalni cast

Reagovat
lnterista

Antoooooonio....

Reagovat
FuckT

z toho Santanu mi uz zacina vriet semeno vo vajcach do pice !

Reagovat
smazaný uživatel

to radsej nechod dnes za frajerkou

Reagovat
Alberto Aquilani

No neni to také dobré , hlavne druhých 20 minut nas Palermo zatlačilo , Juan je viac flegmaticky jak byval a zanechava v obrane medzeri , nepáči sa mi Pizarro , ten toho dneska hodne postrácal , Gago je super ,,,, Lamela šikovne a Boriello s Osvaldom toho snad najviac nabehali ...

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli ďalší kus

Reagovat
Pinturicchio

Nevíte, jestli Gazzetta včera hodnotila Milose? Dostane se Pjanic na hřiště?

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanič vraj ani na lavke :O

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, fakt, ani na Livesport , zraněný nebo je tak v prdeli?

Reagovat
Alberto Aquilani

no to neviem prave , doteraz hral stále , pred Derby mu niečo bolo , ale to hral ....

Reagovat
Pinturicchio

Kokot som, měl sem si spíš nechat toho De Rossiho. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak LE tou sestavou hodně míchá,ještě ani jeden zápas sme neodehráli ve stejný sestavě...

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ale i tak, alespon na lavičce bych ho čekal.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak polčas rovnaké skóre ako po polčase na Sicílii snáď to zase nedoserú

Reagovat
Jajinek

No není to úplně špatné...spíše takové očekvané. Snažíme se hlavně kombinovat na jistotu, a hrát to přes Maicona a Wese...první je úplně mimo, Wes poměrně dobrý výkon. Nebudeme si vypracovávat tunu šancí a budeme spoléhat na standardky. To se zatím vyplatilo. Důležité je, že Chievo vlastně nemělo loženku, což je příjemná zpráva. Nyní to nejdůležitější a to hrát ve stejném tempu a stejným stylem ten druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo jasne prehrávame vo všetkých ukazovateľoch...zaslúžene vedenie...treba ešte ale poistiť

Reagovat
lnterista

Mariooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

popsal by mi někdo Lamelův gol?

Reagovat
cresposuper

Pekne Zatiaľ sa mi to celkom páči. Vzadu je vidieť Ranieriho práca a na tom musíme stavať. Čo sa týka ofenzívy; nejaké šance tam boli. Hráme to celkom svižne, hlavne vďaka Záratemu, ktorý sa mi hodne páči. Škoda akurát tej šance Pazza. Mimochodom Javier dnes úžasný, už sa teším na Derby, to bude zážitok.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase tragédia, si nevedia dať jednú presnú nahrávku, a tie rohy Naštastie ale na tom nie je AS o nič lepšie...škoda Zahavi šance

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri dokázal v obranných radoch za štyri násobne kratší čas spraviť štyri násobne lepšiu prácu.

Reagovat
smazaný uživatel

a pomohli mu k tomu..áno štyri obránci

Reagovat
Jajinek

a opravdu to nikdo nečekal...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jde

Reagovat
Jajinek

co ten Destro..?..já myslel, že se chytil když skóroval...

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalez mi přijde lepší, Destro se zatím moc nepředvedl...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kuču kaučuje Kamikadzeho

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi s Pizarrem mě dneska děsej...co oni dokážou vymyslet před svym vlastním vápnem...hnus velebnosti

Reagovat
Alberto Aquilani

dnes su hrozny obidvaja , ale Pizza ešte viac ...

Reagovat
Pinturicchio

Milose nehodnotili, takže gratuluju Biancovi k vítězství.

Reagovat
lnterista

Antonioooooooo

Reagovat
Jajinek

Druhej poločas hrajeme strašně...mě by zajímalo, co Ranieri jim v té šatně vždycky vykládá, že těch prvních pár minut druhé půle se na to nedá koukat...

Reagovat
lnterista

dej tam Milita misto Pazziniho

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy už to Maiconovi výjde

Reagovat
Inter Eterno Amore

Maicon to je strelec na pohľadanie

Reagovat
Jajinek

Správné střídání...Wes byl v druhém polčoase úplně mimo...klidně bych sundal i Maicona...to je děs co tam vyvádí...na druhou stranu ten jeho náběh je famózní a prostě v tom prostoru je, i když dens už asi 20 míčů zadrbal.

Jinak nemůžu si pomoct...ale Cris je zatím fantastickej...

Reagovat
lnterista

Maicon si to schovava na derby...peknej plasan

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon brvno, skoro teda už mu to vyšlo....ale dneska ten ako jazdí po tej pravej lajne

Reagovat
smazaný uživatel

teraz mame stastia

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Udinese klobouček, 7 - 4 3 0 - 10:1

Reagovat
Jajinek

To si ale opravdu dělá Kastaňos prdel....

Reagovat
lnterista

Henry kua

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj. Kasáňos takú šancu nedá ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Moscardelli elastico

Reagovat
Jajinek

Jestli Chievo vyrovná, tak mě opravdu jebne....

Reagovat
smazaný uživatel

bojan hra po striedani dobre

Reagovat
lnterista

Chivu dneska super

Reagovat
lnterista

strasne moc nepresnosti...nekdy si pripadam jak na okresnim preboru

Reagovat
smazaný uživatel

Po priebehu zápasu, Chievo môže byť rado, že je to "len" 1:0.

Reagovat
Pinturicchio

Tak a jsme druzí, o DVA body = PROVAZ

Reagovat
lnterista

a bude hur

Reagovat
Pinturicchio

Měl by sis vyměnit křišťálovou kouli, evidentně je pokazena.

Reagovat
lnterista

uvidis...to neni o koulich

Reagovat
Pinturicchio

O čem teda? O tom, jak rychle měníš názory?

Reagovat
lnterista

jaky nazory? Ja jsem vam pred sezonou docela veril ale myslim ze to zas takova hitparada nebude... nevim o co ti jde

Reagovat
Pinturicchio

Před sezonou věřil a ted to nebude "taková hitparáda"? To není změna názoru? ( A mám dojem, že jsi použil trochu jiná slova )

Reagovat
homeles8

Reagovat
Jajinek

mohli jste být první o 5...

Reagovat
Pinturicchio

Tak to spočítej ještě jednou.

Reagovat
cresposuper

Forza Inter!!

Reagovat
Jajinek

Zázrak...3 body...

Dnes zaslouženě...sice to nebyla žádná hitparáda, ale takhle bychom se měli pod Claudiem prezentovat. jen to chce rozhodnout trochu dřív. Těch šancí tam bylo dost...

Chievo si toho vytvořilo minimum, stejně jsem ale trnul, páč stačila jedna akce a bylo by po prdeli.

Výborný výkon předvedla stoperská dvojice, hlavně Cris. I v Lille to bylo dobré...poté, co řekl do médií že nechce na kraj opět zavřel pochybovačům ústa. Snad mu to vydrží. Potěšil i Motta, tradičně dobře Cuchu a Deki po vystřídání taky paráda. Ta nahrávaka na Kasaňose a pak ta střela...to je přesně to, co po něm budeme chtít. Příště jasný základ.

Wes hrál výborně první poločas, v druhém poločase úplný fail...ale prostě je po zranění.

Zarate dnes opět přesóloval co mohl, Pazzo si protoulal 80 minut svého budižničemství, když zrovna nedá gól a Maicon...to byl případ sám pro sebe. Tak aktivního jsem ho dlouho neviděl...a to je co říct, páč je aktivní každý zápas. Ale kolik toho zkazil, to by vydalo na samostatnou učebnici. Krom té střely do břevna to bylo opravdu neuvěřitelné...

Jako Chievo doma je zápas, který se musí vyhrávat...stejně jako Boloňu bych to vůbec nepřeceňoval...klidně se může stát, že následující dva zápasy zase prohrajem, páč těch chyb a hráčů z formy je tam víc než dost. Na druhou stranu opět nezvývá než věřite, že se ten Ranieriho fotbal, tedy hrát na nulu a doufat, že tam vepředu něco spadne, chytne a začnem stoupat vzhůru.

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta bude ťažký oriešok. Keby nemali odpočet za korupciu, tak sú druhí.

Reagovat
Pipo123

Tak a ideme na druhé miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena slaboučká... další nula na Brkicovém kontě

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Přečetl jsem si něco o Simoncellim a byl to fanoušek AC....

Reagovat
Pipo123

Jo, aj samotné AC vydalo vyhlásenie o tom že bol fanúšik AC ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rip

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

simoncelli bol fanda Interu

Reagovat
Pipo123

Štastný gol, ale zaslúžene

Reagovat
cresposuper

Aqua

Reagovat
Alberto Aquilani

tá šála je proste najhoršia na svete akú som videl , jak moze niekto hentaké vyrobiť ? To vyzera jak ked som sa ja raz snazil robiť dizajn na web stránke ...

Reagovat
Pipo123

Marchetti je vo forme, a ak ju má, tak to vidím zatial na najlepšieho brankára v lige

Reagovat
Alberto Aquilani

to si usudil podla coho ? :D :D okrem toho že nevie kopať , tak co som cital do Derby ani nič nechytil a v DEerby tiež nič nechytil ...

Reagovat
Pipo123

V posledných zápasoch sa zlepšuje a dnes nás drží strašne moc

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší nevím, mezi nejlepší určitě

Reagovat
Pinturicchio

Letos je podle mě menší konkurence, než loni, takže to zase taková hitparáda být nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio je marné, podme Bologna, aspoň po bod!

Reagovat
homeles8

nen, jen ať se Lazio tak dostane před Juventus, ať už se proberou volové.

Reagovat
Pipo123

Lulič ten chlapec za pár eček je skvelý, zahraje všade a všade dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
Pipo123

Hernanes v piči, to bude vážne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Čo nám predviedol Mario, opäť sa nezaprel:

http://www.youtube.com/watch?v=TmIgnSpMD0Q

Reagovat
Pipo123

Dôležitá výhra, ale mrzí zranenie Hernanesa, to vyzerá na dlhšiu stopku zranený Brocchi, Mauri, Hernanes, Gonzales, stopku do dalšiho zápasu má Dias kvôli žltým, nebude nam mať kto hrať v zálohe

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO kde ses se svym komentarem? Tesil jsem se na tvoje shrnuti dnesniho stretnuti :-)

Reagovat
smazaný uživatel

je to pod "souhrn 8. kola"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele